עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית מאוד קטנה ודקה, והדגמים של קסיו הם בול בישבילי. עכשיו, ראיתי שיש המון דגמים שלהם, ולכל דגם יש המון מחירים (ראיתי בזאפ), אז השאלה היא - איזה דגם הכי מומלץ לרכוש (בתקציב בין 700 ל-800 שקל), וגם איפה כמובן (שאני לא אקבל מצלמה מחודשת או משהו כזה)... כמובן שגם הדרישות שליבתור מצלמה הן שאני אוכל לצלם תמונות בחושך כמו שצריך (שיהיה פלאש אוטומטי שיפעל טוב), ושתהיה איכות תמונה טובה... תודה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by Galit17,

קניתי אותה המוכר אמר לי ש tz15 זה tz5 מישהו יודע למה שינו את השם? קניתי את המצלמה בחנות אלקטרו פוטו בתא , וקבלתי אחריות יבואן של יורוקום ככה שזה לא מחודש. המצלמה לא הגיעה עטופה ארמטית בנילון זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by ido2309,

שתי תמונות שאני אוהב: בחור עם אופנוע ים קלט את המצלמה מ-30 מטר והחליט להפגין "כישורים": לפני: אחרי: דעתכם?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

שלום אני דיי חדש זו תהיה הראשונה שלי אז אני מחפש מצלמה שתתן תמונות איכותיות כמובן וידידותית למשתמש זה סוג התמונות שאני הולך לצלם http://www.hotwheels-club.com/gallery/Hotwheels-Club_Race_5_2007_8/album/index.html זה מכוניות על שלט טיסנים מסוקים זה תחביב אחר שלי אז קחו בחשבון שאלו דברים שזזים מהר יחסית התקציב שלי לא ממש גדול מכוןן לאיזור ה 2500 לא לחרוג הרבה יש לי אפשרות ל CANON 400D עם עדשת קיט 18-55 שווה לי? או שיש המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  5. שלום, אני בקרוב מאוד קונה מצלמה דיגיטלית חדשה וצריך שהיא תהיה : -קומפקטית יחסית -זום אופטי גדול ( מעל X5 יהיה נחמד ) -צילומים בתנאי אור גרועים/חושך מצויינים ! זה אחד הגורמים שאני צריך מצלמה חדשה. -צילומי נוף ומאקרו גם מצויינים -בתקציב של 1500 ש"ח(לא עובר את התקציב) קיבלתי המלצה על המצלמה : FUJI F100 FD איך היא יחסית לדרישות שלי ? אשמח לעוד המלצות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 1_Nike_1,

יש לי מצלמת FUJI S6500... אני צלם דיי מתחיל, ולהערכתי גרוע יחסית למתחילים אחרים.. הפעלתי אופציה של RAW במצלמה.. ועכשיו כשהעברתי למחשב הם בפורמט RAF.. והם קיבלו אייקון של הפוטושופ 1. מה זה RAW? מה זה נותן? 2. הקבצים אמנם קיבלו אייקון של פוטושופ אבל כשאני מפעיל הפוטושופ כותב לי could not complete your request because it is not the right kind of document. מה פשר העניין? 3. בהמשך לשאלה 2, איך אני ממיר את קובץ התמונה לקובץ תמונה רגיל של JPG? 4. בלי קשר לRAW או לא RAW. התמונות נשמרות לי במחשב בפורמט JPG. אני מבין שזהו אחד הפורמטים הנחותים ביותר ברמת האיכות תמונה שלהם. האם אני יכול לשמר איכות טובה יותר של צילום עם פורמט אחר? האם יש אפשרות לשמור למשל אל המחשב בBMP? האם BMP ט…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by R0tem1,

אני מחפש לקנות מצלמה למשפחה והצלחתי לצמצם את הרשימה מתוך 100 בערך לשלושת הדגמים הללו. בעיקר לצילומי פנים וטיולים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  8. בזמנו היתה לי התלבטות קשה לגבי איזו מצלמת כיס דיגיטלית לקנות: התלבטתי בין הSD800 לF31D והלכתי בסוף על הSD800 בעיקר בגלל מחסור בחנויות בF31D (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=295492) ובגדול הייתי מרוצה... ... חוץ כמובן מנושא צילום התמונות בחושך שהזכירו לי אותו בגדול בתרד שפתחתי. היו עוד כמה נושאים משניים (כמו חוסר האפשרות לקבוע זמן חשיפה של פחות משניה) אבל בגדול זה הדבר שהכי הפריע לי. אבל עכשיו יש לי הזדמנות לתקן את זה ולהזמין מצלמה אחרת - כשמטרת העל היא להיות באותה קטגוריה, במחיר של 1000-1600 ש"ח, ולהציע צילום איכותי יותר בעיקר בחשיפה גבוהה. בין היתר, שמתי לב שאני ממש לא נוטה לשפץ את התמונות במחשב, ולכן מצלמה שעושה קצת עיבוד Out of the box נראית לי בחירה קצת …

