צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
עדכון- השאלה למטה יש לי מצלמה של סוני מדגם HandyCam DCR-HC24e. למה כשאני מקליט למחשב דרך כבל USB ה- FPS נמוך מאד? לפעמים הוא יורד מתחת ל- 15 אפילו... האם כבל FIREWIRE יפתור את הבעיה? האם תוכנה אחרת חוץ מ- MOVIE MAKER תעזור? ודרך אגב שום דבר לא פועל ברקע, וגם התוכנה של המצלמה עצמה מקליטה ב- 15 FPS.. למרות שמוגדר 30. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה הישנה (sharp vn-ez5) שמצאתי בבית ויש לי כרטיס זיכרון ואפילו מן עוד דבר קטן שמתחבר אליה שאני חושב שזות מצלמה נסתרת אבל אין לי איך לשלוח את זה למחשב כי אין לי כבל ! אז איפה משיגים בארץ אחד כזה?
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
Photoshop או FSViewer או שיש משהו אחר טוב יותר ? ועם איזה תוכנה להעיף רעשים ואיף עושים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היה הופעה מעולה אם תירצו אני יעלה עוד תפיסות יפות ובליעדיות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום ! אבא החליט שהוא רוצה לעבור למצלמה דיגיטלית וללמוד על התחום, אז בימים אלו אנחנו מתלבטים בין כמה מצלמות שונות : (כמובן שאופציות אחרות גם יתקבלו בברכה) Canon A95 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30 Sony P93 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=298&cID=34 Nikon CoolPix 5200 - http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=364&cID=35 כל המצלמות סביבות 1600 ש"ח, ועם רזולוציות דומות.. הייתי רוצה ייעוץ קצת יותר מקצועי (תוך התחשבות בדברים כמו פוקוס\צמצם\חשיפה\פלאש\זיכרון\חיי סוללה\צילום בלילה\צילום עם אור חזק ברקע וכו'....) תודה רבה ! תומר.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני אעשה את זה בקצרה.. רציתי בהתחלה לקנות את הפוגי F100 FD - אז התקשרתי לחנות והמוכר אומר לי למה אני הולך על הדגם הספציפי הזה "קנון לא רואים אותם ממטר" הלכתי ועשיתי חיפוש על מצלמה בטווח מחיר הזה של קנון וראיתי את SX10 IS עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת איכות תמונה נטו? נ.ב אם יש דגם אחר שיש לכם להציע לי אני אשמח(אולי קנון אחרת,פוגי אחרת מה שזתבחרו אבל גג עד 1500 שקל בארץ . השאיפה היא עד 250 דולר) אני מאוד מודה לכם על העזרה אני כבר היום רוצה להגיד לו את הדגם הספציפי תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המצלמה הנ"ל? האם היא שווה 2000 ש"ח...? היתרון בה, הוא הזום האופטי של x8... האם יש בה עוד יתרונות שמצדיקים את המחיר? (נ.ב- אין קשר בין הדיון הזה לדיון הקודם שפתחתי...)
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי A75 ואני מאוד מרוצה ממנה רציתי לשאול מהם מגבלות המצלמה מבחינת טמפרטורה-קור וחום. והאם אפשר לחשוף את החישן לשמש בלי פחד שיקרה לו משהו.?\
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, אני מצלם בלילה והתמונה לא יוצאת לי ברורה.... http://img175.imageshack.us/img175/7058/imgp0092mj3.jpg (מעל ל"קו הלבן" יש בניינים ואני בכלל לא רואה את הבניינים אלא רק חושך....)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נפלה ליידי A75 לכמה ימים, אז השתעשעתי קצת עם מאקרו ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סבא שלי רוצה לקנות בעתיד הקרוב מצלמה "שיראו את התאריך של הצילום על התמונות!" ציטוט מפי סבי, עכשיו הוא מתלבט במצלמות בתקציב של A95 אבל זולות יותר (אגב, כמה עולה הA95?), ויש גם עדיפות למצלמה שתחזיק הרבה זמן. אני חשבתי על מצלמה 4MP, משהו איכותי, מה אתם חושבים? תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מתחיל עוד מעט לשחזר מספר תמונות מתוך האלבומים העתיקים המשפחתיים, החלטתי להתחיל עם התמונה הנ"ל. עד כמה שהבנתי מי שמופיעה כאן היא אמא של סבא שלי, היא הופיעה במחזות גדולים והייתה בתפקיד בלרינה( בלט ). היא הבלרינה השנייה משמאל (לא בטוח בזה 100%, אוודא זאת בימים הקרובים). גם בשנה עצמה אני לא בטוח אבל זה סביב ה-1930. מה שבאמת הפתיע אותי בתמונה הוא הדקדקנות לפרטים, תפאורה, ניצבים והרעיון של המחזה. שימו לב גם מצד שמאל למה שמתרחש שם. התמונה נסרקה בעזרת HP 4400c, ברזולוציה מטורפת . התמונה המקורית : התמונה ששוחזרה : התמונה ששוחזרה [רזולוציה גבוהה יותר] : קישור לתמונה מקווה שאהבתם ניסיתי איך שיכולתי לערוך את התמונה. היא תודפס בהמשך על נייר בחנות צילום כאמור.