עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. טוב אז אחרה הרבה זמן שאני אוסף כסף הגיע הזמן לבזבז אותו.. אז ככה מחיפושים וסקירות שונות הבנתי שבמחיר הזה המצלמה הכי משתלמת זה הCANON A610.. וכמו ששאלתי הרבה אנשים איכות זה לרוב CANON אז אני מעוניין באחת מהדגמים שלהם.. חוץ מהA610 ראיתי עוד שתי דגמים שאני ישמח אם מישהו יתן חוות דעת.. הראשון זאת הPowerShot A95 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36191 והשניה שבשבילה אני מוכן לחרוג מהתקציב (200+- שקל).. זאת הA620... http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369863 השאלה אם באמת שווה את התוספת.. ואני מדבר עכשיו רק על מצלמה נטו בלי מטען סוללות..וכו..(כמובן אם מגיע כרטיס זיכרון סבבה אם לא זה לא בעיה..).. פתוח להצעות וחוות דעת... ;D

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני הולך להזמין את המצלמה מ BH היום. מה כדאי לי להוסיף לחבילה? (תיק ודברים כאלו אני עוד לא מתכוון לרכוש עדשות נוספות כנראה)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by HuGeMouTh,

אח שלי חזר הבייתה בראש השנה עם נזק קל ברגל (לא היה לי זמן להעלות את התמונות על היום):

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yuvalkob,

סופה מדהימה שחבר שלי צילם היום עם הדיגיטלית שלו מכביש החוף בחיפה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

5. Started by ShowstoppeR,

עוד סט של תמונות. תהנו מאקרו (עם החצובה החדשה שלי, החיים נהיו הרבה יותר פשוטים) 1 2 3 4 5 6 עם עדשה רחבה (סיגמה 10-20) 7 טיול צילום קצר לקיסריה (חבל שלא היה עננים) 8 9 10 ולבסוף 2 תמונות HDR 11 12 הערות וביקורות יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Gil28,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

כבר הספיקו לבלבל אותי כמה אנשים ולהגיד שטויות או שלא אז אני חיב לקבל תשובה פעם אחת ולתמיד... במצלמות דיגיטליות כמה שגודל החיישן גדול יותר הוא טוב יותר נכון?, אז אם ככה חיישן בגודל 1/2.5 גדול יותר מ1/1.8? או ש 1/1.8 גדול יותר מ 1/2.5?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. חבר'ה אני צריך מדריכים לצילום ובבקשה תמליצו לי למצלמה טובה מחשבן לסכום של 3.000 תודה לעוזרים יותר לצילומי נוף..!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by NightWing,

אני מתחיל לחבב מאוד את המצלמה הזו. (מקווה שהתמונות לא גדולות מדי.) אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by psychuil,

משרד עורכי דין רוצה שאני אעשה להם כמה צילומים של המשרד והאנשים. הם מצפים לקבל משהו כמו 20 תמונות בסופו של דבר. מה יהיה המחיר הסביר לבקש על זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by fungiman,

לאור הבטחתי לדורון ולמרות שהבנתי שהוא הולך בסוף על DSLR, אני מעלה מספר תמונות לתועלת הכלל. להלן קישור לאלבום פומבי בפיקסה. מצטער שחסר ISO200 בתמונות הסכינים, התמונה יצאה מעט מטושטשת. תמונות הסכינים צולמו מעל חצובת כיס קטנה במרחק קטן עם מיקוד במצב מאקרו עם תאורה מעורבת של אור יום מהחלון ונורת ניאון, ללא מבזק. אורך מוקד מינימלי, מפתח צמצם f/2.8 (מירבי). הסכינים הן ד"א, מהקרובה לרחוקה, סכין שף של וויקטורינוקס מסדרת פיברוקס באורך 22 ס"מ, סכין סנטוקו של מאק מסדרת סופריור באורך 16 ס"מ, וסכין פירוק צרפתית מחושלת של ל'אנקלום. http://picasaweb.google.com/fungiman/F40fdSamples# אני אעלה תמונות נוספות בהמשך...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המצלמה שלי לא עובד כשאני בא לצלם מהשו !! זה כותם לי שYOUR DRIVERS IS NOT מהשו כזה ועוד.. אני מתקין את ה DRIVERS וזה כותב לי עדיין שזה לא מוצא את הDRIVERS הבעיה היא שאני מתקיןןןןן אותם וזה לא מוצא :pissed: עזרו לי !!!! בקקשה ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DJ_Ladi,

איזה מצלמה לקחת?! זהו עד 2000 שקל ואני ננעלתי על הS1... אבל אז ראיתי שיש גם את הZ2... אז איזה יותר עדיפה? מבחינת איכות וכל זה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by boom!,

איך המצלמה?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  16. אם מישהו זוכר כתבתי לפני חודשיים בפורום שנהרס לי המטען של המצלמה. ל"בית הצילום" היבואנים עלק לקח חודש אחד של הטרדות בטלפון להתחייב שהוא יגיע עוד שבועיים. אחרי שהם כבר התחייבו עבר עוד חודש שבכל יום בו הם "היו אמורים לקבל אותו כבר.. לי נמאס. אני רוצה להזמין מטען מאיביי אבל כל המוצרים הם חלופיים ואין מקוריים. הסוללה המקורית שיש לי יכולה להינזק אם אני אטעין אותה עם מטען חלופי? המקורית היא 1600 MHA והחלופיים 1300

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by sagi5,

וגם את זאת מומלץ לראות בגדול http://static.flickr.com/54/184792110_7b92c35079_o.jpg

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by dimitryus,

שלום, דרושים חובבי צילום ו\או גרפיקה, לפרוייקט רציני באינטרנט, מדובר על משהו לבעלי אחריות בלבד שמתעניינים בצילום ומוכנים לתת מעצמם לקידום קהילת הצילום האומנותי\דוקומינטרי בישראל. לעוד פרטים יש ליצור קשר באיסיקיו: 222281888 או במנג'ר dimkaaa@hotmail.co.il אני מקווה מאוד שאני לא עובר על אף חוק באתר, ואבין ואקח לצומת ליבי עם האשכול ימחק.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by yuvalkob,

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by PyroGhost,

מישהו יודע? איך היא בהשוואה לעדשות קיט אחרות? מה המחיר שלה בנפרד מהמצלמה? האם שווה לקחת אותה כחלק מהקיט או להשקיע בעדשות אחרות כדוגמאת ה17-70 של סיגמה או ה APO 70-300?

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  21. לאחר שדאגתי לעצמי למצלמה, הגיעה הזמן לשדך לאחי אחת. אני מחפש מצלמה קומפקטית או דמוי DSLR שתפיק תמונות טובות עם פלאש, משום שלילדים אלו אין כוח לחכות לעמוד בשקט לשניה ותמונות ללא פלאש יוצאות מרוחות. בנוסף אשמח אם המצלמה תצלם וידיאו באיכות טובה, ושאיכות התמונה הכללית תהיה מספיק טובה לפיתוח תמונות. אז בואו נסכם, הדרישות העיקריות מן המצלמה הן: 1. איכות תמונה מספקת לפיתוח תמונות (לפעמים גם גדולות יותר מן הממוצע) 2. איכות וידיאו מספקת אז אני מתלבט בין הדגמים הבאים: פוג'י: F40 S5700 קנון: כל סדרת הPS מה לדעתכם כדאי? אשמח לתשובה מהירה, אני רוצה לרכוש לו את זה ליום ההולדת הקרב. תודה

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by someone,

תות, בHDRI בעזרת תוכנת Photomatix טיפה עריכה שPHOTOSHOP.. די אהבתי מה שיצא [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  23. שלום. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית ביתית, באיכות טובה, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה של מצלמות, אז אם יש כל מיני נתונים ושאלות שאני צריך לענות עליהן כדי לדעת מה אני רוצה, אז שאלו. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by KoM,

תמונה קצת אחרת, צולמה בפארג לפני כשנה בערך (עם האולימפוס הישנה).

• 7 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים