צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום,התפרסמה ביקורת ב-Dpreview',על מצלמה חדשה של סמסונג,דמויית SLR,בשם Pro815. בין התכונות הבולטות שלה תוכלו למצוא - 8 מגה פיקסלים אולטרא זום של 15X עם עדשה רחבה (28 - 420 mm) עם זום מכני מהירות תריס של 15 - 1/4000 מצב סופר מאקרו מ-3 ס"מ תומכת בפורמטים של RAW ו-TIFF וגולת הכותרת - מסך ענק (!!!) 3.5 אינטצ' בחלק האחרורי של המצלמה. מחיר -בסביבות 800 ירוקים לפי האתר מעניין עם נזכה לראות אותה בארץ לביקורת- http://www.dpreview.com/reviews/samsungpro815/]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית באיזור ה-150-200$ (בנוסף נקנה כרטיס זכרון כלשהו אבל כרגע התקציב הוא רק למצלמה). הקנייה היא בארה"ב. אני מוותר על השאלון כי אין כאן שום צרכים מיוחדים (ובטח שלא תוכניות לקנות פלאש חיצוני או חצובה). ההעדפה היא לאיכות תמונה על פני גודל ומשקל. ראיתי שהמבחר הוא די גדול ואני לא יודע מהן האופציות המובילות בתקציב. אשמח לעזרתכם בבחירת המצלמה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מתלבט בין כמה מצלמות קומפקטיות עם זום טוב. נתקלתי במשהו מגרה ביותר: NIKON S10, מצלמה עם אפשרות לסיבוב נפרד של המסך והעדשה. מישהו שמע על הדגם הזה? (שיפור של הדגם S4, ה-ISO עלה מ-400 ל-800, עכשיו יש מייצב תמונה, מקרו 4 ס"מ, וסוללת ליתיום במקום 2 AA) מצלמה שווה בטירוף או שהיא רק עושה את עצמה? (ד"א, למייצב התמונה שלהם הם קוראים "בפשטות" CCD shift-type sensor stabilization system... ובמצב וידאו יש להם "מוריד זעזועים אלקטרוני" Electronic VR)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה תוצרים של יום כיפור משעמם במיוחד, בין סרט אחד לסרט אחר... ה-3 הראשונות צולמו מצד אחד של הבית, מהמרפסת (מבט לדרום-מערב), האחרונה צולמה בשקיעה מהגינה, שנמצאת בצד המזרחי, מבט דרומה. בתאבון נ.ב - מומלץ לפתוח את התמונות בחלון חדש, כרגע הן קרובות מדי לגבול העמוד של הפורום. נ.ב.ב. - כמו כל תמונת שמים - גם התמונות הבאות נראות יותר מרשימות ברזולוציה הגדולה המקורית.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי חייב להראות לכם ראיתי תמונות שצולמו עם עדשת מאקרו 105mm של SIGMA וזה יוצא ממש דומה!! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש חצובה בתקציב מוגבל, 150 ש"ח, מצאתי את זו - איך היא? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=686 בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img95.imageshack.us/img95/5619/dscf12105kb.jpg
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם טיילתי לי בעיר וכשעברתי ליד השוק הישן איזה זקן ראה אותי וצעק (בטון חברותי) שאני יצלם אותו, לא יכלתי לסרב. קרופ וקצת חידוד, חוץ מזה אין עיבוד.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר רוצה לקנות את המצלמה הזאות והוא רוצה לדעת איך היא מבחינת ביצועים ההה OLYMPUS C-50??