עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by overload,

אין קשר בתמונות אבל כולם צולמו באותו יום (פשוט לא בא לי להציף את הפורום ) מים- עם עריכה כבדה של צבעים: חמצן במקרו- משהו במקרו שצולם באור מלא של 2 בצוהוריים (חשיפה מהירה) - הקיבוץ את זאת אני אוהב כי היא 0% עריכה אפילו לא לצבעים טיפה (!).

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  2. שלום! בגלל שאני אפשר להגיד דיי בור בכל עניין המצלמות הדיגיטליות, אני צריך את עזרתכם שתתנו לי המלצות על מצלמה דיגיטלית ב3.2 מגה פיקסל באיכות סבירה, אני לא צריך משהו מקצועי יותר מדי וחשוב שהיא תיהיה הכי הכי קטנה שאפשר. בקשר לשאר הפונקציות האחרות שקיימות במצלמות הדיגטליות אני לא יכול להגיד מה אני מחפש כי כמו שאמרתי אני לא מבין בזה, אז אני משאיר את זה בידיים שלכם וסומך עליכם שתתנו לי דגמים שמתאימים למה שאני מחפש, ואני חוזר ואומר - דגש שתיהיה קטנה וקומפקטית אה כן, וגם שלא תיהיה יקרה מדי, לא צריך להשתגע עם המחירים ועוד סתם משהו שרציתי לשאול עליו, בגלל שאני לא ממש מבין בכל העניין של המצלמות ראיתי את המצלמה הזאת, היא יחסית זולה עם 6 מגה פיקסל וגם מאוד קטנה, בידיוק כמ…

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by itaysp,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמת כיס קטנה.. כמה שיותר קטנה אבל שתהיה בה שליטה מינימלית על ההגדרות. אני לא ורצה רק ללחוץ ולצלם אלא גם לשלוט על ההגדרות, אבל מצד שני אני רוצה שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. לדוד שלי יש D70 ונסעתי אליו לפני כמה חודשים.. שבוע הייתי איתה כל הזמן ונידלקתי עליה.. אבל הבעיה שהיא גדולה. וגם כל שאר הדמוי DSLR גדולות. אני מחפש משהו קטן ויפה וטוב במחיר טוב לדוגמה Nikon COOLPIX S6 או Olympus µ-mini DIGITAL S המצלמה תקנה כנראה בארה"ב, לכן המחיר הוא בערך 300$. אם אפשר להכניס כרטיס זיכרון נוסף ובטריו נטענות במחיר - אחלה, אם לא - אז לא. אני אקנה בהזדמנות אחרת אחרי שאני אחסוך עוד קצת.

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by over,

שימו לב מה היה פעם. אורך מוקד אחד . שתי טבעות, אחת לפוקוס ואחת לצמצם ...

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by sim12345,

דבר ראשון לפני מילוי השאלון, אני מחפש מצלמה לטיול בחו"ל, זו המצלמה הראשונה שלי, אני לא מחפש להתמקצע בצילום, המטרה היא לצלם את הטיול ולתעד רגעים אחרים בעתיד. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין לי ידע או ניסיון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? כאמור, לא התנסתי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מע…

