צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הנתונים: Normal focus range Macro focus range כל אחד צאיך להיות כמה שיותר קטן או גדול? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעשות קורס צילום בתור תחביב כרגע (אולי יותר מאוחר נשתמש בזה כהכנסה..) מישהוא מכיר מקום טוב וזול באזור ירושלים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה .. אני מחפש חנות\מעבדה טובה בפתח תקוה למסירת מצלמה של canon לתיקון.. אשמח אם מישהו יודע ויכול להגיד לי .. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית במחיר של כ-200$. אני לא ממש מתמצא בכל העניין לכן אני גם לא יודע איזה קרטריונים לבקש.. מה שכן שתהיה מחברת אמינה ואיכותית (הבנתי שאולימפוס וקאנון הם המובילות..?) ושמהירות הצילום, כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור הצילום ועד הצילום עצמו, תהיה סבירה (מכיוון שנתקלתי במצלמות שלקח להם כמה שניות טובות עד הצילום). אני קונה את המצלמה בארה"ב כך שלא להתייחס למחירים בארץ. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה למי שמכיר ויודע היום יצא לי להיות במנחת המסוקים של הדסה עין כרם, הליקופטרים באו ויצאו והביאו את הפצועים מהתאונה בבקעה. היתה שם דבוקה גדולה של צלמי עיתונות כמו עטא עוויסאת ואחרים כל הצלמים ללא יוצא מהכלל (מסתבר שיש גם הרבה צלמות) היו עם שתי מצלמות הראשונה סטנדרטית עם עדשת טלה ענקית והשניה עם גוף שמן במיוחד ועדשה קטנה יותר למה הם צריכים שתי מצלמות. אחת לרחוק והשניה לקרוב? או שיש סיבה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית ואיני מבסוט מצילומי הלילה שלה ומהרעיון המרכזי שבשביל צילום לילה מומלץ להניח את המצלמה על משטח יציב ואסור שהאובייקט יזוז כי הוא יצא מטושטש. שמתי לב שהמצלמה הזו מצלמת מצויין בלילה וידאו רק שהרזולוציה והאיכות ירודה, לכן חשבתי כבר לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית וכך לפתור את הבעיה של צילומי לילה (ממילא כמעט כל מה שאני מצלם בלילה עדיף לצלם בוידאו) : אני ממש לא בעניינים בקשר למצלמות וידאו ואשמח מאוד אם תעדכנו אותי בעניין - חברות מומלצות, מצלמות טובות, מצלמות הידועות כבעייתיות וכו'... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , אבא שלי היה מצלם המון , למד וידע כמעט כל מה שצריך והוציא תמונות מדהימות עם המצלמה הזאתי , עכשיו אני צריך להתחיל להתנסות , מה דעתכם עליה ומה היא שווה(וגם העדשה) : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אהלן מושהידן אלקראם. אני מתלבט נכון לכרגע בין ה- E900 ובין ה- F20 והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של חברי הפורום, מי לכאן ומי לכאן, באופן כללי. הצילומים הם בעיקר צילומים בטיולים וגו' ולכן חשובה לי גם העמידות בתנאים קשים יחסית- אם מישהו יודע משהו בנושא על אחת משתי המצלמות הנ"ל- חשוב לי לדעת! תודה רבה!11
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc007283jn.jpg אני לא מצליח לעלות תמונות לאתר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית לצרכים יום יומיים. צילום של המשפחה, טיולים וכו'.. לא משהו רציני. יש דרישה אחת והיא שיהיה אפשר לצלם מאקרו גם מקרוב מאוד(נגיד 5 סנטימטר) ובכלל תמונות טובות במאקרו. קראתי ככה בגדול וראיתי 2 דגמים שנראים לי. fuji f40 canon a850 אני אשמח לדעת אם יש משהו מתאים מ-2 הדגמים האלה, או אפילו מצלמה אחרת. הטווח מחירים הוא בערך כמו 2 הדגמים שהראתי(נגיד עד 1000 שקל בערך), אבל אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את זה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנוסף הסבר על הזכרון מסוג MINI DV (מהוא? דיסק?, זכרון קבוע במצלמה?) תודות לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שוטטות קצרה בפורום החלטתי להתחיל את הנושא הזה שאני מקווה שיעזור להרבה אנשים וגם לי כיום יש מלא דילים של מצלמות וכל דיל מציע אחריות לתקופות שונות ובחברות שונות. החברות הגדולות שנותנות 3 שנים למשל במצלמות של קנון (שאליהם ביררתי מחירים) הן קרט ו 4H. יש מן דעה כזאת שיקר זה אומר שירות טוב, אבל בארץ אי אפשר לדעת על מה נופלים. לכן פתחתי את הנושא הזה. כל מי שיש לו ניסיון מר או טוב מחברה מסויימת אם מצלמה מסויימת מוזמן לפרוק את ליבו כאן. ככה נרכז את כל המידע שיש לאנשים על החברות ונוכל להבין לאן הולך הכסף שלנו. לרוב כמובן שעדיף אחריות של 3 שנים על פני שנה אבל לא ידוע מה ההבדל בין החברות. אם תוכלו אפילו לצטט את הסעיפים המרכזיים באחריות כמו מה היא מכסה ומה לא זה יה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החצובה תשמש בעיקר לצילומי לילה, נוף בהתחלה ובהמשך פנורמות ו-HDR (וגם פאנינג - מצלמים גם עם חצובה?). החצובה מיועדת ל-GX100 (אבל מן הסתם תשמש גם ל-EOS500 ובעתיד אולי ל-DSLR). קראתי בעיון את המדריך בקליקי ואני מתכוון ללכת ולבדוק מספר חצובות פיסית (בפוטופילם וכד'). מעבר לאיכות החצובה חשובה לי הקומפקטיות ובעיקר המשקל הנמוך. -עד כמה חשוב/שימושי לוח ניתוק מהיר? -עד כמה חשוב פלס? (יש זרחני ללילה?) - האם ראש כדורי נוח יותר לשימוש/כיוון? אשמח לקבל המלצה לחצובה סבירה ברמת כניסה שתתאים לצרכי ושנותנת תמורה מירבית למחיר (500-400 ש"ח אם אפשרות לתוספת קלה). מה דעתכם על רכישת חצובה משומשת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה צילומים היום בקיסריה והסוללה שלי גמורה - יש מישהו מהסביבה שיכול לעזור בזה היום? אני אקפוץ אליו לקחת/לקנות... משהו כזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=266 http://www.photonegba.co.il/products...x?page_id=4364 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הסיפור הוא כזה, יש לי 2 גיגה (טוב אולי קצת פחות כי חצי זה חרא ) של מדיה ואני רוצה לעשות 4 נגלות של 500 MB (כרטיס של 512) ולהציג את הכל למשפחה, עכשיו הייתי בטוח שהמצלמה זה כמו ממש הארד דיסק נייד ואני רואה עכשיו שאני לא יכול להוסיף אליה דברים. יש איזה שיטה לעשות את זה? אפשרי בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה LX3 ורציתי לדעת אם יש פלש ממש קטנטן שיעשה את העבודה בצילומים בלילה ובתנאי אור ירודים,כאשר הצבעים שיופקו לא יאבדו מטבעם. אם אפשר פלאש מוקפץ בעל כל היכולות האידיאליות אני אשמח...אני לא צלם מקצועי זה רק לLX3 אני אשתמש בה לצילומים במסיבות,ים, חברים, נופים וכו' תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי-בינוני 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? Powershot של canon פשוטה מאוד. זום x10 8 מגה פיקסל 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) רוב התמונות תהיינה בצילום חוץ באור יום בטיול…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית, התלבטתי בין ה-F100 לבין ה-Tz5 של פנסוניק. לבסוף החלטתי ללכת על ה-F100. ניגשתי לחנות והמוכר הציע לי להוסיף עוד 300 שקל ולקחת את ה-F200 אני קצת לחוץ בכסף כרגע וגם ה-F100 לא זולה, אבל אני רוצה מצלמה שתשמש אותי כמה שנים טובות. האם כדאי לקחת את ה-F200 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 1500 שקל(לא יותר)... ממש אין לי בעיה לעשות חיפוש בזאפ להשוואת מחירים... הבעיה שאני לא יודע איזה חברות ואילו דגמים טובים יותר ואילו פחות... מה שחשוב לי שבמחיר יהיה כלול זיכרון 512(אם לא כלול אז שהמצלמה תהיה במחיר כזה שיהיה אפשר להכניס גם זיכרון בתקציב) ועוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה סוללה נטענת בעלת אורך חיים סביר וגם שכמות הפיקסלים תהיה בהתאם לכמות הסטנדרטית כיום... האמת שאין לי עוד דרישות כי אני לא ממש מבין באפשרויות שקיימות בשוק המצלמות וכמובן שיהיה זום נכבד ופחות חשוב לי עד כמה היא ידידותית למשתמש ועדיף שתהיה במימדים כמה שיותר קטנים... אם יש עוד משו חשוב אני ישמח אם תאירו את עיני. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 400 ש"ח, ואין לי מושג על מה לבזבז אותם. חשבתי לקנות מצלמה דיגטלית טובה, שתשמש רק לצילום מארז המחשב ומדי פעם להצטלם עם חברים וכו'. אבל יש סיכוי שאני אמצא מצלמה דיגטלית רק ב-400 ש"ח (מקסימום 400 ש"ח).????
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פורטרט עצמי. אני מאד מרוצה מאיך שזה יצא בסופו של דבר. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-