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידידה הביאה את המצלמה שלה (Kodak C330) והיא עוברת על התמונות שצילמה קודם לכן. יצא נחמד לדעתי, מן snapshot כזה של המצב.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
אוקיי, אז ההתלבטות היא כמו בכותרת, בין הניקון D80, ניקון D40X וקאנון 30D. המצלמה הולכת להיות תחביב (צעצוע יקר...), אבל למרות זאת הייתי רוצה להפיק כמה שיותר איכות ממנה. כמובן שהD40X היא הבחירה האידיאלית שלי (עקב המחיר), אבל אני שוקל ברצינות גם את הD80. ולעניינה: הD80 עולה בסביבות ה2900 שקל, והקאנון 30D עולה בערך 400 שקלים יותר. האם יש הפרש טכני משמעותי בין המצלמות שמצדיק את התוספת במחיר ? האם יש הבדל כל כך משמעותי שמצדיק את התוספת במחיר בין הD80 וה30D לD40X ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את ה-canon a85 שלי היום למחשב כדי להוריד תמונות, והמחשב לא מזהה שחיברתי אליו את המצלמה, ואני יודע שהכבל בסדר כי חיברתי לפלאפון ואותו הוא מזהה. יש דרך לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
עדיין לא יצאה הכרזה רשמית, אבל קנון מכריזה על מבצע Rebate עבור מספר גופים ועצמיות. למי שיש קרובים/אנשי קשר כלשהם בארה"ב, מוזמן לנסות וללכת על המציאה. כביכול, המבצע רץ החל מהיום עד ל 15 בינואר, 2006! לפרטים נוספים - http://www.bobatkins.com/photography/digital/rebates.html
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, כמו שכבר יכולתם להבין מהכותרת, אני מחפש מצלמה להורים שלי. המצלמה תשמש בעיקר לצילומי משפחה, אירועים וכד' .. לא לצילומים מקצועיים. התקציב - 700 ש"ח. אני יודע שזהו תקציב יחסית נמוך, אבל לא אני רוכש את המצלמה, אז קצת קשה להתפרע. חשבתי על מס' דגמים עיקריים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת המצלמה המתאימה במסגרת התקציב. Fuji FinePix S5700 - דמוי SLR, האם נחשבת כבר כישנה מדיי ולא כדאית לרכישה ? Fuji FinePix F40 Canon PowerShot A590IS במידה וקיימות מצלמות מומלצות נוספות אשר לא הוזכרו כאן, במסגרת התקציב כמובן, אשמח לשמוע את דעתכם תודה רבה מראש, שבת שלום, סופשבוע נעים.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתאר לעצמי שאני עומד לשאול שאלה די פשוטה, אבל נראה לי שהיא הכי מתאימה לפורום הזה. אני יודע שבגיבוי של גוגל תמונות ניתן לאחסן בחינם תמונות ווידאו שהם מגדירים באיכות טובה אך לא מלאה. ההגדרה שלהם לאיכות טובה, להבנתי, היא תמונות עד 16 מגה פיקסל ווידאו עד איכות 1080P. רציתי לדעת אם ניתן למיין את התמונות במחשב לפי קריטריון של מגה פיקסל כדי לדעת איזה תמונות ייאבדו איכות בגיבוי מסוג זה ואיזה לא. ובכלל אם יש לי תמונות מעל לכמות זאת. לדעתכם, גיבוי זה מספיק? האיכות שנשמרת שם היא טובה מספיק? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 22.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי מה קורה לא מזמן חזרתי מתאילנד אני יעלה כול פעם תמונות שצילמתי שם נויפם ועוד כול מיני כרגע קבלו פלפלים אדומים [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למצלמה וידיאו דיגיטלית ב 3,000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי חומר שצילמתי פעם אם מצלמת וידיאו על דבי DVD עכשיו אני רוצה לקחת משם כמה תמונות והכי חשוב כמה קטעי וידאו קצרים. אז השאלה שלי שלי היא באיזה תוכנה ניתן לעשות את זה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-