עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ETB,

עבר הרבה מאוד זמן שלא נכנסתי לאתר או בכלל החזקתי מצלמה, אז קמתי בבוקר (הפוך כרגיל), לקחתי את המצלמה ניקיתי את האבק שהצתבר בחודשים שלא נגעתי בה, וטיילתי עם האופנוע ביפו. ובאחד העצירות שלי ליד הנמל ביפו, ראיתי ילד מטייל עם הכבשה שלו ברחוב, אז החלטתי לצלם, הילד לא ממש התלהב שצילמתי אותו, אז בספונטניות הוא הרים אבן, וזרק עליי תוך כדיי שאני מצלם אותו, הוא לא פגע (מה גם שהייתי ממוגן עם ציוד רב עליי). ואז הוא התחיל לצעוק למשפחה שלו משהו בערבית, ישר קפצתי על האופנוע וברחתי משם, כי לא רציתי לקבל דקירה על תמונה מסכנה. רק כבר שהפוקוס לא היה מוקפד על הפנים שלו, אבל בהתחשב בנסיבות.. התמונה השניה בדיוק מאחורי הגב שלי כשאני מצלם את הילד. [attachment deleted by admin]

2. כבר פתחתי נושא של בקשת עזרה בבחירת מצלמה אבל התקציב שלי גדל =] חשוב לי במצלמה שיהיה לה זום אופטי גדול ויכולת צילום טובה בחושך... יש בחירה טובה יותר מאשר Fuji S9500/S9000?? תודה למי שעזר לי באשכול הקודם ועכשיו!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. דברים שאני רואה בהם יתרון: הכי חשוב - מפיקה צילומים טובים במצב אוטמטי בלי להתעסק יותר מידי שתשמש גם את ההורים שלי. הפקת צילומים טובים בתנאי תאורה שונים. ממשק נוח ופשוט. כרטיס זיכרון - לפחות 128 מגה. סוללות כבר יש. בהקשרים האלה מה אתם אומרים על ה Sony DSC-P43 ? תודה על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Jack Sparrow,

אנשי צוות האיצטדיון במינכן מוסיפים עוד שערים לצורך אימוני הקבוצות. תמונה משעשעת (לדעתי..) בקרוב תמונות מהמשחקים! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://img300.imageshack.us/my.php?image=18uq1.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=137vi.jpg http://img300.imageshack.us/my.php?image=111oh.jpg

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cutOFtea,

שלום רב, הורי עליהם השלום נוסעים היום לחו"ל וברצונם לרכוש מצלמה חדשה עבור ביתינו הקט. על המצלמה להיות כאמור דיגיטאלית , כאשר כרטיס הזכרון יהיה מסוג SD רגיל , הצלמה צריכה להיות טובה מאוד לצילומי שטח , צילומים עם זומים וכו'... בבקשה , אנא המליצו עד השעה 14:00 היום (יום שישי) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Pc1ko,

שלום לכולם... אז אחרי הרבה מאמצים וישיבה של אני חושב בערך שעה... הוצאתי מהחתול הזה משהו =) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66618&author_id=1975&group_id= מקווה שתאהבו את זה... אגב, תמונת מאקרו טובה שצילמתי לאחרונה, סתם כבונוס =) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66625&author_id=1975&group_id= ותשפטו אתם אם יש בוקה או אין, כי לפי מה שאני רואה, לדעתי יש בוקה ממש יפה.. לא מושלמת אבל ממש אבל ממש טובה... תרביצו בתגובות, אפילו בהכי רעות שאפשר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by huber,

שלום אנשים. אחרי ניסוי וטעייה הגעתי למסקנה שעל מנת להעתיק תמונות מהמחשב אל המצלמה יש צורך בתוכנה שמצורפת אליה במקור ואין ממש דרך בנמצא (נכון לעכשיו למיטב הבנתי) לבצע זאת רק ע"י האשף של מערכת ההפעלה. מכיוון שאת הדיסק המקורי לא שמרתי בטיפשותי, אני מחפש בעלים של מצלמה שכזו שיהיה מוכן לאפשר לי להעתיק את התוכנה הספציפית מהדיסק שנקראתCanon ZoomBrowser EX. יש פה מישהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית להורים במסגרת התקציב. חשוב שתהיה נוחה לתפעול, קומפקטית ואיכותית. השימושים שלה יהיו בעיקר לצילומים משפחתיים (נכדים וכאלה), בבית ובחוץ. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by artyom,

הלוקיישן היה יכול להיות יותר טוב (ויותר חשוך) והפנס בצד שמאל למעלה קצת מפריע אבל סך הכל אהבתי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shloosh,

צולם ללא חצובה וללא שום דבר מיוחד. אז מה דעתם? גם על השעון ;D *איכות קצת ירדה כי הפכתי ל-png והקטנתי אותה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לחבר שלי יש את הקנון A75 כבר מאה שנה, ואני קצת נרתע מלהמליץ על מצלמות לפי מפרט (שכן שלי קנה איזה קסיו 11 מגה פיקסל והיא פשוט זוועה). קיצר, מה הכי טוב? חשוב שהיא תיהיה קלה לתפעול (הוא לא בן אדם של יותר מידי הגדרות). ומוציאה תמונות איכותיות, חדות, עם צבעים טובים וכו... חשוב לו גם שהיא תתן צילום וידאו בצורה סבירה (לאדע למה, אבל הוא משתמש בשטות הזאת מידי פעם...) בקיצור שתיהיה שווה את הכסף. תודה (:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, החלטתי סוף סוף לקנות מצלמה במקום ה A710 שנאבדה לי מזמן. חשוב לי צילום בתנאי אור חלשים ומצב צילום ידני, כל השאר פחות קריטי. חשבתי על ה F100FD אבל אין לה מצב ידני אז אשמח להצעות אחרות, למרות שלא אפסול אותה לחלוטין אם היא באמת איכותית. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סביבות ה 1300 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים ונופים גם בתנאי תאורה חלשים. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם דיי הרבה ללא פלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, הע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by T-Flash,

החתול בן חודש... מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tolaat01,

* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1500 - 1000 למצלמה ו 500 לסוללות מטען כרטיס זכרון * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים חיות נופים גם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?לא - מצלמה ראשונה שלי * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס?במחשב - דף A4 * מהו טווח …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by HILKIM,

יש לי מצלמת CANON מדגם POWERSHOT SD 1000 AI AF היא בת 3 וחצי שנים בערך אבל לא נעשה בה שימוש מאסיבי כרגע יש לי בעיה ,המצלמה נדלקת רק כאשר היא על מצב תצוגה, כלומר במצב בו רואים תמונות שצולמו אך כאשר אני מעבירה את זה למצב צילום רגיל או וידאו היא נסגרת, גם המסך תצוגה וגם העדשה עצמה. הטענתי את הסוללה, ניקיתי את העלים של העדשה אך זה לא עוזר היא לא נפתחת במצב צילום. מה יכולה להיות הבעיה??? בפעם האחרונה שהשתמשתי בה היא עבדה כרגיל....זה פתאום עבר למצב הזה קניתי אותה בתאילנד אבל לפי מה שהבנתי לCANON יש אחריות עולמית האם זה נכון? וכמה זמן יש יש אחריות על דברים כאלה אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by em28,

קניתי מצלמה, אחלה מצלמה. CANON IXUS90IS/SD790. מוציאה תמונות באיכות מאד גבוהה, ובאמת אין לי טענות אליה. חוץ מדבר אחד קטן, קטן מדי. הזום. למצלמה זום X3, שאני מבין שהפך לאיזשהוא סטנדרט במצלמות הקטנטנות. הזום הזה קצת קטן לי, הייתי רוצה לצלם ממרחק של 10 מ' בתאורה בעייתית ועדיין לשמור על איכות סבירה. האם זה אפשרי במצלמות הקומפקטיות/סופר קומפקטיות ? ה-IXUS הזו קצת יותר כבדה ממה שהורגלתי. האם זום יותר גדול יעלה לי במקומות אחרים (מהירות, משקל, איכות) ? האם בכלל יש משמעות לזום יותר גדול כשהפלאש לא בהכרח יכול להגיע למרחקים אלו ? אני יכול להחליף את המצלמה בימים הקרובים. האם יש טעם לחפש צלמניה שתעגל את הריבוע ותרבע את המעגל ? או שעדיף להשאר עם ה-IXUS שמלבד נושא הזום מהווה פשרה טובה ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Henz16,

תגובות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מצלמת SONY DCRHC46E ואני רוצה להעיבר סרט שעשיתי למחשב ואני לא מצליח להעביר אותו מבלי שלא יהיו כאלו מריחות ועוד הפרעות.... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת איך עושים את זה ואיזה פורמט הכי טוב ואיזה תוכנה הכי טובה שלא תמרח לי את הסרט כי ישר מהקלטת רואים מצוין אבל ברגע שאני מעביר אני רואה מריחות... תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by fungiman,

צלמים המשתמשים בלייקה מרבים לצלם צילום אינטרוספקטיביים, עם הרבה מבע והרהור ולרוב בש"ל. לייקה חסכה לצלמים את הטרחה שבהמרה לש"ל והוציאה דגם מונוכרומטי של M9, הווה אומר - שמסנן ה-BAYER הצבעוני הוסר מעל החיישן. היתרון - התוצאה אמורה להיות חדה יותר. החסרון - צריך עוד M9 אם אתה מדי פעם רוצה לצלם בצבע. אבל ממתי עוד לייקה זה חסרון? לסיכום - הפתרון המושלם לצלמים עם עודף של 8000 דולר בחשבון הבנק.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Chevy,

בהמשך לנושא הקודם, ציינתי שבערב יום העצמאות צילמתי עם ה-Canon A75 של חבר, אז הנה לכם התמונות. אציין כי הן בחשיפה של 0.8 שניות ובצמצם 4. (צולם במצב Manual) 1. 2. 3. 4. לא יצאה ממש בפוקוס כי שכחתי לקבוע MF אבל יצאה נחמד בכל אופן. התמונות עברו הקטנה וחידוד ב-Photoshop CS2 ( )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by g@s,

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by יולו,

שלום, אני חדש כאן, קוראים לי יואב הנה התמונה הראשונה שאני יעלה כאן בפורום: אני מצלם עם: CANON EOS 300D kit lens 18-55mm sigma lens 70-300mm

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז, אני נוסע להודו, ורוצה מצלמה שתרצה לבוא איתי. קטנה וקומפקטית, זום זה נחמד, אבל עדיף שתיהיה רזה יחסית. ושתפיק תמונות יפות. אני ישמח לרכוש אותה מחנות בחיפה או באיזור, כי ביום שישי הבא אני טס (וחג באמצע) אז אני לא יודע אם אני יספיק להזמין מאהנרנטנט או משהו בסגנון. השאלון שלכם, בבקשה: [list type=circle][*]מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 שקלים בסה"כ, ניתן לחרוג מעט[*]אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? כלבו, בטיול הרבה נופים, אבל באופן כללי זו מצלמה שתשמש תמיד, סביר להניח שיותר באירועים כגון טיולים.[*]האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tronado,

היי, לאחר שעברתי היום על הרעיון של משטח שקוף בצילומים, לא יכולתי שלא לנסות את זה בעצמי התמונה נלקחה עם A620 של Canon. דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים