צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
פורטרט עצמי. אני מאד מרוצה מאיך שזה יצא בסופו של דבר. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מצלמת כיס בדגש על וידיאו HD חשוב שיהיה הרבה זמן להסריט וסוללה טובה! איך אלה: Sony MHS-PM5 CAMILEO SX900 תקציב: בסביבות 600 + תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה. אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם. אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית? אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$? דרישות: אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמה Canon a95 והיא עובדת עם כרטיסי CF... מה אתם אומרים על המצלמה? ומה ההבדל בין הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
תקציב בערך 1000 שקל עד 1500(לא שלי), מחפש מצלמה איכותית שתצלם טוב,לא מסובכת מידי לתפעול וכמובן BUILD טוב. אני לא ממש מבין בזה אז הייתי שמח אם תפנו אותי למצלמה תקציבית אך עם זאת איכותית(בהתאם לתקציב) שתוכל לספק את הסחורה לצילומי נוף,משפחה,וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מצלמה הדהימה של קנון HF10 מצלמת ב FULL HD בפורמט AVCHF וזוכה בעולם לביקורות מהללות הבעיה שלי היא בעיקר בצילום וידאו בלילה התמונה יוצאת גרייני ולא ממש איכותית מביקרות שקראתי בעולם היא דווקא בתחום צילום הלילה עולה על הרבה אחרות האם למישהו יש מצלמה דומה אולי משהו בהגדרות אצלי לא תקין???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים ובילויים, גם בתנאי חושך עם פלאש מובנה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). רצוי שהמצלמה תתפקד גם באור חלש ללא פלאש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. חצובה אולי בהמשך כרגע לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. אין …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול לסבול יותר את העדשה שיש לי היום, ביצועים על הפנים, העדשה היא Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6. בכל מקרה, אני צריך עדשה בערך באותו טווח, אולי קצת יותר לכיוון הטלה, הרחב מספיק. מצלם הרבה צילומי רחוב וסטודיו, וכמובן גם מה שמסביב לפעמים, שיהיה שימושי להרבה נושאים (חוץ מצילומי מאקרו וטבע, לזה אני אקנה עדשה אחרת). תקציב, עד 1500.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר מעוניין במצלמה דמוית SLR עד 1500שח שמצלמת בפורמטת RAW. עד כה מצאתי מצלמה אחת שכן עושה זאת והיא הPanasonic DMC-FZ8. יש אחרות שטובות ממנה עד 1500 עם אחריות מקורית בלי קשר לצילום RAW? הבחור מצלם הרבה פואטרטים,תמונות נוף ומאקרו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טכניקה שאני אוהב, זה נראה לי ניכנס להגדרה של עריכה כבדה. תמונה חדשה תמונה ישנה שערכתי עכשיו, אותו רעיון.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה משפחתית, קומפקטית אני מניח , שתצלם טוב ובחדות לפחות 8 מגהפיקסלים, והכי חשוב גם זמן בטריה ארוך. המצלמה הדיגיטלית שלי כרגע היא פוגי A600 6 מגה פיקסלים, מצלמת באופן סביר,אך הבטריה שלה מספיקה אולי לחצי שעה. בבקשה תמליצו לי על משהו טוב שיהיה עמיד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות במהלך הניסיונות שלי לשלוט במצלמה החדשה... הערות ותיקונים יתקבלו בברכה. מאקרו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קניתי את המצלמה לא מזמן, ובגלל שהיה די גשום בחוץ רוב הזמן יש לי 3 תמונות מאקרו שצילמתי בבית בינתיים: http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511090035004366/IMG_0037.jpg http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511090038415780/IMG_0032.jpg http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511132309333013/IMG_0021.jpg תגובות, הארות והערות יתקבלו בברכה..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שבשבוע האחרון חרשתי את הפורום בחיפוש אחרי מצלמה ולבסוף החלטתי מה לקחת (Mnolta Z5) עכשיו אני צריך עזרה בבחירת הזיכרון. קודם כל אני רוצה לדעת באיזה סוג זיכרון משתמשות המינולטות (או רק הדגם הספציפי שאני הולך להזמין). הגודל שאותו אני הולך לקנות הוא 512MB עכשיו הבנתי שהמצלמה הנ"ל יכולה לצלם במהירות גדולה (או שלא?) ועדיף זיכרון מהיר בכדי לנצל אותה אז הייתי רוצה הסבר על סוגי הזיכרון (ראיתי פה מושגים כמו ULTRA ו-ULTRA 2 ואין לי מושג מה זה אומר) וגם על חברות ממולצות כי הבנתי שזיכרון מהיר מחברה מסויימת שנחשבת ללא איכותית לא מהיר במיוחד ועל כן כדאי לדעת מה לקחת. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי לו "עושה שמים וארץ" שורה משיר למעלות, למשהו התמונה הזאת יצרה לי הווי שגרם לי לקרוא לה ככה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, עוד לא יודע להשתמש בה כמו שצריך, אבל הרי לכם כמה תמונות במצב צילום אוטומטי : בשביל להבין את הבדיחה בראשון צריך לראות אותו בגודל מלא http://static.flickr.com/38/88335928_9652287677_b.jpg דעתכם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי אם מישהו שיש לו ניסין במלא מצלמות ושאלתי אותו בקשר למצלה קנון a80 שאני ממש אמור לקבל כול יום והוא אמר לי שהיא מצלמה ממש פשוטה ומצוינת מאוד אבל יש לה מן באג כזה שאין לי מושג בדיוק מה מישהו אולי מכיר את זה???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן טיול לחול בעוד כארבע חודשים ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית במחיר של 2000 שקל אם אפשרות חריגה של עד 200 שקל. אני אצלם שם בעיקר נוף. חשוב לי שהמצלמה תיהיה קלה ושהתמונות יהיו איכותיות מאוד. איזו מצלמה עדיפה מבין אלה? 1.אולימפוס C765 2.אולימפוס C770 3.קנון A95 4.סוני DSCV1 או שבכלל מצלמה אחרת,בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מילאתי את השאלון על מנת לתת לכם(המומחים) הכוונה מדויקת לצרכים של אחותי : # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום בתוך הבית,קצת תמונות לילה ואפשרות לתמונות נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך,…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש דחוף מצלמה דיגטלית קומפקטית(סקסית) טובה, איכותית, אם חיי בטרייה ארוכים וזום טוב. בסביבות 1500 שקל . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה ואני מתלבט בין הדגמים האלו. מניסיון שיש לי עם ניקון, ישנה בעיה בצילום במקום עם תאורה חלשה. השאלה היא האם בדגם זה ישנה בעיה מסויימת. כמו כן אשמח לקבל חוות דעת על הקנון. חשוב לי לדעת על קלות שימוש וזאת מפני שהיא אמורה לשמש את ההורים שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-