עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by sgt_flippy,

הייתי אתמול באירוע ועישנו שם , חזרתי מהאירוע והמצלמה שלי מריחה איום ונורא מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לשמוע מכם מהם החישובים אשר אתם עושים (אם בכלל) לפני צילום של תמונה?

3. Started by HILKIM,

יש לי מצלמת CANON מדגם POWERSHOT SD 1000 AI AF היא בת 3 וחצי שנים בערך אבל לא נעשה בה שימוש מאסיבי כרגע יש לי בעיה ,המצלמה נדלקת רק כאשר היא על מצב תצוגה, כלומר במצב בו רואים תמונות שצולמו אך כאשר אני מעבירה את זה למצב צילום רגיל או וידאו היא נסגרת, גם המסך תצוגה וגם העדשה עצמה. הטענתי את הסוללה, ניקיתי את העלים של העדשה אך זה לא עוזר היא לא נפתחת במצב צילום. מה יכולה להיות הבעיה??? בפעם האחרונה שהשתמשתי בה היא עבדה כרגיל....זה פתאום עבר למצב הזה קניתי אותה בתאילנד אבל לפי מה שהבנתי לCANON יש אחריות עולמית האם זה נכון? וכמה זמן יש יש אחריות על דברים כאלה אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by quantoM,

שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מחוסר כל מצלמה. רק אציין שאני כלל לא בקיא בסוגי המצלמות השונות. אכתוב את ההודעה הבא בצורה הרובוטית והמרובעת ביותר לפי השאלון שנעוץ בדף הבית של הפורום: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1,200 שקל. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. רמת ידע? יודע לקחת תמונות בצורה סבירה כמו כל בן-אדם מן השורה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות דיגיטליות. קשה לי להגיד שהציוד הגביל אותי באופן כלשהו 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? תמונות שלי ושל חברים, של נופים מוכרים ושל סתם דברים יפים שאני רואה, קשה לי להגדיר. דיי כללי ורגיל 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by em28,

קניתי מצלמה, אחלה מצלמה. CANON IXUS90IS/SD790. מוציאה תמונות באיכות מאד גבוהה, ובאמת אין לי טענות אליה. חוץ מדבר אחד קטן, קטן מדי. הזום. למצלמה זום X3, שאני מבין שהפך לאיזשהוא סטנדרט במצלמות הקטנטנות. הזום הזה קצת קטן לי, הייתי רוצה לצלם ממרחק של 10 מ' בתאורה בעייתית ועדיין לשמור על איכות סבירה. האם זה אפשרי במצלמות הקומפקטיות/סופר קומפקטיות ? ה-IXUS הזו קצת יותר כבדה ממה שהורגלתי. האם זום יותר גדול יעלה לי במקומות אחרים (מהירות, משקל, איכות) ? האם בכלל יש משמעות לזום יותר גדול כשהפלאש לא בהכרח יכול להגיע למרחקים אלו ? אני יכול להחליף את המצלמה בימים הקרובים. האם יש טעם לחפש צלמניה שתעגל את הריבוע ותרבע את המעגל ? או שעדיף להשאר עם ה-IXUS שמלבד נושא הזום מהווה פשרה טובה ב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אז, אני נוסע להודו, ורוצה מצלמה שתרצה לבוא איתי. קטנה וקומפקטית, זום זה נחמד, אבל עדיף שתיהיה רזה יחסית. ושתפיק תמונות יפות. אני ישמח לרכוש אותה מחנות בחיפה או באיזור, כי ביום שישי הבא אני טס (וחג באמצע) אז אני לא יודע אם אני יספיק להזמין מאהנרנטנט או משהו בסגנון. השאלון שלכם, בבקשה: [list type=circle][*]מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 שקלים בסה"כ, ניתן לחרוג מעט[*]אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? כלבו, בטיול הרבה נופים, אבל באופן כללי זו מצלמה שתשמש תמיד, סביר להניח שיותר באירועים כגון טיולים.[*]האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. צולם בנחל עמוד בצפון , אשמח לתגובות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Fkl0ster,

שלום, כאמור, זה התקציב. אני הדיוט בנושא; האם יש שאלות ספציפיות שאני צריך לענות עליהן כדי שתוכלו לעזור לי או שיש המלצה חד-משמעית בתקציב כזה? אגב, אני אבקר במרכז אירופה בקרוב; האם הבדל המחירים לעומת הארץ הוא כזה שיאפשר לי לקנות מצלמה טובה יותר באופן משמעותי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ETB,

1.סימו לב לאנטנה הסולרית במיכל הכחול 2.עורב על צמרת העץ ( העץ בגובה של בניין 5 קומות) 3. אני מודע לכך שהתמונות זקוקות לעריכה כמו חיתוכים, ניקוי, וכו'.. אבל תוכנת העריכה שכרגע יש ברשותי היא הצייר של החלונות, ואיתו אני מקטין את התמונות על חשבון האיכות, אבל זה מה יש כרגע. למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית לעריכה? כמו כן התמונות עם העורב צולמו על זום מקסימלי של המצלמה (Z1) ובלי חצובה, ועם ידים רועדו של מעשן כרוני.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shshmul,

תצפו בהן ולאחר מכן תאמרו לי מה אני צריך לשפר בעתיד וגם הן הוקטנו מגודלן המקורי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by GRINFELD,

קודם כל אנ י חדש כאן אז שלום... אני מקווה להתפתח בתחום הצילום, עכשיו שיש לי את הכלים הנכונים אני ישמח לקבל תגובות ולהשתתף הפורום באופן שוטף השבוע קיבלתי את המצלמה החדשה שלי, PANASONIC DMC-FZ3 ואני לא יכול להיות יותר מרוצה, עד עכשיו היתה לי את ה HP 720 של HP וההבדל הוא ענק !!! הנה כמה תמונות שצילמתי איתה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Odedb52,

שתי תמונות נחמדות מהשקיעה בזמן האחרון. יש לי מצבור תמונות במאגר ככה שאני כל פעם יפתח נושא עם כמה תמונות (מנהלים , תתכוננו... חחחחחח ) אז זה לבינתיים. התמונות לא עברו עריכה חוץ מהסרת רעשים קלה בלבד! (לא צבעים ולא כלום..) אשמח לשלוח למי שמעוניין את התמונות ב- 1280X960.. תהנו! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן חבר'ה .. אני מחפש חנות\מעבדה טובה בפתח תקוה למסירת מצלמה של canon לתיקון.. אשמח אם מישהו יודע ויכול להגיד לי .. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by fungiman,

צלמים המשתמשים בלייקה מרבים לצלם צילום אינטרוספקטיביים, עם הרבה מבע והרהור ולרוב בש"ל. לייקה חסכה לצלמים את הטרחה שבהמרה לש"ל והוציאה דגם מונוכרומטי של M9, הווה אומר - שמסנן ה-BAYER הצבעוני הוסר מעל החיישן. היתרון - התוצאה אמורה להיות חדה יותר. החסרון - צריך עוד M9 אם אתה מדי פעם רוצה לצלם בצבע. אבל ממתי עוד לייקה זה חסרון? לסיכום - הפתרון המושלם לצלמים עם עודף של 8000 דולר בחשבון הבנק.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by zion789,

אני קונה LX3 ורציתי לדעת אם יש פלש ממש קטנטן שיעשה את העבודה בצילומים בלילה ובתנאי אור ירודים,כאשר הצבעים שיופקו לא יאבדו מטבעם. אם אפשר פלאש מוקפץ בעל כל היכולות האידיאליות אני אשמח...אני לא צלם מקצועי זה רק לLX3 אני אשתמש בה לצילומים במסיבות,ים, חברים, נופים וכו' תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tobul,

טוב אז לפני איזה חצי שנה ככה ביקשתי פה עזרה לגבי מצלמה דיגיטלית ואתם המלצתם לי על FUJI 6500 קניתי אותה בזמנו באיזה 2000 שקל בכל מקרה אני מצלם עכשיו תמונות בשביל האתר של אבא שלי ויש לי בעיה עם המצלמה ....למשל אני מצלם ערכה מסוימת התמונה יוצאת על הפנים מטושטשת...אני מצלם על מצב אוטומטי טיפ טיפה בחושך יש אור ובלי פלאש... בן דוד שלי אמר לי עכשיו לצלם על איזה מצב שרואים בו תמונה של אישה כזאת זה עושה בהתחלה אור ירוק ואחר כך מצלם בכל מקרה אני לא מבין אמרתם לי שזו מצלמה טובה ותכלס אני מתאבס כי התמונות יוצאות באיכות ממש לא משהו .....בבקשה הלך לי יום עבודה שלם של צילומים בעע... בכל מקרה אחר כך אני חותך את החלק הרלוונטי של התמונה מבהיר אותה בפוטושופ ועושה לה עריכה אבל עדיין את האיכ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by razoli,

צולמה ממרחק של 50 מטר [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by artyom,

הלוקיישן היה יכול להיות יותר טוב (ויותר חשוך) והפנס בצד שמאל למעלה קצת מפריע אבל סך הכל אהבתי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הנתונים: Normal focus range Macro focus range כל אחד צאיך להיות כמה שיותר קטן או גדול? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by R0ck,

לשיפוטכם... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש מצלמה בסכום של עד 1500 ש"ח. יש איזה שהן המלצות למצלמה איכותית?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כבר פתחתי נושא של בקשת עזרה בבחירת מצלמה אבל התקציב שלי גדל =] חשוב לי במצלמה שיהיה לה זום אופטי גדול ויכולת צילום טובה בחושך... יש בחירה טובה יותר מאשר Fuji S9500/S9000?? תודה למי שעזר לי באשכול הקודם ועכשיו!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Symbore,

ברשותי מצלמה דיגיטלית שנקנתה לפני יותר משנה (כלומר האחריות של השנה הראשונה כבר פגה אך האחריות המורחבת עדיין חלה על המצלמה). היום כשניקיתי אותה גיליתי שריטה/ אבק בעומק העדשה. משהו שקיים מצידה השני של העדשה או אולי בעובי העדשה עצמה אך לא קיים על צידה החיצוני. המצלמה מעולם לא קיבלה מכה ואני מאמין שכך קניתי אותה (שמתי לב לזה כשהעברתי פנס עוצמתי על העדשה) השריטה נמצאת יחסית צד, לכן אני לא מאמין שניתן לראותה בצילום. כיצד השריטה יכלה להיווצר? (אינני מאמין שזה גרגיר אבק) האם לדעתכם האחריות תכסה פגם כזה? (אני אשאל את החנות מחרתיים) האם בכלל כדאי להביאה לתיקון? הרי מן הסתם שהחברה מעסיקה טכנאים משלה ולא תשלח לקנון עצמה ואינני רוצה שאדם זר ישחק לי עם המצלמה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shelly,

שלום לפורום, תודה מראש על העזרה. להלן השאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בערך 1000 ש"ח אפשר יותר אם מוצדק. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. לא יודעת שום דבר. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? המצלמה שלי: Konica Minolta Dimage Z2 נקנתה ב-2005 ויש לי ממנה תמונות מעולות, אבל היא כבדה וגדולה מדי בשבילי. הייתי רוצה אותה איכות לפחות ממצלמה קומפקטית יותר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.