צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היום קניתי מצלמה בוואלה והיה כתוב שהיא מחודשת ואני לא הבנתי מה זה אומר אני חושב שזה אומר שהיא יד שניה שחידשו אותה אבל אני לא בטוח
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין שמישהו יסביר מה זה בדיוק מצב מקרו במצלמה. כלומר מבחינה טכנית, איך מצב מקרו שונה ממצב רגיל (נאמר M) בו מבצעים פוקוס או מצלמים מקרוב עצם כלשהו. אני יודע שמצב מקרו עוזר למצלמה להתפקסס על עצמים קרובים מאוד שבמצב רגיל אי אפשר להתפקסס עליהם. אם כן מה משתנה במצלמה ברגע שהיא במצב מקרו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.engadget.com/2006/04/25/kodaks-easyshare-v610-with-10x-optical-zoom/ איך היא פועלת עם עדשה כפולה לא הבנתי
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה זה זיכרון פנימי ומה זה זיכרון חיצוני במצלמה דיגיטלית?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה חשיפה ארוכה ? אני יכול לעשות אותה יש לי Minolta Dimage 7i תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה זה מגה פיקסל או פיקסל אני יודע שזה משהו בחידיות או שמהו כזה אפשר הסבר יותר מפורט (לא מאמר באנגלית בבקשה) עם אפשר אני חדש בזה ולא מבין בגרוש (כמה דברים כללים בלחץ)??
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי את זה שנים ב CANON A60, אין לי מושג אפילו מה זה... מישהו יכול לתת לי סקירה קצרצרה מה זה ולמה זה משמש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עומד לירכוש כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ופתאום נודע לי שישנם כאלו זיכרונות במהירויות שונות למשל דוקא קינגסטון ( אחריות לכל החיים) - לא עובדים על מהירות גבוהה (מוגדרים כסטנדרטי) האם החשיבות היא רק בהטענה למחשב....הוא גם בצילום עצמו ( הזמן ביין צילום לצילום) או בצילומי וידאו - במצלמת סטילס אני רוצה ליקנות את כרטיס SD 2GB מבית Transcend - במהירות 150 X מקבלים עליו אחריות רק ל 5 שנים מה דעתכם על החברה הזו - שווה? תודה מראש - לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ומה יותר טוב? כי ההבדל בינהם זה רק 40 ש"ח והאם ההבדל גדול?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני לא מבין כמעט כלום בנושא של מצלמות דיגיטליות אז בבקשה תעזרו לי.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה השוואה שעשיתי בין המצלמות שאני מעוניין בהן הכי הרבה http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sd780is%2Ccasio_exfc100%2Ccasio_exfs10%2Cpanasonic_dmctz5%2Csony_dsch20%2Csamsung_hz10w&camuser=sony_dsch20&show=all אני כבר יודע מי יתן את הוידאו הכי טוב (הCASIO FS-100), אבל האם נתוני הSTILL שלה נחותים בהרבה מהמתחרים בהשוואה זו עד כדי כך ששווה להזניח את הוידאו המצויין הזה לטובת האיכות של המצלמה שליד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה שתאפשר לי לצלם סרטוני וידאו באיכות טובה ולהעביר אותם למחשב במהירות.... לא אכפת לי מתמונות סטיל.. רק סרטוני וידאו, לצלם משחקי כדורסל, לצלם חברים וכאלה. אבל שאני אוכל בקלות לחבר למחשב וליצור קבצי וידאו שניתנים לעריכה במחשב. יש מצלמות DV יש מצלמות סטיל עם אפשרות לוידאו יש כל מיני... איזה סוג עדיף בשבילי ? לא חייב איכות מדהימה.. שיראו צורה של בנאדם זה מספיק
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת הגיון, כולם ישר יגידו שכמובן 30 דקות עדיף. אבל קראתי בכמה מקומות, שכשטוענים סוללות בכזאת מהירות, אז אחרי זמן ממש קצר הן נהפכות לפחות טובות, ומתחילות להתרוקן ממש מהר! אבל טעינה ארוכה של 8 שעות, מבטיחה סוללות יותר יעילות, וחיים ארוכים יותר. אני מדבר על סוללות AA נטענות, כמו למצלמה S6500. מישהו יכול לאמת? כי אם זה לא נכון, אז עדיף לי בהרבה טעינה של 30 דקות, במקום להמתין 8 שעות.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, מאחר שהבנתם כבר שאני מעוניין לקנות את הF11, רציתי לדעת מה החבילה שאני קונה מכילה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.snopes.com/photos/natural/canyonleap.asp
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תמונה באיכות נמוכה של שקיעה, מה באמת כל כך מיוחד בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, משום מה, התמונות לא יוצאות לי מספיק חדות ב-K200D ואני תוהה מה לא עשיתי פסדר, צילמתי עם חצובה,ועדיין לא יוצא חד מספיק. מה אתם אומרים? ועוד שאלה - יש לי בתפריט Sharpness ו- Fine Sharpness - מה ההבדל ? בספרון שלי רשום שה-FS זה לשיער, אבל מה לא הבנתי אז למה השרפנס הרגיל
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1 לי יש S9000,האם אני יכול להרכיב פילטר על העדשה והאם זה מומלץ ? 2 איזה סוגי פילטרים יש עוד ומה מומלץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
החלטתי שהגיע הזמן סוף סוף לקנות מצלמה בלי לחכות לשום דבר אחר (כרגע אני חורש לפסיכומטרי שיהיה באפריל) תכננתי ללכת השבוע לקנות מצלמה ופתאום אני רואה שיצא משהו חדש, A510 .. "מחליף הA75" ... קראתי שההבדלים הם שוני בכרטיס זכרון, משקל וגודל שונים, קטן וקל יותר ... ושיש זום אופטי גדול יותר ... מה אתם אומרים ? ללכת על ה510 או על ה75 ? מה ההבדל בכרטיס הזכרון אומר ? בתודה מראש, יאיר ב.א.ס.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה שעות את הA590, ועכשיו ראיתי שיש גם את הFE-46 ב10 ש"ח יותר..והמפרט נראה בחלקו טוב יותר מזה של הקנון. אז השאלה שלי היא אם שווה להחליף בין המצלמות? תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איזה מהן מומלצות ? ממה להיזהר ? אגב, מה לגבי Camera4Less, ניתן לסמוך עליהם ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-