צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מתלבט בקניית מצלמה דיגיטאלית בסכום של 1200 ש"ח +-. חשוב לי שתיהיה קומפקטית, ואני רק מעוניין ב point and shot. אני לא מתכוון לשחק בפרמטרים וכדומה רק שיצאו תמונות טובות באופן אוטומטי. שמעתי על canon casio שהן טובות . יש למישהו המלצה על דגמים ספציפים?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
:'( שלום ידידי, צילמתי בערך 150 תמונות במצלמה דיגיטאלית. 100 תמונות נפתחות בסדר והשאר לא. בתקייה אני רואה אייקונים של קבצי JPEG ורואה שהם שוקלים בין 2-3 MB. ניסיתי לפתוח אותם עם ACDSEE,INFRANVIEW אבל ללא הצלחה, קופצת הודעה the file format is not recodnize or the file is corrupted. האם יש איזה תוכנה לתיקון קבצי jpeg ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתאמן בקפיצה לגובה ואני רוצה מצלמת וידאו דיגיטלית שאני אוכל לצלם ולעקוב אחרי הטכניקה שלי. אני לא יודע מה בדיוק צריך במצלמה... בעקרון 30 FPS מספיק לי... חשבתי שאני צריך יותר אבל הסתכלתי על וידאו שיש לי עם 30 ורואים בצורה סבבה. אני חושב שגם לא צריך FHD... ו720P יספיק לי. מה שכן.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לעבור פריים פריים בוידאו כשאני רואה אותו. אני רוצה שיהיה מספיק זמן צילום של כמה שעות לפחות 6 בערך... אני יודע שאין הרבה דרישות אבל כנראה שבאמת לא צריך הרבה... מה ההצעות שלכם?.. עדיף משהו זול
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את המצלמה בכותרת בארה"ב חדשה במחיר של 2500 (אחרי מיסים בארץ כמובן, אני לא לוקח צ'אנס במכס) העסקה דומה מאוד למשהו שאפשר לראות באמזון (אותה עדשה) http://www.amazon.com/Nikon-D90-Digital-18-105mm-3-5-5-6G/dp/B001ENOZY4 בלי שאלות של איך,כמה,למה - האם שווה לקנות מצלמה כזו ולמכור את ה-E520 (עם 2 עדשות) שיש לי ב-1500 שח בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן,מחפש מצלמת וידאו בתקציב 2000-3000 שח למטרת צילום וידאו בטיולים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטקס K100D, הטענתי את הסוללות עד הסוף ואחרי שאני שם אותן במצלמה (כמובן בודק ששמתי אותן בסדר הנכון) הוא מראה על הצג שהסוללות ריקות למרות שמילאתי אותן. הסוללות הן GP ריקו. מה אתם אומרים? רוב הסיכויים שממה זה נובע? חשוב לציין שהמצלמה מעולם לא נפלה לי מהיד או משהו כזה, משתמש בה בעדינות מירבית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, פתחתי אתר קטן עם כמה דוגמיות שלי, אתם מוזמנים להתרשם. http://frenchyphotography.co.cc הבעיה שהאתר קצת איטי באזור הגלריה... השאלה אם זה רק אצלי, והאם זה נראה לכם סביר... מישהו פה בונה אתרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים.. היא לוקחת את המצלמה להודו לתקופה ארוכה, לכן אני לא בטוח אם חשוב יותר סוללות AA או נטענת. המצלמה צריכה להיות יחסית פשוטה.. זאת אומרת שבמצב אוטומטי היא תצלם טוב.. אני לא מאמין שידידה שלי תדע או יהיה לה סבלנות להתעסק עם שאר מצבי המצלמה. רצוי גם כרטיס זכרון גדול.. תודה ושבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעתיד הקרוב אצטרך לרכוש ביטוח MACK, הבנתי שטלרם וארליך הם נציגים מוסמכים של MACK בארץ, כך שבמידה והתיקון מאושר ע"י MACK, ביכולתם לבצע את ההתחשבנות מול MACK, מבלי שהלקוח יצטרך לשלם, ולהמתין להמחאה. כמובן שלכל חברה יש לקוחות מרוצים יותר ומרוצים פחות, אבל באופן כללי, מי עדיפה יותר מבחינת מקצועית לטפל בציוד של CANON, וגם עדיפה יותר מבחינת הגינות, שירות לקוחות, וכו'. או במילים אחרות, האם יש העדפה לטלרם או לארליך ? :-)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי העדשה הזו: שמעתי שהאיכות שלה פחות טובה משאר העדשות של קנון ברמת L... זה נכון? יש מישהו כאן שהרגיש שהיא לא מספקת? או לא לפחד? כי בסך הכול ייצוב תמונה די חשוב לדעתי, ועבור צמצם מהיר יש לי Canon 50mm f/1.4... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו ביתית במחיר של עד כ-1500 שקל. דרישות עיקריות: זיכרון פלאש, קלה לתפעול, הקלטה מספיק איכותית, העברה קלה של הקבצים מהמצלמה למחשב, נוחה לטלטולים מחוץ לבית. ההתלבטות שלי היא בין שלושת הדגמים הבאים: קנון FS200 קנון FS306 פנסוניק SDRS50
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הרבה זמ אני רוצה להתקדם בצילום ולעבור לDSLR, אני כבר 4-5 שנים מצלם עם Canon A610 ובסה"כ אני מרוצה ממנה אבל - עבר זמנה. בדצמבר אני נוסע לטיול של חצי שנה בדרום אמריקה - והמלצמה מיועדת גם לטיול. אני די נעול על הPentax K-x עם הקיט של 18-55 + 50-200, ראיתי אותו ב3,900 ש"ח http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=152&pid=16243 מצורף השאלון. * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? אולי בעתיד הרחוק * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אף פעם לא צילמתי במצלמת DSLR או דמוי SLR והידע שלי שואף לאפס, אבל עם נכונות ללמוד. כרגע אני משתמש במצלמה קומפקטית פאנסוניק TZ5 ומה שמפריע לי שבצילומים בתוך הבית ללא פלש נדרש ISO 400 ולפעמים 800 מה שמכניס הרבה רעש לתמונה. ולהלן השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 4000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא בזמן הקרוב האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? כן האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא אילו נ…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אומנם שיטת הצילום כבר ישנה יחסית, אך למעשה רק היום שמעתי עליה לראשונה. מסתבר שהמון תמונות שמסתובבות להן פה ושם הן מהסוג של HDR. לכן לאחר שראיתי מספר תמונות ואהבתי את התוצאות, החלטתי לנסות בעצמי... להלן התוצאה, אשמח לתגובות (בעיקר עצות לשיפור). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את פנסוניק Z10 (יש פוסט שלי עם שאלות בנושא) מתלבט כמובן לגבי כרטיס הזיכרון...במיוחד ביגלל איכות משופרת של צילום וידיו במצלמה אני מבין גם שהקבצים של התמונות לא יעלו על 3.5 מגה בשיא האיכות....האם זה נכון ? יש לי כיום כרטיס 2G במהירות 133 של חברת TRANSCEND (מורכב במצלמת פנסוניק FX07) אני מאוד מרוצה מימנו - מאוד מהיר ומעולם לא השתמשתי בכולו....אולי בטיולים של שבוע ומעלה השאלות הנוספות: 1. האם הכרטיס מספיק ? בנפח ...ובעיקר במהירות ? 2. האם הכרטיס הזה - מהיר יותר ? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=3376&p=97
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
500 שח גג! אני יודע שעדיף להוסיף עוד 200 ולקבל עולם אחר... אבל זה התקציב שיש לחבר שלי... תודה לממליצים
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב, קיבלתי מצלמת וידאו ב1500 ש"ח מתנה, ואהיה מעוניין להחליף אותה. המצלמה נקנתה במשביר לצרכן, ולכן לא חייב לבזבז את כל הסכום, והאמת שהיתי מעדיף לחסוך לכיוון ה1000 ואת השאר לנצל לקניות אחרות קיצרתי קצת את השאלון שיהיה נוח לעיניים מה התקציב 1500 ש"ח, היתי שמח לחסוך לכיוון ה1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? בצילום ביתי משפחתי בעיקר, טיולים, גם תנאי תאורה חלשים בהנחה שמגיע הלילה, אבל לא להתמקד בזה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן, בגבולות האפשר, האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? טוב פה זה קצת מסובך, בזמן האחרון היתי מצלם במצלמה ש…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, הבקשה בכותרת. יש מצלמה טובה בטווח מחירים הנ"ל? משהו לא מפוצץ סתם שיהיה נחמד לצלם ואם אפשרי מסך מגע ואיכות HD נורמלית. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי מספר צילומי הופעות ומערות הגעתי למסקנה החגיגית שאני זקוק לעדשת פריים. אני לא נעול על הסכום ואני רוצה להבין כמה שיקולים מאנשים מנוסים ממני. כמה קריטי ה AF בעדשה? האם זה מסוכן לרכוש עדשה דרך EBAY ולמה צריך לשים לב? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב ככה קניתי מצלמה של אולימפוס fe 4050 וצילמתי איתה כמה תמונות האיכות סבבה לגמרי אבל יש תמונות שזה עושה לי שגיאה בתמונה והמצלמה חדשה ...וגם בצילום וידאו שאני מצלם טיפה בשמש מופיע פסים סגולים..בכל מקרה החזרתי אותה ..איזה מצלמה מומצלת בתקציב שלי ..חשבתי על fujifilm ax250 איך היא??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שזה גם בעצם ציפור מדברית אמיר * דרך אגב - האיכות של התמונה יורדת פלאים בשימוש בדפדפן - מומלץ ללחוץ על שם הקובץ שמופיע מתחת לתמונה ולפתוח בתוכנה יעודית [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונות דיי חדשות : הכחול זה ניידת שעברה ...אהבתי. מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות. אגב חשבתי על עדשה קבוהה ה50MM של קנון 1/8 איך היא ? לצלם מתחיל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המצלמה הזו: https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3656&CatCode=413 עובדת רק דרך WIFI או שתהיה לי האפשרות לצפות בלייב דרך הסמארטפון שלי עם תכנית גלישה של אחת החברות בארץ? כלומר, האם אני אוכל להכנס לדפדפן בסמאטרפון ודרכו לצפות במה שקורה היכן שהמצלמה נמצאת? אם כן - האם המצלמה צריכה להיות מחוברת למחשב כלשהו או שיש לה IP משלה ואז אני אוכל להתשלט עליה גם בלי תלות במרחק כמו בWIFI?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-