צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
רכשתי עט לניקוי עדשות משקפיים לאחר שלא מצאתי לניקוי עדשות מצלמה. כאשר אני מנקה ומנגב עם מטלית למשקפיים נשארים סימני ניגוב, ושאני נותן לזה להתייבש זה גם משאיר כתמים. השתמשתי גם באלכוהול לניקוי מסכים וזה לא עוזר. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני שוקל לרכוש את המצלמה הנ"ל. מישהו מכיר? התנסה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המצלמה A570IS+נרתיק+2GB+מטען עולה 999+49משלוח סה"כ 1048 המצלמה A570IS+נרתיק+1GB עולה 799משלוח חינם------>שדרוג ל-2GB+מטען תוספת של 168 שח... סה"כ 967 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ידעתי שזה יגיע לקראת התערוכה שבוע הבא Canon PowerShots A420, A430 and A530 Canon Powershots A700 and A540 Canon PowerShot S3 IS Canon EOS 30D :yelclap: סה"כ שיפורים לא רעים, אבל הייתי רוצה לראות יותר. דיי התאכזבתי. :-\
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה קטנה, יש לי כרגע מצלמת S6500 Fuji המצויינת, שאני מחזיק, ויש עכשיו מצב, שאני יכול להחליף אותה ל D40 בתוספת לא משמעותית(כמה מאות שקלים בודדים), השאלה, האם כדאי לי ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על העדשה הזאת? איך האיכות שלה בסופו של דבר? שמעתי עליה לא מזמן מחבר שמצלם איתה והתוצאות שלו דיי מרשימות... היא גם עולה דיי הרבה כסף ( לא ביחס לכאלה עדשות אבל בכללי ) אז מעניין אותי אם למישהו יצא להתנסות איתה פה או לשמוע עליה דברים חיוביים/שליליים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, כרגע אני בעיצומו של חיפוש אחר מצלמה מתאימה. המטרה היא שהמצלמה תהיה קלה לשימוש ישר מהקופסא, כלומר שבהגדרה אוטומטית יתקבלו תוצאות טובות. רצוי גם שתוכל לצלם תמונות בקצב מהיר. זום אופטי גדול יהיה בונוס נחמד ודרושה גם יכולת צילום וידאו HD. בחיפוש עלו כמה אפשרויות. בעיקר פנסוניק FZ35 וקאנון SX20. המצלמה היא לצילום משחקי ספורט וגם של ילדים (כולל תינוק) וחלקם בתנאי תאורה לא טובים. מקווה שתוכלו לסייע לי בהחלטה. אגב זה טווח המחירים בארץ אבל את הקנייה עצמה אעשה בחו"ל. אם זה פותח לי עוד אפשרויות אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צילום של טבעת שאמא הכינה...מוכשרת היא רצתה שאני אעשה לה צילום טוב של כל התכשיטים...זה הראשון...אז תנו דעה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו אמורה להיות מצלמה למשפחה, אנחנו לא צלמים גדולים אבל בכל זאת רוצים מצלמה שתציג תוצאות טובות. בלי לשלול אפשרויות מתקדמות, אנחנו לא מתכוונים לצלם על Auto כל הזמן.. אם עוד אפשר להכניס כרטיס זכרון או כל ציוד אחר למצלמה במחיר כזה זה יהיה מצויין.. תודה רבה! עריכה: מה אתם אומרים על המצלמה הזאת?: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=382&cID=33&c=244547
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש לה צילום רציף ? אם לא איזה מצלמה דומה ל sx10is יש עם פונקציית צילום רציף? היא תומכת ב 4gb ? כי פה יש טבלאות של 2gb ושל 8gb +שאלה על חנות http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3956 אין פה אפשרות לתשלומים וזה קצת מעורר חשד ...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הינה כמה תמונות (9) שצילמתי בחו"ל (צרפת בלגיה והולנד): הרבה תמונות, כן מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! כמה שאלות: כאשר אני מצלם וידאו בחוץ, האיכות סבירה, וכאשר אני מצלם בתוך הבית, האיכות ירודה. ההגדרות על ברירת המחדל ואני מצלם על 1080p מן הסתם. כמו כן אני משתמש בצילום אוטומט, כך שאינני צריך לכוון את ההגדרות כל פעם בהתאם לסצינה אשר אני מצלם. 1) מה אפשר לעשות בנידון? 2) כאשר אני מצלם תמונות על JPEG Fine + RAW, למה הקובץ RAW משמש? אך ורק לעריכה של התמונה בפוטושופ? ונגיד ומחקתי אותו, אני לעולם לא אוכל לערוך את התמונה בפוטושופ בשום צורה? 3) איך אני מפתח את הקבצי תמונות שנמצאים בכרטיס זיכרון לתמונות של ממש שאני יכול להכניס לאלבום פיזי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעלה שתי גירסאות של התמונה - הצבעונית והשחור-לבנית, תחליטו את מי אהבתם יותר :
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? פלאש ישיר פנימי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן # האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? לא # האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס? לא # מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? שים לב שמכפלת הזום (למשל X10) אינה נתון מועיל …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעו חי נוסע בעוד כמה שבועות לטיול בחוץ לארץ והוא צריך כך.. מצלמה דיגיטלית טובה עם זום שיהיה איכותי וטוב אמ בקיצור מצלמה שתיהיה איכותית וטובה.. בשביל טיול הוא מוכן לשלם עד 1400 אז תנו הצעות למצלמות ומה אתם אומרים על a70 של קנון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום הצילום אז חסכתי לי קצת (3.5K פחות או יותר) ואני רוצה לקנות מצלמה תוכלו להמליץ לי בבקשה? (כרגע אני יכול רק מהארץ, אבל יד שניה גם אפשרי). תודה רבה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מזה זמן רב לא ממש הבנתי מה זאת האפשרות של White Balance. הבנתי שזה מעין כיול למצלמה שמעניק צבעים יותר אמיתיים לתמונות שאני מצלם. עוד משהו שהבנתי, צריך לשים דף לבן חלק מול המצלמה ולבצע את הכיול.. רציתי לדעת אם זה לא פוגע במצלמה בצורה כלשהי אם לא מבצעים את זה נכון? והאם זה הכרחי וכדי לעשות את הכיול הזה. אני אשמח לקצת רקע על האפשרות הזאת ולתשובה מהירה על שאלותי. רון.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
התקציב הוא 9000 ש"ח בערך, אני נוסע לאילת לקנות, אז יש לי שתי אופציות, אני בכיוון ניקון 1.D80 + 16-85 VR + 70-300 VR (פלוס כל האביזרים הנלווים + גריפ) או 2. D300 + 18-200 VR (פלוס כל האביזרים הנדרשים ללא גריפ) ?? האם שווה להשקיע יותר בעדשות, או בגוף של D300 ??
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית באיזור ה 1000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות! המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי כך שאופציות ידניות למיניהן לא כל כך רלוונטיות, והדגש הוא על תמונה טובה במצב auto תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-