עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by tascam,

מעוניין בחוות דעת על SP-550UZ Olympus חוות דעת ב מיוחד בנושא הזמן תגובה בן צילום לצילום. דן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני חדשה פה ואני אוהבת לצלם כמובן, ואני בת 16 וחצי מאזור המרכז ואוהבת להיות בטיולים בצפון ... מאיפה אתם ובני כמה? והנה התמונות שצילמתי בנופית, מקום מיוחד בצפון שיש נוף מדהים. יש כאן תמונות של ההבדלים בין הקיץ לחורף, בין פסח וראש השנה. רואים שלפי הנוף באותו מקום, בקיץ הנוף יותר חום ובחורף יותר ירוק. [attachment deleted by admin]

3. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hagai-,

שתי המצלמות כמעט זהות, ה- A720 חדשה יותר ובעלת 8 מגה פיקסל, אבל זולה יותר מה A710 שזה מאד מוזר בהתחשב בעובדה שזה דגם מתקדם יותר. מישהו יודע האם תוקנו חלק מהבעיות ב A710 ב 720 ? (טעינית פלאש איטית, מסך מגורען) בנוסף חשבתי גם על ה SX100 בתוספת קטנה. אשמח לשמוע את דעתכם מה לרכוש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by T-Flash,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by axon,

לאחר חיפוש מעיק מתיש ומתסכל נואשתי מלמצוא מדריך (טוב) שאני אבין ממנו איך אני יכול להפיק תמונות HDR מקובץ RAW דרך 16 BIT TIFF העניין העצוב פה זה שידעתי לעשות את זה ויש לי כמה תמונות כאלה להשוויץ ... אבל טסתי לחול , חזרתי , התפגר לי המחשב , ועכשיו אני לא מצליח לשחזר את ההצלחה , אני משתמש בפוטומטיקס לעיבוד הHDR וב Light room להמרה של קבצי ה RAW ל 16Bit Tiff אם אפשר , צעד אחר צעד כי אני כבר מיואש לגמרי זה נורא מתסכל לשכוח משהו שידעת לעשות פעם טוב ולא להצליח לשחזר אותו ... המון תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Decktor,

http://picasaweb.google.com/decktor/Snow2008 כל התמונות צולמו מהסלולארי שלי במרחק של עד 10 דקות הליכה מהבית. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by motorishta,

צריך המלצה למצלמה דיגיטלית תקציב עד 1300 ש"ח *חייב שתהיה שליטה ידנית עד אתמול היה לי את המצלה הזאת (אחלה מצלמה) Sony DSCP73 אני מתלבט עכשיו בין Sony DSC-S60 לבין Canon PowerShot A85 מה אתם חושבים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eyaffe,

צמצמתי את האפשרויות שלי ל2 הנ"ל טווח המחירים שלהן כולל כרטיס 2GB ונרתיק הוא בערך 1600 ש"ח אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה ונוחה בעלת איכויות צילום מצויינות (נוף ופורטרטים) אשמח לדעתכם ..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kip,

שלום לכולם. יש לאמא שלי מצלמה חדשה A590 של קנון והלאג בין תמונה לתמונה הוא בלתי אפשרי פשוט. ממש מס' שניות ועד שהיא מאפשרת תמונה נוספת כולם כבר הלכו. האם זה קשור לפלאש או לכרטיס (כחול של סאנדיסק, 4 גיגה)? האם לקנות כרטיס מהיר יותר? מה המהירות כתיבה של הכרטיסים האלה? ושאלה נוספת, אם כבר... אני מחפש מצלמה נוספת, ה A590 (של אמא) קצת איטית והעדשה קצת מוגבלת מבחינת רוחב ואורך. אני מעונין במצלמה שתתן לי תמונות טובות יותר בצילום בתוך הבית, תהיה קומפקטית ועם עדשה סבירה. חשבתי על TZ4 של פנסוניק, בערך 1000 ש"ח (מחודשת?) אבל קשה למצוא אותה. יש למישהו הצעה חלופית? יש לי FZ7 של פנסוניק, מצלמה נחמדה אבל גדולה מדי להסתובב איתה כל הזמן. אני מרוצה למעט שני דברים. אחד הוא מקרים של חוסר …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eliorzizov,

אהלן, כרגע אני בעיצומו של חיפוש אחר מצלמה מתאימה. המטרה היא שהמצלמה תהיה קלה לשימוש ישר מהקופסא, כלומר שבהגדרה אוטומטית יתקבלו תוצאות טובות. רצוי גם שתוכל לצלם תמונות בקצב מהיר. זום אופטי גדול יהיה בונוס נחמד ודרושה גם יכולת צילום וידאו HD. בחיפוש עלו כמה אפשרויות. בעיקר פנסוניק FZ35 וקאנון SX20. המצלמה היא לצילום משחקי ספורט וגם של ילדים (כולל תינוק) וחלקם בתנאי תאורה לא טובים. מקווה שתוכלו לסייע לי בהחלטה. אגב זה טווח המחירים בארץ אבל את הקנייה עצמה אעשה בחו"ל. אם זה פותח לי עוד אפשרויות אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי! אני מחפש דחוף מצלמה דיגטלית קומפקטית(סקסית) טובה, איכותית, אם חיי בטרייה ארוכים וזום טוב. בסביבות 1500 שקל . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MiD,

לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית קנון A75, וברצוני להדפיס תמונות באיכות טובה ובמחיר לא גבוה (גדלים רצויים: 15X10, 18X13). על אילו חנויות אינטרנט תוכלו להמליץ לי? אזור מגוריי הוא הצפון הנידח, אם זה חשוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gman_il,

שלום חברים. אני שוקל לרכוש את המצלמה הנ"ל. מישהו מכיר? התנסה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tomerbd,

אתומל צילמתי בים את השקיעה והופיע לי כתם אדום מוזר בתמונה מה זה? והאם אפשר להוריד את זה? הכתם הופיע לי רק בתמונה הזאת. התמונה: http://img156.imageshack.us/img156/7082/p1010030js5.jpg תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shu sha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 1500 שקל(לא יותר)... ממש אין לי בעיה לעשות חיפוש בזאפ להשוואת מחירים... הבעיה שאני לא יודע איזה חברות ואילו דגמים טובים יותר ואילו פחות... מה שחשוב לי שבמחיר יהיה כלול זיכרון 512(אם לא כלול אז שהמצלמה תהיה במחיר כזה שיהיה אפשר להכניס גם זיכרון בתקציב) ועוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה סוללה נטענת בעלת אורך חיים סביר וגם שכמות הפיקסלים תהיה בהתאם לכמות הסטנדרטית כיום... האמת שאין לי עוד דרישות כי אני לא ממש מבין באפשרויות שקיימות בשוק המצלמות וכמובן שיהיה זום נכבד ופחות חשוב לי עד כמה היא ידידותית למשתמש ועדיף שתהיה במימדים כמה שיותר קטנים... אם יש עוד משו חשוב אני ישמח אם תאירו את עיני. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Tapeworm,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sbetty,

מה המלצותיכם? אני ממש נדלקתי על הפוגי , אבל הקנון זולה ממנה בהרבה (1200 ש"ח לעומת 750 ש"ח) מה דעתכם? איזה יתרון יש לשתיהן? ראיתי שצילומי הלילה של הקנון טובים יותר מה פוגי. אני אשמח לכל עזרה שהיא

22. אני מתכנן לרכוש את המחשב Dell Inspiron N3010 יש עם כרטיס מובנה בלבד http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-450m.htm ויש עם כרטיס מסך נוסף http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a450m.htm האם אני זקוק לכרטיס הנוסף בשביל לעבוד בצורה חלקה על הלייטרום או שהכרטיס המובנה מספיק? תודה

23. Started by Danikk8,

התקציב הוא 9000 ש"ח בערך, אני נוסע לאילת לקנות, אז יש לי שתי אופציות, אני בכיוון ניקון 1.D80 + 16-85 VR + 70-300 VR (פלוס כל האביזרים הנלווים + גריפ) או 2. D300 + 18-200 VR (פלוס כל האביזרים הנדרשים ללא גריפ) ?? האם שווה להשקיע יותר בעדשות, או בגוף של D300 ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by KRS1,

לפני כמה שבועות נדפק לי ההארדיסק ונאלצתי לאחר שלא מצאתי שום פתרון אחר להביא את ההארדיסק לחברה מקצועית בשביל לשחזר את המידע. מספר רב של תמונות חזרו מהשחזור דפוקות: צבעים מעוותים,תמונות חצי מחוקות וטשטוש. אני מבין שאי אפשר לתקן תמונות דפוקות, השאלה מה לגבי תמונות כמו זאת: אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בשביל בילוי ,מסיבה וטיול. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.