עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני רוצה לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אות למצלמת אינטרנט איך אני יכול אם זה בכלל אפשרי? (CANON PS1) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by orlupo,

תמונה שהעלתי גם לנושא השבועי ב-D-SPOT: עריכה: וואלה סליחה טעות שלי בטעות לא העלתי אותה.תיקנתי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TheMux,

שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס זכרון מתאים לצילום סרטונים ב HD (1080p לפי מה שהבנתי הכרטיס צריך להיות מסוג Class 10 הבעיה שגם שם זה מתחלק לפי מהירויות 30 45 95 mb השאלה היא , האם 30MB מספיק או שעדיף ללכת על 95MB ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by jonatan1989,

שלום לכם אני מנסה לגייס כסף לרכישת מצלמה מקצועית, אשמח אם תכנסו ותעזרו לי! כל הפרטים בקישור http://www.mimoona.co.il/Projects/904 תודה!‎ אם האשכול אינו חוקי, מצטער, תמחקו אותו בבקשה*

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by overload,

אין קשר בתמונות אבל כולם צולמו באותו יום (פשוט לא בא לי להציף את הפורום ) מים- עם עריכה כבדה של צבעים: חמצן במקרו- משהו במקרו שצולם באור מלא של 2 בצוהוריים (חשיפה מהירה) - הקיבוץ את זאת אני אוהב כי היא 0% עריכה אפילו לא לצבעים טיפה (!).

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Snufkin,

מה דעתכם??? נכון יפה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by עוד אחד,

פנטקס נמכרה, נקווה בשביל fungi שהיא תישאר בחיים. http://www.dpreview.com/news/1107/11070105ricohbuyspentax.asp

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני יודע שה-GP הכי נפוצות אבל האם הם הכי טובות וחזקות ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לאחר מחשבות רבות ושאלות בפורום זה, החלטתי לבחור במצלמת DSLR של Nikon - D80 (המועמדת השניה היתה Canon 400D). החלטתי ללכת על עדשה אחת בלבד לצורך נוחות הצילום שלי (וקצת המשפחה) ובחרתי בעדשה 18-200 שתיתן את מלוא התחום שבדרך כלל מצלמים (בעתיד אולי יצטרפו עוד עדשות). לאחר בדיקות באינטרנט ראיתי כי אם אני לוקח את המערכת: Canon 30D עם עדשה SIGMA 18-200 F3.5-6.3 DC היא יוצאת לי יותר זולה ב 1500 ש"ח מהמערכת: NIKON D80 עם עדשה NIKON DX VR 18-200 F3.5-5.6G. עד כמה שידוע לי, מצלמת Canon 30D עדיפה (אם יש כסף כי היא יקרה יותר) על ה Nikon D80, אך אם לצרף את העדשות המחיר הסופי הופך את המערכת של Canon לזולה יותר. האם איכות העדשה (או איכות הסופית של התמונות המצולמות) במקרה זה היא משמעותית ? …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הבוקר התחיל מאד מעונן ובשיא הליקוי לא הייתה אפשרות לצלם אבל מעט אחרי השיא התבהרו השמיים והתגלה לנו שהירח אוכל את השמש לארוחת בוקר מצ"ב צילום. צולם בעזרת ה-A610 דרך משקפת 10x50 כאשר עליה יש פילטר שמש מיוחד לצפייה בטוחה בשמש. סופ"ש נעים לכולם !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shuy,

שמנים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ^GunX^,

שלום , מזמן לא העלתי תמונות חלקכם אולי מכירים את הטכניקה - עדשת 50 מ"מ שמוצמדת הפוך לעדשה של המצלמה מאפשרת להגיע להגדלות מדהימות בחלק מהמקרים , לא פשוט בכלל לפקס ולצלם ככה - במיוחד בלי מתאם מתאים ,ובמיוחד עם מצלמת p&s , תהנו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sim12345,

דבר ראשון לפני מילוי השאלון, אני מחפש מצלמה לטיול בחו"ל, זו המצלמה הראשונה שלי, אני לא מחפש להתמקצע בצילום, המטרה היא לצלם את הטיול ולתעד רגעים אחרים בעתיד. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין לי ידע או ניסיון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? כאמור, לא התנסתי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מע…

14. Started by SpiritKnight,

התקציב הוא 2000 שקל. המצלמה שאני מחפש היא אחת שתתאים בעיקר לטיולים משפחתיים בארץ ובחו"ל. מהן המצלמות הכי איכותיות שניתן להשיג במחירים של עד 2000 שקל, ומה הנתונים הבולטים שלהם? כמו כן האם עם כל המצלמות מגיע כרטיס זכרון קטן וחובה להגדיל? האם ניתן לבחור בין סוללות נטענות ומטען לבין שימוש בסוללות רגילות או שזה תלוי במצלמה?

15. Started by SpLAsH,

על איזה מצלמה אתם ממליצים באיזור ה1500 שקל? חשוב שהמצלמה תהיה 4-5 מגה פיקסל, זום אופטי X3-4, ושתהיה אפשרות לשליטה ידנית עדיפה מצלמה של קאנון, ניקון או אוליפוס, אבל כל הצעה תתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by overload,

תמונה מהמסע בפולין, אני יודע שלכולם יש, ובטח נמעס לכם. אבל בכל זאת, אחרונה (אולי ...) גטו ורשה (F11 לראות את כל התמונה)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by GAL_FX,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yuvalg,

אשמח להארות/הערות איך שומרים/מצרפים את התמונה עם פרטי החשיפה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zoman,

זום על לביאה יפה ממרחק :

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by aleXtazi,

שלום לכל חברי הפורום יש לי אפשרות לקנות A95 עם 128 מגה + מטען ו 4 סוללות 2300 או 2100 לא ממש זוכר ב 2100 ~ 2200 זה שווה? מה יותר שווה S5500 או A95 מבחינת איכות ביצועים וכל הנתונים החשובים?? תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני גם מחפש גם מצלמה בערך באותו טווח מחיר (אולי טיפה יותר..... 1500 גמיש) חשוב לי: תגובה מהירה יחסית קומפקטיות אמינות ידידותי ל"מתחילים" מיצב תמונה (אם זה מה שאני חושב שזה- כמו בוידיאו? כאילו מוחק תזוזות וכאלה) ולא הבנתי ממש מה הקטע של העדשות- אבל פשוט מה שיותר טוב אם זה משהו ממש משוגע ואדיר- אין לי בעיה גם 2000 ככה דרך אגב- יש לי כרטיס 2 gb של Memory Stick Pro Duo אז זה כמובן יתרון גדול אם אוכל להשתמש בו במצלמה (נראה לי זה רק סוני...)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by רפאלח,

חג פסח, חול המועד עם המשפחה בנחל ליד הכינרת. תוכי קטן עף מעלינו אז יריתי קצת עם הD3100 + 18-105 שלי. זה החשיפה הרביעית שיצאה הכי מוצלחת לדעתי. עשיתי קרופ + unsharp mask. תפיסה דיי טובה בהתחשב במרחק הגדול והעדשה הבסיסית. תיהנו

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by adam_godin,

סתם לא העלתי לפה הרבה זמן... מה K20D של פנטקס... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by itaysp,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמת כיס קטנה.. כמה שיותר קטנה אבל שתהיה בה שליטה מינימלית על ההגדרות. אני לא ורצה רק ללחוץ ולצלם אלא גם לשלוט על ההגדרות, אבל מצד שני אני רוצה שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. לדוד שלי יש D70 ונסעתי אליו לפני כמה חודשים.. שבוע הייתי איתה כל הזמן ונידלקתי עליה.. אבל הבעיה שהיא גדולה. וגם כל שאר הדמוי DSLR גדולות. אני מחפש משהו קטן ויפה וטוב במחיר טוב לדוגמה Nikon COOLPIX S6 או Olympus µ-mini DIGITAL S המצלמה תקנה כנראה בארה"ב, לכן המחיר הוא בערך 300$. אם אפשר להכניס כרטיס זיכרון נוסף ובטריו נטענות במחיר - אחלה, אם לא - אז לא. אני אקנה בהזדמנות אחרת אחרי שאני אחסוך עוד קצת.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by alex241286,

יש בקנון 590IS Auto Bracketing? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים