צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי , אממ , כמו שראיתם בת'רד אחר , יש לי את ה K100D , ללא פלאש חיצוני בינתים. משהו ממש מוזר לי , גם חבר שלי קנה את המצלמה הזאת , שנינו משתמשים בסוללות gp2500 ואחרי פחות מ 50 תמונות עם פלאש הם פשוט נגמרות... זה נורמלי ברפלקס? חשבתי אולי בגלל שהמייצב עובד + פלאש פנימי + מערכת ה auto focus , אז זה גומר סוללה מהר יותר... אבל ככה מהר יותר ?!? עם המצב הזה הוא נכון , אני צריך לפחות 4-5 סטים של gp2500\2700 .
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
צילמתי שלשום (עוד כשהייתי בחו"ל) כמה תמונות בבית דודתי, זו אחת מהן, יש לה עץ דובדבנים עריכה שנעשתה - levels, color balance, contrast. חידודים אני ממש לא טוב בזה, אני אפילו הורס אז אני לא נוגע בUSM :-X אני אשמח אם מישהו ישפר את התמונה ויתן את חוות דעתו על הצילום וכדומה. רומן.
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני ניצן יוגב ואני חדש בפורום [בכלל, בפורום של האתר הזה] משום מה אני רשום כבר פול זמן אבל אני לא זוכר שנרשמתי חפיף הקיצר חזרתי לפני שבוע ומשהו מגרמניה ויש לי כמה תמונות יפות מאוד שיצאו לי עם המצלמה החדשה שלי CANON A520 [לא הכי מקצועית, אני יודע] במקום לשים אותם פה אז אני מביא לכם את ה"אתר" של התמונות http://img306.imageshack.us/gal.php?g=germany10143yu.jpg תגידו מה אתם חושבים יש שם כמה תמונות מאוד יפות
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס זכרון מתאים לצילום סרטונים ב HD (1080p לפי מה שהבנתי הכרטיס צריך להיות מסוג Class 10 הבעיה שגם שם זה מתחלק לפי מהירויות 30 45 95 mb השאלה היא , האם 30MB מספיק או שעדיף ללכת על 95MB ? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
היי לכם, אני טסה ככל הנראה, עוד כחודשיים, לטיול בדרום ומרכז אמריקה, לחצי שנה. יש לי בבית את ה - Canon A570, אבל אני די סובלת ממנה. היא מפיקה תמונות בסדר סך הכל, לא חריגות ולא יוצאות דופן, אבל הסוללות שלה נוראיות. אני מצלמת 10 תמונות ברציפות, והסוללה נחנקת ומתחילה להשתעל ומראה סימני גסיסה. אני לא מעוניינת בכך. אני מעוניינת לטייל הרבה ולצלם הרבה. נופים משגעים, תמונות צחוק וכיף. אני לא מעוניינת להיות במסע אחר קניית סוללות, או הטענתן. (יש מטען לסוללות בבית.) על כל פנים, מילאתי עבורכם גם את הסקרים\שאלות מכוונות, על מנת שתוכלו לסייע לי בבחירת המצלמה המותאמת לי. אודה לעזרתכם. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1300 ¤ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו …
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אתמול הייתי בחנות של Camera4Less בבני ברק , ולקחתי את ההזמנה שלי שכללה Minolta Z3 ו SanDisk Ultra II בנפח 512MB . יום שלישי טיול שנתי , נביא כמה תמונות .. אה כן , תודה לדני שהקשיב לכל השטויות וההתלבטויות שלי לפני הקנייה הזו :0
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
זו תמונה שרציתי לפרסם כבר זמן מה אבל לא ידעתי מה לחשוב... עכשיו אני חושב שזאת תמונה מדהימה.. צולם בלילה בבסיס גדנ"ע שדה בוקר חח צמצם פתוח על 5.6 חשיפה מקסימאלית של 15 שניות ורגישות הכי נמוכה של המצלמה(100)
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי אחרי ציפיה ארוכה מאוד ושבועיים של המתנה, שלשום בערב קיבלתי את המצלמה (canon a60 ) וזה יצא ממש בהזמנה לקראת החג בינתיים אני מאוד התרשמתי מהיכולות שלה ואני פשוט אוהב אותה החיסרון היחידי שלה זה אכילת סוללות (שאני בטוח שזה ככה כמעט בכל מצלמה דיגיטלית) אני הייתי רוצה להביא תמונות אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק מעלים אותם לאתר אז אני ישמח אם מישהו יגיד לי תודה זה פורום נהדר שרק בעזרתו הצלחתי למצוא מצלמה נהדרת כל כך
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי אפשרות לקנות A95 עם 128 מגה + מטען ו 4 סוללות 2300 או 2100 לא ממש זוכר ב 2100 ~ 2200 זה שווה? מה יותר שווה S5500 או A95 מבחינת איכות ביצועים וכל הנתונים החשובים?? תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שמנים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מאז הצילום האחרון. מצטער על הקישור, היא פשוט רחבה מדי לפורום. צריך גם ללחוץ שוב על התמונה כדי לראות אותה ב100% בחלק מהרזולוציות. (המצלמה חזרה, בקרוב עד כמה פוסטים )
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מצלמת canon S3 ואני רוצה ללמוד עוד בנוגע לשימוש ב-Live histogram. קראתי קצת על פענוח הגרף עצמו ואני מבין מה צריך בשביל שהתמונה תצא טובה. שאלתי היא, איך אני יכול לשלוט על נתוני הגרף (בעת הצילום, לא בפוטושופ). כלומר, אם זה over or under exposed אני יכול לשחק עם ה-iso, זמן החשיפה, גודל הצמצם וכו'. אבל איך "מורחים" גרף שהוא כולו בעיקר במרכז? אשמח לקבל עוד הסברים (או לינקים טובים) על השימוש ב-live histogram בעת הצילום. תודה,
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
sony a350 tamron 70-300 ללא עריכה. כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
-
שלום רצית לדעת אם אני צריך לקנות מאם לכרטיס זיכרון שלי... במה זה עוזר? והאם באמת צריך את זה? ??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכם אני מנסה לגייס כסף לרכישת מצלמה מקצועית, אשמח אם תכנסו ותעזרו לי! כל הפרטים בקישור http://www.mimoona.co.il/Projects/904 תודה! אם האשכול אינו חוקי, מצטער, תמחקו אותו בבקשה*
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לוכלם !! אחרי 6 (!) שנים של שימוש אינטנסיבי במצלמה שלנו מדגם אולימפוס מיו 500 ששירתה אותנו נאמנה, היא שבקה חיים. שלחתי אותה לתיקון ונאמר לי שתיקון יעלה 550 ש"ח. זה כמובן לא בא בחשבון. הציעו לי שם מצלמה של אולימפוס מדגם מיו 5000 במחיר של 1000 ש"ח במקום 1400. האם ללכת על המלצתם ?? או שאולי יש בתקציב שלי מצלמות יותר טובות ? הדרישות: מצלמה משפחתית שתעשה את העבודה, תיתן תמונות יפות, חשוב צילום בפלאש, יחד עם כל הפונקציונליות של המצלמות היום. שתהיה עמידה מבחינה פיזית, קשיחה, דקה מסך גדול. ממשק נוח. וזום טוב. אני לא דורש מצלמה מקצועית מדי, כפי שבטח הבנתם. תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
סט ראשון של המשתמש matan18 במצלמת הריפלקס-דיגיטלית החדשה, צולם בעדשת הקיט במצבי צילום PRE-SET המותאמים לסוג הצילום. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה שתחליף סוף סוף את האולימפוס C-310 שלי וכמובן ששתי האופציות שאני חושב עליהן הן ה-A710 וה-F30... אני יודע שהנושא נטחן אבל עדיין יש לי כמה התלבטויות שלא הועלו בת'רדים קודמים, לפי מה שראיתי שה-F30 נחשבת יותר טובה אבל אני דווקא יותר נוטה לכיוון הקנון מכמה סיבות: 1. הנסיון שלי עם מצלמות קאנון הוא יותר טוב אני לא אוהב את איך שתמונות נראות כמו "צבעי מים" במצלמת פוג'י של אחי (S5000) וראיתי שזה קורה גם ב-F30 2. אני כן מעוניין בזום הגדול שיש לקאנון. 3. המייצב תמונה של הקנון אמור לעזור לסרטים להיראות יותר טוב (דיי חשוב לי). 4. כמה דברים קטנים אך מעצבנים בפוג'י כמו העובדה שהיא לא עובדת על סוללות AA, משתמשת בכרטיסי , ואין לה עינית. בקיצור רב אני דיי בטוח שהקנון היא…
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-