עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by marmark,

:'( שלום ידידי, צילמתי בערך 150 תמונות במצלמה דיגיטאלית. 100 תמונות נפתחות בסדר והשאר לא. בתקייה אני רואה אייקונים של קבצי JPEG ורואה שהם שוקלים בין 2-3 MB. ניסיתי לפתוח אותם עם ACDSEE,INFRANVIEW אבל ללא הצלחה, קופצת הודעה the file format is not recodnize or the file is corrupted. האם יש איזה תוכנה לתיקון קבצי jpeg ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by 114508534,

שלום אני יודע שזה לא דיגיטלי אבל בכל זאת צילום. יש ברשותי מצלמת NIKON F70 עם עדשת ikon af nikkor 28-80mm ואני מחפש ספר שימוש בישבילה או מדריך שמסביר על תפעול המצלמה .

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  3. נדמה כאילו שהיא בכלל לא מתייחסת להגדרה של הזמן חשיפה, כשאני משתמש בזמני חשיפה גבוהים. ניסיתי בכל מצבי מיפתח הצמצם האפשריים, המיפתח צמצם משפיע על התמונה אבל הזמן חשיפה אף פעם לא משפיע ??? הזמן חשיפה מתחיל להשפיע רק כשהוא יותר ארוך מ 1/40 בערך. (כשהפלאש מופעל) אני עוד חוקר את זה אבל נדמה כשהפלאש לא מופעל רואים הבדלים מסויימים. ניסיתי במצב M ובTV. בקיצור ניתן לתמונות לדבר: 1/100 F2.8 1/320 F2.8 1/500 F2.8 1/100 F8 1/500 F8 קיצר הבנתם את העניין... בעיות נוספות שהיו לי איתה זה AF גרוע כשהזום מופעל עד הסוף (לפעמים לא מתפקס משום מה) וגם הוא עושה את הרעשים הידועים בזמן הפיקוס להשתמש באחריות?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  4. בזמן האחרון יוצאות לי תמונות ממש אבל ממש זבל (!!!), אז רציתי שמי שמבין פה במצלמות שילמד אותי קצת על דרך הצילום הטובה ביותר ועל כל מיני הפונקציות שיש למצלמה שלי. תודה מראש slim_shady.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by galh_5,

קניתי את המצלמה הזאת באילת ביחד עם גיגה זיכרון של SANDISC ב-1070 שקל מה דעתכם עליה? אני צילמתי בה כמה תמונות והיא ממש איכותית

6. Started by Dark_Phantom,

קצת להטוטים בטכניון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by PyroGhost,

תמונה שצולמה אתמול תוך כדי טיול קל שערכתי בשוק הכרמל עם המצלמה (: אשמח לתגובות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by AMD-GUY,

בדירה הקודמת שלי היה לי נוף מהחדר לשקיעה וצילמתי כמה תמונות מדהימות... מכיוון שאני תמיד מסתבך בלשים תמונות באתר הזה פשוט תראו אותם בבלוג שלי.. (וזה לא למטרת פרסום P: ) http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=159978&blogcode=4485145 תהנו

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by R0tem1,

נמלטים המקדש מחוץ לעיר פורטרט: "מה? מצלמה?"

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by sagi5,

התמונה בגודלה המלא: http://farm1.static.flickr.com/159/420341401_9041531d71_o.jpg

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by Satlan,

אהלן, ראיתי את החצובה הנ"ל - http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=224 יש לה מחיר טוב, שליפה מהירה,מחזיקה הרבה משקל, גובה מעולה, ומשקל עוד יותר. הייתי רוצה לשמוע מכם חוות דעת על החצובה :] אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  12. אם מישהו שמע על שיטת צילום של תמונה-אחר-תמונה, זה מה שאני מתכנן לעשות. אני זקוק ל2 מצלמות מאותו דגם, לשימוש ביתי בלבד ולצילום של תמונות (וידאו יכול להיות נחמד אבל אין צורך באודיו). אני רוצה שהצילום יהיה איכותי, ושהמצלמה לא תהייה רגישה לאור ובהירות (כי כל תמונה יכולה לשנות את הבהירות). עוד דבר חשוב זה שאני רוצה שתהייה פונקציה מיוחדת לכפתור שיחובר עם חוט למצלמה (בלי ללחוץ על הכפתור במצלמה אחרת היא יכולה לזוז). ואני צריך גם 2 חצובות מיוחדות וגמישות שיכולות לזוז לגובה, למרחק ולהגיע לכל מקום תוך כדי שזה יציב (או שיש דרך אחרת להחזיק את המצלמות)

13. שלום אני לא יודעת מה לקנות ראיתי את המצלמה OLYMPUS E330 היא דווקא נראת לי טובה אבל אומרים לי לקנות CANON אז עם מישהו יכול או יכולה לעזור לי אני אשמח אני מצטרפת כתובת אי-מייל lilush_9@walla.co.il תודה רבה לי

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by Noaring,

ברשותי מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני, שמצלמת ב HD, פורמט הקבצים הנוצרים במחשב הוא m2ts שנתמך ב VLC, Media Player ושאר נגנים פופולארים (הבנתי גם ש m2ts נתמך בבלו רי) 1. האם יש טעם ו/או צורך כלשהו להמיר את קובץ ה m2ts לפורמט אחר (AVI למשל) ? 2. כיצד אני יכול להציג את הסרט בנגן ה DVD הבייתי ? לאיזה פורמט צריך להפוך (אם בכלל) וכיצד ? תודה.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  15. tt

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by The_overclocker,

רציתי לבדוק ואולי לקנות שם מצלמה, למה הם נסגרו דווקא עכשיו ??? שמעתי שהיו להם מחירים טובים. אוף.. מישהו יודע אם הם יחזרו מתישהו או אם יש חנות דומה ?

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by D-M-X,

איזה הגדרות צריך לקבוע למצלמה כדי שיצאו תמונות כלשהן (לפי מה שידוע לי צריך חפישה ארוכה)?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by J0n1,

שלום. יש לי Eos 888 וחשבתי לעצמי, איזה נחמד היה אם היא הייתה דיגיטלית. ואז נזכרתי בEos 303. היא טובה? מה היתרונות והחסרונות של מצלמות רפלקס? ומה עדיף יותר? רפלקס או קומפקטיות?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by קיפוד,

שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות מצלמה מהדיוטי פריי עכשיו אני לי מושג איזו אני מחפש מצלמה יחסית קטנה בבית חשוב לי אפשריות מתקדמות כגון שליטה על פרמטרים צמצם חשיפה וכו' והתקציב לדעתי באיזור 200$ + מה האפשריות שלי ? המון תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  20. היום הייתי באיזור השפלה אז חשבתי אם אני כבר שם אז למה שאני לא אביא כמה תמונות לפה? אז בקיצר חלק קטן מאוד ממה שצילמתי. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  21. אהלן.. אני עורך וידאו מתחיל, וברצוני לקנות מצלמת וידאו חובבנית.. מצאתי כמה דילים שנראים לא רע בכלל.. מקווה שמישהו מבין, יוכל להגיש עזרה. האופציות הן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EWGRD720 קצת חורג מהתקציב ואני מאוד קצר בכסף.. אבל אם היא הרבה יותר טובה נלך עליה. http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3141263 מתאימה, אני לא ממש מבין את ההבדל בינה לבין הקודמת. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCZR500 מחודשת.. אני לא רוצה אותה בעיקרון, כי אין אחריות.. אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי? מישהו מוכן לעזור לבחור? בעיקרון אני לא ממש מבין את ההבדל בין השתיים הראשונות.. מה קורה שם בדיוק? (חוץ מזה שעם השניה מקבלים קלטת). מקווה שאני במקום הנכון.. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by yuvalkob,

התחדשתי היום בניקון d90, בינתיים עושה רושם שמדובר בכלי נהדר אם יש למישהו שאלות או התלבטויות בקשר למצלמה הוא מוזמן להעלות...

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

שלום, לצערי התיק שהוזמן מCAMERA הגיע קטן ולא מתאים למרות שבישקתי מהטלפנית לבדוק זאת. אני מחפש חנות שיהייה ניתן לרכוש בה תיק רגיל לא גדול ולא יקר ל S5200 שלי. לא איכפת לי לרכוש אחד גם יד שנייה אבל שיהייה במצב מעולה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  24. הייתי בבארי בשבת האחרונה ובקודמת לה וצלימתי מספר תמונות התמונות מוקטנות בשביל שאני יוכל להעלות אותם ולא נערכו בפוטושופ (חוץ מההקטנה) כל התמונות צולמו ב POWRE SHOT 1 SP1 של CANON פעם ראשונה שאני מפרסם פה תמונת שאני מצלם ואני דיי חובב אז לא להביא הערות בשמים שאני לא יבין..חח אז ככה: שבת אחרונה 4.3 תמונה ראשונה: תמונה שניה: תמונה שלישית: לפני שבועיים: תמונה ראשונה: תמונה שניה: זהו תהנו..

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by ofir38,

איזה מצלמה יש הכי מומלצץ במסגרת התקציב הזה? שתהיה איכותית בתמונות.. גם בחושך. שיהיה לה זום טוב ושכמובן תהיה אמינה.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.