צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי , שמתי לב שבהרבה שעות שאני מצלם , 70 אחוז זה מאקרו , כנראה שזה פשוט יותר מעניין אותי. קראתי שיש עדשות שמגדילות כמו +1 +2 +4 +6 וכו' רציתי לרכוש אחת כזאת , הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה. מאיפה קונים? יש דגם ספציפי שמתאים למצלמה שלי? (S2) צריך לקנות מתאם ואת העדשה המגדילה לחבר אליה? העדשה הזאת היא בסה"כ עושה תפקיד של זכוכית מגדלת , נכון? תודה לעונים , ואם אפשר קישורים למקומותש שמוכרים , ולכוון אותי לדגם ספציפי שיתאים לי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://www.digitalshops.co.il/scripts/ אני רואה שיש להם הרבה סניפים, איך הם? חבר שלי רוצה לקנות מהם FUJI S9600 ויש להם פשוט את המחיר הזול ביותר.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
הכריזה קרט על"סובב פנטקס", מסע אשר במהלכו תוצג הPentax K-7 ב11 ערים ברחבי הארץ, בכל פעם בעיר אחרת ייצא לדרך ב-2 בספטמבר http://www.karat.co.il/content.php?id=151
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה מהמקצוענים פה למצלמה לאחי הקטן לקראת יום הולדת 12. הוא מבין במערכות ממוחשבות אבל אני מעדיף בשבילו משהו די פשוט לתפעול. חשבתי על Canon PowerShot A1100 IS אבל אם יש משהו טוב יותר אז אני אבחר בו. עריכה: הזמנתי את Canon PowerShot A1100 IS פשוט לא ענו לי קודם וזה די דחוף אבל אפשר להביע חוות דעת : הנה השאלון: •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 820 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי התאורה • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן לפעמים •האם יש לך נכונות לצלם…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש רכשתי את ה-Fuji F100fd, עקב ההמלצות החמות עליה בפורום. צילמנו מספר רב של תמונות עם המצלמה, אבל התחושה הכללית היא של חוסר שביעות רצון מאיכות הפלט שלה. התוצאות הגרועות ביותר יוצאות כשמצלמים אנשים או אובייקטים כמו עצים ודשא (ובמיוחד בתנאים בהם התאורה בעייתית). המצלמה כרגע מכוונת על 6MP Fine ומצב צילום AUTO להלן מספר דוגמאות להמחשה (לחצו לגודל מלא): יש משהו שאפשר לעשות בנידון? ה-Canon S45 שלי מוציאה צילומים יותר טובים מאלה במצב AUTO
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, טיילתי באירלנד וצילמתי המון תמונות והעברתי אותם למחשב ומחקתי את התמונות מהכרטיס זיכרון. יום שישי האחרון פירמטתי את המחשב שלי ושכחתי לגבות את התמונות שלי מהטיול - שביזות מטורפת!! שמעתי שיש תוכנות שיכולות לשחזר מידע מכרטיס זיכרון של מצלמה. יש לי כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. אם אתם מכירים תוכנה כזאת, אני לא רק אשמח אני אהיה הבן אדם המאושר ביותר. תחשבו מה זה לאבד את המזכרת הכי חשובה שלך מטיול בחו"ל. בבקשה תעזרו לי אני ממש בדיכאון. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לאחר שהמצלמה הקודמת שלי (Fujifilm FinePix 6800Z) נגנבה אני צריך אחת חדשה. ההגבלה היחידה היא שזו צריכה להיות מצלמת פוג'י בלבד (יש אפשרות אולי גם לאולימפוס) המצלמה צריכה להיות לשימוש משפחתי(ולכן שתהיה קטנה) מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה לבית בתקציב של עד 1000 ש"ח # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1K # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מצלמה לכל דבר # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש?לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן # מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? לא מבין בזה כ"כ,אבל כמובן שזום גבוה יותר עדיף # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? לא הכרחי שהיא תהיה קטנה,אין בעיה שהיא תהיה דמויית SLR # האם אתה נעול על…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בעקבות ירידת מחירי זיכרונות ה- sd , צצו כמו פיטריות אחרי הגשם, עשרות מכשירים קטנים שמיתיימרים לעשות הכול : stills+webcam+טייפ מנהלים ברור לגמרי שמכשיר combo יהיה תמיד פשרה גדולה, וברור לי לגמרי שהמקסימום שאולי אפשר לימצוא הוא מכשיר שיתן לפחות תוצאות סבירות . אולם לצערי יצא לי לראות רק מכשירים סיניים זולים שיש בהם חסרונות קריטיים כמו : העדר כניסת audio line-in (לחיבור מיקרופון חיצוני איכותי) העדר זום אופטי מינימלי של x3 העדר אפשרות להרחיב את הזיכרון המובנה אם למישהו כאן בפורום יש מכשיר דומה (מבוסס זיכרון - לא דיסק קשיח ) ושהוא מבסוט ממנו או שהוא ראה מכשיר כזה בפעולה (ושאין בו את החסרונות הרשומים מעלה) אנא רשמו כאן את שמו
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חרגול שצילמתי או צרצר איך שתירצו [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום ה HDR הראישון שלי... קחו נשימה איך יצא? את הHDR עשיתי מתוכנת PhotoMatix והשתמשתי מתוכה רק ב Generate HDR ו Tone Mapping... האם יש עוד הגדרות בתוכנה?
