צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
תגובות / הערות / הארות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה, תודה לכל המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מצלמה אבל אני לא מבין בחברות ובסוגים מחפש מצלמה די פשוטה וקלה לשימוש לפי מה שהבנתי בחיפוסים צריך 5מגה פיקסל או יותר וזום אופטי די גדול יש העדפה לחברות HP CANON SONY ועם אפשר גם לצרף איזה כרטיס זיכרון בסכום תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
השאלה היא קצת off topic לפורום הזה, דני מקווה שזה לא יעצבן אותך, חיפשתי בגוגל ושאלתי את כל מי שאני מכיר ופשוט לא מצאתי אתר נורמלי... מישהו יכול לתת לי המלצה לאתר שאני יכול לפתוח בו גלריה לתמונות שאני מצלם שלא שם חתימה של האתר על התמונה והורס אותה ( ע"ע pic.co.il ), שלא מגביל אותי למספר העלאות ביום אחד ( ע"ע jugend.co.il ), ושיתן לי קישור אחד ישיר לגלריה ולא לכל אלבום בנפרד? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים בחו"ל, משפחה, ארועים, מיקרו. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? גם וגם. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? למרות שיש לי, לא עם חצובה. ע"י השענה על קיר, עמוד וכו'. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? כן. התמונות שלה רק 4MP. איכות הוידאו לא מספקת ואין בו אפשרות לזום. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה Aiptek Pocket Cam3Mega (אני מודה שהמצלמה לא טובה...) עכשיו, צילמתי בה הרבה תמונות ואני רוצה להעביר אותם למחשב. הבעיה היא שאני לא מצליח... אחרי שאני מחבר את הכבל המחשב נתקע העברתי אותו למצב של מצלמת אינטרנט והמצלמה מצלמת ממש גרוע. כאילו לא שהאיכות גרועה אלא שרואים מידי פעם פסים בכל מיני צבעים שעוברים על התמונה וזה קורה לעיתים קרובות. מה יכול להיות הבעיה שלה? ??? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חזרתי ביום חמישי מאנטליה (מלון טופקאפי, מלון מדהים!!!!! חופשה אמיתית!!!!! אבל זה לא הנושא כרגע... ) וצילמתי תמונה ביום האחרון של הנוף הנשקף מהחלון, כיוון שלדעתי זה היה נוף מרהיב ביופי ובפשטותו, חזרתי הבית ועכשיו אני מפרסם את התמונה שחוברה משבע תמונות בפוטושופ, יש לציין שזוהי הפעם הראשונה שלי שאני עושה תמונת פנורמה, ולכן סביר שיהיו לי שגיאותו וכו... אשמח לקבל הערות... :
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול ושליטה על כל הפרמטרים של הצילום (ברשותי כיום canon S3). קראתי ביקורות בהרבה אתרים, ונראה כי 2 המצלמות הבולטות היום הן canon sx20 ו- panasonic DMC-FZ35. 1) האם ישנן עוד מצלמות ברמתן שכדאי לשקול? 2) איזו מצלמה עדיפה (בעיקר מבחינת איכות תמונה)? 3) האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות canon SX1? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניתנה לי אפשרות לקבל מצלמה מהרשימה למטה ללא עלות מצדי. לכן לא חשוב כאן המחיר אלא האיכות ומגוון האפשרויות נטו ! אני מאוד חדש בתחום אבל הולך להפוך את זה לתחביב קבוע. עפ"י המלצה של חבר עלו הדגמים האלו : FUJI S9500 , OLYMPUS E-300, MINOLTA Z6. אבל אני מעדיף לשמוע דעה יותר מקצועית מכם FUJI A345 4.1MP ZoX3 XD16m FUJI A210 3.24MP ZoX3 ReFurbished FUJI A350 5.2MP ZoX3 XD16m FUJI A460 5.1MP ZoX3 XD16m FUJI A500 5.1MP ZoX3 XD16m FUJI S9500 9.2MP ZoX10 FUJI S5600 5.1MP ZoX10 FUJI S7000 6MP ZoX6 KODAK C300 3.2M ZDx5 KODAK C340 5M ZOx3 KODAK EasyShare V530 5MP ZOX3 KODAK EasyShare V550 5MP ZOX3 KODAK Z740 5.0Mp ZOx10 OLYMPUS FE-110 5M ZoX2.8 + XD256…
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם! אישתי ואני טסים לטיול של כשלושה וחצי שבועות לתאילנד. כרגע אין לנו מצלמה ואנחנו רוצים לרכוש אחת שתשרת אותנו בטיול וגם לאחר מכן. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ?2000+- 2. מה רמת הידע שלך ?חובבן לגמרי, אך מצפה לאיכות הכי גבוהה במסגרת התקציב. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?לא זוכר 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ?תמונות מכלל האטרציות , בכל שעות היום. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים (> 20X30) ? לאיזה גדלים ומה יעוד ההדפסה ?לא, הכי הרבה גודל סטנדרטי לאלבום. 6. מהו טווח אורך המוקד בעדשות הנחוץ לך ?אשמח להסבר בנושא. 7. האם הגודל / משקל המצלמה חשובים לך ? רלוונטי במיוח…
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
פתחתי את זה בנושא חדש כי...זה נושא חדש. החלטי על ה-sx10 אבל ראיתי שיש כאלה שנותנים אחריות mack בינלאומית, ויש את האחריות של קרט-היבואן הרשמי-. האם ניתן לסמוך על שניהם? (דרך מאק יוצא יותר זול 5 שנים=270 שח בערך) יש למישהו נסיון אישי איתם? ומה לגבי 4h ? דבר נוסף לגבי כרטיסי זיכרון , טבעתי בים של סוגים ,אפשר לקבל המלצה ל-8gb\4gb טוב ולא יקר ? תודה לבורן ,מאד עזרת לי בבחירת המצלמה ,יישר כח על הרצון והזמן.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
מחפשת לשכור ציוד קטן לצילום סטודיו לתאריך 5.08 מאזור המרכז/ירושלים. הציוד הנדרש: 2 פלאשים קטנים (עם בטריות) 2 חצובות 2 מטריות משדר+מקלט אשמח צרו קשר בהודעה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנו מבצע מבית היבואן של חצובות מקצועיות Manfrotto ותיקי KATA לסטודנטים (לדעתי גם מי שלא סטודנט יכול לקנות). החצובה המוצעת היא Manfrotto 055XB עם ראש 804RC2 ותיק KATA-467BG. המחיר הוא 999ש"ח לכל החבילה (רק החצובה והראש עולים כ- 1,200ש"ח, שווי התיק כ- 350ש"ח). קישורים (אני מאמין כי ניתן להשיג את המבצע בכל חנות צילום) - http://www.erlich.co.il//ViewProduct.asp?ID=1211 http://www.cameramia.co.il//ViewProduct.asp?ID=2567 אין לי כל קשר ליבואן/חנויות, פשוט זהו מבצע שקשה להתעלם ממנו (מחירים זולים יותר מחו"ל). תהנו...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום תמונות עם מצלמת DSLR חדשה, פתאום ראיתי פיקסל לא בכיוון, מה זה? פיקסל מת? או ליכלוך?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום :-) חבר שלי עובד בחברת סטראט-אפ, והחברה מעונינת לצלם סרטים באיכות בינונית של הסברים על המוצר (מאחר והם כרגע אינם מעדיפים להוציא סכומי כסף על צלמים מקצועים). הוא ביקש ממני המלצה על מצלמת וידאו. אני מכיר את עולם הסטילס, אבל לא את עולם הוידאו. רציתי לשמוע המלצה על מצלמה באיכות בינונית (אני מניח שזה מוציא את מצלמות ה DVD מהמשוואה), בפורמט HD. האם יש דגם פופלרי בשוק שמצלם באיכות טובה גם אם אתה לא צלם מקצועי? תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כרטיסים אחרים של SD עולים חצי ובמחיר הזה אפשר 2GB. כלומר ה RS-MMC-DV יותר יקרים לMB פי 3 בערך. מאיפה אני יכול להשיג בזול כרטיס זיכרון 1GB או אפילו 2 GB. אני צריך את זה לטלפון של נוקיה דור 3. בשביל לצלם הרבה תמונות.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי , רציתי לקבל טיפים לגבי צילום פוטרייט עם פלאש חיצוני (במקום ללא קירות שיקפיצו את האור חזרה) , בתור התחלה חשבתי לשאול את boren כשאלה פרטית אבל מיכוון שהתשובה קצת יותר מורכבת.. הפנתי את זה לכאן. זאת השיחה הקצרה שהיה לי איתו , אתם מוזמנים להוסיף. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להעלות תמונה לפורוםת לאיזה גודל (מבחינת רזולוציה ומשקל) לשנות אותה?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המצלמה צריכה להיות דיגטלית בעת חברה מוכרת ... בטחח המחירים של 500 עד 1000 שח תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
נסעתי לפראג ונחשו מה..? גנבו לי את המצלמה :'( אני מחפש מצלמה חדשה עד 1300 שקלים. הדברים היחידים שחשובים לי הם שהמצלמה תיהיה כמה שיותר קטנה וקלה, ועם איכות תמונה מקסימלית בתקציב.. חשבתי על כמה מצלמות בתקציב.. canon sd770 is pentax optio s12 fuji f40 fuji f50 fuji f100 אם יש לכם הצעות למצלמות טובות יותר הן יתקבלו בברכה..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-