צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2411 שלחתי להם מייל לברר את העניין, משום מה נראה לי הם טעו וזה רק הגוף
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי CANON A60 שאני מאוד מרוצה מהאיכות שלה... אבל משהו מאוד מוזר בה... כל עוד לא זקוקים לפלאש הצילום בה הוא אחד המהירים ביותר אבל כשהפלאש מעורב בתמונה לוקח קרוב ל 3 שניות שלמות עד שהוא מצלם משהו וזה בלי החצי לחיצה לפוקוס!!! האם זו תקלה או שמא זה החיסרון של DSLR שמורגש פה?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים, בעלי אותה רזולוצית וידאו (840 על 480 UHQ ב30 FPS ) על איזה נתונים, חוץ מהנתון הנ"ל אני צריך להסתכל כדי לקבוע מי מבין המצלמות תתן איכות טובה יותר ? תודה ! אם זו לא חוצפה, אודה לכל תשובה מהירה כי יש מבצע ממש טוב באופיס דיפו של "ללא מע"מ) למי שרוצה להיות איתי עוד יותר לארג' ולהסתכל בעצמו על נתוני המצלמות, למרות שאני מסוגל לעשות את זה לבד עם קצת הבנה, הדגמים הם CASIO EX-Z77 וCASIO EX-Z80 תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ניקון D80 ועוד כמה עדשות לא הכי רלוונטי כרגע, העדשה הכי כבדה שוקלת קרוב ל 2 קילו. אני מחפש חצובה , אשמח מאוד אם תמליצו לי על חצובה טובה, אני נמצא בקנדה ככה שאני ירכוש פה אבל אין בעיה שתכוונו אותי לאתרים בארץ כך שגם אוכל להשוות מחירים. בעיקרון יצא לי ליראות כמה חצובות וממש אהבתי את האפשרות לפתוח את הרגלים ל 180 מעלות מה שמאפשר להוריד את החצובה ממש לריצה וזה טוב לצילומי מקרו. מישהו מכיר את החברה DIGIPOD? היא נחשבת טובה?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
כדי להקל על קריאת התשובות, אנא כתוב בין התגיות , כך: תשובה. שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-700 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בתנאי יום-תאילנד * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בתנאי תאורה סבירים ללא פלאש ובתאורה יותר חלשה עם פלש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. רוב הסיכויים שלא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חי…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום! פעם ראיתי שמישהו פה נדמה לי זה היה Chevy או kom לא זוכר, נתן לינק לפלאג אין לדפדפן שתיהיה אפשרות לקרוא את הEXIF בלי להוריד את התמונה... בחיפוש לא מצאתי כלום. מישה יכול לתת לי בבקשה את הקישור הזה?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
סתם בשביל להוסיף קצת צבע לחיים. התמונות עברו איזון צבעים קל, וזהו.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
צפיתי בכמה תמונות שצילמתי על גבי הכרטיס זיכרון ושסובבתי את התמונה היא נדפקה, נהיה פס באמצע ואני לא מצליח לסדר את זה (ניסית לסובב וזה לא עובד) מה אפשר לעשות? :-\ (אתמול הסתכלתי מהחלון שפתאום אני רואה 3 תוכים ענקיים, מסוג דררה, יושבים על הענפים, התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטרים) עוד תמונה http://img170.imageshack.us/img170/7826/dscf1840ki0.jpg
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תמונה של ידידה שלי שצילמתי לפני כחצי שנה בערך ורק עכשיו חשבתי על לפרסם אותה.. פרופיל נקי של בחורה יפיפיה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
משהו מכיר את החנות? http://www.prestigecamera.com המחירים שם נמוכים מאוד -באופן מחשיד לדוגמה: Pentax K100D ב- 350$!
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אחותי טסה בחודש הבא לארה"ב לכמעט חודש ואני מעוניין שתקנה לי משם מצלמה דיגיטלית. אשמח לעזרתכם בכל מה שקשור לבחירתה. בסה"כ אני לא מעוניין במצלמה מקצועית אלא במצלמה איכותית, קומפקטית, מעוצבת יפה ונוחה לשימוש.. אולי גם TOUCH.. התקציב הוא בערך 200$.. אני יודע שבוודאות היא תהיה ב - BUST BUY כך שאשמח כאמור לשמוע מכם על דגמים מומלצים וגם אם יש לכם רשימה של חנויות ספציפיות במיאמי ו/או וואגס אני אשמח לשמוע. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
ברווזים באים בזוגות הזכר והנקבה ומי אמר שדוKFים רק תשחורים הערה: התמונות לא עברו כל עריכה ,פרט להקטנה
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שיש לי די הרבה תמונות שארצה להכניס לאלבום דיגיטאלי שאותו אני אוכל להראות לכל מי שאני ארצה. אני מחפש משהו בסגנון flickr, שיהיה נוח, שכולם יוכלו לראות את האלבום שלי בלי סיסמאות למיניהן ואם אפשר, שיזכור את הסיסמה שלי תמיד (לא שבועיים כמו בפליקר). תודה מראש, MODY69
