עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shlomom,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

מי שרוצה את התמונות ברזולוציה גבוהה נא לפנות לפרטי. כל התמונות לקוחות מ ההגלריה הפרטית שלי ,העתקה של התמונות אסורה

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. זה אפשרי בכלל או שאני אצטרך להחזיק אותו צמוד לעדשה כדי לצלם או קומבינה אחרת בסגנון?

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by axon,

חושב לקחת את ה D80 שלי איתי ואולי אפילו לקנות את ה 70-300 שחלמתי עליה ... אמרו לי משהו על ביטוח ? מישהו מכיר את הסיפור עם ביטוחים של מצלמות לחול ? ומה אני עושה עם כרטיסי זכרון ותמונות ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. Started by over,

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by bezadon,

טוב החלטתי לקנות מצלמה חדשה. אני מחפש משהו בין מצלמה קומפקטית לבין מצלמה ספור-קומפקטית. לשם ההבנה ה- powershot G7 גדולה מדי . אין הגבלת תקציב כרגע. אני אתאים את התקציב ברגע שאדע בדיוק מה אני רוצה. מקווה לא לעבור את ה 2000 ש"ח. דברים שחשוב לי : אוטומט מלא, מייצב תמונה, חיי סוללה ארוכים (כלומר צריכת חשמל חכמה), צילום טוב בתנאי תאורה קשים, איכות תמונה, חיישן גדול, אפשרות לצילום ווידאו ארוך ואיכותי (פחות או יותר). דברים שאשמח אם יהיו: אפשרות לידני מלא, פוקוס ידני, מהירות תגובה טובה, אפשרות להגדיר שיופיע תאריך על התמונות שאני מצלם, נוחות וקלות תיפעול. דברים שלא צריך: זום דיגיטלי (זה פשוט דפוק). יש לי רשימה של מצלמות שאני חושב עליהן וארצה את דעתכם על איזו מהן כדאי לקנות. אם א…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by gdigital,

מומחים בהפקות אלבומים דיגיטליים לארועים, דפוס דיגיטלי ומידע משתנה. מחוייבים לתוצאה הטובה ביותר תוך דגש לשימוש בפרופילי הצבע המתאימים לכל עבודה. http://www.gdigital.co.il http://www.gdigital.co.il/contact.asp

9. יש סקירה על המצלמה CANON TX1 - מצלמת כיס קומפקטית עם זום X10, מייצב תמונה, תמונות ברזולוציה 7MP, וידיאו באיכות HD 720P. http://www.dpreview.com/reviews/canontx1 כמו כן בסקירה יש גם השוואה בין מספר תמונות בין הTX1 לPANASONIC TZ3 כשהTX1 רואים יותר חד. לאחר התלבטויות רבות שלי לבסוף רכשתי את המצלמה TX1 ואני מרוצה ממנה ובמקרה גם אתר DPREVIEW הוציא עליה סקירה רק עכשיו. הדבר שגרם לי לא לרכוש את TX1 בהתחלה היה עקב סירטוני דוגמא במצבים של אור נמוך בהם התאכזבתי מכך שניתן לראות רעש בבירור שגורם לאיכות לא טובה בסירטונים לעומת סירטונים באור שמש שנראו נקיים חדים ומדהימים שאי פעם נראו למצלמה כה קומפקטית עד היום. לאחר שהגויים בפורום DPREVIEW הראו לי איך אפשר להעלים את הפיקסלים מסירטוני…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by shlomom,

11. ^ לדגם A550 של קנון בדקתי באתר של קנון ולא מצוין הנפח תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. Started by rhin0,

התמונות צולמו אתמול בערב בבנייני האומה בירושלים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. יש לי EOS 888 כמו שציינתי עם עדשה canon 38-76mm 0.58/1.9ft ואני לא מצליח ליצור תצלומי מאקרו, היחיד שהצלחתי זה זה: מצטער על האיכות, הסורק שלי השתגע, אבל יצאו אחלה תמונות במציאות, רק אני לא יכול להתקרב לעצם יותר מדי http://img244.imageshack.us/img244/2691/lastscan2zx6.jpg (במציאות הענף ממש חד.. והשאר מפוקס) שאני מתקרב הכל נהיה מפוקס וזה לא משנה כמה אני מנסה לשחק עם זה, ישנה עדשה טובה יותר לצילומי מאקרו? מה מחירה והאם בכלל שווה להשקיע בכזאת מצלמה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by over,

כמו כן איזה שהיא דוגמא ואיך ניתן ליצר תמונה כזו. כלים ,תוכנות .

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by R0tem1,

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by LaCostE,

שלום לכולם :] יש לי מצלמה דיגיטלית Sony DSC P73 , אבל לאחר החלטת המשפחה שלי כנראה לצאת לגיחה לחו"ל לכמה שבועות אנחנו צריכים מסרטת וידיאו . התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , אפשר קצת פחות , אפשר קצת יותר . ( עדיפות לSony ) ורק עוד שאלה , יש אפשרות שנקנה את המצלמה מחו"ל ? יהיה יותר זול ?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by over,

שימו לב מה היה פעם. אורך מוקד אחד . שתי טבעות, אחת לפוקוס ואחת לצמצם ...

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  19. היי חברה. אני יודע שיש כאן כמה אנשים מתמצאים בתחום, לכן אני פונה לכאן ליעוץ. עברתי עד אכשיו בכמה חנויות, וקיבלתי המלצות חמות על הפוג'י S5600, האם היא טובה כפי שמשבחים אותה, והאם במחיר של 1000 ש"ח היא שווה את הקניה. כמו כן מצאתי את המצלמה הזאת: http://camera.co.il/Sale.asp?pid=1152. מה דעתכם? כאמור המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, חברים, טיולים, וכו.. השמח לשמוע על עוד אופציות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ^ ואיפה אפשר לקנות אותם בדקתי לגבי GP - והם די יקרים +/-150 שקל תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by joe2010,

נלקח ב Cannon IXY 800 IS [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן דבר ראשון אני יגיד שממש ממש אין לי מושג בתחום הזה של מצלמות ואני ממש לא יודע כלום על הנושא לאחותי יש מצלמה כזאת קטנה שגם לוקחת תמונות וגם מצלמת סרטים והיא לא מרשה לי להשתמש בשלה אז אני צריך לקנות אחד לעצמי אני יכול להציב תקציב של עד 1000 שח ואני צריך קצת הסבר על מה כדאי לי לקנות אחותי אמרה לי ששלה עלתה 800 שקל מה שהכי חשוב לי זה שאני יוכל לצלם סרטים ולהעביר עם כבל למחשב תודה רבה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by ^Z^,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה. התקציב הוא 1100 ש"ח, אבל אני גמיש יחסית. אני צריך מצלמה קומפקטית, הגודל לא מפריע לי, אבל המשקל כן. אני מתכנן לצלם בחללים קטנים עם תאורה חלשה, כך שעדשה רחבה היא בונוס. כמו כן, אני צריך יכולות מאקרו טובות. תמיכה בSecure Digital חשובה לי, בגלל המחיר הזול של הכרטיסים ומאחר שהם נורא נפוצים, אבל אני יכול להתפשר על פורמטים אחרים כגון . עדיפות למצלמות עם עינית. חשבתי על הFuji F31 או הCanon A710. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by rk666,

הר סדום ומלון נירוונה בשעות בין ערביים. יצא לי קצת רועש, ופילטרים רק הורסים. יכול להיות שהייתי צריך חשיפה יותר גבוהה (ISO גבוה יותר יצא יותר רעש)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by AsD[eyal],

חברה שלי צילמה שוב במצלמה הכל חוץ מפלאפון..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.