עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by orlupo,

תמונה שהעלתי גם לנושא השבועי ב-D-SPOT: עריכה: וואלה סליחה טעות שלי בטעות לא העלתי אותה.תיקנתי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sagi5,

http://img460.imageshack.us/my.php?image=pic000548bt.jpg ואיך זאת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני יודע שהשאלה היא קצת בנאלית אבל כפי שאמרתי בנושא הקודם שפתחתי, אני מתכוון לקנות את האולימפוס c8080 ההתלבטות בין לקנות בארץ ובין בחו"ל היא נושא האחריות אם מישהו קנה את המצלמה בחו"ל ויודע מה כולל האחריות שם, איך היא עובדת ומה אני עושה בנושא תקלה שיעזור בבקשה בתודה אורי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ISmile4U,

רצ"ב סתם תמונה שיצא לי לצלם בסאן פרנסיסקו עם ה S5 IS [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום. כצלם חובב ללא ניסיון כמעט במצלמות DSLR (רק דמויי) אך עם המון רצון ללמוד ולהתפתח כצלם חובב, החלטתי לשדרג למצלמת DSLR. התקציב לשם כך הוא כ- 800$ למצלמה פלוס עדשת קיט (ואבזור בסיסי כמו תיק וסוללות). אין לי נושא צילום מועד, אך לרוב זה בעיקר צילומים עירוניים (כמו למשל בטיולי ערים ונוף בעולם) ואנשים (אחיינים, משפחה, חברים) במגוון דיי רחב של תנאי תאורה (החל מאור יום בחוץ ועד לתנאי תאורה קשים). כמו שאמרתי כבר אני חדש בתחום ה- DSLR וככזה אין לי שום ציוד קודם (פרט לחצובה) או העדפה על אחד היצרנים. אופציית ה- live view חשובה לי למדיי וכמו כן צילום וידאו הוא אפשרות מבורכת (אך לא הכרחית). גורם חשוב נוסף הוא עלות הציוד ההיקפי והעדשות (שיבואו אני בטוח עם הזמן). כרגע…

7. מתנצל שאני שוב פעם מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית, פשוט התקציב שהגדרתי מקודם נהיה גבוהה מדי בגלל כמה ביזבוזים נוספים החודש (קעקוע, בגדים ועוד כמה שטויות). בעיקרון, גם שיניתי לגמרי את הדרישות שלי מהמצלמה, כך שההמלצה הקודמת כבר לא רלוונטית (בלי קשר למחיר). עכשיו אני מחפש מצלמה קומפקטית לצלם מתחיל, אחת שיהיה לי נוח להסתובב איתה כל היום מחוץ לבית. זה יהיה מצויין אם למצלמה יהיה זום אופטי ארוך, אבל לא מעוניין להתפשר על העדשה, מעדיף שהיא תהיה רחבה (יש סתירה במשפט הזה ???). צילום דרך LCD נשמע לי יותר נוח מצילום דרך עינית. לגביי גודל המסך, אין לי מושג! מעדיף נפח של 512MB, למרות שיש לי נגישות למחשב רוב היום. כמות הפיקסלים לא משנה, אני לא מתכנן להדפיס פוסטרים של התמונות. העיקר שהתמונה …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by saarsv,

צילום של טבעת שאמא הכינה...מוכשרת היא רצתה שאני אעשה לה צילום טוב של כל התכשיטים...זה הראשון...אז תנו דעה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by IAF.ofek,

צילמתי היום האמר צבאי משוריין בטיול בפריחת כלניות בין אשקלון לשדרות http://img222.imageshack.us/img222/5985/img1440es2zo.jpg

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. זה ממש דחוף בבבבקשה תעזרו מצלמה FUJI E500 מחיר: 1450 מתנות: זכרון 128 מטען מה אתם אומרםי על המצלמה הזאת??? בבבבבבקשה דחוווווף!!!! חייב תשובה ב10-15 דק' הקרוסות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה לרכוש את ה K10D אני חושב לרכוש יחד עמה עדשות. נתקלתי בעדשות למצלמות אנלוגיות במחירים מאוד מפתים ואני רוצה לדעת למה לא כדאי לי לקנות אותם. או לחילופין האם כדאי לקנות. הנה הרשימה כולל הקישורים http://www.bhphotovideo.com/c/product/291395-USA/Phoenix_09066_500mm_f_8_0_Mirror_Manual.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/218034-REG/Pentax_27617_SMCP_FA_100_300mm_f_4_7_5_8_Autofocus.html#goto_itemInfo http://www.bhphotovideo.com/c/product/376627-REG/Pentax_27718_SMCP_FA_J_75_300mm_f_4_5_5_8.html

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  12. ההורים שלי צריכים מצלמה דיגיטלית חדשה, עד 2000-2500 שקל (עדיפות גבוהה מאוד לעד 2000). אני משער שהם ישתמשו בזה בעיקר לצילום אנשים ונוף (די כללי, אני יודע), אבל בסופו של דבר, אני משער שאני אשתמש בה יותר מהם. תודה.

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by baracuda,

בודדה על העץ... הצוף טעים ? איזור הדימדומים מה אתם רגילים לראות בחושך ? ממה את מפחדת ילדה ? לראות את החיים כמו ילד , דרך ג'ולות.... מה יהיה עם עכו העתיקה ? ככה מגינים על מבצר בישראל ! בודדים בים... ליקויי חמה חלקי 15% ליקויי חמה חלקי 50% אשמח לקבל תגובות

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by Ido.G,

שלום, כזכור, פירסמתי פה ת'רד על חבר שרוצה לקנות מצלמה. בכל מקרה- בסוף הוא קנה את ה Canon A580 במחסני חשמל. הכל בסדר, אבל יש שם משהו מוזר. כמסתכלים במסך LCD על מנורות (או ליתר דיוק מכוונים את המסך על מנורה), נותר מעיין פס מרצד כזה במרכז המסך. לא ברור בדיוק למה הוא נוצר.... ובכל מקרה כאשר אין תאורה מול המצלמה הוא נעלם. גם התמונות יוצאות בסדר. עם זאת, זה מוזר למדי. האם לדעתכם הדבר הזה תקין או לא?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  15. וואו, אם יש משהו שאני שונא לעשות זה לחפור על מצלמות. כי אין סוף לדגמים, לחברות, להבדלים בפרטים הקטנים לאתרים, לדירוגים. ניסיתי לחפש באתרים שמדרגים, ניסיתי לחפש בפורמים, תאמת עקב קריאה של מספר פוסטים בפורום הזה התמונה מתחילה להתבהר. אבל בכול זאת החלטתי לפתוח פוסט מלאתי את הטופס שיעזור לכם לקבל תמונה יותר מדוייקת. נקודה שלא הבנתי...ראיתי המון המלצות על מצלמה של פנסוניק ה TZ7 מלפני לא הרבה זמן. יצא לי לחפש קצת על המצלמה הזאת, באמת ביקורות טובות אבל המצלמה הזאת יצאה בApril 2009..קצת ישנה..לא!? האם זה משנה משהו? נ.ב אני לא חם על הפנסוניק סתם איזכרתי אותה. • מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500-1600+/- • אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באו…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by adam_godin,

סתם לא העלתי לפה הרבה זמן... מה K20D של פנטקס... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by makabi,

לאחר כשנה של שימוש ב A70 אני מבקש להעלות נושא שלא ראיתי התיחסות אליו והוא "חריר ההצצה" היום נראה לי שחשובה הרבה יותר מכל היא האפשרות למסגר את התמונה ולראות את כל הנתונים ולכן הנושא של העינית הוא לדעתי קריטי. אם אין אפשרות בתנאי אור כל שהם לקבל מידע כזה כל שאר הפרמטרים והנתונים לא רלוונטים. החסרון ב Z1 הוא הגודל הפיזי ואולי גם העובדה שהעדשה לא רחבה מספיק אשמח לקבל תגובות מכבי MAKABI_48@AYHOO.COM

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by aleXtazi,

לא הייתי בפורום הרבה זמן אני נמצא בקנדה, קניתי לעצמי מחשב נייד פה ככה שאפשר סוף סוף לחזור לקהילה!! יצא לי לבקר בארה"ב בעיר שניקראת MOAB נסעתי לשם לעשות קצת אופני הרים אחד המקומות היפים לעשות אופני הרים שם! תמונה משם Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/1250) Aperture: f/3.5 Focal Length: 18 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash תגובות

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by tktur1,

שלום לכם... אני רוצה להתחיל ללמוד על מלמות ולהכנס לתחום הזה של התמונות האומנתיות וכל אלה מישו יכול להביא מדריך ?? או משו שיעזור להבין יותר canon a710 תספיק למתחיל כמוני??? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by Snufkin,

מה דעתכם??? נכון יפה?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by yuvalg,

אשמח להארות/הערות איך שומרים/מצרפים את התמונה עם פרטי החשיפה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  22. יש מקום שמטפל במצלמות שלהם (בתשלום לצערי כי קניתי אותה בארה"ב)?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  23. היי אנשים.. אני אנסה לקצר. אני עכשיו בהודו (אחרי נפאל), הגעתי עם ה Canon S2 עשתה עבודה טובה עד שהחליטה שהיא מפסיקה לעבוד, פשוט לא נדלקת.. ניסיתי להטעין סוללות\סוללות חדשות.. לא עזר.. פשוט מסרבת להדלק. אני לא מאמין שאני אמצא תכנאי מורשה של קנון באיזור הכפרים בצפון אז חשבתי לקנות אחת חדשה.. (אני אנסה בכל זאת למצוא איזה מוסכניק שיסכים לבדוק לי אותה, אין מה להפסיד) בכל מקרה, התקציב לא גבוה במיוחד, המצלמה הזאת היא לשלושה חודשים ואחר כך לא יהיה לי שימוש רציני איתה. (יש לי D80 בבית) יש כמה דברים שחשוב לי לציין 1) מכוון שאני במזרח, אין כאן דגמים חדשים.. תמליצו לי על דגמים עד החצי שנה האחרונה למשל... 2) רצוי ניקון\קנון\סוני - קשה למצוא כאן חברות אחרות (גם את אלו שצי…

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by Chevy,

שכבות-שכבות

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by xena,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2596139&cfm=7E435C290483 שווה משהו לצלם המתחיל (ריפלקס ראשון)?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.