עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by orlupo,

נראה כמו טכנולוגיה מעניינת ומתוחכמת: http://www.dpreview.com/news/0511/05112206refocuscamera.asp

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על זאתי Sony DSC-S40 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=576&aff=zap או זאת? OLYMPUS IR500 http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=558 איזו מהן עדיפה? מה דעתכם ואם יש לכם הצעות יותר טובות אז בבקשה תציעו לי התקציב שלי עד 1500 חשוב לי שתהייה אפשרות לעשות סירטונים עם סאונד גם... נ.ב אהה וכמו כן איזה כרטיס זכרון כדאי לקנות? בקישור שהבאתי מקודם יש שניים מה ההבדל? ואיזה מהם עדיף? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. אני לא מבין כ"כ גדול בצילום אבל זה מעיניין אותי לאחרונה אני ממש אוהב לצלם נופים וכדומה אין לי כרגע תמונות מעניין אני אעלה עוד בעתיד.. בנתיים רציתי קצת עזרה עם מספר תמונות שצילמת והם יצאו קצת לא ברורות בגלל שהתחיל חושב באותו זמן שצילמתי מישהו יכול לעזור לי בעריכה כך שהם יצאו יותר ברורות או לתת לי עצות לגבי זה? עידכון: לא הצלחתי לעלות יותר מתמונה אחת כנראה בגלל ההגבולה של הגודל 2 תמונות תופסות יותר מ 300Kb [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by Snufkin,

הניסיון, כפי שאתם רואים לא צלח..... יש לי Canon S1IS ורציתי לדעת אם אפשר לצלם איתה את מה שרציתי... ניסיתי לצלם במצב ידני, כי זה המצב היחידי שמאפשר לך להתפקס על דברים מהסיגנון הזה..... אני יודע שהמצלמה הזאת לא הכי טובה לצילומים בסיגנון מאקרו, אבל אני אשמח להצעות... כמו כן, אני יודע שמרחק הפיקוס המינימלי למצלמה, הוא 10 ס"מ. מאיפה אני מודד את 10 הס"מ האלה? מסוף העדשה? מגוף המצלמה? מהצד האחורי של המצלמה?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by דודי הסטלן,

התפלאתי שאף אחד עדיין לא צילם את הקשת שהופיעה אתמול למספר דקות בת"א, אומנם תפסתי את הקשת אבל זה היה צילום גרוע אוטומטי מתוך הבית והאיכות לא משהו. בכל זאת אני יראה לכם את התמונה ויזמין את מי שצילם להראות לנו את הקשת מכל מיני זוויות ואיכויות. הבהרתי טיפה את התמונה שתהיה פחות או יותר ברורה לעין...

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by PyroGhost,

עכשיו אני אשאל בקשר לסוג צילום שלא ממש בא לידי ביטוי בפורום הזה והוא פורטרטים, משום מה מצאתי את עצמי מתעניין מאוד בז'אנר הצילומי הזה, אני מוצא את עצמי מסתכל לאנשים בעיניים בכל מיני מקומות ומנסה להרגיש את מה שהם מרגישים, להבין מה הם חושבים, לראות מעבר לפנים שלהם... לפעמים אני פשוט מתפלל לזה שאני אהיה בלתי נראה עם מצלמה ביד בשביל להוציא את התמונות שאי אפשר לצלם כשמושא הצילום שלך יודע שמצלמים אותו... מכירים את זה? המטרה של הת'רד הזה היא שאם יש למישהו פורטרט יפה שהוא צילם ורוצה לשתף אותי / אותנו בו, או לחלוק עצות לצילום של פורטרט "איכותי" שבאמת מצליח להעביר את הרגש שבעיניים של המצולם לצופה הוא ישתף / יחלוק אותו עם חברי הפורום.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by hck,

שלום! אח שלי מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בסכום של כ2000ש"ח +-. אני מניח שלא צריך לפרט שהיא צריכה להיות לפחות 4-5MP, זום x10 (לפחות), וכ"ו. לי הייתה מצלמה של HP דגם 735, וממש לא הייתי מרוצה ממנה, ולכן הייתי שמח לקבל המלצה על חברות ודגמים איכותיים. תודה!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by tsuriel,

שלום רציתי שתעזרו לי לבחור את המצלמה הדיגיטלית הטובה ביותר לדעתכם במחיר של עד 800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  9. מחפש אתרים ללימוד טיפים טירקים ובכלל.... המצלמה שלי A60 וחוץ מלשים על אוטומט אני לא יודע כלום... ברור שניסיתי לשחק ועדיין לא הצלחתי להגיע לכלום... לדוגמא איך עושים פוקום על משהו מסויים והשאר מסביב כז מטושטש..? ועוד.... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by -impreza-,

הנה הם הערות יתקבלו בברכה... וזה עוד 2 תמונות לא קשורות שצילמתי תגובות חברים

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by big foot,

ברצוני לרכוש מלמת OLYMPUS FE110 + זיכרון XD256 + מטען + סוללות נטענות + נרתיק למצלמה והכל ב950 אני צריך את המצלמה רק לשימוש משפחתי ולא כצלם חובב/מקצועי אבקש את תגובתכם תודה מראש BIG FOOT

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  12. אחי נמצא כרגע בהונג קונג והוא מעוניין לקנות מצלמה. הוא רוצה לקנות את המצלמה, Konica Minolta Z1. היא עולה שם בין 800-900 ש"ח. השאלה שלי היא כזו, איך המצלמה הזו? שווה את הכסף? אני יודע שיש דגמים הרבה יותר מתקדמים. הוא בתכלס נמצא בטיול בחו"ל והיעוד שלה היא צילומים של החבר'ה, צילומים של נופים ודברים כאלה. עד עכשיו הייתה לו CANON A70, מה יותר טוב לדעתכם? ואם יש המלצה למצלמה אחרת באותה טווח מחירים פחות או יותר או טיפה יותר יקר נשמח לשמוע. אשמח לתשובה מהירה פשוט אני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר אחרה"צ כי היא עוזב שם. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by infer73,

טוב, אמא שלי מנדנדת לי בנוגע לזה, ומכיוון שאני מבין בזה בערך כמו שאמדינג'אד מבין ביחסים בין-לאומיים, אני בא אליכם בבקשת עזרה אמא מעוניינת בקניית מצלמת וידאו דיגיטלית (DV cam) זה לא הולך להיות צילום מקצועי או משהו, סתם הופעות ריקוד של אחותי הקטנה, אירועים משפחתיים וכד' התקציב הוא כמה שפחות בעקרון, כאשר אמא אמרה שהמצלמות הזולות נמכרות במחיר בסביבות ה2000 ש"ח חוץ מזה אין לי בדיוק עוד דרישות מהמצלמה, חוץ מזה שאמא תרד לי מהגב... אני אודה מאוד למי שיכול לעזור...

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by draak31,

כבר 6 וחצי שנים יש לי את ה Fuji FinePix 4700zoom ואבא שלי החליט שהגיע הזמן להחליף מצלמה(ואני מסכים). אני מחפש מצלמה קומפקטית, שאני ייקח איתי כמעט לכל מקום. אני קצת מבין בצילום אז אני מצלמה עם מצב צילום ידני עם הכי הרבה אפשרויות. התקציב זה עד 1700 שקל וזה לא כולל בטריות(יש לי הרבה AA נטענות) ולא כולל כרטיס זיכרון(יש לי sd 512). בהתחלה רציתי לקחת את הA610 אבל אבא שלי שאל אותי על הA620 אז רציתי לדעת אם ה2MP עושים הבדל ואם יש לכם המלצה על מצלמה אחרת עד 1700 שקל. תודה!!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by wow,

יש לי S9000 ואני רוצה להתחיל לצלם ב-RAW. האם אני מקבל איזשהי תוכנה לעיבוד עם הפורמט הנ"ל כי שמעתי שצריך לעבד אותו והאם יש איזשהו מדריך לזה ובכלל האם זה כדאי לצלם בפורמט הזה והאם יש איזשהו הבדל באיכות ?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  16. יש פה קצת עירום. http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=159039

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tdavidi,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמה: MUSTEK 5250 זה יעלה 590 ש"ח במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר טוב?? (או במחיר טיפה יותר גבוה)

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. דוד שלי עכשיו בגרמניה והוא יכול להביא לי מצלמה . אני חושב על מצלמה כמו A610 או משהו בסגנון 1. האם שווה בכלל להביא משם או שעדיף לקנות בארץ? 2. כמה משלמים עליה בכניסה לארץ? 3. האם יש אפשרות לאחריות בין-לאומית? תודה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by XybeR,

אנחנו קונים מצלמה חדשה ואני מתלבט בין הZ6 של מינולטה לבין הS2 -IS של קאנון, מה עדיף? לפני כן הייתה לי את הZ3 והייתי מאוד מרוצה ממנה, אך האם כדאי לקנות את הקאנון במקום להמשיך עם המינולטה? (אם תוכלו לתת בקצרה את היתרונות של המצלמה מול האחרת זה יעזור לי מאוד) +שאלה בשביל מצלמה אחרת - איזה מצלמה(לא מהמצלמות למעלה) בסכום של עד 1500 ש"ח תהיה טובה בעיקר בשביל צילומים של טיולים שנתיים וכאלה לא משהו יותר מדי רציני אבל עדיין חשובה האיכות. תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Photoshop או FSViewer או שיש משהו אחר טוב יותר ? ועם איזה תוכנה להעיף רעשים ואיף עושים את זה ?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  21. הייתי בבארי בשבת האחרונה ובקודמת לה וצלימתי מספר תמונות התמונות מוקטנות בשביל שאני יוכל להעלות אותם ולא נערכו בפוטושופ (חוץ מההקטנה) כל התמונות צולמו ב POWRE SHOT 1 SP1 של CANON פעם ראשונה שאני מפרסם פה תמונת שאני מצלם ואני דיי חובב אז לא להביא הערות בשמים שאני לא יבין..חח אז ככה: שבת אחרונה 4.3 תמונה ראשונה: תמונה שניה: תמונה שלישית: לפני שבועיים: תמונה ראשונה: תמונה שניה: זהו תהנו..

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by benor,

1. חשיפה ארוכה מאתמול 2. סוס 3. סוס נוסף 4. רוכבי אופניים (צולם בגעש) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. כבר קראתי כמה וכמה מאמרים אבל אני עדיין מתבלבל. 1 מתי הצמצם פתוח ומתי הוא סגור כשה-f קטן\גדול ? 2 בצילומים מתי פותחים או סוגרים את הצמצם בשביל לקבל עומק שדה למשל אם אני רוצה שרק האובייקט יהיה בפוקוס ומתי שאני רוצה שכל התמונה תהיה בפוקוס 3 בצילומי מאקרו,לפתוח צמצם או לסגור אותו ? 4 תודה. אגב לי יש S9000.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by wow,

1 לי יש S9000,האם אני יכול להרכיב פילטר על העדשה והאם זה מומלץ ? 2 איזה סוגי פילטרים יש עוד ומה מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by [NOS],

יצאתי לטיול עם הכלב, האופניים והמצלמה בשכונה וזה מה שתפסתי ... (השלישית זה סתם אוטו של חבר) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים