עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. נתקלתי בכמה בגוגל, אבל לא שוות כלום. מישהו התנסה באחת שעובדת ...

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. צפיתי בכמה תמונות שצילמתי על גבי הכרטיס זיכרון ושסובבתי את התמונה היא נדפקה, נהיה פס באמצע ואני לא מצליח לסדר את זה (ניסית לסובב וזה לא עובד) מה אפשר לעשות? :-\ (אתמול הסתכלתי מהחלון שפתאום אני רואה 3 תוכים ענקיים, מסוג דררה, יושבים על הענפים, התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטרים) עוד תמונה http://img170.imageshack.us/img170/7826/dscf1840ki0.jpg

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by kingpin,

אני רוצה ליקנות מצלמה דיגטאלית בסביבות ה 4000 שח על איזה דברים אני צריך להיסתכל על איזה נתונים כדי לדעת מה טוב מה לא טוב ?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש מצלמה חצי מקצועית שכזו (אני חושב..) למטרות לימוד צילום (לא באופן מקצועי) כתחביב. כרגע יש לי מצלמה של קנון A95 אבל היא מצלמת אירועי בית ולא יותר. אני מתכנן בזמן הקרוב לצאת לטייל בעולם ומעונין לרכוש מצלמה בעלת זום טוב וביצועים טובים. אין לי מושג באיזה סכום - אין לי הערכה אפילו. אני מתכון לעבור איזו סדנאת צילום לפני וכמובן לצלם לבד לפני הטיול כדי להתאמן. אני לא יודע מאיפה להתחיל בחיפוש אחר מצלמה, ואילו דרישות צריכות להיות. אשמח לקבל עצות והמלצות על מנת שאוכל להתחיל לתפוס כיון בנושא. באילו חנויות אפשר לקבל באמת שירות והסבר טוב?ולראות את המצלמה לא רק בנילונים. תודה מראש, noise

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  7. אז ככה זה פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואני מקווה שתעזרו לי אז ככה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו איכותית שתתאים לצרכים שלי הצרכים שלי: המצלמה תשמש לצילום של דברים במהירות די מהירה ואז במחשב לעשות את זה בסלוו מושן ואני צריך שאיכות המצלמה תהיה טובה ושהיא תצלם בסרטונים הרבה תמונות לשניה כי לפי מה שהבנתי ככה הסלוו מושן יהיה יותר טוב... וזהו אה ואין לי עדיין תקציב כי אני לא יודע מה הסדר גודל של המחיר למצלמה כמו שאני צריך אז אני ישמח אם תתנו לי הצעות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  8. טיול חורפי וקריר ביער...

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by KoM,

תמיד נראה טוב... עיבוד קל ופילטר כחול...

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by zolder,

המהירות צילום שטובה משמעותית בריקו לא כל כך מעניינת אותי אלא יותר איכות תמונה,עדשה,פונקציות כי זאת המצלמה הראשונה שלי ואני רוצה להתחיל וללמוד לכן אני לא רוצה רק לצלם במצב אוטומט. מי מהם עדיפה ואולי אם יש משהו אחר באותו טווח מחיר פחות או יותר .

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by overload,

אני והאולימפוס מתנדנדים בשמש. .

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by tamiravigan,

היי, אני מחפש מצלמה שאפשר לצלם וידאו באיכות סבירה, רצוי קנון אך לא חובה. העינית פחות חשובה, גודל מסך רצוי גדול גודל המצלמה לא ממש חשוב ועדיף זום כמה שיותר גדול(לפי התקציב) שימושים? נופים ודברים כללים. חשבתי על הS5 או הTZ5 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  13. הזמינו אותי לאירוע וביקשו שאצלם אותו אבל בוידאו. אני אין לי מושג בוידאו ומבקש את עזרתכם, שתתנו לי טיפים איך לצלם שיהיה מעניין לראות את הקלטת אחרי זה? ואיך לעשות עריכה?

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by HoT-DoG,

נפלה ליידי A75 לכמה ימים, אז השתעשעתי קצת עם מאקרו ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  15. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב בסיסי 500 ש"ח, עם אפשרות חריגה מקסימלית עד 600 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לשימוש כללי מאוד ורחב היקפים, מקבוצות אנשים ועד לנוף בסיסי - רצוי שהמצלמה תדע להתמודד עם תאורה בינונית * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אפשרות כיבוי/הדלקה של פלאש מהווה ייתרון, אם כי סביר להניח שבאור חלש יהיה שימוש בפלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. שום חצוב…

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by Drazick,

שלום. מישהו יודע היכן ניתן להתנסות המצלמה? חנות שנותנת להרגיש אותה ביד, לצלם קצת? איזור ת"א. אולי למישהו מהפורום יש את המצלמה? תודה.

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by KoM,

על אחד העצים בתל אביב, אהבתי את ההקבלה... אולימפוס ישנה...

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  18. אני רוצה מצלמה קומפקטית שתשלים את הריפלקס שלי, כשהחשיבות היא על איכות תמונה ועדשה רחבה.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by krabby,

..

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by Squat,

אהלן,מחפש מצלמת וידאו בתקציב 2000-3000 שח למטרת צילום וידאו בטיולים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by doscape,

היא עולה 395ש"ח ב KSP http://www.woot.com/Blog/ViewEntry.aspx?Id=2437 המצלמה מצויידת בחיישן יחסית גדול 1\1.8 הבנתי שהמכסה בטריה שלה בנוי לא הכי טוב, אבל חוץ מהעניין הזה טוענים שהיא מעולה.

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  23. שלום! אני צריך המלצה מהמקצוענים פה למצלמה לאחי הקטן לקראת יום הולדת 12. הוא מבין במערכות ממוחשבות אבל אני מעדיף בשבילו משהו די פשוט לתפעול. חשבתי על Canon PowerShot A1100 IS אבל אם יש משהו טוב יותר אז אני אבחר בו. עריכה: הזמנתי את Canon PowerShot A1100 IS פשוט לא ענו לי קודם וזה די דחוף אבל אפשר להביע חוות דעת : הנה השאלון: •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 820 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי התאורה • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן לפעמים •האם יש לך נכונות לצלם…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by PyroGhost,

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  25. משנת 2006 ולמעשה עד היום עשיתי שימוש במצלמה של פנסוניק מודל DMC-F27 http://cameras.about.com/od/digitalcamerareviews/a/pandmcf27.htm אני מחפש מצלמה חדשה שתכלול בתוכה כמה שיותר מהאלמנטים הבסיסיים הבאים: 1. שתהיה עד כמה שיותר קומפקטית ונוחה לנשיאה 2. צילום תמונות + וידאו באיכות HD 3. עדיפות לבטריות רגילות ולא בטריה מובנית של המצלמה שיש להטעין כל פעם. 4. לאחר שמתחילים צילום בוידאו שיהיה אפשר לעשות זום אין ואאוט תוך כדי הצילום (נשמע אולי בנאלי אבל במצלמה שלי אין את האופציה הזו מרגע שמתחילים את הוידאו). 5. פוקוס ברמה גבוהה ואני אסביר - למשל אם מצלמים אדם על רקע של הר מושלג מרוחק אז בדר"כ מה שקורה זה שלא רואים את ההר ברקע בגלל האור - וזאת בעוד שהעין קולטת את ההר ברקע בל…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים