עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. כבר פרסמתי ת'רד לא מזמן ורציתי ללכת על הפוג'י, אבל אחותי, שהמצלמה בעיקר בשבילה החליטה שמה שהכי חשוב לה הוא הזום במצלמה והפוג'י לא מספיקה לה ביכלל... אני צריך שתעזרו לי למצוא מצלמה שהנקודות החשובות בה הן זום גדול יחסית, צריכת סוללות טובה יחסית, ואיכות תמונה שלא תאכזב אבל לא צריכה להיות מהמפציצות שמקפיצות את המחיר משמעותית. התקציב הוא בערך 1700 ש"ח, אם צריך לחרוג בשביל מצלמה שתספק את הצרכים אשמח לקבל גם את ההצעות החורגות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי.. כמו שרובכם יודעים החלפתי את ה K100D ועברתי ל Nikon D80 קניתי כבר עדשת 24-70 2.8 , והיום קיבלתי את הפלאש החדש. התרשמות ראשונית.... מדהים! חשבתי שיקח לי שבועות ללמוד אותו (זה מה שלקח לי בשביל ה Sigma EF500DG שכבודו במקומו מונח) כבר עכשיו , אחרי שעה בערך של התעסקויות (רובם סתם צילומים עם פלאש ובדיקות בסיסיות) ניסיתי פלאש אחלוטי , עובד מדהים! הבאתי את ידידה שלי לצלם אותה קצת , זה נחמד שיש 2 מקורות אור. מה שכן , יש לי כמה שאלות קטנות , אני בספק אם להרבה ממכם יש אותו.. אבל אולי לחלק יש מושג. אז ככה , עם הפלאש קיבלתי עוד 3 חתיכות פלסטיק שקופות כאלה, שנראות בדיוק כמו הכרטיס הלבן שעל הפלאש.. זה מן הסתם במקומו.. הרעיון שהם בצעים של ירקרק חום כזה , ואדמדם. ההשערה הראשונה שלי ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yuvalkob,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by exXxTreAm,

אני פשוט לא יכול לסבול יותר את העדשה שיש לי היום, ביצועים על הפנים, העדשה היא Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6. בכל מקרה, אני צריך עדשה בערך באותו טווח, אולי קצת יותר לכיוון הטלה, הרחב מספיק. מצלם הרבה צילומי רחוב וסטודיו, וכמובן גם מה שמסביב לפעמים, שיהיה שימושי להרבה נושאים (חוץ מצילומי מאקרו וטבע, לזה אני אקנה עדשה אחרת). תקציב, עד 1500.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תקציב בערך 1000 שקל עד 1500(לא שלי), מחפש מצלמה איכותית שתצלם טוב,לא מסובכת מידי לתפעול וכמובן BUILD טוב. אני לא ממש מבין בזה אז הייתי שמח אם תפנו אותי למצלמה תקציבית אך עם זאת איכותית(בהתאם לתקציב) שתוכל לספק את הסחורה לצילומי נוף,משפחה,וכו'

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by meni12321,

ברצוני לקנות מצלמה משפחתית, קומפקטית אני מניח , שתצלם טוב ובחדות לפחות 8 מגהפיקסלים, והכי חשוב גם זמן בטריה ארוך. המצלמה הדיגיטלית שלי כרגע היא פוגי A600 6 מגה פיקסלים, מצלמת באופן סביר,אך הבטריה שלה מספיקה אולי לחצי שעה. בבקשה תמליצו לי על משהו טוב שיהיה עמיד. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני שוקל כרגע ברצינות למכור את הפוג'י שלי ולעבור למשהו קצת יותר " כבד " ומכיוון שאין לי מושג לגבי כמה שאני יכול להשיג עליה החלטתי להתייעץ אתכם קצת ( מקווה שזה לא נוגד איזה חוק בפורום פה או משהו ). אז ככה, הערכה שיש לי ( אני מוכר הכל ביחד ) כוללת : - את המצלמה עצמה ( פוג'י S9500 ), שמורה, במצב מעולה, עם אחריות יבואן מקורית עד ינואר 08 - פילטר UV MRC של B+W - פילטר מקטב של Tiffen - תיק מעולה של lawpro - כרטיס 1 ג'יגה ( שוקל אם להשאיר אותו אצלי או לא - ההפרש במחיר איתו או בלעדיו אמור להיות ממש לא מורגש.. ) - כרטיס CF 2 גי'גה מהיר יחסית ( X 50 ) של קינגסטון - חצובה קלה - SLIK SDV - 10 - תיק לחצובה יש לציין שכל הציוד שמור ובמצב מעולה, יש ברשותי עדיין את המסמכים המק…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by benor,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם. לאחר שבשבוע האחרון חרשתי את הפורום בחיפוש אחרי מצלמה ולבסוף החלטתי מה לקחת (Mnolta Z5) עכשיו אני צריך עזרה בבחירת הזיכרון. קודם כל אני רוצה לדעת באיזה סוג זיכרון משתמשות המינולטות (או רק הדגם הספציפי שאני הולך להזמין). הגודל שאותו אני הולך לקנות הוא 512MB עכשיו הבנתי שהמצלמה הנ"ל יכולה לצלם במהירות גדולה (או שלא?) ועדיף זיכרון מהיר בכדי לנצל אותה אז הייתי רוצה הסבר על סוגי הזיכרון (ראיתי פה מושגים כמו ULTRA ו-ULTRA 2 ואין לי מושג מה זה אומר) וגם על חברות ממולצות כי הבנתי שזיכרון מהיר מחברה מסויימת שנחשבת ללא איכותית לא מהיר במיוחד ועל כן כדאי לדעת מה לקחת. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by approx,

מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by approx,

צילמתי את התמונה הזאת אתמול ב5 וחצי בבוקר ככה שחזרתי הביתה (זאת הדרך שאני חוזר בא תמיד דרך ארוכה למדי חח ) התמונה יצאה מטושתשת אבל אני אוהב את התוצאה בגודל מלא למי שרוצה : http://img391.imageshack.us/img391/7202/dsc00625gn4.jpg

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hq4ever,

אהלן חבר'ה, עוד לא יודע להשתמש בה כמו שצריך, אבל הרי לכם כמה תמונות במצב צילום אוטומטי : בשביל להבין את הבדיחה בראשון צריך לראות אותו בגודל מלא http://static.flickr.com/38/88335928_9652287677_b.jpg דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shuy,

תמונה "אומנותית" ראשונה שלי עם ה-Z3 ובכלל... בעקבות סדר שעשיתי בחדר שלי מצאתי כמה דברים מתקופת הסדיר שלי... הגוונים בתמונה כהים בכוונה. איך התמונה בכללי (נא להתחשב בעובדה שזו כאמור התמונה האומנותית הראשונה שלי)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by lior0,

אני מחפש כרטיס זיכרון עם הרבה זיכרון לטיול ארוך בחו"ל וחשוב שיהיה באיכות טובה, אולם אני לא מצליח להבדיל בין סוגי הכרטיסים. פזלתי לכיוון כרטיס SanDisk Extreme III x133 SDHC 8GB שעולה 260 ש"ח. מישהו יכול להסביר מזה בידיוק SDHC? מהו אומר הHC? והאם זה מתאים למצלמה שלי (Canon Power Shot A620)? תודה מראש, ליאור.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by חננב,

אני צריך את המלצתכם בנוגע לשני אלה: 1) כרטיס - לקנות היום כי הם נכחדים או לחכות לירידת מחירים? אני גם לא בטוח אם לקנות עוד 1GB מהיר או 2GB מסוג M. יש לי מה לפחד מהאטת מהירות? 2) איפה קונים, ואיזה מסנן UV יתאים למצלמה שלי? האם הוא באמת חיוני לשמירה על המצלמה? (על העדשה זה בטוח) והאם תורגש ירידה באיכות התמונה? המצלמה היא פוג'י S6500fd. תודה מראש לעוזרים!! עריכה: רציתי לדעת בנוסף, אם המסנן מתלבש במקום המכסה המקורי של העדשה או במקום ה"סך שמש" שלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב, מחפש מצלמת כיס בדגש על וידיאו HD חשוב שיהיה הרבה זמן להסריט וסוללה טובה! איך אלה: Sony MHS-PM5 CAMILEO SX900 תקציב: בסביבות 600 + תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gbox,

בס"ד מעונין לקנות שם קנון S3 עם שנה אחריות האם כדאי לשלם עוד 200-400 ש"ח לאחריות של קארט? אני ממש מתחיל אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by topgun,

שלום לכולם... אתמול היה קצת משעמם, והמנורה על השולחן קרצה לי... אז החלטתי לנסות את מזלי בקצת משחקים עם צל... והרי התוצאות: אני אקרא לזה, 8... הנה עין, עם אותו אום+שייבה: ועם קצת משחק בפוטושופ, הרכבתי משקפיים: ...till next time folks

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by qwe,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Zrizi,

לפי ההמלצות בפורום קניתי את הTZ5 ואני מאד מרוצה. לצערי במהלך מעבר דירה נאבד הכבל שמחבר את המצלמה למחשב נאבד. יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג כזה ? בחיפושים באינטרנט וספציפית בזאפ לא מצאתי כבל שמתאים לדגם (יש למצלמה מחבר לא סטנדרטי). ראיתי בEbay ב1$, אבל אני מעדיף לקנות בארץ בשביל לא להסתבך אם אפשר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לחבר שלי HP Photosmart 850. קנינו SD Card 128MB של Transcend (יש לי בפאלם כרטיס שלהם - מצויין). כשהכנסנו את הכרטיס בפעם ה-1 הוא כתב "Card is Unreadable" - חיפשתי ברשת תשובה, ואכן היה צריך לבצע עדכון קושחה (firmware update). ראו כאן. העדכון בוצעה בהצלחה - לגרסה 1.01.06 (בדקתי זאת), ובנוסף המצלמה זיהתה את הכרטיס ואפילו צילמנו מס' תמונות עם הכרטיס הנ"ל. לכאורה הכל בסדר, אז מה הבעיה? אז הנה: בפעם הבאה שניסינו לצלם - עוד פעם חזרה ההודעה "Card is Unreadable". פרמטתי את הכרטיס ע"י מכשיר אחר (PALM TE), והכנסנו שוב למצלמה - הכרטיס עדיין לא מזוהה.... בדקתי את הקושחה - גרסה 1.01.06. הרצתי שוב את העדכון קושחה - שוב עבר בהצלחה (למרות שלא היה מה לעדכן) אבל הכרטיס עדיין לא מזוהה... ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

http://www.boston.com/bigpicture/2010/01/dakar_rally_2010.html

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by matanf,

שיגעתי פה כבר את כולם עם ההתלבטות שלי.. חחח אבל עדיין אני לא יודע מה הכי כדאי לי .. אז ככה... העדשה הראשונה שרציתי לקנות 18-200 אבל אז ראיתי אופציה שיותר טובה ואף באותו המחיר. פיצולה לשתי עדשות .. העדשה הראשונה היא 70-300 VR והשאלה שלי היא : איזה עדשה אני אקנה לטווח הנמוך 70 ממ ? מכייון שכנראה אני אקנה את ה - D90 אז חשבתי על עדשת הטלה שלה : 18-105 .. שראיתי אותה במחיר מוזל עם ה - D90 ב (1219$) ב B&H .. יש לכם המלצות אחרות בטטוח מחירים הזה 200-300 דולר ? נראלי שזאת העדשה האולטימטיבית במחיר הזה ולטווח הזה.. ראיתי גם עדשות של סיגמא או חברות אחרות אבל אני לא יודע איך הן ומה הן .. אשמח להמלצות ותגובות.. מתן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Jack Sparrow,

:-[ [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים