צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אמא שלי מצאה עשרות שקופיות צבעוניות מאז שהייתי קטן. היא רוצה לפתח אותם אז היא בקשה שאני אלך לבדוק בחנות ליד (אין לי כ"כ כוח ללכת עד לשם) אז אני רוצה לדעת אם עושים את זה, וכמה זה עולה ? (בחנות פיתוח רגילה). אני יודע שיש סורקים ביתיים לשקופיות, אבל אני מעדיף משהו קטן וקצר. לשלם -> ולקבל את אותן השקופיות או על CD שאוכל לתקן את ההרס שנגרם לחלקן, ואת איזון הצבעים וכו'. או אם אפשר פשוט להדפיס אותן כמו שהן זה גם יהיה בסדר. העיקר לגבות. אני יודע שזה לא קשור כ"כ לצילום דיגיטאלי אבל זה קרוב יחסית .
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחפש לקנות ציוד צילום וידאו להסלקה. ( מה שהוא שמשתמשים לצילום בסתר כמו בשומר מסך) . מי שהוא יכול לייעץ על ערכה. בחנויות שעוסקות בכך מתח הרווחים הוא עצום, ולכן אם מי שהוא מתמצא אשמח ליעוץ תודה
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אני מחפש מקום (אתר) שבו אני יוכל להדפיס תמונות באיכות טובה (40+- אגורות לתמונה). ושבנוסף אני אוכל לשלוח בפעם אחת כמות גדולה מאוד של תמונות (לפחות 1000). יש כמה אתרים באינטרנט אבל אני לא רוצה להמר על התוצאה של ההדפסה... אז לכן אני מחפש המלצות... התמונות הן ביחס 4:3 לכן עדיף מקום שמסתכלים על התמונה לפני הקרופ שלא יחתכו לי שם ראשים... לא בררן יותר מידי בנושא הזה. מקווה שזה המקום הנכון לשאלה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גיסתי מחפשת מצלמה שתשמש אותה ליום יום ולטיול לחו"ל שהיא מתכננת לקראת האביב. היא תכננה לרכוש במקור A560, אולם המלצתי לה לחסוך עוד קצת כסף בזמן שאני אחפש לה משהו מוצלח ומתאים יותר. המצלמה צריכה להיות חזקה במודים האוטומטיים שלה, בקרה ידנית או עינית לא חיוניים כאן, גודל קומפקטי (לא דמוית SLR), וחשוב מאוד רקורד אמינות טוב בשביל לשמור על יחסים טובים עם המשפחה של אישתי. המצלמה תרכש באילת במהלך השבועות הקרובים. מאחר ואני לא ממש מכיר את סגמנט המצלמות הזה, אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה קומפקטית שתשלים את הריפלקס שלי, כשהחשיבות היא על איכות תמונה ועדשה רחבה.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הנה הם הערות יתקבלו בברכה... וזה עוד 2 תמונות לא קשורות שצילמתי תגובות חברים
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
נגמר הגז אז בחרתי לנצל את שאריות הלהבה לבחון את עדשת המאקרו החדשה על ה D100 (אחח אם היא רק יכלה לכתוב קבצי RAW במהירות נורמלית לכרטיס ) * EXIF זמין בתמונה, בלחיצה ניתן לקבל את התמונה ב 1920X1200.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עדשה רחבה כזאת לאולימפוס C-756 שלי http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=80&CategoryID=145&Page=1 אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 26 ל 38 מ"מ, לפני שאני קונה. מישהו יכל למצא תמונה\אתר שעושה השוואה בין שני הסוגים? ראיתי גם שהיבואן הרשמי של אולימפוס לא מציג באתר שלו עדשות IR, אני רוצה לקנות גם אחת כזאת, ואולי גם עדשת UV (הם באמת מורידות את העובך?). איפה אני יכל למצא בארץ?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מאחד הטיולים שלי ליד גן אירועים בעיר... תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים, רזולוציית המצלמה הנוכחית שלי (Canon SX30IS, אבל אני חושב לשדרג ל- Mirrorless) היא 14MP. באופן רגיל, אני לא נזקק לרזולוציה המירבית, ובשביל לחסוך במקום אחסון במחשב (יש לי עשרות אלפי תמונות, אם לא יותר מזה) הורדתי את הגדרות הצילום הרגילות במצלמה למחצית מזה. השאלה שלי היא האם למצלמה יש דרך כלשהי לנצל את הרזולוציה הנמוכה לשיפור הרגישות שלה (אני לא מבין גדול, אבל אני יודע שפחות פיקסלים על שטח חיישן נתון נותנים רגישות יותר גבוהה לאור)? הניחוש שלי הוא שלא, כי מספר הפיקסלים בחיישן הוא עדיין 14M, וחלק פשוט "מכובים" או לא מנוצלים, אבל חשבתי שאולי בכל זאת יש דרך "חכמה" לנצל את המידע הנוסף שבפיקסלים אלה, כדי לשפר את איכות תמונת המקור. מישהו מבין בזה? יודע איך מבוצע תהליך ה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם הנ"ל. שמתי לב שבצילום עם פלאש אחרי שהתמונה מוצגת 1.5 שניות על הצג כפי שהגדרתי המסך הופך לשחור (נכבה) ויש לחכות עוד כשתי שניות עד אשר אני יוכל לצלם שוב. בצילום בלי פלאש המצב לא קורא. אני מתשמש ברבעיית GP 2700 אשר נטענו קודם לכן 20 שעות. גם עם סוללות אנרגי'זר רגילות המצב לא היה שונה. החלפתי זכרונות מ 1GB ל 256 מגה ול16 והמצב לא השתנה. למה זה קורה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקציב הכולל הוא 800 שח, וזה אמור לכלול גם את כרטיס הזכרון. מוכן לחרוג אם יש סיבה טובה. המצלמה מיודעת לאמא שלי, לכן חשוב לי שתהיה קטנה ופשוטה לתפעול. היא מצלמת כמעט ורק במצב אוטומטי, בעיקר נופים ושמיים. פלאש לא הכרחי, אבל אשמח אם הוא יהיה אפקטיבי בכל זאת. לא תשתמש בחצובה או בזמן צמצם ארוך. טווח העדשה אני מניח 28ממ, אם זה ייכנס בתקציב.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוהב את הZ1... נראה מצלמה טובה איזה מצלמה נותנת איכות תמונה יותר טובה? הA80 או ה Z1? ועוד דבר.. הבנתי שהZ1 היא מצלמה כאילו מקצועית.. אבל יש לה פוקוס אוטומטי? כאילו יש לה מצב אוטומטי שאני רק צריך לצלם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולם עם DSC-W30 מצלמה לא משהו אבל דווקה יצא מאוד יפה... לא נערך, תהנו... BTW.. צולם ברמת גן לפני כמה שבועות... דרך אגב אפשר לעשות עם המצלמה שלי את הצילומים האלה שבהם רואים את כל הדברים הסטטיים בפוקוס ואת הדברים הדינמיים בטישטוש.. זה עובד טוב על כבישים מהירים חכו מעט התמונה גדולה אבל יפה. http://www.silvup.net/up/x4xgci6ccmie8d5.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום זה והוא תותח!!! ושאלתי איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה : http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=2167 http://www.digitalplace.co.il/?P2853 ם יש למישהו מצלמה באותה רמה מוזמן להציעה. תודה מראש לכול מגיב.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טוב ככה קניתי לפני כמה ימים מצלמה דיגיטלית[מינולטה Z3] מישו יכול לעזור לי להסביר לי להביא טיפים לצילום נכון? טוב וכו'? יעני איך לצלם טוב איך לעשות את המאקרו[אני לאדע בדיוק איך קוראים לזה חח] וכו' זה? תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני לא כלכך מבין במצלמות אז בבקשה לא לשאול אותי פרטים מורחבים. חשוב לי שיהיה איכות תמונה כמה שיותר וגם אם מומלץ לחרוג עוד קצת. שיצלם כמו שצריך בלילה אם תאורה ו בלי עניים אדומות ושיבוש בצבעים. איכות וידאו כמה שיותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.boston.com/bigpicture/2010/01/dakar_rally_2010.html
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עקב נסיעה של מכר לארה"ב הוא מוכן לקנות לי מצלמה... התקציב עומד על 300$ עם חריגה מקסימלית של 30-50$ אני צלם חובב שמעוניין בעיקר להנציח רגעים.. המצלמה צריכה להיות של סוני וגודלה פחות או יותר בגודל של הT9 של סוני אפילו קצת יותר גדול אני מאמין ש6mp יספיקו לי וזום אופטי של X3-X5 אגב, אם מישהו מכיר אתר טוב בו אוכל לקבל מידע על המחיר הממוצע של מצלמות ציוד למצלמות בארה"ב אשמח לקבלו בתודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אתמול טיילתי עם כמה חברים והיה ממש כיף עד שחזרתי הביתה, חיברתי את המצלמה וגיליתי שהמסך שלה שבור. המצלמה המדוברת היא A400 של CANON. עכשיו אני רוצה לדעת אם מישהו פעם החליף מסך במצלמה כזאת או בכל מצלמה אחרת ומכה זה עולה בערך להחליף כי נגמרה לי האחריות. אני בכללי דיי מבואס בגלל זה כי רק קניתי כרטיס זיכרון והתחלתי להישתמש בה והיא נשברה כך שאני מאוד מודה לכל מי שעוזר לי מראש!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
של פוג'י מה אתם אומרים עליה? אני לא זוכר ממש בידיוק את השם
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מצלמות מקצועיות לא דיגיטליות לרועה מזלי או שלא? ^^ אחת מינולטה 7000 היא די ישנה וגם נחשבת למצלמה החלוצה של ה-AF בזמנו והשניה פנטקס MZ 30 חדשיה יחסית אבל לא חושב שהיא מקצועיות כמו המינולטה ולכן אני חייב השוואה ואת דעתכם איזה להשאיר ואיזה למכור אני די חובב צילום ולמדתי צילום לפני כמה שנים לא שאני ממש זוכר הרבה אבל עדיין למדתי... :-* :-\
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
(אני מקווה שההודעה מתאימה לפורום, כי לא ממש ידעתי איפה למקם אותה..) היי, יש לי מצלמה Cannon A510 וכרטיס SD של 128. הייתי אצל חבר ורציתי להעתיק משו מהמחשב שלו לשלי, ולכן נעזרתי בכרטיס ישירות והעברתי לו קובץ ושמתי אותו בתיקייה הראשית (העברתי את הקובץ דרך קורא כרטיסי SD). עכשיו כשהגעתי הביתה וניסיתי לפתוח את הקובץ, חיברתי את המצלמה דרך הכבל USB שלה, אבל המחשב מציג לי רק את תיקיית התמונות שבתוך כרטיס הSD, ולכן אני לא יכול לגשת לתיקייה הראשית של הכרטיס ולשלוף את הקובץ. האם ישנה דרך לעשות זאת (להגיע לתיקיה הראשית) בלי להשתמש בקוראי כרטיסי SD למיניהם? תודה מראש! (:
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש הפרש מחירים לא קטן בין כרטיסי זיכרון במהירויות שונות.. עד כדי כך שאפשר למצוא כרטיס של 16 ג'יגה במהירות נמוכה שעולה כמו 8 ג'יגה מהיר.. עד כמה ההבדל בין מהירויות הכרטיסים משפיע על ביצועי המצלמה? ואם כן במה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-