עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. זו אמורה להיות מצלמה למשפחה, אנחנו לא צלמים גדולים אבל בכל זאת רוצים מצלמה שתציג תוצאות טובות. בלי לשלול אפשרויות מתקדמות, אנחנו לא מתכוונים לצלם על Auto כל הזמן.. אם עוד אפשר להכניס כרטיס זכרון או כל ציוד אחר למצלמה במחיר כזה זה יהיה מצויין.. תודה רבה! עריכה: מה אתם אומרים על המצלמה הזאת?: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=382&cID=33&c=244547

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום הצילום אז חסכתי לי קצת (3.5K פחות או יותר) ואני רוצה לקנות מצלמה תוכלו להמליץ לי בבקשה? (כרגע אני יכול רק מהארץ, אבל יד שניה גם אפשרי). תודה רבה לכולם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tomerbd,

אתומל צילמתי בים את השקיעה והופיע לי כתם אדום מוזר בתמונה מה זה? והאם אפשר להוריד את זה? הכתם הופיע לי רק בתמונה הזאת. התמונה: http://img156.imageshack.us/img156/7082/p1010030js5.jpg תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Tapeworm,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ALÞHA,

מהסיטואציות היותר מעניינות בהן נתקלתי בביקורי במקום... מודע לחיתוך הלוקה בפריים הראשון ולגוונים המקולקלים. תניחו את הטכניקה בצד הפעם. המשך יבוא...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by baracuda,

בודדה על העץ... הצוף טעים ? איזור הדימדומים מה אתם רגילים לראות בחושך ? ממה את מפחדת ילדה ? לראות את החיים כמו ילד , דרך ג'ולות.... מה יהיה עם עכו העתיקה ? ככה מגינים על מבצר בישראל ! בודדים בים... ליקויי חמה חלקי 15% ליקויי חמה חלקי 50% אשמח לקבל תגובות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by saarsv,

צילום של טבעת שאמא הכינה...מוכשרת היא רצתה שאני אעשה לה צילום טוב של כל התכשיטים...זה הראשון...אז תנו דעה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MiD,

לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית קנון A75, וברצוני להדפיס תמונות באיכות טובה ובמחיר לא גבוה (גדלים רצויים: 15X10, 18X13). על אילו חנויות אינטרנט תוכלו להמליץ לי? אזור מגוריי הוא הצפון הנידח, אם זה חשוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכלום. יש לי מצלמה מסוג FUJI FINEPIX A303 חיברתי אותה למחשב היום והמחשב לא מזהה אותה וגם המצלמה לא מזהה שהיא מחוברת למחשב. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר, חיברתי אותה לכל USB שיש במחשב וגם זה לא עזר. עד היום היא עבדה ללא שום בעייה. יכול להיות שזה קשור לכך שאמא שלי הפילה אותה בטעות לפני כמה ימים? מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by -LosNir-,

הינה כמה תמונות (9) שצילמתי בחו"ל (צרפת בלגיה והולנד): הרבה תמונות, כן מה אתם אומרים?

13. Started by CyborgRAT,

שלום! כמה שאלות: כאשר אני מצלם וידאו בחוץ, האיכות סבירה, וכאשר אני מצלם בתוך הבית, האיכות ירודה. ההגדרות על ברירת המחדל ואני מצלם על 1080p מן הסתם. כמו כן אני משתמש בצילום אוטומט, כך שאינני צריך לכוון את ההגדרות כל פעם בהתאם לסצינה אשר אני מצלם. 1) מה אפשר לעשות בנידון? 2) כאשר אני מצלם תמונות על JPEG Fine + RAW, למה הקובץ RAW משמש? אך ורק לעריכה של התמונה בפוטושופ? ונגיד ומחקתי אותו, אני לעולם לא אוכל לערוך את התמונה בפוטושופ בשום צורה? 3) איך אני מפתח את הקבצי תמונות שנמצאים בכרטיס זיכרון לתמונות של ממש שאני יכול להכניס לאלבום פיזי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by talbo,

שלום חברים, אני מנסה ללכוד וידיאו ממצלמת פאנסוניק בפורמט miniDV , אני משתמש בתוכנת Pinaccle . בסיום הלכידה המוצלחת הסרט נראה עם פסים רוחביים. יש לציין שבסרט המקורי אין שום תזכור לקווים כאלה או אחרים. הבנתי שזה קשור לנושא של interlaced ו progressive... אך יכול להיות שאני טועה.... אשמח לעצתכם מנסיונכם. הלכידה דרך אגב מתבצעת דרך כבל Firewire כאשר אני בוחר פורמט DV. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pini240,

לא להאמין לכמה כבר יש את הפוגי 9500 (למרות המחיר) אני מתעניין בפלש חיצוני למצלמה האם מישהו כבר היתנסה בזה איזה פלש מומלץ איך התיפעול של הפלש (הרי לא תומך TTL) ועד כמה זה עוזר בתאורה נמוכה ועוד המצלמה הזו היא לא P&S רגילה יש הרבה לילמוד כדי לקבל תוצאות יפות והיא מסוגלת להרבה אם יש לחברה טיפים לשימוש טוב יותר - הם יתקבלו בברכה הטיפ שלי ISO - לא לפחד להעלות ISO המצלמה נותנת תוצאות יפות גם בISO גבוהה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית באיזור ה 1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות! המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי כך שאופציות ידניות למיניהן לא כל כך רלוונטיות, והדגש הוא על תמונה טובה במצב auto תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Danikk8,

שאלה קטנה, יש לי כרגע מצלמת S6500 Fuji המצויינת, שאני מחזיק, ויש עכשיו מצב, שאני יכול להחליף אותה ל D40 בתוספת לא משמעותית(כמה מאות שקלים בודדים), השאלה, האם כדאי לי ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by IAF.ofek,

צילמתי היום האמר צבאי משוריין בטיול בפריחת כלניות בין אשקלון לשדרות http://img222.imageshack.us/img222/5985/img1440es2zo.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני חדשה פה ואני אוהבת לצלם כמובן, ואני בת 16 וחצי מאזור המרכז ואוהבת להיות בטיולים בצפון ... מאיפה אתם ובני כמה? והנה התמונות שצילמתי בנופית, מקום מיוחד בצפון שיש נוף מדהים. יש כאן תמונות של ההבדלים בין הקיץ לחורף, בין פסח וראש השנה. רואים שלפי הנוף באותו מקום, בקיץ הנוף יותר חום ובחורף יותר ירוק. [attachment deleted by admin]

21. Started by ELiA,

מה זה אומר? יש פיתרון? אני חייב תשובה דחוף...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, מזה זמן רב לא ממש הבנתי מה זאת האפשרות של White Balance. הבנתי שזה מעין כיול למצלמה שמעניק צבעים יותר אמיתיים לתמונות שאני מצלם. עוד משהו שהבנתי, צריך לשים דף לבן חלק מול המצלמה ולבצע את הכיול.. רציתי לדעת אם זה לא פוגע במצלמה בצורה כלשהי אם לא מבצעים את זה נכון? והאם זה הכרחי וכדי לעשות את הכיול הזה. אני אשמח לקצת רקע על האפשרות הזאת ולתשובה מהירה על שאלותי. רון.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלצת וידאו דיגיטלית ב סביבות ה 1600 שח, רציתי לדעת מה עלי לחפש במצלמה מבחינת פונקציות ואיכות, וממה עלי להמנע, אולי גם אילו דגמים מומלצים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by KoM,

תמונת חורף, מפחידה קצת לדעתי, אחרי עיבוד כבד... אהבתי את המראה כאילו העצים זועקים למים מהשמיים הכהים. Olympus C8080WZ

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Biatch,

האם יש לה צילום רציף ? אם לא איזה מצלמה דומה ל sx10is יש עם פונקציית צילום רציף? היא תומכת ב 4gb ? כי פה יש טבלאות של 2gb ושל 8gb +שאלה על חנות http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3956 אין פה אפשרות לתשלומים וזה קצת מעורר חשד ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים