צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
חבר מוכר: אם מישהו מעוניין שישלח לי פרטי התקשרות בה.פ
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי ברשותי S9500 (כמו שאתם בטח יודע שהיא מצלמת הדמוי DSLR מספר אחת בעולם) מאובזרת בצורה מדהימה וחדשה (נקנתה לפני חודש בערך) במצב 100% היא לא צילמה יותר מ50 תמונות כולל של 1GB ומגן עדשה UV עם ציפוי כולל הקופסה וכל מה שמגיע איתה וכולל אחריות אני מוכר רק אבל רק בגלל בעיה רצינית של כסף שהכנסתי את עצמי אתם מומנים לראות את המחיר הכי זול שלה בזאפ (כולל של גיגה ומגן עדשה שזה דבר חובה למצלמה הזו) ולהציע מחיר הגיוני למצלמה חדשה עם אחריות והתוספות כי אני חייב למכור דיי דחוף אני מתחייב שהמצלמה במצב מושלם ובלי שום בעיה וזה באמת שווה לכם אני מפרסם את זה פה בגלל שאני יודע שזה יכול לעניין פה הרבה אנשים שחושבים לקנות את המצלמה הזו תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני ממשיך ללמוד את היכולות של הפנסוניק הקטנה. למרות שקניתי אותה בראש ובראשונה לצילומי וידאו, אני גם מגלה שיכולות הסטילס שלה לא מבוטלות. חשוב לשמור את המצלמה ב-ISO נמוך ככל הניתן (עדיף 80) ולהמנע אם ניתן מטלה-פוטו קיצוני (שבו יש ירידה מורגשת באיכות) ובסך הכל התוצאות סבירות ביותר. שמתי לב שבצילומי חוץ בברירת מחדל המצלמה נוטה ל-WB מעט קריר ועם מעט סטיה לכיוון הירוק. בנוסף חיזוק עדין של ריווי הצבע מוסיף המון. אבל זה לא משהו בלתי נסבל ובוודאי לא משהו שלא ניתן לתיקון. תכונה חשובה של המצלמה שאני לומד היא האפשרות לצלם במצבי 3:2 ו-16:9. הפנסוניק לא סתם חותכת את התמונה המקורית, אלא בזכות עיצוב החיישן שלה באמת נוסף מעט רוחב לתמונות במצבים כאלו. מצב ה-16:9 ביחד עם העדשה הרחבה של ה…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי מהחלון שלי בחשיפה ארוכה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קריטריונים רוב התמונות שלי הם ביום יום..בצבא וכו' תאורה משתנה, ביום ובלילה, אני לא מאלה שיצלמו ברקים וכאלה אלא תמונות רגילות,ולעיתים רחוקות טיולי טבע.. רוב הצילומים לא להדפסה. גודל המצלמה הוא קריטי לדוגמא זאת מצלמה שמשכה את תשומת ליבי ואני אשמח אם למישהו יש חוות דעת עליה למרות שאני לא נעול על סוני ואשמח לשמוע על דגמים וחברות שונות.. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dsct300.asp צילום וידיאו חשוב חשוב מאוד האיכות למרות שברור לי שהאיכות לא תהיה כשל מצלמה גדולה.. אני חייל כך שהעיקרון הכי חשוב זה שתיכנס לכיס, גודל המצלמה- לדוגמה סוני סדרה T פוג'י סידרה Z וכו' והאם שווה לקנות את סוני T300 או שלמישהו יש מצלמה מומלצת יותר? גמיש במחיר.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני הולך כנראה לקנות את הa700 החדשה של קנון יש לי רק 2 שאלות שלא ממש הצלחתי למצוא עליהם תשובה: 1. האם היא בכלל שווה את זה??? או שפשוט עדיף לקנות a620? 2. עם הוידאו שלה מוגבל בזמן?- או בגודל כרטיס? איך זה הולך לא הצלחתי להבין תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים, אני לפני רכישת 70D ורציתי לדעת איזו עדשה צריך כעדשה ראשונית ובסיסית לצילומי פורטרט וקצת ספורט. בנוסף, אני לא מוצא כאן באתר לוח של מצלמות משומשות, האם קיים? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מצלמה וראיתי שהדעה הרווחת למצלמה בטווח מחירים שרציתי הוא הדגם של A 620 ולכן אני במגמה לקנות אותו. אם יש לכם הצעות אחרות על מצלמות יותר איכותיות בטווח מחירים הזה אנא תנו את דעתכם שאני יגיע סוף סוף להחלטה...
