צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ראיתי לי סתם מצלמות ושמתי לב שאין למצלמה של מינולטה פלאש http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2746074 אין לה פלאש? יש שם מין חיבור מה צריך לקנות לה פלאש מי שרוצה לקנות אותה ?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יצא נחמד, התמונה הראשונה הכי טוב, השנייה over-exposed ובשלישית בקושי יש משהו סה"כ יפה מאד למצלמה של סלולרי... חבר שלי צריך לשלוח לי את התמונות שצילמתי עם ה-A75 שלו, שם יש את הצילומים השווים באמת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לצערי לא מצאתי באפליקציות הנפוצות כמו טלגרם ו - whats , telegram וכיוצא בזאת , דרך שבה אני יכול לצלם ולהפיץ תמונות לרשימת חברים , באיכות המקסימלית . 2 האפליקציות שהוזכרו ,מכווצות את התמונות באופן אגרסיבי ביותר שפוגע באופן קיצוני באיכות התמונות והופך אותן ללא ראויות להדפסה . אני זקוק לשירות / אפליקציה מולטי- פלטפורמית , שתאפשר להעלות תמונות הן ממחשב נייד מבוסס חלונות והן מסמארפונים מבוססי אנדרואיד , להגביל את הגישה בסיסמא כך שרק רשימת חברים מצומצמת שתקבל ממני את הסיסמא יוכלו לגשת לתמונות , לצפות בהם ואף להוריד אותם באמצעות הסמארטופנים או המחשבים שלהם , אולם לא לערוך או למחוק אותם . המלצות ?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי D80 אני מחפש לצ'פר אותה ב SB600 ותהיתי איפה בכלל מתחילים לחפש פלאש יד שניה ? (יד2 לא כל כך עזר לי ) ומעבר לזה מה צריך לבדוק שאני קונה פלאש יד שניה ? נתקלתי במדריכים על איך לבדוק עדשות משומשות אבל על פלאשים לא ראיתי. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אלו הן מספר תמונות שצילמתי בבוקר בהיר אחד בדרכי לבית הספר לאחר שהלילה שלפני היה גשום. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולל עדשה. בינתיים שקלתי 3 אפשרויות: הK200D עם עם עדשת קיט 18-55 הD60 עם עדשה 18-135 או הD80 עם עדשת קיט 18-55
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש עוד הרבה כאלה העלתי בנתיים רק אחת שאהבתי בגלל המטוס שנמרח הייתי מוגבל בזוית של הצילום כי עוד אין לי חצובה אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב (זום אופטי X11)
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שווה משהו? כי יש מצב שאני זוכה בה במכרז בפחות מ1000 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני נוסע לארה"ב השבוע... הייתי מעוניין לדעת איזה מצלמה הכי טובה לקנות? אני לא מבין הרבה, הצרכים שלי הם: מצלמת סטילס איכותית. זום אופטי הכי גבוה שאפשר (מינמום X4). 5 מגה פיקסל לפחות. שתהייה חברה מוכרת. יש אפשרות קצת יותר מ- 300 דולר... תודה.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
מאז ה a95 האגדית אותה רכשתי לפני כ-3 שנים לא ראיתי השקה של מצלמה עם החיישן המצויין הזה. שקלתי לקנות קומפקטית חדשה אבל מסתבר שאין כיום שקולה לאיכות האגדית של ה a95, הבעייה היחידה שלי איתה היא איכות הוידאו הירודה, חוסר מייצב תמונה וזום אופטי נמוך מאוד. מעבר לכך איכות התמונה מעולה. האם משיקולי רווח הפסיקו את הטמעת החיישן הזה בקומפקטיות הפשוטות ?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונה די ישנה שלי לאחר עריכה קטנה: http://img403.imageshack.us/img403/2768/skyba3.jpg
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אנשים.. איש מבוגר צריך מצלמת פוקט באיכות טובה מאוד, שתהיה קטנה, וסופר פשוטה לתפעול (בספק אם הוא אפילו ישתמש בפונקציית מאקרו), עם מייצב תמונה אופטי. אחריות יבואן לא עקרוני, רק שתהיה זמינה במלאי לשבוע הקרוב - עדיפות לחנות תל אביבית כמו IsraMarket. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזו לי למצוא מצלמה שוענה על הדרישות האלו וגם כמובן שאתם ממליציםעליה לא סתם שיהיה לה תנתונים 5 MP לפחות צילום וידאו VGA כולל סאונד 30 FPS הטבעת תאריך על התמונה מסך 2.5 אינצ' לפחות צילום טוב בלילה שייכנס בקתציב גם כרטיס 1 GB ומייצב תמונה התקציב שיש לי הוא 1500 +- כמובן שנוטה למינוס חח תודה רבה, שי
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
צילום וידאו חשוב. אין לי שום חשיבות לחברה הרעיון הוא לקבל את התמורה הכי גבוהה למחיר. אין לי עניין במגוון אביזרים הסיכויים נמוכים שאני ארכוש משהו שונה מעדשת טלה ואולי עדשה מהירה אחת. עמכם התודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שאני אוהב את המצבים שהמצלמה מתכווננת לבד אליהם ;D מה אתם אומרים אפשר לשפר, לתקן, להעיר... תודה נ.ב. מישהו יכול להסביר לי בבקשה (אם יש כמובן הסבר) לצורה שבה התלכדו העננים המצורפים בתמונה השלישית? זה נראה כמו מין "פצצת אטום אווירית" ( :s05:) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה רכשתי את המצלמה Fuji FinePix F100FD. מדובר במצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, כך שהשמחה רבה במהלך השימוש הראשוני וקריאת חוברת ההדרכה המצורפת צצו לי מספר שאלות בנוגע לאופן השימוש במצלמה: א. האם כדי שהתמונה תצא מפוקסת, תמיד עלי ללחוץ קודם חצי לחיצה, להתמקד ורק אז להמשיך את הלחיצה? ב. אם אני לא מבצע פוקוס, התמונה תצא מטושטשת (מבין גדול בצילום אני לא, נא ללקחת את קשה את השאלה)? ג. במצב Auto אני יכול לבחור מספר רמות ISO - מ-400 (AUTO) עד 1600 (AUTO), כמדומני. אם מדובר ב-AUTO, מה משנה המצב שאני בוחר - המצלמה לא בוחרת את רמת הרגישות לבד? ד. ראיתי שיש אופציה של Dynamic Range (מאה - ארבע מאות אחוז) במצב Manual. מתי מומלץ להשתמש באופציה זו, האם היא נועדה להחליף או…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים את המצלמה לאחר חיפושים רבים (השם המלא שלה: DMC-FP1), והיא נפלה למים לפני חודש וקצת. דיברתי עם מעבדה ברחובות (שם אני גרה), והם אמרו שמצלמה שנרטבה- אין מה לדבר!! יש למישהו נסיון אחר??, של מצלמה שקמה לתחיה?? יש מה לעשות?? מעבדות מומלצות שכן יהיו מוכנות לנסות לתקן אותה?? האחריות על המצלמה תופסת? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה ע"ס 1.5K שתתאים בעיקר לטיולים, ולצילום של נופים! אשמח אם תמליצו לי על דגם כלשהו.. בנתיים חשבתי על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469625 אשמח לקבל תגובות... ד"א , איזה פיצ'ר חשוב צריך שיהיה במצלמה בשביל שאוכל לצלם נופים בצורה טובה יותר? תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אני לא יודע איזה כידי לי חשבתי אל Canon PowerShot A620 או Canon PowerShot A700 אבל אני לא יודע בדיוק (אני מעדיף בסביבות 1000-1500)
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים, אנשים, בכל מצבי התאורה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-