צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל משמעותי בין ההספקים השונים כלומר 1800, 2300, 2400 וכו'? מבחינת זמן שימוש? והאם הייתם נוגעים בסוללות הישראליות שכתוב עליהן "כוח טורבו" ? תודה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אהלן,אני כרגע בהתלבטויות בנוגע לקניית קנון A85 ,שבקרוב עומדות להעלם מעולמנו ושמכירן ברצפה. בדקתי באתר קאמרה 4 סייל DPS לגבי הדיל של השילוש הקדוש- דיל מוכן: תיק מתנה + מטען powerhouse לבית ולרכב 2500 + Canon A85 + lexar 128 mb סה"כ- 1,470.00¤ ולאחר מיכן "בניתי" שילוש משודרג באותו מחיר- דיל מורכב: מטען GP PowerBank Travel 2100 -מחיר: ¤ 155.00 Canon A85 Canon PowerShot -מחיר: ¤ 1,175.00 San-Disk CompactFlash 256MB -מחיר: ¤ 139.00 סה"כ 1,469.00 ¤ עכשיו ההיתלבטות שלי עם ללכת על הדיל המוכן- בשקל אחד יותר יקר ( ;D),בא עם סוללות יותר חזקות (אבל יצרן לא מוכר),זיכרון בעל נפח יותר קטן + בונוס תיק. או על הדיל השני-שעם סוללות יותר חלשות,זכרון יותר גדול,ובלי תיק. מה דעתכם בעניין,תוכ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני פרחים שצילמתי היום , ספונטני...(תודה מיוחדת לאבא של HOLY J שגידל את הפרחים האלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמה (מאוד ישנה) : Premier DC1500. רציתי לדעת אם אפשר לעבוד עם כרטיס זיכרון (CF) של 128 מגה. במנואל כתוב רק עד 48 מגה, אבל אולי הענין לא מעודכן אז ליתר ביטחון אני שואל פה. האם יכולה להיות בFIRMWARE מגבלה כלשהי לזה? הענין קריטי משום שאם פותחים את האריזה של הכרטיס - אי אפשר להחזיר אותו במסגרת האחריות. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה להקטין רזולוציה לתמונות שיש לי על המחשב אבל לא לפגוע בתמונה עצמה כלומר ללא חיתוכים ... כנראה כבר דיברו על זה פה ולמרות שעשיתי חיפוש אז לינק יעזור מאוד תודה ...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נפלה ליידי A75 לכמה ימים, אז השתעשעתי קצת עם מאקרו ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אלו הן מספר תמונות שצילמתי בבוקר בהיר אחד בדרכי לבית הספר לאחר שהלילה שלפני היה גשום. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום...בצהריים...שאבתי לתומי אבק...פתאום הגיע האיום! הדבורה נכנסה לחדר! נשתמש בכף כף??? לא! יש לי שואב אבק! הוא עשה את העבודה במקצויות! הנה כמה תמונות לאחר הקרב הקשה שלנו! מצלמה: Hp Photosmart 735 3.2MP
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
זו אמורה להיות מצלמה למשפחה, אנחנו לא צלמים גדולים אבל בכל זאת רוצים מצלמה שתציג תוצאות טובות. בלי לשלול אפשרויות מתקדמות, אנחנו לא מתכוונים לצלם על Auto כל הזמן.. אם עוד אפשר להכניס כרטיס זכרון או כל ציוד אחר למצלמה במחיר כזה זה יהיה מצויין.. תודה רבה! עריכה: מה אתם אומרים על המצלמה הזאת?: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=382&cID=33&c=244547
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם שמעתם על מצלמה מספרד שנקראת ברליסה/וורליסה אם כן תגידו לי איך היא והאם כדאי לקנות
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה לקנות בעתיד הקרוב מצלמה "שיראו את התאריך של הצילום על התמונות!" ציטוט מפי סבי, עכשיו הוא מתלבט במצלמות בתקציב של A95 אבל זולות יותר (אגב, כמה עולה הA95?), ויש גם עדיפות למצלמה שתחזיק הרבה זמן. אני חשבתי על מצלמה 4MP, משהו איכותי, מה אתם חושבים? תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כמה שאני אוהב את המצבים שהמצלמה מתכווננת לבד אליהם ;D מה אתם אומרים אפשר לשפר, לתקן, להעיר... תודה נ.ב. מישהו יכול להסביר לי בבקשה (אם יש כמובן הסבר) לצורה שבה התלכדו העננים המצורפים בתמונה השלישית? זה נראה כמו מין "פצצת אטום אווירית" ( :s05:) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יצא נחמד, התמונה הראשונה הכי טוב, השנייה over-exposed ובשלישית בקושי יש משהו סה"כ יפה מאד למצלמה של סלולרי... חבר שלי צריך לשלוח לי את התמונות שצילמתי עם ה-A75 שלו, שם יש את הצילומים השווים באמת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לחול והוא ביקש מדודה שלו שעומדת להגיע מחול מצלמה כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלו הוא סינן 2 מצלמות : minolta dimage f100 ו- canon photoshot s50 אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה דעתכם על הגלריה החדשה שלי??? http://planet.nana.co.il/shahar_ga
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
דוד שלי שהוא הגיעה השבוע לביקור בארץ הביא מלטביה דיסק של תמונות ובינהם התמונה הזאת, הוא קם משינה, הסתכל מהחלון וחשב לעצמו שזה יום ממש יפה, אז הוא הביא את המצלמה, שם אותה על טיימר של 5 שניות ואז בדיוק כשהתמונה צולמה הוא שמע צווחה מטורפת וראה שחף טס -1-2 מטר מהחלון שלו. קבלו: הנה תמונה בלי השחף:
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, דבר ראשון, זהו לא אשכול מכירה ואני לא מנסה למכור פה כלום. אני מנסה לקבל חוות דעת לפני הרמת מודעת מכירה באתרים שונים. בתקופה הקרובה אני הולך לטייל המון וחשבתי לשדרג את המצלמה. אני מעוניין למכור ציוד שיש לי, אבל קשה לי להעריך כמה הוא שווה: הכל נקנה ב- 2008. Nikon D80 - הייתה בשימוש מועט - 14K קליקים בלבד. שמורה מעולה, תמיד הייתה עם מגן מסך וללא סריטות/מכות כלל. nikkor 18-135 - גם כאן, ללא סריטות/מכות. Sigma APO DG 70-300 - העדשה הזאת יצאה מהקופסה לכמה צילומים בודדים. אני לא אגזים אם אגיד שצילמתי בה פחות מ- 100 תמונות. הכל מגיע בקופסאות המקוריות, עם כל המכסים והרצועות המקוריות. שמרתי על הכל בקנאות (בקיצור, הציוד נראה חדש לחלוטין, במצב מעולה והכל עובד). השאלות שלי: 1) ה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לצערי לא מצאתי באפליקציות הנפוצות כמו טלגרם ו - whats , telegram וכיוצא בזאת , דרך שבה אני יכול לצלם ולהפיץ תמונות לרשימת חברים , באיכות המקסימלית . 2 האפליקציות שהוזכרו ,מכווצות את התמונות באופן אגרסיבי ביותר שפוגע באופן קיצוני באיכות התמונות והופך אותן ללא ראויות להדפסה . אני זקוק לשירות / אפליקציה מולטי- פלטפורמית , שתאפשר להעלות תמונות הן ממחשב נייד מבוסס חלונות והן מסמארפונים מבוססי אנדרואיד , להגביל את הגישה בסיסמא כך שרק רשימת חברים מצומצמת שתקבל ממני את הסיסמא יוכלו לגשת לתמונות , לצפות בהם ואף להוריד אותם באמצעות הסמארטופנים או המחשבים שלהם , אולם לא לערוך או למחוק אותם . המלצות ?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקים מחלקת תיעוד ומדיה בארגון שאני משתייך אליו, המטרה היא להקים מחלקה שמסוגלת להכין סרטונים איכותיים וטובים עם ציוד בסיסי (מדובר בעמותה ללא מטרות רווח). רציתי לדעת איזו מצלמה עדיף לקנות, DSLR או וידיאו? האם שווה להשקיע ב4K? האם יש דגמים מסויימים שהייתם ממליצים עליהם?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להמיר את קלטות הוידאו ממצלמת הוידאו הישנה. אני מעביר ע"י חיבור המצלמה לfirewire וייבוא באמצעות המייבא של windows. התוצאה היא קובץ/מספר קבצי AVI מכל קלטת. אני מעוניין מכל קלטת לצרוב דיסק DVD ובנוסף להעביר את הכל לתקייה בHD חיצוני. האם ניתן לצרוב בקלות קבצים מרובים לדיסקים מרובים (קובץ בכל דיסק)? גודל הקובץ גדול מ4.7GB, האם אוכל להמיר ולצרוב מבלי לאבד מהאיכות? איזה סוג קובץ הכי קטן? וכיצד אוכל להמיר את כל הקבצים כדי לחסוך במקום? האם יש דרכים טובות/קלות יותר לייבא? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר שהמצלמה הקודמת שלי (Fujifilm FinePix 6800Z) נגנבה אני צריך אחת חדשה. ההגבלה היחידה היא שזו צריכה להיות מצלמת פוג'י בלבד (יש אפשרות אולי גם לאולימפוס) המצלמה צריכה להיות לשימוש משפחתי(ולכן שתהיה קטנה) מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הנה עוד תמונות שדוד שלי צילם: הלימון זה מהעץ שבחצר: תמונה בהשוואה לקופסת סיגריות תמונה בהשוואה לחצי שקל וזה העכביש שמצאנו על הארון שהתחבא בתוך מגבת ישנה: (זה לא יצא משהו כי עשינו את זה מהר כי פחדנו שהוא יברח...) העכביש על הקורים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחותי בארהב ואני רוצה שתביא לי מצלמת וידאו . יש את הדגם של sony dcr-hc32 שפה הוא עולה בסביבות 3500 ש"ח ושם הוא עולה בסביבות ה2300 ש"ח מה אתם אומרים על המצלמה הזאת? שווה מחיר? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-