צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
החצובה תשמש בעיקר לצילומי לילה, נוף בהתחלה ובהמשך פנורמות ו-HDR (וגם פאנינג - מצלמים גם עם חצובה?). החצובה מיועדת ל-GX100 (אבל מן הסתם תשמש גם ל-EOS500 ובעתיד אולי ל-DSLR). קראתי בעיון את המדריך בקליקי ואני מתכוון ללכת ולבדוק מספר חצובות פיסית (בפוטופילם וכד'). מעבר לאיכות החצובה חשובה לי הקומפקטיות ובעיקר המשקל הנמוך. -עד כמה חשוב/שימושי לוח ניתוק מהיר? -עד כמה חשוב פלס? (יש זרחני ללילה?) - האם ראש כדורי נוח יותר לשימוש/כיוון? אשמח לקבל המלצה לחצובה סבירה ברמת כניסה שתתאים לצרכי ושנותנת תמורה מירבית למחיר (500-400 ש"ח אם אפשרות לתוספת קלה). מה דעתכם על רכישת חצובה משומשת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית, התלבטתי בין ה-F100 לבין ה-Tz5 של פנסוניק. לבסוף החלטתי ללכת על ה-F100. ניגשתי לחנות והמוכר הציע לי להוסיף עוד 300 שקל ולקחת את ה-F200 אני קצת לחוץ בכסף כרגע וגם ה-F100 לא זולה, אבל אני רוצה מצלמה שתשמש אותי כמה שנים טובות. האם כדאי לקחת את ה-F200 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת SONY DCRHC46E ואני רוצה להעיבר סרט שעשיתי למחשב ואני לא מצליח להעביר אותו מבלי שלא יהיו כאלו מריחות ועוד הפרעות.... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת איך עושים את זה ואיזה פורמט הכי טוב ואיזה תוכנה הכי טובה שלא תמרח לי את הסרט כי ישר מהקלטת רואים מצוין אבל ברגע שאני מעביר אני רואה מריחות... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פורטרט עצמי. אני מאד מרוצה מאיך שזה יצא בסופו של דבר. 8)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עדשות במצלמות SLR הם אונברסליות ,כלומר עדשות מחברות שונות מתאימות לכל מצלמה מכל חברה או שלא :s05: כמובן אני מדבר מבחינת הרכבה והתאמה למצלמה ולא מבחינת איכות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צלם מתחיל! http://img45.imageshack.us/img45/5726/dscf09949qw.jpg 8)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מקבל פינות חשוכות (בעיקר פינה שמאלית עליונה) בחלק מהצילומים שלי לאחרונה, ורציתי לדעת למה זה. כי זה מועצם פי כמה וכמה כשאני מכין מזה HDRים. כמה דוגמאות:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהי המצלמה הכי משתלמת היום בהתחשב במחיר ובאיכות...???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קצת מוגבל בתקציב, 900 ש"ח למצלמה+כ. זכרון מצאתי את זה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=70300&saleNo=1058869&comp=1 זה שווה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית ואיני מבסוט מצילומי הלילה שלה ומהרעיון המרכזי שבשביל צילום לילה מומלץ להניח את המצלמה על משטח יציב ואסור שהאובייקט יזוז כי הוא יצא מטושטש. שמתי לב שהמצלמה הזו מצלמת מצויין בלילה וידאו רק שהרזולוציה והאיכות ירודה, לכן חשבתי כבר לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית וכך לפתור את הבעיה של צילומי לילה (ממילא כמעט כל מה שאני מצלם בלילה עדיף לצלם בוידאו) : אני ממש לא בעניינים בקשר למצלמות וידאו ואשמח מאוד אם תעדכנו אותי בעניין - חברות מומלצות, מצלמות טובות, מצלמות הידועות כבעייתיות וכו'... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בנוסף הסבר על הזכרון מסוג MINI DV (מהוא? דיסק?, זכרון קבוע במצלמה?) תודות לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מצלמה Canon a95 והיא עובדת עם כרטיסי CF... מה אתם אומרים על המצלמה? ומה ההבדל בין הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אחי צריך מצלמה לצילום ילדיו הקטנים, התקציב עומד על 1300 שקל הדרישות הן: 1. עדיף קומפקטית, אבל אם יש מציאה בדמוי SLR אז זה גם בסדר. 2. צילום וידיאו איכותי 3. פלאש חזק ואיכותי 1. זאת צריכה להיות מצלמה שאפשר לקחת לכל מקום, אבל אני לא רוצה שהגודל יוריד מהביצועים, אז אפשר גם לקנות דמוי SLR (לי יש 5700 של פוג'י וזה בסדר) 2. לפעמים רוצים לצלם את הילדים בוידיאו, אז חשוב שיהיה אחד איכותי 3. ילדים לא אוהבים לעמוד בשקט, לכן בתנאי תאורה קשים אין זמן לחכות לחשיפה, לכן צריך פלאש חזק שימנע מריחות, אבל גם לא יהרוס את צבעי התמונה. זהו כעיקרון, אני אשמח למצלמה עם כרטיס SD שהוא זול יחסית, ואם אפשר אז דגם עם כבל AV, זה יהיה טוב לוידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו 400 ש"ח, ואין לי מושג על מה לבזבז אותם. חשבתי לקנות מצלמה דיגטלית טובה, שתשמש רק לצילום מארז המחשב ומדי פעם להצטלם עם חברים וכו'. אבל יש סיכוי שאני אמצא מצלמה דיגטלית רק ב-400 ש"ח (מקסימום 400 ש"ח).????
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו קומפקטית דיגיטלית חדשה. למצלמה יהיה שימוש מיקצועי ולכן רציתי לדעת עד כמה איכות הצילום מורגשת במצלמה בעלת 2 מיליון פיקסלים אפקטיביים לצילום מאשר במצלמה בעלת מיליון פיקסלים לצילום. תודה רבה לעונים!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות במהלך הניסיונות שלי לשלוט במצלמה החדשה... הערות ותיקונים יתקבלו בברכה. מאקרו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להעשות קורס צילום בתור תחביב כרגע (אולי יותר מאוחר נשתמש בזה כהכנסה..) מישהוא מכיר מקום טוב וזול באזור ירושלים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה אבל אני ממש לא מבין בצילום אז לפני שאני מבקש מכם לתת לי המלצה למצלמה ושתפציצו אותי במוסגים טכניים שאני לא מבין, אני רוצה שתתנו לי כמה קישורים למאמרים שיתנו לי קצת פירוט על מי נגד מי אני לא רוצה משהו ממש מקצעי וכבד , משהו כמו זה שהיה מאוד ברור http://boren.sent.com/photography/articles/Lenses/zoom.htm תודה מראש טדי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים ובילויים, גם בתנאי חושך עם פלאש מובנה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). רצוי שהמצלמה תתפקד גם באור חלש ללא פלאש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. חצובה אולי בהמשך כרגע לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. אין …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שוטטות קצרה בפורום החלטתי להתחיל את הנושא הזה שאני מקווה שיעזור להרבה אנשים וגם לי כיום יש מלא דילים של מצלמות וכל דיל מציע אחריות לתקופות שונות ובחברות שונות. החברות הגדולות שנותנות 3 שנים למשל במצלמות של קנון (שאליהם ביררתי מחירים) הן קרט ו 4H. יש מן דעה כזאת שיקר זה אומר שירות טוב, אבל בארץ אי אפשר לדעת על מה נופלים. לכן פתחתי את הנושא הזה. כל מי שיש לו ניסיון מר או טוב מחברה מסויימת אם מצלמה מסויימת מוזמן לפרוק את ליבו כאן. ככה נרכז את כל המידע שיש לאנשים על החברות ונוכל להבין לאן הולך הכסף שלנו. לרוב כמובן שעדיף אחריות של 3 שנים על פני שנה אבל לא ידוע מה ההבדל בין החברות. אם תוכלו אפילו לצטט את הסעיפים המרכזיים באחריות כמו מה היא מכסה ומה לא זה יה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-