צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם קיימת מצלמת סטילס דיגיטלית, שיכולת הקלטת הווידאו שלה (הסרטה) הוא טוב יותר מההסרטות הגרועות של רוב מצלמות הסטילס ? או במילים אחרות, מהי מצלמת הסטילס הדיגיטלית, שיש לה את צילום ווידאו האיכותי ביותר ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להביא תמונות של Z1 ו-Z10? רצוי גם תמונות של צילומי לילה... בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמינו אותי לאירוע וביקשו שאצלם אותו אבל בוידאו. אני אין לי מושג בוידאו ומבקש את עזרתכם, שתתנו לי טיפים איך לצלם שיהיה מעניין לראות את הקלטת אחרי זה? ואיך לעשות עריכה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עקב נסיעה לארה"ב אני חושב על קניית מצלמת ווידאו חשוב: גודל (שתהיה קטנה כמה שיותר) ואיכות צילום. סטילס ממש לא חשוב. ראיתי שאוהבים פה סוני ופנסוניק מבחינת האיכות לפחות, השאלה יש דגמים מומלצים בטווח מחירים הזה? בעיקרון אני משווה באתרים של bestbuy amazon ו newegg אם יש עוד אחד מומלץ אני אשמח :-) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה קומפקטית שתשלים את הריפלקס שלי, כשהחשיבות היא על איכות תמונה ועדשה רחבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה זה פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואני מקווה שתעזרו לי אז ככה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו איכותית שתתאים לצרכים שלי הצרכים שלי: המצלמה תשמש לצילום של דברים במהירות די מהירה ואז במחשב לעשות את זה בסלוו מושן ואני צריך שאיכות המצלמה תהיה טובה ושהיא תצלם בסרטונים הרבה תמונות לשניה כי לפי מה שהבנתי ככה הסלוו מושן יהיה יותר טוב... וזהו אה ואין לי עדיין תקציב כי אני לא יודע מה הסדר גודל של המחיר למצלמה כמו שאני צריך אז אני ישמח אם תתנו לי הצעות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום וחג שמח! כבר ימים שאני קורא סקירות ומאמרים באינטרנט, ואני פשוט לא מצליח להחליט- איזו מצלמה עדיפה יותר? PANASONIC LUMIX DMC ZS1 / TZ6 או PANASONIC LUMIX DMC ZS3/ TZ7 אתרים שונים סותרים לפעמים אחד את השני מה שעוד יותר מקשה על הבחירה: ב- TZ7 המסך גדול ואיכותי יותר.. אבל אור משתקף בו? ב- TZ7 ניתן לצלם וידאו באיכות HD.. שבכלל לא איכותית כל כך? ועל הפלאש, עוד אתר אחד הצליח לערער את בטחוני. אם מתעלמים לרגע מהמחיר, מה היתרונות של זה מול זה? ועל מה אתם ממליצים? ועוד שאלה כללית על העדשה- במאמר נפלא שקראתי בפורום נטען כי עדשה 28 מ"מ עדיפה על 35 מ"מ.. אז עדשה 25 מ"מ טובה עוד יותר על אחת כמה וכמה, נכון? תודה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן,מחפש מצלמת וידאו בתקציב 2000-3000 שח למטרת צילום וידאו בטיולים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צפיתי בכמה תמונות שצילמתי על גבי הכרטיס זיכרון ושסובבתי את התמונה היא נדפקה, נהיה פס באמצע ואני לא מצליח לסדר את זה (ניסית לסובב וזה לא עובד) מה אפשר לעשות? :-\ (אתמול הסתכלתי מהחלון שפתאום אני רואה 3 תוכים ענקיים, מסוג דררה, יושבים על הענפים, התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטרים) עוד תמונה http://img170.imageshack.us/img170/7826/dscf1840ki0.jpg
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב בסיסי 500 ש"ח, עם אפשרות חריגה מקסימלית עד 600 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לשימוש כללי מאוד ורחב היקפים, מקבוצות אנשים ועד לנוף בסיסי - רצוי שהמצלמה תדע להתמודד עם תאורה בינונית * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אפשרות כיבוי/הדלקה של פלאש מהווה ייתרון, אם כי סביר להניח שבאור חלש יהיה שימוש בפלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. שום חצוב…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view¤t=IMGP0019.jpg מה אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היא עולה 395ש"ח ב KSP http://www.woot.com/Blog/ViewEntry.aspx?Id=2437 המצלמה מצויידת בחיישן יחסית גדול 1\1.8 הבנתי שהמכסה בטריה שלה בנוי לא הכי טוב, אבל חוץ מהעניין הזה טוענים שהיא מעולה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום, ההורים שלי החליטו לקנות מצלמה חדשה, חובה שהמצלמה תיהיה קומפקטית ושתוציא צילומים טובים בלי הרבה התעסקות. המצלמה בעיקר לטיולים לצילומי נוף ואנשים באור יום אבל גם קצת לצילומים באור חלש. המליצו לי על פוג'י f31 וקנוןa640 קראתי ביקורות ועדיין לא הגעתי להחלטה בבקשה תעזרו לי. איזה מצלמה יותר טובה? האם יש משהו אחר בתקציב הזה? במה הפוג'י יותר טובה או פחות טובה מהקנון וההפך?אה ועוד משהו... אחותי רוצה רק סוני היא אומרת שהיא הכי טובה, ניסיתי להסביר לה על מצלמות אחרות אבל היא מתעקשת האם יש מצלמה טובה של סוני בתקציב הזה שמשתווה לפוג'י ולקנון?אני ינסה להסביר לה שוב למרות שהיא בכלל לא מקשיבה לי. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצלמה שאפשר לצלם וידאו באיכות סבירה, רצוי קנון אך לא חובה. העינית פחות חשובה, גודל מסך רצוי גדול גודל המצלמה לא ממש חשוב ועדיף זום כמה שיותר גדול(לפי התקציב) שימושים? נופים ודברים כללים. חשבתי על הS5 או הTZ5 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי CANON A60 שאני מאוד מרוצה מהאיכות שלה... אבל משהו מאוד מוזר בה... כל עוד לא זקוקים לפלאש הצילום בה הוא אחד המהירים ביותר אבל כשהפלאש מעורב בתמונה לוקח קרוב ל 3 שניות שלמות עד שהוא מצלם משהו וזה בלי החצי לחיצה לפוקוס!!! האם זו תקלה או שמא זה החיסרון של DSLR שמורגש פה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת המצלמה שלי: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=DV3300&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=18 הביה שלי היא כזאת היא טוענת את הפלאש ולא מפסיקה לטעון.... ככה שיאין לי פלאש ... מי שמכיר את המצלמה שיצור איתי קשר בבקשה... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסוללה שמגיעה עם מצלמת הווידאו Canon HG20 הינה הסוללה הנ"ל, שבפועל מספיקה בערך לשעה וחצי. הסוללה BP-819 שמספיקה לשלוש שעות, עולה בארץ (קרט) 580 ש"ח. הסוללה BP-827 שמספיקה לחמש שעות, עולה בארץ (קרט) 850 ש"ח (באמאזון 540 ש"ח). 1. מישהו יודע היכן בארץ ניתן להשיג את אחת מהסוללות הנ"ל, במחיר שפוי ? :-) 2. BP-819 עולה בבית הצילום 220 ש"ח, אך לא סוללה מקורית, אלא תחליפית - האם למישהו יש ניסיון/ידע האם כדאי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
האם ניתן לצלם וידאו או תמונות כשאר המצלמה (Canon S1) מחוברת למחשב באמצעות כבל ה- USB ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לצלם איזה 200 תמונות בגודל 1 מטר על 1.6 מטר , איך לצלם כדאי שזה יצא לי הכי טוב ? יש איזו תאורה מומלצת ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה חצי מקצועית שכזו (אני חושב..) למטרות לימוד צילום (לא באופן מקצועי) כתחביב. כרגע יש לי מצלמה של קנון A95 אבל היא מצלמת אירועי בית ולא יותר. אני מתכנן בזמן הקרוב לצאת לטייל בעולם ומעונין לרכוש מצלמה בעלת זום טוב וביצועים טובים. אין לי מושג באיזה סכום - אין לי הערכה אפילו. אני מתכון לעבור איזו סדנאת צילום לפני וכמובן לצלם לבד לפני הטיול כדי להתאמן. אני לא יודע מאיפה להתחיל בחיפוש אחר מצלמה, ואילו דרישות צריכות להיות. אשמח לקבל עצות והמלצות על מנת שאוכל להתחיל לתפוס כיון בנושא. באילו חנויות אפשר לקבל באמת שירות והסבר טוב?ולראות את המצלמה לא רק בנילונים. תודה מראש, noise
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-