צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מצלמת ודיאו לסרט דוקמנטרי שאני רוצה לצלם והיתי רוצה המלצות של מצלמות שמתאימות אני מחפש מצלמה סבירה לסרט שיכול בעתיד להיות מוקרן אחרי עריכה זה אומר שהפורמט צריך להיות דיגטלי ומצלמה שאפשר לשלוט על רמת הסאונד בצילום. למצבים שיש סאונד רועש באזור הצילום אני יוכל להמניך כדי שלא יפגע בצילום בנוסף יכולת סבירה לצילום באזורים חשוכים ולילה ובמסיבות הדווח מחיר עד 3500 ש"ח תודה רבה לכל העוזר ואני ישמח לקבל לינקים מתאימים יותר לפורומים שעוסקים בצילום
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
משהו מגניב שלקחתי לסופ"ש. בתקווה שאוכל להשתמש בזה עוד מספר פעמים בעתיד. 8) לחץ להגדלה צולם עם ה-A610. מדגמנת בתמונות: ה-Canon S50 המקולקלת שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה ע"ס 1.5K שתתאים בעיקר לטיולים, ולצילום של נופים! אשמח אם תמליצו לי על דגם כלשהו.. בנתיים חשבתי על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469625 אשמח לקבל תגובות... ד"א , איזה פיצ'ר חשוב צריך שיהיה במצלמה בשביל שאוכל לצלם נופים בצורה טובה יותר? תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היות ואחותי צריכה מצלמה קומפקטית ופשוטה, החלטתי לבדוק מה שלום האולימפוס הישנה שלנו... לקחתי אותה לסיבוב קטן וצילמתי תמונות בכל מיני מקומות פה.. בצילומים בלי פלאש התמונות בסדר (אני לא אגיד טובות כי אף פעם לא מתתי על התמונות של המצלמה הזאת), אבל כשמצלמים עם פלאש אז יש פלאש, אבל התמונות יוצאות ממש חשוכות.. במקרים הקיצוניים רואים ממש רק שחור בתמונה ובמקרים הפחות קיצוניים רואים תמונה ממש ממש חשוכה שברובה כימעט ולא ניתן להבחין בעצמים המצולמים. אם אצלם איתה עם פלאש את מסך המחשב לדוגמא, את כל מסגרת המסך ומה שמסביבה אראה תחת חושך כימעט מוחלט אך את מה שמוצג במסך (ביגלל האור שהמסך פולט) אצליח לראות בבירור... יש למישהו השערות איפה יכולה להיות הבעיה במצלמה? לדעתי הפלאש כניראה הזדקן קצ…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לפעמים יוצא לי להיות בהופעות של מגמת תאטרון או כל מיני הופעות אחרות כאן במתנ"ס של המושבה שלנו ורציתי להתייעץ איתכם כאן כיצד אוכל להוציא את התמונות הכי טובות מהS6000 שלי בצילום במצב כזה. בישיבה באולם ההופעות שם, יוצא שאני נמצא במקום חשוך לגמרי וממנו מצלם במה שלעיתים מוארת מאוד ולעיתים קצת חשוכה, רציתי שתעזרו לי לבחור מצב במצלמה או להתאים פרמטרים מתאימים בערך במצב ידני כדי שלא אצתרך כל המופע רק לשחק עם הפונקציות של המצלמה ולחפש מה הכי מתאים במקום לשבת, לראות את המופע וגם לצלם בנחת בלי יותר מידיי משחקים. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הניסוי של אורן החלטתי לנסות בעצמי את ההבדלים בין פלאש פנימי לחיצוני. היות ואני רק "צלם משפחה" הניסוי שלי לא מקצועי כמו של אורן אבל הייתי שמח לקבל הערות מה אני צריך לשפר ומה לא עשיתי בסדר. ואם כדאי לקחת קרופ ממקום יותר מעניין. התמונות צולמו עם הפלאש החיצוני Nikon SB-28 . בתאורה הקיימת בחדר חייבים לצלם ב ISO גבוה או עם פלאש ולמרות שהאובייקטים שבחרתי לא מושלמים בכל זאת רואים שפלאש חיצוני מוקפץ משמר הרבה פרטים שנעלמים ומושטחים בפלאש ישיר כגון קמטים בכורסה. והתמונה יותר רכה ונעימה (טבעית). כל התמונות ללא שום עיבוד מלבד הקטנה. כל התמונות צולמו ללא חצובה. אני באופן אישי חושב שהפלאש המוקפץ מהצד נותן תמונה הכי נעימה לעין. הנה התמונות בהקטנה ל 800 פיקסלים: ללא פלא…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר רכישת מושגי יסוד באמצעות קריאה ממושכת של כמה ימים בפורום הזה ובאתרי ביקורות, ולאחר שינוי דעתי מהפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246127.0, החלטתי לרכוש מצלמת דמוי SLR. נעתי בין האפשרויות השונות: S3, S6500, S9100. S3 ירדה מהשיקולים. לגבי השתיים הנותרות, קראתי את כל הדיונים שחזרו כאן והמידע ידוע לי. אני נוטה לכיוון ה 9100 בגלל היתרונות הידועים שלה. אך עם כל הכבוד ליתרונות הללו, ישנו דבר אחד שמאוד חשוב לי, שלמענו אני מוכן לוותר גם על כל שלושת האפשרויות הללו ולשם כך אני זקוק לעזרה: צילום בבית בכל שעות היום (תאורה). כנראה שצילומי חוץ כמעט לא יהיו לי. השאלה הפשוטה שלי היא איזו מבין המצלמות הללו או אולי אחרת תתן את הצילום הטוב ביותר בבית (מ…
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום.. בcanon s3 יש אופציה ללחיצה ממושכת על המקרו שנותנת את הסופר מקרו... מישהו מוכן להפנות או להסביר בקצרה על ההבדלים ביניהם? תודה מראש.. אבי
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני דיי סגור על הדגם הזה של קנון. רציתי לדעת אם זו בחירה נכונה ואם במחיר שלה יש משהו יותר טוב (קיבלתי הצעה של המצלמה וכרטיס זיכרון 1GB ב1250ש"ח)? תודה מראש אור.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנה פונקציה שיכולה להפוך את המצלמה למצלמת אינטרנט... תודה אבי
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
זה אוטומטית בחר איפה לשמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה הבעיה היא שלא נשאר מקום ואני לאדע איך לשנות את המיקום של איפה הוא ישמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה בדקתי דרך הproperties ואין שם מאיפה לשנות את זה ואני ממש לאדע איך לשנות את זה.. עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה במאת שייך לפורום הזה כי בכל זאת מצלמת אנטרנט זה לא ממש צילום דיגיטלי חח א. יש כאלה מצלמות שאפשר גם להלביש אותן על הLCD וגם להניח אותן על משהו מישורי בלי שייפלו? כי אני מעוניין באחת כזו.. ב. שיהיה משהו קצת יותר מהאלה ב100 או 90 ש"ח שכתוב שזה מסוגל להגיע ל30 תמונות בשנייה בעוד כלחבר שלי יש כזה וזה לא נראה כאילו יש במאת 30 תמונות בשנייה.. ג.שלא תעבור ת200 ש"ח (או שלא תהיה יותר מדי מעבר ל200 ש"ח), ורצוי שזו תהיה אחת שיש בבאג כי זה פשוט קרוב לי לבית יחסית, או אולי ברשת פוטומניה אם שי לכם איזה מצלמות יש להם בדיוק..כי ראיתי שיש להם טיפה.. ד. שתהיה טובה יחסית לצילומים כמו אלה שבyoutube מצלמים את עצמם מנגנים איזשהו שיר על גיטרה למשל.. אין לי דרישה למשהו תותחי אני רוצ…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המצלמה ניראת מאוד טובה אבל לא הצלחתי להבין מהנתונים שלה ומהביקורות אם היא כללת שליטה ידנית מלאה או רק חלקית. וגם אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המצלמה בכללי.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1000 ש"ח ורצוי כמה שפחות. סוללות ומטען יש לי אז אין צורך לזה, עדיפות לכרטיס ג'יגה שיהיה כלול במחיר ואם אי אפשר אז לא קריטי, היה לי את המצלמה הזאת canon ixus s500 נשבר המסך לא משתלם לתקן, אני מרוצה מקנון סך הכל ומעדיף להמשיך איתם... אם יש מצלמה שיכולה לצלם וידאו בלי הגבלת זמן זה יהיה מעולה.... תודה, דרך אגב זה מאוד לחוץ כי הייתי צריך להזמין את זה עוד היום זה מיועד לטיסה לחול.
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו בתקציב של עד 2000 ש"ח לשימושים ביתיים. עדיפות ראשונה: וידיאו, אך הייתי רוצה שהיא תהיה גם מצלמת סטילס שיכולה לצלם תמונות באיכות גבוהה. אם צריך לחרוג מהתקציב למען קפיצה רצינית באיכות, אשמח לשמוע על כך.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם למישהו יש פיתרון לבעיה של היחס בין הצילום הדיגיטלי 3:4, להדפסת התמונות על נייר 10:15, כשאני מפתח תמונות הרבה פעמים יש חיתוכים של ראשי הדמויות או הרגלים או כל דבר אחר שפוגע באיכות התמונה. אנא עזרתכם הפיתרונות יכולים להיות של תוכנה של מצלמה או כל פיתרון אחר תודה, איתי
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התמונות האחרונות מהטיול הזה... טרק ה- EBC. אמא זה אמא גם ב- 4,500 מ'. אישה נפאלית מניקה (קיבלתי אישור לצלם...). לקראת סוף האנאפורנה, הרגשה של סתיו בצד הדרך. הגינה, בבית שבו ישנה נועם, בחורה שטיילה איתי. הגינה משקיפה על האגם בפוקרה. אני לא זוכר את שם הנהר. אבל זה הנהר שמעליו קופצים את הבאנג'י הגבוה בנפאל. שכרתי אופנוע עם חבר, ונסענו לגבול טיבט. מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד, כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 תרגישו חופשי להעיר טכנית וכמובן להציע עיבודים משלכם. ובדרך להנות... מי שרוצה לקרוא עוד על הטיול ש…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות החלטתי שהמצלמה הדיגיטלית הראשונה של תהיה ה FUJI F30/31. נשאלת עכשיו השאלה איזו מבין השתיים לקנות, כי יש הבדלים מסוימים, כך נראה, בהתמודדות עם הרעש בISO גבוה: הF30 מנקה קצת יותר אבל מאבדת פרטים ונוטה למשהו יותר פסטלי, בעוד הF31 קצת יותר "מלוכלכת" מבחינה זו אבל שומרת יותר פרטים ומציגה אפילו ב3200 תמונה שהיא עדיין די ברורה עם גירעון שאני די מסמפט בעצם... יש גם נטיה בF31 לתת-חשיפה, במנוגד לF30. העניין של "זיהוי הפרצופים" לא נראה לי משמעותי. ייתכן שהעניין של השוליים הסגולים פחות בעייתי בF31... את הF31 אפשר לרכוש בCAMERA4LESS ב1500 (ונראה לי ש של OLYMPUS TYPE H יתאימו לא?) , אבל לא מדובר שם בכלל על אחריות...?! בכל החנויות האחרות זה 300 יותר אבל עם אחריו…
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היום צילמתי כמה תמונות בשלג וגיליתי ששתיים מתוכן נהרסו, אחת בכלל לא קריאה והשנייה יצאה ככה: עכשיו אני לא יודע אם זה שהכרטיס זכרון דפוק (סתם כרטיס), המצלמה דפוקה, או שפשוט בטמפרטורות האלה קורות פשלות... הכרטיס והמצלמה שניהם בני חודש ולא אמורה להיות לי בעייה עם אחריות.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום,האם ניתן לצלם תמונות מאקרו במצלמה כמו fuji a500 ?,כל המצלמות של פוגי הקטנות שוות לתחת שמתי לב עם ניסיון של כמה... ולמישהו יש מדריך או שיכול להסביר לי בקצרה איך מצלמים מאקרו? תודה ושוב תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש ברשותי את המצלמה שבנדון כ 3 שנים. עד עכשיו היה לי כרטיס זכרון של 32 מגה(לא לצחוק) האם היא מסוגלת לקבל כרטיס זכרון בנפח של 2 גיגה או 1 גיגה. המוכר בחנות אומר אין בעיה, האומנם? תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כמה תמונות שצילמתי לאחרונה. רכבת שצולמה מהרכב בעת שעמדתי ראשון במחסום שירד בחשיפה של 2 שניות, האדם בתמונה ממש הגיע בזמן. חופשיים לאחר יום רכיבה - ליד חוות סוסים לרכיבה. גבעה מוריקה - אהבתי את הצל מהענן ואת שילובי התכסית והצבע השונים.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-