צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי(בחינם ) אתמול את ה אולימפוס C-765 הצילום הראשון שלי איתה שיצא ממנו משהו, אחרי עריכה של הצבעים בפוטו שופ וניקוי קטן של האוזניות (הם היו מאוד מלוכלכות :-\ ) הכוונה היתה להשיג לוק של מגזין גג'טס או משהו ...חבל שאין לי אוזניות מתאימות הנה המקורי (מוקטן) http://img395.imageshack.us/img395/4999/p82600290gh.jpg לצערי יש לי חלונות כהים בחדר שצובעים את כל האור בחום צהוב
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של חברת CANON עם כרטיס זיכרון מסוג SD מחקתי סרטון שהיה על הכרטיס בטעות.. יש אפשרות לשחזר אותו איכשהו כמו שאפשר לשחזר משהו שנמחק מסל מחזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הנה עוד תמונות שדוד שלי צילם: הלימון זה מהעץ שבחצר: תמונה בהשוואה לקופסת סיגריות תמונה בהשוואה לחצי שקל וזה העכביש שמצאנו על הארון שהתחבא בתוך מגבת ישנה: (זה לא יצא משהו כי עשינו את זה מהר כי פחדנו שהוא יברח...) העכביש על הקורים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הגלריה החדשה שלי??? http://planet.nana.co.il/shahar_ga
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי אותה המוכר אמר לי ש tz15 זה tz5 מישהו יודע למה שינו את השם? קניתי את המצלמה בחנות אלקטרו פוטו בתא , וקבלתי אחריות יבואן של יורוקום ככה שזה לא מחודש. המצלמה לא הגיעה עטופה ארמטית בנילון זה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
למישהו יש אחת ויכול להראות לי את ההבדל בלי ואם העדשה? אני חושב לקנות פשוט אחת של X0.45
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לא מעט תמונות שניסרקו באיכות נמוכה יחסית - חלקם ישנות ובכל מיקרה ניראות מפוקסלות לא ניתן ליסרוק שוב אני עורך אלבום דיגיטאלי וצריך לשפר את האיכות של התמונות למצב סביר או יותר טוב מי עוזר לי עם מדריך של שלבים פשוטים איך ניתן לשפר רזולוציה ואיכות תמונה ? האם יש תוכנות שעושות את זה אוטומטית ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
שלום, דחיתי זאת יותרמדי זמן אך כעת אני מוכן לרכוש מצלמה עד סכום כולל של 2500. האם קיימת מצלמה עם IS בעדשה או בגוף המצלמה (18-55 מספיק בתור התחלה) בסכומים הללו? אני מצלם פואטרטים,מאקרו,נוף,ותמונות בזמני "בין ערביים". איזו מצלמה תתן את המענה הטוב ביותר למחיר עם אחריות טובה? בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין 650D / NIKON 5100 / SONY SLT37/57K
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נפלה לי המצלמה ורואים ממש את הנזק ויש לי עדיין אחריות יקבלו אותה?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לאבא שלי canon G9 כבר שנתיים בדיוק , הוא משתמש במצלמה על בסיס יומי והרבה מאד (כ 100 תמונות ביום , 6 ימים בשבוע) והוא טוען שלאחרונה היא התחילה לעשות כל מיני סימנים שמעידים על הסוף הקרוב שלה. בכל מקרה , הוא רוצה מצלמה חדשה. הוא מרוצה מה G9 ולכן אמר מראש שהוא רוצה את הקנון הכי חדשה , מבדיקה שלי זוהי G11. אבל , על פניו מבדיקת נתונים חיצוניים נראה כאילו שה G9 יותר טובה ממנה... 10 מגה פיקסל לעומת 12.1 , זום אופטי X6 לעומת X5 , מסך 3אינטש לעומת 2.8... אז רציתי לשאול , איזו באמת יותר טובה? מה שיפרו? ובכל מקרה , האם יש מצלמה בעלת אותו מחיר שתתן תמורה יותר טובה למחיר שלה? (לא SLR) , הצילום הוא לא צילום מקצועי ומה שהכי חשוב במצלמה זה איכות המאקרו שלה. תודה רבה על העז…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי מתאילנד ויש לי 60 דקות של צילום במצלמת וידאו SONY DCRHC 46E. העברת את הסרט לקובץ של WMV בנפח של 3 ומשהו ג'יגה. הבעיה היא שהסרט יוצא מרוח וברמה שממש אי אפשר לראות את הסרט. איזה פורמט הכי מומלץ לעשות?מה יכולה להיות הסיבה...
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
אני כמעט בטוח שהיא שומרת לי את התמונות בפורמט של bat וממש אין לי מושג מה לעשות כדי להפוך את הקבצים לפורמטים של תמונות , כי שום תוכנה לא מצליחה אפילו לפתוח את התמונה .. זה ממש מוזר לי , וממש אין לי מושג מה לעשות , אגב אני יודע שזה פורום של מצלמות דיגיטליות, אבל בכל אופן זה היה נראה לי הכי רלוונטי לשאול את השאלה הזאת כאן .. תודה רבה לכם , אתם עושים עבודת קודש
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי מסרטה דיגיטלית והסרטתי על דיסק קטן,אני לא מצליח לראות תסרט במחשב למה? וגם לא בDVD אבל במסרטה אני רואה את כל הסרט שהסרטתי.. המסרטה היא CAONO DC100 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297730,00.html
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי K10D עם פריימוור 1.00 ואני רוצה לשדרג ל1.3 פעלתי בדיוק לפי המדריך הזה: http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=8793673 חילצתי את הקובץ BIN ושמתי אותי בכרטיס הזיכרון (במיקום הראשון לא באף תיקיה), הכנסתי את הכרטיס למצלמה כשהיא כבויה והדלקתי אותה בזמן שאני לוחץ על כפתור הMENU, מה שקרה זה שהופיע לי הכיתוב frimeware 1.00 למשך 5 שניות ואחר כך המצלמה נדלקה כרגיל, כאילו לא היה בה קובץ עידכון. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את המצלמה של פנסוניק FZ28 . עכשיו אני מחפש עדשה תוספת (teleconversion) ואני לא מוצא ... מצאתי שלושה חברות שונות ב-EBAY ואחת מהם היא של Opteka , אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי שזה לא מומלץ בגרוש. אז אם מישהו מכיר בארץ או בחו"ל ויכול להמליץ לי אשמח מאוד .
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כן כן, הצלחתי לקלקל את הסוני 3מגפיקסל שלי לפני כמה חודשים ומאז עסקתי בחיפוש תחליף ראוי. בהתחלה נורא התלבטתי אם לקנות 2 או 3 מגפיקסל (קנון A60 או A70) כי פחדתי שגם החדשה תתקלקל, אך אמרו לי לא להתקמצן ושאף אחד לא קונה 2מגפיקסל בימינו. אח"כ התלבטתי אם לקנות 3 או 4 מגפיקסל (A70 או A80).... בסוף פתאום שמתי לב שאחת המצלמות המדהימות של קנון (ה-S50 שהיא מצלמה 5מגפיקסל) נפלה לה במחיר באופן ניכר בשבועות האחרונים. גם מחיר הזיכרון המהיר עבורה נפל! שלפתי את חת'כת הפלסטיק מהארנק והחלתי לתקתק...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאיזה חברה יש התיזמונים ההנמוכים ביותר ? אני מצלם הרבה ומהר חחח אני מחפש כרטיס של 128 - 256 מגה ..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רק לאחר שראיתי תמונות של חברי הפורום החלטתי לעלות תמונות של נושא שמעניין אותי,רכבי יוקרה פה תוכלו לראות תמונות של:audi a6 3.2 quttro e-class mercedess x5 bmw יותר מאוחר תצורפנה תמונות של cadillac cts chrysler 300c אשמח להערות והארות... תודה ROSHOS [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
-
בשעה טובה רכשתי מצלמה חדשה הדגם הוא Canon SD700 אבל כידוע הזיכרון שמגיע עם המצלמה הנ"ל הוא רק 16 מגה בייט שזה ממש מבאס. אז החלטתי לנצל את הכסף שלי שמעלה אבק ב paypal לרכוש כרטיס זיכרון נורמלי. למשהו יש עצה איזה כרטיס כדאי לרכוש ומהיכן ?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תקציב שלי 600 שח רוצה מצלמה טובה. שנותנת תמונות עם איכות טובה להדפסה וגם טובה בהקלטת וידיוא חשוב שלא תהיה הגבלה על אורך הודיוא ואם תהיה שתהיה הגבלה לא פחות מ 10 דקות. חשוב מאוד שלא תוכל בטריות כמו שהמכונית אוכלת בנזין. כמה שיותר צלומים . לא רוצה להתקע באמצע הטיול ללא סוללות למרות שלא נראה לי אבל אם יש משהו נטען בתוך התקציב אז סבבה תודה לכל העוזרים הערה: אם זה באמת באמת שווה ניתן לחרוג ל 700 שח
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-