עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בסך הכל התקציב מתאים לי, וכן האביזרים אשר מסופקים בהצעה הזאת בוואלה די טובים ומספקים. אני מעוניין במצלמה סופר קומפקטית. אם יש לכם המלצה למצלמה סופר קומפקטית בעוד קצת כסף אשמח לשמוע. קישור להצעה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EWZ70

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by coron10,

מבקש חוות דעתכם על המצלמות הבאות. ומבין שניהם מה מומלצת יותר ומה ההבדלים ביניהם (כמובן חוץ מאלו שבולטים כגון גודל מסך וכו). http://www.adorama.com/ISODSCT70B.html http://www.adorama.com/ISODSCT200.html?searchinfo=T200&item_no=1

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by smulikon,

היי אנימעוניין לצלם מספר תכשיטים שברשותי אולם איני מצליח להביא לידי ביטוי את היופי שהלם בעזרת צילום. כל שיטה של צילום שאני מנסה יוצאת או חשוכה מדי או מוארת מדי - בכל מקרה לא רואים את היופי האמיתי של התכשיט. איך הכי מומלץ לדעתכם לצלם תכשיטים בעזרת ציוד ביתי? יש לי כרגע מצלמה דיגיטלית (CANON 520A), ומנורת שולחן פלורסנטית

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by arieltan,

ובכן בעוד כשבוע אני טס לאוסטין טקסס ואני מחפש מצלמה לשימוש סביר שתיתן את מירב המענה לשימושים רגילים ולטווח ארוך לאחר ברור ישנה חנות די גדולה ואני צריך עזרה בבחירת מצלמה באזור ה-300$ ממה שמופיע שם. http://shop3.outpost.com/search?cat=-41702&pType=pDisplay אשמח לעזרה כי אני חסר ניסיון בתחום זה.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by eran1,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר 1500 ש"ח. אני נמצא כרגע באילת וראיתי את ה- S1 של קנון ב- 1500 ש"ח, המצלמה מחודשת אבל יש שלוש שנים אחריות. מישהו יודע אם זה עד כדי כך מסוכן או שאפשר לסמוך על זה? ואני ישמח לשמוע על עוד המלצות שלכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  6. היי , ראיתי כבר את הפוסט שנפתח לפני, וקראתי אותו אבל זה לא ממש עזר לי אין לי ניסיון בצילום מקצועי. אני מכיר רק מושגים בסיסיים כמו מאקרו, ISO וכו'. קצת פרטים: אני מצלם תכשיטים בסטודיו עם תאורה מלאכותית. אני לא פריק של צילומים, והמצלמה תשמש אותי רק לצורך צילום התכשיטים. חשוב לי שאוכל לראות את האובייקט על מסך המצלמה לפני הצילום ולא דרך העינית ( מקווה שיש אופציה כזו לצילום מאקרו...) חשוב לי גם שהסוללות יחזיקו זמן סביר ושלא יגמרו מהר. מודה לכם על העזרה,

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דגמים, בעלי אותה רזולוצית וידאו (840 על 480 UHQ ב30 FPS ) על איזה נתונים, חוץ מהנתון הנ"ל אני צריך להסתכל כדי לקבוע מי מבין המצלמות תתן איכות טובה יותר ? תודה ! אם זו לא חוצפה, אודה לכל תשובה מהירה כי יש מבצע ממש טוב באופיס דיפו של "ללא מע"מ) למי שרוצה להיות איתי עוד יותר לארג' ולהסתכל בעצמו על נתוני המצלמות, למרות שאני מסוגל לעשות את זה לבד עם קצת הבנה, הדגמים הם CASIO EX-Z77 וCASIO EX-Z80 תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  8. אני די חדש בכל ענייני הצילום הדיגיטלי, אז אני לא יודע בדיוק מה לחפש במצלמה ומה אפשר להשיג במחיר שכזה. האם תוכלו לעזור, אנשים טובים? הבנתי שזום אופטי זה דבר חשוב ושכמות מגה פיקסל זה לא ממש... מעבר לכך, אני בור לחלוטין.. לא ממש אכפת לי אם זאת מצלמה קומפקטית או גדולה יותר והשימוש הוא לצילומים מזדמנים פה ושם (לא משהו מוגדר/מקצועי) ובהופעות לפעמים.. אשמח לכל הצעה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, יש ברשותי את המצלמה Canon Eos 350D +עדשה שלא באה איתה בקיט (אין לי את הדגם המדוייק כי היא לא אצלי כרגע..) ופלאש חיצוני (כזה שמתחבר למצלמה ופועל על בטריות משלו ). בכל אופן , אני לא מבין גדול במצלמות ולכן באתי לבקש קצת עזרה. בקרוב יש כמה הופעות של חברים שאני ארצה לצלם (הופעות רוק במועדון כזה, שלא הכי קל למתחילים לצלם בהם עם מצלמה כזו) , ורציתי לבקש קצת עצות. התנאים שכנראה יהיו לי הם חושך (+אורות דיסקו כאלו רגילים כמו בהופעות נורמאליות) ועשן מסריח שתמיד דופקים כדי לעשות פוזה על הקהל. דבר ראשון - אבקש לא לצחוק עליי. זו התנסות ראשונית שלי עם המצלמה(בתנאים כאלו) ויש לי קצת זמן להתכונן איתה אז אני צריך קצת עזרה בנושא. כמה שאלות: 1)האם עליי להשתמש בפלאש (חיצוני\פנימי…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי חברים, בכל הנוגע לתפיסה טובה של מרחב בצילום אני עדיין טירון מסתבר. מבקש לדעת מה זה בדיוק TELEFOTO ו- FLEXIZONE מה זה פוקוס של 9 נקודות, איך ליצור עומק שדה טוב? איך לקבל פוקוס מושלם על אובייקט (אני רק יודע שפורטקייט טוב לעשות בזום מוגדל כי זה יוצר עומק טוב וחדות לאובייקט אבל האם להשתמש בפוכוס נקודתי, ממורכז, ע"פ תווי שטח ?) אני מנסה להעזר באתר המעולה של ACDSEE אך השפה המקצועית לא תמיד ברורה לי.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by birdi,

הי, מתלבטת בין 4 מצלמות Olympus SP-590UZ זום אופטי 26, 4 סוללות AA, שנתיים אחריות Nikon Coolpix P90 זום אופטי 24, סוללת ליתיום, 4 שנים אחריות קנון SX20 IS זום אופטי 20, 4 סוללות , 4 שנים אחריות פנטקס X-70, זום אופטי 24, סוללת ליתיום, שנתיים אחריות אני לא כל כך סומכת על המפרטים שיש כאן, כי לפעמים יש להם טעויות. http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1FCCASX20D,DVSP590UZPER,MF664BD128,JBcoolpixp90&pt=1&mc=27&c=161&sc=0 ראיתי שבניקון כתוב ללא עינית אופטית. אם הכוונה היא שיש אפשרות לצלם רק דרך הצג, אז זה יורד מהפרק. כמובן שאם יש מצלמה נוספת בסגנון, אשמח לקבל המלצה. אגב, האם המצלמות שפרטתי נקראות DSLR? האם יש אפשרות להחלפת עדשות? תודה רבה!…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yaarito79,

הי! מבקשת אם אפשר לקבל דגמים מומלצים של מצלמת אולימפוס לצילום ביתי ונופים יחד,לא מבינה כל כך בצילום,והאם חשוב שתהיה עינית או לא,לגבי סוללות או סוללה נטענת...בקיצור אם בעלי הבנה במצלמות יוכלו לתת לי דגם חדשני של אולימפוס שכדאי לרכוש עד 1000 ש"ח,ואם ממש ממש אין כזה (ואני לא מאמינה)אז של 'קנון. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. שלום, אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית. המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים, חברים, אירועים ושימושים אחרים סטנדרטיים. אני לא מקצוענית ולא נמצאת בתחום הצילום. הייתי היום בעיר והתייעצתי עם כמה מוכרים, וכרגע אני נוטה לקנות משהו של Canon. המוכרים אומנם אמרו לי ש-Canon יקרים בלי סיבה, אבל לחברה שלי יש מצלמה של Canon והיא ממליצה. מילאתי את השאלון למטה ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים מומלצים. האם התקציב שלי בסדר? אוכל להוסיף עוד 100-300 שקלים אם זה שווה. תודה רבה שולמית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, אבל לפעמים גם בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש …

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by LAKOTA,

מה התקציב למצלמה מקסימום 1700 שח אילו נושאים לצילום: אני מצלמת טבע חי ודומם, משפחה, תנאי תאורה: בבית אור רגיל, בחוץ באור יום. צילום: בתוך הבית פלאש, בחוץ אם צריך אז גם כן. פלאש מובנה במצלמה. חצובה: עדיין אין אך ברגע שתהיה מצלמה ארכוש. לא חשוב לי כרגע לצלם ללא חצובה אך שיהיה פלאש המצלמה שאני משתמשת ניקון S550 ומה חסר בה? הפרטים הבאים: פוקוס ידני, צבעים חדים, הווייט בלאנס לא ממש עושה את העבודה, כאשר אני מצלמת את האחיינים אז שהתמונה לא תהיה מרוחה. תגובת צילום איטית, גם בין לחיצה ללחיצה זה איטי. תמונות נוף יוצאות לעיתים בהירות מדי וחלקן כהות. שאני מצלמת את כל המשפחה עלי לזוז קילומטרים אחורה. ארצה לפתח את התמונות שאצלם לגודל סביר (לא פוסטר, אך גודל בסביבות A4 ומטה…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. לכולם, קראתי את שני העמודים הראשונים של הפורום וקיבלתי רושם שכל מי שמבקש כאן המלצות למצלמות מבין ברוב הפרמטרים... אני לא מבינה ולו בפרמטר אחד (חוץ ממספר מגה פיקסל ;D). תמיד התעניינתי בצילום ותמיד הייתה בבית מצלמה מקצועית עם זום נשלף של ניקון (של אבא) והיא עדיין קיימת, מצויינת אך לא דיגיטלית. החלטתי שאני רוצה מצלמה דיגיטלית אך לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל לבחור... מתחיל בתקציב - הרצוי מתחת ל1000 שח למצלמה. הצילום העיקרי זה טבע נופים ובעלי חיים, חו"ל (אירופה). הייתה לי התנסות אחת עם מצלמה דיגיטלית של קנון, אין לי ת הדגם אך דבר אחד הרגיז בה- הזמן שצריך היה לחכות בין לחיצת הצילום לצילום עצמו ובין תמונה לתמונה. אשמח מכל מי שמוכן לנדב מידע החל מהפרמטרים שאני צריכה לחפש …

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by LAKOTA,

מה ההבדל בין שתי המצלמות חוץ מהמחיר, הן ממש דומות. http://www.21.tv/P-38213/SAMSUNG http://www.pompa.co.il/pl_product~SMXF30~137~686.htm אשמח מאוד לעזרה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. שמעו אני מצלםפ כבר הרבה זמן כל היום עם המצלמה עליי ואז אחד שמוכר מצלמות אמר לי שמצלמה דיגיטלית מוגבלת במספר התמונות האם זה נכון?לא מבחינת הכמות על הכרטיס זיכרון אלא משהו כמו 10000 תמונות היא לא יכולה לצלם יותר... זה נכון?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Boomerang,

(טוב, במקרה הזה העננים היו הנמוכים) תמונות מהבוקר (28.1) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by Walter Samuel,

לא הכי מקורי אבל זה מה שיש כשהשיעמום חוגג. אני אשמח לביקורת בונה בכל מקרה. תודה ;D צולם במצלמה Sony DSC-P72.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by exercise,

http://www.flickr.com/search/?q=hdr&w=all&s=int

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  22. יצאתי היום לפארק הוד-השרון (4 עונות) ויצא לי פה ושם לצלם קצת תמונות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by roieg,

שלום לחברי הפורום, אנחנו שמחים לעדכן אתכם על העלאתו של גליון 005 של קומפוזיציה - מגזין הצילום של ישראל המהדורה החודש כוללת 145 עמודים של תוכן מעניין, צילומים מרהיבים, חוויות מצולמות והמלצות. בגליון החודש תוכלו למצוא ראיון נרחב עם ורדי כהנא, מסע מצולם למונגוליה, פורטפוליו מדהים של רוברט משקה, סקירת עדשה, סקירה על מקומות לצילומי שקיעה עולמית, כתבה על לפלנד, כתבות על צילומי רחוב, צילומי מאקרו, פינת המק, מדריך לצילום גיאוגרפי בחו"ל וכמובן, כמו תמיד, עשרות צילומים עוצרי נשימה ומעוררי השראה. תודה רבה על התמיכה המתמשכת שלכם במגזין ואנחנו מקווים שתמשיכו להפיק הנאה ותועלת מקריאתו. קישור להורדת המגזין - http://www.composition.co.il בברכה, רועי גליץ וצוות מגזין קומפוזיציה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by R0ck,

8)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by benor,

פחות אמנותיים, אלא יותר צילומים תיעודיים ממקום מעניין. http://www.teva.org.il/?CategoryID=379&ArticleID=1087

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.