צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קניתי מצלמה ניקון l19. היא הגיעה בלי הכיסוי הדביק על המסך, ככה זה בד"כ? גם הרצועה היתה כבר מורכבת עליו, זה נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כזאת יש לי מצלמת וידאו Panasonic NV-GS180 עובדת על Mini-DV עכשיו יש לי כבל Firewire וחיברתי למחשב והכל בסדר רק שאני לא יודע איך להעביר את הסרטים למחשב. ניסיתי עם Windows movie maker והוא מעביר את הסרטים באיכות ממש גרועה. ניסיתי עם תוכנה שהגיעה עם הדיסק של פנסוניק והסרטים עוברים ממש לאט כלומר יש צורך לראות את כל הסרט כדי שיעבור למחשב וגם התוכנה ממש מסובכת ולא ברור כיצד להעביר סרט לחלוטין כי הוא מעביר בחלקים קטנים . בקיצור מה לעשות ??? למישהו יש תוכנה או דרך אחרת ממש קלה להעביר את הסרטים ?? תודה מראש , שי
-
- 5 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום רב מה הנזק שנגרם לחיישן מצלמה כתוצאה מצילום באור חזק? במה מתבטא הנזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! דבר אחד לפני הכל - התקציב שלי, כפי שכתוב למטה, הוא 1800 ש"ח. אני כנראה אקנה את המצלמה בחו"ל (אצל B&H כנראה), ואשמח אם תוכלו לכוון למצלמות סביב 450$ (כולל). * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1800 ש"ח . * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם . בעיקר טיולים - נוף ואנשים (ביחד ולחוד), אבל גם בלילה. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן . * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? בתקווה שהמיני-חצובה שיש לי תתאים, כן. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? מטעמים כלכליים, כרגע לא. אשמח אם תהיה לי האפשרות לשדרג בעתיד. * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני. היא יכולה לצלם תמונות סטילס אשר נכנסות לממורי סטיק בלבד, וגם יכולה להסריט אך ישר לתוך קלטת אנלוגית מיוחדת למצלמה הנ"ל. (כזאת שקונים ב- 20 ש"ח). היציאות שלה הם: USB עבור הממורי סטיק לתמונות הסטילס. ויציאה נוספת של 3 הבננות (צהוב, אדום, לבן). איך אני ע"י שלושת הבננות מחבר אותה למחשב שלי שיש לכרטיס שלי רק יציאה בלבד S-VIDEO (כ. מסך) ???????. כמובן שאי אפשר לחבר ל- S-VIDEO כי זוהי יציאה ולא כניסה... זה הגיע עם תוכנה אבל זה לא שווה כלום ללא אפשרות לחבר....
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RDEOS550D18_55DC_75_300DC מה אתם אומרים שווה לרכוש אותה יש לציין שאני לא צלם מקצועי, המצלמה הקודמת שלי היתקלקלה (דיגטלית), החלטתי ללכת על מצלמה עם עדשה, מה אתם אומרים על המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תמונה של הגינה הציבורית מאחורי הבית של ההורים של אשתי. התמונה בחושך כמעט מוחלט, חשיפה של 15 שניות על חצובה, Canon A710 IS. גרסה של 800X600 גרסה של 1024X768
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב של הוא עד 2000 ש"ח וזה צריך להיות כולל כרטיס 512MB גודל המצלמה זו לא מגבלה וחשוב לי שיהייה לה זום אופטי גדול ויכולת להוציא תמונות טובות בתנאי תאורה ירודים בלי פלאש חשבתי על Fujifilm Finepix S5600 על מה אתם ממליצים?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התקציב אמור לכלול מצלמה+כרטיס 1 גיגה+סוללות. כלומר מצלמה+כרטיס 1 גיגה עד 750. ואם המצלמה כוללת סוללת ליטיום אז עד 800. חשובה האחריות וכמובן האיכות ועדשה רחבה ככל האפשר. אשמח להמלצות תודה מראש רום
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמה (מאוד ישנה) : Premier DC1500. רציתי לדעת אם אפשר לעבוד עם כרטיס זיכרון (CF) של 128 מגה. במנואל כתוב רק עד 48 מגה, אבל אולי הענין לא מעודכן אז ליתר ביטחון אני שואל פה. האם יכולה להיות בFIRMWARE מגבלה כלשהי לזה? הענין קריטי משום שאם פותחים את האריזה של הכרטיס - אי אפשר להחזיר אותו במסגרת האחריות. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תקציב של עד שלוש אלף פחות או יותר!! !אבל מהר אנשים.. אנחנו טסים לחול עכשיו אם אפשר לינק להדפסה או רק את דגם מצלמה דיגיטלית!! דחוף אנשים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לחול והוא ביקש מדודה שלו שעומדת להגיע מחול מצלמה כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלו הוא סינן 2 מצלמות : minolta dimage f100 ו- canon photoshot s50 אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ניקון הכריזה על ה-Nikon D5000 DSLR החדשה! מדובר בדגם ביניים בין D60 ל-D90 והמחיר המשואר הוא כ-700 דולר למצלמה יש צילום וידאו באיכות 720P ומסך מפרקי (אני לא זוכר משהו כזה בניקון לפני כן..) תהנו: hands-on preview of the Nikon D5000
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש זו תהיה הראשונה שלי אז אני מחפש מצלמה שתתן תמונות איכותיות כמובן וידידותית למשתמש זה סוג התמונות שאני הולך לצלם http://www.hotwheels-club.com/gallery/Hotwheels-Club_Race_5_2007_8/album/index.html זה מכוניות על שלט טיסנים מסוקים זה תחביב אחר שלי אז קחו בחשבון שאלו דברים שזזים מהר יחסית התקציב שלי לא ממש גדול מכוןן לאיזור ה 2500 לא לחרוג הרבה יש לי אפשרות ל CANON 400D עם עדשת קיט 18-55 שווה לי? או שיש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
-
מהסתמכות על אתר "זאפ" אפשר להבין שהכרטיס 1GB של SanDisk המקורי הוא בעל מהירות נמוכה/עושה בעיות בצילום וידאו עם מצלמות מסויימות. לעומת זאת, נראה שלכרטיס 2GB שלהם לא חסרה מהירות והוא לא עושה שום בעיות - כרטיס מושלם. מישהו יכול לאמת את זה?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צולם עם: MINOLTA DYNAX 404si + 35-80 Lens Fuji Seperia 400ASA F/4 20sec exposure הסרת רעשים בפוטושופ, הדגשת גוון כחול בתמונה, הקטנה ומסגור. איכות התמונה ירודה בגלל הסריקה שלא הכי מקצועית לצערי. בתמונה הראשונה, זה אני וידידה שלי. בתמונה השנייה, ידידה שלי מביטה עם משקפת. הירח באותו לילה היה מלא ב-37%, בחשיפה הארוכה בשילוב עם סרט צילום מהיר נראה כאילו הוא מלא. הסרט צילום שכב אצלי קרוב לחצי שנה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, שתשמש בעיקר לצילום מטוסים, אך לא רק, במחיר של עד 3000 ש"ח. אני משער שאני אצטרך זום אופטי גדול, בשביל המטוסים... תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
למה?! זה לא מראה שמה שומדבר על ה400D, חוצמזה שזה מוצא מצלמה שנקראת XTi ונראה די כמו ה400D מה זה צריך להיות? אם למישהו יש מושג..
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה הכי יפה ? ואם כדי לצלם את זה בשחור לבן אולי ? http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view¤t=DSC00422.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view¤t=DSC00423.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view¤t=DSC00424.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view¤t=DSC00425.jpg
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה ללכוד וידיאו ממצלמת פאנסוניק בפורמט miniDV , אני משתמש בתוכנת Pinaccle . בסיום הלכידה המוצלחת הסרט נראה עם פסים רוחביים. יש לציין שבסרט המקורי אין שום תזכור לקווים כאלה או אחרים. הבנתי שזה קשור לנושא של interlaced ו progressive... אך יכול להיות שאני טועה.... אשמח לעצתכם מנסיונכם. הלכידה דרך אגב מתבצעת דרך כבל Firewire כאשר אני בוחר פורמט DV. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-