עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by orlupo,

בניגוד ליוסי, שהיה לו סט מעולה, לא הלך לי כ"כ. אבל בכל זאת הוצאתי מעטות טובות:

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה. נסיונות עם ה gx10 החדשה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by topgun,

כמה תוצרים של יום כיפור משעמם במיוחד, בין סרט אחד לסרט אחר... ה-3 הראשונות צולמו מצד אחד של הבית, מהמרפסת (מבט לדרום-מערב), האחרונה צולמה בשקיעה מהגינה, שנמצאת בצד המזרחי, מבט דרומה. בתאבון נ.ב - מומלץ לפתוח את התמונות בחלון חדש, כרגע הן קרובות מדי לגבול העמוד של הפורום. נ.ב.ב. - כמו כל תמונת שמים - גם התמונות הבאות נראות יותר מרשימות ברזולוציה הגדולה המקורית.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  4. לא הצלחתי להחליט מי יותר טובה ב ISO גבוהה לפי DPREVIEW TZ5 לא נראית משהו מעל ISO 800 מצד שני יש לה זום אופטי X10 (נכון גם הגודל הפיזי יותר גדול אבל היא עדיין קומפקטית) ומצד שלישי ההפרש בין פוג'י ל פנסוניק משמעותי 900 לעומת 1500 (בהתאמה) אשמח לקבל את דעתכם. אני צלם חובב טיפוסי (מצלם בעיקר באירועים משפחתיים ותמונות נוף בזמן טיולים ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  5. התקציב שלי הוא 1000 למצלמה + כרטיס זיכרון כרטיס זיכרון אין לי בעיה לקנות משומש ולכן על הכרטיס אני שם 150 בצד מכאן שעל המצלמה אני שם 850 ש"ח אז אני אעגל את זה ל-900 האם יש מצלמה 3-4 (רצוי 4) מגה פיקסל של חברה איכותית (אולימפוס, קאנון) עם זום אופטי (חובה!) האם כדאי לי להשקיע כבר במחודשת בתקציב הזה על מנת לקבל משהו יותר טוב? או שללכת רק על חדשה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. אם זה אפשרי רצוי מצלמה קומפקטית ויפה (ולא כמו קאנון סדרה A עם העיגול הזה בקצה..חח)

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  6. אני צריך זום אופטי גבוה ככל האפשר ו-3.2 MP יהיה מספיק..... תודה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  7. אבא שלי קיבל מהסתדרות המורים אפשרות לקנייה של כמה מצלמות לפי מה שבדקתי המחיר נמוך ב150 שקל בערך מהמחירון בשוק ורציתי לדעת מה דעתכם על שתי המצלמות. C-310-990 שקל C160-600 שקל מה דעתכם שווה? והחנות שמשווקת את המצלמות היא אלודה איך היא?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by Nemesis,

2 תמונות מהטיול האחרון לאירופה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by Qtec,

אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית וסימנתי לי את המצלמה הזאת כאפשרות סבירה. לפי מה שהבנתי המצלמה די טובה, ואשמח אם תוכלו לתת לי את דעתכם וקריטריונים לבחירת מצלמה דיגיטלית טובה. *המצלמה עולה 2100 ש"ח באופיס דיפו. *כמו כן אשמח לקבל אלטרנטיבות, והתקציב הוא 2100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by hakoki,

אני מתכנן טיול של בערך שנה למספר יעדים בעולם, רוצה מצלמה שתתפוס את החוויות האלה בצורה הטובה ביותר כרגע יש לי את ה קאנון a1000is ברמה הכללית אחריי טיול לתאילנד אני דיי מרוצה ממנה אבל בתמונות חשוכות יש לה אפס יכולת ההגדרות האוטומטיות שלה איומות ולהגדיר אותה ידנית זה סיוט אז פספסתי המון רגעים עם תמונות לא מוצלחות מה שחשוב זה שהמצלמה תהיה קומפקטית ונוחה לנסיעה בתיק קטן וכאלה לא כבדה מדיי ולא עדינה מדיי כרטיסי זיכרון כבר יש בשפע אני חושב על בסביבות ה 1500 שקל? אם אפשר להוציא משהו ברמות שאני מבקש יותר בזול זה יהיה טוב וידאו לא חשוב כמעט בכלל.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by benor,

באחד מן הימים - שביל ישראל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  13. שלום לכולם, טיילתי באירלנד וצילמתי המון תמונות והעברתי אותם למחשב ומחקתי את התמונות מהכרטיס זיכרון. יום שישי האחרון פירמטתי את המחשב שלי ושכחתי לגבות את התמונות שלי מהטיול - שביזות מטורפת!! שמעתי שיש תוכנות שיכולות לשחזר מידע מכרטיס זיכרון של מצלמה. יש לי כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. אם אתם מכירים תוכנה כזאת, אני לא רק אשמח אני אהיה הבן אדם המאושר ביותר. תחשבו מה זה לאבד את המזכרת הכי חשובה שלך מטיול בחו"ל. בבקשה תעזרו לי אני ממש בדיכאון. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  14. אהלן לפניי יציאה לטיול בניו זילנד ואוסטרליה :-) רוצה להתחדש במצלמה קומפקטית טובה ואיכותית אני גם הייתי רוצה שהיא תתמוך בצילום וידאו עם SOUND אם זה אפשרי באיכות טובה. אשמח לשמוע המלצות..

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by kinggil,

http://img95.imageshack.us/img95/5619/dscf12105kb.jpg

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by Chevy,

לא עבר אף עריכה אני מתלבט בין 2 תמונות, עם העצים מאחור ובלי...

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by lion03,

נפלה לי המצלמה ורואים ממש את הנזק ויש לי עדיין אחריות יקבלו אותה?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by shlomom,

שלום, מעונין בהתיעצות לטובת חבר. ברשותו Canon 40D עם עדשות עד 55mm. הוא מעוניין לקנות טלה ומתעניין באופן טבעי בסדרת ה-70-200 F4 עם המייצב של קאנון. http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-70-200mm-f-4.0-L-IS-USM-Lens-Review.aspx האם יש חלופות אחרות מומלצות יותר? משתלמות יותר? ומה עם האיכות?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  20. מצלמת סטילס דיגיטלית, עם כרטיס זיכרון טוב, ואפשרות לצלם וידאו ... תודה!!!

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by Guy King,

יש לי את המצלמה A520 של CANON. חזרתי מטיול של שבועיים באיטליה וצילמתי כ-2 ג'יגה של תמונות. כשאני מנסה לחבר את המצלמה למחשב התמונות לא נקראות וכתוב לי "המצלמה או הסורק נמצאים בשימוש. נסה שנית במועד מאוחר יותר" (אין לי סורק..). ניסתי להחליף כבל USB וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  22. 1150-1200 גג זאת החנות http://www.fotofilm.co.il/ בשביל מה? צילום חובבני תודה

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by Jack Sparrow,

הזרימה נראית ממש מלאכותית בגלל החשיפה הארוכה (30 שניות). מצטער על אובדן ה- Exif, אין לי כרגע תוכנות עריכה נורמליות. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by J0n1,

יש אפשרות להבזיק כמה פעמים בזמן חשיפה ארוכה, כשאני משתמש בפלאש מובנה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by tehnodrom,

זכיתי במצלמה olympus c-160 עכשיו קיבלתי עם המצלמה כרטיס זיכרון 16 מגה ועוד כרטיס 256 הכרטיס 16 מגה הוא של החברה עצמה והוא מתחבר לי אבל השני ארוך מידי ולא נכנס עד הסוף.... יכול להיות שהוא לא מתאים? (הכרטיס בצבע כחול כזה חברה PQI)

• 6 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים