צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
נדמה כאילו שהיא בכלל לא מתייחסת להגדרה של הזמן חשיפה, כשאני משתמש בזמני חשיפה גבוהים. ניסיתי בכל מצבי מיפתח הצמצם האפשריים, המיפתח צמצם משפיע על התמונה אבל הזמן חשיפה אף פעם לא משפיע ??? הזמן חשיפה מתחיל להשפיע רק כשהוא יותר ארוך מ 1/40 בערך. (כשהפלאש מופעל) אני עוד חוקר את זה אבל נדמה כשהפלאש לא מופעל רואים הבדלים מסויימים. ניסיתי במצב M ובTV. בקיצור ניתן לתמונות לדבר: 1/100 F2.8 1/320 F2.8 1/500 F2.8 1/100 F8 1/500 F8 קיצר הבנתם את העניין... בעיות נוספות שהיו לי איתה זה AF גרוע כשהזום מופעל עד הסוף (לפעמים לא מתפקס משום מה) וגם הוא עושה את הרעשים הידועים בזמן הפיקוס להשתמש באחריות?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
הלכתי לי היום בדרך הביתה מביתספר, ראיתי חתול יושב בסבלנות מתחת לצמח ומסתכל על שני יונים שהיו באיזור, החלטתי לצלם.. מה דעתכם? (A510) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
נגיד יש לי תמונה בגודל 600 או 700 kb איך אני יכול להוריד איכות של תמונה נגיד לצורך להכניס אוהת לפאלפון והיא צריכה להיות קטנה יותר מ300 kb באיזה תוכנה מישמשים אם צריך ביכלל
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצאות לי תמונות ממש אבל ממש זבל (!!!), אז רציתי שמי שמבין פה במצלמות שילמד אותי קצת על דרך הצילום הטובה ביותר ועל כל מיני הפונקציות שיש למצלמה שלי. תודה מראש slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היא עולה 395ש"ח ב KSP http://www.woot.com/Blog/ViewEntry.aspx?Id=2437 המצלמה מצויידת בחיישן יחסית גדול 1\1.8 הבנתי שהמכסה בטריה שלה בנוי לא הכי טוב, אבל חוץ מהעניין הזה טוענים שהיא מעולה.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
התחדשתי היום בניקון d90, בינתיים עושה רושם שמדובר בכלי נהדר אם יש למישהו שאלות או התלבטויות בקשר למצלמה הוא מוזמן להעלות...
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראשית התשובות לשאלון: תקציב- לא יותר מ 1500 ואפילו פחות. נושאים- משפחה, חוץ ופנים, טיולים, בקיצור תיעוד חוויות ביום ובלילה. היה מצויין אם אפשר היה לצלם כמה שפחות עם פלאש מאחר והתמונות עם הפלאש לא נראות כ"כ טוב. רוצה לצלם באור חלש ללא חצובה ללא פלאש חיצוני השתמשתי ב קנון 710 התמונות באור היו מצויינות, לא אהבתי תמונות עם פלאש, 2 סוללות אצבע לא מספקות מספיק אנרגיה. מדפיס תמונות בגודל סטנדרטי, יתכן ולעיתים רחוקות מאוד אדפיס תמונה גדולה עדיפה עדשה רחבה. מעדיף מצלמה קומפקטית, לא חשוב אם תיכנס לכיס- מעדיף בעלת נרתיק נפרד אם תהיה טובה יותר. אהבתי את התמונות של קנון אבל לא נעול על יצרן תכונות חשובות: מהירות תגובה - כמובן שאפשר להסתדר כמו בקנון שהיתה לי אבל עדיף שיהיה טוב יותר צילו…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז כן, כפי שהכותרת מעידה, אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית איכותית שלא תעבור את התקציב של 3300 ש"ח. המלצות למיניהן יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדי לראות את הרשימה, הכנסו לדף הזה ובחרו בתפריט Sensor format ב-APS-C (קרופ 1.5 או 1.6). הנה השישייה הראשונה: 1. ניקון D90 2. סמסונג GX20 (למעשה פנטקס K20D עם קושחה של סמסונג ומספר שינויים קוסמטיים) 3. פנטקס K10D 4. ניקון D300 5. פנטקס K200D 6. פנטקס K20D בהמשך הרשימה אפשר למצוא הרבה מאוד מצלמות נחשבות, כגון ניקון D2X, D80 ו-D200, קנון 40D, 50D ו-450D, פוג'י S5 ואחרות. המצלמה היחידה שמשמעותית לדעתי ברשימה הזו היא הסוני A700. חבל שאין להם דירוג שבודק איכות-תמונה