עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by HILKIM,

יש לי מצלמת CANON מדגם POWERSHOT SD 1000 AI AF היא בת 3 וחצי שנים בערך אבל לא נעשה בה שימוש מאסיבי כרגע יש לי בעיה ,המצלמה נדלקת רק כאשר היא על מצב תצוגה, כלומר במצב בו רואים תמונות שצולמו אך כאשר אני מעבירה את זה למצב צילום רגיל או וידאו היא נסגרת, גם המסך תצוגה וגם העדשה עצמה. הטענתי את הסוללה, ניקיתי את העלים של העדשה אך זה לא עוזר היא לא נפתחת במצב צילום. מה יכולה להיות הבעיה??? בפעם האחרונה שהשתמשתי בה היא עבדה כרגיל....זה פתאום עבר למצב הזה קניתי אותה בתאילנד אבל לפי מה שהבנתי לCANON יש אחריות עולמית האם זה נכון? וכמה זמן יש יש אחריות על דברים כאלה אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sgt_flippy,

מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tascam,

מעוניין בחוות דעת על SP-550UZ Olympus חוות דעת ב מיוחד בנושא הזמן תגובה בן צילום לצילום. דן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן חבר'ה .. אני מחפש חנות\מעבדה טובה בפתח תקוה למסירת מצלמה של canon לתיקון.. אשמח אם מישהו יודע ויכול להגיד לי .. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי עכשיו 400 ש"ח, ואין לי מושג על מה לבזבז אותם. חשבתי לקנות מצלמה דיגטלית טובה, שתשמש רק לצילום מארז המחשב ומדי פעם להצטלם עם חברים וכו'. אבל יש סיכוי שאני אמצא מצלמה דיגטלית רק ב-400 ש"ח (מקסימום 400 ש"ח).????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית להורים במסגרת התקציב. חשוב שתהיה נוחה לתפעול, קומפקטית ואיכותית. השימושים שלה יהיו בעיקר לצילומים משפחתיים (נכדים וכאלה), בבית ובחוץ. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Chevy,

You can see aggression and fear . Canon A610 1/160 F/4.1 ISO 100 Canon A610 1/320 F/4.1 ISO 100

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nush,

מחפש מצלמה דיגיטלית לצרכים יום יומיים. צילום של המשפחה, טיולים וכו'.. לא משהו רציני. יש דרישה אחת והיא שיהיה אפשר לצלם מאקרו גם מקרוב מאוד(נגיד 5 סנטימטר) ובכלל תמונות טובות במאקרו. קראתי ככה בגדול וראיתי 2 דגמים שנראים לי. fuji f40 canon a850 אני אשמח לדעת אם יש משהו מתאים מ-2 הדגמים האלה, או אפילו מצלמה אחרת. הטווח מחירים הוא בערך כמו 2 הדגמים שהראתי(נגיד עד 1000 שקל בערך), אבל אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את זה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by proevo4ever,

אהלן, יש לי תקציב של 2000 עד 2500 שקל מקסימום. שמתי עין על 2 דגמים: Panasonic Lumix DMC-TZ60 או Sony CyberShot DSC-RX100 II אני מחפש זום (לא חובה מטורף), תמונות איכותיות, צילום טוב בלילה ומצלמה קומפקטית! מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Odedb52,

שתי תמונות נחמדות מהשקיעה בזמן האחרון. יש לי מצבור תמונות במאגר ככה שאני כל פעם יפתח נושא עם כמה תמונות (מנהלים , תתכוננו... חחחחחח ) אז זה לבינתיים. התמונות לא עברו עריכה חוץ מהסרת רעשים קלה בלבד! (לא צבעים ולא כלום..) אשמח לשלוח למי שמעוניין את התמונות ב- 1280X960.. תהנו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by benor,

פחות אמנותיים, אלא יותר צילומים תיעודיים ממקום מעניין. http://www.teva.org.il/?CategoryID=379&ArticleID=1087

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה הדהימה של קנון HF10 מצלמת ב FULL HD בפורמט AVCHF וזוכה בעולם לביקורות מהללות הבעיה שלי היא בעיקר בצילום וידאו בלילה התמונה יוצאת גרייני ולא ממש איכותית מביקרות שקראתי בעולם היא דווקא בתחום צילום הלילה עולה על הרבה אחרות האם למישהו יש מצלמה דומה אולי משהו בהגדרות אצלי לא תקין???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חשוב שהיא תצלם בהופעות באיכות סבירה+.(גם וידאו) שלא יהיו מריחות. חשבתי על TZ5/7/10 של פנאסוניק. איך הן בהופעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ik_86,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by psychuil,

אני מכין אוהל מאקרו קטן בבית (48cm x 35cm) ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי האם עדיף לבנות אותו לגובה או לרוחב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by udist,

כמו שאתם יודעים (או לא) קניתי את הTZ5. במאפייני המצלמה כתוב שמהירות תריס מנימלית הינה 60 שניות ומהירות תריס מקסימלית היא 1/2000. אחרי הרבה מאמצים הגעתי למצב שאני יכול לקבוע מהירות תריס של 60 שניות, אבל אני עדיין לא מוצא את המצב שבוא המצלמה תשתמש במהירות תריס של 1/2000. אני יודע שאין כ"כ שימושים למצב הזה, אבל מהירות התריס הכי מהירה שהשתמשתי בה היא 1/200 ואני רוצה לדעת איך ולאילו מצבים מהירויות תריס כאלה משמשות. תודה!! נ.ב. קראתי את כל ספר ההוראות, אין בו איזכור למהירות הספציפית הזו אלא רק להיכן אפשר לקבוע מהירויות תריס בתפריט...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sgt_flippy,

הייתי אתמול באירוע ועישנו שם , חזרתי מהאירוע והמצלמה שלי מריחה איום ונורא מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LCD,

קיבלתי השבוע את ה-Canon A95, והיא מצלמה מעולה ומוציאה תמונות באיכות ממש טובה! אז החלטתי לצאת לגג ולצלם קצת את הפרחים: 1. 2. 3. וזה סתם הלגו של אח שלי מה דעתכם על התמונות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by יולו,

שלום, אני חדש כאן, קוראים לי יואב הנה התמונה הראשונה שאני יעלה כאן בפורום: אני מצלם עם: CANON EOS 300D kit lens 18-55mm sigma lens 70-300mm

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני יודע שקשה לשלב בין מצלמת סטילס ובין מצלמת וידאו....אך אני זקוק להמלצתכם לקנייה של מצלמה כזאת בתקציב של עד 2000 ש"ח. זאת תהייה המצלמה הדיגיטלית הראשונה ולא נראה לי שאוכל להרשות לעצמי בקרוב גם מצלמת וידאו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. השאלה למעלה, קניתי בטריות עם מטען מהיר של 3-5 שעות.. תודה לעונים (:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש מצלמה בסכום של עד 1500 ש"ח. יש איזה שהן המלצות למצלמה איכותית?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יצא לי להיתקל ברשת (בפורום אחר) בפרויקט צילומיי מאקרו של בחור ישראלי מאוד מוכשר והחלטתי לשתף אתכם: http://www.aimishboy.com/wonderland.html רמת צילום מרשימה מאוד וגם החשיבה על הרקע והטכניקה שבה יצר אותה (ללא פוטושופ). צפיה מהנה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים