עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בסוף ינואר הקרוב אני טס לדרום אמריקה ולמרבה הפלא עוד אין לי שום מצלמה דיגיטלית ראויה לשמה. לשם כך יש לי אותכם. אני לא מבין בתחום הזה כמעט אבל מה שחשוב לי היא שהמצלמה תהיה קטנה ויהיה נוח להסתובב איתה. אני לא הולך להתעסק במליון ואחד אפשרויות ככה שחשוב שהיא תוציא תמונות טובות במצב אוטומטי. בכל מקרה הנה השאלון עם הדרישות שלי: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיול בחו"ל ואירועים, בעיקר באור יום אבל צריך שיהיה פלאש שיעבוד טוב כשצריך. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז ככה אני כבר דיי הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה נורמלית אני אוהב לצלם בטבע נופים וסתם כל מה שאפשר רק שאין לי עם מה פעם הייתה לי CANON A75 אבל היא כבר הלכה לעולמה אני מכיר ויודע פחות או יותר להשתמש בפונקציות ידניות ואני בהתלבטות קשה לגבי רכישת מצלמה לפי מה שקראתי בהרבה מקומות פה בפורום ובעוד פורומים ממליצים על S9600 כי S6500 כבר לא מוכרים ראיתי שגם S5 אומרים שטוב D40 רק הגוף (אין קיט שלם?) מה יש לכם להמליץ לי אני בהתלבטות בין 3 המצלמות עם יש DSLR טובה בתקציב שלי כולל עדשה אז אשמח עם תמליצו תודה אלכס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Arkadi.Krr,

ביום שני אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית, נכון להיום יש לי S5500 שקניתי לפני שנים(רבות). אני מוכן לשים תקציב 1,800 ש"ח(בבקשה לא להציע לי מצלמות בשווי 1,900, לא גמיש) אם אפשרי למצוא מצלמה פחות מ1800 אני אשמח, כמה שיותר זולה ויותר טובה יהיה מבורך. הצרכים שלי זה צילום תמונות רגילות משפחתיות, בטיולים עם חברים וכו'... מצלמה איכותית ברמה גבוהה לבית. הרצתי חיפוש בZAP ונתקלתי במצלמה המדהימה הזאת: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=725599 מה דעתכם? שבת שלום ארקדי

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  4. Started by spotash,

תכונות נדרשות: תמונה איכותית, כרטיס זיכרון גדול, מסך גדול, שהסוללות יספיקו להרבה זמן ושתהיה קומפקטית. המצלמה בעיקר לטיולים. פחות חשוב גודל זום והרבה מגה פיקסל, היא תשמש למשפחה בעיקר לטיולים. אין צורך שיהיו לה אפקטים מיוחדים(צילום בשחור לבן וכו')

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by idanmal,

שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות לחבר מתנה (מצלמה דיגיטלית). הוא מעוניין להשקיע 4000 שקל על המצלמה ,ומעוניין שהיא תהיה קומפקטית ותיתן הרבה. אז בבקשה אם אפשר, אני יודע שיש פה אנשים שמאוד מאוד מבינים, תנו לי את הדגם שיתן הכי הרבה תמורה למחיר הנ"ל. חשוב לציין שהחבר שאמור לקבל את המתנה מאוד מבין בצילום ,ומצלמות בכלל.... חשוב לי גם אם אפשר קצת השוואות תודה.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by dudik007,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה לצילום אנשים, תמונות לטיולים בארץ ובחו"ל. זה דיי דחוף לי אני מחר רוצה ללכת לקנות כי אני טס בראשון. והאם ממולץ לקנות בחנויות חשמל או בדיוטי פרי. אזור עכו נהריה. אם מישהו יודע להמליץ על חנות. תודה לעוזרים, דיי דחוף. עריכה: לא ראיתי שצריך שאלון מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?800 +- אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תנאי תאורה של אור יום ולילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא רלוונטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא רלוונטי האם אתה משתמש כיום ב…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by My_Name,

אני מחפש מצלמה קומפקטית ונוחה אבל גם איכותית (שזה לא יבוא אחד על חשבון השני). אני לא מתפשר לא על נוחות ולא על איכות על מה אתם ממליצים בתקציב הזה ?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית ב1000 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by pom23,

שלום לכולם וחג שמח. אני מחפשמצלמה דיגיטאלית טובה, עם וידאו סביר ובמחיר של 1000-1500 ש"ח. חשבתי על סוני DCSC60, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by ban26,

שלום לכולם. אין לי שום מושג במצלצות דיגטליות. עקב זב שהמצלמה הלא דגטלית נשברה אני חושב להתקדם למצלמה דיגטלית. אני צריך את המצלמה ל2 דברים לתמונות ולצילום וידאו. לגבי התמונות אני מבין שיש רצולוזיה ניראה לי ש-3-4 תספיק לי .זום דיגטלי ניראה לי ש3 יספיק לי .רזולוציה תמונה בין 1000 ל2000 לכל פרמטר פחות או יותר. עכשיו לגבי צילום אז דבר ראשון שלא תהיה הקבלה שלל צילום ווידאו ושיהיה גם קול כמובן .ואם אפשר אכות נורמלית טוב פה כבר הסתבכתי לגבי הרזולוציה אני מעדיף 480*640 ופה ראתי שיש כל מני פורמטים AVI.MPEG. אני מעדיף כמובן את הפורמט הכי איכותי . הא ושזה יתחבר למחשב .ושאר הדברים שיהיה ממוצע. לגבי המחיר אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אני בסה"כ מחפש לצלם תמונות וודיאו לבית לא יותר מיזה…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  11. אני מחפש מצלמה לטיול גג עד יום חמישי הקרוב ב"ה. אפילו יש שניה במצב טוב אשמח, להחליף אם מישהו שמעוניין ברדיו דיסק(קלריון) חדש לחלוטין עם אחריות באריזה (היה בשימוש אולי 4-5 חודשים). מי שמעוניין יפנה לאיסי. 238938234

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  12. ביינתים חשבתי על המצלמה Fuji Finepix S3000Z תנו המלצות

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  13. היי אני מחפש לדוד שלי מצלמה דיגטלית. התקציב שלו הוא בסביבות 500 ש"ח. אפשר למצוא משהו סביר במחיר הזה? ראיתי ב netaction שתי מצלמות במחיר הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1883667 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1916136 איך הן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by HellBoY,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני רוצה לעזור לו קצת להחליט הבנתי ממנו שהוא ראה באילת את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36679 ב1600 שקל עם כרטיס זכרון 256 נרתיק בטריות ומטען וכולם התלהבו וקנו רק הוא לא כי לא היה לו כסף.. בקיצור אז רציתי לשאול אם המצלמה הזאת באמת טובה כמו שהוא אומר ואם יש משו יותר טוב בכזה מחיר בערך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  15. התקציב הוא ללא כרטיסי זכרון* אני נוסע לפולין עוד כמה ימים ואני צריך לקנות מצלמה טובה אני צריך המלצות.. בדקתי וראיתי כמה מצלמות nikon coolpix-120 oympus fe-25 sony dsc-5650 אני לא צריך חצובה בלי פלאש חיצוני האיכות יותר חשובה לי מהגודל והמשקל אבל שלא תהיה גדולה יותר מידי ואני לא נעול על יצרן מסויים הייתי מעוניין שתגידו לי אם הדגמים האלה טובים ואם יש לכם דגמים יותר טובים בטווח המחירים האלו להציא לי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית בערך בקציב של 2000 ומשהו שקל בנתיים ראיתי את ניקון 7900 והיא נראית לי מעולה משיהו יכול לתת לי פידבאק עליה? ולמישהו אולי יש מצלמה אחרת להמליץ שהיא משתלמת יותר במחיר ובאיכות? דבר נוסף אם אפשר גם טיפים קטנים בזיכרון למצלמה בכלליות מי המומלצים לכל מצלמה ומה ההדלים בינהם כי ממש אין לי מושג.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by gabig12,

היי אני מחפש מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 1300 ש"ח שתיהיה איכותית ולפחות 4 מגה פיקסל, אני לא כל כך מבין במצלמות אז אני אודה לכם אם תציעו לי דגם איכותי (אין לי העדפה ליצרן מסוים) תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אם יש קישורים עדיף...אם המלצות גם סבבה... שלא יהיה יקר נגיד עד 3000..

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום וברכה, אני מעוניין לקנות מצלמה, מה שהכי חשוב לי במצלמה זה 1) שהתמונות יצאו איכותיות בלי רעש דיגיטלי כשמגדילים אותם. 2) צילום וידאו HD עם קול. 3) נטענת(סוללת ליטיום). 4) אני מעדיף גם שהתמונות יצאו איכותיות גם עם צילום אוטומטי. 4) מחיר לא מעל 750 ש"ח בחנויות או באינטרנט, (כאילו איזו מצלמה הכי עונה על הדרישות שלי במחיר הכי נמוך, או לא מעל 750 ש"ח) 1.מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 750 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.: הרמה שלי היא 50 מתוך 100 בערך. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? היה לי fujifilm A600 מה שהגבי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by mc_elad,

מצלמה בגודל - קומפקתית\ סופר קומפקתית חשוב לי זום גבוהה כמה שיותר וצילום באיכות טובה(גם וידאו) כמה שיותר גם בתנאים קשים סוללות רגילות -חשוב מאוד התקציב שלי הוא כ 1500 ** האם יש משהו שיוצא בחודשים הקרובים ששווה לחכות לו?? תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by nush,

מחפש מצלמה דיגיטלית לצרכים יום יומיים. צילום של המשפחה, טיולים וכו'.. לא משהו רציני. יש דרישה אחת והיא שיהיה אפשר לצלם מאקרו גם מקרוב מאוד(נגיד 5 סנטימטר) ובכלל תמונות טובות במאקרו. קראתי ככה בגדול וראיתי 2 דגמים שנראים לי. fuji f40 canon a850 אני אשמח לדעת אם יש משהו מתאים מ-2 הדגמים האלה, או אפילו מצלמה אחרת. הטווח מחירים הוא בערך כמו 2 הדגמים שהראתי(נגיד עד 1000 שקל בערך), אבל אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את זה. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by almogas,

שלום לכולם.. אני מחפש מצלמה דיגיטלית.. אממ יש כמה דברים שמאוד חשובים לי... שתיהיה קטנה. כי יש לי עכשיו מצלמה שלדעתי היא טובה מאוד fujifukm s5100 אבל היא גדולה ומבעסת.. אני רוצה מצלמה שתכנס לי לכיס שליטה ידנית בכל האפשרויות..כאילו הזום המיקוד האוויט באלאנס וכל שאר הדברים שלא עולים לי בראש.. שתיהיה איכותיית כמה שאפשר.. אה שיהיה לה אפשרות לוידיאו איכותי כמה שאפשר.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית באיזור ה 1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות! המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי כך שאופציות ידניות למיניהן לא כל כך רלוונטיות, והדגש הוא על תמונה טובה במצב auto תודה.

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  24. אני מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה הדרישות צנועות. איכות תצלומים סבירה(לא נופים וכו רק משפחה חברים טיולים) אפשרות צילום בלילה ע"י פלאש או פתרון אחר. אפשרות הוספת זכרון בטריות שיספיקו לזמן סביר. ומחיר כמה שיותר נמוך עדיף באזור ה-500 ש"ח ללא אביזרים עריכה: נתקלתי באפשרות לקנות דגם משומש Hp photosmart 318 ב-200 ש"ח מה דעתכם? http://www.reviewcentre.com/reviews2018.html הבנתי ש HP לא מספקים שירות תיקונים גם בתשלום והדגם כנראה לא באחריות אז גם זה שיקול.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ^Z^,

שלום לפני איזה חודש חיפשתי כאן באתר מצלמה דיגיטלית על 400 ש"ח ולא כל כך הלך, אז העליתי תתקציב ל700 ש"ח. יש מצלמה דיגיטלית בתקציב הזה שתתאים למתחיל אבל תכלול פיצ'רים מתקדמים? תודה, Zzzz

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.