עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Snufkin,

שבוע מהיום אני בנפאל , שם תכננתי לקנות את ה- S1, אחרי שהרבה אנשים הציעו לי מהסיבות שהסוללות הם סוללות רגילות, כרטיס הזיכרון של המצלמה זול, איכות צילום לא רעה, זום מעולה וכו'. דבר שלא הצלחתי לברר זה אם יש אפשרות של פיקוס ידני ולא אוטמטי במצלמה הזו. מישהו יודע? דרך אגב, יש פה מישהו שלא ממליץ לי לקנות אותה?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by My_Name,

אני מחפש מצלמה קומפקטית ונוחה אבל גם איכותית (שזה לא יבוא אחד על חשבון השני). אני לא מתפשר לא על נוחות ולא על איכות על מה אתם ממליצים בתקציב הזה ?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by R0tem1,

אני מחפש לקנות מצלמה למשפחה והצלחתי לצמצם את הרשימה מתוך 100 בערך לשלושת הדגמים הללו. בעיקר לצילומי פנים וטיולים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by aeroslash,

תמונה של מפל הבניאס ועוד שתי חשיפות ארוכות(בשעות החושך) של נהר הירדן מתחת לגשר של קיבוץ הגושרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אבי נמצא כעת בארה"ב ואחותי הגדולה מעוניינת לרכוש לעצמה מצלמה חדשה דנדשה לאחר שהקודמת כבר ישנה עד מאוד. התקציב המקסימלי הינו 400$, כמובן שפחות מכך יהיה נפלא. דרישות: המצלמה היא קודם כל מצלמת סטילס, אם יש וידיאו כמו שצריך אז נפלא, אבל המצלמה צריכה להיות סטילס. זמן בטריה ארוך. ניווט נוח. איכות תמונה טובה(כאילו דה?) במיקרו ובמאקרו. אמממ... זהו ^^ (אני לא מבין בזה כ"כ כפי שאתם רואים ^^) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  6. היי כולם שבת שלום אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לצלם כמו שצריך ניראה לי שאני יזרום לאיזה סשן קטן היום בערב... יש לכם המלצות ללוקיישנים נחמדים לצילומי לילה באזור השרון/מרכז? תודה

• 5 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. Started by orlupo,

חזרתי מחיפה עם הרבה תמונות ב-RAW הבעיה היא להחליט באיזה פרופיל לשמור את קבצי ה-TIFF: ADOBE RGB או SRGB? מצד אחד ADOBE RGB נותן מרווח עבודה... מצד שני ממילא אני לא יוכל להציג את כל הגוונים שלו על המסך או להדפיס אותם כי התמונה תהפוך בשלב ההדפסה ל-CMYK (ואני מתייחס להדפסה על נייר קודאק לא הדפסה ביתית...). אז מה לעשות? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by bad-sector,

חריגה קטנה אפשרית, לא מבין בזה הרבה אני מניח שיש בעייה של צילום במצבי לילה... רק לא JVC יש לי אחת בארון לא מרוצה בכלל. אנא עזרתכם המקצועית...

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  9. השאלה בכותרת - הדבר אפשרי? לי יש את ה Fuji Finepix S5000 ולחבר שלי יש את ה OLYMPUS CAMEDIA C-720. יש אופציה להשתמש בהם כ WEBCAM בתוכנות דוגמת המסנג'ר? תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Noaring,

מצלמת הווידאו הדיגיטלית מקליטה ב HD בקצב של 24 מגה לשניה, הקובץ שנוצר הוא m2ts שנפח של כ 10 ג'יגה לשעת הקלטה. (אני מעוניין לצלם באיכות הגבוהה ביותר) 1. במידה ואני מעוניין לשמור את הסרטים ללא פגיעה באיכות, אלו הנפחים שאני צריך להתחשב בהם, בבואי לרכוש דיסק קשיח לגיבויים ? לקחת בחשבון 10 ג'יגה לשעה, או שניתן להמיר לפורמט אחר, אך ללא איבוד איכות ? 2. המצלמה היא NTSC, האם ב HD לחלוטין אין חשיבות בבחינת הטלויזיה ? (קראתי שיש גם פלזמות / LCD מעטות שתומכות רק ב PAL ואינן מולטיסיסטם) 3. יש בכלל על מה לדבר, במידה ואני מעוניין להמיר לפורמט שיכנס ב DVD, להצגה ב DVD בסלון (כאשר אין מדיה סנטר / סטרימר / את המצלמה איתי) מבלי לאבד יותר מידי איכות ? עקרוני ב DVD אני יכול להכניס חצי שעה של…

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם שלחתי תמצלמה שלי CANON A80 לתיקון כי יש לי אחריות של שנה והבעיה שיש במצלמה היתה אם החריץ של הזיכרון שברגע שמכניסים את הזיכרון למצלמה היא נתקעת לי וקיצור הם אמרו לי שאני צריך לשלם לתיקון וזה יעלה לי כ 300 שקל האם זה מוצדק ? והאם בכלל תיקון כזה עולה 300 שקל ? ואין עוד מקומות לתקן אותה ?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by re5pect,

שלום! יש לי A75 ואני מאוד מרוצה ממנה רציתי לשאול מהם מגבלות המצלמה מבחינת טמפרטורה-קור וחום. והאם אפשר לחשוף את החישן לשמש בלי פחד שיקרה לו משהו.?\

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by HoT-DoG,

נפלה ליידי A75 לכמה ימים, אז השתעשעתי קצת עם מאקרו ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  14. סבא שלי רוצה לקנות בעתיד הקרוב מצלמה "שיראו את התאריך של הצילום על התמונות!" ציטוט מפי סבי, עכשיו הוא מתלבט במצלמות בתקציב של A95 אבל זולות יותר (אגב, כמה עולה הA95?), ויש גם עדיפות למצלמה שתחזיק הרבה זמן. אני חשבתי על מצלמה 4MP, משהו איכותי, מה אתם חושבים? תודה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by shimi771,

צריך חוברת או קישור להסבר בעברית על מצלמת קנון a 75 תודההההה

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by thegame998,

מה זה מגה פיקסל או פיקסל אני יודע שזה משהו בחידיות או שמהו כזה אפשר הסבר יותר מפורט (לא מאמר באנגלית בבקשה) עם אפשר אני חדש בזה ולא מבין בגרוש (כמה דברים כללים בלחץ)??

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by Qtec,

צולם בDIMAGE Z5 (באיכות הרגילה - Standart)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800ש"ח, אם קריטי אז אפשר לחרוג קצת # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ממש לא אכפת לי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אז ככה אני כבר דיי הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה נורמלית אני אוהב לצלם בטבע נופים וסתם כל מה שאפשר רק שאין לי עם מה פעם הייתה לי CANON A75 אבל היא כבר הלכה לעולמה אני מכיר ויודע פחות או יותר להשתמש בפונקציות ידניות ואני בהתלבטות קשה לגבי רכישת מצלמה לפי מה שקראתי בהרבה מקומות פה בפורום ובעוד פורומים ממליצים על S9600 כי S6500 כבר לא מוכרים ראיתי שגם S5 אומרים שטוב D40 רק הגוף (אין קיט שלם?) מה יש לכם להמליץ לי אני בהתלבטות בין 3 המצלמות עם יש DSLR טובה בתקציב שלי כולל עדשה אז אשמח עם תמליצו תודה אלכס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by stingeR-,

שני פרחים שצילמתי היום , ספונטני...(תודה מיוחדת לאבא של HOLY J שגידל את הפרחים האלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by pc-2008,

שלום, עובדים אצלינו בבית ערבים שמשפצים לנו את הבית. הם הולכים להיות אצלינו חצי שנה. אני מפחד שהם לוקחים לנו דברים בלי שאנחנו רואים. לאחרונה ראיתי בכל מיני אתרים שיש מצלמות אבטחה נסתרות שאין מצב לזהות אותם. אני ממש לא מבין בזה ותהיתי האם תוכלו לעזור לי למצוא מצלמה כזאת שתהיה באיכות מצויינת(לא כמו בטלויזיה שרואים בתוכנית כגון "שומר מסך" ו"כלבוטק" מטושטש) התקציב שיש לי הוא בסביבות 300-400 ש"ח ליחידה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  22. האם יש אצלי במצלמה אפשרות של חשיפה ארוכה? יש לי MINOLTA DIMAGE 7... מהירות התריס הנמוכה ביותר זה 4 שניות... אפשר יותר נמוך?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by HuGeMouTh,

התמונה גרועה כי לא היה לי זמן :-\ לא ערכתי את התמונה ;D Clipboard Secrets | Funny Videos | Funny

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  24. דוד שלי שהוא הגיעה השבוע לביקור בארץ הביא מלטביה דיסק של תמונות ובינהם התמונה הזאת, הוא קם משינה, הסתכל מהחלון וחשב לעצמו שזה יום ממש יפה, אז הוא הביא את המצלמה, שם אותה על טיימר של 5 שניות ואז בדיוק כשהתמונה צולמה הוא שמע צווחה מטורפת וראה שחף טס -1-2 מטר מהחלון שלו. קבלו: הנה תמונה בלי השחף:

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by dany_tab,

אני רוצה לקנות מצלמה ואני מתלבט בין שתי המצלמות האלה: http://www.officedepot.co.il/(kknnlc45abyq...=593379&CID=100 http://www.officedepot.co.il/(kknnlc45abyq...=593589&CID=100 במצלמה הזאת: יש זום גדול X10, עדשה גדולה אך אין בטריות נטענות והיא כבדה יותר והעדשה בולטת תמיד. ולעומת זאת המצלמה הזאת: יש זום קטן יותר X3, עדשה קטנה יותר הבטריה נטענת, היא קלה יותר והעדשה נכנסת פנימה. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי בצילום בגלל סוג העדשה כי הן עולות בערך אותו דבר

• 5 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.