עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מחליפה לניקון D300? היא כבר דיי הרבה זמן בשוק ותהיתי אם יש הדלפות על המחליפה שלה ועל תאריך יציאה לשוק יש לי מחשבות על שידרוג בתקופה הקרובה ואני רוצה לדעת אם שווה לי לחכות או להתחיל להזיז עניינים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by matanf,

ראיתי שיש פה מגן מצלמה : http://www.bhphotovideo.com/c/product/465466-REG/Camera_Armor_CA_1111_BLK_Nikon_D80_Camera_Armor.html זה בכלל עוזר שווה להשקיע את ה - 30 דולר האלה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מתכנן לרכוש את המחשב Dell Inspiron N3010 יש עם כרטיס מובנה בלבד http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-450m.htm ויש עם כרטיס מסך נוסף http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a450m.htm האם אני זקוק לכרטיס הנוסף בשביל לעבוד בצורה חלקה על הלייטרום או שהכרטיס המובנה מספיק? תודה

4. בסוף ינואר הקרוב אני טס לדרום אמריקה ולמרבה הפלא עוד אין לי שום מצלמה דיגיטלית ראויה לשמה. לשם כך יש לי אותכם. אני לא מבין בתחום הזה כמעט אבל מה שחשוב לי היא שהמצלמה תהיה קטנה ויהיה נוח להסתובב איתה. אני לא הולך להתעסק במליון ואחד אפשרויות ככה שחשוב שהיא תוציא תמונות טובות במצב אוטומטי. בכל מקרה הנה השאלון עם הדרישות שלי: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיול בחו"ל ואירועים, בעיקר באור יום אבל צריך שיהיה פלאש שיעבוד טוב כשצריך. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ymac,

שלום לכם, כאדם שמצלם הרבה תוכן ליוטיוב (חומרה ) אני צריך חצובה. עד היום השתמשתי באיזה חתיכת זבל שבורה אבל עכשיו היא גמורה סופית. המצלמה שלי היא קנון 550D (רבל T2I) ואני צריך חצובה טוב ואיכותית, עם ראש וידאו (הידראולי, נכון?) נורמלי (שלא עושה רעשי חריקה) והי חשוב יציבה! יכול להיות שאחליף בעתיד מצלמה (לא משהו מרחיק לכת, אולי 650D, או קנון XA10) ואני צריך שהחצובה תוכל להחזיק גם תאורה ניידת קטנה או מיקרופון. אני אפילו מעדיף יד שנייה, כי חצובות זה תחום יקר. אני לא ממש מבין בעסק, אבל הבנתי שמנפרוטו הם טובים. אשמח להכוונה והמלצות. יום נעים

7. Started by benor,

. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by IAF.ofek,

שלום,הנה תמונה שצילמתי לפני מס' ימים,התקבל פה אפקט מאוד נחמד של השתקפות על השקל,אשמח לקבל הערות מקצועיות בנוגע לצילום לצערי מגבלות הפורום מורידות חלק מהתמונות,לכן צפייה דרך הקישור מומלצת בהחלט http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/o/x/m/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510242222225187/200511281708064048/IMG_0343_s.jpg ציוד עזר שבו השתמשתי בצילום התמונה : גוף תאורה חלק שהאיר מהצד חצובה (סוג-במפרט שלי) יש גם מאקרו מאוד נחמד של 10 שקל,אז אם יהיה ביקוש העלה גם אותו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב, החלטתי לעשות קצת (הרבה) עבודה שחורה בשבילכם ולהעלות את מיטב התמונות שלי מהתערוכה לפה, אני אפרסם אותן בסטים של 5 תמונות בערך בכל סט... פתחתי ת'רד נוסף לתמונות האלה כי פה התמונות יהיו כלליות יותר ולא 'אומנותיות' כמו שניסיתי בת'רד הקודם ( שגם אותו אני אעדכן, יש לי עוד כמה תמונות לשם שיהיו מוכונת בקרוב ) מקווה שתהנו הSLR : הקליאו האהובה עליכם : אם אהבתם - ספרו לי , אם לא - עדיין תספרו לי ;D צפו לעידכונים בהמשך היום, יוסי.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה הדהימה של קנון HF10 מצלמת ב FULL HD בפורמט AVCHF וזוכה בעולם לביקורות מהללות הבעיה שלי היא בעיקר בצילום וידאו בלילה התמונה יוצאת גרייני ולא ממש איכותית מביקרות שקראתי בעולם היא דווקא בתחום צילום הלילה עולה על הרבה אחרות האם למישהו יש מצלמה דומה אולי משהו בהגדרות אצלי לא תקין???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by hagai-,

שתי המצלמות כמעט זהות, ה- A720 חדשה יותר ובעלת 8 מגה פיקסל, אבל זולה יותר מה A710 שזה מאד מוזר בהתחשב בעובדה שזה דגם מתקדם יותר. מישהו יודע האם תוקנו חלק מהבעיות ב A710 ב 720 ? (טעינית פלאש איטית, מסך מגורען) בנוסף חשבתי גם על ה SX100 בתוספת קטנה. אשמח לשמוע את דעתכם מה לרכוש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.d-software.co.za מישהו, ניסה שמע? זה יכול להיות שימושי ל- Auto bracketing למצלמות שלא נתמכות ... אבל קשה לי להאמין שמישהו יסחב עם מצלמה ומחשב נייד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sagi5,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200508051921224846

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. טוב, הגעתי ממש לסוף הזמן שנשאר לי להסגר על מצלמה לטיול ארוך למדי.. אני מחפש מצלמה שתהיה טובה לצילום תמונות במהלך כל הטיול (בכל סיטואציה שרק אתם חושבים עליה) אני לא מקצועי בצורה מיוחדת בצילום, אבל זה לא אומר שחייבים לקחת מצלמת P&S בכל מקרה, אני חשבתי על אחת מהשלוש הנ"ל: Lumix DMC-ZS3 Wide-Angle 25mm Lens/AVCHD Lite LUMIX DMC-LX3 Digital Camera with 10.1 MP/24mm Wide-Angle Lens Olympus Evolt E520 Digital SLR 2-Lens Kit with 14-42mm & 40-150mm Lenses אני מודע ליתרונות/חסרונות של כל מצלמה ואני מחפש את חוות דעתכם (התקציב כרגע לא בעיה) לוידאו אין מבחינתי יתרון.. (אבל אני לא אקח את ה-ZS1 כשיש את ה-ZS3 בעוד 50 דולר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ^GunX^,

כמה תמונות שצילמתי לפני 3 שבועות בערך , canon a95 [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by surfface,

הנה כמה תמונות שצילמתי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מישהו מכיר את האתר www.1wayphoto.com אני בחיפוש מצלמה ומכל המחירים שמסתובבים ברשת קצת מוזר לי המחיר הנמוך של המצלמה + עדשה 18-55MM IS רק: $399 הינה הלינק: http://www.1wayphoto.com/products.asp?product_id=13684&dept_id=10264

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני קונה מצלמה חדשה, המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, בגלל שצילום מאוד מעניין אותי אני מתכוון לחרוש על המצלמה. הדרישות שלי מהמצלמה הן מאקרו טוב וזום דיי גבוה, וכמובן שיכנס בתקציב. תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rangerman,

למצלמות מסדרה את Fxx של פוג'י יצא מוניטין כמצלמות שלא מוציאות איכות תמונה טובה באור יום. לדעתי המוניטין הזה לא מוצדק ואפשר לקבל איתן תוצאות טובות מאוד גם בתנאים כאלה, אבל כמו בכל קומפקטית אחרת כדאי ללמוד להשתמש בפיצוי'>http://cliki.site.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%99_%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%94"]בפיצוי חשיפה שלילי. הנה שלוש תמונות (לא מאוד מעניינות, אבל כאלה ממחישות את הנקודה) שצילמתי היום עם ה-F31:‏ פיצוי חשיפה: 2/3- פיצוי חשיפה: 1/3- פיצוי חשיפה: 1.0- אין ספק שבכל התמונות היסטוגרמה הייתה עוזרת לי לבחור בפיצוי החשיפה האופטימלי בקלות רבה יותר, אבל אפשר להסתדר בלעדיה. למי שעדיין חושש מצילום באור יום עם המצלמות של פוג'י (או עם קומפקטיות אחרות)…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא נראה לי שאני יכל עכשיו לנסות להבין את כל הענינים התכנים ולעשות השוואות בין מצלמות אני רק יכל להגיד שאני רוצה שיהיה נח לאחוז נח לצלם וכמובן מקסימום איכות וזום שאפשר לקבל ב1700 שח (כמובן שגם אמינות בחברה ואחריות) פחות אכפת לי מקטע של שיכלולים ממוחשבים שלא קשורים בצילום עצמו אשמח לקבל המלצות והכוונות איפה ומה כדאי לקנות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אם מישהו שמכיר את המצלמה או נתקל בבעיה יכול לעזור זה יהיה אחלה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית דוד שלי טס לארצות הברית והוא יביא לי משם אז אתם אתם יכולים להמליץ לי על מצלמות איכותיות של 5 ע7 מיליון פיקסלים חשוב לי שהאיכות תמונה תהיה טובה ואם אפשר שתהיה עליה אחריות בארץ אבל לא חובהה שתהיה נוחה יפה וכל הדברים שצריכים להיות במצלמה פשוט אין לי מושג בזה.. תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ^ ואיפה אפשר לקנות אותם בדקתי לגבי GP - והם די יקרים +/-150 שקל תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kidardas,

היי, אני מחפש מצלמה פשוטה יחסית בתקציב של עד 400 שקל. מצאתי את Fuji FinePix AX250 ב400, היא נראת לי טובה יחסית. מה דעתכם? יש לכם המלצות אחרות? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בשביל בילוי ,מסיבה וטיול. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים