עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by meni12321,

ברצוני לקנות מצלמה משפחתית, קומפקטית אני מניח , שתצלם טוב ובחדות לפחות 8 מגהפיקסלים, והכי חשוב גם זמן בטריה ארוך. המצלמה הדיגיטלית שלי כרגע היא פוגי A600 6 מגה פיקסלים, מצלמת באופן סביר,אך הבטריה שלה מספיקה אולי לחצי שעה. בבקשה תמליצו לי על משהו טוב שיהיה עמיד. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by exXxTreAm,

אני פשוט לא יכול לסבול יותר את העדשה שיש לי היום, ביצועים על הפנים, העדשה היא Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6. בכל מקרה, אני צריך עדשה בערך באותו טווח, אולי קצת יותר לכיוון הטלה, הרחב מספיק. מצלם הרבה צילומי רחוב וסטודיו, וכמובן גם מה שמסביב לפעמים, שיהיה שימושי להרבה נושאים (חוץ מצילומי מאקרו וטבע, לזה אני אקנה עדשה אחרת). תקציב, עד 1500.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה. אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם. אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית? אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$? דרישות: אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by topgun,

שלום לכולם... אתמול היה קצת משעמם, והמנורה על השולחן קרצה לי... אז החלטתי לנסות את מזלי בקצת משחקים עם צל... והרי התוצאות: אני אקרא לזה, 8... הנה עין, עם אותו אום+שייבה: ועם קצת משחק בפוטושופ, הרכבתי משקפיים: ...till next time folks

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by qwe,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לאחר שקיבלת את עצת המערכת לגבי A80, הסתבר שהיא אזלה מהמלאי ולא ברור מתי המלאי יחודש. מתוך הנחה שברצוני לרכוש מצלמת 'קנון' במה הייתם בוחרים מתוך הרשימה הבאה: http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=30 יש לציין כי אני זקוק גם למטען + זיכרון גדול (256 או 512) + תיק. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, מילאתי את השאלון על מנת לתת לכם(המומחים) הכוונה מדויקת לצרכים של אחותי : # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום בתוך הבית,קצת תמונות לילה ואפשרות לתמונות נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך,…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by D-M-X,

יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by hq4ever,

אהלן חבר'ה, עוד לא יודע להשתמש בה כמו שצריך, אבל הרי לכם כמה תמונות במצב צילום אוטומטי : בשביל להבין את הבדיחה בראשון צריך לראות אותו בגודל מלא http://static.flickr.com/38/88335928_9652287677_b.jpg דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לחבר שלי HP Photosmart 850. קנינו SD Card 128MB של Transcend (יש לי בפאלם כרטיס שלהם - מצויין). כשהכנסנו את הכרטיס בפעם ה-1 הוא כתב "Card is Unreadable" - חיפשתי ברשת תשובה, ואכן היה צריך לבצע עדכון קושחה (firmware update). ראו כאן. העדכון בוצעה בהצלחה - לגרסה 1.01.06 (בדקתי זאת), ובנוסף המצלמה זיהתה את הכרטיס ואפילו צילמנו מס' תמונות עם הכרטיס הנ"ל. לכאורה הכל בסדר, אז מה הבעיה? אז הנה: בפעם הבאה שניסינו לצלם - עוד פעם חזרה ההודעה "Card is Unreadable". פרמטתי את הכרטיס ע"י מכשיר אחר (PALM TE), והכנסנו שוב למצלמה - הכרטיס עדיין לא מזוהה.... בדקתי את הקושחה - גרסה 1.01.06. הרצתי שוב את העדכון קושחה - שוב עבר בהצלחה (למרות שלא היה מה לעדכן) אבל הכרטיס עדיין לא מזוהה... ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gilikn2,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי-בינוני 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? Powershot של canon פשוטה מאוד. זום x10 8 מגה פיקסל 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) רוב התמונות תהיינה בצילום חוץ באור יום בטיול…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by yuvalkob,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. תקציב בערך 1000 שקל עד 1500(לא שלי), מחפש מצלמה איכותית שתצלם טוב,לא מסובכת מידי לתפעול וכמובן BUILD טוב. אני לא ממש מבין בזה אז הייתי שמח אם תפנו אותי למצלמה תקציבית אך עם זאת איכותית(בהתאם לתקציב) שתוכל לספק את הסחורה לצילומי נוף,משפחה,וכו'

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by gbox,

בס"ד מעונין לקנות שם קנון S3 עם שנה אחריות האם כדאי לשלם עוד 200-400 ש"ח לאחריות של קארט? אני ממש מתחיל אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shuy,

לא תמונה איכותית מבחינה טכנית (לא נועדה להיות, ולכן פתחתי בכללי ולא בצילום), לכלבלב קוראים בובצו ולחתולה קוראים מיצי (כמה מקורי...). [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Drek Boy,