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by דניאל י.,

3 הראשונות צולמו בCANON A530 והאחרונה עם הקוץ צולמה במצלמה ממש "ענתיקה" UMAX 560 לדעתי, הצלם משפיע על התמונה יותר מאשר המצלמה עצמה (בכל מקרה אני בתכנונים לקנות מצלמת [glow=red,2,300]DSLR[/glow]) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by R0tem1,

http://www.pentax.co.uk/_uk/photo/products/index.php?cameras&gruppe=digital%20slr&produkt=19385&id=downloads

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by R0tem1,

יש לי K10D עם פריימוור 1.00 ואני רוצה לשדרג ל1.3 פעלתי בדיוק לפי המדריך הזה: http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=8793673 חילצתי את הקובץ BIN ושמתי אותי בכרטיס הזיכרון (במיקום הראשון לא באף תיקיה), הכנסתי את הכרטיס למצלמה כשהיא כבויה והדלקתי אותה בזמן שאני לוחץ על כפתור הMENU, מה שקרה זה שהופיע לי הכיתוב frimeware 1.00 למשך 5 שניות ואחר כך המצלמה נדלקה כרגיל, כאילו לא היה בה קובץ עידכון. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. (למעשה: "אני ראשונה.. תחליף אותי עוד שעה") התמונה הראשונה: מקור (אחרי resize) התמונה השניה: crop ועריכה קלה של הצבעים עם Shadow/Highlight (וניסיון מאכזב לטשטש את השמיים שנשרפו מאחורי העצים בצד שמאל)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. השאלה בכותרת.. המטרה למצוא את המצלמה הכי טובה לטיול שיתחיל בקרוב, התקציב עד 3000 שקל.. נתתי כמה אופציות שדברו איתי עליהן, אבל אני לא באמת מבין מי הכי טוב ולמה, פה אני צריך עזרה. חוץ מהצבעה הייתי שמח אם הייתם מסבירים גם למה מה שבחרתם עדיף על השאר עריכה: לינקים - Pentax K200D +18-55 Sony Alpha DSLR A200+18-70 Olympus E420 + 14-42+40-150 Nikon D60 + 18-55mm VR Lens

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amitey,

צילמתי הרבה תמונות ע"ג כרטיס 2GB כאשר רציתי להעביר את התמונות למחשה לא כלן מצליחות להפתח ואני רואה רק חלק(הן מופיעות אך התמנה לא מוצגת) במצלמה אני רואה את כל התמונות . מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  15. אז ככה אני כבר דיי הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה נורמלית אני אוהב לצלם בטבע נופים וסתם כל מה שאפשר רק שאין לי עם מה פעם הייתה לי CANON A75 אבל היא כבר הלכה לעולמה אני מכיר ויודע פחות או יותר להשתמש בפונקציות ידניות ואני בהתלבטות קשה לגבי רכישת מצלמה לפי מה שקראתי בהרבה מקומות פה בפורום ובעוד פורומים ממליצים על S9600 כי S6500 כבר לא מוכרים ראיתי שגם S5 אומרים שטוב D40 רק הגוף (אין קיט שלם?) מה יש לכם להמליץ לי אני בהתלבטות בין 3 המצלמות עם יש DSLR טובה בתקציב שלי כולל עדשה אז אשמח עם תמליצו תודה אלכס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by My_Name,

אני מחפש מצלמה קומפקטית ונוחה אבל גם איכותית (שזה לא יבוא אחד על חשבון השני). אני לא מתפשר לא על נוחות ולא על איכות על מה אתם ממליצים בתקציב הזה ?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  17. הדרישות - בעיקר לצלם את החבר'ה, אבל גם לצורך טיול גדול מתוכנן. אין לבחורה ידע בצילום או בטכנולוגיה לכן המצלמה צריכה מצבים אוטומטיים טובים. זמן תגובה מזערי ויכולת צילום בתנאי תאורה לקויים יהיה בונוס חביב וכנ"ל זווית צילום רחבה (לטיולים ולחללים סגורים).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לרכוש מצלמת Point&Shoot שתשקול מעט, בטווח מחירים של 1300-1400 ש"ח, למטרת צילום נופים לרוב. אי לכך, גם אני, כמו רבים וטובים, מתלבט בין בין דגמי המצלמות Fuji F100FD ו-Panasonic DMC-TZ5. ממה שהבנתי וקראתי עד כה, לכל מצלמה היתרונות והחסרונות שלה: ל-F100FD יש יתרון מבחינת איכות התמונה (צבעים אמיתיים יותר), ביחוד ב-ISO גבוהה. ל-TZ5 יש יתרון של מסך גדול יותר בעל רזולוציה גבוהה, זום אופטי גדול יותר, צילום וידאו באבחנה גבוהה וממשק קל יותר לתפעול. מנגד, איכות הצילום שלו נחותה מול המתחרה, הוא גדול יותר פיזית ונוטה להתחמם. לכל מצלמה הבעיות שלה, כאשר ל-F100FD מוכרת בעיה של פס-ורוד (זליגת אור?) ול-TZ-5 יש בעיה עם אחידות הזום בהסרטה. מדוגמאות שראיתי באינטרנט, תמונות שהו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by vsync,

