עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by artyom,

אוקיי נתחיל בזה שיש לי D80 עם עדשת קיט 18-55, לפי מה שאני חושב היא מגבילה אותי בגלל שאין לה מייצב וגם בגלל שהיא קצרה מדי לטעמי, ולפחות 30MM נוספים היו מסדרים אותי... העדשה שחשבתי לקנות היא ה16-85 של ניקון 1. בגלל המייצב 2. בגלל שהצד הרחב יתקבל בברכה (אוהב לצלם סקייטרים, וספורט אקסטרים בכללי, ששם אין צורך בעדשת טלה ארוכה) 3. גם בגלל שהצד הארוך יתקבל בברכה בבוקה ומקרואים... אבל מצד שני בתוספת של 400 ש"ח יש לי את ה18-200. עדשות נוספות שחשבתי עליהן הן 17-50 של טמרון שנראת כמו עדשה מאוד מוצלחת 17-70 של סיגמא שגם היא דיי טובה אבל אין לה צמצם קבוע זה דיי ברור שאין מה להשוות בין 17-50 לבין 18-200 אבל ההתלבטות פה היא בין מפתח צמצם לבין מייצב, ואני נוטה יותר לכיוון ערך הצמ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת איך מזהים פיקסל שרוף בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני צריך מצלמה לצילומים דיי בסיסיים כמו צילום מאוטו נוסע וגם לא צריך רזולוציה גדולה, מה הכי זול שאפשר להשיג משהו כזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by rony1880,

היי אני מעוניין לקנות מצלמה שיש לה חדות טובה למקרו וגם איכות וידאו טובה במחיר לא גבוהה, ראיתי שיש מצלמת PANASONIC DMC-FZ100K , http://www.camera.co...d=5626&salenum= גם ראיתי סירטו האינטרנט : = קשה לי להאמין שאיכות הוידאו כל כך מדהימה, צפיתי בפלזמה שלי ואני המום מאיכות הוידאו, גם ראיתי שהיא עושה תמונות חיות מאוד עם עומק צבעים מדהים, מה דעתכם? האם המצלמה באמת טובה? רוני

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Bypass,

שלום, לאחר התלבטויות החלטתי שהמצלמה הדיגיטלית הראשונה של תהיה ה FUJI F30/31. נשאלת עכשיו השאלה איזו מבין השתיים לקנות, כי יש הבדלים מסוימים, כך נראה, בהתמודדות עם הרעש בISO גבוה: הF30 מנקה קצת יותר אבל מאבדת פרטים ונוטה למשהו יותר פסטלי, בעוד הF31 קצת יותר "מלוכלכת" מבחינה זו אבל שומרת יותר פרטים ומציגה אפילו ב3200 תמונה שהיא עדיין די ברורה עם גירעון שאני די מסמפט בעצם... יש גם נטיה בF31 לתת-חשיפה, במנוגד לF30. העניין של "זיהוי הפרצופים" לא נראה לי משמעותי. ייתכן שהעניין של השוליים הסגולים פחות בעייתי בF31... את הF31 אפשר לרכוש בCAMERA4LESS ב1500 (ונראה לי ש של OLYMPUS TYPE H יתאימו לא?) , אבל לא מדובר שם בכלל על אחריות...?! בכל החנויות האחרות זה 300 יותר אבל עם אחריו…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by moses_23,

היום...בצהריים...שאבתי לתומי אבק...פתאום הגיע האיום! הדבורה נכנסה לחדר! נשתמש בכף כף??? לא! יש לי שואב אבק! הוא עשה את העבודה במקצויות! הנה כמה תמונות לאחר הקרב הקשה שלנו! מצלמה: Hp Photosmart 735 3.2MP

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by ido2309,

שתי תמונות שאני אוהב: בחור עם אופנוע ים קלט את המצלמה מ-30 מטר והחליט להפגין "כישורים": לפני: אחרי: דעתכם?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by itaysp,

תמונה שצילמתי בסוף השבוע האחרון באילת אחרי הצלילות כשקניתי לי משהו לאכול.. אני מקווה שהעריכה שיפרה את התמונה זאת העריכה הראשונה שלי.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by IAF.ofek,

שלום,הנה תמונה שצילמתי לפני מס' ימים,התקבל פה אפקט מאוד נחמד של השתקפות על השקל,אשמח לקבל הערות מקצועיות בנוגע לצילום לצערי מגבלות הפורום מורידות חלק מהתמונות,לכן צפייה דרך הקישור מומלצת בהחלט http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/o/x/m/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510242222225187/200511281708064048/IMG_0343_s.jpg ציוד עזר שבו השתמשתי בצילום התמונה : גוף תאורה חלק שהאיר מהצד חצובה (סוג-במפרט שלי) יש גם מאקרו מאוד נחמד של 10 שקל,אז אם יהיה ביקוש העלה גם אותו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית בסכום של 1000-1500. הייתי מעוניין שהיא תיהיה שחורה האמת היא שיש לי כבר דגם כלשהו שראיתי אבל אני לא בטוח לגביה כי אני גם לא הכי מבין.. אז החלטתי לפנות לאנשים שמבינים קצת יותר ממני[אתם] . אני חשבתי על הדגם הזה. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JBS3IS [אני מקווה שמותר להפנות לאתרי מכירה אם לא אני מצטער] כי מה שחשוב לי במצלמה זה: 1)שהיא תיהיה שחורה -כי זה נראה לי הרבה יותר יפה!(-; 2)זום אופטי טוב. 3)מסך מפרקי וכמובן גם צילום וידאו ללא הגבלה עם קול. עכשיו בזאתי יש הכל והיא גם נראית יפה. אבל היא קצת יקרה היא עולה שם 2000ש"ח. מה אתם אומרים!? אפשר להשיג אותה אולי ביותר זול? או יש משהו אחר שאתם מציעים?! תודה רבה מראש לעונים!!!

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  11. אז נלך לפי השאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ ואם ממש כדאי אז אפשר לחרוג עד ל300$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם ביום וגם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא יהיה שימוש בחצובה. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? היו ברשותי 2 מצלמות, כאשר במצלמה הנוכחית מאוד חסר לי המסך הנשלף שהיה לי במצלמה הראשונה (שנשברה..). * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מ…

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by shlomom,

שלום, יש חצובה שראיתי היום ואני מעונין לרכוש אותה - מדובר בחצובת MDK C3530, זה מה שרשום עליה. לחצובה יש ראש עם מתקן מתנתק למצלמה, פלס לחצובה ופלס לראש למצב מאוזן, והטיה לראש,רגליים עם 3 שלבים + מוט ניתן להגבהה עם מנואלה וידנית, קלה לדעתי ודי יציבה לפי הבדיקה הפיזית שלי. המחיר בסביבות 90 ש"ח. השאלה אם מישהו מכיר את הדגם/חברה? ומה כבר כל כך גרוע בחצובה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. קנון הכריזה על הקנון S100, מחליפתה של ה-@95 שזכתה לפופולריות רבה ולביקורות מעולות. ה-S100 מוסיפה מספר תכונות שהופכות אותה למצלמת טיולים אפקטיבית יותר מקודמתה -- טווח זום גמיש ושימוש יותר (24-120) במחיר של מפתח צמצם מעט קטן יותר (תחום 2.0-5.9) מקלט GPS צילום ב-1080p עם זום אם איכות התמונה שקולה או טובה משל ה-S95, מדובר במצלמת טיולים מעולה לאניני-הטעם.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האם יש הבדל משמעותי בין ההספקים השונים כלומר 1800, 2300, 2400 וכו'? מבחינת זמן שימוש? והאם הייתם נוגעים בסוללות הישראליות שכתוב עליהן "כוח טורבו" ? תודה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by zion789,

כביכול הוא צלם מתחיל וגם קומפקטית הייתה מספקת אותו נראה לי אבל הוא היה רוצה יותר להתנסות במצלמות החצי מקצועיות כדי להבין את כל יכולות המצלמה * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד ה1500 +טיפה חריגה(אם צריך) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?באור,בין היתר גם בתנאי אור ירודים אבל בשאיפה ל ISO כמה שיותר נמוך אני לא רואה אותו מצלם בגבוה,חשובה לו איכות התמונה מאוד,הוא מתכוון לצלם חברים,תמונות נוף,תמונות בעלות אור ירוד בשאיפה לבלי פלש חששוב לו מאוד שצילום הלילה יהיה איכותי כמו צילום היום * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by wons,

עוד תמונה קטנה של לוח שח מט ישן - אין לי מושג מה עוד לצלם בבית? הכל ניראה לי משעמם והחוצה לא הכי בא לי לצאת כרגע עם הקסא"מים ד"א ניסיתי לעשות קצת טישטוש בפוטושופ, התמונה עצמה יצא די חדה אבל האור הישיר לא אהבתי אותו אז החלטתי לעשות שיכבה עם טישטוש אבל נידמה לי יצא יותר מידי

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by psychuil,

אחרי שאספתי את ה70-300 החמודה להפליא שהזמנתי הלכתי לצלם אנשים אקראיים, ובלי לשם לב צילמתי סלברטאי יושב בבית קפה עם מישהי אחרת מזו שאיתה הוא אמור להיות. כשהורדתי את התמונות למחשב, חברה שלי הציעה לנסות למכור את התמונה לאיזה צהובון. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה ומה המחירים של תמונות כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Symbore,

אני יודע שעל מצלמות SLR צריך חתיכת סדק על מנת שזה ישפיע (צילמתי פעם עם EOS 350D עם סדק ענקי ורק בכמה תמונות ספציפיות הייתה מריחה קטנה) לעומת זאת כאשר אני מצלם עם G12 מספיק גרגירי אבק על מנת לראות אותם בצילום חושך (עם פלאש) עכשיו שמתי לב לשריטה קטנה ממש במרכז, גודל השריטה הוא כחצי מילימטר. אני אוכל לבחון את איכות התמונות רק בעוד שבוע אבל אני מת לדעת אם זה יכול להשפיע על תמונות בצילום חושך עם פלאש או נהפוך הוא בצילום באור חזק. דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Vladgi,

מצאתי אצלי מצלמת פולארויד ישנה ,קשה לי להגיד איזה דגם במדוייק כי לא רשום עליה.בכל מקרה (מנהלים אגב אל תנעלו כי לא מצאתי מקום אחר בשביל ההודעה אז בבקשה תבליגו) אני לא זוכר אם היא פועלת על סוללות או מטען?אם סוללות אז איפה לשים אותן??? וכמה עולה פילם למצלמה כזו בכל מקרה? אגב זה המצלמות האלו שמפתחות את התמונה במקום..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. סתם מעניין אותי לידע כללי אוליי זאת? http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/1dsm2.html

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי, אני צריך מצלמה שאני יכול לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות עמידה, זולה וקטנה ככול האפשר... האיכות לא הכי חשובה לי, למעשה המצלמה של האייפון היית מספקת אותי אם רק היה לי שם פלאש. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

שיאו בין חצות ל 1. צפוי 100 טיפות בשעה. הכינו מצלמות, נקווה שלא יהיה מאכזב כמו פעם שעברה.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by WarMachine,

כמה תמונתו מהטיול שלי לתאילנד לפני גיוס שלא יצא לי לחלוק עדין. אני לא צלם מי יודע מה ככה שהצעות לעריכה או כל דבר אחר יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  24. קודם כל תודה לכל מי שעזר לי בדיונים האחרונים שפתחתי בנושא מצלמות אולטרא קומפקטיות. החלטתי סופית שS770 של CASIO הכי מתאימה לצרכיי ורצונותיי. כפי שנאמר כבר בגודל כזה של מצלמה עדיין לא יצרו מצלמה מושלמת בכל האספקטים ולכן ויתרתי על זום גבוה כדי לקבל וידיאו יותר טוב. אני רוצה להזמין את המצלמה עכשיו, אבל נקלעתי לבעיה שאני לא בטוח איזו סוג בטרייה נוספת להזמין. מצד אחד יש את הבטרייה דגם NP-20 של CASIO שצוין באתר של CASIO שזאת הבטרייה שמגיעה ביחד עם המצלמה. מצד שני אמרתם שאפשר לרכוש בטרייה שמתאימה לS770 טובה יותר שתספיק לאורך זמן גבוה יותר. האם הכוונה לNP40? או למשהו אחר? וגם NP40 יש גם מספר סוגים: NP40DBA, NP40DCA, אתם יכולים לעיין כאן, זאת החנות שממנה אני מזמין את הבטריי…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  25. רציתי להבין את משמעות התמונות האלה כמו שאורן נתן בקישור למעלה. מה המשמעות שלהם, מה הם באות למדוד, מה ניתן ללמוד מתמונה כמו זאת בדוגמא? אם אפשר הסבר או קישור למקום שמסביר טוב את הנושא. ישנם עוד כמה סוגים של תמונות כאלה עם סרגלים שתמיד מראים בסקירות של מצלמות.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.