עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shimon956,

אז כככה אתמול היתי בתערוכה המהממת הזו שמתקימת לארוך חוף הכרמל ונירונה יש פה נראה כמות תמונות שאפר להקים גלריה אז ככה השקעתי המון אז אני מצפה לתגובות והנה התמונות שצילמתי זו האשה הההפוכה וזה כמו אוהל אנדיאני אם חלקים של אנשים וזה בזווית אחרת קצת ולזה אני קורא מגלשת ילדים וזה עוד זוית של התמונה וזה עוד זזוית של התינוק הההמום וזוהי האישה בהריון http://forums.ort.org.il/files/30/2243747/5182187.jpg וזה עוד פוזה של האישה בהריון http://forums.ort.org.il/files/30/2243749/3901181.jpg ואלה הם ציורים של מיבנים עתקים בתוך החול http://forums.ort.org.il/files/30/2243750/4559949.jpg וזו עוד זוית של הציורים בתוך החול אם קצת קרני שמש http://forums.ort.or…

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by krabby,

..

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by psychuil,

טוענת משהו בסגנון של This image has no recognized color data and cannot be processed. הייתי צריך לקנות קנון? (גרסא 5.3.2)

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  5. אמא שלי החליטה לקנות מצלמה דיגיטלית שתשמש גם לצילומים רגילים בטיולים וכו, וגם לצילום מעט יותר מקצועי בתור תחביב אישי שלה. המצלמה צריכה להיות עם לפחות 4 מגה פיקסל ו256 זיכרון (אם ניתן לקנות זיכרון זה בנפרד במחיר סביר אז זה בסדר). טווח המחירים גמיש ויכול גם לעלות בכמה מאות שקלים אם זה דרוש. כמו כן אמא שלי מתעקשת שהיא רוצה מצלמה עם זום אופטי של 12 ואני הייתי רוצה לדעת עד כמה זה חיוני והאם באמת דרוש זום כזה לצילומים חובבניים. ומה אתם אומרים על המצלמה minolta dimage z3 ? תודה מראש על העזרה. אם אפשר אז תנו לי גם את שם החנות שמוכרת את המצלמה עליה אתם ממליצים.

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by ALÞHA,

8. יש לי מצלמה פוגי' S9600 דמוי SLR עלתה לי לפני כ 5 שנים למעלה מ 3000 שקל אצל היבואן. למדתי לצלם בה וצילמתי כ 5000 תמונות לערך ואכן הוציאה תמונות מדהימות. לפני מספר ימים הוצאתי אותה מהארון שמתי סוללות חדשות והדלקתי . המצלמה עושה רעש של נדלקת העינית מוארת לחלקיק שניה ו..חושך. כלום לא קורה. יש לציין כי אם אני מעביר למוד צפיה, שלב אחד במפסק ההפעלה שקודם לצילום, העינית ו/או המסך דולקים כשורה. קליק נוסף למוד צילום ו...חושך. נגשתי לחנות צילום שאני סומך עליה והבעלים אמר לי לזרוק את המצלמה כי רק בדיקה תעלה לי כמה מאות שקלים ומצלמה חדשה של אותה חברה העולה על "הזקנה" שלי ביכולותיה ובאיכויותיה, עולה פחות מ 1000 שקלים ולכן זו זריקת כסף. מה דעתכם?

9. Started by T-Flash,

מה דעתכם? תודה לדני על השם של התמונה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by storm122,

כמה תמונות שצילמתי שקיעה בתאילנד עם CANON PRO 1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by adam_godin,

קניתי מוואלה כמובן ספק קראט ב 5000 + 18-55

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 2500 ש"ח התקציב לא כולל זכרון,מטען+סוללות. תודה

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  13. זה אפשרי בכלל או שאני אצטרך להחזיק אותו צמוד לעדשה כדי לצלם או קומבינה אחרת בסגנון?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  14. בעיקר לשימושים בייתיים לא צילום נופים או כל מיני דברים מיוחדים - יותר תמונות מישפחתיות וכאלה . 1.חיייייבת להיות קטנה ודקה . 2. לא צריך יותר מ 4-5 מגה פיקסל . 3.ווידאו עם קול ב 640X480 30FPS . 4.ידידותית למתחילים 5.ללא צורך בדריוור בעת חיבור למחשב- זהוי כדיסק קשיח (כדי שיהיה אפשר להעביר תמונות/ווידאו ל H320 ללא מחשב) 6. עדיפות לסוללת ליטיום 7.מסך גדול 2.5" חיפוש בפורום הפנה אותי לשתי מועמדות: Canon PowerShot SD450 Kodak V550 הן עונות ב'כן' על חלק גדול מהדרישות אבל אני לא בטוח לגבי חלק למשל : הן מצלמות ווידאו ב 640X480 30FPS, אבל עם קול ? הן קלות להפעלה ? הן צריכות דרייבר למחשב ? איזו מהן מומלצת יותר ?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום לכולם לדעתי יש לי בעית עומק שדה במצלמה שלי... למשל התמונה הזאת צולמה עם עומק של F8: שני הפרחים שלא בפוקוס, נמצאים ממש 2 ס'מ מתחת לפרחים שבפוקוס... או התמונה הזאת צולמה עם עומק של F9.5: גם כאן, אותו הסיפור... אותו הדבר קורה כשאני רוצה שהרקע לא יהיה בפוקוס - אני שם עומק של F2.5... אבל קורה שהרקע ברור... אני רואה תמונות שהרקע שלהם ממש מתושתש... מה דעתכם? יש לי בעיה במצלמה?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by oFiR 22,

אמא שלי נסעה לחו"ל וקנתה מצלמת cannon קטנה קטנה 4.0MP, מישהו יודע אולי על מה אני מדבר, כי זה מסקרן אותי (עוד לא ראיתי אותה)... תודה מראש, אוטפיר

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  17. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב 500 גג, יש לי כבר כרטיס SDHC SD 8GB שאני מעוניינת להשתמש בו. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר מפגשים וסקירות, לפעמים בתנאי תאורה לא טובים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא קריטי, אבל אני ממש שונאת גרעון בתמונות שהתאורה בהם לא טובה * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן (יש לי חצובה, אז רק חשוב לי שתהיה למצלמה הברגה בתחתית) * האם יש לך נכו…

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  18. שלום,יש לי מצלמה ישנה של קנוןpowershot ויש כתם מוזר בתמונות,עכשיו אמרו לי שזה לכלוך על המעבד CCD - השאלה היא האם אפשר לנקות את זה לבד בבית?אין אחריות על המצלמה ויש לי אירוע חשוב מאוד בעוד כמה ימים לצלם עם המצלמה, האם זה אפשרי לנקות לבד את העדשה איכשהו? (אין לי מושג בכלום במצלמות, בחיים לא פתחתי אותן) תודה ואשמח לתשובה מהירה!

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  19. שלום, אני מבקש המלצה למצלמה קופקטית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? בין 1000 ל 1500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם תמונות יומיומיות, אין לי שאיפות לצילום מקצועי. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). על המצלמה להיות בעלת פלאש פנימי. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כנראה שלא אשתמש בחצובה. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? אצלם בהחזקת המצלמה …

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  20. מבחינת הגיון, כולם ישר יגידו שכמובן 30 דקות עדיף. אבל קראתי בכמה מקומות, שכשטוענים סוללות בכזאת מהירות, אז אחרי זמן ממש קצר הן נהפכות לפחות טובות, ומתחילות להתרוקן ממש מהר! אבל טעינה ארוכה של 8 שעות, מבטיחה סוללות יותר יעילות, וחיים ארוכים יותר. אני מדבר על סוללות AA נטענות, כמו למצלמה S6500. מישהו יכול לאמת? כי אם זה לא נכון, אז עדיף לי בהרבה טעינה של 30 דקות, במקום להמתין 8 שעות.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by R0ck,

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  22. שלום.! אני חדש הכל הקטע של הצילום והמצלמות. יש לי את המצלמה canon a510. ויש לי בעיה בפיצוי החשיפה. מי שמכיר את המצלמה כאשר אני שם את המצלמה על מצב M (מעורב תריס+צמצם)הוא כותב לי בצד המסך -2 בפיצוי חשיפה. עכשיו אין אפשרות במצה M לשחק עם פיצוי החשיפה. אני ניסיתי כל אפרות כדי להגיע למצב 0+- אבל ללא הצלחה. אני שיחקתי עם הצמצם והתריס ולא הצלחתי... מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  23. http://www.digitalshops.co.il/scripts/ אני רואה שיש להם הרבה סניפים, איך הם? חבר שלי רוצה לקנות מהם FUJI S9600 ויש להם פשוט את המחיר הזול ביותר.

24. שלום לכולם, ב 27 מאי 04 רכשתי מצלמה Ricoh Caplio G3 לאחרונה (בחצי שנה האחרונה בערך) שמתי לב שבתמונות חשוכות ללא פלאש - מופיעים פיקסלים שרופים. בתמונות חשוכות עם פלאש - פחות שמים לב, אך הפיקסלים השרופים עדיין שם. מצ"ב 2 תמונות להמחשה: תמונה חדשה יחסית: זו ישנה יותר: רציתי לדעת - האם זהו סופה של המצלמה? או אולי קיימת דרך לפתור בעיות מסוג זה (אולי איזה צ'יפ קטן נדפק במצלמה סה"כ...) משום שאני מאוד מרוצה מהמצלמה הזו ולא ממהר להחליפה. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים