עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by asdasdasd,

למה קיבלתי איתה רק 16 מגה של כרטיס ? לא אמורים לקבל יותר ? אני ממש לא בקטע של מצלמות פשוט.... מה לקנות ? כרטיס של 64 ? 128 ? ואיזה חברה לקנות ? (כתוב עליו שזה של ) איזה סוג בטריות מומלץ לקנות למצלמה ? זה AA ואיזה מטען .. נ.ב איך המצלמה בכלליות ? סבירה?...

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by J0n1,

טוב, התחדשתי בA 50/1.7 מה שמוזר הוא שהמצלמה לא מקבלת ערך צמצם מהעדשה, זה נורמלי?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  3. טוב אני הרבה זמן מחפש מצלמה נורמלית עד 2500 שקל כבר פתחתי פה דיונים בעבר אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי בכל מקרה חיפשתי מצלמות באתרי מכירות בארץ קראתי ביקורות וראיתי סירטונים ביוטיוב (אני יודע שיוטיוב זה לא הדרך ) ולאכזבתי ראיתי שהרבה מהמצלמות האלו הן מ2010 וחלקן אפילו 2009 למרות שהם נימכרות במחיר מלא עכשיו אני לא מומחה במצלמות אבל באופן כללי במוצרים אחרים כאלו לשימוש ביתי 2-3 שנים זה המון ואני מעריך שגם במצלמות אז בכל מיקרה למישהו יש המלצה טובה ? אני מקבל סכום כסף בקרוב ורוצה משהו נורמלי

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by jeyjey,

שווה משהו? כי יש מצב שאני זוכה בה במכרז בפחות מ1000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  5. כמו שכתבתי אני מחפש מצלמה קומפקטית עד 1500 שח וזקוק לעזרתכם. אני מחפש מצלמה לשימוש מישפחתי וגם ולא פחות חשוב מצלמה לטיולים. זקוק לעזרתכם בבחירת מצלמה כמה שיותר איכותית. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

כבר הספיקו לבלבל אותי כמה אנשים ולהגיד שטויות או שלא אז אני חיב לקבל תשובה פעם אחת ולתמיד... במצלמות דיגיטליות כמה שגודל החיישן גדול יותר הוא טוב יותר נכון?, אז אם ככה חיישן בגודל 1/2.5 גדול יותר מ1/1.8? או ש 1/1.8 גדול יותר מ 1/2.5?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by 12w23e,

שלום לכולם, מכיוון שמשפחתי מתרחבת, החלטתי להחליף את ה-canon a510 שלי במצלמה מהירה יותר. כל הזמן חשבתי על Fuji S6500FD אבל ראיתי שיש לה צורך ב-4 סוללות AA. ומכיוון שאני כרגע על הסוללות האלו ואלו סוללות שאין להם כוח כמו הליתיום , החלטתי שאני אקנה מצלמה עם סוללת ליתיום. הדבר החשוב במצלמה הוא שתהיה מהירה מאוד ותצלם ברגע הלחיצה. האם הכי כדאית מבחינתי היא ה-Nikon D40 ? או שיש זולות יותר שמתאימות?. תודה.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  8. מתוך גיחה קצרה שעשיתי לאשדוד הערב, חבל שלא היתה עלי החצובה... :-\

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by bilbo,

המצלמה Canon S2 רק הקטנתי איכות וגודל. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by NightWing,

אני מתחיל לחבב מאוד את המצלמה הזו. (מקווה שהתמונות לא גדולות מדי.) אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  11. מתלבט בין ה- 450D, 1000D ו-500D לצילום חובבני. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק ב-1000D או שאני צריך יותר. השימושים שלי הם צילומים כלליים.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  12. טוב אז אחרה הרבה זמן שאני אוסף כסף הגיע הזמן לבזבז אותו.. אז ככה מחיפושים וסקירות שונות הבנתי שבמחיר הזה המצלמה הכי משתלמת זה הCANON A610.. וכמו ששאלתי הרבה אנשים איכות זה לרוב CANON אז אני מעוניין באחת מהדגמים שלהם.. חוץ מהA610 ראיתי עוד שתי דגמים שאני ישמח אם מישהו יתן חוות דעת.. הראשון זאת הPowerShot A95 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36191 והשניה שבשבילה אני מוכן לחרוג מהתקציב (200+- שקל).. זאת הA620... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369863 השאלה אם באמת שווה את התוספת.. ואני מדבר עכשיו רק על מצלמה נטו בלי מטען סוללות..וכו..(כמובן אם מגיע כרטיס זיכרון סבבה אם לא זה לא בעיה..).. פתוח להצעות וחוות דעת... ;D

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

התקציב הוא 2000 שקל. המצלמה שאני מחפש היא אחת שתתאים בעיקר לטיולים משפחתיים בארץ ובחו"ל. מהן המצלמות הכי איכותיות שניתן להשיג במחירים של עד 2000 שקל, ומה הנתונים הבולטים שלהם? כמו כן האם עם כל המצלמות מגיע כרטיס זכרון קטן וחובה להגדיל? האם ניתן לבחור בין סוללות נטענות ומטען לבין שימוש בסוללות רגילות או שזה תלוי במצלמה?

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by liran2003,

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by yuvalkob,

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by DJ_Ladi,

איזה מצלמה לקחת?! זהו עד 2000 שקל ואני ננעלתי על הS1... אבל אז ראיתי שיש גם את הZ2... אז איזה יותר עדיפה? מבחינת איכות וכל זה

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  17. Started by Satlan,

http://img99.imageshack.us/img99/5562/imgp2926borderwm7.jpg http://img89.imageshack.us/img89/5027/imgp2622ce4.jpg http://img513.imageshack.us/img513/1120/imgp3072en1.jpg http://img150.imageshack.us/img150/4568/imgp2922bwwb4.jpg תגובות,הצעות לשיפור,ביקורת , הכל יתקבל בברכה,בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by boom!,

איך המצלמה?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by aleXtazi,

צולם בזמן נסיע באוטובוס אבל בכל זאת נחמד התמונה לא עברה עריכה ביכלל רק מסגרת וזהו... [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  20. מצלמה 800D של קנון. ניסיתי בכמה אתרים ותוכנות, וכתוב שלא נתמך בדגם הזה....

21. Started by KoM,

תמונה קצת אחרת, צולמה בפארג לפני כשנה בערך (עם האולימפוס הישנה).

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by dani_123,

היי. אני רוצה לקנות מצלמה ראשונה, אולי תוכלו לייעץ לי מה כדאי. אף פעם לא צילמתי באופן מקצועי או חצי מקצועי. אני מתכנן להשתמש בה בעיקר בשביל לצלם אנשים, אז דיי חשוב לי עומק שדה (מקווה שזה המונח הנכון). חשובה לי גם שליטה על הצילום - משהו יותר מאשר ללחוץ על כפתור ולשכוח, אני מקווה לצלם כתחביב ורוצה להשתפר. דיי השתכנעתי שאני צריך מצלמת SLR, אבל אני יכול גם להשתכנע אחרת. התקציב שלי הוא בסביבות ה - 2000, אבל אם אפשר פחות אז רצוי. תודות, דני

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  24. לאולימפוס חיבור עדשות מסוג - 4/3 System Lens Mount ועדשות החדשות של פנסוניק חיבור מיקרו 4/3 שאמור עם מתאם להתאים ל-4/3 רגיל השאלה שלי אם הפוקוס האוטומטי יעבוד והעדשה בעצם תהיה מותאמת לחלוטין לכל מצלמת 4/3 רגילה או שלא.. הרעיון הוא לקנות E620 ולהוסיף לה את העדשה הרחבה החדשה שהוציאה פנסוניק (ה-7-14) יעבוד? וסתם עוד שאלה שמעניינת אותי.. איך תגיב עדשה עם מייצב למצלמה עם מייצב פנימי? זה יכול ליצור בעיה או שהן יתפקדו סבבה ביחד עם שני המייצבים?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.