עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by KoM,

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. שלום !! הנה אני מציק לכם שוב.. כן אני מאוד בררן במצלמות. אז פעם שעברה פתחתי פוסט בנושא "המצלמה האולטרא קומפקטית עם הזום הגבוה ביותר" כאשר חשבתי שהריקו 6 תהיה הטובה בשבילי. אך לא היה כך הדבר כאשר צפיתי באיכות הסירטונים שלה, שהוא לא רע אך פחות ממה שאני רוצה. החלטתי שאני מוכן לוותר על זום גבוה תמורת איכות וידיאו הכי טובה שאפשר לקבל במצלמה אולטרא קומפקטית. לפי מה שבדקתי באינטרנט MPEG4 הוא קידוד איכותי יותר וגם מכווץ יותר מצילום וידיאו JPG (בניגוד לCANON SD800) ולכן אפשר לצלם הרבה יותר זמן וידיאו על כרטיס זיכרון אחד. צפיתי באיכות הסירטונים של מצלמת CASIO V7 (למרות שאותה אני חושש לקנות מסיבות אחרות) והאיכות טובה בהרבה משל הSD800, וגם בתנאים עם אור נמוך האיכות נקייה ללא רעשים.…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. בעבר שקלתי לרכוש את ה tz70 של פנסוניק, אולם נירתעתי מקנייתה ,על רקע העובדה שהחיישן שלה הוא רק 12 מגה פיקסל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. סתם מעניין אותי

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by shshmul,

האם זה משפר את איכות הצילום? או שזה משפר את איכותה של עיבוד התמונה? תודה מראש למשיבים ואם זה משנה המצלמה שברשותי היא: canon powershot pro 1

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. 1 מה זה נותן ? 2 מתי משתמשים בזה ? 3 אפשר גם בצילומי מאקרו ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yuvalg,

האם הן עדיפות על מצלמות דיגיטליות רגילות (בהתעלם משיקול התקציב) ובאילו סוגי צילום יש להן יתרון בולט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yuvalg,

מעבר לניצול מלא של רוחב העדשה האם יש יתרונות נוספים במצלמות FF?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by zedisdead,

רק גוף ללא עדשה במצב ממש טוב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. השאלה בכותרת... אשמח לתשובות.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by Galit17,

אמרו לי שעוד 3 חודשים יוצאת המחליפה של canon 720 מישהו יודע מה היא ויש לו פרטים עליה?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  12. תודה מ

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  13. יש לזה קשר לwide angle ול telephoto במקרה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי תודה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  14. לאור העובדה שבזאפ זו המצלמה הכי מבוקשת. מה הסיבה שלא ממליצים עליה פה?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  15. שלום. יש לי Canon EOS 888 וחשקה נפשי במצלמה דיגיטלית. אז חשבתי למכור אותה מהסיבה שאני לא יודע להוציא ממנה את המקסימום, וגם אם אני ארצה אני לא אשקיע במצלמת פילם, אני רוצה להשתדרג לעולם הדיגיטלי. יש לה עדשת Canon 38-76mm 0.58/1.9ft ופילטר שמש עם מכסה (אם זה מוסיף משהו) העלתי מודעה ביד2 אתמול בלילה והיום בבוקר התקשר אלי מישהו, אמרתי לו שאני בינתיים לוקח הצעות מחיר אז הוא הציע 1000 שקל. קיצר רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור את המצלמה, ואיפה כדאי לפרסם... ואולי יש מקום שיאפשר לי לעשות טרייד אין? תודה!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. יש הפרש מחירים לא קטן בין כרטיסי זיכרון במהירויות שונות.. עד כדי כך שאפשר למצוא כרטיס של 16 ג'יגה במהירות נמוכה שעולה כמו 8 ג'יגה מהיר.. עד כמה ההבדל בין מהירויות הכרטיסים משפיע על ביצועי המצלמה? ואם כן במה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לפני כחודש +- F31. חבר שלי שהתרשם רוצה עכשיו גם לקנות אותה. כפי שאתם יודעים דיי קשה עד בלתי אפשרי למצוא אותה ומי שיודע היכן אשמח אם הוא ישתף אותי. אני מצאתי באיזה אתר בריטי ב140£. השאלה היא אם האתר הזה לא מפוקפק מדי... זה הקישור: http://www.digistor.co.uk/?lid=6964 מישהו מכיר את האתר? בכל מקרה במידה ואני לא אקנה משם (...) מה לקנות? F30/40/45/47? מצלמה אחרת? יש המצלה כלשהי? המחיר נע בסביבות ה 1000-1400 תודה על העזרה

18. שלום, מזה זמן רב לא ממש הבנתי מה זאת האפשרות של White Balance. הבנתי שזה מעין כיול למצלמה שמעניק צבעים יותר אמיתיים לתמונות שאני מצלם. עוד משהו שהבנתי, צריך לשים דף לבן חלק מול המצלמה ולבצע את הכיול.. רציתי לדעת אם זה לא פוגע במצלמה בצורה כלשהי אם לא מבצעים את זה נכון? והאם זה הכרחי וכדי לעשות את הכיול הזה. אני אשמח לקצת רקע על האפשרות הזאת ולתשובה מהירה על שאלותי. רון.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eladh16,

שלום מה זה "אורך מוקד"? הרבה פעמים נתקלתי במושג הזה. לא מצאתי באינטנרט הסבר טוב. ומהו אורך המוקד של המצלמה SX1?

20. Started by sherlock1212,

רשום לי על המצלמה canon a75 את אותיות האלה,מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by elaa56,

....

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by VL,

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by D-M-X,

מישהו מוכן להסביר מה זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by D-M-X,

ולא, לא מצאתי תשובה בדביק

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by davidz,

יש לי שאלה לגבי מצלמת וידאו דיגיטלית מדובר במצלמה של פנסוניק "dvd video camera" על האריזה כתוב שהמצלמה היא בשיטת "NTSC" ולא "PAL" האם יש עם זה איזושהי בעיה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.