עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Tapeworm,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני צריך עזרה בלקנות מצלמה דיגטלית עד 1900 שקל לא יותר מיידי טוב ולא יותר מידי רע, משהו באמצע שיספיק זום אופטי יותר ב3X זום דיגטלי לא חשוב בין 3-4 מגה פיקסל ושהמצלמה תיהיה קומפקטית כמו זאת למשל: או בגודל הזה (וגם הצורה שתיהיה דומה): אני לא מבין ממש בפרטים הטכניים אז תעזרו לי בבקשה.....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי לכם, אני טסה ככל הנראה, עוד כחודשיים, לטיול בדרום ומרכז אמריקה, לחצי שנה. יש לי בבית את ה - Canon A570, אבל אני די סובלת ממנה. היא מפיקה תמונות בסדר סך הכל, לא חריגות ולא יוצאות דופן, אבל הסוללות שלה נוראיות. אני מצלמת 10 תמונות ברציפות, והסוללה נחנקת ומתחילה להשתעל ומראה סימני גסיסה. אני לא מעוניינת בכך. אני מעוניינת לטייל הרבה ולצלם הרבה. נופים משגעים, תמונות צחוק וכיף. אני לא מעוניינת להיות במסע אחר קניית סוללות, או הטענתן. (יש מטען לסוללות בבית.) על כל פנים, מילאתי עבורכם גם את הסקרים\שאלות מכוונות, על מנת שתוכלו לסייע לי בבחירת המצלמה המותאמת לי. אודה לעזרתכם. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1300 ¤ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Master-Chipsets,

שלום וצהרים טובים השמש: הציוד: אל תתיחסו אל התאריך, המצלמה לא מכוונת

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום. כצלם חובב ללא ניסיון כמעט במצלמות DSLR (רק דמויי) אך עם המון רצון ללמוד ולהתפתח כצלם חובב, החלטתי לשדרג למצלמת DSLR. התקציב לשם כך הוא כ- 800$ למצלמה פלוס עדשת קיט (ואבזור בסיסי כמו תיק וסוללות). אין לי נושא צילום מועד, אך לרוב זה בעיקר צילומים עירוניים (כמו למשל בטיולי ערים ונוף בעולם) ואנשים (אחיינים, משפחה, חברים) במגוון דיי רחב של תנאי תאורה (החל מאור יום בחוץ ועד לתנאי תאורה קשים). כמו שאמרתי כבר אני חדש בתחום ה- DSLR וככזה אין לי שום ציוד קודם (פרט לחצובה) או העדפה על אחד היצרנים. אופציית ה- live view חשובה לי למדיי וכמו כן צילום וידאו הוא אפשרות מבורכת (אך לא הכרחית). גורם חשוב נוסף הוא עלות הציוד ההיקפי והעדשות (שיבואו אני בטוח עם הזמן). כרגע…

7. זה ממש דחוף בבבבקשה תעזרו מצלמה FUJI E500 מחיר: 1450 מתנות: זכרון 128 מטען מה אתם אומרםי על המצלמה הזאת??? בבבבבבקשה דחוווווף!!!! חייב תשובה ב10-15 דק' הקרוסות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by aleXtazi,

לא הייתי בפורום הרבה זמן אני נמצא בקנדה, קניתי לעצמי מחשב נייד פה ככה שאפשר סוף סוף לחזור לקהילה!! יצא לי לבקר בארה"ב בעיר שניקראת MOAB נסעתי לשם לעשות קצת אופני הרים אחד המקומות היפים לעשות אופני הרים שם! תמונה משם Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/1250) Aperture: f/3.5 Focal Length: 18 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash תגובות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני יודע שהשאלה היא קצת בנאלית אבל כפי שאמרתי בנושא הקודם שפתחתי, אני מתכוון לקנות את האולימפוס c8080 ההתלבטות בין לקנות בארץ ובין בחו"ל היא נושא האחריות אם מישהו קנה את המצלמה בחו"ל ויודע מה כולל האחריות שם, איך היא עובדת ומה אני עושה בנושא תקלה שיעזור בבקשה בתודה אורי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ההורים שלי צריכים מצלמה דיגיטלית חדשה, עד 2000-2500 שקל (עדיפות גבוהה מאוד לעד 2000). אני משער שהם ישתמשו בזה בעיקר לצילום אנשים ונוף (די כללי, אני יודע), אבל בסופו של דבר, אני משער שאני אשתמש בה יותר מהם. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by baracuda,

בודדה על העץ... הצוף טעים ? איזור הדימדומים מה אתם רגילים לראות בחושך ? ממה את מפחדת ילדה ? לראות את החיים כמו ילד , דרך ג'ולות.... מה יהיה עם עכו העתיקה ? ככה מגינים על מבצר בישראל ! בודדים בים... ליקויי חמה חלקי 15% ליקויי חמה חלקי 50% אשמח לקבל תגובות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by talbo,

שלום חברים, אני מנסה ללכוד וידיאו ממצלמת פאנסוניק בפורמט miniDV , אני משתמש בתוכנת Pinaccle . בסיום הלכידה המוצלחת הסרט נראה עם פסים רוחביים. יש לציין שבסרט המקורי אין שום תזכור לקווים כאלה או אחרים. הבנתי שזה קשור לנושא של interlaced ו progressive... אך יכול להיות שאני טועה.... אשמח לעצתכם מנסיונכם. הלכידה דרך אגב מתבצעת דרך כבל Firewire כאשר אני בוחר פורמט DV. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ALÞHA,

http://www.dpreview.com/news/1111/11110410redscarletx.asp למי שמתעניין בצעצועים של החברה הזו...

14. Started by con206,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית לתמונות (לא חייב להיות וידאו) בין 1000 ל-1500 ש"ח אני לא כל כך מבין במצלמות אז אם מישהו יכול להגיד לי על מה רצוי להסתכל ולהמליץ לי על מצלמות טובות זה יעזור לי מאוד תודה מראש CON206

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. טוב, קצת חלש פה בפורום, אז נספר על הרכישה האחרונה שלי: 70-300 VR, למקרה שזה מעניין מישהו שמתלבט/מתעניין ברכישה. התלבטתי בינה לבין הסיגמא 70-200 2.8 (הישנה). שתיהן באותו מגרש מחירים. הסיגמא אומנם מהירה יותר, אבל ללא מייצב. לניקון יש מייצב, טווח גדול יותר, והיא קלה הרבה יותר ומתאימה יותר לטיולים. אם לא רוצים להשתמש בחצובה, הפער בין העדשות מצטמצם לסטופ אחד. מי שממש חייב זום לצילומי אקשן חשוך, כנראה שהסיגמא עדיפה לו... גם ככה הוא צריך מהירות תריס בשביל הקפאת התנועה. המייצב הוא VR2. יעיל ביותר. צילמתי באורך מוקד 300mm (למעשה 450 על הקרופ) ב 1/60 בלי להשתדל. אם מתאמצים אפשר לרדת יותר, והפרסום על 4 סטופים לא מופרכים, אם שומרים על יציבה נכונה. (ביבול נמוך הצלחתי גם לרדת 6-5 סטופי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם. אני חושב על רכישת מצלמה חדשה, כשהדגשים העיקריים הם הקטנת הגודל הפיזי, פוקוס מהיר יותר ושיפור יכולות וידאו. עפ"י לא מעט חוות דעת בפורום הזה, וסקירות שקראתי, הפנסוניק נראית כאופציה מצויינת - לפחות על הנייר. החשש שלי הוא שהתמונות "הרגילות" יצאו פחות טוב. החשש נובע מהתנסות קצרצרה עם האח הקטן - ה TZ5 - צילמתי כמה תמונות פורטרט מחוץ לבית, בשעות אחה"צ, על מצב iA (אאל"ט) ולא מעט תמונות יצאו מטושטשות. הייעוד העיקרי הוא תמונות משפחתיות, בעיקר של ילדים קטנים, בתוך ומחוץ לבית ובמצב אוטומטי. אני חייב לציין שה G3 עושה עבודה טובה מאוד, ואילו היתה קומפקטית יותר, לא הייתי שוקל בכלל החלפה. אשמח לדעתכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. השאלה בכותרת - הדבר אפשרי? לי יש את ה Fuji Finepix S5000 ולחבר שלי יש את ה OLYMPUS CAMEDIA C-720. יש אופציה להשתמש בהם כ WEBCAM בתוכנות דוגמת המסנג'ר? תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by makabi,

לאחר כשנה של שימוש ב A70 אני מבקש להעלות נושא שלא ראיתי התיחסות אליו והוא "חריר ההצצה" היום נראה לי שחשובה הרבה יותר מכל היא האפשרות למסגר את התמונה ולראות את כל הנתונים ולכן הנושא של העינית הוא לדעתי קריטי. אם אין אפשרות בתנאי אור כל שהם לקבל מידע כזה כל שאר הפרמטרים והנתונים לא רלוונטים. החסרון ב Z1 הוא הגודל הפיזי ואולי גם העובדה שהעדשה לא רחבה מספיק אשמח לקבל תגובות מכבי MAKABI_48@AYHOO.COM

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. לאחר כמה דיונים פה בפורום, הזמנתי את SONY A350 עם עדשת הקיט 18-70mm (היא עדיין לא הגיעה... אני לא אשכח לפרסם פה את התמונות הראשונות...) בכל מקרה, רציתי לקנות פילטר (בינתיים UV ולהגנה מפני שריטות, אבל בעתיד הקרוב גם IR, נושא שמאוד מעניין אותי) ניסיתי לחפש באינטרנט מה קוטר העדשה ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה

20. Started by benor,

אני רואה שיש ביקורות טובות, החלטתי לעלות עוד סט. (לא ציפיתי לכזה יעמבה מבול של תמונות) הסט הזה נופל מהקודם, לפי דעתי. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם כאן, אני צלם סטילס חובב אולם בזמן האחרון יוצא לי לצלם סרטי וידאו "prosumer" כלומר לא מקצועי אבל עדיין איכותי (כל מיני דברים, בעיקר ליוטיוב וכו') ולכן אני מחפש לשדרג את המצלמה שלי (Fuji s9500) למשהו שיתן לי סטילס הרבה יותר טובים וגם אפשרות לצלם וידאו באיכות סבירה. חשבתי לקנות את זה http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-2197-Canon-EOS-60D-Kit-18-135-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%9C.aspx אבל למען האמת אני לא בטוח לגבי העדשה שאני צריך? כי מעולם לא היה לי DSLR אני מצלם בעיקר אנשים, גם בסטילס וגם בוידאו. אני לא צריך זווית רחבה אבל אני כן רוצה עושר צבעים גבוה. האם 60D ביחד עם עדשת 18-135 IS זאת בחירה טובה? אשמח מאוד לעזרתכם כי אני צריך א…

22. Started by dsane,

כמה תמונות של ונציה כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

23. מתנצל שאני שוב פעם מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית, פשוט התקציב שהגדרתי מקודם נהיה גבוהה מדי בגלל כמה ביזבוזים נוספים החודש (קעקוע, בגדים ועוד כמה שטויות). בעיקרון, גם שיניתי לגמרי את הדרישות שלי מהמצלמה, כך שההמלצה הקודמת כבר לא רלוונטית (בלי קשר למחיר). עכשיו אני מחפש מצלמה קומפקטית לצלם מתחיל, אחת שיהיה לי נוח להסתובב איתה כל היום מחוץ לבית. זה יהיה מצויין אם למצלמה יהיה זום אופטי ארוך, אבל לא מעוניין להתפשר על העדשה, מעדיף שהיא תהיה רחבה (יש סתירה במשפט הזה ???). צילום דרך LCD נשמע לי יותר נוח מצילום דרך עינית. לגביי גודל המסך, אין לי מושג! מעדיף נפח של 512MB, למרות שיש לי נגישות למחשב רוב היום. כמות הפיקסלים לא משנה, אני לא מתכנן להדפיס פוסטרים של התמונות. העיקר שהתמונה …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by IAF.ofek,

צילמתי היום האמר צבאי משוריין בטיול בפריחת כלניות בין אשקלון לשדרות http://img222.imageshack.us/img222/5985/img1440es2zo.jpg

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Ido.G,

שלום, כזכור, פירסמתי פה ת'רד על חבר שרוצה לקנות מצלמה. בכל מקרה- בסוף הוא קנה את ה Canon A580 במחסני חשמל. הכל בסדר, אבל יש שם משהו מוזר. כמסתכלים במסך LCD על מנורות (או ליתר דיוק מכוונים את המסך על מנורה), נותר מעיין פס מרצד כזה במרכז המסך. לא ברור בדיוק למה הוא נוצר.... ובכל מקרה כאשר אין תאורה מול המצלמה הוא נעלם. גם התמונות יוצאות בסדר. עם זאת, זה מוזר למדי. האם לדעתכם הדבר הזה תקין או לא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.