צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בתור צלם לא מנוסה רכשתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי - fuji f20 עפ"י המלצות שראיתי בפורום. השימוש העיקרי שלי הוא לצילום אנשים וארועי יומיום ולכן רציתי מצלמה כמה שיותר קומפקטית ומהירה, שאוכל לשים בכיס בכל הזדמנות, ובמחיר נמוך. אני יכול להגיד שלאחר כמה ימי שימוש אני מאוד מרוצה מהמצלמה - איכות מעולה, פונקציונליות טובה, זמן המתנה בין צילום לצילום ועד הדלקת המצלמה נמוך. עם המצלמה רכשתי כרטיס זכרון של 1 ג'יגה שמספיק ל-660 תמונות ברזולוציה הטובה ביותר (6MP) - די והותר לכל שימוש. בקיצור - מצלמה קטנה, סקסית, ואיכותית. אני מאוד מרוצה מהקניה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולמו בניקון מצ'וקמקת של חברה שלי 3.5מגה פיקסל ועל האיכות הכי נמוכה כי אין כרטיס זיכרון,נערך בפוטושופ.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מכיוון אינני רוצה שיילקחו תמונות מאלבום התמונות שלי רציתי לדעת באיזה אתר אפשר להשתמש בו להעלאת תמונות אבל כך שאפשר רק להסתכל עליהן ולא לעשות עליהם "Sava As...". וכמובן שהאתר ייראה את התמונות באיכות האמיתית שלו. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הכיצד ניתן לעבור יום עצמאות ללא מטר של זיקוקים? כמה שצולמו היום ברמלה: והכל כמובן לתיפארת מדינת ישראל
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי פנטקס K200D וגם פלאש של SOLIGOR PZ-400AFN לפלאש יש אפשרות TTL אבל המצלמה לא עובדת ביחד עם הפלאש הכל ידני.. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המצלמה ב - 850 ש"ח האם היא שווה ,יתרונות וחסרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני לא מחפש משהו מפציץ, אלא משהו פשוט לצילום חובבני.. אתם יודעים, מצלמה פשוטה.. יש לכם המלצות לאיזה משהו זול ופשוט? משהו 4-5 מגה פיקסל יספיק, לא צריך יותר...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות שצילמתי בגן חיות עם הF40: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מחפש אתרים ללימוד טיפים טירקים ובכלל.... המצלמה שלי A60 וחוץ מלשים על אוטומט אני לא יודע כלום... ברור שניסיתי לשחק ועדיין לא הצלחתי להגיע לכלום... לדוגמא איך עושים פוקום על משהו מסויים והשאר מסביב כז מטושטש..? ועוד.... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לסוגים שונים של צילום בתקציב של עד מקס' 1800 ש"ח. לאחר קריאה בפורום ראיתי שהCanon A95 מתאימה מרוב הבחינות אבל הZOOM שלה ממש קטן. איזו מצלמה אחרת יש עם הרבה המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש אחר מצלמה דיגיטלית לשימוש רגיל, שתצלם...הדרישות לא גבוהות כלכך, אין צורך בתפעול ידני ושליטה בכל הפונקציות השונות. שתהיה אוטומטית בעלת מצבי צילום, זה יספיק. צילומים איכותיים דגש חשוב. שתדע להפיק צילומים איכותיים וחדים גם כאשר התנאים אינם מושלמים. זום אופטי אין צורך ביותר מ X3\X6. אפשר להסתפק ב X3, אלא אם כן.... 3מגה פיקסל לדעתי יספיק.אם מסתדר יותר...אפשר...אבל 3 זה המינימום. שתהיה קטנה, כמה שיותר - יותר טוב. דגש חשוב. מעבר לזה...שתהיה מבית טוב, עם שם טוב, נוחה לתפעול. אשמח לשמוע תגובות, יתרונות וחסרונות של מצלמות המתאימות לצרכיי. איני בקיא במחירים, אבל הסכום המוקצב למצלמה הוא כ- 2-3 אלף..(יספיק?) בנוסף גם הייתי מעוניין לשמוע על מקומות אמינים לרכוש מ…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