אני מתאמן בקפיצה לגובה ואני רוצה מצלמת וידאו דיגיטלית שאני אוכל לצלם ולעקוב אחרי הטכניקה שלי. אני לא יודע מה בדיוק צריך במצלמה... בעקרון 30 FPS מספיק לי... חשבתי שאני צריך יותר אבל הסתכלתי על וידאו שיש לי עם 30 ורואים בצורה סבבה. אני חושב שגם לא צריך FHD... ו720P יספיק לי. מה שכן.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לעבור פריים פריים בוידאו כשאני רואה אותו. אני רוצה שיהיה מספיק זמן צילום של כמה שעות לפחות 6 בערך... אני יודע שאין הרבה דרישות אבל כנראה שבאמת לא צריך הרבה... מה ההצעות שלכם?.. עדיף משהו זול

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by matanf,

שיגעתי פה כבר את כולם עם ההתלבטות שלי.. חחח אבל עדיין אני לא יודע מה הכי כדאי לי .. אז ככה... העדשה הראשונה שרציתי לקנות 18-200 אבל אז ראיתי אופציה שיותר טובה ואף באותו המחיר. פיצולה לשתי עדשות .. העדשה הראשונה היא 70-300 VR והשאלה שלי היא : איזה עדשה אני אקנה לטווח הנמוך 70 ממ ? מכייון שכנראה אני אקנה את ה - D90 אז חשבתי על עדשת הטלה שלה : 18-105 .. שראיתי אותה במחיר מוזל עם ה - D90 ב (1219$) ב B&H .. יש לכם המלצות אחרות בטטוח מחירים הזה 200-300 דולר ? נראלי שזאת העדשה האולטימטיבית במחיר הזה ולטווח הזה.. ראיתי גם עדשות של סיגמא או חברות אחרות אבל אני לא יודע איך הן ומה הן .. אשמח להמלצות ותגובות.. מתן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by FatalZero,

היי, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה (לא מחודשת או משהו כזה..), בעיקר לצילום תמונות של המשפחה וכאלה..לא משהו רציני ש לי תקציב של 900ש"ח מקס' של המקס' 1000 ש"ח נא לא לעבור בשום אופן את האלף... גם אותו בקושי הצלחתי לגרד זה יהיה בונוס נחמד מאוד אם יהיה אפשר לצלם וידאו עם קול , אני צריך גם באותו תקציב גרטיס זכרון של איזה 64Mb, זה מספיק לי... חשבתי על A510 או A75 עם כמה Mb זכרון מובנה מגיעה כל אחת מהם?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by matanf,

ראיתי שיש פה מגן מצלמה : http://www.bhphotovideo.com/c/product/465466-REG/Camera_Armor_CA_1111_BLK_Nikon_D80_Camera_Armor.html זה בכלל עוזר שווה להשקיע את ה - 30 דולר האלה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. התמונה הראשונה מימין עם תאורה נמוכה האמצעית בתנאיי תאורה רגילים והשמאלית צולמה עם שמש חזקה מאוד... וזו צולמה כמעט בחושך מוחלט על מצב לילה! (שום אור לא היה דולק חוץ מהאור של הטלויזיה!) כל התמונות נלקחו ישר מהמצלמה ללא כל עריכה! מה דעתכם?..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. צירפתי תמונה שצילמתי,בצד שמאל למעלה של התמונה יישנם 2 ג'יפים שמקלקלים לי את התמונה,האם ניתן להעלים אותם בפוטושופ ? ואם כן אשמח לקבל אתר שמדריך איך לעשות את התהליך.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Zrizi,

לפי ההמלצות בפורום קניתי את הTZ5 ואני מאד מרוצה. לצערי במהלך מעבר דירה נאבד הכבל שמחבר את המצלמה למחשב נאבד. יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג כזה ? בחיפושים באינטרנט וספציפית בזאפ לא מצאתי כבל שמתאים לדגם (יש למצלמה מחבר לא סטנדרטי). ראיתי בEbay ב1$, אבל אני מעדיף לקנות בארץ בשביל לא להסתבך אם אפשר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם. הסיפור הוא כזה, יש לי 2 גיגה (טוב אולי קצת פחות כי חצי זה חרא ) של מדיה ואני רוצה לעשות 4 נגלות של 500 MB (כרטיס של 512) ולהציג את הכל למשפחה, עכשיו הייתי בטוח שהמצלמה זה כמו ממש הארד דיסק נייד ואני רואה עכשיו שאני לא יכול להוסיף אליה דברים. יש איזה שיטה לעשות את זה? אפשרי בכלל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by orlupo,

ראיתי עד היום דפקא כמה מצלמות פלאפון די איכותיות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=121087.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145262.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122854.0 מומלץ לעיין יש כמה פלאפונים שונים בהם צולמו התמונות.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ^ ואיפה אפשר לקנות אותם בדקתי לגבי GP - והם די יקרים +/-150 שקל תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.