צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מצלמה בארצות הברית (pentax משו) וההטענה שלה הגיעה עם מטען ובטריה בתוכה, המטען מחובר בשקע של ארה"ב ואין לי מושג איך אני יכול להפעיל אותו בארץ ... למישהו יש מושג ?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אתמול חבר שלי סיפר לי שכשחזר מנורווגיה רצה להוציא את התמונות שצילם בקאנון A85 החדשה שקנה שם. וכשפתח את התיק גילה שהמצלמה לא עובדת, כשפתחת את בית הסוללות מצא שם ג'יפה שחורה ששרפה לו חצי מהמצלמה במפנים..מחזה לא נעים בכלל...בהתחשב בכך שאין לו אחריות עליה. איך אני יכול להימנע ממצב כזה עם ה A75 שלי ? יש לי סוללות GP2000.. או שמא אין לי סיבה לדאגה ?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
נפל לי אתמול המגן שמש של העדשה (Lens Hood)... אין לי מושג איך זה קרה אבל אפילו לא שמתי לב, כנראה הוא פשוט לא היה מחובר כמו שצריך ואני משער שכשהידקתי אותו לא עשיתי זאת עד הסוף...אז הוא פשוט נפל מאיפה אני משיג אחד חדש שיתאים למצלמה שלי? מצלמה Fuji S6000/6500 כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
החברה הישראלית צורן (חיפה, ישראל) מציגה שבב חדש מסדרת COACH שיקרא COACH9. לשבב רזולוציה מירבית של 16 מ"פ וקידוד DIVX בזמן אמת. "זוהי בשורה לעשרות מליוני בעלי מכשירי DVD תומכי DIVX" מוסר אוהד מיטב סגן נשיא החברה. מקור וקרדיט: http://www.dpreview.com/news/0701/07010802zorancoach9divx.asp
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לפני הכל - אני חדש בתחום: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים INDOOR ו OUTDOOR - נופים וקצת ספורט, אני מניח שבעיקר יום, אבל לא רק. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. ללא חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. ללא פלאש חיצוני …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצוי פחות גם אם אפשר. הרכישה תתבצע בארה"ב, ומה שחשוב במצלמה זה בעיקר שהזמן בין צילום לצילום יהיה קטן ככל האפשר (באיכות צילום גבוהה ככל האפשר כמובן). זיכרון המצלמה צריך להיות מבוסס על sd. למישהו יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המצלמה וכל מה שאני רואה על המסך זה טשטוש אחד גדול (אתמול הכל עבד בסדר), אני רואה בערך את הדמות/האובייקט אבל הכל נורא מטושטש כאילו מרחו על המסך עם המסך הכל בסדר כי תמונות שצילמתי קודם ניתן לראות בבירור, אני מניח שזה משהו בעדשה או בחיישן אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בודדה על העץ... הצוף טעים ? איזור הדימדומים מה אתם רגילים לראות בחושך ? ממה את מפחדת ילדה ? לראות את החיים כמו ילד , דרך ג'ולות.... מה יהיה עם עכו העתיקה ? ככה מגינים על מבצר בישראל ! בודדים בים... ליקויי חמה חלקי 15% ליקויי חמה חלקי 50% אשמח לקבל תגובות
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
במידה ומדובר בכרטיס מסוג SD למצלמה CANON S2, האם יש חשיבות למהירות הכרטיס או שהמצלמה עצמה כותבת לאט?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להעלות דוגמה להבדל בין עדשת 28 לעדשת 35 לעדשת 38 מבחינת כמות הפריטים שנכנסים לתמונה. המטרה לראות עד כמה חשוב ההבדל בצילום בתוך חדר סטנדרטי בבית. אני חושב על קניית מצלמת סניו Sanyo Xacti HD2 שמתברר שהעדשה שלה 38 מ"מ וזה מתחיל להפחיד אותי אחרי שקראתי בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286664.0 אני מתלבט עכשיו אם לקנות, לשימוש משפחתי, לתמונות סטילס את הפוג'יה f31 בעלת עדשת ה-35 שכל כך שיבחות אותה בפורום, או הריקו r6 כעצת boren הבאה: "לא, הפוג'י F31 היא מצלמת הכיס עם איכות התמונה הכוללת הכי טובה היום, אבל איכות תמונה זה לא הפרמטר היחידי בקניית מצלמה. אם הייתי צריך להשתמש במצלמה אחת בלבד מבין מצלמות הכיס שהוזכרו בדיון, ההעדפה הראשונה שלי הייתה…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הי חברים יש לי מצלמה חדשה cannon g7x mark 2 , בחנות מציעים לי לעשות אחריות ל 3 שנים ב500 שקל כולל שברים,מים,חול וכו' .. מה אתם אומרים שווה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי סוף סוף לקנות מצלמה במקום ה A710 שנאבדה לי מזמן. חשוב לי צילום בתנאי אור חלשים ומצב צילום ידני, כל השאר פחות קריטי. חשבתי על ה F100FD אבל אין לה מצב ידני אז אשמח להצעות אחרות, למרות שלא אפסול אותה לחלוטין אם היא באמת איכותית. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סביבות ה 1300 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים ונופים גם בתנאי תאורה חלשים. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם דיי הרבה ללא פלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, הע…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נושא ראשון שלי בHW אז נעים להכיר, אור. אני מצלם כרג עם Nikon D40 בנתיים עדשת קיט, וצילמתי עד לפני כמה חודשים עם Canon A530 שכבר מיצתה את עצמה. בעקרון לפי הגלריה אתם יכולים להבין שאני אוהב צילומי מאקרו וטבע, כרגע אני מנסה ללמוד צילומי אנשים ספונטנים אבל אני אתקדם הלאה רק אחרי שתהיה לי עדשה טובה שאני אוכל לצלם אנשים מרחוק בלי שישימו לב אליי. בכל אופן, פתחתי את הנושא כדי לקבל ביקורת על הגלריה (או אפילו כמה תמונות אחדות שתברחו). http://oryarimi.deviantart.com גלישה נעימה ותודה על הצפיה
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לאחר קניית מצלמה צריך גם לקנות כרטיס זיכרון טוב. אני מתלבט בין מספר דגמים, כולם 2gb: OCZ x150 - 115 nis PQI x150 - 160 nis Transcend x150 - 190 nis SanDisk x133 - 160 nis כפי שאתם רואים כל החברות למעט SanDisk עובדות במהירות 150. בעיקרון אני מעדיף לקנות זיכרון יותר מהיר כמובן, אבל הבנתי שהזכרונות של SanDisk הם הכי אמינים ורוב האנשים משום מה מעדיפים לקנות אותם למצלמות הדיגיטליות שלהם. בכל זאת אני מרגיש לא טוב עם עצמי שבאותו מחיר אני קונה זיכרון יותר איטי. בנוסף אני מכיר את OCZ ו PQI והם חברות טובות בעלות שם ומייצרות כרטיסי זיכרון מעולים למחשב. מה לעשות? האם המצלמה שלי Canon SD1000 או בכלל מצלמה אחרת (אני חושב בתור השקעה לעתיד) תוכל לנצל מהירות 150? האם להשאר עם SanDisk או ל…
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה דיי דחופה! צילמתי סירטון במצלמה הדיגיטלית ושאני מעביר למחשב אז אני רואה את הקובץ של הסרט, פותח אותו ואני שומע רק סאונד, לא רואה את הסרטון! מה לעשות??? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, חזרתי שלשום מקורס של ארבע ימים בטבע ויצאו לי כמה תמונות נחמדות... התמונות צולמו במצלמת HP735 ככה שהאיכות לא בשמיים... דרך אגב, התמונות הן AS IS.. הן עברו רק חיתוך והקטנה.. תהנו
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כל התמונות צילמו במצלמת Sony A300 עם עדשות קיט 18-70 ו-55-200[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 22:32:58 עוד תמונות[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 22:35:12ואחת אחרונה[attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יצאו דגמי TZ6 ו-TZ7, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אותם (בארה"ב?). ובנוסף, האם אלו שמות הדגמים? או שמדובר בZS1 וב-ZS3 בהתאמה? ולTZ5 יש שמות נוספים?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לצלם בלילה לרחוק(*4) אבל אני מקבל תמונות שחורות . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את הבעיה זאת. אני מסתכל במסך של המצלמה וקיים מנגנון שמבהיר את התמונה ביחס לרמת החושך שקיים באזור שאני רוצה לצלם האם יש דרך להפעיל משהו כזה גם על התמונות. יש לי A630 בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המצלמה Pentax K100D עם עדשה בסיסית 18-55mm. כמה שאלות: 1) האם שווה לקנות חצובה ולעשות צילומי לילה? כלומר האם המצלמה הזאת מסוגלת להוציא צילומים מדהימים בלילה? (בקושי ניסיתי אותה בלילה). 2) אם כן, איזו חצובה כדאי לקנות (עד 200 ש"ח)?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-