עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by proevo4ever,

אהלן, יש לי תקציב של 2000 עד 2500 שקל מקסימום. שמתי עין על 2 דגמים: Panasonic Lumix DMC-TZ60 או Sony CyberShot DSC-RX100 II אני מחפש זום (לא חובה מטורף), תמונות איכותיות, צילום טוב בלילה ומצלמה קומפקטית! מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shoeyal,

לאחר שירדתי מהרעיון לקנות מארה"ב(ההפרש במחיר זעום) ראיתי שיש 3 יבואנים שונים לקאנון שנותנים 3 שנים אחריות 4H - ב 999 ש"ח (האתר CAMERA) MDK ב-1177 ש"ח + כ.זכרון 128 ו- קרט היבואן הרישמי ב- 1310 ש"ח + קורס צילום. אני מתפתה להצעה הזולה ביותר השאלה אם למישהו יש ניסיון טוב או רע עם אחד מהם ? ובנוסף למי יש מעבדות שירות בתל אביב מלבד לקרט ? נ.ב הדגם A510

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, אני צריך מצלמה שאני יכול לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות עמידה, זולה וקטנה ככול האפשר... האיכות לא הכי חשובה לי, למעשה המצלמה של האייפון היית מספקת אותי אם רק היה לי שם פלאש. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Booobb,

תמונה מדהימה, על חופי אוסטרליה, של שילוב סערת ברקים עם זיקוקים ובאמצע כוכב שביט נופל. מקור: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap070205.html [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by aeroslash,

תמונה של מפל הבניאס ועוד שתי חשיפות ארוכות(בשעות החושך) של נהר הירדן מתחת לגשר של קיבוץ הגושרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הדרישות : יכולת לצלם לוח בחדר הרצאות באיכות גבוהה בתנאי תאורה של חדר מואר באור פלורסנטי וללא פלש יכולת לצלם באיכות טובה טקסט מודפס מספר זום אופטי מקסימלי מצלמה קומפקטית שניכנסת לכיס אפשרות לצילום רחב זוית כך שאני אוכל לתפוס בצילום אחד את כול הלוח אין שום צורך בצילום סרט וידיאו רצוי סוללות סטנדרטיות רצוי מסך מסתובב ואפשרות לחצובה ושלט רחוק לצילום לילה בחשיפות ארוכות זהו פירטתי מה שאני רוצה ומה שאני לא צריך מהמצלמה בצורה הכי מפורטת שאני יכול זה מדורג מהכי חשוב להכי פחות חשוב הכסף לא משחק תפקיד קריטי, אם כי רצוי כמה שפחות חשבתי על pentax optio 555 or 550 המצלמה היחידה למיטב הבנתי שמאפשרת זום כפול 5 בגוף של מצלמת כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kidardas,

היי, אני מחפש מצלמה פשוטה יחסית בתקציב של עד 400 שקל. מצאתי את Fuji FinePix AX250 ב400, היא נראת לי טובה יחסית. מה דעתכם? יש לכם המלצות אחרות? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by doscape,

מה הייתם לוקחים, הכי אהבתי את ה S5800 FUJI, כי יש בה עינית, מסך איכותי וזום X10 והמחיר סביר. לעומת זאת יש את TZ3 של PANASONIC. ואת הNIKON P50 וגם KODAK C712 מה מבין המצלמות הללו הייתם בוחרים ולמה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by R0ck,

הפרונט של אחת היאכטות השכנות ל J24 שלנו. 8) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dbx22,

1.אתם ממליצים על המצלמה הזאת? 2.בשביל מה נחוץ המסך המסתובב? בשביל מה הוא מסתובב? תודה!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by overload,

אין קשר בתמונות אבל כולם צולמו באותו יום (פשוט לא בא לי להציף את הפורום ) מים- עם עריכה כבדה של צבעים: חמצן במקרו- משהו במקרו שצולם באור מלא של 2 בצוהוריים (חשיפה מהירה) - הקיבוץ את זאת אני אוהב כי היא 0% עריכה אפילו לא לצבעים טיפה (!).

