עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by FireFlash,

מה דעתכם על המצלמה? IXSUS 5 עם 5 מגה פיקסל....

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by nehmia,

למשהו יש המלצה טובה למצלמת אינטרנט ב 100-150 שח....אני צריך אותה לשיחות אינטרנט...

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by Dano,

יש אפשרות כזאת? לקחתי את התמונה מהכרטיס זיכרון העברתי למחשב, ערכתי קצת ועכשיו אני רוצה לפתח את זה אז אני רוצה לשים אתז ה בחזרה בכרטיס זיכרון... אפשר לעשות דבר כזה? ואם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lll21,

שלום לכל חברי הפורום. בשבועות האחרונים התעסקתי במציאת מצלמה דיגיטלית שמתאימה לי. בין שאר האתרים שבהם גלשתי עברתי גם בפורום הזה ולאחר קריאת התגובות אני מעריך את דעת הכותבים בפורום מאוד. לאחר קריאת הרבה מאוד ביקורות צימצמתי את הבחירה לשתי המצלמות הכתובות למעלה. (ויתרתי על RICHO R5 כי אני לא רוצה להסתבך עם משלוח מחו"ל וביטוח, לא בשבילי.) (LX2 נראה כמו ביזבוז כסף- לא ממש שידרוג של הLX1). אני יודע שה LX1 מציעה יותר אפשרויות ידניות, מה שגורם לי להעדיף אותה, וRAW שאני לא בטוח שאני אשתמש באפשרות הזו. הFX מציעה את אותן תכונות פחות או יותר בחבילה יותר קטנה. השאלה שלי היא האם החיישן היותר קטן בFX נותן ביצועים פחות טובים משמעותית? העובדה שהFX מציע ISO יותר גבוה לא נראית לי משמעותית. …

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by chenrp,

יש לי ידידה שלומדת עיצוב ואומנות, והמרצה שלה לצילום, שהוא צלם מיקצועי, אומר אסה. ואני אומר שצריך לומר את המילה הזאת איזו. מי צודק?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  6. המצלמה צריכה להיות איכותית מאוד המטרה שלה זה צילום של אחרי ולפני טיפול ודרוש שהיא תראה את כל הפרטים בפנים חשבתי על A530 מה אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by tgl,

הי, לפני השאלון, קצת הקדמה.. רוצה להבין קצת יותר בצילום, ללמוד וליישם.. הייתה ברשותי מצלמה ( לפני שנים רבות- Nikon fm10 אם אני זוכר נכון את הדגם ), ידנית וניסיתי קצת ללמוד, אפילו מאד נהנתי ולפעמים גם הצלחתי ,אבל מה ש"שבר" אותי היה הצורך לפתח כל הזמן את התמונות. עד שזה היה קורה, כבר שכחתי מה צילמתי, או מה רציתי לצלם... מניח שהיום הבעיה הזו כבר מאחורינו... עדיין לא מכיר את התחום הדיגיטלי, מחפש דמוי SLR, מצלמה חצי מקצועית, אם ניתן לקרוא לזה כך... חושש לקפוץ למים וללכת ישר על SLR אודה מראש לכך תגובה, כיוון, רעיון דגם או כל סוג של השגה... * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אפשר לחרוג אבל מעדיף שלא.. 2000-3000 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - ב…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by Koss,

מאקרו ראשון שלי,עבר עריכת צבעים בפוטושופ, וגם עשיתי לתמונה Radial Blur חלש שמוסיף קצת לפי דעתי...

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by killerg,

שלום אני מיתעניין כרגע לגבי מצלמות של canon וראיתי שהסידרה האכשווית נקראת rebel אני רוצה להבין מה ההבדלך בין rebel ל סידרות שבהם היו מיספר ואז D כמו למשל ה 350D וה rebel XT האם זה בעצם אותה מצלמה ושם פשוט אחר?? כי במקומות שונים אני רואה : 350D\rebel XT תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  10. מה דעתכם על התמונה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Armageddon1,

אני צריך מצלמה דיגיטלית ,מעולם לא היתה לי מצלמה דיגיטלית כך שאני חדש בתחום זה. עכשיו בדקתי וראיתי שיש כמה מצלמות של פוג'י וכמה של קנון שהן טובות. אני מתלבט בין מצלמה קומפקטית לבין דמוי SLR פוג'י s5600\s5200 זה דגם אחד ודגם אחר שראיתי זה s6500 . עכשיו אני לא יודע עד כמה אני באמת צריך כאלה מצלמות , אולי עדיף משהו כמו f30 של פוג'י או אחת מהמצלמות הקומפקטיות של canon . כמו שאמרתי אני מוכן להשקיע 2000 שקל אבל לא בטוח איזה מצלמה לבחור וצריך בטח גם ציוד נוסף למצלמה. אשמח אם תעזרו לי לבחור . תודה.

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by Chevy,

אמנם תיכננתי לצאת לצלם אבל בסוף הייתי עסוק בדברים אחרים כך שהסתפקתי במעט זיקוקים שהיו כקילומטר ממני בבי"ס יסודי אחד. כל התמונות צולמו ב- Canon A610 1/3sec F/4.1 ISO 50

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by sagi5,

מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  14. מעדיף שיהיה אפשר לצלם גם וידיאו באיכות טובה בה... מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000 שח אך ניתן גם לחרוג עד 3 אלף אם זה משתלם אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם אבל יותר ביום, בעיקר נופים וצילומים מקרוב האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אני בדרך כלל לא מתעסק יותר מדי עם פלאש פשוט שם אותו על אוטומט האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by infer73,

טוב, אמא שלי מנדנדת לי בנוגע לזה, ומכיוון שאני מבין בזה בערך כמו שאמדינג'אד מבין ביחסים בין-לאומיים, אני בא אליכם בבקשת עזרה אמא מעוניינת בקניית מצלמת וידאו דיגיטלית (DV cam) זה לא הולך להיות צילום מקצועי או משהו, סתם הופעות ריקוד של אחותי הקטנה, אירועים משפחתיים וכד' התקציב הוא כמה שפחות בעקרון, כאשר אמא אמרה שהמצלמות הזולות נמכרות במחיר בסביבות ה2000 ש"ח חוץ מזה אין לי בדיוק עוד דרישות מהמצלמה, חוץ מזה שאמא תרד לי מהגב... אני אודה מאוד למי שיכול לעזור...

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by benor,

. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

הצעצוע הנ"ל מריץ Gingerbread, מכיל חיישן BSI-CMOS בעל רזולוציה אפקטיבית של 16 מ"פ, עצמית סופר-זום (25-250, כמעט כמו מודם ה 28,800 שלא היה לי), צג מגע אחורי 3.5" OLED וכל השיט הנדרש בכדי להעלות את התמונות הנוצצות שלכם היישר לרשתות החברתיות (WiFi/B.T/GPS), וידאו 1080p וכל זה תמורת 350$~. לא יודע... מוזר לי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אתמול חזרתי מחופשה בחו"ל ואחרי סינון ראשוני נותרו לי 359, אחרי סינון נוסף אני מאמין שישארו לי בערך 300 תמונות( קצת התלהבתי מהZ1 החדשה). באיזו חנות כדאי להדפיס את התמונות(10*15)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם , אני צריך עזרה ב לקנות מצלמה דיגיטלית עד סכום של 200 דולר. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shu sha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 1500 שקל(לא יותר)... ממש אין לי בעיה לעשות חיפוש בזאפ להשוואת מחירים... הבעיה שאני לא יודע איזה חברות ואילו דגמים טובים יותר ואילו פחות... מה שחשוב לי שבמחיר יהיה כלול זיכרון 512(אם לא כלול אז שהמצלמה תהיה במחיר כזה שיהיה אפשר להכניס גם זיכרון בתקציב) ועוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה סוללה נטענת בעלת אורך חיים סביר וגם שכמות הפיקסלים תהיה בהתאם לכמות הסטנדרטית כיום... האמת שאין לי עוד דרישות כי אני לא ממש מבין באפשרויות שקיימות בשוק המצלמות וכמובן שיהיה זום נכבד ופחות חשוב לי עד כמה היא ידידותית למשתמש ועדיף שתהיה במימדים כמה שיותר קטנים... אם יש עוד משו חשוב אני ישמח אם תאירו את עיני. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם Canon A710 IS וכרטיס זכרון לא נעול מחברת HCOM בנפח 1GIGA הבעיה מסתבר לא בכרטיס זכרון כי הוא נבדק במצלמה מיושנת אחרת (Nikon Coolpix 3200) ושם היה אפשר לכתוב עליו בנוסף למצלמה, קיבלתי דיסק... האם בלי התוכנות שעל הדיסק ( ZoomBrowser, Photostitch, EOS Utility ) אני אוכל לעשות את הפעולה של הכתיבה לכרטיס זכרון? עוד מישהו נתקל באותה בעיה במצלמה הספציפית הזו ?!?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by stingeR-,

אני חושב שעם מצלמה יותר טובה היה יוצא יותר טוב.. אבל גם זה משהו. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by FARKASH7,

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית הדרישות שלי הם לא גבוהות מאוד אני רוצה תמונות באיכות טובה, מצלמה שתיהיה פשוטה לתפעול, שתכלול כרטיס זיכרון בעל נפח שיאפשר לאכסן מספר גדול של תמונות, ושהמחיר יכלול בטריות נטענות שיוכלו להחזיק את המצלמה לזמן שמתקבל על הדעת תודה אופיר. חשבתי על הA60 ראיתי אותה באיזה אתר מכירות לא זוכר כבר איזה במחיר של 700 שקל מה אתם אומרים? אם נקנה לה סוללות נטענות וכרטיס זיכרון נוסף זה יהיה באיזור ה1000.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אז ככה...כבר כתבתי פה הודעה בקשר להטלבתות למתנה מהדודים שלי שמגיעים אז אני חושב שאני בסוף ילך על מצלמה דיגיטלית וראיתי כמה מצלמות והכי אהבתי היא ה canon a80 יש לך איכות מאוד טובה ותמונות מאוד איכותיות. מה אתם אומרים? האם יש משהו יותר טוב באיזור המחיר שלה? אולי איזה מצלמה חדש ? עכשיו ראיתי עוד מצלמה שאהבתי Olympus D-565Z

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. תיראו את החבילה הזו בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1FCcaa710 האם כדאי? 1. האם זה דגם חדש של קנון ? או ישן יותר? 2. מישהו יודע על הזמן בין צילום לצילום ?(זה מאוד חשוב לי!) האם הוא נחשב מהיר במצלמה הזו? - למישהו יש ניסיון? 3. מישהו מכיר חבילה דומה ויותר טובה בתקציב הזה? למשל אני מעדיף מצלמה שמתחילה מ28מ"מ ולא מ 35 ( הרבה יותר פרקטי לשימוש יומיומי) (הפיתוי כאן הוא גם 36 תשלומים(

• 4 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.