צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, עברה שנה מאז שאיבדתי את ה-TZ5, ואחרי שהגלקסי 2, ששיחק אותה מעולה בצילומי מדבר, אכזב משמעותית בנסיעה האחרונה לחו"ל, החלטתי לחזור למצלמה יעודית. אני ארצה מתישהו לקחת קורס צילום, אבל זה יכול להיות אפילו עוד חצי שנה, ונראה לי חבל לקנות DSLR או אפילו מירורלס עכשיו, כי הבנתי שהמחירים שלהן יורדים מהר. אני מתלבט בין קומפקטית יותר מתקדמת לדמוי DSLR. השיקולים הם: - זום רציני (נגיד x15; ראיתי שבדמוי יש אפילו x50 8) ) - מינימום 28mm בקצה ה"קרוב" - טובה בצילומים יחסית חשוכים (לדוגמה צילום נופים בערב או תמונות עירוניות בלילה - מה שאומר שפלאש לא רלוונטי). יש לי חצובה קטנה אם זה משנה לבחירה - אשמח אם לא תהיה כבדה מדי (רלונטי רק במקרה של דמוי); אני לא רוצה סרבול בטיולים - שמעתי שיש …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יצאתי לטיול עם הכלב, האופניים והמצלמה בשכונה וזה מה שתפסתי ... (השלישית זה סתם אוטו של חבר) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ראיתי שיש כול מיני חיבורים או כוננים כאלה למחשב אם חיבור של USB ורציתי לשאול למה צריך את זה למה זה משמש האם המשתמש הביתי צריך את זה
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן, אנא עזרו לי בהתלבטויות... חבר ביקש המלצה ואני לא ממש בטוח... לי יש FZ7 שאני מאוד מרוצה ממנה למרות שלמדתי לזהות את החסרונות... לענייננו... סביבות 1K, לא גדולה במיוחד, עדיף זום אופטי מעל X3 וחובה עיינית. עדיף עם IS מתלבט בעיקר בין קאנון 570, 710, 800 פנסוניק LZ7, TZ1? יש הצעות נוספות או כיוון אחר? דבר נוסף, שווה לקנות בארה"ב? שווה לקנות בחנות ללא האחריות של קאראט? תודה
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במצלמה לסבתא, מה שאומר תפעול פשוט (אם אפשר להגדיר את זה) ותוצאות טובות. אפשר חריגה אם ממש צריך. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שבת שלום. מישהוא יודע אם ואיך ניתן לשנות את זמן תצוגת המסך, מרגיז אותי שהמסך נכבה מהר מידי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לרכוש מצלמה חדשה. לאחרונה חזרתי מטיול ארוך בחו"ל ושם גיליתי שאני מאוד נהנית לצלם ושם פעם ראשונה התחלתי להשתמש במצבים השונים ולא רק באוטומט. החלטתי להשקיע הפעם קצת יותר במצלמה שתתן לי תוצאות טובות יותר (עד עכשיו השתמשתי במצלמות קומפקטיות שעלו סביב 500 ש"ח) ועם זום גדול יותר. אין לי ידע פורמלי בצילום, והשימוש העיקרי שלי הוא צילום של משפחה, חברים ובטיולים. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בסביבות 1500. גמיש. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עורך במקצועי וזקוק למצלמת וידאו (בעיקר) לצרכי דגימה - שימוש במצלמה כמכשיר העברת הנתונים מקלטת למחשב (זה פשוט הרבה יותר זול ולא פחות יעיל מרכישת מכשיר DV) , בנוסף, אם כבר רכישת מצלמה, הייתי שמח אם היא גם הייתה מסוגלת לצלם בצורה סבירה,כי ברור לי שיבוא היום שבו לא אקבל את החומרים לעריכה על קלטת ואצטרך לצלם אותם בעצמי. דברים שאני חייב - א. חיבור FIREWIRE. ב. שיטת צילום PAL. ג. עובדת על קלטות MINI DV. ד. תקציב עד 1,500 שקל. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את פנסוניק Z10 (יש פוסט שלי עם שאלות בנושא) מתלבט כמובן לגבי כרטיס הזיכרון...במיוחד ביגלל איכות משופרת של צילום וידיו במצלמה אני מבין גם שהקבצים של התמונות לא יעלו על 3.5 מגה בשיא האיכות....האם זה נכון ? יש לי כיום כרטיס 2G במהירות 133 של חברת TRANSCEND (מורכב במצלמת פנסוניק FX07) אני מאוד מרוצה מימנו - מאוד מהיר ומעולם לא השתמשתי בכולו....אולי בטיולים של שבוע ומעלה השאלות הנוספות: 1. האם הכרטיס מספיק ? בנפח ...ובעיקר במהירות ? 2. האם הכרטיס הזה - מהיר יותר ? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=3376&p=97
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית או דמוי SLR (עדיף), כמה שיותר טובה עד המחיר שרשמתי כולל כרטיס זיכרון של 1 GB. אני קונה מחר בדיוטי פרי אז בבקשה כמה שיותר מהר! על כל פנים רציתי לדעת גם אם לא יהיה את המצלמה הזאתי בדיוטי פרי, איזה נתונים כדאי שיהיה למצלמה? מגה פיקסל? זום אופטי? ושאר הדברים הנחוצים. אני לא צלם מקצועי, סתם אחד.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מנסה לסגור דיל על הניקון D80 כרגע ואני מנסה לברר לגבי עדשות טובות אופציונליות בשבילה, אשמח לחוות דעת, אני רוצה להתחיל כרגע מה 18-70 אבל עניין אותי לדעת אם יש עדשות יותר אטרקטיביות בשוק כרגע... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התקציב 1000 שקל +- צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית חשוב שתיהיה נוחה לשים בכיס חשוב שתיהיה חזקה ותחזיק מעמד בתנאים קשים ◦סוג סוללות - מה עדיף? סוללות AA או פנימי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
Hi, Just selled my D5000. I'm about to buy a D90 with Nikkor 18-200 lens VR or VR2. Need a recommandation for a good camera shop in Tel-Aviv or center area. How's Camera Mia? Thanks.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר היה אפשר להשיג מצלמה נורמלית רק ב-1000 ש"ח, בכל היותר זולות היו בעיות בתמונה כמו כתמים סגולים (די דומה לאיכות של מצלמת פלאפון האמת). אז אני חושב לקנות מצלמה למשפחה אבל התקציב די קטן, 1000 ש"ח זה כבר יותר מדי. אני רק רוצה מצלמה שאיכות התמונה תהיה סבירה, יהיה אפשר לצלם וידאו בצורה נומרלית (ולא רק דקה שתתפוס איזה 60 MB), ושהסוללה לא תגמר תוך כמה דקות. אשמח להצעות בנוגע למצלמות משתלמות במחירים זולים שיתאימו לצרכים שלי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מצלמה, והגיע לקישור הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCSP550UZ&cfm=C4443208 יש לי תחושה שניתן להשיג "יותר תמורת הכסף", שמעתי שהמצלמות הפשוטות (לא SLR) של אולימפוס לא מומלצות. עם זאת, הוא הדגיש כמה דברים שהוא התלהב מהם במצלמה: - זום אופטי כפול 18. - מסך כמה שיותר גדול. - המבצע - 24 תשלומים. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני עדיין מתרגל לעדשה החדשה הצעות לשיפור בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר לשמור תמונה שצולמה במצלמה דיגטלית ולאחר מכן נערכה. התמונות מצולומת בפורמט JPEG. אבל אני מניח שבכל שמירה לאחר של תמונה ,אני בטח מאבד איכות. אני רוצה לערוך תמונה,לעשות כמה שינויים ולשמור אותה מבלי לדחוס אותה מחדש ומבלי איבוד איכות. יש כדבר הזה ?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין סופטבוקס + קקטוס ומצאתי חבילה דיי משתלמת באתר בחו"ל : http://www.gadgetinfinity.com/product.php?productid=17270&cat=0&page=1 עכשיו, המחיר הזה הוא דיי אטרטיבי למרות שהחצובה מגיעה ללא תיק נשיאה, אבל בכל מקרה, הבעיה שלי היא עם המשלוח, נרשמתי לאתר ונדהמתי לגלות את הנתונים הבאים תחת סעיף בחירת דרך המשלוח : Delivery method Regular Airmail - 15 days ($45.00) UPS Express - 3 days ($205.50) עכשיו, UPS ברור שאני לא אקח, אני לא יושב על ערמות של כסף וזה לא כ"כ דחוף לי בשביל להוסיף עוד 160 דולר סתם ככה. השאלה שלי היא האם יש עוד מסים שאני אצטרך לשלם בכניסה לארץ על החבילה הזאת ואם כן, כמה? זה חשוב לי מאוד ע"מ לחשב את העלות הכוללת של ההבאה של זה לארץ ו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד יש לי תמונה בגודל 600 או 700 kb איך אני יכול להוריד איכות של תמונה נגיד לצורך להכניס אוהת לפאלפון והיא צריכה להיות קטנה יותר מ300 kb באיזה תוכנה מישמשים אם צריך ביכלל
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לדוד שלי נגנבה המצלמה והוא רוצה לקנות חדשה.הוא לא ממש מבין בצילום אז צריך שהמצלמה תיהיה פשוטה וגם שתוציא תמונות טובות על מצב אוטומטי.התקציב הוא 2000 שקל.תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קראתי לו "עושה שמים וארץ" שורה משיר למעלות, למשהו התמונה הזאת יצרה לי הווי שגרם לי לקרוא לה ככה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלום. יש לי מצלמה מסוג FUJI FINEPIX A303 חיברתי אותה למחשב היום והמחשב לא מזהה אותה וגם המצלמה לא מזהה שהיא מחוברת למחשב. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר, חיברתי אותה לכל USB שיש במחשב וגם זה לא עזר. עד היום היא עבדה ללא שום בעייה. יכול להיות שזה קשור לכך שאמא שלי הפילה אותה בטעות לפני כמה ימים? מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה קניתי מצלמה של אולימפוס fe 4050 וצילמתי איתה כמה תמונות האיכות סבבה לגמרי אבל יש תמונות שזה עושה לי שגיאה בתמונה והמצלמה חדשה ...וגם בצילום וידאו שאני מצלם טיפה בשמש מופיע פסים סגולים..בכל מקרה החזרתי אותה ..איזה מצלמה מומצלת בתקציב שלי ..חשבתי על fujifilm ax250 איך היא??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-