עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אהלן חברים, חזרתי מ-4 ימים נפלאים באילת! ים, שמש, גלים .... רוגע! וכמובן שטיול מהנה שכזה חייבים לתעד. קיבצתי עבורכם מספר לא קטן של תמונות נבחרות, מקווה שאיני מעמיס יותר מדיי ואם העלתי יותר מידיי תמונות תאמרו לי ואני "אקצץ". ערב ראשון, חשיפה ארוכה מהמרפסת: תמונה המלון הימני (מג'יק פאלאס) הוא בהחלט השאיפה לחופשה הבאה שלי באילת! : תמונה בוקר היום השני (יום שישי): "עזוב אותי באמא ש'ך" : תמונה יום שבת, יציאה למצפה ולאושנריום : שונית מהממת : מאקרו בחשיפה ארוכה (ללא חצובה) ! : תמונה צמח שהזכיר לי את הדמו של NALU : תמונה עוד עוף מוזר : : תמונה צהריים, טיול ג'יפים :תמונה משם חזרנו והמשכנו לטיילת, הצייר הזה ממש אבל ממש דומה לבראד פיט! : תמונה סניוריטה, מצטער על ה…

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Snufkin,

למי שלא הבין אז זה הבבה וזו פשוט נפאל המדהימה!!!!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. קבלו ביקורת אמיתית ולא preview בפעם הראשונה על אחת המצלמות המעניינות ביותר שיצאו השנה - Fujifilm Finepix F200 EXR מדובר באחות הגדולה והממשיכה הישירה ל-F100 המצויינת של פוג'י. המצלמה נמכרת בארץ במחיר של כ-1530 שח ביבוא אפור, או ב-1600 שח על ידי שמעוני היבואן הישיר עם שנתיים אחריות פרטים ב-DP: http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf200exr/

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. הגיע הזמן לשדרג את מצלמת הוידיאו האנלוגית ואשמח לעזרתכם בעניין. הצרכים, בעיקר צילומי משפחה. הדרישות: קומפקטיות, איכות צילום טובה גם בתנאי תאורה בינוניים (INDOOR). מה הנתונים שצריך לבדוק במצלמת וידיאו (גודל חיישן? מייצב? זום אופטי?) עוד שאלה, עד כמה משתלם להביא מצלמה כזאת מארה"ב? (אני יודע שבמצלמות סטליס, בנטרול המע"מ, ההפרשים לא גדולים במיוחד) ראיתי את הדגם הבא של סניו שנראה לי נותן תמורה מצוינת למחיר:http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1361

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by sxs,

היי, המצלמה האחרונה שקניתי הייתה ב2001... Olympus 2MP מאחר והיא איטית, והתמונות "לא משהו" (בלשון המעטה...) אני רוצה להחליף אותה למשהו חדש יותר. תקציב: 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם זה באמת שווה את זה. צריכה להיות: - בעלת זמן תגובה מהיר - עדיף קטנה יחסית - מוציאה תמונות טובות גם על מצב אוטומטי(בשביל ההורים) - עדשה רחבה יחסית(הזום המקסימלי לא כל כך מטריד) - בעלת יכולת וידאו תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  6. טוב, הגעתי ממש לסוף הזמן שנשאר לי להסגר על מצלמה לטיול ארוך למדי.. אני מחפש מצלמה שתהיה טובה לצילום תמונות במהלך כל הטיול (בכל סיטואציה שרק אתם חושבים עליה) אני לא מקצועי בצורה מיוחדת בצילום, אבל זה לא אומר שחייבים לקחת מצלמת P&S בכל מקרה, אני חשבתי על אחת מהשלוש הנ"ל: Lumix DMC-ZS3 Wide-Angle 25mm Lens/AVCHD Lite LUMIX DMC-LX3 Digital Camera with 10.1 MP/24mm Wide-Angle Lens Olympus Evolt E520 Digital SLR 2-Lens Kit with 14-42mm & 40-150mm Lenses אני מודע ליתרונות/חסרונות של כל מצלמה ואני מחפש את חוות דעתכם (התקציב כרגע לא בעיה) לוידאו אין מבחינתי יתרון.. (אבל אני לא אקח את ה-ZS1 כשיש את ה-ZS3 בעוד 50 דולר)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by adam_godin,

הראשונה קרופ ענק... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by כדורסלן,

קנון 630 Aאו A710?

