צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית, התלבטתי בין ה-F100 לבין ה-Tz5 של פנסוניק. לבסוף החלטתי ללכת על ה-F100. ניגשתי לחנות והמוכר הציע לי להוסיף עוד 300 שקל ולקחת את ה-F200 אני קצת לחוץ בכסף כרגע וגם ה-F100 לא זולה, אבל אני רוצה מצלמה שתשמש אותי כמה שנים טובות. האם כדאי לקחת את ה-F200 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אחי צריך מצלמה לצילום ילדיו הקטנים, התקציב עומד על 1300 שקל הדרישות הן: 1. עדיף קומפקטית, אבל אם יש מציאה בדמוי SLR אז זה גם בסדר. 2. צילום וידיאו איכותי 3. פלאש חזק ואיכותי 1. זאת צריכה להיות מצלמה שאפשר לקחת לכל מקום, אבל אני לא רוצה שהגודל יוריד מהביצועים, אז אפשר גם לקנות דמוי SLR (לי יש 5700 של פוג'י וזה בסדר) 2. לפעמים רוצים לצלם את הילדים בוידיאו, אז חשוב שיהיה אחד איכותי 3. ילדים לא אוהבים לעמוד בשקט, לכן בתנאי תאורה קשים אין זמן לחכות לחשיפה, לכן צריך פלאש חזק שימנע מריחות, אבל גם לא יהרוס את צבעי התמונה. זהו כעיקרון, אני אשמח למצלמה עם כרטיס SD שהוא זול יחסית, ואם אפשר אז דגם עם כבל AV, זה יהיה טוב לוידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צולם באגמון החולה.. הייתי צריך ללכת על הבירכיים בישביל שהוא לא יברח EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.003 sec (1/320) Aperture: f/4.5 Focal Length: 200 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash מקווה שאהבתם תגובות לא יזיקו כמובן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם, כאדם שמצלם הרבה תוכן ליוטיוב (חומרה ) אני צריך חצובה. עד היום השתמשתי באיזה חתיכת זבל שבורה אבל עכשיו היא גמורה סופית. המצלמה שלי היא קנון 550D (רבל T2I) ואני צריך חצובה טוב ואיכותית, עם ראש וידאו (הידראולי, נכון?) נורמלי (שלא עושה רעשי חריקה) והי חשוב יציבה! יכול להיות שאחליף בעתיד מצלמה (לא משהו מרחיק לכת, אולי 650D, או קנון XA10) ואני צריך שהחצובה תוכל להחזיק גם תאורה ניידת קטנה או מיקרופון. אני אפילו מעדיף יד שנייה, כי חצובות זה תחום יקר. אני לא ממש מבין בעסק, אבל הבנתי שמנפרוטו הם טובים. אשמח להכוונה והמלצות. יום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה הדרישות צנועות. איכות תצלומים סבירה(לא נופים וכו רק משפחה חברים טיולים) אפשרות צילום בלילה ע"י פלאש או פתרון אחר. אפשרות הוספת זכרון בטריות שיספיקו לזמן סביר. ומחיר כמה שיותר נמוך עדיף באזור ה-500 ש"ח ללא אביזרים עריכה: נתקלתי באפשרות לקנות דגם משומש Hp photosmart 318 ב-200 ש"ח מה דעתכם? http://www.reviewcentre.com/reviews2018.html הבנתי ש HP לא מספקים שירות תיקונים גם בתשלום והדגם כנראה לא באחריות אז גם זה שיקול.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה. אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם. אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית? אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$? דרישות: אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה 4 ימים ונתקלתי איתה בכמה בעיות: 1. נצילמתי תמונות בלילה ממרפסת של בית. במצב אוטומטי התמונות יצאו כהות ולא מוצלחות ואז התחלתי לשחק עם המהירות צמצם, ISO וכ'ו וכל התמונות יצאו מטושטשות. 2. בעיה נוספת צצה כשניסיתי לצלם אוביקט שזז מהר. האובייקט נמרח בתמונה. כששמתי מהירות צמצם גבוהה יותר התמונה יצאה כהה מדי. לאחר מכן ניסיתי עם פלאש אבל הייתי קרוב מדי והיא יצאה מאוד בהירה. תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מתחילה ללמוד צילום וממש מבולבלת.... צריכה קצת סדר ועזרא בבחירת המלצמה... רוצה להשקיעה כסף.. חשבתי על כיוון קנון d400 אבל קראתי שה-d40 הרבה יותר טובה השאלה אם שווה להשקיעה את הכסף על ההתחלה בכזאת מצלמה....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.d-software.co.za מישהו, ניסה שמע? זה יכול להיות שימושי ל- Auto bracketing למצלמות שלא נתמכות ... אבל קשה לי להאמין שמישהו יסחב עם מצלמה ומחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות במהלך הניסיונות שלי לשלוט במצלמה החדשה... הערות ותיקונים יתקבלו בברכה. מאקרו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול לסבול יותר את העדשה שיש לי היום, ביצועים על הפנים, העדשה היא Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6. בכל מקרה, אני צריך עדשה בערך באותו טווח, אולי קצת יותר לכיוון הטלה, הרחב מספיק. מצלם הרבה צילומי רחוב וסטודיו, וכמובן גם מה שמסביב לפעמים, שיהיה שימושי להרבה נושאים (חוץ מצילומי מאקרו וטבע, לזה אני אקנה עדשה אחרת). תקציב, עד 1500.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמה Canon a95 והיא עובדת עם כרטיסי CF... מה אתם אומרים על המצלמה? ומה ההבדל בין הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית דוד שלי טס לארצות הברית והוא יביא לי משם אז אתם אתם יכולים להמליץ לי על מצלמות איכותיות של 5 ע7 מיליון פיקסלים חשוב לי שהאיכות תמונה תהיה טובה ואם אפשר שתהיה עליה אחריות בארץ אבל לא חובהה שתהיה נוחה יפה וכל הדברים שצריכים להיות במצלמה פשוט אין לי מושג בזה.. תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פורטרט עצמי. אני מאד מרוצה מאיך שזה יצא בסופו של דבר. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון עם מצלמה ואני רוצה להעביר את התמונות שלו למחשב (האם אני חייב לקנות כבל )ואיפה קונים<?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי לו "עושה שמים וארץ" שורה משיר למעלות, למשהו התמונה הזאת יצרה לי הווי שגרם לי לקרוא לה ככה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים ובילויים, גם בתנאי חושך עם פלאש מובנה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). רצוי שהמצלמה תתפקד גם באור חלש ללא פלאש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. חצובה אולי בהמשך כרגע לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. אין …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא נראה לי שאני יכל עכשיו לנסות להבין את כל הענינים התכנים ולעשות השוואות בין מצלמות אני רק יכל להגיד שאני רוצה שיהיה נח לאחוז נח לצלם וכמובן מקסימום איכות וזום שאפשר לקבל ב1700 שח (כמובן שגם אמינות בחברה ואחריות) פחות אכפת לי מקטע של שיכלולים ממוחשבים שלא קשורים בצילום עצמו אשמח לקבל המלצות והכוונות איפה ומה כדאי לקנות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה משפחתית, קומפקטית אני מניח , שתצלם טוב ובחדות לפחות 8 מגהפיקסלים, והכי חשוב גם זמן בטריה ארוך. המצלמה הדיגיטלית שלי כרגע היא פוגי A600 6 מגה פיקסלים, מצלמת באופן סביר,אך הבטריה שלה מספיקה אולי לחצי שעה. בבקשה תמליצו לי על משהו טוב שיהיה עמיד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. כמו שרובכם יודעים החלפתי את ה K100D ועברתי ל Nikon D80 קניתי כבר עדשת 24-70 2.8 , והיום קיבלתי את הפלאש החדש. התרשמות ראשונית.... מדהים! חשבתי שיקח לי שבועות ללמוד אותו (זה מה שלקח לי בשביל ה Sigma EF500DG שכבודו במקומו מונח) כבר עכשיו , אחרי שעה בערך של התעסקויות (רובם סתם צילומים עם פלאש ובדיקות בסיסיות) ניסיתי פלאש אחלוטי , עובד מדהים! הבאתי את ידידה שלי לצלם אותה קצת , זה נחמד שיש 2 מקורות אור. מה שכן , יש לי כמה שאלות קטנות , אני בספק אם להרבה ממכם יש אותו.. אבל אולי לחלק יש מושג. אז ככה , עם הפלאש קיבלתי עוד 3 חתיכות פלסטיק שקופות כאלה, שנראות בדיוק כמו הכרטיס הלבן שעל הפלאש.. זה מן הסתם במקומו.. הרעיון שהם בצעים של ירקרק חום כזה , ואדמדם. ההשערה הראשונה שלי ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מצלמת כיס בדגש על וידיאו HD חשוב שיהיה הרבה זמן להסריט וסוללה טובה! איך אלה: Sony MHS-PM5 CAMILEO SX900 תקציב: בסביבות 600 + תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה די דחוף את זאת אני הכי אוהב http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view¤t=IMGP0008.jpg ויש גם את אלה http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view¤t=IMGP0007.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view¤t=DSC00299.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view¤t=DSC00298.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view¤t=DSC00297.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view&…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-