עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by nas,

היי, אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה , והיא צריכה דרך לאכסן את כל התמונות .. ראיתי מן כאלה HDDים ניידים שיש להם כניסות לכרטיסי זכרון בשביל לאכסן תמונות .. יש לכם אולי קצת יותר מידע על זה ? דגמים ביקורות מחירים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by doscape,

היא עולה 395ש"ח ב KSP http://www.woot.com/Blog/ViewEntry.aspx?Id=2437 המצלמה מצויידת בחיישן יחסית גדול 1\1.8 הבנתי שהמכסה בטריה שלה בנוי לא הכי טוב, אבל חוץ מהעניין הזה טוענים שהיא מעולה.

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  3. אז ככה זה פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואני מקווה שתעזרו לי אז ככה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו איכותית שתתאים לצרכים שלי הצרכים שלי: המצלמה תשמש לצילום של דברים במהירות די מהירה ואז במחשב לעשות את זה בסלוו מושן ואני צריך שאיכות המצלמה תהיה טובה ושהיא תצלם בסרטונים הרבה תמונות לשניה כי לפי מה שהבנתי ככה הסלוו מושן יהיה יותר טוב... וזהו אה ואין לי עדיין תקציב כי אני לא יודע מה הסדר גודל של המחיר למצלמה כמו שאני צריך אז אני ישמח אם תתנו לי הצעות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  4. תמיד זה מעביר לי מהמצלמה למחשב ברזולוציה הכי גבוה וזה הרבה מקום יחסית.. איך אני מקטין את הרזולוציה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by kotel,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1437139 תגידו לי אם שווה לקנות אותה.. בהתחשב במחיר ובביצועים....

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by m1ke,

אני לא מתכוון ל Blower - ניסיתי ולא עזר, מדובר בלכלוך עקשן במיוחד. בהתחלה רציתי פשוט למסור לארליך אבל קצת סיבוך (למסור עד 2 לאסוף אחרי..) ומבחינת מחיר נראה לי עדיף פשוט לקנות ערכה ולעשות לבד (נכון כרוך בסיכון אבל אם יש לך מצלמה דיגיטלית מתישהו צריך ללמוד לעשות את זה לא?). הקניה כנראה תהיה מ B&H.

7. Started by tamiravigan,

היי, אני מחפש מצלמה שאפשר לצלם וידאו באיכות סבירה, רצוי קנון אך לא חובה. העינית פחות חשובה, גודל מסך רצוי גדול גודל המצלמה לא ממש חשוב ועדיף זום כמה שיותר גדול(לפי התקציב) שימושים? נופים ודברים כללים. חשבתי על הS5 או הTZ5 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by Squat,

אהלן,מחפש מצלמת וידאו בתקציב 2000-3000 שח למטרת צילום וידאו בטיולים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2411 שלחתי להם מייל לברר את העניין, משום מה נראה לי הם טעו וזה רק הגוף

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  10. יש לי CANON A60 שאני מאוד מרוצה מהאיכות שלה... אבל משהו מאוד מוזר בה... כל עוד לא זקוקים לפלאש הצילום בה הוא אחד המהירים ביותר אבל כשהפלאש מעורב בתמונה לוקח קרוב ל 3 שניות שלמות עד שהוא מצלם משהו וזה בלי החצי לחיצה לפוקוס!!! האם זו תקלה או שמא זה החיסרון של DSLR שמורגש פה?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  11. צפיתי בכמה תמונות שצילמתי על גבי הכרטיס זיכרון ושסובבתי את התמונה היא נדפקה, נהיה פס באמצע ואני לא מצליח לסדר את זה (ניסית לסובב וזה לא עובד) מה אפשר לעשות? :-\ (אתמול הסתכלתי מהחלון שפתאום אני רואה 3 תוכים ענקיים, מסוג דררה, יושבים על הענפים, התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטרים) עוד תמונה http://img170.imageshack.us/img170/7826/dscf1840ki0.jpg

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  12. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים, בעלי אותה רזולוצית וידאו (840 על 480 UHQ ב30 FPS ) על איזה נתונים, חוץ מהנתון הנ"ל אני צריך להסתכל כדי לקבוע מי מבין המצלמות תתן איכות טובה יותר ? תודה ! אם זו לא חוצפה, אודה לכל תשובה מהירה כי יש מבצע ממש טוב באופיס דיפו של "ללא מע"מ) למי שרוצה להיות איתי עוד יותר לארג' ולהסתכל בעצמו על נתוני המצלמות, למרות שאני מסוגל לעשות את זה לבד עם קצת הבנה, הדגמים הם CASIO EX-Z77 וCASIO EX-Z80 תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by Noaring,

הסוללה שמגיעה עם מצלמת הווידאו Canon HG20 הינה הסוללה הנ"ל, שבפועל מספיקה בערך לשעה וחצי. הסוללה BP-819 שמספיקה לשלוש שעות, עולה בארץ (קרט) 580 ש"ח. הסוללה BP-827 שמספיקה לחמש שעות, עולה בארץ (קרט) 850 ש"ח (באמאזון 540 ש"ח). 1. מישהו יודע היכן בארץ ניתן להשיג את אחת מהסוללות הנ"ל, במחיר שפוי ? :-) 2. BP-819 עולה בבית הצילום 220 ש"ח, אך לא סוללה מקורית, אלא תחליפית - האם למישהו יש ניסיון/ידע האם כדאי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  14. אני רוצה מצלמה קומפקטית שתשלים את הריפלקס שלי, כשהחשיבות היא על איכות תמונה ועדשה רחבה.

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by re5pect,

שלום! פעם ראיתי שמישהו פה נדמה לי זה היה Chevy או kom לא זוכר, נתן לינק לפלאג אין לדפדפן שתיהיה אפשרות לקרוא את הEXIF בלי להוריד את התמונה... בחיפוש לא מצאתי כלום. מישה יכול לתת לי בבקשה את הקישור הזה?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by דניאל י.,

הייתי חייב להראות לכם ראיתי תמונות שצולמו עם עדשת מאקרו 105mm של SIGMA וזה יוצא ממש דומה!! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

דרך פרויד, חיפה.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by bad-sector,

שלום רב לכם... אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית במחיר הכי זול שאפשר... הייתי בטוח שאני הולך לרכוש את ה A60 במחיר 600 שקל עד שראיתי את ה A300 שהיא דווקא 3.2 מגה פיקסל - השאלה אם מבחינת איכות הצילום או טיב המצלמה עצמה זה שווה? אין לי שום צורך ביותר מ 2 מגה פיקסל מאחר והמצלמה תהיה לצילום תמונות כמו במצלמה אנאלוגית - אך ורק תמונות סטנדרטיות... האם הייתם ממליצים על אחת מאלה או בכלל על אחת אחרת?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by dr computer,

CANON A95-איך היא?

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by HuGeMouTh,

התאורה לא הייתה משהו (עננים), היה אור רק בעיגול המואר בתמונה לא היה לי זמן לשחק עם המצלמה, בקושי הספקתי לצלם לפני שענן הגיע לשם וגם לא הייתה סוללה אז העיגול לא בדיוק מושלם, התמונה טיפה רועשת ואחרי כמה שיפוצים קלים :-\ נ.ב. יש לי אחלה נוף מהבית הירושלמים (או אלה שהיו בירושלים הרבה) מוזמנים לנסות לזהות בניינים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by aleXtazi,

זאת אחת התמונות הראשונות שלצילמתי אחרי שקיבלתי את ה D80 צולמה עם 18-135 [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by KoM,

על אחד העצים בתל אביב, אהבתי את ההקבלה... אולימפוס ישנה...

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  23. האם ניתן לצלם וידאו או תמונות כשאר המצלמה (Canon S1) מחוברת למחשב באמצעות כבל ה- USB ? תודה.

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  24. * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000-3000 * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לפי דעתי יקח זמן עד שיהיה צורך בציוד נוסף למצלחה * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא מעוניין ביד שנייה, זאת מתנת יום הולדת * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון מאוד, כל תנאי הצילום * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפור…

25. Started by WarMachine,

כמה תמונתו מהטיול שלי לתאילנד לפני גיוס שלא יצא לי לחלוק עדין. אני לא צלם מי יודע מה ככה שהצעות לעריכה או כל דבר אחר יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.