6. Started by SLI/CF,

שלום חברים, אימי החליטה שהיא צריכה מצלמה חדשה ומאחר ואין לי את הידע הנדרש בבחירת מצלמות פניתי לעזרתכם המקצועית 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 400 שקלים, עם חריגה של 50 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. מ-1 עד 10, בערך 3 .3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 2 מצלמות של חברת canon, אינני זוכר את הדגם החיסרון שהגביל אותי באופן הכי עקבי היה הסוללות, וצריכת האנרגיה של המצלמות, לכן המצלמה שתומלץ צריכה להיות בעלת סוללת ליתיום. אימי לא מוכנה להתפשר על משהו אחר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ו…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  7. מחפש מצלמה לצרכי צילום ביתיים שוטפים (טיולים, ארועים, בית וכו'), התקציב הוא כ 1,000 ש"ח, אשמח לשמוע איזו מצלמה הכי איכותית אפשר לקבל בתקציב הנ"ל. בנוסף, חשוב שהמצלמה תהיה יחסית קלה ודקה, כנקודת ייחוס אני לוקח את Canon Powershot A720 IS, ואני רוצה משהו יותר קל ודק ממנה. (לא המצלמות הכי קלות ודקות, אבל משהו יותר קליל מהמצלמה הנ"ל) להמלצתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  8. הדרישות : יכולת לצלם לוח בחדר הרצאות באיכות גבוהה בתנאי תאורה של חדר מואר באור פלורסנטי וללא פלש יכולת לצלם באיכות טובה טקסט מודפס מספר זום אופטי מקסימלי מצלמה קומפקטית שניכנסת לכיס אפשרות לצילום רחב זוית כך שאני אוכל לתפוס בצילום אחד את כול הלוח אין שום צורך בצילום סרט וידיאו רצוי סוללות סטנדרטיות רצוי מסך מסתובב ואפשרות לחצובה ושלט רחוק לצילום לילה בחשיפות ארוכות זהו פירטתי מה שאני רוצה ומה שאני לא צריך מהמצלמה בצורה הכי מפורטת שאני יכול זה מדורג מהכי חשוב להכי פחות חשוב הכסף לא משחק תפקיד קריטי, אם כי רצוי כמה שפחות חשבתי על pentax optio 555 or 550 המצלמה היחידה למיטב הבנתי שמאפשרת זום כפול 5 בגוף של מצלמת כ…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  9. רכשתי היום פילטר פולירייזר, בנתיים ההשפעה על הניגודיות מאד טובה. רציתי לדעת אם יש לו גם "תופעות לוואי" שליליות?? תמונות יגיען ביום רביעי

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by R0ck,

הפרונט של אחת היאכטות השכנות ל J24 שלנו. 8) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by approx,

תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה הכי יפה ? ואם כדי לצלם את זה בשחור לבן אולי ? http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00422.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00423.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00424.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00425.jpg

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by dbx22,

שלום דוד שלי הגיע מגרמניה ואיתו panasonic fz50 מאוד התלהבתי מהעניין ואני רוצה לקנות גם משהו דומה. מה שאהבתי במצלמה זה שהזום והפוקוס ידני, אבל אני לא יודע אם זה באמת עדיף על האוטומטי שמצוי ברוב הדגמים. יש לי כעת קנון A80. ממה שחיפשתי בזאפ ראיתי את הדגמים הבאים. הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף מהדגמים האלה ולמה, ואם תוכלו אז תנו לי גם טיפים בנושא מה כדאי ומה פחות כדאי. אני מחפש בטווח מחירים של פחות מ2000. הנה הדגמים: Fuji FinePix S5700 S5200 Panasonic DMC-FZ5 Panasonic DMC-FZ7 Panasonic DMC-FZ8 Fuji FinePix S6000 Canon S3 S5 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי מצלמת וידאו FHD של CANON HF10 מצלמה יחסית יקרה ועושה עבודה נפלאה. רק שהפעם אני חייב להעלות משהו ל YOUTUBE כל סרטון גם באיכות הכי נמוכה של 3 דקות יוצא מעל 150 מגה איך אני לוקע את ה MT2S ומעביר אותו לאיכות ראויה להעלאה ל YOU TUBE ודומיו?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  14. בשונה מפורומי צילום אחרים, הפורום כאן עוסק בעיקר בציוד צילום, דיונים מעמיקים על דגמים חדשים וכו', אתם לא חושבים שיש פה פספוס של המטרה? כל הציוד נועד בסופו של דבר בשביל לצלם. אז יש מצב שנתחיל לראות פה מהפך ורוב האשכולות יעסקו בניתוח צילומים, ושנתקדם יותר בכיוון הזה? זה יעזור גם לאלה שמעדיפים דיונים טכניים. כי תוכלו לבחון מקרוב מה כל מצלמה ועדשה יודעות לעשות.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by dbx22,

1.אתם ממליצים על המצלמה הזאת? 2.בשביל מה נחוץ המסך המסתובב? בשביל מה הוא מסתובב? תודה!

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by idan,

חיפשתי בהרבה חנויות וכולם אמרו שכבר לא מייצרים את המצלמה הנ"ל ב C4L אין יותר וגם ברוב החנויות שהמחיר של המצלמה הנ"ל שפוי אין במלאי ולא יביאו כנראה מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את המצלמה הזאת?? והאם כדאי לחכות לA85 שמגיעה בסוף החודש ומחירה יהיה 1900 שקל ? חנויות במרכז..

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  17. היי רציתי לשתף אותכם בתמונה שצילמתי - עברה עריכה כמובן וצולמה באייפון. (ומשמשת כדסקטופ הנוכחי שלי ) אשמח לשמוע חוות דעת. עודד.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by OutRaGe,

שלום. כפי שכולכם בטח יודעים, תמונות ממצלמה דיגיטלית שוקלות המון, כ-750-1400KB לתמונה. יש את הדרך של לפתוח בצייר לשמור בשם על אותה תמונה ואז היא מוקטנת בערך ב-60 אחוז מגודלה המקורי. אני מחפש תוכנה או שיטה כל שהיא לעשות את ההקטנה הזאת בצורה המונית(לכמויות גדולות של תמונות) אם למישהו יש את מה שאני מחפש אני אודה לו מאוד.

19. Started by shlomi_x,

היי, התחלתי בטעות בחיבור המצלמה ללא התקנת הדרייבר לפני כן (לא שמתי לב לכיתוב המפורש). בכל אופן, לאחר התקנת הדרייברים לא הצלחתי להגיע לתמונות וקיבלתי הודעה "no camera was found" בעת בחירה ב "Brows and Download Images". הסרתי את המופע של המצלמה ב"Device Manager" שהיה ממוקם ב "Imaging Devices", הסרתי את ההתקנה, הכבל, ריסט והתקנה מחדש על פי הכללים. בסיום התהליך שוב קיבלתי את הודעת השגיאה. 1. האם אתם יודעים היכן הדרייבר צריך להיות מותקן ב "Device Manager"? 2. יש לכם רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by R0tem1,

יש לי כמה אירועים ממש חשובים בזמן הקרוב שאני צריך לצלם ולא יכולתי לחכות לסיגמה. קניתי את הפנטקס AF-540 FGZ, לפי התרשמות ראשונית מאתמול זה פלאש איכותי ביותר מאד נהנתי לעבוד איתו. למישהו יש רעיון מה לעשות עם הסיגמה חוץ מלמכור אותו?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  21. http://photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=183345 ראו הוזהרתם!

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  22. שלום חברים. כרגע התקלקלה לי המצלמה הנאמנה שלי CANON A60 שאגב היתי מאוד מרוצה ממנה! ואני בדילמה חדשה, איזו מצלמה לקנות? אני יכול להשקיע עד 1700-1800 שח במלמה חדשה.. אני צלם חובבן, לא מצלמם בדרך כלל ברזולוציות גבוהות, חובב מאוד מקרו וצילום נופים. חשוב לי שהמצלמה תהיה קומפקטית,נוחה,מהירות צילום גבוה, איכות וידוא ומסך טובים,צילום בחושך טוב ומשהכי חשוב שאני ארגיש הבדל משמעותי בין המצלמה החדשה לA60הישנה שלי...(: חשבתי בכוון CANON.. ויותר ספציפי בכוון סדרתS40 \SD300! מה אתם חושבים על המצלמה? מבחינת נוחות, הסוללה הנטענת שלה, איכות תמונה\מקרו ואיזה יתרונות חסרונות מול A60 יש לה? או שאתם חושבים שאני צריך ללכת בכוון אחר אולי על סדרת A שוב פעם? עוד שקלתי את S1 IS.. אך ללא הזום שלה,…

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by R0ck,

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by PyroGhost,

מישהו יודע? איך היא בהשוואה לעדשות קיט אחרות? מה המחיר שלה בנפרד מהמצלמה? האם שווה לקחת אותה כחלק מהקיט או להשקיע בעדשות אחרות כדוגמאת ה17-70 של סיגמה או ה APO 70-300?

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by Guyn,

שלום. תיכננתי לקנות את המצלמה A630 אבל הסוכן שאני קונה דרכו אמר שנגמר לו המלאי. לכן חשבתי על המצלמות: Canon PowerShot S3 IS Canon PowerShot A620 Canon PowerShot A640 מה שאני מחפש במצלמה זה איכות כמובן ,טעינת פלאש לא ארוכה, מסך מפרקי, מאקרו טוב וכל השאר. אני מעדיף את הS3 שגם נראת לי יותר נוחה לצילום. רציתי שתגידו לי איזו מצלמה הכי יעילה וטובה למחיר שלה. ובנוסף רציתי שתמליצו לי על חצובה מתאימה, זולה (עד 150) שתחזיק את המשקל של המצלמה כמובן, שתהיה קלה מתקפלת וניידת, שאוכל לקחת אותה לכל מקום. ואם כבר מדברים, יש לי סוללות GP נטענות 2100, הן מספיקות למצלמה או שצריך חזקות יותר? תודה!

• 2 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.