9. אהלן לכולם אז בעוד כמה חודשים התוכנית היא לטוס לטיול הגדול. כרגע היעד הוא אוסטרליה ניו זילנד ולבסוף סין - הכל עדיין בחיתולים כי כרגע טיפה עסוק. אבל היום עלתה בראשי המחשבה.. האם אני צריך לבצע רכישה של מצלמה? השאלה היא האם מספיקה מצלמה דיגיטלית רגילה 5 מגה פיקסל עם זום "מעפן" A95 canon או שמה יש צורך לרכוש מצלמה קצת יותר מתקדמת? ואם כן אז איך ?כמה עולה? מה עושים ואיך עושים? אשמח לתשובתכם... בעיקר של מי שעבר חוויה כזו כבר.. אני בטוח שיש... תודה מראש, :jump:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by IRIVERMAN,

אוקיי המשפחה החליטה שהגיעה הזמן לקנות מצלמה דיגיטלית.. המצלמה מיועדת לשימוש רגיל של משפחה..טיולים וסתם שטויות שצריך... עכשיו התקציב הוא בסביבות 1200-1300 ש"ח.. (לא משהו מפואר ומקצועני) רציתי לדעת על איזו מצלמה אתם ממליצים בתחום המחירים הנ"ל.. ראיתי את המצלמה הזו של אולימפוס D630 במחיר מפתה של 1200 ש"ח ורציתי לדעת איך היא? עקרונית אני לא חושב שיש צורך במצלמה סופר משוכללת..רק כדאי שהיא תהיה 5 MP ותכלול זום אופטי של לפחות 3X (יש פחות בכלל?).. תצלום וידאו בכלל לא חשוב...העיקר שהתמונות יצאו טובות וחדות ככל האפשר.. אני לא מבין כמעט בתחום של המצלמות ולכן אני שואל כאן ככה שנסו לא לקטול אותי יום טוב ותודה מראש לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by GAL_FX,

היתנסות ראשונה ב צילום ברקים היה קשה מאוד ליתפוס אותם אבל הצלחתי מעט מאוד מהם צולם לא חצובה (צירך לקחת מבית ספר ) מכווה שאהבתם פעם הבאה אני ישתדל עם חצובה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. פעם שניה שזה קורה. בפעם הקודמת זה הסתדר מעצמו. אני מפעיל את המצלמה ומחבר אותה למחשב ורואה שכתוב PC על המצלמה, אבל היא לא מוכנה להופיע אצלי, והמחשב לא מודע לשום רכיב חומרה חדש. אני חייב לגשת לתמונות שיש עליה, ואין קורא כרטיסים בנמצא. מה אני עושה? (אתחול של המחשב לא עזר)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. באיזה צורה (איזה כבל או כרטיס למחשב, או שניהם ..) אני צריך להעביר קטעים שצילמתי במצלמה שלי, למחשב, לערוך, לצרוב ל dvd, ושיצא באיכות הכי טובה שיש? כבר ניסיתי בכבל שקיבלתי עם המצלמה (USB), אבל האיכות יצאה ממש על הפנים. ועוד שאלה, האם אפשר להעביר חומר מהמחשב למצלמה? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום,לםני כמה ימים קיבלתי את הפילטר HOYA R72 58mm שמתי על המצלמה Sony DSC-F828 מישהו יכול להסביר לי איך לערוך? אני מצרף 2 תמונות להמחשה http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488351.jpg&d=80.-18.-14.-14.-19.-17.-21.-24.36.42.33.90 http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488340.jpg&d=40.22.26.26.21.22.18.16.76.82.73.50 ניסיתי לערוך לפי המדריך באתר של רועי אבל לא יצא טוב,מישהו יכול לעזור לי? תודה,בר

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  15. Started by Atom Mother Heart,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 200$ קנייה בארהב 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. בסיסית אבל רצוי אופציה ידנית במצלמה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) ישמש לטיול אין צורך בזום מטורף חובה עדשה רחבה 5. האם אתה מתכ…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by fuck off,

כן, זו לא SLR באלפי שקלים אבל זה מה שאני צריך ובגלל שפה מבינים במצלמות באתי לבקש המלצה. אני לא צריך שהיא תהיה מהדגם הכי חדש ומעדיף שתהיה 3.2 מגה פיקסל אבל טובה ומצידי אפילו יד שניה. העיקר שתעבוד. דרישה נוספת שיש לי היא שהסוללה תהיה נטענת. המצלמה תהיה מצלמה משפחתית. זה בעקרון הכל. אם יש שאלות נוספות אני אשמח לענות. ותודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by R0ck,

... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by payback,

* הערות לשיפור ולשימור. * מי שיכול לעזור לי למצוא פונט עברי יפה או מברשת בפוטושופ (איך שזה לא נקרא) שישים בדיון הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by abergel,

שלום לכולם. קניתי מצלמה olympus fe-130. צילמתי בה כבר והעברתי תמונות הכל טוב ויפה! עכשיו משהו מוזר.. כשאני מדליק אותה הוא רושם לי "Card-Cover Open" והוא מראה תמונה של המיכסה של הסוללות עם הכרטיס זיכרון. אני מדגיש שלא ניתן לעשות איתה שום דבר.. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף באמת. תודה לעונים http://isramarket.com/product.aspx?225 זאת המצלמה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by motogt,

כשמקטינים תמונה בפוטושופ ראו תמונה. הערכים למעלה הם גודל התמונה המקורית. וDOCUMENT SIZE זה גודל התמונה כשמדפיסים אותה. עד כאן הכל נכון? מה אומר המספר בRESOLUTUON מעבר להגדרה פיקסלים באינץ'? המצלמה שלי מצלמת ב180 פיקסלים לאינץ'. אם אני מעלה את המספר ז"א שאני מקטין את גודל התמונה, התמונה הופכת להיות ליותר חדה? שאלה נוספת, כשאני עושה פעולה זו אני לא רואה שום הבדל באיך שהתמונה נראית, היא לא חדה יותר. למה זה? [attachment deleted by admin]

21. Started by exXxTreAm,

תגובות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yuvyuv,

אני צריך שתעזרו לי בבחירת מצלמה במחירים של 500 עד 1000 ש"ח בערך עם עדיפות למצלמה שתיתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ככל האפשר. אם אפשר תסבירו למה אתם ממליצים על המצלמה. תודה מראש, יובל,

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  23. הנה מספר תמונות שצילמתי עם המצלמות הישנות שלי השמח לתגובות [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sofa_surfer,

היי, צריך את עזרתכם בנושא לא מאד שכיח בפורומי האתר - איכות בהדפסת אלבום דיגיטלי. לא מזמן הדפסתי אלבום דיגיטלי והתוצאה הייתה מאכזבת למדי: חלק גדול מהתמונות יצאו באיכות לא מספקת, נראו מגורענות משהו, וחלקן גם לא בהירות מספיק. כששאלתי בחנות הצילום, נאמר לי שהתמונות שצילמתי היו במקור באיכות נמוכה (72 / 100 DPI), כך שהבעייה לא אצלם ושהם מדפיסים ב-300 DPI. (זאת על אף שבהדפסת תמונות רגילה, על נייר קודאק כזה, הם יצאו יופי). כאשר בדקתי את הקבצים ב'מאפיינים', התמונות אכן ב-72 DPI אך הן בגודל של כשני מגה ונראות מעולה על המחשב. בקיצור, טענת החנות נשמעת לי קצת מוזרה. יותר מכך, DPI אמור להיות פונקציה של גודל הדף וזה לא משהו אינהרנטי לתמונה, לא? אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 10k צפיות
  25. אז ככה אין לי שמץ של מושג בצמצם, בזמני חשיפה ב ISO או בפונקציה הזאת מאקרו.... יש איזה שהם מדריכים לצלם המתחיל ללמוד להשתמש במצלמה שלו בצורה קצת יותר מקצועית מ POINT AND SHOOT???

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.