עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מקווה שלא פירסמו כבר לפני (לא מצאתי) ממש כתבה מאלפת - למרות שלהרבה אנשים לא תהווה חידוש מרעיש. Compact Camera High ISO modes: Separating the facts from the hype

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by Aviko,

פעם ראשונה שיוצא לי משהו טוב, מאקרו ראשון שלי... צולם עם FujiFinePix F20 על מצב Flower עם מאקרו... מקווה שאהבתם, Aviko

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Aviko,

לאחרונה הזמנתי אותה, היום, יום שישי היא הגיעה... הזמנתי מהחנות Camera4Less, שיש לציין את מהירות המשלוח והסידור בחבילה... הזמנתי את המצלמה ביום שלישי (ערב החג), והיום היא הגיע, עם שליח עד הבית בלי תוספת שקל אחד, מדהים... ההתרשמות הראשונה מאוד טובה, אריזה יפה, קטנה... המלצמה מגיעה עם מטען מאוד מוזר, קודם כול לשקע שבקיר מתחבר מין מתאם כזה, אליו מתחבר כבל שהולך לסוג של שנאי, ומהשנאי למצלמה... ה"הרכבה" של המצלמה פשוטה מאוד, דוחפים בטריה, כרטיס זיכרון, וזהו..! הכל הגיע מסודר יפה עם המון מדריכים, בעברית גם, ובאנגלית כמובן..., עם המתאם לחשמל, שבלעדיו לא הייתי יכול להפעיל את המצלמה... מצלמה מאוד קטנה, נוחה ביותר, אלגנטית ויפה! איכות צילום מעולה.... ממליץ לכל אחד שמחפש מצלמה עד 900…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Dumbass,

1 2 **התמונות נסרקו באיכות הכי טובה שיכולתי (סורק לא משהו ^^) ניסיתי לתקן ולשפר כמה שהיה ניתן.. P

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by AsD[eyal],

תגובות? אני לא צלם מומחה או משהו כזה גם אמן פוטושופ אני רחוק מלהיות... צולם בsamsung NV3 הידוע בכינוי הכל חוץ מפלאפון... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. שלום, איזה מצלמה לדעתכם יכולה להחליף את ה Olympus C-770 UZ המתישנת (של חבר) המטרה קומפקטית ראויה עם hot-shoe.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  8. הנה כמה צילומים שלי מהתקופה האחרונה: 1) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=71773&author_id=1975&group_id= 2) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=71756&author_id=1975&group_id= 3) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=71696&author_id=1975&group_id= 4) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=71680&author_id=1975&group_id= 5) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=71679&author_id=1975&group_id= 6) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=71668&author_id=1975&group_id= 1) חוף דדו בחיפה, מישהי שאני מאד אוהב לצלם ותמיד יוצאת טוב. 2) (כמו בתמונה 1). …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אשמח לעזרה והכוונה לגבי אפשרויות בניית גלריה פרטית (ואני לא מתכוון לפתיחת יוזר בפליקר ) אילו אפשרויות/סקריפטים ישנם לבניית גלריה קלה לשימוש /התקנה? משהו בסגנון simple viewer .. תודה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by Shadowman,

חוות דעת בבקשה חולה על התמונה הזאת ;D אני ציירתי... יותר נכון השיעמום לפעמים זה בנגטיב מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. ^ מבחינת חיי סוללה - מצלמה שבאה עם בטריה נטענת מקורית או למשל מצלמה שבאה עם בטריות רגילות אבל להחליף אותן לנטענות של GP 2700 תודה

• 44 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by omrit,

היי, אני מחפש מצלמה(דיגיטלית) קומפקטית עם זום אופטי לפחות (X5) בתקציב 1000-1600 ש"ח בלי חריגות. אני חובבן ולא מחפש אופציות ידניות/מתקדמות. אני אשמח גם לזמני תגובה טובים במצלמה. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zoman,

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by omrit,

אני חושב לקנות את המצלמה הזו, למישהו יש ניסיון איתה? אני מתלבט בינה לבין ה canon a710, מפריע לי אצל הקנון שלוקח בין 3-4 שניות בין כל תמונה (עם פלאש). אשמח לשמוע המלצות/חוות דעת.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. EXIF VIEWER https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3905 נורא שימושי.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  16. כרגע יש לי מצלמה קומפקטית של FUJI מלפני 3 שנים, והייתי רוצה לעבור למשהו קצת יותר מקצועי. שמעתי על תחום דמוי ה-SLR וזה נראה לי מתאים. אשמח להמלצה לדגם מתאים בסדר גודל של התקציב הזה. רצוי עם זום גדול כמובן וכמה שיותר מגה פיקסל (יכול להיות שלכם זה יישמע קצת "נובי" אבל זה מה שאני יודע בתחום המצלמות ואשמח לקצת יותר הסברים,פרטים בנושא). כמו כן, אשמח לדעת מה זה אומר "חשיפה" במצלמות. תודה לעוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, אנא עזרו לי בהתלבטויות... חבר ביקש המלצה ואני לא ממש בטוח... לי יש FZ7 שאני מאוד מרוצה ממנה למרות שלמדתי לזהות את החסרונות... לענייננו... סביבות 1K, לא גדולה במיוחד, עדיף זום אופטי מעל X3 וחובה עיינית. עדיף עם IS מתלבט בעיקר בין קאנון 570, 710, 800 פנסוניק LZ7, TZ1? יש הצעות נוספות או כיוון אחר? דבר נוסף, שווה לקנות בארה"ב? שווה לקנות בחנות ללא האחריות של קאראט? תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by ^GunX^,

אהלן , מישהו מכיר תוכנה טובה , אם היא בכלל קיימת , להורדת CA (הילה סגולה) ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. שלום לכולם שמי חיים, אני חדש פה בפורום של הצילום. אתמול קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה, Olympus TJU 700 עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה, 7 מגה פיקסל, X3 זום, זה בערך מה שידוע לי... עשיתי איתה כמה תמונות דווקא אני די מרוצה... אני בקרוב מאוד טס לארה"ב בעזרת השם, יחד עם הלהקה שלי, וקניתי את המצלמה כדי שיהיה לי איך לצלם שם... עכשיו יש לי מן התלבטות בעייתית... למצלמה יש בטרייה מיוחדת, מליטיום, השם שלה - li 42b . היא נטענת במטען דרך החשמל, אני לא ממש יודע לכמה זמן היא מספיקה... עכשיו, אני חשבתי שאני אקנה מצלמה שאוכל לשים בה בטריות רגילות, ולמשל אם נגמרות לי בטריות אז יש לי בטריות ספייר כדי שאני אוכל להמשיך לצלם.. אבל במצלמה שלי אין בטריית ספייר ואם הטעינה תיגמר לי תוך כדי שאנחנו במקום יפה…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. בחיי אני די מיואש מהמצלמה החדשה שלי הינה שלוש תמונות שצולמו בידיוק באותו אתר - שיא התאורה = בחוץ/אור יום! על 7 מגה פיקסל! והתוצאה ממש ניראית בינונית = אפילו שזה אור יום!!! תגידו לי מה אני לא עושה טוב? בהפעלת המצלמה ? כל התמונות צולמו בערך באותו זמן >> בהפרש של 2 דקות למישהו ישנה מצלמה כזו = והוא מרוצה ? תודה מראש למי שעוזר = ומוריד את הקבצים המלאים 1:1

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by eleven11,

שלום האם יש בעיה כלשהי לרכוש מצלמה/עדשות באילת ? האם יבקשו ממני תעודת תושב אילת כדי לתת לי את המחיר המוזל שמתפרסם באתר camera eilat ? תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. Started by Drazick,

חבר ואני היינו בירושלים. טיילנו בעיר העתיקה ובעיקר ברובע המוסלמי. חיפשנו את החומוס הכי טעים. בדרך נתקלתי בהמון מצבים לצילום. יצאה לי שלישייה של נשים, אני די אוהב אותה. סורגים של ייאוש פוג'י S5200 איזו 400 1/250 f3.2 חם היום ויהיה חם גם מחר... פוג'י S5200 איזו 400 1/220 f3.4 האור בקצה הכנסייה צולם בכנסיית הקבר. מקום שממש קשה לצלם בו בלי DSLR בגלל האיזו הגבוה הדרוש (גם חצובה תעזור אבל תשנה את הסיטואציה אולי). פוג'י S5200 איזו 400 1/4 f3.2 אשמח להערות, הארות וסתם שאלות :-)

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by stojakovic,

קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by rangerman,

(צולם עם ריקו GX8)

• 5 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.