עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dimitryus,

צילום סטודיו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Dumbass,

1 2 3 4 5 6 7 8 9

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by SMoKeR,

עבודה ראשונה שאני מעלה לכאן... עבר Invert ועוד כמה תיקונים בפוטושופ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by בר שאטי,

יש לי בעיה בטיימר של המצלמה קאנון אני רוצה לשנות את הזמן כדי להיכנס לתמונה אבל זה לא נותן לי לשנות את האפשרות מ-off לon זה כאילו קפוא אז מה עושים? כי איבדתי את החוברת הוראות.......

5. כיום יש לי את הSD880 של קנון ואני מעוניין לשדרג אותה. חשוב לי שתצלם טוב בתוך מבנים(חושך מוחלט לא מעניין). שמעתי על הSX230,אבל אין לי ממש מושג אם היא טובה לי או לא, אשמח לעוד המלצות בסגנון של המצלמה הזו. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 1,

התקציב שלי מתאים לשתי המצלמות, אך בכל זאת אני לא יודע את ההבדלים ולכן גם אני לא בטוח אם שווה להשקיע עוד כמה שטרות בשביל הA85. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים מבחינת נתונים טכניים, והאם שווה לי בתור משתמש חובבן (צלם מתחיל שמעוניין לצלם, לפתח חלק מהתמונות, חלק להדפיס על דף A4, ולראות אותם על צג המחשב באיכות מעולה) לרכוש אותה ולהעדיפה על פני A75?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by rangerman,

(צולם עם ריקו GX8)

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by The-Devil,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה ,ה Canon PowerShot A520 ממש מצאה חן בעיני אבל אני תוהה אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר או בערך באותו טווח מחירים אודה לתשובותיכם בעניין

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by Dano,

שלום! אני רציתי לשאול אותכם אם המצלמה פוג'י A-340 שווה קניה? אני משתמש מתחיל ורוצה תמונות באיכות מעולה אני יצלם בחוץ וגם בפנים וזהו..השאלה אם היא תספק אותי ותתן לי תמונות איכותיות המצלמה+מטען+2 סוללות+כרטיס זיכרון 16 מ"ב=950 ש"ח.. שקלתי לקנות את הקאנון A85 אבל זה עולם אחר לגמרי לא? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by BindeR,

שלום רב, מבקש את עזרתכם בבחירת מצלמה לטיול הקרוב שלי בדרום אמריקה ל4 חודשים. כמה הבדל בין מצלמה שהיא יותר מסיבית וגדולה לעומת המצלמות הקומפקטיות של ניקון,אולימפיוס, קנון ופוגי? אני מדבר על איכות התמונה(רוב התמונות שלי יהיו נופים ברמה כוללת לא ברמה פרטנית להגיע לחיה מסוימת בזום מסוים. אלא לצלם נוף נחמד במהלך טיול רגלי,חיי חברה ועוד). עד 800 ש"ח. יצא לי לראות דגמים מסוים מבקש את עזרתכם בהמלצה על חברה שתתן את השירות הטוב ביותר ואת התמורה למחיר . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה להקטין רזולוציה לתמונות שיש לי על המחשב אבל לא לפגוע בתמונה עצמה כלומר ללא חיתוכים ... כנראה כבר דיברו על זה פה ולמרות שעשיתי חיפוש אז לינק יעזור מאוד תודה ...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מחפש מצלמת וידאו (אני חושב שדיגטלית) לשימוש ביתי, התקציב שלי הוא 1700 שקלים. אינני מבין רבות בצילום (כמה וכמה מושגים), אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר לתקציב זה, חשוב שזמן הטעינה שלה יהיה קצר, והבטריה שלה תיהיה לאורך זמן, בנוסף אופציית העריכה בסוף הצילום משמעותית בשבילי, ככה שצריכה להיות דרך להעברה למחשב ללא סיבוכים מיותרים. תודה רבה, גיל

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by crazylakers,

1: 2: 3: 4: וזהו

14. Started by imac,

עשיתי בדיקות פה ושם והחלטתי ללכת על ה Cannon A95.. עכשיו אין לי מושג איך להסביר לאבא שלי למה אני רוצה ללכת עליה.. עוד דבר שמחשיד אותו זה המחיר (1800) הקודמת שלו עלתה לו איזה 2500+, לכן הוא מן הסתם הוא יחשוב שהיא פחות טובה.. ניסיתי להגיד לו שיש למצלמה 5 מגה פיקסל אבל כנראה שהוא לא ממש הבין מה אני רוצה.. יש הצעות איך להסביר לו למה לקנות דווקא את המצלמה הזו ?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by SV123,

שלום, ברשותי מצלמת canon S3 ואני רוצה ללמוד עוד בנוגע לשימוש ב-Live histogram. קראתי קצת על פענוח הגרף עצמו ואני מבין מה צריך בשביל שהתמונה תצא טובה. שאלתי היא, איך אני יכול לשלוט על נתוני הגרף (בעת הצילום, לא בפוטושופ). כלומר, אם זה over or under exposed אני יכול לשחק עם ה-iso, זמן החשיפה, גודל הצמצם וכו'. אבל איך "מורחים" גרף שהוא כולו בעיקר במרכז? אשמח לקבל עוד הסברים (או לינקים טובים) על השימוש ב-live histogram בעת הצילום. תודה,

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by bommer,

שלום לכולם אחותי בארהב ואני רוצה שתביא לי מצלמת וידאו . יש את הדגם של sony dcr-hc32 שפה הוא עולה בסביבות 3500 ש"ח ושם הוא עולה בסביבות ה2300 ש"ח מה אתם אומרים על המצלמה הזאת? שווה מחיר? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  17. אני מחפש המלצה למצלמת וידאו שמצלמת באיכות FHD או 720P ומעלה. חשוב שתתמוך בכרטיס זכרון MICROSD. יציאת HDMI & USB. שתיהיה כמה שיותר קטנה וקלת משקל. מצלמה בסגנון של Aiptek Pencam HD 2HR. רק שתתמוך באופציות שצוינו מעלה. תודה רבה

18. טוב, הגעתי ממש לסוף הזמן שנשאר לי להסגר על מצלמה לטיול ארוך למדי.. אני מחפש מצלמה שתהיה טובה לצילום תמונות במהלך כל הטיול (בכל סיטואציה שרק אתם חושבים עליה) אני לא מקצועי בצורה מיוחדת בצילום, אבל זה לא אומר שחייבים לקחת מצלמת P&S בכל מקרה, אני חשבתי על אחת מהשלוש הנ"ל: Lumix DMC-ZS3 Wide-Angle 25mm Lens/AVCHD Lite LUMIX DMC-LX3 Digital Camera with 10.1 MP/24mm Wide-Angle Lens Olympus Evolt E520 Digital SLR 2-Lens Kit with 14-42mm & 40-150mm Lenses אני מודע ליתרונות/חסרונות של כל מצלמה ואני מחפש את חוות דעתכם (התקציב כרגע לא בעיה) לוידאו אין מבחינתי יתרון.. (אבל אני לא אקח את ה-ZS1 כשיש את ה-ZS3 בעוד 50 דולר)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ברק,

אני יודע שהנושא נטחן אבל לאחר קורס הצילום המהיר של אמדיקי אני אשמח לדעת כמה דברים מה המונח האנגלי לצמצם, אורך חשיפה ואיך אני עושה HDR בקאנון A610 שלי תודה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  20. שלום לכולם, מכרתי לאחרונה את ה CANON S70 המצויינת ששימשה אותי נאמנה ב-4 שנים האחרונות, כעת עלי למצוא תחלופה ראויה, איני מחפש מצלמת SLR מטורפת אך חשוב לי לקנות משהו חובבני ברמה גבוהה ושיתן לי תמונות טובות, באשר לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 2300 ש"ח - רוצה כרטיס 4GB וסוללה אחת מספיקה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? רוב הצילום יהיה בחוץ, אני מטייל הרבה, מצלם נופים ופעילויות חוץ בעיקר, אני טס השנה לניו זילנד וחשוב לי לחזור עם תמונות ראויות! האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא בטו…

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by tomerbd,

איך מצלמים תמונה כזאת, בלילה בלי פלאש? התמונה: www.dailydigitalphoto.com/cgi-bin/potd/potd.pl?day=9&month=7&year=2006

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלווום איפה אני יכול או איך אני יכול לנקות את העדשה של המצלמה שלי בביטחון.. וגם של לא יעלה הרבה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  23. איך אני מגדיר שתהיה חתימת תאריך על תמונות שאני מצלם באולימפוס 7040?תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by rhin0,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zoman,

יש מספיק לכולם ...

• 5 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.