שלום לכולם. אני רוצה לפתוח פוסט חדש, לכל מי שהתופעה קרתה לו כבר ולמי שעדיין לא. ה F100FD גורמת אצלי ל read error על כרטיס זכרון מסוג Trancend 8 GB SDHC. זה התחיל עם סרטים, בעת Playback במצלמה הוא לא אשפר להראות, והמשיך לתמונות. חשבתי שזה הכרטיס בהתחלה אבל עיינתי באינטרנט, וזה קרה להמון אנשים תופעה זו, בלי קשר לעדכון קושחה או לא. הנה השרשור עליו המון אנשים שחוו את התופעה מדברים: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1012&message=28004497 אם מישהו מכיר את תופעה שירשום לי פה. אני שוקל להחליף את המצלמה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מצרף מספר תמונות ומקוה שתוכלו לתת כיוונים לסיבה התמונות צולמו בקנון 720 IS התמונה ליד הים נא לשים לב לילדה (הפנים) השניה כולה על הפנים מה הסיבה תודה לעוזרים התמונה תקריב צולמה בלילה תאורת מגרש ספורט [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  21. שלום, בשעה טובה רכשתי את המצלמה Fuji FinePix F100FD. מדובר במצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, כך שהשמחה רבה במהלך השימוש הראשוני וקריאת חוברת ההדרכה המצורפת צצו לי מספר שאלות בנוגע לאופן השימוש במצלמה: א. האם כדי שהתמונה תצא מפוקסת, תמיד עלי ללחוץ קודם חצי לחיצה, להתמקד ורק אז להמשיך את הלחיצה? ב. אם אני לא מבצע פוקוס, התמונה תצא מטושטשת (מבין גדול בצילום אני לא, נא ללקחת את קשה את השאלה)? ג. במצב Auto אני יכול לבחור מספר רמות ISO - מ-400 (AUTO) עד 1600 (AUTO), כמדומני. אם מדובר ב-AUTO, מה משנה המצב שאני בוחר - המצלמה לא בוחרת את רמת הרגישות לבד? ד. ראיתי שיש אופציה של Dynamic Range (מאה - ארבע מאות אחוז) במצב Manual. מתי מומלץ להשתמש באופציה זו, האם היא נועדה להחליף או…

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  22. שלום, יש ברשותי מצלמת וידאיו , ההקלטה עליה נעשית על גבי קלטת MINI-DV אחרי שהמרתי את זה ל DVD באמצעות ה DVD שברשותי אני רוצה להפוך את ההקלטה ל AVI (מכייון שיש לי מספר הקלטות, ואני רוצה לאחד אותם בצריבה לדיסק אחד.) אז ניסיתי להשתמש ב DVD2AVI Ripper , והוא פגע בצורה רצינית באיכות התמונה. אולי יש משההו שאני צריך לשנות בהגדרות? אשמח לשמוע הצעות לשיפור איכות התמונה , או אולי אם יש תוכנה חלופית. שאלה שנייה: יש במצלמת וידאיו אפשרות ל"סנאפ שוט"- כלומר צילום כמו במצלמה דיגיטלת. אין אפשרות לאחד את כל התמונות שצולמו לקבצלים של JPEG או משהו דומה, כי כרגע התמונות לא שוות כלום. אשמח לתשובות בנושא. בן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by exXxTreAm,

כולל עדשה. בינתיים שקלתי 3 אפשרויות: הK200D עם עם עדשת קיט 18-55 הD60 עם עדשה 18-135 או הD80 עם עדשת קיט 18-55

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  24. אהלן רבותיי, אני מעוניין במצלמה לדרום אמריקה עד 1000 שח. בוא נגיד ש 100-200 שח למעלה זה ממש לא הבעיה. קראתי על המצלמה IXUS75Canon פה שהיא טובה ומומלצת. גם המחיר סבבה אני רק מפחד מהבטריה...לא עדיף מצלמה עם בטריות AA? לכמה זמן מספיקה הבטריה המיוחדת של המצלמה? ובכלל מה ההבדל? מה עדיף בהתחשב בזה שאני נוסע לטיול ולא יהיה קרוב לחשמל מספר ימים? תודה חבר'ה, אלחנן.

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. שלום חבר'ה .. לפני כמה זמן התקלקלה לי מצלמה של חברת casio אני גר ברמת גן .. ורציתי לשאול את דעתכם אם אתם מכירים מעבדה טובה או חנות לתיקון מצלמות של casio שאתם יכולים להמליץ לי עליה .. אשמח אם תענו בהקדם .. בתודה מראש שמעון !

• 5 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים