עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב 500 גג, יש לי כבר כרטיס SDHC SD 8GB שאני מעוניינת להשתמש בו. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר מפגשים וסקירות, לפעמים בתנאי תאורה לא טובים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא קריטי, אבל אני ממש שונאת גרעון בתמונות שהתאורה בהם לא טובה * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן (יש לי חצובה, אז רק חשוב לי שתהיה למצלמה הברגה בתחתית) * האם יש לך נכו…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  2. מישהו יודע איזה חיבור עדשה כנראה עומד להיות למצלמה הזו של ניקון: http://www.dpreview.com/news/0504/05040802nikondslrs.asp בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by adam_godin,

קניתי מוואלה כמובן ספק קראט ב 5000 + 18-55

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  4. אהלן, אני מחפש לקנות מצלמה בתקציב של באזור ה: 1000$ אני בכוונה מציין בדולרים, כי אני מעוניין לקנות בארה"ב. מה שאני מחפש מהמצלמה זה שתהיה פשוטה יחסית לתפעול לבן אדם שלא מבין יותר מדי בפיצ'רים מתוכחמים ויכולות מתקדמות יותר מדי. שתתן איכות תמונה טובה מאוד. כנ"ל ווידאו. שיהיה לה זום כמה שיותר גדול. מטרת השימוש היא בין היתר צילומי טבע, ובכל זאת צילומים של חיות/ציפורים רחוקות יחסית אז כמה שיותר זום יותר טוב. ומבחינת גודל. אז אני כן מעוניין במצלמה שהיא יותר מקומפקטית, אבל מאידך לא משהו גדול מדי, כך שלא יהיה מבאס לקחת בערך לכל מקום. האם יש מצלמה שבגודלה היא מעט יותר גדולה מקומפקטית, ואפשר להוסיף לה עדשה? כך שלארועים שגרתיים, ארועים משפחתיים וכד' היא תשמש כקומפקטית, אך ב…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by T-Flash,

תודה ליוסי על בחירת השם לתמונה.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by R0ck,

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  7. http://www.digitalshops.co.il/scripts/ אני רואה שיש להם הרבה סניפים, איך הם? חבר שלי רוצה לקנות מהם FUJI S9600 ויש להם פשוט את המחיר הזול ביותר.

8. Started by psychuil,

טוענת משהו בסגנון של This image has no recognized color data and cannot be processed. הייתי צריך לקנות קנון? (גרסא 5.3.2)

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by DAVIDD,

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by storm122,

כמה תמונות שצילמתי שקיעה בתאילנד עם CANON PRO 1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  11. תקציב 1000-2000 מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  12. מבחינת הגיון, כולם ישר יגידו שכמובן 30 דקות עדיף. אבל קראתי בכמה מקומות, שכשטוענים סוללות בכזאת מהירות, אז אחרי זמן ממש קצר הן נהפכות לפחות טובות, ומתחילות להתרוקן ממש מהר! אבל טעינה ארוכה של 8 שעות, מבטיחה סוללות יותר יעילות, וחיים ארוכים יותר. אני מדבר על סוללות AA נטענות, כמו למצלמה S6500. מישהו יכול לאמת? כי אם זה לא נכון, אז עדיף לי בהרבה טעינה של 30 דקות, במקום להמתין 8 שעות.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  13. זה אפשרי בכלל או שאני אצטרך להחזיק אותו צמוד לעדשה כדי לצלם או קומבינה אחרת בסגנון?

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by T-Flash,

שלום לכולם לדעתי יש לי בעית עומק שדה במצלמה שלי... למשל התמונה הזאת צולמה עם עומק של F8: שני הפרחים שלא בפוקוס, נמצאים ממש 2 ס'מ מתחת לפרחים שבפוקוס... או התמונה הזאת צולמה עם עומק של F9.5: גם כאן, אותו הסיפור... אותו הדבר קורה כשאני רוצה שהרקע לא יהיה בפוקוס - אני שם עומק של F2.5... אבל קורה שהרקע ברור... אני רואה תמונות שהרקע שלהם ממש מתושתש... מה דעתכם? יש לי בעיה במצלמה?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by Drazick,

קצת מתמונות מהמקום שהכי דומה לגן עדן. כמה יופי במקום אחד. גנים בעיר "נאדי". מכאן יוצאים לכיוון האיים הקטנים: "יציאת מצרים" - ככה יורדים לאי הכי "מופרע" ביצ'קומבר: קצת בנאלי, אבל נפלא - שקיעה באי "ביצ'קומבר": "זריחת ירח" - בקואטה ריזורט: באמת מקום מופלא למי שמגיע לחלק הזה של הפסיפיק, פשוט לא לוותר. מצטער על איכות התמונות, אך כדי להציגם חייבים לבצע הקטנה רצינית. הערות, הארות או עיבודים ייתקבלו בברכה. מי שרוצה עוד תמונות: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=450483&u=817182&ao=1 ולמי שרוצה עוד פרטים על החוויות שלי בפיג'י (אם יש שאלות, תשאירו תגובה): http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=689351 שבת שלום.

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by oFiR 22,

אמא שלי נסעה לחו"ל וקנתה מצלמת cannon קטנה קטנה 4.0MP, מישהו יודע אולי על מה אני מדבר, כי זה מסקרן אותי (עוד לא ראיתי אותה)... תודה מראש, אוטפיר

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by overload,

.

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  18. אמא שלי החליטה לקנות מצלמה דיגיטלית שתשמש גם לצילומים רגילים בטיולים וכו, וגם לצילום מעט יותר מקצועי בתור תחביב אישי שלה. המצלמה צריכה להיות עם לפחות 4 מגה פיקסל ו256 זיכרון (אם ניתן לקנות זיכרון זה בנפרד במחיר סביר אז זה בסדר). טווח המחירים גמיש ויכול גם לעלות בכמה מאות שקלים אם זה דרוש. כמו כן אמא שלי מתעקשת שהיא רוצה מצלמה עם זום אופטי של 12 ואני הייתי רוצה לדעת עד כמה זה חיוני והאם באמת דרוש זום כזה לצילומים חובבניים. ומה אתם אומרים על המצלמה minolta dimage z3 ? תודה מראש על העזרה. אם אפשר אז תנו לי גם את שם החנות שמוכרת את המצלמה עליה אתם ממליצים.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by benor,

לצערי, המצלמה הקומפקטית שלי לא אצלי ולכן צלמתי עם הפלאפון. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by Tapeworm,

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by R0ck,

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  23. שלום לכולם, ב 27 מאי 04 רכשתי מצלמה Ricoh Caplio G3 לאחרונה (בחצי שנה האחרונה בערך) שמתי לב שבתמונות חשוכות ללא פלאש - מופיעים פיקסלים שרופים. בתמונות חשוכות עם פלאש - פחות שמים לב, אך הפיקסלים השרופים עדיין שם. מצ"ב 2 תמונות להמחשה: תמונה חדשה יחסית: זו ישנה יותר: רציתי לדעת - האם זהו סופה של המצלמה? או אולי קיימת דרך לפתור בעיות מסוג זה (אולי איזה צ'יפ קטן נדפק במצלמה סה"כ...) משום שאני מאוד מרוצה מהמצלמה הזו ולא ממהר להחליפה. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by ngc224,

שלום, אני יודע שתמונות ל Google Maps מוסיפים דרך האתר panoramio, וכבר הוספתי כמה... אבל יש גם אפשרות להוספת וידאו ל Google Maps דרך האתר youtube, הבעיה שאני לא יודע איך לקשר סרטון שיש ביוטיוב לגוגל... מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים