צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי חברה. אני יודע שיש כאן כמה אנשים מתמצאים בתחום, לכן אני פונה לכאן ליעוץ. עברתי עד אכשיו בכמה חנויות, וקיבלתי המלצות חמות על הפוג'י S5600, האם היא טובה כפי שמשבחים אותה, והאם במחיר של 1000 ש"ח היא שווה את הקניה. כמו כן מצאתי את המצלמה הזאת: http://camera.co.il/Sale.asp?pid=1152. מה דעתכם? כאמור המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, חברים, טיולים, וכו.. השמח לשמוע על עוד אופציות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל , סלחו לי על הכותרת . מאחר ואני לא יודע איך קוראים לסוג זה של צילום , כתבתי כותרת כללית .. אני מעוניין לצלם סרטונים , בדומה לסרטון של הרשות השניה , שמסריטה משהו כמו 12 שעות על 30 שניות של וידאו .. אני יודע שזהו לא צילום וידאו אחד ארוך שמורץ ב Fast Play , אלא צילום של פריים אחד כל X שניות .. רציתי לדעת , איך נקרא סוג זה של צילום , איזה מצלמות תומכות בו ( ללא קשר למחיר ) , ועוד פרטים על צילום כזה אם אפשר .. תודה :]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, התחדשתי בA 50/1.7 מה שמוזר הוא שהמצלמה לא מקבלת ערך צמצם מהעדשה, זה נורמלי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה תמונות שצילמי ואני חדש בתחום אז התגובות שלכם מאוד חשובות לי בבקשה ! [תוקן] #1 http://img441.imageshack.us/my.php?image=s6300415zr0.jpg #2 http://img441.imageshack.us/my.php?image=s6300418pg1.jpg #3 http://img87.imageshack.us/my.php?image=s6300433xn4.jpg
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול חבר שלי סיפר לי שכשחזר מנורווגיה רצה להוציא את התמונות שצילם בקאנון A85 החדשה שקנה שם. וכשפתח את התיק גילה שהמצלמה לא עובדת, כשפתחת את בית הסוללות מצא שם ג'יפה שחורה ששרפה לו חצי מהמצלמה במפנים..מחזה לא נעים בכלל...בהתחשב בכך שאין לו אחריות עליה. איך אני יכול להימנע ממצב כזה עם ה A75 שלי ? יש לי סוללות GP2000.. או שמא אין לי סיבה לדאגה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונה שנכשלה טכנית, אך מתקבלת על הדעת עם העריכה הבאה (לדעתי) -
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מצלמה שאני יכול לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות עמידה, זולה וקטנה ככול האפשר... האיכות לא הכי חשובה לי, למעשה המצלמה של האייפון היית מספקת אותי אם רק היה לי שם פלאש. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מצלמה בסביבות ה 2000 ש"ח. למי יש את ה panasonic dmc-fz5 ומה דעתכם עליה תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלון לקניית מצלמת DSLR כדי להקל על קריאת התשובות, אנא כתוב בין התגיות , כך: תשובה. • מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1500 אבל אם אני מוכנה להשקיע יותר אם אין מצלמה מיקצועית טובה שמתאימה לי בסכום הזה אבל עדיין, אני מעדיפה כמה שיותר זול כי קשה לי להשקיע בזה המון כרגע • האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? עדשות, תיק מצלמה, זיכרון 4GB • האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא • האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא • האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא • אי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נושא ראשון שלי בHW אז נעים להכיר, אור. אני מצלם כרג עם Nikon D40 בנתיים עדשת קיט, וצילמתי עד לפני כמה חודשים עם Canon A530 שכבר מיצתה את עצמה. בעקרון לפי הגלריה אתם יכולים להבין שאני אוהב צילומי מאקרו וטבע, כרגע אני מנסה ללמוד צילומי אנשים ספונטנים אבל אני אתקדם הלאה רק אחרי שתהיה לי עדשה טובה שאני אוכל לצלם אנשים מרחוק בלי שישימו לב אליי. בכל אופן, פתחתי את הנושא כדי לקבל ביקורת על הגלריה (או אפילו כמה תמונות אחדות שתברחו). http://oryarimi.deviantart.com גלישה נעימה ותודה על הצפיה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה שתחליף סוף סוף את האולימפוס C-310 שלי וכמובן ששתי האופציות שאני חושב עליהן הן ה-A710 וה-F30... אני יודע שהנושא נטחן אבל עדיין יש לי כמה התלבטויות שלא הועלו בת'רדים קודמים, לפי מה שראיתי שה-F30 נחשבת יותר טובה אבל אני דווקא יותר נוטה לכיוון הקנון מכמה סיבות: 1. הנסיון שלי עם מצלמות קאנון הוא יותר טוב אני לא אוהב את איך שתמונות נראות כמו "צבעי מים" במצלמת פוג'י של אחי (S5000) וראיתי שזה קורה גם ב-F30 2. אני כן מעוניין בזום הגדול שיש לקאנון. 3. המייצב תמונה של הקנון אמור לעזור לסרטים להיראות יותר טוב (דיי חשוב לי). 4. כמה דברים קטנים אך מעצבנים בפוג'י כמו העובדה שהיא לא עובדת על סוללות AA, משתמשת בכרטיסי , ואין לה עינית. בקיצור רב אני דיי בטוח שהקנון היא…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התחלתי בטעות בחיבור המצלמה ללא התקנת הדרייבר לפני כן (לא שמתי לב לכיתוב המפורש). בכל אופן, לאחר התקנת הדרייברים לא הצלחתי להגיע לתמונות וקיבלתי הודעה "no camera was found" בעת בחירה ב "Brows and Download Images". הסרתי את המופע של המצלמה ב"Device Manager" שהיה ממוקם ב "Imaging Devices", הסרתי את ההתקנה, הכבל, ריסט והתקנה מחדש על פי הכללים. בסיום התהליך שוב קיבלתי את הודעת השגיאה. 1. האם אתם יודעים היכן הדרייבר צריך להיות מותקן ב "Device Manager"? 2. יש לכם רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים.. אני אנסה לקצר. אני עכשיו בהודו (אחרי נפאל), הגעתי עם ה Canon S2 עשתה עבודה טובה עד שהחליטה שהיא מפסיקה לעבוד, פשוט לא נדלקת.. ניסיתי להטעין סוללות\סוללות חדשות.. לא עזר.. פשוט מסרבת להדלק. אני לא מאמין שאני אמצא תכנאי מורשה של קנון באיזור הכפרים בצפון אז חשבתי לקנות אחת חדשה.. (אני אנסה בכל זאת למצוא איזה מוסכניק שיסכים לבדוק לי אותה, אין מה להפסיד) בכל מקרה, התקציב לא גבוה במיוחד, המצלמה הזאת היא לשלושה חודשים ואחר כך לא יהיה לי שימוש רציני איתה. (יש לי D80 בבית) יש כמה דברים שחשוב לי לציין 1) מכוון שאני במזרח, אין כאן דגמים חדשים.. תמליצו לי על דגמים עד החצי שנה האחרונה למשל... 2) רצוי ניקון\קנון\סוני - קשה למצוא כאן חברות אחרות (גם את אלו שצי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין ה- 450D, 1000D ו-500D לצילום חובבני. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק ב-1000D או שאני צריך יותר. השימושים שלי הם צילומים כלליים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפליג מחר לאירופה ומאחר שבדיוטי-פרי בנמל אין משהו טוב (חוץ מקנון 4MP מגעילה) החלטתי להביא מצלמה איכותית מחו"ל.. עכשיו, יש להגדיש שאין לי נסיון קודם עם מצלמות דיגיטליות -זאת תיהיה הראשונה שלי. (עד עכשיו היה לי רק פילם) התקציב הוא עד 250$, (עדיף פחות) הדרישות שלי מהמצלמה הן די בסיסיות: איכותות תמונה מעולה (וכל היוצא בזה: מעבד תמונה/חשיין טובים ואיכותים) לפחות 5MP, קלות השימוש לא ממש חשובה לי, וכמה שיותר פיצ'רים במצלמה -יבורך זמן תגובה מהיר בין תמונה לתמונה. הכי חשוב: אם אפשר, שהיא תהיה מתוצרת יפן, כי הבנתי שאלה הכי איכותיות. עכשיו לשאלון: - אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה? אנשים, נופים לא תמונות רחבות מידי.- דברים בסיסים. - כמה מ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בזמנו היתה לי התלבטות קשה לגבי איזו מצלמת כיס דיגיטלית לקנות: התלבטתי בין הSD800 לF31D והלכתי בסוף על הSD800 בעיקר בגלל מחסור בחנויות בF31D (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=295492) ובגדול הייתי מרוצה... ... חוץ כמובן מנושא צילום התמונות בחושך שהזכירו לי אותו בגדול בתרד שפתחתי. היו עוד כמה נושאים משניים (כמו חוסר האפשרות לקבוע זמן חשיפה של פחות משניה) אבל בגדול זה הדבר שהכי הפריע לי. אבל עכשיו יש לי הזדמנות לתקן את זה ולהזמין מצלמה אחרת - כשמטרת העל היא להיות באותה קטגוריה, במחיר של 1000-1600 ש"ח, ולהציע צילום איכותי יותר בעיקר בחשיפה גבוהה. בין היתר, שמתי לב שאני ממש לא נוטה לשפץ את התמונות במחשב, ולכן מצלמה שעושה קצת עיבוד Out of the box נראית לי בחירה קצת …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר מהעבודה צילם חשבתי שזה מספיק יפה בשביל להציג גם כאן http://www.flickr.com/photos/78523288@N00/show/
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונה של מפל הבניאס ועוד שתי חשיפות ארוכות(בשעות החושך) של נהר הירדן מתחת לגשר של קיבוץ הגושרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה חנויות וכולם אמרו שכבר לא מייצרים את המצלמה הנ"ל ב C4L אין יותר וגם ברוב החנויות שהמחיר של המצלמה הנ"ל שפוי אין במלאי ולא יביאו כנראה מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את המצלמה הזאת?? והאם כדאי לחכות לA85 שמגיעה בסוף החודש ומחירה יהיה 1900 שקל ? חנויות במרכז..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מצלמת canon S3 ואני רוצה ללמוד עוד בנוגע לשימוש ב-Live histogram. קראתי קצת על פענוח הגרף עצמו ואני מבין מה צריך בשביל שהתמונה תצא טובה. שאלתי היא, איך אני יכול לשלוט על נתוני הגרף (בעת הצילום, לא בפוטושופ). כלומר, אם זה over or under exposed אני יכול לשחק עם ה-iso, זמן החשיפה, גודל הצמצם וכו'. אבל איך "מורחים" גרף שהוא כולו בעיקר במרכז? אשמח לקבל עוד הסברים (או לינקים טובים) על השימוש ב-live histogram בעת הצילום. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי היום פילטר פולירייזר, בנתיים ההשפעה על הניגודיות מאד טובה. רציתי לדעת אם יש לו גם "תופעות לוואי" שליליות?? תמונות יגיען ביום רביעי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-