צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי.. כמו שרובכם יודעים החלפתי את ה K100D ועברתי ל Nikon D80 קניתי כבר עדשת 24-70 2.8 , והיום קיבלתי את הפלאש החדש. התרשמות ראשונית.... מדהים! חשבתי שיקח לי שבועות ללמוד אותו (זה מה שלקח לי בשביל ה Sigma EF500DG שכבודו במקומו מונח) כבר עכשיו , אחרי שעה בערך של התעסקויות (רובם סתם צילומים עם פלאש ובדיקות בסיסיות) ניסיתי פלאש אחלוטי , עובד מדהים! הבאתי את ידידה שלי לצלם אותה קצת , זה נחמד שיש 2 מקורות אור. מה שכן , יש לי כמה שאלות קטנות , אני בספק אם להרבה ממכם יש אותו.. אבל אולי לחלק יש מושג. אז ככה , עם הפלאש קיבלתי עוד 3 חתיכות פלסטיק שקופות כאלה, שנראות בדיוק כמו הכרטיס הלבן שעל הפלאש.. זה מן הסתם במקומו.. הרעיון שהם בצעים של ירקרק חום כזה , ואדמדם. ההשערה הראשונה שלי ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשיפה טובה לדעתי, המצולמת בידיוק בפוזיציה שרציתי, אבל אני מרגיש שמשהו חסר לי בתמונה, החיתוך הצפוף מידי אולי? אני מרגיש כאילו חסר פריט כלשהו, תאורה כלשהי, אולי יותר שטח, שהתמונה תרגיש קצת יותר חופשית? מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר מעוניין במצלמה דמוית SLR עד 1500שח שמצלמת בפורמטת RAW. עד כה מצאתי מצלמה אחת שכן עושה זאת והיא הPanasonic DMC-FZ8. יש אחרות שטובות ממנה עד 1500 עם אחריות מקורית בלי קשר לצילום RAW? הבחור מצלם הרבה פואטרטים,תמונות נוף ומאקרו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה! אני מחפש מצלמת רשת איכותית עד כמה שאפשר בסכום של 100-150ש"ח... על מה הייתם הכי ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה משפחתית, קומפקטית אני מניח , שתצלם טוב ובחדות לפחות 8 מגהפיקסלים, והכי חשוב גם זמן בטריה ארוך. המצלמה הדיגיטלית שלי כרגע היא פוגי A600 6 מגה פיקסלים, מצלמת באופן סביר,אך הבטריה שלה מספיקה אולי לחצי שעה. בבקשה תמליצו לי על משהו טוב שיהיה עמיד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר פרסמתי ת'רד לא מזמן ורציתי ללכת על הפוג'י, אבל אחותי, שהמצלמה בעיקר בשבילה החליטה שמה שהכי חשוב לה הוא הזום במצלמה והפוג'י לא מספיקה לה ביכלל... אני צריך שתעזרו לי למצוא מצלמה שהנקודות החשובות בה הן זום גדול יחסית, צריכת סוללות טובה יחסית, ואיכות תמונה שלא תאכזב אבל לא צריכה להיות מהמפציצות שמקפיצות את המחיר משמעותית. התקציב הוא בערך 1700 ש"ח, אם צריך לחרוג בשביל מצלמה שתספק את הצרכים אשמח לקבל גם את ההצעות החורגות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק ארצה לציים שהתמונות צולמו בתנאי תאורה בזיוניים לחלוטין, בשלבי נסיון שרחוקים מאד אחד מהשני ועם מצלמת PnS פשוטה להחריד, הCanon IXUS 400, שאתם בטח מכירים: אהה.. לא.. התבלבלתי.. שניה אני אביא את התמונה הנכונה: (דומות, לא? ) בכל מקרה, הצילומים שלי: (אשמח לכל הערה בונה שתוכלו לשלוף, כדי למקסם יעילות עם הK200D שתהייה לי בקרוב) אגב, החתימה בומבסטית מדי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תקציב בערך 1000 שקל עד 1500(לא שלי), מחפש מצלמה איכותית שתצלם טוב,לא מסובכת מידי לתפעול וכמובן BUILD טוב. אני לא ממש מבין בזה אז הייתי שמח אם תפנו אותי למצלמה תקציבית אך עם זאת איכותית(בהתאם לתקציב) שתוכל לספק את הסחורה לצילומי נוף,משפחה,וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, עוד לא יודע להשתמש בה כמו שצריך, אבל הרי לכם כמה תמונות במצב צילום אוטומטי : בשביל להבין את הבדיחה בראשון צריך לראות אותו בגודל מלא http://static.flickr.com/38/88335928_9652287677_b.jpg דעתכם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כבר קרוב לעשור קיימת אצלי בבית מצלמת slr (פילים) ששירתה אותנו נאמנה עד שצירפנו למשפחה 2 קומפקטיות (a530 של קנון ו5050 של פוג'י). 2 הקומפקטיות נחמדות לשימוש במצבים מסויימים אבל פשוט אין כמו slr טובה. אז החלטנו לקנות slr במקום הנוכחית. אז מספר שאלות: 1) האם ניתן להשתמש בעדשות (יש לנו 3 עדשות) מהמצלמה הנוכחית (מצלמה של ניקון)? 2) יש לנו פלאש מקצועי למצלמה אז האם יהיה ניתם להשתמש גם בו? 3) אם אפשר המלצה למצלמה מבית ניקון (בגלל העדשות בעיקר) אז אני אשמח מאד (מצלמות כניסה בעיקר שהמחירים מתייחסים לגוף בלבד)... תודה, יובל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה (לא מחודשת או משהו כזה..), בעיקר לצילום תמונות של המשפחה וכאלה..לא משהו רציני ש לי תקציב של 900ש"ח מקס' של המקס' 1000 ש"ח נא לא לעבור בשום אופן את האלף... גם אותו בקושי הצלחתי לגרד זה יהיה בונוס נחמד מאוד אם יהיה אפשר לצלם וידאו עם קול , אני צריך גם באותו תקציב גרטיס זכרון של איזה 64Mb, זה מספיק לי... חשבתי על A510 או A75 עם כמה Mb זכרון מובנה מגיעה כל אחת מהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן טיול לחול בעוד כארבע חודשים ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית במחיר של 2000 שקל אם אפשרות חריגה של עד 200 שקל. אני אצלם שם בעיקר נוף. חשוב לי שהמצלמה תיהיה קלה ושהתמונות יהיו איכותיות מאוד. איזו מצלמה עדיפה מבין אלה? 1.אולימפוס C765 2.אולימפוס C770 3.קנון A95 4.סוני DSCV1 או שבכלל מצלמה אחרת,בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זיכרון עם הרבה זיכרון לטיול ארוך בחו"ל וחשוב שיהיה באיכות טובה, אולם אני לא מצליח להבדיל בין סוגי הכרטיסים. פזלתי לכיוון כרטיס SanDisk Extreme III x133 SDHC 8GB שעולה 260 ש"ח. מישהו יכול להסביר מזה בידיוק SDHC? מהו אומר הHC? והאם זה מתאים למצלמה שלי (Canon Power Shot A620)? תודה מראש, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לקנות מצלמה, מה שהכי חשוב לי במצלמה זה 1) שהתמונות יצאו איכותיות בלי רעש דיגיטלי כשמגדילים אותם. 2) צילום וידאו HD עם קול. 3) נטענת(סוללת ליטיום). 4) אני מעדיף גם שהתמונות יצאו איכותיות גם עם צילום אוטומטי. 4) מחיר לא מעל 750 ש"ח בחנויות או באינטרנט, (כאילו איזו מצלמה הכי עונה על הדרישות שלי במחיר הכי נמוך, או לא מעל 750 ש"ח) 1.מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 750 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.: הרמה שלי היא 50 מתוך 100 בערך. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? היה לי fujifilm A600 מה שהגבי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שבשבוע האחרון חרשתי את הפורום בחיפוש אחרי מצלמה ולבסוף החלטתי מה לקחת (Mnolta Z5) עכשיו אני צריך עזרה בבחירת הזיכרון. קודם כל אני רוצה לדעת באיזה סוג זיכרון משתמשות המינולטות (או רק הדגם הספציפי שאני הולך להזמין). הגודל שאותו אני הולך לקנות הוא 512MB עכשיו הבנתי שהמצלמה הנ"ל יכולה לצלם במהירות גדולה (או שלא?) ועדיף זיכרון מהיר בכדי לנצל אותה אז הייתי רוצה הסבר על סוגי הזיכרון (ראיתי פה מושגים כמו ULTRA ו-ULTRA 2 ואין לי מושג מה זה אומר) וגם על חברות ממולצות כי הבנתי שזיכרון מהיר מחברה מסויימת שנחשבת ללא איכותית לא מהיר במיוחד ועל כן כדאי לדעת מה לקחת. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מילאתי את השאלון על מנת לתת לכם(המומחים) הכוונה מדויקת לצרכים של אחותי : # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום בתוך הבית,קצת תמונות לילה ואפשרות לתמונות נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך,…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מצלמה דיגיטלית רגילה, אבל באיכות מצויינת, יש 4 שאני מצאתי כרגע: PowerShot S5 IS PANASONIC DMC-FZ50 Fuji S9600 SP-550UZ OLYMPUS אני לא צריך מעמד לפלאש בכלל, שלא יהיה מקליט סרטים, רק מצלמה דיגיטלית באיכות מעולה,יכולה להיות DSLR,אבל לא חייב, יש עוד מצלמות ששכחתי? (אני כרגע יותר בכיוון Olympus החדשה) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול היה קצת משעמם, והמנורה על השולחן קרצה לי... אז החלטתי לנסות את מזלי בקצת משחקים עם צל... והרי התוצאות: אני אקרא לזה, 8... הנה עין, עם אותו אום+שייבה: ועם קצת משחק בפוטושופ, הרכבתי משקפיים: ...till next time folks
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שקשה לשלב בין מצלמת סטילס ובין מצלמת וידאו....אך אני זקוק להמלצתכם לקנייה של מצלמה כזאת בתקציב של עד 2000 ש"ח. זאת תהייה המצלמה הדיגיטלית הראשונה ולא נראה לי שאוכל להרשות לעצמי בקרוב גם מצלמת וידאו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-