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לא,זה לא צולם בצרפת,אלא בפארק בר"ג ,היכן שעדיין יש הרבה מים,וברווזים/אווזים. צולם עם זום דיגיטלי. ד"א - איך מעלים תמונות ישירות לאתר (לא דרך לינק)? - ראיתי שאפשר לבצע upload file ,אבל איך משלבים אותו בהודעה? תגובות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחפש פלאש למצלמה PENTAX K7 להלן הצעות שקיבלתי מחנויות לפלאש יד שנייה במחיר של 600-800 שח pentax af280t osram af281-studio sigma ef-430 בנוסף לכך, ראיתי שבארה"ב המחירים של פלאשים חדשים במחירים של יד שניה בארץ... להלן דוגמאות לפלאשים שנראים לי מחו"ל. מישהו יכול להגיד לי מה עדיף לקנות (במקרה שיהיה מי שיביא לי מחו"ל... ללא תוספת משלוח)? http://www.bhphotovideo.com/c/product/605929-REG/Bower_SFD926P_SFD926P_Digital_Autofocus_TTL.html#specifications http://www.bhphotovideo.com/c/product/515365-REG/Sigma_179_109_EF_530_DG_ST_Flash.html#specifications http://www.bhphotovideo.com/c/product/222172-REG/Pentax_30333_AF_360_FGZ_P_TTL_Shoe.html#specifications האם מישהו מבין ויודע מ…
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת FinePix 5100/5500 Fuji אני רוצה חוות דעת של אנשים שמכירם או ישיש להם אתה המצלמה דרך אגב זה דחוף ליי אבא שלי משגע אותו בבקשה עזרה המצלמה מגיעה +כרטיס זיכרון 64 MG+תיק נשיאה +מטן וסוללות .... כל זה 2080 שווה? אם למישהו יש הצאה בפחות ולא בחנות אניטרנט כי אני קונה בתוים ......
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לדעתי ולדעת ביקורות ברשת, המצלמות הביתיות של קנון נותנות תמורה מאוד טובה לכסף והתוצר הסופי בדרך כלל טוב יותר מבחברות אחרות. עד 800 ש"ח אפשר למצוא את הE1 שכוללת 10 מגה פיקסל, זום 4, מסך 2.5, מייצב וזיהוי פנים. עד 1000 ש"ח אפשר למצוא את ה1100 שכוללת 12 מגה פיקסל, זום 4, מסך 2.5 וזיהוי פנים. שתיהן מגיעות בדרך כלל עם 3 שנים אחריות של קרט היבואן הרשמי בארץ וקיט של 2 גיגה זכרון. עד מחר יש מבצע ללא מעמ באופיס דיפו על מצלמות דבר שמוריד משמעותית את המחיר של שתיהן, והופך אותן להיות רלוונטיות גם לתקציבים יותר נמוכים, מי שזה בהישג ידו, עסקה מאוד משתלמת. מי שלא, גם במחירים הרגילים שלהן הם כנראה מצלמות טובות יותר מהמתחרות עם חסרון (או יתרון) של סוללות AA ולא סוללת ליתיום נטענת.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה, אשמח אם תוכלו לתת לי קישורים לסקירות ו\או השוואות בין מצלמות חדשות כולל המלצות וכל מה שיכול לעזור.. תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, גם אני מחפשת מצלמת DSLR קראתי שרשורים של אחרים שמחפשים מצלמה ורק התבלבתי מכל ההיצע האפשרי. ביינתים חשבתי על Canon D450 + עדשת קיט. אשמח לשמוע את דעתכם והצעות נוספות (על מצלמה וגם (ובעיקר) על עדשות ... בקיצור .... מחפשת מצלמה לצילום חובבני שאפשר יהיה ללמוד איתה. יש נכונות לרכוש ציוד נוסף בעתיד (פלאש, עדשות, חצובה ...) אבל ביינתים זה לא בתקציב כך שהמצלמה + עדשה ראשונית תצטרך להספיק תודה מראש לכל העונים * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? ~4000 * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום …
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
משהו קטן שצילמתי, סרקתי (סוף סוף יש סורק סרטי 35mm!!) וערכתי. MINOLTA DYNAX 404si 35-80mm Lens
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 2500 ש"ח התקציב לא כולל זכרון,מטען+סוללות. תודה
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-