עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by psychuil,

טוענת משהו בסגנון של This image has no recognized color data and cannot be processed. הייתי צריך לקנות קנון? (גרסא 5.3.2)

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by Koss,

בגלל היובש היחסי בפורום הנה לכם תמונה שצילמתי דיי מזמן בחוף ירושלים בת"א. פרסמתי אותה יחד עם עוד כמה תמונות כבר מזמן אבל בגרסה שונה וגם קיבלתי עליה רק תגובה או שניים. אז הנה היא שוב-

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  3. שלום,יש לי מצלמה ישנה של קנוןpowershot ויש כתם מוזר בתמונות,עכשיו אמרו לי שזה לכלוך על המעבד CCD - השאלה היא האם אפשר לנקות את זה לבד בבית?אין אחריות על המצלמה ויש לי אירוע חשוב מאוד בעוד כמה ימים לצלם עם המצלמה, האם זה אפשרי לנקות לבד את העדשה איכשהו? (אין לי מושג בכלום במצלמות, בחיים לא פתחתי אותן) תודה ואשמח לתשובה מהירה!

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  4. שלום רב, לפני כחודש רכשתי את ה-Fuji F100fd, עקב ההמלצות החמות עליה בפורום. צילמנו מספר רב של תמונות עם המצלמה, אבל התחושה הכללית היא של חוסר שביעות רצון מאיכות הפלט שלה. התוצאות הגרועות ביותר יוצאות כשמצלמים אנשים או אובייקטים כמו עצים ודשא (ובמיוחד בתנאים בהם התאורה בעייתית). המצלמה כרגע מכוונת על 6MP Fine ומצב צילום AUTO להלן מספר דוגמאות להמחשה (לחצו לגודל מלא): יש משהו שאפשר לעשות בנידון? ה-Canon S45 שלי מוציאה צילומים יותר טובים מאלה במצב AUTO

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  5. שלום, אני מבקש המלצה למצלמה קופקטית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בין 1000 ל 1500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם תמונות יומיומיות, אין לי שאיפות לצילום מקצועי. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). על המצלמה להיות בעלת פלאש פנימי. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כנראה שלא אשתמש בחצובה. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? אצלם בהחזקת המצלמה …

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by Nemesis,

עבר קרופ בלבד. צריך להוסיף מסגרת, אבל אין לי כאן פוטושופ. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by aleXtazi,

חרגול שצילמתי או צרצר איך שתירצו [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by The-Devil,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה ,ה Canon PowerShot A520 ממש מצאה חן בעיני אבל אני תוהה אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר או בערך באותו טווח מחירים אודה לתשובותיכם בעניין

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by erandob,

הכריזה קרט על"סובב פנטקס", מסע אשר במהלכו תוצג הPentax K-7 ב11 ערים ברחבי הארץ, בכל פעם בעיר אחרת ייצא לדרך ב-2 בספטמבר http://www.karat.co.il/content.php?id=151

10. Started by IAF.ofek,

שלום,הנה תמונת מאקרו שצילמתי בגינה שלי,עם חצובה. יש EXIF למעוניינים,יצא לא רע למצלמה יחסית דיי אוטומטית (ניסיתי לשלוט ידנית במה שאפשרי), עבר תיקוני צבע קלים,וחידוד,חוץ מזה הכל אורגינלי להמדרין. נגזר מ-3.2 מגה פיקסל (האמת שבגודל המקורי זה היה נראה יותר טוב) אשמח לתגובות (בעיקר בונות) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/o/x/m/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200501051942139917/200510071507417083/DSC01240_medium.jpg עריכה - ראיתי ש-1024X768 גדול מידי לדף פורום,

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by תימנה,

האם ניתן להבחין בהבדל שבין תמונה שצולמה ב 2mp לבין תמונה שצולמה ב 6mp על גבי צג המחשב ברזולוציה של 1024x768 ? המצלמה שלי היא FUJI F-10 בעלת 6.3MP וואינני מדפיס את התמונות. באיזו רזולוציה מומלץ להשתמש? תודה,

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  12. אהלן, שבוע הבא אני עוזב את מחוזותינו, לדרום אמריקה הרחוקה. אני זקוק למצלמה שתלווה אותי לתיעוד הטיול. טרם החלטתי אם אני זקוק לקומפקטית או SLR, מכיוון שאינני מכיר את הבדלי הביצועים ביניהן. אני רק יודע שלהסחב עם דמוי SLR נראה לי מסויט. תקציב - 1000-1300 מכיוון שאשהה שם 7 חודשים, אצלם הכל מהכל (נוף,מסיבות,יום ולילה, גשום וקיצי, ישבן ברזיאלי וחזה פרואני) לא יהיו צילומי חצובה נקודה חשובה היא סוג כרטיס הזכרון וזמינותו בנפחים גדולים. כיום יש בידיי FUJIFILM FinePix F31fd, שמציגה ביצועים טובים, אך כרטיסי ה שלה באים בנפחים קטנים, ומחירים גבוהים. כאמור, אני משתמש הדיוט שמעוניין במצלמה בעלת יחס ביצועים-מחיר אידיאלי, קלות נשיאהו תמיכה בכרטיסים בנפחים גדולים. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  13. Started by moran14,

שלום! רציתי לדעת אם שמעתם על מצלמה מספרד שנקראת ברליסה/וורליסה אם כן תגידו לי איך היא והאם כדאי לקנות

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by GAL_FX,

אני רוצה לקנות מצלמת FinePix 5100/5500 Fuji אני רוצה חוות דעת של אנשים שמכירם או ישיש להם אתה המצלמה דרך אגב זה דחוף ליי אבא שלי משגע אותו בבקשה עזרה המצלמה מגיעה +כרטיס זיכרון 64 MG+תיק נשיאה +מטן וסוללות .... כל זה 2080 שווה? אם למישהו יש הצאה בפחות ולא בחנות אניטרנט כי אני קונה בתוים ......

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by liiight,

תודה מראש לעונים בין העונים הראשונים יוגרל פרס

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  16. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אני לא ממש מבין בעניין של הסוגים ומה כדאי.. בשוק כיום יש מליוני סוגים של מצלמות וקשה מאוד לבחור מה כדאי יותר ומה פחות.. אני צריך מצלמה בעיקר לצילום משפחתי, טיולים, אם יש אפשרות לצילום נופים למינהם.. בקיצור מצלמה למתחילים אבל שתהיה איכותית, נוחה ועם הרבה מצבי צילום, וכמובן שיהיה גם זיכרון הולם, למרות שאותו כנראה צריך לקנות בנפרד, אז 512 יהיה לי מספיק.. מה שגם אני לא ממש גמיש בכסף, התקציב בערך עד 1600,1700 שקל, אבל אם זה יכלול זיכרון גדול.. בקיצור אני משאיר את ההצעות למומחים שיש פה בפורום.. ושוב אני רוצה מצלמה קטנה, קומפקטית, אבל איכותית. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by ngc224,

שלום, אני יודע שתמונות ל Google Maps מוסיפים דרך האתר panoramio, וכבר הוספתי כמה... אבל יש גם אפשרות להוספת וידאו ל Google Maps דרך האתר youtube, הבעיה שאני לא יודע איך לקשר סרטון שיש ביוטיוב לגוגל... מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

אוקיי אז ככה, אח שלי נמצא כרגע בארה"ב, היקשתי ממנו שירכוש לי את המצלמה הנ"ל, ולפי מה שאמרו לי בפורום (וגם לפי זה שהוא לא מוצא אותה באף חנות שם) היא לא מיובאת לארה"ב רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מצלמה דומה לה בתכונות ובאיכות פחות או יותר באותו תווך מחירים?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  20. היי אני מחפש לדוד שלי מצלמה דיגטלית. התקציב שלו הוא בסביבות 500 ש"ח. אפשר למצוא משהו סביר במחיר הזה? ראיתי ב netaction שתי מצלמות במחיר הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1883667 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1916136 איך הן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by clix,

שלום! אני מחפש מצלמה לבית בתקציב של עד 1000 ש"ח # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1K # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מצלמה לכל דבר # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן # מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? לא מבין בזה כ"כ,אבל כמובן שזום גבוה יותר עדיף # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? לא הכרחי שהיא תהיה קטנה,אין בעיה שהיא תהיה דמויית SLR # האם אתה נעול על…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by over,

?

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by el_ha,

עוד לא מצאתי מצלמה דיגטלית שאין זמן המתנה כלל בין תמונה לתמונה ואפשרות לבטל את צפיית התמונה לאחר הצילום [יש מצלמות שיש אפשרות אבל הם לא נותנים זמן קצר לצלם עוד תמונה מיד לאחר מכן]

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by approx,

סתם כמה תמונות שצילמתי אחרי הגשם עם הK800I שלי

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  25. היי , שמתי לב שבהרבה שעות שאני מצלם , 70 אחוז זה מאקרו , כנראה שזה פשוט יותר מעניין אותי. קראתי שיש עדשות שמגדילות כמו +1 +2 +4 +6 וכו' רציתי לרכוש אחת כזאת , הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה. מאיפה קונים? יש דגם ספציפי שמתאים למצלמה שלי? (S2) צריך לקנות מתאם ואת העדשה המגדילה לחבר אליה? העדשה הזאת היא בסה"כ עושה תפקיד של זכוכית מגדלת , נכון? תודה לעונים , ואם אפשר קישורים למקומותש שמוכרים , ולכוון אותי לדגם ספציפי שיתאים לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.