עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מבחינת עיצוב זאת אומרת. http://www.dpreview.com/news/0602/06022509sonydsch5.asp לי הן נראות לגמרי זהות טוב נו, מי ששאל את עצמו מה יקרה לסדרת Z המצויינת אחרי שמינולטה נמכרה לסוני, קיבל את התשובה שלו כרגע.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by niv251,

יש לי מצלמה IXY900 ויש שם מנגנון נגד עיניים אדומות לרוב זה עובד אבל יש מקרים אם נגיד יש משהו עם עיניים ממש כחולות חזק זה אדום אולי זה קשור בזווית צילום או משהו איך אני יכול למנוע את זה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אלו הדברים שאני צריך מהמצלמה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 ש"ח, רצוי פחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני קונה את המצלמה בשביל טיול של חצי שנה בדרום אמריקה - מתכוון לצלם הרבה נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות, אני לא יודע אם ייצא לי לצלם הרבה ללא פלאש או לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא צריך חצובה # האם יש לך נכונ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה שתשמש אותי בעיקר בצבא (תמונות ביום, לילה, וידאו וכו'). התקציב הוא עד 1000 שקל... * אני ממש רוצה לקנות את המצלמה היום, מחר אני חוזר לצבא ואני מקווה שהיא תהיה אתי (:. אפשר לקבל חוות דעת והצעות למצלמות ?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. טוב גנבתי לאחותי את המצלמה וצילמתי איתה תמונה ראשונה שלי באמת אחרי קצת לילמוד אותה וניקויי עדשה. איך? תנו עצות, אני חדש פה במצלמות אני מה זה נוב, אבל איך לתמונה ראשונה? שרפתי אותה מעט אך זה בכוונה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by adam_godin,

אני עדיין מתרגל לעדשה החדשה הצעות לשיפור בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gshhar,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by artyom,

יש סרטון צילום (עם כל מיני טיפים) ביוטיוב של איזה צלם מפורסם (עוד יש לו חתול שמן כזה) שמלמד איך לצלם יותר יציב עם עין שמאל, הוא שם את המצלמה כל כתף שמאל ותומך במצלמה עם כל הגוף, יש שם עוד קטע שהוא צוחק על אנשים שלא יודעים לצלם ובצילום אנכי נשענים עם כל הגוף לצל כדי לצלם במקום פשוט לסובב את המצלמה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sbetty,

מה המלצותיכם? אני ממש נדלקתי על הפוגי , אבל הקנון זולה ממנה בהרבה (1200 ש"ח לעומת 750 ש"ח) מה דעתכם? איזה יתרון יש לשתיהן? ראיתי שצילומי הלילה של הקנון טובים יותר מה פוגי. אני אשמח לכל עזרה שהיא

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה (תמונות ופרטים בפנים) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=592305 או http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=591737

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. לאחר כחמש שנים של פעילות אבא החליט להפטר מה-c700 Ultra Zoom שלנו ולקנות מצלמה חדשה. התקציב, 2000 ש"ח. הדרישות שלי למצלמה: - זום אופטי גבוה כמה שיותר. - אפשרות למשחק מירבי עם ה-Aperture ו-Shutter Speed - מסך LCD שאשכרה רואים בו משהו. לגודל, אין ממש חשיבות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הבוקר התחיל מאד מעונן ובשיא הליקוי לא הייתה אפשרות לצלם אבל מעט אחרי השיא התבהרו השמיים והתגלה לנו שהירח אוכל את השמש לארוחת בוקר מצ"ב צילום. צולם בעזרת ה-A610 דרך משקפת 10x50 כאשר עליה יש פילטר שמש מיוחד לצפייה בטוחה בשמש. סופ"ש נעים לכולם !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם כאן, אני צלם סטילס חובב אולם בזמן האחרון יוצא לי לצלם סרטי וידאו "prosumer" כלומר לא מקצועי אבל עדיין איכותי (כל מיני דברים, בעיקר ליוטיוב וכו') ולכן אני מחפש לשדרג את המצלמה שלי (Fuji s9500) למשהו שיתן לי סטילס הרבה יותר טובים וגם אפשרות לצלם וידאו באיכות סבירה. חשבתי לקנות את זה http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-2197-Canon-EOS-60D-Kit-18-135-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%9C.aspx אבל למען האמת אני לא בטוח לגבי העדשה שאני צריך? כי מעולם לא היה לי DSLR אני מצלם בעיקר אנשים, גם בסטילס וגם בוידאו. אני לא צריך זווית רחבה אבל אני כן רוצה עושר צבעים גבוה. האם 60D ביחד עם עדשת 18-135 IS זאת בחירה טובה? אשמח מאוד לעזרתכם כי אני צריך א…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Danikk8,

שלום לכולם מחפש מצלמת וידאו לטיולים ואירועים משפחתים עד 2000 ש"ח מה אפשר למצוא בתווך מחירים זה בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Galit17,

מישהו יודע איך היא? http://www.canona2000.com/ http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=1643

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by xena,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2596139&cfm=7E435C290483 שווה משהו לצלם המתחיל (ריפלקס ראשון)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shamir87,

יש לי אולימפוס סי 50 אבל יש לי אפשרות להחליף אותה ל c765 תמורת 800 שקל נוספים...מה אתם אומרים על הc765??? שווה לי להסויף 800 שקל ולקחת אותה או להשאר עם הc50?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tktur1,

שלום לכם... אני רוצה להתחיל ללמוד על מלמות ולהכנס לתחום הזה של התמונות האומנתיות וכל אלה מישו יכול להביא מדריך ?? או משו שיעזור להבין יותר canon a710 תספיק למתחיל כמוני??? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Snufkin,

מה דעתכם??? נכון יפה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by guy_pr,

בימים האחרונים אני מתאמן על העריכה בש\ל + צבע אז אני מעלה כמה תמונות של מה שיצא לי מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

21. Started by -impreza-,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sagioto,

שלום חברים, בשעה טובה אני נוסע לתאילנד ואני מעוניין לקחת איתי מצלמה, חבר המליץ על הפוג'י שכרגע מבלה איתו בדר' אמריקה, אבל לקנון יש כמה יתרונות: 1. היא שוקלת כמעט חצי 2. רק שתי בטריות במקום 4 3. מייצב תמונה בעדשה ולא בחיישן, תכל'ס אני לא יודע מה עדיך אם אם תגידו, אני מחשפ מצלמה שתהיה מספיק טובה בשביל לצלם גם בלילה בלי להמרח, אבל מספיק קלה ופשוטה שאני יוכל להסתובב איתה ולצלם ולא להרגיש כאילו אני סוחב איזה טנק איתי, חוץ מזה כדאי גם שתהיה יחסית זולה ועמידה ולא משהו שאני יצטרך לחשוש יותר מדי מה עולה בגורלו (בגלל זה טווח המחירים של המצלמות הללו) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה או שתציעו לדגם אחר... תודה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום! בגלל שאני אפשר להגיד דיי בור בכל עניין המצלמות הדיגיטליות, אני צריך את עזרתכם שתתנו לי המלצות על מצלמה דיגיטלית ב3.2 מגה פיקסל באיכות סבירה, אני לא צריך משהו מקצועי יותר מדי וחשוב שהיא תיהיה הכי הכי קטנה שאפשר. בקשר לשאר הפונקציות האחרות שקיימות במצלמות הדיגטליות אני לא יכול להגיד מה אני מחפש כי כמו שאמרתי אני לא מבין בזה, אז אני משאיר את זה בידיים שלכם וסומך עליכם שתתנו לי דגמים שמתאימים למה שאני מחפש, ואני חוזר ואומר - דגש שתיהיה קטנה וקומפקטית אה כן, וגם שלא תיהיה יקרה מדי, לא צריך להשתגע עם המחירים ועוד סתם משהו שרציתי לשאול עליו, בגלל שאני לא ממש מבין בכל העניין של המצלמות ראיתי את המצלמה הזאת, היא יחסית זולה עם 6 מגה פיקסל וגם מאוד קטנה, בידיוק כמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Master-Chipsets,

שלום וצהרים טובים השמש: הציוד: אל תתיחסו אל התאריך, המצלמה לא מכוונת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KoM,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים