עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ערב טוב, דוד שלי מחפש מצלמה עד בערך 1300 ש"ח מצלמה ביתית משפחתית אנערף לא של צלמים מקצוענים או משהו, התקציב די מספיק לדעתי. כעיקרון הוא ביקש ממני לתת לו הצעות של 3 מצלמות והוא כבר יבחר מבין השלוש אז תנו בראש =] תודה.

2. Started by lesForce,

קודם כל שלום לכולם! אני מחפש מצלמה בתקציב של 500 שקל (או פחות,פשוט אני לחוץ עכשיו בתקציב ואני לא יכול להרשות לעצמי ביותר), אני קונה אותה בעיקר לטיולים עם המשפחה ולכן התמונות יצולמו בעיקר באור יום בחוץ, ומידי פעם בתוך הבית. אין צורך לשום פונקציות מיוחדות , אין צורך בפלאש טוב , רק שאיכות התמונה תהיה טובה (כמובן שאני לא מצפה למשהו מפציץ , אבל שתהיה האיכות הכי טובה ביחס למצלמות אחרות בטווח המחיר). אני כבר חרשתי את הפורום פה בחיפוש ומצאתי שחלק ממליצים על ה-Canon PowerShot A550 . וכל שאר ההמלצות כבר ישנות ולכן אולי כבר לא רלוונטיות. גם התחלתי למלאות את השאלון אבל הוא לא כל כך מתאים לי , הוא מתאים לאנשים יותר מתקדמים ולכן העדפתי להסביר ככה מה אני צריך. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש לקנות (אפשרי גם בחו"ל), מצלמה סופר-קומפקטית. הדרישות מהמצלמה הן בעיקר איכות גבוהה של תמונה, לא צריך זום גדול, לפחות 8 מגה פיקסל (יש סיכוי להדפסות גדולות), ומהירות צילום (כלומר שאני לא צריך לחכות בין צילום לצילום יותר משנייה, שגם זה הרבה. ממה שראיתי בפורום ההמלצה הגדולה היא של חברת fuji, וכשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי את ה- z200fd החדשה. ממה שקראתי עליה היא ניראת לי אחלה מצלמה, גם קטנה וגם איכותית. השאלה היא אם יש למישהו פרטים עליה? מחיר? איפה ניתן להשיג? (גם מחו"ל), או אם יש המלצה על מצלמה אחרת? מבחינת תקציב אני מוכן להשקיע את הכמה מאות שקלים יותר אם המצלמה תצדיק זאת, ובעת קנייה מחו"ל המחיר זול יותר אז אני מאמין שבסביבות ה-400$ צריך להיות מספיק לא? יש אפשרות ליו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1000 ש"ח נטו למצלמה או 1200 עם כרטיס זיכרון 512-2048 אני חייב שיהיה זום אופטי [X3 אידיאלי בשבילי] אני לא צלם או משהו אני צריך רק point&shoot אבל שתהיה איכות טובה לתמונות שייצאו כמה שיותר קומפקטית, כמה שיותר קטנה ודקה, ככה יותר טוב. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by Tal14,

אני צריך מצלמה דיגטלית לא ממש משוכללת אבל איכותית עד 1,000 ש"ח חשבתי על מצלמה דיגיטלית CANON דגם POWERSHOT A530 אני צריך גם כרטיס זיכרון של בערך 1GB או 2GB אבל לא יקר, איכותי והוא לא קשור למצלמה(לא כלול בתקציב) תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  6. Started by ido-nava,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית ודקה כאפשר. לא חשוב חברת המצלמה והיא בעיקר לבתי הקטנה בת ה-15. עדיפות לסוללה פנימית שתיהיה למצלמה. ובעיקר שבתי תהנה ממנה ככל האפשר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by yaakovd,

אני צריך אותה לצילומים כלליים; בעיקר אנשים, נוף או וידאו פה ושם. לאחר עיון בפורום, מתלבט בין A710, R4, A700, FX07 ו-F30. הבנתי שהחיסרון העיקרי של ה-F30 הוא הזום. עד כמה הדבר משמעותי? מהי המלצתכם? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by Rocket_Pool,

^

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by romansah9,

לפי השאלון שלכם:1. תקציב: עד 2000 עם אפשרות לחרוג ב 500, אך מעדיף לחסוך. 2. לי אישית יש קצת ידע בצילום, אבל המצלמה היא לאבא שלי וחצי ממה שהוא מצלם יוצא מטושטש ולא מובן (גם באוטומטי). 3. olympus super zoom 105, canon powershot a540. לפי הדגמים אפשר לראות שבימינו פלאפונים מצלמים טוב יותר. 4. הכל מהכל. אחל מטיולים, מסיבות, בבית וכו'. 5. כנראה לא מדפיס אבל מעדיף שתהיה רזולוציה טובה לשלוח לקרובי משפחה וכו'. 6. צא מבין בזה, אבל אבא שלי מתעקש שתהיה לו מצלמה דמוי SLR עם זום מכני נורמלי שיוכל לצלם גם רחוק (לפחות תראה איכותית בשבילו). 7. לא משנה לו הגודל, אבל הוא לא אוהב מצלמות קומפקטיות וכמו שרשום מקודם שהיה גם זום טוב. 8. כלום, אבל מעדיף עם כבר לחרוג מהמחיר אז בשביל "ציוד היקפי".…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by sherlock1212,

עד עכשיו היה לי את canon a75 אבל היה נהרסה אז חשבתי על a620 אבל אמרו לי שאני עובר ממצלמה גרועה למצלמה גרועה אחרת... אז אני מחפש מצלמה טובה(לא למקצוענים ממש). מינימום זום:3(רצוי יותר) פיקסלים:לפחות 4m וידיו רצוי,לא חובה וכמובן פלאש פנמי ופוקוס אוטומטי אז איזה חברה כדי ואיזה דגם עדיף באותה חברה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברה, אני סומך על עזרתכם, אני חושב לקנות מצלמה. המטרות שלה יהיו בעיקר לצילומי ספורט בים - גלישה, וויקבורד אופנועים וכו'. ההתמקדות צריכה להיות במהירות צמצם - זה הכי חשוב. וכמובן גם זום ל ממש קטן לדעתי יותר מX8. DSLR אני חושב יהיה טוב - אבל איזה:\ ----- הכי הכי חשוב שהתמונות במצב ספורט יצאו לא מרוחות כמו שראיתי בהרבה מאוד מצלמות. צילום בלילה חשוב אבל פחות. תקציב: 2000ש"ח מה דעתכם על אלו: Olympus SP-550UZ או CANON S5 או Fujifilm FinePix S9600/S9100 אולי ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. Started by Frozen-Ice,

שלום אני מחפש מצלמה במחיר של מקסימום 2500 ש"ח דרישות : 1. כמה שיותר זום אופטי (חשוב) 2. כמה שיותר שהמצלמה עצמה תהיה קטנה (חשוב) 3. המתשמש במצלמה יהיה מישהו שרק רוצה להדליק ולצלם ולא להסתבך בהגדרות כי אין לו ידע נירחב 4. מצלמה שמצלמת סירטונים באיכות ובגודל טובים (גם חושב) תודה לכל הממליצים (אפשר להמליץ על כמה מצלמות) תודה תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Shbd,

מחפש מצלמה ביתית, קטנה ונוחה לטיולים עד 500 ש"ח כנכתב לעיל. אני לא מבין בתחום, אך אני מניח שבסכום הנ"ל ניתן לרכוש מצלמה איכותית מספיק בהתאם לדרישות הללו.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by AsD[eyal],

שתיהיה נוחה קטנה ושתוציא תמונות טובות אני לא צלם מיקצועי או משהו קרוב לזה.. סתם לצילומים של המישפחה וכאלה.. לא יותר מיזה לא נופים מדהימים לאיזה ערוץ טבע ... משהו פשוט ונחמד אם אפשר מידע על המצלמה מידע מפורט שמתי את העיין על זאתי : איך ? היא http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369908

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מחפש המלצה למצלמת סטילס. חשוב לי: צילום וידאו 1080P ב-24 פריימים לשנייה. פוקוס ידני נוח(שמאפשר שינוי פוקוס מקצועי בזמן צילום וידאו). קומפקטית סנסור גדול מאינץ אם אפשר גם: עדשות מתחלפות כיוון ידני של ה-iso. המצלמה האידיאלית שמצאתי היא ה-Fujifilm X-Pro1, רק שהיא מאוד רחוקה מהתקציב שלי, לצערי. תודה [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בקיצור שום העדפה אחרת מלבד איכות תמונה הגבוהה ביותר שאפשר למצוא במחיר זה.שמעתי הרבה על canon a590 אבל אם יש מצלמה יותר איכותית עד 800 אשמח לקבל הצעתכם.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  17. שלום אני מחפש המלצות למצלמה דיגיטלית : זום אופטי גבוה(8 - 10 ) לא יקרה מדי ( בסביבות 1500 ) כל השאר אני לא מבין גדול , אין צורך ביותר מדי מגה פיקסל ומישהו מוכן להסביר לי למה לא כדי לקנות מצלמה מחודשת תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SV123,

שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול (לפחות X10) שניתן לשלוט על כל הפרמטרים שלה. על איזה מצלמות אתם ממליצים? קראתי ביקורות טובות על canon s3 - מה דעתכם עליה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רצוי מצלמה שמצלמת טוב גם תחת תנאי תאורה "קשים" (אולמות, מגרשי ספורט בלילה תחת תאורה לא טבעית) זום 10X ומעלה. מגה פיקסל לא חשוב לי שהעדשה תיהיה איכותית ושתתן תמונות טובות.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כבר פרסמתי ת'רד לא מזמן ורציתי ללכת על הפוג'י, אבל אחותי, שהמצלמה בעיקר בשבילה החליטה שמה שהכי חשוב לה הוא הזום במצלמה והפוג'י לא מספיקה לה ביכלל... אני צריך שתעזרו לי למצוא מצלמה שהנקודות החשובות בה הן זום גדול יחסית, צריכת סוללות טובה יחסית, ואיכות תמונה שלא תאכזב אבל לא צריכה להיות מהמפציצות שמקפיצות את המחיר משמעותית. התקציב הוא בערך 1700 ש"ח, אם צריך לחרוג בשביל מצלמה שתספק את הצרכים אשמח לקבל גם את ההצעות החורגות.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר שהתקלקלה לי הקאנון A610 אני מחפש כעת לקנות מצלמה חדשה דומה מאוד לזו שהיתה לי. בסך הכל הכי חשוב לי שהיא תהיה בעלת מסך מסתובב (vari-angle זה נקרא, אם אני לא טועה) ושתהיה מבית טוב. השימוש הוא כללי מאוד ומיועד לצלם חובבני. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא כ - 150$ עם זליגה קטנה אם צריך. אני אוכל לקנות גם בארה"ב. זהו.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לייעץ לי בקניה ! תודה רבה לכולם !

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. יש משהו באיזור הזה? מהסתכלות קטנה בפורום ראיתי שהרוב פה קונים מצלמות עם עדר בטריות יקרות ואני רוצה להימנע מזה מעדיף סוללה מובנית ואם אפשר אז טעינה מהUSB תודץ

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש מצלמה עם עדשה רחבה לשימושים ביתיים (הבנתי שזה יותר שימושי מעדשת 35-140 וכו') אמרו לי על RICOH אבל אני לא כל כך מכיר את החברה הזו אין משהו של החברות המוכרת יותר? איזה מצלמות מומלצות יש ?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  24. שלום, אחותי טסה לדרום אמריקה לחצי שנה+, ואני מחפש לה מצלמה דיגייטלית שתיהיה עמידה וחסינה ממים. חשוב לי מאוד החסינות ממים עקב כך שהיא הולכת להיות בדרום אמריקה גם בתקופה החורפית. אשמח שהיא תיהיה כמה שיותר חסינה מנפילות וזעזועים (ברור לי שאין כזה דבר חסינה לחלוטין) וכמובן, שבמבחן התוצאה, התמונות ייצאו טובות ואיכותיות. התקציב הוא עד 2000 שקל. 2 מצלמות עיקריות שנכנסות לתקציב הם: 1. Sony Cybershot DSC TX5 שעולה כ-1100 ש"ח 2. Olympus Tough TG810 שעולה כ- 1400 ש"ח תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sherlock1212,

אלו הדרישות: זום דיגיטלי לא חשוב זום אופטי בין 5-12 מייצב מקפיא עדשה מתכווננת מעל 4 מגה פיקסל מצלמת סירטונים +קול ללא הגבלת זמן קלה וקטנה לא סוללות AA אבל אפשר גם עם . אם אין ברירה . ועד 2000 שקל תודה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.