עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by IAF.ofek,

נחל הבניאס,ינואר 2006

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by rbu99fm,

צריך הוראות הפעלה ל- Canon A95, תודה?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by krabby,

..

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by bad boy,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיתלית טובה אבל שלא תעלה הרבה כסף משהו כמו100-400 ש"ח תיעצו לי תודה

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by Chevy,

משהו קטן שצילמתי, סרקתי (סוף סוף יש סורק סרטי 35mm!!) וערכתי. MINOLTA DYNAX 404si 35-80mm Lens

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  6. אהלן כרגע יש את המצלמה הנ"ל OLYMPUS STYLUS 1010 עם כרטיס זכרון OLYMPUS XD1GB אני רוצה להרחיב ל4GB עכשיו אני ראיתי שהכרטיסים של OLYMPUS מאוד יקרים אבל ראיתי שיש גם אופציה למתאם MICRO SD רגיל ל OLYMPUS זה עובד? או שזה עושה בעיות? איזה חברה/דגם אתם ממליצים? אני הולך לקנות בEBAY. אני כבר עשיתי עדכון קושחה לגירסה האחרונה שתומכת יותר מ4GB ככה שזה לא צריכה להיות בעיה. תודה מראש על העזרה אריאל

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  7. שלווום איפה אני יכול או איך אני יכול לנקות את העדשה של המצלמה שלי בביטחון.. וגם של לא יעלה הרבה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by KoM,

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  9. שלום רב, לפני כחודש רכשתי את ה-Fuji F100fd, עקב ההמלצות החמות עליה בפורום. צילמנו מספר רב של תמונות עם המצלמה, אבל התחושה הכללית היא של חוסר שביעות רצון מאיכות הפלט שלה. התוצאות הגרועות ביותר יוצאות כשמצלמים אנשים או אובייקטים כמו עצים ודשא (ובמיוחד בתנאים בהם התאורה בעייתית). המצלמה כרגע מכוונת על 6MP Fine ומצב צילום AUTO להלן מספר דוגמאות להמחשה (לחצו לגודל מלא): יש משהו שאפשר לעשות בנידון? ה-Canon S45 שלי מוציאה צילומים יותר טובים מאלה במצב AUTO

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by over,

?

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by Franky 4 Fingers,

המחירים של ארבעת המצלמות הללו הן פחות או יותר אותו הדבר... על מה אתם ממליצים? ???

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by asta,

תקנו אותי אם אני טועה ,אבל עושה רושם שההבדל המשמעותי היחיד בין שני המצלמות הללו שב-s3 יש iso שמיש ברמה מקסימלית 400 לעומת iso שמיש מקסימלי של 200 ב - s2 השאלה הגדולה האם זה פקטור שיש לקחת בחשבון לפני הרכישה , והאם זה עד כדי כך משמעותי בצילומים בתנאי תאורה נחותים כמו למשל צילומי טבע קרוב לשקיעה או לזריחה (ללא פלש ) או למשל צילום בתוך מיבנה עם תאורה חלשה (ללא פלש )

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  14. יש לי ולאחי מפעל של רהיטים, אנחנו תמיד מייצרים דגמים חדשים כל שבועיים מוצרים חדשים, וחשבנו לבנות סטודיו (יש לנו אולם תצוגה 400 מטר) לצילום חדרי שינה וכאלה, לכן אנחנו רוצים להשקיע אחת ולתמיד בציוד מקצועי, מה גם שעד היום היינו משלמים לצלם השכונתי שיש לו ציוד ב-20000 ש"ח ומצלם מגעיל, לכן הייתי מעוניין ב-2 אופציות: 1. מצלמה חצי מקצועית + ציוד(אם זה פלאש כמה ערוצים, חצובה, עדשה, וכו'..) . 2. מצלמה מקצועית + ציוד מקצועי. בסכום הנ"ל אפשר לחרוג קצת, אישית יש לי ניסיון עם מצלמות חובבניות ותו לא(כל הפוג'י למינהם). כמובן אני מעדיף המלצות מה כדאי לי בשביל לשפר את התאורה האם כדאי לי להביא פלאש עם חצובה אחד מכל צד יענו 2 ערוצים, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  15. ביינתים חשבתי על המצלמה Fuji Finepix S3000Z תנו המלצות

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by GAL_FX,

אני רוצה לקנות מצלמת FinePix 5100/5500 Fuji אני רוצה חוות דעת של אנשים שמכירם או ישיש להם אתה המצלמה דרך אגב זה דחוף ליי אבא שלי משגע אותו בבקשה עזרה המצלמה מגיעה +כרטיס זיכרון 64 MG+תיק נשיאה +מטן וסוללות .... כל זה 2080 שווה? אם למישהו יש הצאה בפחות ולא בחנות אניטרנט כי אני קונה בתוים ......

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  17. שלום. אני מחפש מצלמה קומפקטית עם זום גדול ומייצב חזק, חשוב שהיא תוכל לתפוס עצמים נעים בבירור. איכות תמונה צריכה להיות טובה מאוד וגם וידאו חשוב שיהיה 480*640 עם 30 פריימים. צימצמתי אפשרויות ונשארתי עם הS1 והZ3 כל אחת עם היתרונות והחסרונות שלה... כרגע אני פוזל לכיוון הS1 בעיקר בגלל המחיר הזול יותר והמסך המסתובב. (ד"א הוא גם ברזולוציה הרבה יותר טובה מהמסך של הZ3) עוד סיבה זה הגודל שאם אני לא טועה יש הבדל גדול בינה לבין הZ3. אני רוצה גם הרבה אפשרויות ידניות שזה אחד הדברים שחסרים לי במצלמה הנוכחית. (HP 735) האם יש הבדל גדול בין האיכות והחדות של התמונות והוידאו בשתי המצלמות האלה? עוד שאלה. מצאתי כמה אתרים אמריקאים שמוכרים Z5 חדשה לגמרי+כרטיס זיכרון 256 ב1900!! ביחד עם משלוח לאר…

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by benor,

צלמתי היום בים... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  19. שלום לכולם, טיילתי באירלנד וצילמתי המון תמונות והעברתי אותם למחשב ומחקתי את התמונות מהכרטיס זיכרון. יום שישי האחרון פירמטתי את המחשב שלי ושכחתי לגבות את התמונות שלי מהטיול - שביזות מטורפת!! שמעתי שיש תוכנות שיכולות לשחזר מידע מכרטיס זיכרון של מצלמה. יש לי כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. אם אתם מכירים תוכנה כזאת, אני לא רק אשמח אני אהיה הבן אדם המאושר ביותר. תחשבו מה זה לאבד את המזכרת הכי חשובה שלך מטיול בחו"ל. בבקשה תעזרו לי אני ממש בדיכאון. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by Drazick,

קצת מתמונות מהמקום שהכי דומה לגן עדן. כמה יופי במקום אחד. גנים בעיר "נאדי". מכאן יוצאים לכיוון האיים הקטנים: "יציאת מצרים" - ככה יורדים לאי הכי "מופרע" ביצ'קומבר: קצת בנאלי, אבל נפלא - שקיעה באי "ביצ'קומבר": "זריחת ירח" - בקואטה ריזורט: באמת מקום מופלא למי שמגיע לחלק הזה של הפסיפיק, פשוט לא לוותר. מצטער על איכות התמונות, אך כדי להציגם חייבים לבצע הקטנה רצינית. הערות, הארות או עיבודים ייתקבלו בברכה. מי שרוצה עוד תמונות: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=450483&u=817182&ao=1 ולמי שרוצה עוד פרטים על החוויות שלי בפיג'י (אם יש שאלות, תשאירו תגובה): http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=689351 שבת שלום.

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  21. בעקבות ירידת מחירי זיכרונות ה- sd , צצו כמו פיטריות אחרי הגשם, עשרות מכשירים קטנים שמיתיימרים לעשות הכול : stills+webcam+טייפ מנהלים ברור לגמרי שמכשיר combo יהיה תמיד פשרה גדולה, וברור לי לגמרי שהמקסימום שאולי אפשר לימצוא הוא מכשיר שיתן לפחות תוצאות סבירות . אולם לצערי יצא לי לראות רק מכשירים סיניים זולים שיש בהם חסרונות קריטיים כמו : העדר כניסת audio line-in (לחיבור מיקרופון חיצוני איכותי) העדר זום אופטי מינימלי של x3 העדר אפשרות להרחיב את הזיכרון המובנה אם למישהו כאן בפורום יש מכשיר דומה (מבוסס זיכרון - לא דיסק קשיח ) ושהוא מבסוט ממנו או שהוא ראה מכשיר כזה בפעולה (ושאין בו את החסרונות הרשומים מעלה) אנא רשמו כאן את שמו

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by meni85,

למישהו יש?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו שעיקר שימושה יהיה צילום הבן שלי, כשחלק גדול מהצילום יהיה בתוך הבית. כמובן שאם אפשר הכי נוח זה מצלמה עם דיסק קשיח פנימי, אולם במידה וזה בא על חשבון איכות הצילום, אז אני מוכן לקנות אפילו מצלמת minidv אם איכות הצילום תהיה טובה יותר. התקציב שלי הוא עד 500 דולר ואני אקנה את המצלמה בארה"ב, אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by kobian,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה מהפלאש שלי מאסטר בצילום אלחוטי( שהפלאש לא מחובר לגוף). כרגע אני מצליח לעשות רק בתור סלייב שהפלאש המקורי של הגוף הוא המסטר. הפלאש הוא פנטקס 540 והגוף הוא פנטקס K 20

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by klayton,

http://fromme-toyou.tumblr.com/tagged/gif/page/2

• 1 תגובה
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים