צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
סתם טיילתי לי בעיר וכשעברתי ליד השוק הישן איזה זקן ראה אותי וצעק (בטון חברותי) שאני יצלם אותו, לא יכלתי לסרב. קרופ וקצת חידוד, חוץ מזה אין עיבוד.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לדוד שלי נגנבה המצלמה והוא רוצה לקנות חדשה.הוא לא ממש מבין בצילום אז צריך שהמצלמה תיהיה פשוטה וגם שתוציא תמונות טובות על מצב אוטומטי.התקציב הוא 2000 שקל.תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בסביבות ה1500 שקל. ויש לי כמה שאלות נכנסתי לזאפ וראיתי ש Fuji Finepix S700 נחשבת קומפקטית אז זה בלבל אותי ולכן השאלה מה ההבדל בין קומפקטית לבין דמוי SLR והאם יש הבדל משמעותי בביצועים? לדוגמא ה Panasonic DMC FZ5 מה עושה אותה קומפקטית [לפי זאפ] ולא דמוי SLR? יש קומפקטיות או דמוי SLR שהזום שלהם הוא בסיבוב ידני של העדשה ולא במקש? הגודל של המצלמה די חשוב לי אני לא רוצה מצלמה קטנה ממש שתיכנס לי בכיס של המכנס בגלל זה הלכתי על הדמוי SLR אבל עכשיו אני רואה שיש קומפקטיות בכמעט אותו גודל אם לא אותו דבר.. וביצועים לא רעים..[אני חושב... יש לי ידע די בסיסי בנושא] אשמח לעזרה ומצלמות שאתם ממליצים עליהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-f40fd שהזמנתי (לפני מספר חודשים נגנבה ה-A630 שלי והחלטתי לרכוש מצלמה קומפקטית זולה כגישור עד שיהיה תקציב ל-SLR). עכשיו צריך לרכוש כרטיס זיכרון ותיק ראויים. משום מה באתר של lowepro וגם של חברות אחרות ממליצים ל-f40fd תיקים שגם מתאימים למצלמות בסדר גודל של ה-A6XX, מה שנראה לי מוזר. אשמח לשמוע מחברי פורום שמחזיקים מצלמה זאת על תיקים מומלצים בגודל מתאים. נ"ב מצער אותי להחליף מצלמה עם בקרה ידנית מלאה ויכולת הקלטת RAW במצלמה אוטומטית כמעט לחלוטין, נראה אם איכות החיישן תפצה על זה.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מצלמת קאנון A85 שעבדה לי כמו שצריך כמה שנים ופתאום תמונות הסטילס יוצאות לי עם קווים ומטושטשות לפעמים גם יש קווים במסך אבל בוידאו הכל יוצא רגיל ללא הפרעות מה הבעיה ? והאם שווה לקחת לתיקון או כבר לקנות חדשה ? תודה מראש לעונים .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אז ככה אני בחור שמורגל לצלם עם D2 MARK של CANNON, בעיקר צילמתי משחקי כדור סל... בכל אופן אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה, חשבתי לקחת SLR נחמדה, משהו בסגנון 450D אבל הבנתי שזה לא מומלץ, ושעדיף מצלמה קומפקטית איכותית, לכן אני מעדיף מצלמה לצילום נוף בעיקר עם זמני תגובה מהירים למקרה שאני ארצה לצלם קצת תרבות בערים, כמו כן שתשקל כמה שפחות ותעבוד על בטריות AA או ליטיום שמחזיקות לזמן ממושך, כמו כן דבר שממש חשוב לי זה צילומים טובים בתנאי תאורה לא אופטימאלים, שקיעות וכו'. התקציב שלי הוא עד ה-2000 ש"ח, אבל בשביל סכום כזה אני באמת מצפה למצלמה שתתן לי תמונות חדות ומלאות צבע. יש לכם רעיונות ?![br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 23:46:40 האמת שהתחלתי לעשות עכשיו גם קצת סקר שווקים …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי ב-preview עליה בדיוק ב-DPreview.. יש שם כמה דברים הזויים (אוטופוקוס שעובד רק ב-6 עדשות מסויימות.. WTF!?) הדבר הכי מעניין וחדשני בה הוא פונקציית LV - שדומה יותר לפעולת LV במצלמות דיגיטליות רגילות תהנו - Panasonic Lumix G1 Preview
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך את עזרתכם בבחירה בין 2 מצלמות דיגיטליות Canon S5 Nikon P80 הקנון יותר ישנה בשוק מהניקון , הניקון די חדשה.. שתיהן נעות סביב אותו מחיר בערך.. אני לא מעוניין לקנות מצלמת SLR רגילה,למרות שהמחיר מאפשר לי מפני שחשוב לי הצילום וידאו במצלמה . אשמח לשמוע המלצות לגבי דגמים נוספים באותו טווח מחיר של אותן חברות או חברות אחרות (קצת פחות עדיף..) וכמו כן המלצות או אי המלצות למצלמות האלה .. תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
שלום לכולם איך אני יוצר תמונה כשבמרכז אובייקט מפוקס וחד והרקע מטושטש? חיפשתי קצת הסבר כאן בפורום וגם בצורה מעשית אבל לא ממש הצלחתי. אשמח לקבל הדרכה/הפניה...
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דרישות: נכנסת לכיס בקלות עדשה רחבה איכות וידיאו טובה ISO גבוה שמיש יחסית ביחס לקומפקטית שילטה ידנית אבל לא חובה עד 2000 שקלים למרות שאני ממש לא חושב שזה צריך להגיע לסכום שכזה. חשבתי על הפוג'י F100FD מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אם מישהו שמע על שיטת צילום של תמונה-אחר-תמונה, זה מה שאני מתכנן לעשות. אני זקוק ל2 מצלמות מאותו דגם, לשימוש ביתי בלבד ולצילום של תמונות (וידאו יכול להיות נחמד אבל אין צורך באודיו). אני רוצה שהצילום יהיה איכותי, ושהמצלמה לא תהייה רגישה לאור ובהירות (כי כל תמונה יכולה לשנות את הבהירות). עוד דבר חשוב זה שאני רוצה שתהייה פונקציה מיוחדת לכפתור שיחובר עם חוט למצלמה (בלי ללחוץ על הכפתור במצלמה אחרת היא יכולה לזוז). ואני צריך גם 2 חצובות מיוחדות וגמישות שיכולות לזוז לגובה, למרחק ולהגיע לכל מקום תוך כדי שזה יציב (או שיש דרך אחרת להחזיק את המצלמות)
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המצלמה Pentax K100D עם עדשה בסיסית 18-55mm. כמה שאלות: 1) האם שווה לקנות חצובה ולעשות צילומי לילה? כלומר האם המצלמה הזאת מסוגלת להוציא צילומים מדהימים בלילה? (בקושי ניסיתי אותה בלילה). 2) אם כן, איזו חצובה כדאי לקנות (עד 200 ש"ח)?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מבנה : גוף קומפקטי, אולם לא דקיק מדי. איכות בניה סבירה, כיסוי סוללה נראה לא איכותי במיוחד ומעט רופף. יחסית לקטגוריה איכות האחיזה סבירה ומאפשרת צילום (באורך מוקד קצר) גם ב-1/30 בלי יותר מדי רעד. ארגונומיקה, כפתורים ותפריטים : חוגת מצבים נוחה שמאפשרת גישה למספר מצבי צילום מתוכנתים מועילים למדי. ניתן לבחור מראש שני מצבי סצינות. תפריט הצילום מחולק בין כפתור ה-F לכפתור ה-menu ומאפשר גישה מהירה יחסית לבקרות החשובות - ISO, איזון לבן, תיקון חשיפה. כפתור החשיפה (צילום) ובקרת הזום במיקום נוח ואינטואיטיבי, נדרש מעט לחץ לעבור ממצב חצי-לחיצה ללחיצה מלאה, תכונה חיובית בהחלט. מצב replay בסיסי ונוח. מצבי צילום : מצב אוטומטי לחלוטין יעיל. בהערכה גסה הוא קולע ביותר משני שליש בתנאי תאורה נו…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות שצילמתי בגן חיות עם הF40: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי את המצלמת וידיאו אבל הדירבר שלו לא נתמך בויסטה ואני לא מוצא אני צריך עזרה בבקשה Sony Handycam DCR-TRV245 Digital-8 Digital Camcorder דגם המצלמה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בתקציב של עד 700 ש"ח. איזה מצלמה עדיפה מבחינת מסך,בטריה,זום איכות תמונה וכו'.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את המצלמה , היא נחמדה מאוד נראת יחסית מקצועית אבל רציתי דעה של אנשים שמבינים לגביה . אז מה אתם אומרים ? מה האיכויות שלה ?איך הזום ?איך הפלאש ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברים יש לי מצלמה חדשה cannon g7x mark 2 , בחנות מציעים לי לעשות אחריות ל 3 שנים ב500 שקל כולל שברים,מים,חול וכו' .. מה אתם אומרים שווה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי לעסוק במודליג והתרשמי מההבדל שבין תמונה במצלמה מקצועית לרגילה... אני מעוניינת להשתדרג קצת מהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי למשהו יותר איכותי, אך שאיו דורש ידע מיוחד בצילום ("תמונות יפות לפייסבוק" מה שנקרה)... קיבלתי המלצה על מצלמות מירורלס אב יש מבחר גדול והייתי שמחה לשמוע המלצות יותר ספציפיות. אני צריכה מצלמה שנכנסת בתיק רגיל, שאינה דורשת הרבה התעסקות ובמחיר שלא יעבור הרבה את ה-1000 ש"ח... אשמח המלצות תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
להלן מאמר מעניין של חברת אדובי. אמנם הנושא הוא תכונה חדשה בלייטרום, אבל יש הסבר טוב למדי בנושא שבכותרת. https://theblog.adobe.com/enhance-details/ תהנו.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להמיר קלטות וידאו ישנות ל DVD. אפשר דרך המחשב הנייד איכשהו ? יש פורום אחר שמתאים לנושא ? אני אשמח מאוד על כל עזרה תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים אני חדש בפורום, רציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לי לקנות? בתכלס אני רוצה מצלמה שאני יוכל לקחת איתי לכל המקום וגם מצלמה משכללת כזו שאפשר לעשות צילום לילה כזה.. כמו הקטע הזה עם האורות של המכוניות יש גם איזה קטע עם מצלמות שמכוונים אותם לשמים לאיזה 30 דקות ורואים את הזתזוזה של הכוכבים שזה ממש מגניב!! הקיתר מה כדאי לקנות? אני עכשיו חוסך כסף למצלמה... תודה רבה [move][/move]Joey Tribbani
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אתמול, בזמן שהיינו אצל חבר ועשינו על האש, המשכתי בתוכניתי הזדונית לנסות ולעוור את Yanushka. במקרה גם יצאה מזה תמונה טובה והרי היא לפניכם בקישור הבא: מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-