עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. טוב, החלטתי לעשות קצת (הרבה) עבודה שחורה בשבילכם ולהעלות את מיטב התמונות שלי מהתערוכה לפה, אני אפרסם אותן בסטים של 5 תמונות בערך בכל סט... פתחתי ת'רד נוסף לתמונות האלה כי פה התמונות יהיו כלליות יותר ולא 'אומנותיות' כמו שניסיתי בת'רד הקודם ( שגם אותו אני אעדכן, יש לי עוד כמה תמונות לשם שיהיו מוכונת בקרוב ) מקווה שתהנו הSLR : הקליאו האהובה עליכם : אם אהבתם - ספרו לי , אם לא - עדיין תספרו לי ;D צפו לעידכונים בהמשך היום, יוסי.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shuy,

לא תמונה איכותית מבחינה טכנית (לא נועדה להיות, ולכן פתחתי בכללי ולא בצילום), לכלבלב קוראים בובצו ולחתולה קוראים מיצי (כמה מקורי...). [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by hq4ever,

אהלן חבר'ה, עוד לא יודע להשתמש בה כמו שצריך, אבל הרי לכם כמה תמונות במצב צילום אוטומטי : בשביל להבין את הבדיחה בראשון צריך לראות אותו בגודל מלא http://static.flickr.com/38/88335928_9652287677_b.jpg דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by PeteRoy,

5. Started by FatalZero,

היי, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה (לא מחודשת או משהו כזה..), בעיקר לצילום תמונות של המשפחה וכאלה..לא משהו רציני ש לי תקציב של 900ש"ח מקס' של המקס' 1000 ש"ח נא לא לעבור בשום אופן את האלף... גם אותו בקושי הצלחתי לגרד זה יהיה בונוס נחמד מאוד אם יהיה אפשר לצלם וידאו עם קול , אני צריך גם באותו תקציב גרטיס זכרון של איזה 64Mb, זה מספיק לי... חשבתי על A510 או A75 עם כמה Mb זכרון מובנה מגיעה כל אחת מהם?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by KKK,

אני שואל בשם חבר: שלום לכולם, קניתי את המצלמה הנ"ל בהונג קונג ויש לי איתה בעיה. כשהגעתי לארץ גיליתי שהאחריות הבינלאומית לא תופסת בארץ ואני צריך לשלם לישפאר על התיקון, הם גם לא מוכנים לשלוח בשבילי את המצלמה לחו"ל גם אם אשלם על השליחה. הבעיה במצלמה היא כזאת: התמונות נהרסות לי בכל מיני צורות שונות אחרי הצילום. בגלל זה עלה החשד שיש לי בעיה בחיישן ccd והתיקון יהיה יקר ומסובך (רק הבדיקה עולה מעל 160 ש"ח) אבל שמתי לב שהתצוגה הראשונית של התמונה (מיד לאחר הצילום) נראית מצויין והתמונה מתקלקלת רק לאחר מכן , זאת אומרת שהתמונה מתקלקלת בזמן ההמרה מהפורמט המקורי לjpg . לדעתי אם הבעיה אכן בהמרה, יש סיכוי סביר שעדכון פירמוואר יפתור את הבעיה. חיפשתי בכל הרשת ולא הצלחתי למצוא פירמוואר,מצאתי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לחבר שלי HP Photosmart 850. קנינו SD Card 128MB של Transcend (יש לי בפאלם כרטיס שלהם - מצויין). כשהכנסנו את הכרטיס בפעם ה-1 הוא כתב "Card is Unreadable" - חיפשתי ברשת תשובה, ואכן היה צריך לבצע עדכון קושחה (firmware update). ראו כאן. העדכון בוצעה בהצלחה - לגרסה 1.01.06 (בדקתי זאת), ובנוסף המצלמה זיהתה את הכרטיס ואפילו צילמנו מס' תמונות עם הכרטיס הנ"ל. לכאורה הכל בסדר, אז מה הבעיה? אז הנה: בפעם הבאה שניסינו לצלם - עוד פעם חזרה ההודעה "Card is Unreadable". פרמטתי את הכרטיס ע"י מכשיר אחר (PALM TE), והכנסנו שוב למצלמה - הכרטיס עדיין לא מזוהה.... בדקתי את הקושחה - גרסה 1.01.06. הרצתי שוב את העדכון קושחה - שוב עבר בהצלחה (למרות שלא היה מה לעדכן) אבל הכרטיס עדיין לא מזוהה... ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by matanf,

ראיתי שיש פה מגן מצלמה : http://www.bhphotovideo.com/c/product/465466-REG/Camera_Armor_CA_1111_BLK_Nikon_D80_Camera_Armor.html זה בכלל עוזר שווה להשקיע את ה - 30 דולר האלה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by orlupo,

ראיתי עד היום דפקא כמה מצלמות פלאפון די איכותיות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=121087.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145262.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=122854.0 מומלץ לעיין יש כמה פלאפונים שונים בהם צולמו התמונות.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום רב, מחפש מצלמת כיס בדגש על וידיאו HD חשוב שיהיה הרבה זמן להסריט וסוללה טובה! איך אלה: Sony MHS-PM5 CAMILEO SX900 תקציב: בסביבות 600 + תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yuvalkob,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. התמונה הראשונה מימין עם תאורה נמוכה האמצעית בתנאיי תאורה רגילים והשמאלית צולמה עם שמש חזקה מאוד... וזו צולמה כמעט בחושך מוחלט על מצב לילה! (שום אור לא היה דולק חוץ מהאור של הטלויזיה!) כל התמונות נלקחו ישר מהמצלמה ללא כל עריכה! מה דעתכם?..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by D-M-X,

יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני קונה מצלמה חדשה, המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, בגלל שצילום מאוד מעניין אותי אני מתכוון לחרוש על המצלמה. הדרישות שלי מהמצלמה הן מאקרו טוב וזום דיי גבוה, וכמובן שיכנס בתקציב. תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מחליפה לניקון D300? היא כבר דיי הרבה זמן בשוק ותהיתי אם יש הדלפות על המחליפה שלה ועל תאריך יציאה לשוק יש לי מחשבות על שידרוג בתקופה הקרובה ואני רוצה לדעת אם שווה לי לחכות או להתחיל להזיז עניינים?

16. שלום לכולם. הסיפור הוא כזה, יש לי 2 גיגה (טוב אולי קצת פחות כי חצי זה חרא ) של מדיה ואני רוצה לעשות 4 נגלות של 500 MB (כרטיס של 512) ולהציג את הכל למשפחה, עכשיו הייתי בטוח שהמצלמה זה כמו ממש הארד דיסק נייד ואני רואה עכשיו שאני לא יכול להוסיף אליה דברים. יש איזה שיטה לעשות את זה? אפשרי בכלל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ^ ואיפה אפשר לקנות אותם בדקתי לגבי GP - והם די יקרים +/-150 שקל תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by IAF.ofek,

שלום,הנה תמונה שצילמתי לפני מס' ימים,התקבל פה אפקט מאוד נחמד של השתקפות על השקל,אשמח לקבל הערות מקצועיות בנוגע לצילום לצערי מגבלות הפורום מורידות חלק מהתמונות,לכן צפייה דרך הקישור מומלצת בהחלט http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/o/x/m/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200510242222225187/200511281708064048/IMG_0343_s.jpg ציוד עזר שבו השתמשתי בצילום התמונה : גוף תאורה חלק שהאיר מהצד חצובה (סוג-במפרט שלי) יש גם מאקרו מאוד נחמד של 10 שקל,אז אם יהיה ביקוש העלה גם אותו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Drek Boy,

אני מתאמן בקפיצה לגובה ואני רוצה מצלמת וידאו דיגיטלית שאני אוכל לצלם ולעקוב אחרי הטכניקה שלי. אני לא יודע מה בדיוק צריך במצלמה... בעקרון 30 FPS מספיק לי... חשבתי שאני צריך יותר אבל הסתכלתי על וידאו שיש לי עם 30 ורואים בצורה סבבה. אני חושב שגם לא צריך FHD... ו720P יספיק לי. מה שכן.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לעבור פריים פריים בוידאו כשאני רואה אותו. אני רוצה שיהיה מספיק זמן צילום של כמה שעות לפחות 6 בערך... אני יודע שאין הרבה דרישות אבל כנראה שבאמת לא צריך הרבה... מה ההצעות שלכם?.. עדיף משהו זול

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לא נראה לי שאני יכל עכשיו לנסות להבין את כל הענינים התכנים ולעשות השוואות בין מצלמות אני רק יכל להגיד שאני רוצה שיהיה נח לאחוז נח לצלם וכמובן מקסימום איכות וזום שאפשר לקבל ב1700 שח (כמובן שגם אמינות בחברה ואחריות) פחות אכפת לי מקטע של שיכלולים ממוחשבים שלא קשורים בצילום עצמו אשמח לקבל המלצות והכוונות איפה ומה כדאי לקנות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה להקטין רזולוציה לתמונות שיש לי על המחשב אבל לא לפגוע בתמונה עצמה כלומר ללא חיתוכים ... כנראה כבר דיברו על זה פה ולמרות שעשיתי חיפוש אז לינק יעזור מאוד תודה ...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. טוב, הגעתי ממש לסוף הזמן שנשאר לי להסגר על מצלמה לטיול ארוך למדי.. אני מחפש מצלמה שתהיה טובה לצילום תמונות במהלך כל הטיול (בכל סיטואציה שרק אתם חושבים עליה) אני לא מקצועי בצורה מיוחדת בצילום, אבל זה לא אומר שחייבים לקחת מצלמת P&S בכל מקרה, אני חשבתי על אחת מהשלוש הנ"ל: Lumix DMC-ZS3 Wide-Angle 25mm Lens/AVCHD Lite LUMIX DMC-LX3 Digital Camera with 10.1 MP/24mm Wide-Angle Lens Olympus Evolt E520 Digital SLR 2-Lens Kit with 14-42mm & 40-150mm Lenses אני מודע ליתרונות/חסרונות של כל מצלמה ואני מחפש את חוות דעתכם (התקציב כרגע לא בעיה) לוידאו אין מבחינתי יתרון.. (אבל אני לא אקח את ה-ZS1 כשיש את ה-ZS3 בעוד 50 דולר)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ^GunX^,

כמה תמונות שצילמתי לפני 3 שבועות בערך , canon a95 [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by benor,

פחות אמנותיים, אלא יותר צילומים תיעודיים ממקום מעניין. http://www.teva.org.il/?CategoryID=379&ArticleID=1087

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אז כן, כפי שהכותרת מעידה, אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית איכותית שלא תעבור את התקציב של 3300 ש"ח. המלצות למיניהן יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.