עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by asdasdasd,

למה קיבלתי איתה רק 16 מגה של כרטיס ? לא אמורים לקבל יותר ? אני ממש לא בקטע של מצלמות פשוט.... מה לקנות ? כרטיס של 64 ? 128 ? ואיזה חברה לקנות ? (כתוב עליו שזה של ) איזה סוג בטריות מומלץ לקנות למצלמה ? זה AA ואיזה מטען .. נ.ב איך המצלמה בכלליות ? סבירה?...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מפליג מחר לאירופה ומאחר שבדיוטי-פרי בנמל אין משהו טוב (חוץ מקנון 4MP מגעילה) החלטתי להביא מצלמה איכותית מחו"ל.. עכשיו, יש להגדיש שאין לי נסיון קודם עם מצלמות דיגיטליות -זאת תיהיה הראשונה שלי. (עד עכשיו היה לי רק פילם) התקציב הוא עד 250$, (עדיף פחות) הדרישות שלי מהמצלמה הן די בסיסיות: איכותות תמונה מעולה (וכל היוצא בזה: מעבד תמונה/חשיין טובים ואיכותים) לפחות 5MP, קלות השימוש לא ממש חשובה לי, וכמה שיותר פיצ'רים במצלמה -יבורך זמן תגובה מהיר בין תמונה לתמונה. הכי חשוב: אם אפשר, שהיא תהיה מתוצרת יפן, כי הבנתי שאלה הכי איכותיות. עכשיו לשאלון: - אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה? אנשים, נופים לא תמונות רחבות מידי.- דברים בסיסים. - כמה מ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by aeroslash,

תמונה של מפל הבניאס ועוד שתי חשיפות ארוכות(בשעות החושך) של נהר הירדן מתחת לגשר של קיבוץ הגושרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by SV123,

שלום, ברשותי מצלמת canon S3 ואני רוצה ללמוד עוד בנוגע לשימוש ב-Live histogram. קראתי קצת על פענוח הגרף עצמו ואני מבין מה צריך בשביל שהתמונה תצא טובה. שאלתי היא, איך אני יכול לשלוט על נתוני הגרף (בעת הצילום, לא בפוטושופ). כלומר, אם זה over or under exposed אני יכול לשחק עם ה-iso, זמן החשיפה, גודל הצמצם וכו'. אבל איך "מורחים" גרף שהוא כולו בעיקר במרכז? אשמח לקבל עוד הסברים (או לינקים טובים) על השימוש ב-live histogram בעת הצילום. תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SpLAsH,

על איזה מצלמה אתם ממליצים באיזור ה1500 שקל? חשוב שהמצלמה תהיה 4-5 מגה פיקסל, זום אופטי X3-4, ושתהיה אפשרות לשליטה ידנית עדיפה מצלמה של קאנון, ניקון או אוליפוס, אבל כל הצעה תתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by JBKG,

היי, נושא ראשון שלי בHW אז נעים להכיר, אור. אני מצלם כרג עם Nikon D40 בנתיים עדשת קיט, וצילמתי עד לפני כמה חודשים עם Canon A530 שכבר מיצתה את עצמה. בעקרון לפי הגלריה אתם יכולים להבין שאני אוהב צילומי מאקרו וטבע, כרגע אני מנסה ללמוד צילומי אנשים ספונטנים אבל אני אתקדם הלאה רק אחרי שתהיה לי עדשה טובה שאני אוכל לצלם אנשים מרחוק בלי שישימו לב אליי. בכל אופן, פתחתי את הנושא כדי לקבל ביקורת על הגלריה (או אפילו כמה תמונות אחדות שתברחו). http://oryarimi.deviantart.com גלישה נעימה ותודה על הצפיה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by NOSTREDAMUS,

סט ראשון של המשתמש matan18 במצלמת הריפלקס-דיגיטלית החדשה, צולם בעדשת הקיט במצבי צילום PRE-SET המותאמים לסוג הצילום. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shoeyal,

לאחר שירדתי מהרעיון לקנות מארה"ב(ההפרש במחיר זעום) ראיתי שיש 3 יבואנים שונים לקאנון שנותנים 3 שנים אחריות 4H - ב 999 ש"ח (האתר CAMERA) MDK ב-1177 ש"ח + כ.זכרון 128 ו- קרט היבואן הרישמי ב- 1310 ש"ח + קורס צילום. אני מתפתה להצעה הזולה ביותר השאלה אם למישהו יש ניסיון טוב או רע עם אחד מהם ? ובנוסף למי יש מעבדות שירות בתל אביב מלבד לקרט ? נ.ב הדגם A510

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shlomi_x,

היי, התחלתי בטעות בחיבור המצלמה ללא התקנת הדרייבר לפני כן (לא שמתי לב לכיתוב המפורש). בכל אופן, לאחר התקנת הדרייברים לא הצלחתי להגיע לתמונות וקיבלתי הודעה "no camera was found" בעת בחירה ב "Brows and Download Images". הסרתי את המופע של המצלמה ב"Device Manager" שהיה ממוקם ב "Imaging Devices", הסרתי את ההתקנה, הכבל, ריסט והתקנה מחדש על פי הכללים. בסיום התהליך שוב קיבלתי את הודעת השגיאה. 1. האם אתם יודעים היכן הדרייבר צריך להיות מותקן ב "Device Manager"? 2. יש לכם רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עדיף לשמור מתחת ל-700 שקל אבל מחנות אמינה ועדיפות למיבואן רשמי. # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני לא מפחד מצילומים בחוץ זה בדר"כ כל מצלמה עושה בסדר, הנקודת חולשה שלי זה לרעשים בצילום INDOOR, אני לא יכול לסבול מצלמות שחדר טיפה חשוך גורם להם לערמות של "לכלוך" בתמונה או מריחה של תאורה בחדר טיפה חשוך. # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך? אם אני חייב להתפשר על גודל או איכות אני אתפשר על גודל, אבל זה יכאב לי, עדיף שהמצלמה תיהיה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TiSHu,

שלום לכולם אני ניצן יוגב ואני חדש בפורום [בכלל, בפורום של האתר הזה] משום מה אני רשום כבר פול זמן אבל אני לא זוכר שנרשמתי חפיף הקיצר חזרתי לפני שבוע ומשהו מגרמניה ויש לי כמה תמונות יפות מאוד שיצאו לי עם המצלמה החדשה שלי CANON A520 [לא הכי מקצועית, אני יודע] במקום לשים אותם פה אז אני מביא לכם את ה"אתר" של התמונות http://img306.imageshack.us/gal.php?g=germany10143yu.jpg תגידו מה אתם חושבים יש שם כמה תמונות מאוד יפות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by urich,

זהו עברתילעידן הדיגיטליאבא שלי אמר לי היוםקונים מצלמה. עשיתי בדיקה קצרה בזאפ למחירים עדכניים הלכנו לחנות וקנינו. 2300 שקל כולל sd 256 kingmax (סתם פירמה לא ) כולל מטען וסוללות פשוטים של 60 שקל לדעתי תיק למצלמה שעולה 80 שקל. שטויות כמו קורס צילום והדפסת תמונות מתנה שממש לא מעניין אותי. ומצלמה אחת...... konica minlota z3 פשוט רציתי זום חזק ולפחות 4 מגהפיקסל. אני יודע שהתמונות הן טובות אבל לא כאלהשיפילו אותך מהכיסא אבל אחרי קצת עבודה (הורדת רעש והקטנת הרזולוציה (לאקרופ). התמונות יצאו חדות וטובות. כמובן שראיתי כמה ביקורות לפני ופשוט החלטתי שזה מה שאני צריך- אין מצלמה מושלמת אבל זאת כמעט מושלמת בשבילי). בקיצור מצלמה שמתאימה לי בדיוק. עוד מעט נעלהתמונות של המחשב …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

חבר מהעבודה צילם חשבתי שזה מספיק יפה בשביל להציג גם כאן http://www.flickr.com/photos/78523288@N00/show/

