צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.bsdphoto.co.il/productspec.asp?id=3861
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
אני מעוניין ללכת לבית דפוס ולהדפיס תמונות לבית (למשל ה-times square בלילה בגדול) מחפש אתר שיש שם תמונות יפות באיכות גבוהה (רזולוציה, צפיפות). מישו מכיר?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמות די גדולה לפיתוח(בערך 250)-ועיינתי קצת באתר pic.co.il ויש שם מחירים זולים כמו 0.37 לתמונה לעומת חנויות בעיר שרוצות 0.90-אבל העליתי כמה תמונות לpic והם ממש הורסים את האיכות,אני יודע שהלוגו לא יופיע אבל מה עם האיכות?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי אנשים , משהו ממש מוזר ששמתי לב אליו לאחרונה.. התמונות שאני מצלם במצלמה , במסך שלה אני רואה אותם הרבה יותר בהירות ובמחשב יותר חשוכות.. לדוגמא , צילמתי משהו בחדר (ללא פלאש) במקום יחסית חשוך במסך של המצלמה רואים שהכל חשוך , אבל אפשר לראות פה ושם קצת תמונה ואובייקטים מאוד חשוכים.. העברתי למחשב.. מסך שחור לגמרי. למישהו יש מושג כלשהו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עבודה ראשונה שאני מעלה לכאן... עבר Invert ועוד כמה תיקונים בפוטושופ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה תמונות מהטיול לאירופה... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
צמצמתי את האפשרויות שלי ל2 הנ"ל טווח המחירים שלהן כולל כרטיס 2GB ונרתיק הוא בערך 1600 ש"ח אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה ונוחה בעלת איכויות צילום מצויינות (נוף ופורטרטים) אשמח לדעתכם ..
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
נסיון ראשון של צילום מים + נסיון ראשון של עריכת RAW אז תיהיו עדינים * אני יודע שהרקע לא בפוקוס , זה היה מכוון. שתי הגירסאות : צולם עם Pentax K100D
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג איך להשתמש בפוטושופ אז לא ערכתי כלום, רק שיניתי את הגודל וככה התמונה צולמה. אם מישהו יוכל להוסיף מסגרת ולעשות את כל הקסמים שאתם עושים אני אודה לו מאד ויש גם את התמונה בגודל מקורי אם מישהו צריך.. תהנו
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
*** העדכון הוא על אחריותכם בלבד *** (לבודדים כאן שיש את המצלמה הזאת ) http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=7717476
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://cinemaworld.shopy.co.il/products/74184 ואיזה מצלמה הכי עדיפה בטווח של עד 1200
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
תמונה נחמדה שצילמתי, לא עברה עריכה... אתם תמשיכו מפה.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה חדשה. מחפש איכות טובה, מהירה, אפשרות לצילום וידאו, עדשה רחבה- יתרון, ואשמח מאוד (אפילו בגדר הקריטי) לשליטה ידנית. בקשר לבטריה- לא כ"כ רוצה 4XAA, נשמע לי ממש מסורבל.. אולי ליתיום - מה אומרים? התקציב הוא האיזור ה1000-1200, אבל נזיל קצת יותר. אני מתגייס עוד חודשיים כך שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל כן רוצה מצלמה איכותית כי אחרת אני ממש אתבאס. יש הצעות כלשהן? בתודה מראש לכל מי שיטרח לענות, Who_Cares
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
תמונה די ישנה שלי לאחר עריכה קטנה: http://img403.imageshack.us/img403/2768/skyba3.jpg
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
(טוב, במקרה הזה העננים היו הנמוכים) תמונות מהבוקר (28.1) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חוף קרית חיים הדברים הקטנים שעושים את ההבדל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
תמונות מהיום,לפני כשעה קלה. שום עריכה חוץ מהוספת מסגרת לבנה לכל תמונה (ואחת אפורה).
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי אנשים , אני ינסה לקצר , יש לי פה ושם בעיות עם ה AWB לפעמים שאני מצלם תמונה (במועדון) היא יוצאת בגוון כחול מאוד , ולפעמים אדום מאוד.. ברור לי שה AWB לא מתפקד כמו שצריך. יש לכם עצות לגבי זה? רעיונות? בנוסף אני מחפש עדשה (לאותה מצלמה) חשוב לי שהיא תיהיה 2.8 , אשמח לשמוע על דגמים. (רצוי עד 2000-2500 שקל)
-
- 52 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
"5200\5600" זה הדגם של המצלמה? או שיש 5200, ויש 5600, וזה שתי דגמים נפרדים עם הבדלים בנהם? הכוונה כמובן למצלמת פוגי.. קצת מבלבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני מתכוון להיכנס לתחום הצילום, הייתי רוצה לדעת כמה מושגים בקשר לתחום. למשל ISO, אני רואה אנשים כל הזמן כותבים את המילה הזאת, אבל לא מבין מה הפירוש שלה, אם מישהו יוכל להסביר לי אשמח מאוד. אם למישהו יש רצון זמן וכוח אז בבקשה שיכתוב לי מילון מושגים על התחום הזה, אני אודה לו מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מצלמה אבל אני לא מבין בחברות ובסוגים מחפש מצלמה די פשוטה וקלה לשימוש לפי מה שהבנתי בחיפוסים צריך 5מגה פיקסל או יותר וזום אופטי די גדול יש העדפה לחברות HP CANON SONY ועם אפשר גם לצרף איזה כרטיס זיכרון בסכום תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-