צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי S9000 ואני רוצה להתחיל לצלם ב-RAW. האם אני מקבל איזשהי תוכנה לעיבוד עם הפורמט הנ"ל כי שמעתי שצריך לעבד אותו והאם יש איזשהו מדריך לזה ובכלל האם זה כדאי לצלם בפורמט הזה והאם יש איזשהו הבדל באיכות ?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני לא מבין כ"כ גדול, אבל אני מחפש עדשה שתגרום לצילום להיות כמה שיותר פנורמי (אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון :-X). חיפשתי קצת באינטרנט, אבל לא מצאתי שום עדשה שמתאימה ל- FUJI. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי מעוניין במצלמה דיגיטלית קומפקטית שתהיה דקה בעלת זום X3 ומעלה עדשות "איכותיות" (שניידר,קארל זיץ,לייקה,סיגמה,לומיקס) כרטיס זיכרון סוללת ליטיום עינית אופטית כמובן שהתמונות יצאו באמת באיכות ובמיעוט רעש בתמונה. שמתי עין על Sony DSCW150 Sony DSCW120 Canon IXUS85/SD770/IXYD25 Kodak Easyshare M753 אשמח לדעת מה דעתכם בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה פשוטה לעריכה של 600 תמונות כקובץ avi. צריך שבתכונה תהייה אפשרות ליצור מעברים בין תמונה לתמונה שתהייה אפשרות לכתוב על התמונה (כותרת) ושתהייה אפשרות לצרץ מוסיקה לקובץ תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אח שלי חזר הבייתה בראש השנה עם נזק קל ברגל (לא היה לי זמן להעלות את התמונות על היום):
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
האם מישהו נתקבל כבר בביקורת רצינית ומקיפה על המצלמה?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כשאני מצלם במצב (Manual) אז מופיע לי למטה F2.8 ו 1/25 מה זה כל אחד מהאפשרויות הנ"ל? שמתי לב ששניהם משפיעים לי על כמות האור והחושך בתמונה. אשמח להסבר יותר מפורט.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התאורה לא הייתה משהו (עננים), היה אור רק בעיגול המואר בתמונה לא היה לי זמן לשחק עם המצלמה, בקושי הספקתי לצלם לפני שענן הגיע לשם וגם לא הייתה סוללה אז העיגול לא בדיוק מושלם, התמונה טיפה רועשת ואחרי כמה שיפוצים קלים :-\ נ.ב. יש לי אחלה נוף מהבית הירושלמים (או אלה שהיו בירושלים הרבה) מוזמנים לנסות לזהות בניינים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חשיפה טובה לדעתי, המצולמת בידיוק בפוזיציה שרציתי, אבל אני מרגיש שמשהו חסר לי בתמונה, החיתוך הצפוף מידי אולי? אני מרגיש כאילו חסר פריט כלשהו, תאורה כלשהי, אולי יותר שטח, שהתמונה תרגיש קצת יותר חופשית? מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה כבר יותר משנה. אתמול החלפתי סוללות חדשות כמו בכל פעם שהסוללות נגמרות,אך הפעם הסוללות החדשות נגמרו בתוך 10 שניות. החלפתי שוב פעם לסוללות חדשות והפעם המצלמה לפני שנדלקה בקשה להחליף סוללות,,לאחר מכן נדלקה ולאחר כמה שניות הבהבה לי שוב המנורה שאומרת שהסוללה עומדת להגמר. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך,ניסיתי שוב ושוב ובכל פעם אותו דבר. האחריות נגמרה לי לפני שבוע ,יש למישהו מושג ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הראשונה צולמה במחנה ההשמדה אושוויץ' בירקנאו והשניה צולמה במחנה ההשמדה מאיידנק [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
500 שח גג! אני יודע שעדיף להוסיף עוד 200 ולקבל עולם אחר... אבל זה התקציב שיש לחבר שלי... תודה לממליצים
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך אתם שמים את הפלאש שלכם בתיק? על הפינים? בתוך הנרתיק שלו? עם הצד המאיר למטה? יש לי שני פלאשים ולאחד אין נרתיק ואני לא בטוח אם זה טוב לשים אותו על הרגליים שלו שלא יקרה להם משהו, וגם מעצבן אותי להוציא אותו כל הזמן מהנרתיק. שתפו.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני כרגע בהתלבטות בין 3 מצלמות 1. FUJI FINEPIX A210 2. FUJI FINEPIX A330 3. CANNON A60 אני יודע שהפורום מהלל את הA60 בתחום מחירה אך אם ניתן להשיג את 3 באותו מחיר לא עדיף הA330 עם 3.3 MP ? אני גם יודע שכרטיסי ה יקרים יותר אך זה לא משיקולי, כרגע אני מתלבט בין המצלמות הנ"ל . האם למישהו יש פה את אחת מהפוג'י ויכול להאיר את עיני ? הביקורות המקצועיות דווקא היו טובות ואני נוטה לכיוון הA330 הדקה והחדשה יותר. אשמח לעצות וטיפים
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