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. טוב אני הרבה זמן מחפש מצלמה נורמלית עד 2500 שקל כבר פתחתי פה דיונים בעבר אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי בכל מקרה חיפשתי מצלמות באתרי מכירות בארץ קראתי ביקורות וראיתי סירטונים ביוטיוב (אני יודע שיוטיוב זה לא הדרך ) ולאכזבתי ראיתי שהרבה מהמצלמות האלו הן מ2010 וחלקן אפילו 2009 למרות שהם נימכרות במחיר מלא עכשיו אני לא מומחה במצלמות אבל באופן כללי במוצרים אחרים כאלו לשימוש ביתי 2-3 שנים זה המון ואני מעריך שגם במצלמות אז בכל מיקרה למישהו יש המלצה טובה ? אני מקבל סכום כסף בקרוב ורוצה משהו נורמלי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. השאלה בכותרת תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש מצלמה שתחליף סוף סוף את האולימפוס C-310 שלי וכמובן ששתי האופציות שאני חושב עליהן הן ה-A710 וה-F30... אני יודע שהנושא נטחן אבל עדיין יש לי כמה התלבטויות שלא הועלו בת'רדים קודמים, לפי מה שראיתי שה-F30 נחשבת יותר טובה אבל אני דווקא יותר נוטה לכיוון הקנון מכמה סיבות: 1. הנסיון שלי עם מצלמות קאנון הוא יותר טוב אני לא אוהב את איך שתמונות נראות כמו "צבעי מים" במצלמת פוג'י של אחי (S5000) וראיתי שזה קורה גם ב-F30 2. אני כן מעוניין בזום הגדול שיש לקאנון. 3. המייצב תמונה של הקנון אמור לעזור לסרטים להיראות יותר טוב (דיי חשוב לי). 4. כמה דברים קטנים אך מעצבנים בפוג'י כמו העובדה שהיא לא עובדת על סוללות AA, משתמשת בכרטיסי , ואין לה עינית. בקיצור רב אני דיי בטוח שהקנון היא…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ALÞHA,

תמונה שנכשלה טכנית, אך מתקבלת על הדעת עם העריכה הבאה (לדעתי) -

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בזמנו היתה לי התלבטות קשה לגבי איזו מצלמת כיס דיגיטלית לקנות: התלבטתי בין הSD800 לF31D והלכתי בסוף על הSD800 בעיקר בגלל מחסור בחנויות בF31D (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=295492) ובגדול הייתי מרוצה... ... חוץ כמובן מנושא צילום התמונות בחושך שהזכירו לי אותו בגדול בתרד שפתחתי. היו עוד כמה נושאים משניים (כמו חוסר האפשרות לקבוע זמן חשיפה של פחות משניה) אבל בגדול זה הדבר שהכי הפריע לי. אבל עכשיו יש לי הזדמנות לתקן את זה ולהזמין מצלמה אחרת - כשמטרת העל היא להיות באותה קטגוריה, במחיר של 1000-1600 ש"ח, ולהציע צילום איכותי יותר בעיקר בחשיפה גבוהה. בין היתר, שמתי לב שאני ממש לא נוטה לשפץ את התמונות במחשב, ולכן מצלמה שעושה קצת עיבוד Out of the box נראית לי בחירה קצת …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Booobb,

תמונה מדהימה, על חופי אוסטרליה, של שילוב סערת ברקים עם זיקוקים ובאמצע כוכב שביט נופל. מקור: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap070205.html [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by R0tem1,

אני מחפש לקנות מצלמה למשפחה והצלחתי לצמצם את הרשימה מתוך 100 בערך לשלושת הדגמים הללו. בעיקר לצילומי פנים וטיולים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הדרישות : יכולת לצלם לוח בחדר הרצאות באיכות גבוהה בתנאי תאורה של חדר מואר באור פלורסנטי וללא פלש יכולת לצלם באיכות טובה טקסט מודפס מספר זום אופטי מקסימלי מצלמה קומפקטית שניכנסת לכיס אפשרות לצילום רחב זוית כך שאני אוכל לתפוס בצילום אחד את כול הלוח אין שום צורך בצילום סרט וידיאו רצוי סוללות סטנדרטיות רצוי מסך מסתובב ואפשרות לחצובה ושלט רחוק לצילום לילה בחשיפות ארוכות זהו פירטתי מה שאני רוצה ומה שאני לא צריך מהמצלמה בצורה הכי מפורטת שאני יכול זה מדורג מהכי חשוב להכי פחות חשוב הכסף לא משחק תפקיד קריטי, אם כי רצוי כמה שפחות חשבתי על pentax optio 555 or 550 המצלמה היחידה למיטב הבנתי שמאפשרת זום כפול 5 בגוף של מצלמת כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by overload,

אין קשר בתמונות אבל כולם צולמו באותו יום (פשוט לא בא לי להציף את הפורום ) מים- עם עריכה כבדה של צבעים: חמצן במקרו- משהו במקרו שצולם באור מלא של 2 בצוהוריים (חשיפה מהירה) - הקיבוץ את זאת אני אוהב כי היא 0% עריכה אפילו לא לצבעים טיפה (!).

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים