עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by SpLAsH,

על איזה מצלמה אתם ממליצים באיזור ה1500 שקל? חשוב שהמצלמה תהיה 4-5 מגה פיקסל, זום אופטי X3-4, ושתהיה אפשרות לשליטה ידנית עדיפה מצלמה של קאנון, ניקון או אוליפוס, אבל כל הצעה תתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני גם מחפש גם מצלמה בערך באותו טווח מחיר (אולי טיפה יותר..... 1500 גמיש) חשוב לי: תגובה מהירה יחסית קומפקטיות אמינות ידידותי ל"מתחילים" מיצב תמונה (אם זה מה שאני חושב שזה- כמו בוידיאו? כאילו מוחק תזוזות וכאלה) ולא הבנתי ממש מה הקטע של העדשות- אבל פשוט מה שיותר טוב אם זה משהו ממש משוגע ואדיר- אין לי בעיה גם 2000 ככה דרך אגב- יש לי כרטיס 2 gb של Memory Stick Pro Duo אז זה כמובן יתרון גדול אם אוכל להשתמש בו במצלמה (נראה לי זה רק סוני...)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך עזרה בלקנות מצלמה דיגטלית עד 1900 שקל לא יותר מיידי טוב ולא יותר מידי רע, משהו באמצע שיספיק זום אופטי יותר ב3X זום דיגטלי לא חשוב בין 3-4 מגה פיקסל ושהמצלמה תיהיה קומפקטית כמו זאת למשל: או בגודל הזה (וגם הצורה שתיהיה דומה): אני לא מבין ממש בפרטים הטכניים אז תעזרו לי בבקשה.....

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ומה יותר טוב? כי ההבדל בינהם זה רק 40 ש"ח והאם ההבדל גדול?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by aleXtazi,

שלום לכל חברי הפורום יש לי אפשרות לקנות A95 עם 128 מגה + מטען ו 4 סוללות 2300 או 2100 לא ממש זוכר ב 2100 ~ 2200 זה שווה? מה יותר שווה S5500 או A95 מבחינת איכות ביצועים וכל הנתונים החשובים?? תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ^GunX^,

שלום , מזמן לא העלתי תמונות חלקכם אולי מכירים את הטכניקה - עדשת 50 מ"מ שמוצמדת הפוך לעדשה של המצלמה מאפשרת להגיע להגדלות מדהימות בחלק מהמקרים , לא פשוט בכלל לפקס ולצלם ככה - במיוחד בלי מתאם מתאים ,ובמיוחד עם מצלמת p&s , תהנו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asdasdasd,

למה קיבלתי איתה רק 16 מגה של כרטיס ? לא אמורים לקבל יותר ? אני ממש לא בקטע של מצלמות פשוט.... מה לקנות ? כרטיס של 64 ? 128 ? ואיזה חברה לקנות ? (כתוב עליו שזה של ) איזה סוג בטריות מומלץ לקנות למצלמה ? זה AA ואיזה מטען .. נ.ב איך המצלמה בכלליות ? סבירה?...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לאחר כמה דיונים פה בפורום, הזמנתי את SONY A350 עם עדשת הקיט 18-70mm (היא עדיין לא הגיעה... אני לא אשכח לפרסם פה את התמונות הראשונות...) בכל מקרה, רציתי לקנות פילטר (בינתיים UV ולהגנה מפני שריטות, אבל בעתיד הקרוב גם IR, נושא שמאוד מעניין אותי) ניסיתי לחפש באינטרנט מה קוטר העדשה ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה

10. השאלה בכותרת - הדבר אפשרי? לי יש את ה Fuji Finepix S5000 ולחבר שלי יש את ה OLYMPUS CAMEDIA C-720. יש אופציה להשתמש בהם כ WEBCAM בתוכנות דוגמת המסנג'ר? תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by KoM,

תמונות נוספות בהמשך... (שוב התמונות צולמו עם אולימפוס פשוטה לפני כמה חודשים, וכן אני יודע שהיה צריך להזיז תילדים קצת הצידה כדי לפתוח קצת תתמונה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ההורים שלי צריכים מצלמה דיגיטלית חדשה, עד 2000-2500 שקל (עדיפות גבוהה מאוד לעד 2000). אני משער שהם ישתמשו בזה בעיקר לצילום אנשים ונוף (די כללי, אני יודע), אבל בסופו של דבר, אני משער שאני אשתמש בה יותר מהם. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by GAL_FX,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש מקום שמטפל במצלמות שלהם (בתשלום לצערי כי קניתי אותה בארה"ב)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. זה ממש דחוף בבבבקשה תעזרו מצלמה FUJI E500 מחיר: 1450 מתנות: זכרון 128 מטען מה אתם אומרםי על המצלמה הזאת??? בבבבבבקשה דחוווווף!!!! חייב תשובה ב10-15 דק' הקרוסות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ALÞHA,

עצמאות שמייח !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SV123,

שלום, ברשותי מצלמת canon S3 ואני רוצה ללמוד עוד בנוגע לשימוש ב-Live histogram. קראתי קצת על פענוח הגרף עצמו ואני מבין מה צריך בשביל שהתמונה תצא טובה. שאלתי היא, איך אני יכול לשלוט על נתוני הגרף (בעת הצילום, לא בפוטושופ). כלומר, אם זה over or under exposed אני יכול לשחק עם ה-iso, זמן החשיפה, גודל הצמצם וכו'. אבל איך "מורחים" גרף שהוא כולו בעיקר במרכז? אשמח לקבל עוד הסברים (או לינקים טובים) על השימוש ב-live histogram בעת הצילום. תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Tapeworm,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by עוד אחד,

פנטקס נמכרה, נקווה בשביל fungi שהיא תישאר בחיים. http://www.dpreview.com/news/1107/11070105ricohbuyspentax.asp

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yuvalg,

אשמח להארות/הערות איך שומרים/מצרפים את התמונה עם פרטי החשיפה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by רפאלח,

חג פסח, חול המועד עם המשפחה בנחל ליד הכינרת. תוכי קטן עף מעלינו אז יריתי קצת עם הD3100 + 18-105 שלי. זה החשיפה הרביעית שיצאה הכי מוצלחת לדעתי. עשיתי קרופ + unsharp mask. תפיסה דיי טובה בהתחשב במרחק הגדול והעדשה הבסיסית. תיהנו

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by adam_godin,

סתם לא העלתי לפה הרבה זמן... מה K20D של פנטקס... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by jonatan1989,

שלום לכם אני מנסה לגייס כסף לרכישת מצלמה מקצועית, אשמח אם תכנסו ותעזרו לי! כל הפרטים בקישור http://www.mimoona.co.il/Projects/904 תודה!‎ אם האשכול אינו חוקי, מצטער, תמחקו אותו בבקשה*

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפטית שמיועדת לצילום בטיולים (נוסע עוד חודש לד. אמריקה). עניתי על השאלון באופן מפורט אשמח לקבל המלצות למצלמה לפי צרכי, תודה מראש, יואב. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700-1,000 ש"ח לכל הפריטים. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מתכוון לצלם בעיקר נופים ואנשים במגוון תנאי תאורה (גם בתנאי תאורה קשים). האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אח…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by R0tem1,

נמלטים המקדש מחוץ לעיר פורטרט: "מה? מצלמה?"

דיונים חדשים בפורומים