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by דניאל י.,

sony a350 tamron 70-300 ללא עריכה. כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  13. אני מחפש מצלמה שתחליף סוף סוף את האולימפוס C-310 שלי וכמובן ששתי האופציות שאני חושב עליהן הן ה-A710 וה-F30... אני יודע שהנושא נטחן אבל עדיין יש לי כמה התלבטויות שלא הועלו בת'רדים קודמים, לפי מה שראיתי שה-F30 נחשבת יותר טובה אבל אני דווקא יותר נוטה לכיוון הקנון מכמה סיבות: 1. הנסיון שלי עם מצלמות קאנון הוא יותר טוב אני לא אוהב את איך שתמונות נראות כמו "צבעי מים" במצלמת פוג'י של אחי (S5000) וראיתי שזה קורה גם ב-F30 2. אני כן מעוניין בזום הגדול שיש לקאנון. 3. המייצב תמונה של הקנון אמור לעזור לסרטים להיראות יותר טוב (דיי חשוב לי). 4. כמה דברים קטנים אך מעצבנים בפוג'י כמו העובדה שהיא לא עובדת על סוללות AA, משתמשת בכרטיסי , ואין לה עינית. בקיצור רב אני דיי בטוח שהקנון היא…

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by R0ck,

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by bilbo,

המצלמה Canon S2 רק הקטנתי איכות וגודל. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by rangerman,

את התמונה הראשונה צילמתי ב-ISO 1600 (את הרקע שלה טשטשתי קצת ב-PSP-XI). שתי התמונות הבאות ב-ISO 200, ואלה שאחריהן ב-ISO 100. ברובן הסתפקתי בהקטנה וחידוד קל. בסה"כ, אין הפתעות עם המצלמה הזו. איכות התמונה שלה מעולה, איכות הבניה שלה טובה מאוד, וגם הווידאו מתאים בדיוק לדרישות הצנועות שלי (שנותרו ללא מענה לאחר שהחלפתי את ה-R5 ב-GX8). בשביל המקרים הנדירים שבהם אני מעדיף לצלם ווידאו במקום סטילס, אני לא צריך יותר מ-640x480x30. הצדדים החלשים של המצלמה הם עדשה שמתחילה ב-36 מ"מ בלבד, ממשק משתמש מסורבל, מקרו עם הגדלה נמוכה למדי, והעדר מוחלט של תכונות מתקדמות (היסטוגרמה, RAW, מצב M, תושבת פלאש, AEB, שליטה על הגדרות עיבוד התמונה וכו'). בפורומים בחו"ל יש שמגדירים את ה-F31 כ-"One trick …

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by over,

שימו לב מה היה פעם. אורך מוקד אחד . שתי טבעות, אחת לפוקוס ואחת לצמצם ...

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by R0tem1,

אני מחפש לקנות מצלמה למשפחה והצלחתי לצמצם את הרשימה מתוך 100 בערך לשלושת הדגמים הללו. בעיקר לצילומי פנים וטיולים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by idan,

חיפשתי בהרבה חנויות וכולם אמרו שכבר לא מייצרים את המצלמה הנ"ל ב C4L אין יותר וגם ברוב החנויות שהמחיר של המצלמה הנ"ל שפוי אין במלאי ולא יביאו כנראה מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את המצלמה הזאת?? והאם כדאי לחכות לA85 שמגיעה בסוף החודש ומחירה יהיה 1900 שקל ? חנויות במרכז..

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  20. Started by SpLAsH,

על איזה מצלמה אתם ממליצים באיזור ה1500 שקל? חשוב שהמצלמה תהיה 4-5 מגה פיקסל, זום אופטי X3-4, ושתהיה אפשרות לשליטה ידנית עדיפה מצלמה של קאנון, ניקון או אוליפוס, אבל כל הצעה תתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי מצלמת וידאו FHD של CANON HF10 מצלמה יחסית יקרה ועושה עבודה נפלאה. רק שהפעם אני חייב להעלות משהו ל YOUTUBE כל סרטון גם באיכות הכי נמוכה של 3 דקות יוצא מעל 150 מגה איך אני לוקע את ה MT2S ומעביר אותו לאיכות ראויה להעלאה ל YOU TUBE ודומיו?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by benor,

אני מקווה מאוד שבקרוב אני אעלה לכאן סט יותר מושקע ומעניין. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by T-Flash,

עלה מרגיע....

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  24. רכשתי היום פילטר פולירייזר, בנתיים ההשפעה על הניגודיות מאד טובה. רציתי לדעת אם יש לו גם "תופעות לוואי" שליליות?? תמונות יגיען ביום רביעי

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by GAL_FX,

• 3 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.