צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש לגמרי בעולם הצילום, מחפש מצלמה בעלת יכולות זום טובות, צילומי מקרו סבירים, אפשרות להפיק צילומי לילה טובים וחדים ויכולת לצלם עצמים בתנועה (ללא מריחות). כרגע מתלבט בין 2 מצלמות של Canon sx100 IS A720 IS קראתי ביקורות טובות עליהן במספר אתרים אבל אני לא מבין עדיין את כל המונחים הטכניים שמופיעים בביקורות. האם יש המלצות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת PANASONIC DMC-LZ7 http://www.cameras.co.uk/reviews/panasonic-dmc-lz7.cfm עכשיו השאלה שלי אם אפשר להוציא ממנה תמונות טובות? ואולי יש מדריכים למצלמה? ושווה לי ללמוד קצת פוטושופ בשביל לשפר את התמונות ? ואם זה קשה?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, נושא ראשון שלי בHW אז נעים להכיר, אור. אני מצלם כרג עם Nikon D40 בנתיים עדשת קיט, וצילמתי עד לפני כמה חודשים עם Canon A530 שכבר מיצתה את עצמה. בעקרון לפי הגלריה אתם יכולים להבין שאני אוהב צילומי מאקרו וטבע, כרגע אני מנסה ללמוד צילומי אנשים ספונטנים אבל אני אתקדם הלאה רק אחרי שתהיה לי עדשה טובה שאני אוכל לצלם אנשים מרחוק בלי שישימו לב אליי. בכל אופן, פתחתי את הנושא כדי לקבל ביקורת על הגלריה (או אפילו כמה תמונות אחדות שתברחו). http://oryarimi.deviantart.com גלישה נעימה ותודה על הצפיה
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
לא הצלחתי להחליט מי יותר טובה ב ISO גבוהה לפי DPREVIEW TZ5 לא נראית משהו מעל ISO 800 מצד שני יש לה זום אופטי X10 (נכון גם הגודל הפיזי יותר גדול אבל היא עדיין קומפקטית) ומצד שלישי ההפרש בין פוג'י ל פנסוניק משמעותי 900 לעומת 1500 (בהתאמה) אשמח לקבל את דעתכם. אני צלם חובב טיפוסי (מצלם בעיקר באירועים משפחתיים ותמונות נוף בזמן טיולים ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, אני צריך מצלמה שאני יכול לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות עמידה, זולה וקטנה ככול האפשר... האיכות לא הכי חשובה לי, למעשה המצלמה של האייפון היית מספקת אותי אם רק היה לי שם פלאש. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אתמול בלילה לא מצאתי את האוטו בחנייה בין מאות מכוניות, בחושך מוחלט, אז השתמשתי בFLASH MODELING של הAF540FGZ שלי איזה 15 פעם רצוף בלי לתת לו לנוח בין טעינה לטעינה, כיצד יכול להתבטא הנזק לFLASH TUBE בטווח הקצר ובטווח הארוך ? רק כשהגעתי הבייתה, אמרתי אני יקרא קצת למה משמשת הפונקציה הזאת בכלל, סתם כי זה עניין אותי, ובמניואל היה רשום שאחרי 10 כאלו צריך לתת לו מנוחה של 10 דקות כדי שלא יתחמם יתר על המידה ויתקלקל. מיותר לציין שקיבלתי חרדה שמא קרה משהו לפלאש המסוקס הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צולם (למרבה ההפתעה) עם nokia n95 בשוק בעיר העתיקה בירושלים
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב DSLR, כרגע מה שהכי מושך אותי זה ה Canon EOS 450d. יש לי בבית שתי עדשות של קנון - אחת מהקיט של ה-EOS300 המקורית (פילם!) 28-80 ואחת 75-300 USM, קצת יותר רצינית. האם אני יכול להסתמך על העדשות האלה או שהתוצאות יהיו ממש גרועות? אני לא מקצועי, לא מתכוון לצלם ברזולוציה הגבוהה ביותר כמעט אף פעם. מן הסתם הייתי מעדיף לקנות רק גוף בכ-3200 ש"ח ולא קיט שעולה מעל 4000. כמו כן בביקורות לא ממש מרוצים מהעדשה של הקיט - אז אם מה שיש לי לא מתאים כבר עדיף ללכת על עדשה אמיתית, כלומר עוד כ-2000 שקל... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזל שהרזולוציה גבוהה הראשונה קרופ 100% הערות לשיפור יתקבלו בברכה (3 מצבים בהם הצטערתי שאין לי 70-300) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בודדה על העץ... הצוף טעים ? איזור הדימדומים מה אתם רגילים לראות בחושך ? ממה את מפחדת ילדה ? לראות את החיים כמו ילד , דרך ג'ולות.... מה יהיה עם עכו העתיקה ? ככה מגינים על מבצר בישראל ! בודדים בים... ליקויי חמה חלקי 15% ליקויי חמה חלקי 50% אשמח לקבל תגובות
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בשניה תנאי תאורה מזעזעים שלחו אותי לכמעט שעה מול המחשב.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני לא מחפש משהו מפציץ, אלא משהו פשוט לצילום חובבני.. אתם יודעים, מצלמה פשוטה.. יש לכם המלצות לאיזה משהו זול ופשוט? משהו 4-5 מגה פיקסל יספיק, לא צריך יותר...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, בעבר כבר שאלתי שאלה - ואני לא רוצה להקפיץ נושא עתיק שוב..(שנה עברה) בשעה טובה כנראה טסים לחול לטיול הגדול שאחרי... דרום הפסיפיק.. הרבה נוף ואחר כך למרכז ארה"ב... מחפש מצלמה בעלת זום גדול ורזולוציה גבוהה.. ושתוכל להתמודד עם הרעידות שלי בכל מקרה אני מחפש מצלמה שתספק את הצרכים הבסיסים הנ"ל בעבר הומלצה לי פוגי אבל מכיון שהיא כבר לא בשוק אז אין על מה לדבר - וגם אין לה מייצב. אני חייב לקבל החלטה בקרוב על המצלמה שאני הולך להביא כדי שיהיה לי זמן להתרגל אליה וללמוד לצלם... קצת יותר טוב... אשמח אם תוכלו להמצליץ לי על דגמים - מהנסיון שלכם. אם מישהו חושב שלעשות טיול כזה עדיף דווקא עם מצלמת כיס אז אשמח לשמוע גם את חוות דעתו. בתודה מראש על העזרה, NOISE
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם מישהו זוכר כתבתי לפני חודשיים בפורום שנהרס לי המטען של המצלמה. ל"בית הצילום" היבואנים עלק לקח חודש אחד של הטרדות בטלפון להתחייב שהוא יגיע עוד שבועיים. אחרי שהם כבר התחייבו עבר עוד חודש שבכל יום בו הם "היו אמורים לקבל אותו כבר.. לי נמאס. אני רוצה להזמין מטען מאיביי אבל כל המוצרים הם חלופיים ואין מקוריים. הסוללה המקורית שיש לי יכולה להינזק אם אני אטעין אותה עם מטען חלופי? המקורית היא 1600 MHA והחלופיים 1300
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לא,זה לא צולם בצרפת,אלא בפארק בר"ג ,היכן שעדיין יש הרבה מים,וברווזים/אווזים. צולם עם זום דיגיטלי. ד"א - איך מעלים תמונות ישירות לאתר (לא דרך לינק)? - ראיתי שאפשר לבצע upload file ,אבל איך משלבים אותו בהודעה? תגובות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהקנון של A95 התקלקלה (לא מעט בגללי) הגיע הזמן להשתדרג במצלמה חדשה ה A95 היתה מדהימה אבל כשצילמתי את הילדים במסיבות בגן או בבית התמונות יצאו מרוחות או מגורענות. אני לא מחפש מצלמה עם זום כפול 20 או עם 10 מגה פיקסל למרות שהיה נחמד אלא מצלמה שניתן לצלם איתה במקומות סגורים עם תאורה קצת חשוכה ילדים שזזים ועדיין יצאו תמונות טובות. אודה על עזרתכם 8)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרגע לקנות למישהי מצלמת וידאו עכשיו אני לא מבין בתחום כלום אז רציתי שתסבירו לי מה חשוב לדעת ,מה חשוב שיהיה ותציעו לי דגמים התקציב לא ידוע עד שתאמרו לי בערך באיזה מחיר אפשר להשיג מצלמה איכותית. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה עד 1000 שקל אני מתלבט בין שתי מצלמות f40 או f100 עם חריגה קטנה השימושים הם לצילומים בטיולים או צילומים משפחתיים לא דברים מיוחדים השאלה היא האם התוספת של כמה מאות שקלים באמת משתלמת? וגם כמה עולות הסוללות למצלמות כאלה תודה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית מדגם VDR-D100 של פנסוניק שצורבת ישר על דיסק DVD קטן. אני רוצה להעביר את זה לדיסק רגיל והבעיה היא שהמחשב בכלל לא מזהה שיש משהו על הדיסק. הוא מראה לי דיסק ריק וגם נגן ה-DVD בטלוויזיה לא מציג כלום. רק כשאני שם את הדיסק במצלמה עצמה אני מצליח לראות מה יש עליו.. מה הבעיה? למה זה כזה דפוק? אפשר עזרה פליז?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה פשוטה לעריכה של 600 תמונות כקובץ avi. צריך שבתכונה תהייה אפשרות ליצור מעברים בין תמונה לתמונה שתהייה אפשרות לכתוב על התמונה (כותרת) ושתהייה אפשרות לצרץ מוסיקה לקובץ תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מעוניין במצלמה לסבתא, מה שאומר תפעול פשוט (אם אפשר להגדיר את זה) ותוצאות טובות. אפשר חריגה אם ממש צריך. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני טס לסין בשבת ואני צריך לקחת איתי מצלמה. ה-Fuji 6500FD שלי כבדה וגדולה לי מדי ביחד עם הלאפטופ כדי להסתובב איתה כל הזמן. אני רוצה משהו קליל שגם יתאים בכיס, אני רואה שיש מגוון מצלמות ב-115-200 גרם. רוב המידות של מה שמצאתי הן באזור ה-94x55x20mm, ובתמונות הן לא ניראו לי כאלו קטנות. אני לא חושב שממש משנה לי עדשה רחבה במקרה זה, כבר יש לי אותה ב-6500 אם צריך (תודות ל-boren). מגה-פיקסל ברגע שזה 7mp זה דיי והותר. אני מניח שגם זום X3 יספיק. IS יכול להיות יתרון, גם תמיכה ב- כי כבר יש לי כרטיסים (אבל אז מגביל את עצמי ל-FUJI אני מבין שאולימפוס זה להתרחק). חשוב לי תמיכה בצילום מאקרו. דוגמאות לצרכים שלי איתה בגלריה פה: http://www.aquacut.co.il/slideshow_regular/index.html ניסית…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית (כמה שיותר) בסכום של עד 2000 ש"ח : כולל מצלמה, סוללה, כרטיס זיכרון בעל נפח משמעותי המצלמה היא לשימוש ביתי - אבל חשוב לי מאד החדות של התמונה, ושהמסך יהיה גדול קצת חיפושים על SONY הניבו 2 אופציות: T300 W170 ממה ששמעתי כדאי באותו סכום של השקעה בSONY, לקנות מצלמה טובה יותר של CANON האם זה נכון או שאין הבדל? יש המלצות על מצלמה ספיציפית של CANON? על אילו features אני צריכה לשים דגש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בדקתי באינטרנט על הדגמים האלו עכשיו שמתי לב שאין הבדלים כמעט בין ה720 ל590 חוץ מהזום אופטי..יש אולי עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני בוחר את ה590 ולא את ה720?. דבר שני לגבי ה840 של אולימפוס..יש לה גם גוף מגנזיום גם מסך שמש היא תומכת בצילום וידאו ברזלוציה מלאה ומייצב תמונה כפול והיא גם קומפקטית בנוסף רציתי לשמוע את הדעות שלכם ולדעת במיוחד מה אתם חושבים.. במיוחד אתה chavy (דני)
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-