טופ, אני צריך לקנות כבר מצלמה דיגיטילית הדרישות: 1) לא לעבור את ה1000 שקל 2) יש עדיפות מירבית למצלמה עם כרטיס מסוג CF מכיוון שעם המצלמה אני ירכוש כרטיס זכרון של 512MB (המצלמה תשמש אותי גם בטיול הגדול אז אני צריך הרבה מקום) 3) מצלמת חובבנים ללא צורך באפשרויות שידרוג (עדשות למיניהם) 4) יהיה צורך להדפיס באיכות טובה (לא צריך מעולה) בגודל של תמונה רגילה (זה נקרא A6 לא?) ולא יהיה שימוש בהדפסה בגודל גדול יותר (3MP אמור להספיק זה בדיוק אם אני לא טועה) 5) אין צורך ביותר מזום אופטי של X3 (הזום הדיגיטלי לא רלוונטי כי הוא לא יהיה בשימוש) 6) אין שום צורך בצילום סרט (בטוח שלא יעשה בזה שימוש) 7) עדיפות כמובן למצלמה שלא זוללת סוללות 8 ) לא חשוב כמה סוללות או המשקל (אין שום בעיה של מצלמה …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע בעוד קצת פחות מחודש למסע של 8 ימים. המצלמה שלי היא פוג'י S9500 וכרגע יש לי כרטיס של ג'יגה שבטח לא יספיק לי ל8 ימים. לפי מה שכתוב באתר של פוג'י המצלמה שלי תומכת בסוגי הכרטיס הבאים: 1) -Picture Card 2) CompactFlash 3) Microdrive אז ככה: 1) כרטיס בנפח 2 ג'יגה יעלה לי 300 שקל בערך זה אמור להספיק, אבל אולי יש אפשרות יותר משתלמת ופה אני צריך שתעזרו לי: 2) באותו מחיר בערך אני יכול להביא כרטיס קומפקט פלאש בנפח 4G ובמהירות X120 (נחוץ, תמונה יכולה להגיע ל6 מגה). עכשיו השאלה פה היא האם הוא טוחן את הסוללות כמו שקראתי בכמה מקומות ומה זה משמעותי?? 3) לפי מה שהבנתי זה הארדיסק זעיר, כמה זה עולה?? זה באמת עובד?? לאיזה נפח זה מגיע?? (אם משהו יודע מה זה שיתן קצת פרטים) …
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, ב 27 מאי 04 רכשתי מצלמה Ricoh Caplio G3 לאחרונה (בחצי שנה האחרונה בערך) שמתי לב שבתמונות חשוכות ללא פלאש - מופיעים פיקסלים שרופים. בתמונות חשוכות עם פלאש - פחות שמים לב, אך הפיקסלים השרופים עדיין שם. מצ"ב 2 תמונות להמחשה: תמונה חדשה יחסית: זו ישנה יותר: רציתי לדעת - האם זהו סופה של המצלמה? או אולי קיימת דרך לפתור בעיות מסוג זה (אולי איזה צ'יפ קטן נדפק במצלמה סה"כ...) משום שאני מאוד מרוצה מהמצלמה הזו ולא ממהר להחליפה. תודה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן, הבקשה בכותרת. יש מצלמה טובה בטווח מחירים הנ"ל? משהו לא מפוצץ סתם שיהיה נחמד לצלם ואם אפשרי מסך מגע ואיכות HD נורמלית. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בדקתי באינטרנט על הדגמים האלו עכשיו שמתי לב שאין הבדלים כמעט בין ה720 ל590 חוץ מהזום אופטי..יש אולי עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני בוחר את ה590 ולא את ה720?. דבר שני לגבי ה840 של אולימפוס..יש לה גם גוף מגנזיום גם מסך שמש היא תומכת בצילום וידאו ברזלוציה מלאה ומייצב תמונה כפול והיא גם קומפקטית בנוסף רציתי לשמוע את הדעות שלכם ולדעת במיוחד מה אתם חושבים.. במיוחד אתה chavy (דני)
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של 150-170$, חשוב שהיא תהיה קומפקטית (תוכל להכנס לכיס) ושתהיה פשוטה מבחינת הגדרות, זאת אומרת השימוש הוא לבן אדם שרק רוצה ללחוץ ולצלם ולא מעוניין בתכונות למקצוענים. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים בארץ. תודה גדולה לכולם ! *שמתי לב לת'רד כאן שמתייחס גם כן לקניית מצלמה בארה"ב, פשוט המחירים שם הם כ250$ ולצערי אני לא יכול להרשות לעצמי.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יוצר תמונה כשבמרכז אובייקט מפוקס וחד והרקע מטושטש? חיפשתי קצת הסבר כאן בפורום וגם בצורה מעשית אבל לא ממש הצלחתי. אשמח לקבל הדרכה/הפניה...
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית עם הנתונים הבאים (או משהו מאוד קרוב לכך) : עד 2200 ש"ח . 7 מגה פיקסל. זום אופטי X10 . זיכרון של מינימום 512MB . ושתהיה אפשרות להכניס למצלמה כרטיס זיכרון שאני אקנה בנפרד של 1GB ,כלומר שתתמוך באפשרות הזו. שיהיה ניתן לעשות גם תמונות וגם וידאו דיגיטליים. איכותית ויצרנית וחנות מוכרים . עכשיו אלה לגבי דגם מסוים שמצאתי : olympus sp 510 - יש לו זום אופטי כפי שרציתי,יש לו מגהפיקסל כפי שרציתי,וזיכרון מינימלי כפי שרציתי,והוא מתאים לתקציב . השאלה היא האם ניתן להכניס שם כרטיס זיכרון שאקנה בנפרד שישמש בעצם "מחסנית" זיכרון נוספת למקרה שזאת שבאה עם המצלמה תיגמר? זאת השאלה העיקרית...אשמח לתשובה , תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי חברה. לא מצאתי שום תרד שמדבר ממש על הבדלים ספציפים בין A75 ל A85. בהתחלה רציתי לקנות את A60, אבל מצאתי עבודה במלון בים המלח!! זה אומר שכל המשכורת הראשונה הולכת למצלמה. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להוסיף סכום של 300-400 ש"ח כדי לקנות את הA85 במקום A75? האם יש הבדלים משמעותיים בין המצלמות?...אתם יודעים צילום לילה\נוף\מאקרו וכו'.. תודה רבה ברצוני הפעם לקנות משהו רציני שימשיך איתי כמה שנים נחמדות.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-