לדולר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה היא אם עדיף לקנות עדשה מקורית של סוני כמו זאת: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2585&p=88 Sony Alpha DT AF 75-300mm f/4.5-5.6 SAL75300 - שעולה 920 ש"ח או עדשת TAMRON http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={182E654F-31AE-4654-86E4-314F6F119DEB}&details_type=1&itemid={DD1F7349-10B5-4FD2-A06B-3E057F3FE17C} AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro - 1090 ש"ח. לגבי העדשה הזאת, באתר של MDK מצוין שהיא מתאימה גם לסוני, ובאתרים אחרים כתבו שהיא מתאימה רק לניקון / קנון, איך אני יכול לדעת בבירור? או כל דבר בסגנון שיכול להתאים לSONY A350 עד תקציב של 1300 ש"ח מיועדת בעיקר לצילומי טבע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אם אני רוכש עדשה בחו"ל, ויש לה אחריות MACK ל-3 שנים. האם בארץ האחריות עדיין תקפה? ואם כן, מי מכבד אחריות MACK בארץ לפנטקס? תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר www.1wayphoto.com אני בחיפוש מצלמה ומכל המחירים שמסתובבים ברשת קצת מוזר לי המחיר הנמוך של המצלמה + עדשה 18-55MM IS רק: $399 הינה הלינק: http://www.1wayphoto.com/products.asp?product_id=13684&dept_id=10264
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, מכיוון אינני רוצה שיילקחו תמונות מאלבום התמונות שלי רציתי לדעת באיזה אתר אפשר להשתמש בו להעלאת תמונות אבל כך שאפשר רק להסתכל עליהן ולא לעשות עליהם "Sava As...". וכמובן שהאתר ייראה את התמונות באיכות האמיתית שלו. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, שלחתי לאלריך מעבדות מייל בנוגע לעדשה שאני מעוניין לרכוש וקיבלתי תתשובה הנ"ל: מה הכוונה כיול?! בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התאורה לא הייתה משהו (עננים), היה אור רק בעיגול המואר בתמונה לא היה לי זמן לשחק עם המצלמה, בקושי הספקתי לצלם לפני שענן הגיע לשם וגם לא הייתה סוללה אז העיגול לא בדיוק מושלם, התמונה טיפה רועשת ואחרי כמה שיפוצים קלים :-\ נ.ב. יש לי אחלה נוף מהבית הירושלמים (או אלה שהיו בירושלים הרבה) מוזמנים לנסות לזהות בניינים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי מעוניין במצלמה דיגיטלית קומפקטית שתהיה דקה בעלת זום X3 ומעלה עדשות "איכותיות" (שניידר,קארל זיץ,לייקה,סיגמה,לומיקס) כרטיס זיכרון סוללת ליטיום עינית אופטית כמובן שהתמונות יצאו באמת באיכות ובמיעוט רעש בתמונה. שמתי עין על Sony DSCW150 Sony DSCW120 Canon IXUS85/SD770/IXYD25 Kodak Easyshare M753 אשמח לדעת מה דעתכם בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את החצובה הנ"ל - http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=224 יש לה מחיר טוב, שליפה מהירה,מחזיקה הרבה משקל, גובה מעולה, ומשקל עוד יותר. הייתי רוצה לשמוע מכם חוות דעת על החצובה :] אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בעיקר האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מש…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ברווזים באים בזוגות הזכר והנקבה ומי אמר שדוKFים רק תשחורים הערה: התמונות לא עברו כל עריכה ,פרט להקטנה
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
https://cid-2f9a7542ff91a47f.skydrive.live.com/browse.aspx/Nice%20Photos תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
עגבניות ממש לפני שהפכו למטבוחה. חתול סקרן שרצה לעזור ;D *אני ממליץ להוריד ולראות עם רקע כהה.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-