במחיר של כ2000 ש"ח האם במחיר כזה האיכות עולה בהרבה על מצלמות וידאו "סטנדרטיות"?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתור מי שמתארח מדי פעם בפורום זה, מצאתי שיחסית לפורומים אחרים בתחום (אהם) הצילום האווירה פה נינוחה יותר (לרוב), ביקורתית פחות (לרוב) ומזמינה יותר לסקטורים רחבים יותר של האוכלוסיה. יחד עם הזאת הדיונים פה ברובם סבים סביב הטכנולוגיה של הצילום ופחות סביב הטכניקה, שלא לדבר האומנות והאסטטיקה שבתחום. הצעתי היא להתחיל מנהג של סדנא פתוחה בנושאים וטכניקות שונות בצילום. הרעיון הוא שבכל פעם יפתח דיון שיעלה נושא ו/או טכניקה מסוימים, המשתתפים יעלו במשך התקופה שהדיון יהיה פעיל (מס' שבועות) את האינטרפטציה שלהם לעניין זה בתוספת דיון מילולי קטן. החברים האחרים יוכלו לתת את הפידבק (מחזק או מתקן) שלהם לכל תמונה וכמובן ללמוד ממנה. נושאי הדיון צריכים להיות נגישים לקהל רחב ביותר ולהתאים הן לבעלי…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה לפיתוח(בערך 250)-ועיינתי קצת באתר pic.co.il ויש שם מחירים זולים כמו 0.37 לתמונה לעומת חנויות בעיר שרוצות 0.90-אבל העליתי כמה תמונות לpic והם ממש הורסים את האיכות,אני יודע שהלוגו לא יופיע אבל מה עם האיכות?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מצלמת סטילס דיגיטלית, עם כרטיס זיכרון טוב, ואפשרות לצלם וידאו ... תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמת דמוי SLR (צלם חובב) בתקציב של 1,500 ש"ח, במהלך בדיקות שערכתי, מצאתי את המצלמה Canon S5 IS שעומדת בתקציב שלי. איך הביצועים שלה? איזו עוד מצלמות נכנסות בתקציב (ובקריטריונים) שלי? אני מצלם בעיקר נופים, לא אכפת לי שהמצלמה תיהיה גדולה או כבדה. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני חדש לגמרי בעולם הצילום, מחפש מצלמה בעלת יכולות זום טובות, צילומי מקרו סבירים, אפשרות להפיק צילומי לילה טובים וחדים ויכולת לצלם עצמים בתנועה (ללא מריחות). כרגע מתלבט בין 2 מצלמות של Canon sx100 IS A720 IS קראתי ביקורות טובות עליהן במספר אתרים אבל אני לא מבין עדיין את כל המונחים הטכניים שמופיעים בביקורות. האם יש המלצות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אפשרות לקניה בחו"ל, עדיפות ראשונה היא סוללות רגילות ולא יחודיות. עדיפות שניה היא המחר עדיפות שלישית היא שליטה ידנית על פרטי הצילום (חשיפה גודל צמצם)
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מצלמהו7.1ומגה פיקסלוSP-510 UZוOlympusו http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469695 או מצלמהו7.1ומגה פיקסלוPowerShot A710 ISוCanonו http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469625 ייצוב תמונה זה אומר שאם היד שלי רועדת אז המצלמה אוטו' מייצבת לי את התמונה ומונעת תמונה מטושטשת? מה שאין כלל באולימפוס. אני רוצה לקנות מצלמה עם זום שיהיה טוב... למרות שראיתי שבאולימפוס יש זום כפול 10 - כשניסיתי לצלם בה על הזום המקסימלי התמונה לא הייתה ברורה כלל!! רציתי לדעת מה אתם חושבים מה עדיף?! ואולי יש קופקטית אחרת[אני יודע שהאולימפוס לא קומפקטית] שעדיפה? [אבל עם זום של מינ' 6] הפיקס' לא משנה לי. תוודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
צולם (למרבה ההפתעה) עם nokia n95 בשוק בעיר העתיקה בירושלים
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
ערב טוב ומבורך ! ביום שישי האחרון קיבלתי את המצלמה שהזמנתי Sony DCS-F828 , ואני מתלבט איזה כרטיס לקנות לה, או אולי כרטיסים חח הנה הפרטים - למצלמה החמודה יש 2 כניסות לכרטיסים, כניסה לכרטיס מסוג MemoryStick , וכניסה לכרטיסי Microdrive - CompactFlash , ויש מתג העברה לשימוש בין שיניהם - ז"א שאפשר לשים גם כרטיס MS וגם CF - מה עוד - שוב פעם לפי סוני, על כרטיס מסוג MS אפשר להקליט סרטונים לא מוגבלים בזמן, רק במקום, ומחירם גבוה מאוד (יחסית ללCF) . השאלה היא - האם כרגע כדאי לי לרכוש כרטיס 256MB בתצורת CF ULTRA 2 כרגע, ועוד כחודש בערך כרטיס MS Pro 512MB מהיר לסרטונים ( סרטים יותר חח ) ולהשתמש בהם במקביל ? תודה רבה, וגם אני אבקש המלצה לכרטיס CF מהיר ואיכותי בנפח 256MB - וכרט…
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-