עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. התמונה נלקחה עם Canon a620

2. Started by talbo,

שלום חברים, אני מנסה ללכוד וידיאו ממצלמת פאנסוניק בפורמט miniDV , אני משתמש בתוכנת Pinaccle . בסיום הלכידה המוצלחת הסרט נראה עם פסים רוחביים. יש לציין שבסרט המקורי אין שום תזכור לקווים כאלה או אחרים. הבנתי שזה קשור לנושא של interlaced ו progressive... אך יכול להיות שאני טועה.... אשמח לעצתכם מנסיונכם. הלכידה דרך אגב מתבצעת דרך כבל Firewire כאשר אני בוחר פורמט DV. תודה

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by Prophecy,

שלום. האם יש אפשרות ללכוד סרט שהוקלט כבר במצלמת וידאו באמצעות כבל S-Video בלבד? אם כן, במה זה כרוך? תוכנה כלשהי? מישהו יכול להמליץ על שם? אם לא, מה עוד דרוש כדי ללכוד וידאו ממצלמה כזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  4. Started by R0tem1,

http://www.pentax.co.uk/_uk/photo/products/index.php?cameras&gruppe=digital%20slr&produkt=19385&id=downloads

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  5. http://www.dpreview.com/reviews/canons2is

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. EXIF VIEWER https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3905 נורא שימושי.

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by MiniMizer,

היי, צילמתי היום כמה תמונות ושמתי לב שבכולן מופיע משהו שנראה כמו לכלוך (שיערה אולי?) בחלק העליון של התמונה. אפשרות ה-Dust Removal המובנית לא ממש עזרה, אבל שמתי לב שמבחינים בזה בעיקר כשהרקע הוא כהה. אני מצרף שתי דוגמאות, אחת עם צמצם 8 והשניה עם צמצם 40. בתמונה הראשונה, שהיא תכלס ממש שרופה, לא רואים את הלכלוך הזה בכלל. בתמונה השניה, כנגד רקע כהה, מבחינים בו בקלות, כך שאני מניח שהבעיה היא לא בחיישן עצמו (אחרת זה היה מופיע בכל תמונה) אלא סתם לכלוך שמונח עליו, לא? מה דעתכם? חשיפה גבוהה: http://hwzone.co.il/newspics/dan/high_exposure.jpg חשיפה נמוכה: http://hwzone.co.il/newspics/dan/low_exposure.jpg עריכה: שכחתי לציין שבדקתי את זה עם שתי עדשות שונות. בשתיהן מופיע אותו "לכלוך" ב…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by aviran_n,

צילמתי הלילה כמה תמונות מעדן החלון שלי החוצה (סתם תמונות מהשיעמום.. בלי מטרה מיוחדת).. שמתי לב שע"ג התמונות יש לכלוכים לבנים שכאילו תפוסים ע"ג העדשה אבל לא רואים אותם על העדשה וגם "ניגוב" של העדשה לא הסיר אותם.. צילמתי תמונה גם כשהמכסה של העדשה היה סגור וכשהגדלתי את התמונה לגודל מקורי במחשב ראו את הלכלוכים הלבנים על הרגע השחור.. מה זה יכול להיות? =\ נ.ב. המצלמה היא S6000...

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by benor,

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by Nemesis,

הDome ב-Koln:

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מתכנן לקחת לעצמי מצלמה דיגיטלית חדשה בגלל שהישנה שלי כבר עשתה את שלה אז כדאי ללכת עליה או שכבר ללכת למשהו אחר? כי אני יודע שיש את הפנסוניק FZ30, ואת הפוג'י 9500 אבל השאלה היא מה עדיף אם בכלל? או שיש משהו אחר של חברה אחרת שמשתווה לCANON וברמה הזאת של הדגמים האחרים שנתתי? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

צילום נוסף שלי מלפני הרבה זמן (25.7) אקסיף: f/16 1/60 100ISO [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by amit_amit,

שלום לכולם, מישהו כאן יכול להמליץ על מקום שאפשר ללמוד בו צילום דיגטלי בחיפה? וגם איפה יש מדריכים טובים באינטרנט

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by o_O,

היי אני רואה שכל הפורום ממליץ על ה A80... אבל ל A75 יש כמה שידורגים כמו פוקוס יותר טוב ומסך יותר גדול אך היא 3 מגה פיקסל עכשיו אני לא מחפש לצלם תמונות ב 4 פיקסל אני חושב שאפילו 2 זה מספיק.. אז כדאי לקחת את ה A75 או עדיין את ה A80? תודה

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by gshhar,

יש לי הזדמנות דרך חבר מחו"ל להביא אחת חדשה (זה חד פעמי כי זה לא המחיר שלה) ב-1500 ש"ח. האם כדאי לי ? ראיתי שאמרו פה שהעיצוב של הכפתורים לא משהו אבל אני ראיתי אותה ושיחקתי איתה פה ושם וזה לא מפריע לי אז השאלה היא איך היא מבחינת איכות של מצלמה ?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by [NOS],

7 מגה פיקסל של ניקון ב 1400 ?!?! WTF http://zap.co.il/model.asp?model_id=130848 יש פה קטצ'?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by gal_il50,

גם שאני מצלם בחדר שצריך פלאש הפלאש לא קופץ. ואם אני מצלם בחוץ שיש אור והפלאש פתוח הוא מצלם עם פלאש. האם יש איזה פונקציה במצלמה שצריך להפעיל עלמנת שהפלאש יקפוץ אוטומטי מתי שיהיה צריך כי אם לא אז מתי אני אדע שצריך פלאש ? נראה לי מוזר כי במצלמות הרבה יותר ישנות הפלאש קופץ לבד.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. ומה אפשר לעשות בקשר לזה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by navk2,

לדוד שלי יש את ה- S2 והיא פשוט מעולה ! היא גם קטנה יחסית וגם יש לה הרבה מאוד הגדרות שימושיות ! ואני מכיר מישהו שעבר קורס צילום והוא ממש מבין וזה וששאלתי אות לגבי המלצה על מצלמה ב 1400-1800 הוא אמר ישר S3.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by elaa56,

////////

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. ניסיתי לצלם כמה פעמים תתמונה למטה יהלדים נימרחים לי איך אני יכול לצלם בלי הקישקושים ניסיתי מכמה זויות וכלום... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ccc,

האמת שבדיוק כשפתחתי את הת'רד, תוך כדי שוטטות, מצאתי מבצע קטן באינטרנט ואני הולך לקנות Casio, Exlim EX-Z77 תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. אני מעלה כמה תמונות שצילמתי בפילם לפני שבועיים בטיול בפאריז ובריסל. רוב התמונות צולמו ב-20mm או באורך מוקד מאוד קרוב. פרטים טכניים: מצלמה: מינולטה 8000i עדשה: טוקינה 20-35mm/3.5-4.5 סרט: פוג'י Superia 200 פיתוח וסריקה: מעבדת SBY בת"א (כן, אני יודע שהסריקות לא משהו, אבל על סריקות טובות יותר הם לוקחים יותר מדי כסף לטעמי). לא עיבדתי או חתכתי את התמונות האלה (עדיין), רק הקטנתי לגודל שמתאים לפורום. הרעיון הוא להדגים למה אני כל כך אוהב את הגמישות שנותנות עדשות רחבות. כנסיית סקרה-קור במונמרטר מרכז פומפידו בפאריז כנסיית נוטרדם חוף מלאכותי באמצע העיר, לא רחוק מכנסיית נוטרדם. ים אין שם, אבל ספורט עממי יש בשפע. טירת שמבור, עמק הלואר* תמונה נו…

• 13 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. ואם היא שווה משהו? כי אני יכול להשיג אותה דיי בזול(אני חושב) מה המחיר שלה? מפרט: רזולוציה 8.1 מגה פיקסל, סוג חיישן CCD (3264X2448 , 2048X1536 ,1600X1200 , 640X480) עדשת מיוחדת 7.5-22.5 מ´´מ זום אופטי X 3 זום דיגיטאלי X 5.1 גוף מגנזיום מסך "2.5 TFT צבעוני עינית אופטית מערכת ביטול צבעי רקע בתאורה נמוכה לצילום איכותי יותר, מנגנון איזון לובן אוטומטית מנגנון מיוחד על התראה של רעידות ביד וצילום לא ברור שליטה ידנית על הפונקציות השונות רגישות תמונה עד 200 אסא פוקוס אוטומטי צילום מאקרו צילום רציף של 3 תמונות ברצף טיימר לצילום עצמי צילום וידאו בפורמט MPEG עם קול יציאת וידאו AV זום לאחר הצילום X4 חיבור 2.0USB משקל 150 גרם. פלאש מובנה 4 תוכניות שונות: אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omrit,

אני חושב לקנות את המצלמה הזו, למישהו יש ניסיון איתה? אני מתלבט בינה לבין ה canon a710, מפריע לי אצל הקנון שלוקח בין 3-4 שניות בין כל תמונה (עם פלאש). אשמח לשמוע המלצות/חוות דעת.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.