צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אחרי שנתיים של שימוש בפוג'י A210 הכלתתי לעבור למשהו טיפה יותר טוב. אחרי חיפוש קצר ברשת עליתי על הפוג'י S5700, ישמח לשמוע עליה עוד ביקורת או הצעות למצלמה אחרת במחיר דומה. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=577192 לפי הנתונים המצלמה מוצלחת ושווה את המחיר.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי אחד מהאתרים האהובים עלי ביותר לצילום הם פאבים, בהם יש רמת תאורה מאוד נמוכה אבל פלאשים לא רצויים, לעומת זאת מאוד קל לתפוס תמונות מעניינות "במצב טיבעי" של הסובבים. האם יש מצלמה קומפקטית שאפשר לקבל איתה תוצאות צילום סבירות בפאב ממוצע ללא פלאש? עד כה בדקתי קנון ixus 800 ו-a550 והן לא מתאימות עבורי בכל אופן. עם קנון a530 הסתדרתי בקושי אבל זה היה סביר, למרבה הצער היא נגנבה (מזמן). תודה. נ"ב למרות שזה עדיין לא בתקציב, האם זה סביר שקנון slr 350d עם עדשת קיט תסתדר בתנאי תאורה של פאב ללא פלאש?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית דקה שתיכנס לכיס עד 1000 ש"ח (מוכן גם לחרוג) , עם זום גדול (חשוב זום גדול) המצלמה הראשונה שלי . לצילום רגיל ... חובבני.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כזאת יש לי מצלמת וידאו Panasonic NV-GS180 עובדת על Mini-DV עכשיו יש לי כבל Firewire וחיברתי למחשב והכל בסדר רק שאני לא יודע איך להעביר את הסרטים למחשב. ניסיתי עם Windows movie maker והוא מעביר את הסרטים באיכות ממש גרועה. ניסיתי עם תוכנה שהגיעה עם הדיסק של פנסוניק והסרטים עוברים ממש לאט כלומר יש צורך לראות את כל הסרט כדי שיעבור למחשב וגם התוכנה ממש מסובכת ולא ברור כיצד להעביר סרט לחלוטין כי הוא מעביר בחלקים קטנים . בקיצור מה לעשות ??? למישהו יש תוכנה או דרך אחרת ממש קלה להעביר את הסרטים ?? תודה מראש , שי
-
- 5 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
למה מצלמות דיגיטליות כ"כ אטיות? אי אפשר לשים זיכרון DRAM ב- 2$ כדי שמהירות לא תוגבל למהירות ה- SD? חשוב לי במצלמה שני פרמטרים: - מהירות צילום (2 תמונות בשניה ללא FLASH, עם FLASH קצת פחות) - גודל מאד קומפקטי (חצי גודל מ-F31) איכות תמונות - עדיפות שניה. האם בכלל קיימות כאלה מצלמות? תקציב 1500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שאלה כללית מאוד, האם הSB28 שברשותי יכול לעבוד בעיקרון עם מצלמה כמו הD80? זה לא אומר שאני לא אקנה את הSB800 כשיגיע הזמן, אני פשוט מנסה לדעת אם אני אוכל להשתמש בו לגיבוי וכאלה.. וד"א, איפה אפשר להשיג בארץ דיפיוזר לSB28 וכמה זה אמור לעלות לפי דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מראי מקום בנוגע לנושא? אני צריך להגיש עבודה עליו ולא כל כך מצליח להשיג מקורות.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
תקציב שלי 600 שח רוצה מצלמה טובה. שנותנת תמונות עם איכות טובה להדפסה וגם טובה בהקלטת וידיוא חשוב שלא תהיה הגבלה על אורך הודיוא ואם תהיה שתהיה הגבלה לא פחות מ 10 דקות. חשוב מאוד שלא תוכל בטריות כמו שהמכונית אוכלת בנזין. כמה שיותר צלומים . לא רוצה להתקע באמצע הטיול ללא סוללות למרות שלא נראה לי אבל אם יש משהו נטען בתוך התקציב אז סבבה תודה לכל העוזרים הערה: אם זה באמת באמת שווה ניתן לחרוג ל 700 שח
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה ותודה רבה לכל העוזרים P: הבעיה כזאת אני בוחר באפשרויות של המצלמה לצילום הכי טוב הכוונה איכות צילום הכי טובה (לא RAW) וגודל תמונה הכי גדול (ויש לי כרטיס 4GB) והוא אומר לי שכל תמונה תהיה בערך 7MB וגם אפשר לחשב הוא מאפשר לי לצלם בכרטיס ריק רק 520 ומשהו תמונות ז"א באמת 7MB +- לכל תמונה. אבל אחרי שאני מצלם ומעביר למחשב המחשב מראה שהתמונות יוצאות רק בין 3.5MB ל4MB מישהו יכול לעזור? תודה רבה וחג שמייח .
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, 3 תמונות שצולמו עם פוג'י שש וחצי K. הכל עם עדיפות צמצם ומצב מאקרו,ב- 28 ממ ,וצמצם 4. התמונות לא עברו עיבוד,אלא רק השלישית עברה הסבה מ- RAW ל- JPEG. ראשונה חשיפה רגילה (הייתי צריך לבצע spot meter או center meter כדי שהחשיפה תהיה יותר טובה): שניה - חשיפה של 2 סטופים ב- under ,כדי שה"לבן" לא יישרף: שלישית - כמו השניה ,אבל ב- RAW: רק שתראו כמה טווך דינמי RAW נותן! ואני יודע שאפשר להעלות את החשיפה ולשחק עם הצבעים,אבל רציתי שתראו תמונות ישירות,בלי עיבוד.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אחותי נמצאת עכשיו בארה"ב והמלצתי לה שתקנה את הF31 של פוג'י או ה SD800 של קאנון, זאת בעקבות המלצות רבות שקראתי על שני הדגמים, בין היתר המלצות שנכתבו כאן בפורום. הבעיה היא שהיא חיפשה את המצלמות הנ"ל בחנויות אלקטרוניקה (bestbuy, circutcity..) באזור בו היא נמצאת ונענתה על ידי המוכרנים שהדגמים הללו הוצאו כבר מייצור ושהיא יכולה לקנות את הF50 של פוג'י או את ה SD850 של קאנון, שלטענתם טובים יותר, בין היתר כי הם דגמים חדשים יותר. שניהם אגב בסביבות אותו המחיר. אז רציתי להתייעץ איתכם, האם זה אכן נכון שהדגמים האלה טובים יותר ? האם הם באמת כבר לא מיוצרים.. או שכדאי לחפש טוב יותר ? בהנחה ושני אלה, הם המומלצים ביותר, על מי מבין שניהם אתם ממלצים יותר ? אין לה שימוש מיוחד במצלמה, היא סך הכ…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מכיר את החנות? http://www.prestigecamera.com המחירים שם נמוכים מאוד -באופן מחשיד לדוגמה: Pentax K100D ב- 350$!
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודש +- F31. חבר שלי שהתרשם רוצה עכשיו גם לקנות אותה. כפי שאתם יודעים דיי קשה עד בלתי אפשרי למצוא אותה ומי שיודע היכן אשמח אם הוא ישתף אותי. אני מצאתי באיזה אתר בריטי ב140£. השאלה היא אם האתר הזה לא מפוקפק מדי... זה הקישור: http://www.digistor.co.uk/?lid=6964 מישהו מכיר את האתר? בכל מקרה במידה ואני לא אקנה משם (...) מה לקנות? F30/40/45/47? מצלמה אחרת? יש המצלה כלשהי? המחיר נע בסביבות ה 1000-1400 תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי נוסעת לטיול בתאילנד וצריכה מצלמה דיגיטלית זולה. בדקתי לה והגעתי למסקנה שהמצלמות הכי נורמליות והכי זולות שאפשר להשיג הן: nikon L4 canon A530 (כבדה וגדולה יותר מה-L4) ומחירן בסביבות 600ש"ח הדרישות הן - קלה (יש להורים A630 והיא אמרה שזה כבד וגדול מדי) 2 סוללות ( ולא 4 בגלל המשקל). איכות סבירה. עבודה עם כרטיסי SD יש לדעתכם מצלמה יותר זולה מ-600 שעונה על הדרישות ?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית ,מעולם לא היתה לי מצלמה דיגיטלית כך שאני חדש בתחום זה. עכשיו בדקתי וראיתי שיש כמה מצלמות של פוג'י וכמה של קנון שהן טובות. אני מתלבט בין מצלמה קומפקטית לבין דמוי SLR פוג'י s5600\s5200 זה דגם אחד ודגם אחר שראיתי זה s6500 . עכשיו אני לא יודע עד כמה אני באמת צריך כאלה מצלמות , אולי עדיף משהו כמו f30 של פוג'י או אחת מהמצלמות הקומפקטיות של canon . כמו שאמרתי אני מוכן להשקיע 2000 שקל אבל לא בטוח איזה מצלמה לבחור וצריך בטח גם ציוד נוסף למצלמה. אשמח אם תעזרו לי לבחור . תודה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
-
-
אני צריך אותה לצילומים כלליים; בעיקר אנשים, נוף או וידאו פה ושם. לאחר עיון בפורום, מתלבט בין A710, R4, A700, FX07 ו-F30. הבנתי שהחיסרון העיקרי של ה-F30 הוא הזום. עד כמה הדבר משמעותי? מהי המלצתכם? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? בבקשה זה ממש חשוב. תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
החברה הישראלית צורן (חיפה, ישראל) מציגה שבב חדש מסדרת COACH שיקרא COACH9. לשבב רזולוציה מירבית של 16 מ"פ וקידוד DIVX בזמן אמת. "זוהי בשורה לעשרות מליוני בעלי מכשירי DVD תומכי DIVX" מוסר אוהד מיטב סגן נשיא החברה. מקור וקרדיט: http://www.dpreview.com/news/0701/07010802zorancoach9divx.asp
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-