צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, ברשות ידידתי מצלמה CANNON SX 120. גם ברשותי מצלמה כזו ואני מאוד אוהב אותה. אני חושב שהיא מצלמה פנטסטית בתחום המצלמות הקומפקטיות. בכל אופן, המצלמה נקנתה לפני כשנתיים ולאחרונה התקלקלה. על כל התמונות ישנם מעין "כתמים שחורים". לצערי הרב, ידידתי לא קנתה את המצלמה מהיבואן הרשמי, אלא מחנות פרטית שמספקת אחריות פרטית, וכמובן שמאותו הרגע ישנן צרות: היא הפקידה את המצלמה בחנות, ששלחה אותה לבדיקת מעבדה בעלות של 50 ש"ח. לאחר בדיקת המעבדה נאמר לה כי הנזק אינו מכוסה בביטוח, זאת משום ש"העדשה דפוקה" [ואני מדבר במובן של -יש מכות על העדשה]. כעת אנחנו בדילמה - האם כדאי שתשחרר את המצלמה מהמעבדות ותלך למקום אחר? [כי ייתכן שאלו עובדים עלינו?] או האם עדיף שתתקן את המצלמה? ברמת העיקרון…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אחרי ציפיה ארוכה מאוד ושבועיים של המתנה, שלשום בערב קיבלתי את המצלמה (canon a60 ) וזה יצא ממש בהזמנה לקראת החג בינתיים אני מאוד התרשמתי מהיכולות שלה ואני פשוט אוהב אותה החיסרון היחידי שלה זה אכילת סוללות (שאני בטוח שזה ככה כמעט בכל מצלמה דיגיטלית) אני הייתי רוצה להביא תמונות אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק מעלים אותם לאתר אז אני ישמח אם מישהו יגיד לי תודה זה פורום נהדר שרק בעזרתו הצלחתי למצוא מצלמה נהדרת כל כך
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמנים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לרכוש את ה K10D אני חושב לרכוש יחד עמה עדשות. נתקלתי בעדשות למצלמות אנלוגיות במחירים מאוד מפתים ואני רוצה לדעת למה לא כדאי לי לקנות אותם. או לחילופין האם כדאי לקנות. הנה הרשימה כולל הקישורים http://www.bhphotovideo.com/c/product/291395-USA/Phoenix_09066_500mm_f_8_0_Mirror_Manual.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/218034-REG/Pentax_27617_SMCP_FA_100_300mm_f_4_7_5_8_Autofocus.html#goto_itemInfo http://www.bhphotovideo.com/c/product/376627-REG/Pentax_27718_SMCP_FA_J_75_300mm_f_4_5_5_8.html
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מצלמה בסביבות ה 2000 ש"ח. למי יש את ה panasonic dmc-fz5 ומה דעתכם עליה תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, נושא ראשון שלי בHW אז נעים להכיר, אור. אני מצלם כרג עם Nikon D40 בנתיים עדשת קיט, וצילמתי עד לפני כמה חודשים עם Canon A530 שכבר מיצתה את עצמה. בעקרון לפי הגלריה אתם יכולים להבין שאני אוהב צילומי מאקרו וטבע, כרגע אני מנסה ללמוד צילומי אנשים ספונטנים אבל אני אתקדם הלאה רק אחרי שתהיה לי עדשה טובה שאני אוכל לצלם אנשים מרחוק בלי שישימו לב אליי. בכל אופן, פתחתי את הנושא כדי לקבל ביקורת על הגלריה (או אפילו כמה תמונות אחדות שתברחו). http://oryarimi.deviantart.com גלישה נעימה ותודה על הצפיה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בשעה טובה אני נוסע לתאילנד ואני מעוניין לקחת איתי מצלמה, חבר המליץ על הפוג'י שכרגע מבלה איתו בדר' אמריקה, אבל לקנון יש כמה יתרונות: 1. היא שוקלת כמעט חצי 2. רק שתי בטריות במקום 4 3. מייצב תמונה בעדשה ולא בחיישן, תכל'ס אני לא יודע מה עדיך אם אם תגידו, אני מחשפ מצלמה שתהיה מספיק טובה בשביל לצלם גם בלילה בלי להמרח, אבל מספיק קלה ופשוטה שאני יוכל להסתובב איתה ולצלם ולא להרגיש כאילו אני סוחב איזה טנק איתי, חוץ מזה כדאי גם שתהיה יחסית זולה ועמידה ולא משהו שאני יצטרך לחשוש יותר מדי מה עולה בגורלו (בגלל זה טווח המחירים של המצלמות הללו) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה או שתציעו לדגם אחר... תודה,
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצ"ב סתם תמונה שיצא לי לצלם בסאן פרנסיסקו עם ה S5 IS [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צילמתי שלשום (עוד כשהייתי בחו"ל) כמה תמונות בבית דודתי, זו אחת מהן, יש לה עץ דובדבנים עריכה שנעשתה - levels, color balance, contrast. חידודים אני ממש לא טוב בזה, אני אפילו הורס אז אני לא נוגע בUSM :-X אני אשמח אם מישהו ישפר את התמונה ויתן את חוות דעתו על הצילום וכדומה. רומן.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי אפשרות לקנות A95 עם 128 מגה + מטען ו 4 סוללות 2300 או 2100 לא ממש זוכר ב 2100 ~ 2200 זה שווה? מה יותר שווה S5500 או A95 מבחינת איכות ביצועים וכל הנתונים החשובים?? תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אימי החליטה שהיא צריכה מצלמה חדשה ומאחר ואין לי את הידע הנדרש בבחירת מצלמות פניתי לעזרתכם המקצועית 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 400 שקלים, עם חריגה של 50 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. מ-1 עד 10, בערך 3 .3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 2 מצלמות של חברת canon, אינני זוכר את הדגם החיסרון שהגביל אותי באופן הכי עקבי היה הסוללות, וצריכת האנרגיה של המצלמות, לכן המצלמה שתומלץ צריכה להיות בעלת סוללת ליתיום. אימי לא מוכנה להתפשר על משהו אחר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב הוא 2000 שקל. המצלמה שאני מחפש היא אחת שתתאים בעיקר לטיולים משפחתיים בארץ ובחו"ל. מהן המצלמות הכי איכותיות שניתן להשיג במחירים של עד 2000 שקל, ומה הנתונים הבולטים שלהם? כמו כן האם עם כל המצלמות מגיע כרטיס זכרון קטן וחובה להגדיל? האם ניתן לבחור בין סוללות נטענות ומטען לבין שימוש בסוללות רגילות או שזה תלוי במצלמה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול הייתי בחנות של Camera4Less בבני ברק , ולקחתי את ההזמנה שלי שכללה Minolta Z3 ו SanDisk Ultra II בנפח 512MB . יום שלישי טיול שנתי , נביא כמה תמונות .. אה כן , תודה לדני שהקשיב לכל השטויות וההתלבטויות שלי לפני הקנייה הזו :0
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
פנטקס נמכרה, נקווה בשביל fungi שהיא תישאר בחיים. http://www.dpreview.com/news/1107/11070105ricohbuyspentax.asp
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שמץ של מושג בתחום ואני לא מבין כלום. הדרישות שלי הן : - זמן תגובה קצר מרגע הפעלת המצלמה ועד לצילום הראשון (צילום בזק אם קוראים לזה כך) - חיי סוללה ארוכים (אני מתכוון להסתובב איתה כך שאני מניח שזה רצוי שהסוללת יחזיקו זמן רב ככל האפשר) - איכות טובה+ (חבל לי לקנות מצלמה שלא תוכל להפיק תמונות באיכות סבירה) - גודל לא מוגזם (אני לא יודע להעריך מה נחשב קטן מול גדול אבל שיהיה סביר וקל לנשיאה) רצוי : - ממשק שניתן לגשת אליו מלינוקס (וכמובן גם מוינדוס) - אחריות של שנה+ - מותג מוכר ומוכח בשוק אין חשיבות ל : - קלות תפעול - יופי חשוב להדגיש שזאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי אבל אני לומד מהר כך שלדעתי חבל לי להשקיע כעת במצלמה "למתחילי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני איזה חודשיים קיבלתי את המצלמה הזאתי HP PHOTOSMART M307 בעלת 3.2 מגהפיקסל... אני יודע שזו לא מצלמה משהו משהו והאיכות די גרועה אבל בכל זאת החלטתי לשתף אתכם בתמונות היפות ביותר שיצאו לי, אני צלם מתחיל וזו היתה הפעם הראשונה שלי עם המצלמה החדשה... תמונות חמודות אשמח אם תגידו לי איך אפשר לערוך אותם בפוטושופ שיראו יותר טוב והערות שיעזרו לי בתמונות הבאות... תודה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מקום שמטפל במצלמות שלהם (בתשלום לצערי כי קניתי אותה בארה"ב)?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לסגור דיל על הניקון D80 כרגע ואני מנסה לברר לגבי עדשות טובות אופציונליות בשבילה, אשמח לחוות דעת, אני רוצה להתחיל כרגע מה 18-70 אבל עניין אותי לדעת אם יש עדשות יותר אטרקטיביות בשוק כרגע... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-