צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
איזה מהן מומלצות ? ממה להיזהר ? אגב, מה לגבי Camera4Less, ניתן לסמוך עליהם ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, שקונים מצלמה איך אני יודע כמה זיכרון יש בה? (זה חשוב מבחינת כמה תמונות נכנס בה ולפי גודל תמונות). זה זיכרון חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
שלום לכולם שלחתי תמצלמה שלי CANON A80 לתיקון כי יש לי אחריות של שנה והבעיה שיש במצלמה היתה אם החריץ של הזיכרון שברגע שמכניסים את הזיכרון למצלמה היא נתקעת לי וקיצור הם אמרו לי שאני צריך לשלם לתיקון וזה יעלה לי כ 300 שקל האם זה מוצדק ? והאם בכלל תיקון כזה עולה 300 שקל ? ואין עוד מקומות לתקן אותה ?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מהיום בד"כ אני לא מצלם דברים כאלה, והפעם גם לא ממש השקעתי לא היה לי זמן ממש ויכולת. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות שבחרתי מתוך כמה עשרות שצילמתי בחודשים האחרונים בהר החרמון (במפלס העליון, לא באתר למטה): קצת תמונות של רמת הגולן במבט מלמעלה: גם כשלמטה אין שלג, למעלה יש - והרבה: ינשוף שיושב בשלג: וינשוף שטס באוויר (הלבן מתחתיו זה עננים, לא שלג) שקיעה: וזה מה שקורה אם פותחים את הדלת באמצע סופת שלגים: זהו בינתיים, אולי בעוד שבועיים אני אוסיף עוד כמה תמונות
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אין לי יותר מדי תקציב צריך מצלמה ב600 שקל עם צריך לחרוג טיפה בשביל שיפורים משמעותיים או מהותיים אז אקבל גם ואם אפשר גם סוגים של כרטיסי זיכרון , ומה עדיף מצלמה על בטריות או על בטריה נטענת אני צריך תמצלמה לצבא ככה שיהיה לי שם להטעין אותה כל יום השאלה האם לא עדיף מצלמה על בטריות נטענות?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון התעניינתי בצילום ולאחר זמן מה שהייתי עם מצלמה אוטו' ולמדתי קצת על המצבים וכל השאר החלטתי להשתדרג.. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה בתקציב של עד 3,000 שקל אבל עדיף בפחות.. חשוב לי שלמצלמה יהיה זום גדול ויכולות מאקרו טובות יחסית...(אני משתמש במצלמה בעיקר לצילום ציפורים ומאקרו..אבל חשוב גם כל הדברים האחרים) חשבתי על 3 הדגמים הבאים: canon S2 IS dimage Z6 fuji s5600 רציתי לדעת מה דעתכם..איזה מצלמה עדיפה או שבכלל כדאי דגם אחר...איזה?
-
- 14 תגובות
- 756 צפיות
-
-
CANON S1IS חדשה, אני לא כל כך מכיר אותה, רק ניסיתי לשחק עם האופציות וכו': טוב יש עוד כמה תמונות אבל משום מה התפגר האתר שמעלה תמונות, אני יעדכן.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לפני הכל רק אומר שאני לא מבין דבר בצילום, והמצלמה מיועדת לתמונות בטיולים שלי, לא לצורך תחביב של צילום. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 2000 ש"ח (אפשר גם טיפה יותר אם זה מה שעוזר), לא כולל כרטיס זכרון (יש לי SD אחד כבר) אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? המצלמה לצורך טיולים בעקרון: תמונות נוף (צריך עדשה רחבה?), אנשים. גם תמונות בתנאים חשוכים יותר, כשיש עננים, ואפילו בלילה (לדוגמא בנין מואר בלילה מבחוץ). חוץ מזה מדי פעם אני מצלם גם עצמים קטנים יחסית - פסלים מעניינים וכו'. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש ח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני שמח להודיע שחבר הקהילה matan_18 הוא בעליה הגאים של מצלמת NIKON COOLPIX 8800 באמירה מוסגרת אומר שבהחלט התרשמתי מהשיפור שעשו ניקון בדגם הספציפי, איכות בנייה מדהימה, מצלמה מאסיבית, איכותית וגם ברמת הצילום מרשימה לא פחות. ונעבור לתמונות (הרשתי לעצמי להשוות איכות מול הקנון הקטנה): אני בפורטרייט (קאנון a95) אני בפורטרייט (ניקון) מאקרו - קאנון מאקרו - ניקון ואני הייתי חייב לצרף את עצמי למועדון החרציות אז הנה (צולם עם הקאנון)... כמובן שאנצל ההזדמנות לומר למתן תתחדש תהנה מהרכש החדש אני חושב שאתה בעל אחת המצלמות המקצועיות יותר פה בפורום. מי יתן ותפגיז בתמונות איכותTM
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי מחפשת מצלמה לשימושים יום יומיים (צילום ילדים, טיולים וכו') יש לה מספר דרישות : זום אופטי X10 לפחות שלא תהייה ענקית פלאש נגד עניים אדומות (מוצלח) שתהיה בעלת סוללת ליטיום נטענת (ולא AA) בעלת ממשק נוח ופשוט ככל האפשר דגמים ששמתי עליהם עיין: SP 565UZ OLYMPUS PANASONIC DMC-TZ5 Panasonic DMCFZ8 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי אנשים , אם אתם זוכרים אותי המלצתם לי כאן על ה S2 של קנון. אני בהחלט מרוצה ממנה! קניתי אותה כמחודשת , הביאו לי עליה מחיר ממש טוב.. בכל אופן , אני זוכר שבהתחלה , שהיתי מצלם איתה , היה יוצא אור ירוק בלילה , שאמור לעזור ל פלאש להתכוונן. בתקופה האחרונה שמתי לב שהאור הזה פשוט לא עובד יותר.. ניסיתי להגדיר את הפלאש בכל מיני מצבים לשנות מצבי צילום , ואין לי מושג , למה הוא לא עובד , או איך קוראים לאופציה שמפעיל האותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה , זה יהיה מצויין. אני מפחד שמשהו נדפק בנורה הזאת ולשלוח לתיקון אחרי פחות מחודש זה דיי מבאס. יש למישהו מושג? משהו שיכול לעזור? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני טס עוד חודש ורציתי לדעת אם יש מצלמות מומלצות בפחות מ-900 שקל. כל המצלמות המומלצות שראיתי באתרים לא יורדות מה-1000 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה למצלמה עד 1000 ש"ח חשבתי על שני דגמים 1. מצלמה דיגיטלית FujiFilm FinePix S-1500 2. מצלמה דיגיטלית Olympus SP-600 או שדעדיף דגם אחר המצמצה מיועד לצילומי רגילים משפחתיים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר פתחתי נושא דומה אך הוא נעלם ועבר מאז קצת זמן... אז כמו שהבנתם אני צריך מצלמה משפחתית פשוטה עד סכום של 700-800 לא איזה משהו מיוחד יותר מדיי הבנתי שהCANON 590 הכי חזה בקטגוריה והאמת שכבר ממש תכננתי לקנות אותה אבל אני רואה שהיא נעלמת מהשוק לאט לאט וכבר אין אותה בחנויות ליד הבית שלי,אני גר בקריות, יש ל590 איזו מתמודדת ראויה ששווה לקנות? ומוכרים אותה בחנויות כמו,CAMERA,KSP,באג,אופיס דיפו,ביג בוקס או שאר חנויות באזור חיפה והקריות,אין לי אפשרות עם אשראי... אני רוצה לקנות ממש בקרוב זה כבר דחוף אנחנו חייבים מצלמה בבית. עדיפות ממש גבוהה יש לי לFUJI F50 או F40,לא משנה למה,אבל זה מה שאני הכי רוצה עכשיו.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קראתי בכל הפורומים, להלן הנקודות שעדיין לא כ"כ ברורות : אני רוכש מסרטה של קנון בארצות הברית, דרך Amazon, ומביא אותה לארץ, כמובן שבארץ אין למסרטה אחריות, ולכן אני ארכוש ביטוח MACK בעלות של כ 330 ש"ח ל 4 שנים. 1. האם יש מעבדות נוספות בארץ שיש להם הסדר עם MACK פרט לבית הצילום, ארליך וטלרם ? 2. האם יש הבדל בין המעבדות ? (הבנתי שלחלק יש הסכם ישיר מול MACK, שמפשט את הבירוקרטיה) 3. מה קורה אם רכשתי ביטוח MACK אבל המעבדה בארץ לא יכולה לטפל ? הם שולחים לחו"ל הלוך חזור על חשבונם ? 4. קראתי ש MACK נכנסת לתוקף בתום השנה הראשונה של אחריות היצרן, אבל בארץ אין אחריות יצרן, ולכן ביטוח MACK אמור להיות בתוקף מהרגע שהפעלתי אותו (30 יום מהרכישה). האם MACK יכולים לטעון שלמוצר יש אחריות…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת? אם כן אז אני אשמח לדוגמא, תודה רבה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשני דיונים לאחרונה טען המשתמש Nironic שאני "נעול" על פוג'י ושבעצם לקסיו יש מצלמות איכותיות יותר. ההשוואה שהעליתי בתחתית ההודעה הזו לא סיפקה אותו, כי לאותה קסיו אין "עדשה שיוצאת החוצה". נו שוין. בואו נראה איך מצלמות אחרות של קאסיו שכן כוללות עדשה כזו עומדות מול ה-F31 - באור יום, באור חדר חזק, ובאור חלש. נתחיל מהשוואה שצילמתי היום בצהריים ובה שתי תמונות עם ה-F31 שלי, ועוד שתי תמונות עם קסיו Z700 של חבר שכבר הספיק למכור אותה (בשביל לקנות F31, אלא מה?). בשתי המצלמות השתמשתי באוטומט מלא כדי לדמות תוצאות אצל משתמש שלא מתמצא בצילום. ההגדרות היחידות ששיניתי היו גודל הקבצים ורמת הדחיסה שלהם - בשני המקרים בחרתי את האיכות המקסימלית. צילום באור-יום ב-ISO נמוך זווית ר…
-
- 99 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להורים שלי מצלמה דיגיטלית (רגילה / וידאו) יש לה כמה תכונות עיקריות בגדר חובה: וידאו ברמת FULL HD זום אופטי לפחות X3 מסך בגודל 2.5" ומעלה תפריט בעברית כבל USB בין המצלמה למחשב כרטיס מובנה או חיצוני (בהתאם למחיר הסופי שלמטה) שיספיק לצילום של עד חצי שעה FULL HD חוץ מ50 תמונות באיכות הכי טובה של המצלמה מחיר מקסימלי של 700 שקל כולל כרטיס זיכרון עם צריך (קנייה רק בארץ) תודה ויום טוב, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל, אני חדש כאן ואת ההודעה הראשונה שלי אני מקדיש לפורום הזה! לפי מה שקראתי בפורום בינתיים, ארגנתי רשימה של 18 מצלמות דיגיטליות סה"כ ??? אני צריך ייעוץ לגבי איזה מצלמה דיגיטלית לבחור. (פשוט כל המצלמות נראות איכותיות..) התקציב שלי הוא עד 2000 ¤. (עדיף פחות, קצת כואב לי בכיס..) הדרישות מהמצלמה היא שאיכות התמונה תהיה כמובן טובה. המצלמה מיועדת לצילום אירועים משפחתיים בחוץ ובבית, ו"שאר ירקות".. קיצר, הנה הרשימה: Canon: 1. Canon Powershot A75 Digital Camera ¤ 1395 2. Canon Powershot A80 ¤ 1793 Kodak: 3. Kodak EasyShare CX6330 Digital Camera ¤1,543 Minolta: 4. Dimage Z1 Digital Camera ¤2081 5. Minolta DIMAGE G500 Digital Camera1 ¤ 1622 Nikon: 6. Nikon C…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://inapcache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bigpicture/ramadan_08_26/r33_20100307.jpg לדוגמא פה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זיכרון עם הרבה זיכרון לטיול ארוך בחו"ל וחשוב שיהיה באיכות טובה, אולם אני לא מצליח להבדיל בין סוגי הכרטיסים. פזלתי לכיוון כרטיס SanDisk Extreme III x133 SDHC 8GB שעולה 260 ש"ח. מישהו יכול להסביר מזה בידיוק SDHC? מהו אומר הHC? והאם זה מתאים למצלמה שלי (Canon Power Shot A620)? תודה מראש, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העם המצלמה מסוגלת לצלם במשך יותר מ30 שניות ברזולוצה של 640 על מה שזה לא יהיה, או שזה פשוט מוגבל למצב הזה, לא משנה מה גודל הקטריס?!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-