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון התעניינתי בצילום ולאחר זמן מה שהייתי עם מצלמה אוטו' ולמדתי קצת על המצבים וכל השאר החלטתי להשתדרג.. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה בתקציב של עד 3,000 שקל אבל עדיף בפחות.. חשוב לי שלמצלמה יהיה זום גדול ויכולות מאקרו טובות יחסית...(אני משתמש במצלמה בעיקר לצילום ציפורים ומאקרו..אבל חשוב גם כל הדברים האחרים) חשבתי על 3 הדגמים הבאים: canon S2 IS dimage Z6 fuji s5600 רציתי לדעת מה דעתכם..איזה מצלמה עדיפה או שבכלל כדאי דגם אחר...איזה?
-
- 14 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כדי לקבל המלצה טובה ככל האפשר לדגמים ספציפיים שיתאימו לצרכים שלכם, קראו את השאלון המתאים וענו על כמה שיותר שאלות: - שאלון לקניית מצלמה קומפקטית או מצלמה דמויית-SLR - שאלון לקניית מצלמת DSLR כדי שיהיה קל להבין את ההקשר של התשובה, העתיקו את השאלות להודעה חדשה בפורום והוסיפו את התשובות מייד לאחר כל שאלה. אם השאלות בחלק השני לא ברורות לכם, אתם יכולים לדלג עליהן, אבל חשוב שתענו על השאלות שבחלק הראשון (עשר השאלות הראשונות).
-
- 0 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
מתוך גיחה קצרה שעשיתי לאשדוד הערב, חבל שלא היתה עלי החצובה... :-\
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
תמונה בזווית של קצת גלים [תמונה בלי משמעות של שמיים הפיצפונת שלי לפני הפיצפונת שלי אחרי לפני הצונמי !! הצונמי !! ואז רגיעה ואם מדברים על ים אז הנה ים של חרציות !!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו פוסט התנסות שלי עם פלאש בצילומי לילה בשעה טובה אני מוכר את הרכב שלי ששירת אותי בנאמנות במשך 3 שנים טובות. כדי להוסיף לו סיכויי מכירה יותר טובים ומהירים ניסיתי להציג אותו תחת אור "חיובי". הרכב בעצמו כמעט ללא שריטות, מכות קטנות מאוד עד כדי לא מורגשות, והצבע שלו עדיין מבריק ונותן השתקפויות יפות מאוד שמחמיאות בצורה משמעותית. חיפשתי את הדרך הכי טובה להוציא את המראה ה"מבריק" הזה מהאוטו כי זה מושך את העין, ולכן דבר ראשון שעשיתי זה לקחתי את האוטו מאחורי הבית ונתתי לו שטיפה כמו שרק אני יודע לעשות, חיברתי את הSB-600 שלי למצלמה כי חשבתי לתומי שצריך כאן פלאש. תמונת נסיון: נראה נחמד מבחינה טכנית נכון? זה מואר וכל השיט הזה? נכון. אבל זה לא מחמיא. לפלאש יש ראש מסתובב שמאפשר…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
*לא באמת לצורך צילום סרט פורנו. אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית להורים. התקציב הוא 1500 עד מקסימום 2000 שקל. הדרישות: - 720P ומעלה. - כמה שיותר קלה לתפעול, אין צורך באפקטים ופיצרים מיותרים, אפילו עדיף אחת בלי. עדיפות למצלמות עם תפריט בעברית. - מייצב תמונה איכותי. - זמן סוללה סביר. - פורמט הקלטה נפוץ, שלא יהיה בעיה לנגן על סטרימר\PS3. - זום אופטי כלשהו. המצלמה מיועדת לטיולים, כך שעיקר הצילומים יהיו נוף \ איזורים אורבנים. לא משנה לי אם היא מבוססת HDD או פלאש. תודה.
-
- 30 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בקרוב אהיה נוכח בטקס סיום קורס טיס ואני רוצה לצלם את המטס , יש לי PANTEX ZX-50 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג תוצאות טובות יותר בצילום בתנאים שישררו עם מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ-1500+ ש"ח ואם כן מה מומלץ בהתאם לתנאי הצילום (צילום עצמים מהירים ורחוקים אני מניח)
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את עדשת הקיט המסופקת עם הA350 שלי בעדשה קצת יותר מהירה ועם תכונות אופטיות ומכאניות מעט יותר טובות. כרגע אני מתכונן על ה 17-50 של TAMRON אך אני רוצה גם מאקרו ואת זה ה TMARON לא נותנת. האם יש לי אופציות טובות יותר שיתנו לי גם מהירות וגם מאקרו (כאשר הגבול הוא 2000 שח לעדשה)?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-