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית וסימנתי לי את המצלמה הזאת כאפשרות סבירה. לפי מה שהבנתי המצלמה די טובה, ואשמח אם תוכלו לתת לי את דעתכם וקריטריונים לבחירת מצלמה דיגיטלית טובה. *המצלמה עולה 2100 ש"ח באופיס דיפו. *כמו כן אשמח לקבל אלטרנטיבות, והתקציב הוא 2100 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן טיול של בערך שנה למספר יעדים בעולם, רוצה מצלמה שתתפוס את החוויות האלה בצורה הטובה ביותר כרגע יש לי את ה קאנון a1000is ברמה הכללית אחריי טיול לתאילנד אני דיי מרוצה ממנה אבל בתמונות חשוכות יש לה אפס יכולת ההגדרות האוטומטיות שלה איומות ולהגדיר אותה ידנית זה סיוט אז פספסתי המון רגעים עם תמונות לא מוצלחות מה שחשוב זה שהמצלמה תהיה קומפקטית ונוחה לנסיעה בתיק קטן וכאלה לא כבדה מדיי ולא עדינה מדיי כרטיסי זיכרון כבר יש בשפע אני חושב על בסביבות ה 1500 שקל? אם אפשר להוציא משהו ברמות שאני מבקש יותר בזול זה יהיה טוב וידאו לא חשוב כמעט בכלל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב 1000-2000 מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לצלם תמונה במהירות צמצם של 4 שנ' ואני לא מצליח להגיע למצב זה, עיינתי בספר ההדרכה ולא ממש מצאתי את מה שרציתי. ניסיתי לעשות זאת במצב MANUAL אבל לא ממש הצלחתי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כרגע יש את המצלמה הנ"ל OLYMPUS STYLUS 1010 עם כרטיס זכרון OLYMPUS XD1GB אני רוצה להרחיב ל4GB עכשיו אני ראיתי שהכרטיסים של OLYMPUS מאוד יקרים אבל ראיתי שיש גם אופציה למתאם MICRO SD רגיל ל OLYMPUS זה עובד? או שזה עושה בעיות? איזה חברה/דגם אתם ממליצים? אני הולך לקנות בEBAY. אני כבר עשיתי עדכון קושחה לגירסה האחרונה שתומכת יותר מ4GB ככה שזה לא צריכה להיות בעיה. תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות להבזיק כמה פעמים בזמן חשיפה ארוכה, כשאני משתמש בפלאש מובנה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
3 הראשונות צולמו בCANON A530 והאחרונה עם הקוץ צולמה במצלמה ממש "ענתיקה" UMAX 560 לדעתי, הצלם משפיע על התמונה יותר מאשר המצלמה עצמה (בכל מקרה אני בתכנונים לקנות מצלמת [glow=red,2,300]DSLR[/glow]) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית אשר תשמש אותי לצילומים מכל הסוגים, אין לי שימוש ספציפי למצלמה. מה שכן חשוב לי במצלמה הוא שיהיה לה מסך נשלף, מה שיאפשר לי לצלם מכמה שיותר זוויות. התקציב שלי הוא בין 200$ ל300$, יש מרווח גדול בתקציב פשוט כי אני לא מתמצא במחירים של המצלמות כיום, אך כמובן שאני מעדיף שתהיה כמה שיותר זולה (במידה שלא תפגע באיכותה). הקניה מתבצעת בארה"ב כך שניתן להתייחס למחירים שם. תודה מראש לכולם !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית עד 330 דולר לקנייה ארה"ב פירסמתי בעב את ההודעה הזאת ממשתמש של חבר שלי והביאו לי פה הצעה ל A95 של קנון יש מצלמה לא קומפקטית המאפשרת גם צילום בזום כמו ה S5000 אבל יותר איכותית במחיר הזה אם כן עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עתה מצאתי רק חנות אחת שמוכרת את המוצר הזה ב420 ש"ח האם ניתן למצוא יותר זול? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרון kingston sd 512 high speed. ברגע שקיבלתי ראיתי שהוא נראה שונה מהתמונה שהייתה באתר, היה כתוב עליו high spped (באתר). http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=521&cID=63 עכשיו התמונה היא בדיוק כמו הזיכרון שאצלי (הם עדכנו את התמונה). הזיכרון הזה הוא באמת הדגם HIGH SPEED?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-