צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לאור ההצלחה של הת'רד המקביל בפורום "מפרטים" וב"אודיו" אולי כדאי גם כאן? סיפתח קטן - דיל היום באמאזון, SONY DSC TX20 ב-150$ בלבד (הכי זול עד כה היה 180$ אני חושב): http://goo.gl/9yBQY קומפקטית, יכולת צילום לא רעה בכלל ומעל הכל עמידה למים, חול ונפילות במחיר סביר בהחלט. מצויינת כמתנה לילדים או לטיולים של ממש כשרוצים משהו עמיד וזמין כל הזמן. מגיעה בשלל צבעים לבחירה. אפשר להשתמש בשירותים כמו BUY2USA ודומיו כדי להביא אותה לארץ (או שמישהו יביא לכם אותה משם אם אפשר).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה ואני מתלבט בין הדגמים האלו. מניסיון שיש לי עם ניקון, ישנה בעיה בצילום במקום עם תאורה חלשה. השאלה היא האם בדגם זה ישנה בעיה מסויימת. כמו כן אשמח לקבל חוות דעת על הקנון. חשוב לי לדעת על קלות שימוש וזאת מפני שהיא אמורה לשמש את ההורים שלי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתומל צילמתי בים את השקיעה והופיע לי כתם אדום מוזר בתמונה מה זה? והאם אפשר להוריד את זה? הכתם הופיע לי רק בתמונה הזאת. התמונה: http://img156.imageshack.us/img156/7082/p1010030js5.jpg תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכם, אני טסה ככל הנראה, עוד כחודשיים, לטיול בדרום ומרכז אמריקה, לחצי שנה. יש לי בבית את ה - Canon A570, אבל אני די סובלת ממנה. היא מפיקה תמונות בסדר סך הכל, לא חריגות ולא יוצאות דופן, אבל הסוללות שלה נוראיות. אני מצלמת 10 תמונות ברציפות, והסוללה נחנקת ומתחילה להשתעל ומראה סימני גסיסה. אני לא מעוניינת בכך. אני מעוניינת לטייל הרבה ולצלם הרבה. נופים משגעים, תמונות צחוק וכיף. אני לא מעוניינת להיות במסע אחר קניית סוללות, או הטענתן. (יש מטען לסוללות בבית.) על כל פנים, מילאתי עבורכם גם את הסקרים\שאלות מכוונות, על מנת שתוכלו לסייע לי בבחירת המצלמה המותאמת לי. אודה לעזרתכם. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1300 ¤ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? פלאש ישיר פנימי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן # האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? לא # האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס? לא # מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? שים לב שמכפלת הזום (למשל X10) אינה נתון מועיל …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום הצילום אז חסכתי לי קצת (3.5K פחות או יותר) ואני רוצה לקנות מצלמה תוכלו להמליץ לי בבקשה? (כרגע אני יכול רק מהארץ, אבל יד שניה גם אפשרי). תודה רבה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מהסיטואציות היותר מעניינות בהן נתקלתי בביקורי במקום... מודע לחיתוך הלוקה בפריים הראשון ולגוונים המקולקלים. תניחו את הטכניקה בצד הפעם. המשך יבוא...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על העדשה הזאת? איך האיכות שלה בסופו של דבר? שמעתי עליה לא מזמן מחבר שמצלם איתה והתוצאות שלו דיי מרשימות... היא גם עולה דיי הרבה כסף ( לא ביחס לכאלה עדשות אבל בכללי ) אז מעניין אותי אם למישהו יצא להתנסות איתה פה או לשמוע עליה דברים חיוביים/שליליים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צילום של טבעת שאמא הכינה...מוכשרת היא רצתה שאני אעשה לה צילום טוב של כל התכשיטים...זה הראשון...אז תנו דעה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הינה כמה תמונות (9) שצילמתי בחו"ל (צרפת בלגיה והולנד): הרבה תמונות, כן מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני, כמה פרות וירח מלא, מה עוד יכלתי לבקש... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אחרי חיפוש והשוואה קלה באינטרנט אני מתלבט בין המצלמות הבאות לטיול ארוך בדרום אמריקה (לכן צריך מצלמה שתכנס לכיס) : sx230 של קאנון Sony W650 או הניקון coolpix S6300 יש לי ידע בסיסי בצילום (לא מקצוען אבל לא חובבן) ואשמח לאפשרויות מתקדמות יותר - לכן אני נוטה לכיוון הקאנון. התקציב כמו שהבנתם הוא סביב ה-900 שקלים (סוללה ספייר ונרתיק יגיעו מאיביי) מה דעתכם ? יש הצעות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת עיצוב זאת אומרת. http://www.dpreview.com/news/0602/06022509sonydsch5.asp לי הן נראות לגמרי זהות טוב נו, מי ששאל את עצמו מה יקרה לסדרת Z המצויינת אחרי שמינולטה נמכרה לסוני, קיבל את התשובה שלו כרגע.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למצלמות מסדרה את Fxx של פוג'י יצא מוניטין כמצלמות שלא מוציאות איכות תמונה טובה באור יום. לדעתי המוניטין הזה לא מוצדק ואפשר לקבל איתן תוצאות טובות מאוד גם בתנאים כאלה, אבל כמו בכל קומפקטית אחרת כדאי ללמוד להשתמש בפיצוי'>http://cliki.site.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%99_%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%94"]בפיצוי חשיפה שלילי. הנה שלוש תמונות (לא מאוד מעניינות, אבל כאלה ממחישות את הנקודה) שצילמתי היום עם ה-F31: פיצוי חשיפה: 2/3- פיצוי חשיפה: 1/3- פיצוי חשיפה: 1.0- אין ספק שבכל התמונות היסטוגרמה הייתה עוזרת לי לבחור בפיצוי החשיפה האופטימלי בקלות רבה יותר, אבל אפשר להסתדר בלעדיה. למי שעדיין חושש מצילום באור יום עם המצלמות של פוג'י (או עם קומפקטיות אחרות)…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אולימפוס סי 50 אבל יש לי אפשרות להחליף אותה ל c765 תמורת 800 שקל נוספים...מה אתם אומרים על הc765??? שווה לי להסויף 800 שקל ולקחת אותה או להשאר עם הc50?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה המלצותיכם? אני ממש נדלקתי על הפוגי , אבל הקנון זולה ממנה בהרבה (1200 ש"ח לעומת 750 ש"ח) מה דעתכם? איזה יתרון יש לשתיהן? ראיתי שצילומי הלילה של הקנון טובים יותר מה פוגי. אני אשמח לכל עזרה שהיא
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מתי צריכה Fujifilm S8000 לבוא לארץ, ומה יהיה המחיר שלה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הפילטר הזה = למצלמת ניקון D90 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004ZCFQ/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance יש לי עדשת 18-105 1. רק רוצה לודא שהוא איכותי בעיניכם? 2 למה העדשה שלו כל כך כהה? ולא שקופה ? מה הרעיון...? האם הוא לא יחשיך את התמונות? 3. האם פילטר כזה מתאים לכל השימושים ? כלומר לצילומי חוץ + פנים + עם פלאש? הנושא הכספי הוא לא שיקול: האם לעומת האפשרות הראשונה - עדיף לי הפילטר הזה ? http://www.amazon.com/Tiffen-67mm-Neutral-Density-Filter/dp/B00004ZCFX/ref=pd_sim_p_2 או זה ? http://www.amazon.com/Tiffen-67mm-UV-Protection-Filter/dp/B00004ZCJK/ref=pd_cp_p_2 THX! מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלו הדברים שאני צריך מהמצלמה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 ש"ח, רצוי פחות # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני קונה את המצלמה בשביל טיול של חצי שנה בדרום אמריקה - מתכוון לצלם הרבה נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). יכול להיות, אני לא יודע אם ייצא לי לצלם הרבה ללא פלאש או לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא צריך חצובה # האם יש לך נכונ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברות, אני עומד בפני קנית המצלמה הנ"ל. מחיר: מעט 1900-2000 ש"ח בערך. אני מקבל מצלמה, וסוללה. ללא כרטיס, כבר יש לי ג'יגה וחצי בשני כרטיסים ולכן אני מוותר על הכרטיס (הכרטיס שנמכר איתה הוא כרטיס מהיר יותר ממה שיש לי ועל כן אני תוהה האם זו החלטה נכונה לוותר עליו. האם תהיה למהירות הכרטיס משמעות בזמני הצילום/עיבוד של המצלמה?). אני יודע שהמחיר מצוין (כ-400 ש"ח פחות ממחיר השוק). מה שמפריד ביני לבין הקניה הוא פשוט "הדשא של השכן". איזה דשא? 1. Canon S2 IS (שכרגע אין בארץ אבל תגיע בקרוב). 2. ו-Sony H1 (שמעט פחות קורצת לי פשוט בגלל בעיית ההמתנה לאחר בין צילומים עם פלאש). 3. כל מצלמה אחרת שאתם מוצאים נכון להשוות, באותה קבוצת איכות (אולי המינולטה Z5?). אם אתם מעלים אותה - חשוב ל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-