עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. השאלה בכותרת - הדבר אפשרי? לי יש את ה Fuji Finepix S5000 ולחבר שלי יש את ה OLYMPUS CAMEDIA C-720. יש אופציה להשתמש בהם כ WEBCAM בתוכנות דוגמת המסנג'ר? תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by slim_shady,

הנה, מה אתם אומרים? MINOLTA Z2 (אני יודע שזה לא ממש חד אבל תתחשבו בזה שזה הראשון שלי...)

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  3. אני נוסע לארה"ב השבוע... הייתי מעוניין לדעת איזה מצלמה הכי טובה לקנות? אני לא מבין הרבה, הצרכים שלי הם: מצלמת סטילס איכותית. זום אופטי הכי גבוה שאפשר (מינמום X4). 5 מגה פיקסל לפחות. שתהייה חברה מוכרת. יש אפשרות קצת יותר מ- 300 דולר... תודה.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  4. <נושא>, עם דגש על איכות. תודה!.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. עלה נושא, האם כדאי לקנות מצלמה מחודשת או חדשה? מהי מצלמה מחודשת? 1. מצלמה חדשה שהוחזרה לחנות (לא עמדו בזמן אספקה, לא המוצר שביקשו, הלקוח התחרט) 2. מצלמה שהתקלקלה וחזרה מתיקון 3. מצלמה שזוהתה כפגומה עוד במפעל, עברה תיקונים ונמכרה 4. מצלמה שנרכשה מספק שמתקן מצלמות ומוכר אותם לחנויות יתרונות 1. מצלמה במחיר זול משמעותי מהמחיר של חדשה. אפשר לקנות מוצר שלא עומד בתקציב שלך ולא היית מסוגל לקנות בצורה אחרת. 2. לפעמים המצלמה היא חדשה ותקינה לחלוטין חסרונות 1. הוצאה של אלפי שקלים על מוצר שהוא סה"כ משומש ועתידו לא ידוע 2. עבר לא ידוע - למרות שהיא תקינה. היית קונה מצלמה שנפלה לים? שמישהו התעצבן וזרק אותה על קיר? 3. קניה של מצלמה שאולי יש לה תקלה כרונית (כלומר לא תיקנו אותה או חשבו שת…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. מה זה חשיפה ארוכה ? אני יכול לעשות אותה יש לי Minolta Dimage 7i תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by The-Devil,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה ,ה Canon PowerShot A520 ממש מצאה חן בעיני אבל אני תוהה אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר או בערך באותו טווח מחירים אודה לתשובותיכם בעניין

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by DimaX,

היי! הנה 4 תמונות של זריחה ותמונה אחת של שקיעה. זריחה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  9. אהלן 8) הוט יצאו במבצע חדש שמי שמצטרף אליהם מקבל את המצלמה הזו SONY DCR-HC17E אני מעוניין לדעת אם המצלמה הזו שווה באמת משהו למה אני רק במחשבים ומחשביי כף יד מבין מצלמות בכלל לא אז האם באמת שווה להתחייב להוט ל3 שנים בשביל המלמה הזו כמובן שמקבלים אותה בחינם וגם לא הצלחתי להבין איזה כרטיסים היא קוראת SD CF? מה היא קוראת? הנה המידע עליה: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=1417&FolderID=125〈=he http://zap.co.il/models.asp?keyword=SONY+DCR-HC17E+&image1.x=17&image1.y=10 תגידו מה דעתכם עליה

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by K0sTa,

תגידו שווה לקנות את המצלמה ב 1300 שקל בלי זיכרון בלי כלום ? והאם היא מצלמה טובה ב 1300 שקל כמה זמן סירטון אני יכול לצלם בא?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by amisha,

שלום!! אני מעוניין במצלמה שיהיו לה את התכונות הבאות : 1. חיישן בגודל סביר 2. כמות MP נאה 3. זום נורמלי ( אין לי מושג כמה זה נורמלי .. פעם ראשונה שלי בפורום הזה :-X ) 4. עדיף למצלמות שתומכות ב CF כי יש לי כבר כרטיסי CF ..... אחד 256 אחד 65 ועוד אחד של 8 ...... עכשיו עדיף למצלמה עם זמן מחזור נמוך ( כלומר בין צילום לצילום ) וגם לזמן אתחול נמוך .... אני ממש לא מכיר את התחום ואני מתחיל להתעניין בו אז תעזור לי קצת ....( אפשר אפילו לשלוח אותי למאמרים אם יש לכם ....) עריכה : אם יש מנגנון לייצוב תמונה זה מעולה .......

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by harry,

תאמרו מה דעתכם!

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by Qtec,

צולם בDIMAGE Z5 (באיכות הרגילה - Standart)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by orlupo,

חזרתי מחיפה עם הרבה תמונות ב-RAW הבעיה היא להחליט באיזה פרופיל לשמור את קבצי ה-TIFF: ADOBE RGB או SRGB? מצד אחד ADOBE RGB נותן מרווח עבודה... מצד שני ממילא אני לא יוכל להציג את כל הגוונים שלו על המסך או להדפיס אותם כי התמונה תהפוך בשלב ההדפסה ל-CMYK (ואני מתייחס להדפסה על נייר קודאק לא הדפסה ביתית...). אז מה לעשות? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by icebreak,

המכשור: http://users.skynet.be/fotoopa/laser_module1_E.htm התוצאה: http://users.skynet.be/fotoopa/beestjes/beestjes_page1.htm

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by overload,

קיבלתי(בחינם ) אתמול את ה אולימפוס C-765 הצילום הראשון שלי איתה שיצא ממנו משהו, אחרי עריכה של הצבעים בפוטו שופ וניקוי קטן של האוזניות (הם היו מאוד מלוכלכות :-\ ) הכוונה היתה להשיג לוק של מגזין גג'טס או משהו ...חבל שאין לי אוזניות מתאימות הנה המקורי (מוקטן) http://img395.imageshack.us/img395/4999/p82600290gh.jpg לצערי יש לי חלונות כהים בחדר שצובעים את כל האור בחום צהוב

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by ^GunX^,

גם הם צולמו בקיץ (חופש גדול) , וגם הם צולמו בשעה הכי לא טובה , אבל לא היתה ברירה, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by boom!,

איך המצלמה?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by ic10,

שלום הגעתי ל 3 חלופות אלו למצלמה דיגיטלית. אני מחפש מצלמה בעיקר לשימושים ביתיים אם אולי קצת שליטה ידנית. חשוב לי שהתמונות יהיו טובות, שהמצלמה לא תהיה איטית ולא זוללת סוללות (דרך אגב למישהי מהן יש אופציית וידאו טובה?) איזו מהן לדעתכם עלי לרכוש? (או מצלמה אחרת)

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  20. לפני שאני רוכש אותה בקרוב? תודה

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by topgun,

כמה תוצרים של יום כיפור משעמם במיוחד, בין סרט אחד לסרט אחר... ה-3 הראשונות צולמו מצד אחד של הבית, מהמרפסת (מבט לדרום-מערב), האחרונה צולמה בשקיעה מהגינה, שנמצאת בצד המזרחי, מבט דרומה. בתאבון נ.ב - מומלץ לפתוח את התמונות בחלון חדש, כרגע הן קרובות מדי לגבול העמוד של הפורום. נ.ב.ב. - כמו כל תמונת שמים - גם התמונות הבאות נראות יותר מרשימות ברזולוציה הגדולה המקורית.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by iwm911,

טוב אז ככה חשובים לי הדברים הבאים. בטריות - שיהיו יחודיות ונטענות כמובן. זום אופטי - לא צריך להגזים. זאת מצלמה למשפחה. שיהיה אפשר לשלוט בפונקציות. לא רק POINT AND SHOT תמונה ברורה ואיכותית מן הסתם עדשה טוב ולא של חברה מעזה. הקיצור מצלמה טובה. עם תמונות טובות. עם קצת יותר אפשרויות מהבסיס. מקווה לקבל המלצות טובות פה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  23. s2 בתכונות שלה היא המושלמת ביותר לצרכים שלי הבעייה היחידה שדי ציננה את ההתלהבות שלי ממנה והסיבה שלא רכשתי אותה עד כה היא שהיא לא מבצעת שום דחיסת וידיאו כולשהיא על גביי כרטיס הזיכרון. התוצאה היא שגם אם אשקיע 400 שח על כרטיס זיכרון בנפח 1gb אורך קליפ וידיאו הכי ארוך שאוכל לעשות הוא 8 דקות (לשם השוואה בילבד :סרט הוליוודי של כ-100 דקות יחד עם קול באיכות טובה ניכנס בדיסק של 700 mb ועדיין הוא ניראה ונישמע טוב למדיי על גבי הטלוויזיה) אני כמובן לא מצפה שמצלמה דיגיטלית כולשהיא תגיע לרמת דחיסה שכזו וברור לי שאף מעבד שמשולב במצלמה דיגיטלית לא יהיה מסוגל לעולם לבצע את מה שעושה מחשב שולחני אבל כאשר אתה משקיע 3000 שח במצלמה+עוד 400 שח על כרטיס זיכרון sd 1gb המינימום שאתה יכול לצפות…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by בר שאטי,

יש לי בעיה בטיימר של המצלמה קאנון אני רוצה לשנות את הזמן כדי להיכנס לתמונה אבל זה לא נותן לי לשנות את האפשרות מ-off לon זה כאילו קפוא אז מה עושים? כי איבדתי את החוברת הוראות.......

25. זאת אומרת אם יש לי תמונה בגודל 5 מגה[3000x2000] איך אני מקטין אותה ל1 מגה ושתשאר 3000x2000 פיקסלים תודה

דיונים חדשים בפורומים