צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אהלן אהלן מושהידן אלקראם. אני מתלבט נכון לכרגע בין ה- E900 ובין ה- F20 והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של חברי הפורום, מי לכאן ומי לכאן, באופן כללי. הצילומים הם בעיקר צילומים בטיולים וגו' ולכן חשובה לי גם העמידות בתנאים קשים יחסית- אם מישהו יודע משהו בנושא על אחת משתי המצלמות הנ"ל- חשוב לי לדעת! תודה רבה!11
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכין אוהל מאקרו קטן בבית (48cm x 35cm) ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי האם עדיף לבנות אותו לגובה או לרוחב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
You can see aggression and fear . Canon A610 1/160 F/4.1 ISO 100 Canon A610 1/320 F/4.1 ISO 100
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן, קוראים לי יואב הנה התמונה הראשונה שאני יעלה כאן בפורום: אני מצלם עם: CANON EOS 300D kit lens 18-55mm sigma lens 70-300mm
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img300.imageshack.us/my.php?image=18uq1.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=137vi.jpg http://img300.imageshack.us/my.php?image=111oh.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה .. אני מחפש חנות\מעבדה טובה בפתח תקוה למסירת מצלמה של canon לתיקון.. אשמח אם מישהו יודע ויכול להגיד לי .. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המצלמה הזאת באופן כללי?יחסית למחיר שלה? אני יכול להשיג אותה יד שנייה ב1900 ש"ח כדאי לי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המצלמה הדיגיטלית שלי אך איינני יודע באיזה מכיר... אז הנה הפרטים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי קודאק איזי שר דגם: C743 7.1 מגפיקסלים 3X זום אופטי ו4X זום דיגיטלי כרטיס זיכרון SD אני מקווה שתעזרו לי למצוא מחיר הוגן על המצלמה ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונה לשיקולכם - (מוקטנת) תוקנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית לצרכים יום יומיים. צילום של המשפחה, טיולים וכו'.. לא משהו רציני. יש דרישה אחת והיא שיהיה אפשר לצלם מאקרו גם מקרוב מאוד(נגיד 5 סנטימטר) ובכלל תמונות טובות במאקרו. קראתי ככה בגדול וראיתי 2 דגמים שנראים לי. fuji f40 canon a850 אני אשמח לדעת אם יש משהו מתאים מ-2 הדגמים האלה, או אפילו מצלמה אחרת. הטווח מחירים הוא בערך כמו 2 הדגמים שהראתי(נגיד עד 1000 שקל בערך), אבל אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את זה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי אתמול באירוע ועישנו שם , חזרתי מהאירוע והמצלמה שלי מריחה איום ונורא מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי תמונות נחמדות מהשקיעה בזמן האחרון. יש לי מצבור תמונות במאגר ככה שאני כל פעם יפתח נושא עם כמה תמונות (מנהלים , תתכוננו... חחחחחח ) אז זה לבינתיים. התמונות לא עברו עריכה חוץ מהסרת רעשים קלה בלבד! (לא צבעים ולא כלום..) אשמח לשלוח למי שמעוניין את התמונות ב- 1280X960.. תהנו! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעשות קורס צילום בתור תחביב כרגע (אולי יותר מאוחר נשתמש בזה כהכנסה..) מישהוא מכיר מקום טוב וזול באזור ירושלים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מצלמה בסכום של עד 1500 ש"ח. יש איזה שהן המלצות למצלמה איכותית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה LX3 ורציתי לדעת אם יש פלש ממש קטנטן שיעשה את העבודה בצילומים בלילה ובתנאי אור ירודים,כאשר הצבעים שיופקו לא יאבדו מטבעם. אם אפשר פלאש מוקפץ בעל כל היכולות האידיאליות אני אשמח...אני לא צלם מקצועי זה רק לLX3 אני אשתמש בה לצילומים במסיבות,ים, חברים, נופים וכו' תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצלמה פשוטה יחסית בתקציב של עד 400 שקל. מצאתי את Fuji FinePix AX250 ב400, היא נראת לי טובה יחסית. מה דעתכם? יש לכם המלצות אחרות? תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולם ללא חצובה וללא שום דבר מיוחד. אז מה דעתם? גם על השעון ;D *איכות קצת ירדה כי הפכתי ל-png והקטנתי אותה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית ואיני מבסוט מצילומי הלילה שלה ומהרעיון המרכזי שבשביל צילום לילה מומלץ להניח את המצלמה על משטח יציב ואסור שהאובייקט יזוז כי הוא יצא מטושטש. שמתי לב שהמצלמה הזו מצלמת מצויין בלילה וידאו רק שהרזולוציה והאיכות ירודה, לכן חשבתי כבר לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית וכך לפתור את הבעיה של צילומי לילה (ממילא כמעט כל מה שאני מצלם בלילה עדיף לצלם בוידאו) : אני ממש לא בעניינים בקשר למצלמות וידאו ואשמח מאוד אם תעדכנו אותי בעניין - חברות מומלצות, מצלמות טובות, מצלמות הידועות כבעייתיות וכו'... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו קומפקטית דיגיטלית חדשה. למצלמה יהיה שימוש מיקצועי ולכן רציתי לדעת עד כמה איכות הצילום מורגשת במצלמה בעלת 2 מיליון פיקסלים אפקטיביים לצילום מאשר במצלמה בעלת מיליון פיקסלים לצילום. תודה רבה לעונים!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם, ציינתי שבערב יום העצמאות צילמתי עם ה-Canon A75 של חבר, אז הנה לכם התמונות. אציין כי הן בחשיפה של 0.8 שניות ובצמצם 4. (צולם במצב Manual) 1. 2. 3. 4. לא יצאה ממש בפוקוס כי שכחתי לקבוע MF אבל יצאה נחמד בכל אופן. התמונות עברו הקטנה וחידוד ב-Photoshop CS2 ( )
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-