צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מצלמה בסביבות ה1500 שקל. ויש לי כמה שאלות נכנסתי לזאפ וראיתי ש Fuji Finepix S700 נחשבת קומפקטית אז זה בלבל אותי ולכן השאלה מה ההבדל בין קומפקטית לבין דמוי SLR והאם יש הבדל משמעותי בביצועים? לדוגמא ה Panasonic DMC FZ5 מה עושה אותה קומפקטית [לפי זאפ] ולא דמוי SLR? יש קומפקטיות או דמוי SLR שהזום שלהם הוא בסיבוב ידני של העדשה ולא במקש? הגודל של המצלמה די חשוב לי אני לא רוצה מצלמה קטנה ממש שתיכנס לי בכיס של המכנס בגלל זה הלכתי על הדמוי SLR אבל עכשיו אני רואה שיש קומפקטיות בכמעט אותו גודל אם לא אותו דבר.. וביצועים לא רעים..[אני חושב... יש לי ידע די בסיסי בנושא] אשמח לעזרה ומצלמות שאתם ממליצים עליהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מתאמן בקפיצה לגובה ואני רוצה מצלמת וידאו דיגיטלית שאני אוכל לצלם ולעקוב אחרי הטכניקה שלי. אני לא יודע מה בדיוק צריך במצלמה... בעקרון 30 FPS מספיק לי... חשבתי שאני צריך יותר אבל הסתכלתי על וידאו שיש לי עם 30 ורואים בצורה סבבה. אני חושב שגם לא צריך FHD... ו720P יספיק לי. מה שכן.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לעבור פריים פריים בוידאו כשאני רואה אותו. אני רוצה שיהיה מספיק זמן צילום של כמה שעות לפחות 6 בערך... אני יודע שאין הרבה דרישות אבל כנראה שבאמת לא צריך הרבה... מה ההצעות שלכם?.. עדיף משהו זול
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול, בזמן שהיינו אצל חבר ועשינו על האש, המשכתי בתוכניתי הזדונית לנסות ולעוור את Yanushka. במקרה גם יצאה מזה תמונה טובה והרי היא לפניכם בקישור הבא: מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת האם אפשר איכשהוא להשתמש במצלמה זו כמצלמת אינטרנט.... אני ניסיתי לשחק עם זה קצת אבל זה לא עזר... האם מישהוא יודע דרך שאפשר לעשות זאת?? תודה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה אתמול מחבר של ההורים כמתנה וכשהתחלתי להתלהב גיליתי שכל תמונה שאני מצלם עם זום יוצאת כמו עין דג כזה יש מן עיגול במרכז שיש עליו פוקוס וכל מה שמסביב יוצא מטושטש ומרוח לכיוון הבחוץ זה קורה רק כשאני מצלם עם זום, ולצערי אין לי אחריות עליה יש למישהו הצעה מה יכולה להיות הסיבה\איך אפשר לסדר את זה? הנה תמונה לדוגמא
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על זאתי Sony DSC-S40 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=576&aff=zap או זאת? OLYMPUS IR500 http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=558 איזו מהן עדיפה? מה דעתכם ואם יש לכם הצעות יותר טובות אז בבקשה תציעו לי התקציב שלי עד 1500 חשוב לי שתהייה אפשרות לעשות סירטונים עם סאונד גם... נ.ב אהה וכמו כן איזה כרטיס זכרון כדאי לקנות? בקישור שהבאתי מקודם יש שניים מה ההבדל? ואיזה מהם עדיף? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. איך המצלמה של אולימפוס C-370? האם היא שווה 888 ש"ח? 2. איך החברה Fujifilm? כי כל המצלמות שלה זולות בהרבה משל שאר החברות אבל עד כמה שידוע לי היא אמורה להיות די טובה.... 3. איך החברה Kodak? 4. למה אני רואה שבארץ מוכרים דגמי D-xxx של אולימפוס אבל באתר הרשמי שלהם לא קיימים כאלה דגמים?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
תגידו את זה לג'ירפה (האיכות לא משהו ,אך הלשון עושה את כל ההבדל...)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית קטנה יחסית עם 4 מגה פיקסל וצמצמתי ל 2 מצלמות ה A80 של קנון וה ניקון 4300 המחיר שלהם בערך אותו הדבר כמה שקלים יותר או פחות... אותם נתונים בסיסיים מה כדאי לי?? איזה מצלמה? ולמה? [והאם לניקון 4300 כשמסריטים וידאו הוא ללא קול?] מה כדאי מבין השתיים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 400 ש"ח, ואין לי מושג על מה לבזבז אותם. חשבתי לקנות מצלמה דיגטלית טובה, שתשמש רק לצילום מארז המחשב ומדי פעם להצטלם עם חברים וכו'. אבל יש סיכוי שאני אמצא מצלמה דיגטלית רק ב-400 ש"ח (מקסימום 400 ש"ח).????
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בטוח שדבר כזה בכלל קיים. האם מישהו רכש את הדגם הזה בארץ לאחרונה ויודע? אם לא קיים באינטרנט אך קיים מודפס, אז אני מחפש להשאיל ממישהו כדי לצלם/לסרוק ב-50 ש"ח דמי עמלה פלוס 50 ש"ח פיקדון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבודה שניה בסה"כ אז תרדו עליי אבל קצת בעדינות... עבר הפחתת רעש והוספת מסגרת בפוטושופ... לבחירתכם שתי גירסאות - -
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה של אולימפוס שקוראת כרטיסי או MICRSO SD (קוראת את המיקרו בעזרת מתאם שקיבלתי עם המצלמה) הבעיה היא ש ראיתי שמגיע רק עד 2GB ו MICRO SD רק עד 4GB הייתי רוצה להשתמש בכרטיסי SD רגילים שמגיעים לנפחים גדולים יותר האם יש מתאם בין <- SD או בין MICRO SD <- SD ושאוכל אז לחבר אליו את המתאם שקיבלתי (שכאילו בסוף זה "יהיה" כרטיס )? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. הנני חדש בתחום הדיגיטליות ולאחר שרכשתי את הA720 והפעלתי אותה פעם ראשונה,רציתי לשאול שאלה. פתחתי את המצלמה בפעם הראשונה וכשהסתכלתי על המסך LCD הקטן שטח הצילום נראה לי כאילו מדובר במצלמת רשת עם הפרעות וממש לא איכותי בעליל. ששאלתי מס' אנשים(לא ראיתי בעיניים אמנם אצל אחרים)אמרו לי שהתמונה אמורה להיות די חלקה. עכשיו מדובר במצלמה חדשה שנרכשה עם אחריות ע"י קרט,ולא במצלמה מחודשת או משהו בסגנון. השאלה האם מדובר בעצם באיזשהיא הגדרה שצריך לשחק(אולי להוריד ISO או משהו בסגנון)אני די חדש בתחום....... אשמח להמלצות או עזרה בסגנון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
מזל שהרזולוציה גבוהה הראשונה קרופ 100% הערות לשיפור יתקבלו בברכה (3 מצבים בהם הצטערתי שאין לי 70-300) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להמיר קלטות וידאו ישנות ל DVD. אפשר דרך המחשב הנייד איכשהו ? יש פורום אחר שמתאים לנושא ? אני אשמח מאוד על כל עזרה תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את המצלמה , היא נחמדה מאוד נראת יחסית מקצועית אבל רציתי דעה של אנשים שמבינים לגביה . אז מה אתם אומרים ? מה האיכויות שלה ?איך הזום ?איך הפלאש ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
חבר שלי מחפש מצלמה מקצועית עד 4000 שקל (דיגיטלית) מה הייתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מתחילה ללמוד צילום וממש מבולבלת.... צריכה קצת סדר ועזרא בבחירת המלצמה... רוצה להשקיעה כסף.. חשבתי על כיוון קנון d400 אבל קראתי שה-d40 הרבה יותר טובה השאלה אם שווה להשקיעה את הכסף על ההתחלה בכזאת מצלמה....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי נוסעת לטיול בתאילנד וצריכה מצלמה דיגיטלית זולה. בדקתי לה והגעתי למסקנה שהמצלמות הכי נורמליות והכי זולות שאפשר להשיג הן: nikon L4 canon A530 (כבדה וגדולה יותר מה-L4) ומחירן בסביבות 600ש"ח הדרישות הן - קלה (יש להורים A630 והיא אמרה שזה כבד וגדול מדי) 2 סוללות ( ולא 4 בגלל המשקל). איכות סבירה. עבודה עם כרטיסי SD יש לדעתכם מצלמה יותר זולה מ-600 שעונה על הדרישות ?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
אשמח לשמוע תגובות והצעות לעריכה. מחפש שם לתמונה הראשונה: התמונה השנייהאם יש הצעות לעריכה כי אני דיי מתלבט לגבייה)
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ברווזים באים בזוגות הזכר והנקבה ומי אמר שדוKFים רק תשחורים הערה: התמונות לא עברו כל עריכה ,פרט להקטנה
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-