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למצלמה חדשה. הדבר הכי חשוב מבחינתי הוא הגודל הפיזי שלה- אני מחפש מצלמה קטנה וקלה מאוד, כזו שאפשר יהיה לקחת בכיס בלי שתעיק יתר על המידה. עוד דברים הכרחיים: מסך גדול יחסית (2.5 אינץ ומעלה) זמן תגובה מהיר - המצלמה הישנה שלי אילצה אותי להמתין שניות ארוכות בין תמונה לתמונה בצילום עם פלאש -זה דבר בלתי נסבל מבחינתי, ולכן הדרישה היא למצלמה עם זה תגובה מהיר מאוד, גם בצילום לילי עם פלאש. אמינות - לא מעוניין להתחיל לרוץ למעבדת תיקונים כל חודש. חשוב מאוד שהמצלמה תיהיה אמינה ושתוכל לספוג זעזועים ומכות קלות בלי למות. התקציב די נמוך: עד 800 ש"ח. מקווה שקיים בשוק משהו שיענה על הדרישות שלי בתקציב הנ"ל. תודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
התאורה לא הייתה משהו (עננים), היה אור רק בעיגול המואר בתמונה לא היה לי זמן לשחק עם המצלמה, בקושי הספקתי לצלם לפני שענן הגיע לשם וגם לא הייתה סוללה אז העיגול לא בדיוק מושלם, התמונה טיפה רועשת ואחרי כמה שיפוצים קלים :-\ נ.ב. יש לי אחלה נוף מהבית הירושלמים (או אלה שהיו בירושלים הרבה) מוזמנים לנסות לזהות בניינים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה , והיא צריכה דרך לאכסן את כל התמונות .. ראיתי מן כאלה HDDים ניידים שיש להם כניסות לכרטיסי זכרון בשביל לאכסן תמונות .. יש לכם אולי קצת יותר מידע על זה ? דגמים ביקורות מחירים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כמה תמונתו מהטיול שלי לתאילנד לפני גיוס שלא יצא לי לחלוק עדין. אני לא צלם מי יודע מה ככה שהצעות לעריכה או כל דבר אחר יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום,התפרסמה ביקורת ב-Dpreview',על מצלמה חדשה של סמסונג,דמויית SLR,בשם Pro815. בין התכונות הבולטות שלה תוכלו למצוא - 8 מגה פיקסלים אולטרא זום של 15X עם עדשה רחבה (28 - 420 mm) עם זום מכני מהירות תריס של 15 - 1/4000 מצב סופר מאקרו מ-3 ס"מ תומכת בפורמטים של RAW ו-TIFF וגולת הכותרת - מסך ענק (!!!) 3.5 אינטצ' בחלק האחרורי של המצלמה. מחיר -בסביבות 800 ירוקים לפי האתר מעניין עם נזכה לראות אותה בארץ לביקורת- http://www.dpreview.com/reviews/samsungpro815/]
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המטען והסוללות LaCrosse BC-900 + Sanyo Eneloop. בחוברת ההוראות של המטען המליצו לעשות Refreshing לסוללות חדשות כדי לשפר את הביצועים שלהן. לעומת זאת, באתר שרכשתי ממנו את המטען, Thomas Distributing, המליצו שלא לעשות Refreshing אלא פשוט להטעין את הסוללות, להשתמש בהן וכשהן נגמרות להטעין אותן שוב ובעצם השימוש השוטף הביצועים שלהן ישתפרו מעצמם. מהי הדרך המועדפת מבין השתיים לטיפול בסוללות חדשות (וגם כאלה שאינן חדשות) ובפרט עם המטען והסוללות שברשותי? אשמח לשמוע מהידע שלכם ונסיונכם האישי. תודה מראש, גלי.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה אפשרויות. העדשות צריכות להיות בתקציב של עד כ-400$ בB&H ולהתאים לקנון XSi. קודם כל חשבתי על שתי אפשרויות: האחת לקנות את עדשת הקיט ולהוסיף לה עוד עדשה קבועה מהירה, והשנייה היא לוותר על הקיט ולקנות אחת איכותית יותר עם טווח רחב יותר. מה עדיף? אני לא מצלם ציפורים או דברים מאוד מרחוק ולכן לא חשוב לי טלה גדול. לעומת זאת, חשוב לי שהעדשה תהיה רחבה ותתפקד טוב גם בתנאי תאורה חלשים. ועכשיו לאפשרויות: אם אני בוחר באפשרות הראשונה, אז ביחד עם הקיט חשבתי על העדשות הבאות: sigma 50 2.8 DG Macro - 300$ canon 50 1.8 II - 115$ (האמת שעליה חשבתי בעיקר בגלל המחיר) canon 50 1.4 USM - 400$ canon 35 f/2 - 300$ sigma 28 1.8 DG Macro - 380$ tokina 35 2.8 DX Macro - 400$ וכל אחת…
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן מתלבט בין כמה מצלמות קומפקטיות עם זום טוב. נתקלתי במשהו מגרה ביותר: NIKON S10, מצלמה עם אפשרות לסיבוב נפרד של המסך והעדשה. מישהו שמע על הדגם הזה? (שיפור של הדגם S4, ה-ISO עלה מ-400 ל-800, עכשיו יש מייצב תמונה, מקרו 4 ס"מ, וסוללת ליתיום במקום 2 AA) מצלמה שווה בטירוף או שהיא רק עושה את עצמה? (ד"א, למייצב התמונה שלהם הם קוראים "בפשטות" CCD shift-type sensor stabilization system... ובמצב וידאו יש להם "מוריד זעזועים אלקטרוני" Electronic VR)
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ל Blower - ניסיתי ולא עזר, מדובר בלכלוך עקשן במיוחד. בהתחלה רציתי פשוט למסור לארליך אבל קצת סיבוך (למסור עד 2 לאסוף אחרי..) ומבחינת מחיר נראה לי עדיף פשוט לקנות ערכה ולעשות לבד (נכון כרוך בסיכון אבל אם יש לך מצלמה דיגיטלית מתישהו צריך ללמוד לעשות את זה לא?). הקניה כנראה תהיה מ B&H.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
-