עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by zone51,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בארה"ב. מדובר במצלמה שמשתמשת בדיסק DVD לאיחסון הוידאו. שאלתי היא : האם ניתן יהיה לראות את הדיסק בארץ בטלביזיות PAL המצלמה היא NTSC . אני מבין שאם אני מחבר ישירות את המצלמה לטלביזיה אז יש בעיה של תאימות בין PAL ל NTSC אבל האם זה נכון גם לדיסק שאני מוציא החוצה ושם במכשיר DVD?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית Canon PowerShot S3IS אני יודע שזוהי מצלמה דיגיטלית מאוד טובה, אבל מה זה אומר בדיוק? אני לא יודע איך להשתמש בכל הפונקציות שלה, אלא רק לצלם באופן רגיל אני רוצה לדעת איך להשתמש ביעילות בכל האפשרויות של המצלמה, למשל ISO, זום ידני, מאקרו, Aparture, Shutter וכו אני לא יודע מה חלק מהאפשרויות עושות ואיך להשתמש ברובן בחושך נראה שעל המסך הכל זז לאט יותר, לפעמים לוקח זמן עד שהמצלמה לוקחת את התמונה. באור יום נראה שהרבה יותר קל לצלם מאשר בחושך. מה אפשר לשנות בשביל לצלם תמונה בחושך, טוב ככל שאפשר? וכל מה שאפשר לדעת על האפשרויות הנוספות, טיפים וכו קראתי את הנעוץ אך הוא כמובן לא מסביר את כל אפשרויות המצלמה הדיגיטלית תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by quantoM,

שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מחוסר כל מצלמה. רק אציין שאני כלל לא בקיא בסוגי המצלמות השונות. אכתוב את ההודעה הבא בצורה הרובוטית והמרובעת ביותר לפי השאלון שנעוץ בדף הבית של הפורום: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1,200 שקל. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. רמת ידע? יודע לקחת תמונות בצורה סבירה כמו כל בן-אדם מן השורה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות דיגיטליות. קשה לי להגיד שהציוד הגביל אותי באופן כלשהו 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? תמונות שלי ושל חברים, של נופים מוכרים ושל סתם דברים יפים שאני רואה, קשה לי להגדיר. דיי כללי ורגיל 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by orlupo,

תודה ליוסי (PyroGhost) על השם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס זכרון למצלמה, 4גיגה, בשביל ה PANASONIC FZ28 שלי. עדיפות לבאג (זיכוי).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by GAL_FX,

ענן מפחיד שעלה מעל הבית שלי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by benor,

בהמשך לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395254.0 החלטתי למתוח את התקציב כלפי מעלה. אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו ל- Nikon D40. חובה שיהיה לה מנוע פנימי. נושאי הצילום העיקריים יהיו חרקים/פרחים וכד'.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ETB,

1.סימו לב לאנטנה הסולרית במיכל הכחול 2.עורב על צמרת העץ ( העץ בגובה של בניין 5 קומות) 3. אני מודע לכך שהתמונות זקוקות לעריכה כמו חיתוכים, ניקוי, וכו'.. אבל תוכנת העריכה שכרגע יש ברשותי היא הצייר של החלונות, ואיתו אני מקטין את התמונות על חשבון האיכות, אבל זה מה יש כרגע. למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית לעריכה? כמו כן התמונות עם העורב צולמו על זום מקסימלי של המצלמה (Z1) ובלי חצובה, ועם ידים רועדו של מעשן כרוני.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tronado,

היי, לאחר שעברתי היום על הרעיון של משטח שקוף בצילומים, לא יכולתי שלא לנסות את זה בעצמי התמונה נלקחה עם A620 של Canon. דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ETB,

עבר הרבה מאוד זמן שלא נכנסתי לאתר או בכלל החזקתי מצלמה, אז קמתי בבוקר (הפוך כרגיל), לקחתי את המצלמה ניקיתי את האבק שהצתבר בחודשים שלא נגעתי בה, וטיילתי עם האופנוע ביפו. ובאחד העצירות שלי ליד הנמל ביפו, ראיתי ילד מטייל עם הכבשה שלו ברחוב, אז החלטתי לצלם, הילד לא ממש התלהב שצילמתי אותו, אז בספונטניות הוא הרים אבן, וזרק עליי תוך כדיי שאני מצלם אותו, הוא לא פגע (מה גם שהייתי ממוגן עם ציוד רב עליי). ואז הוא התחיל לצעוק למשפחה שלו משהו בערבית, ישר קפצתי על האופנוע וברחתי משם, כי לא רציתי לקבל דקירה על תמונה מסכנה. רק כבר שהפוקוס לא היה מוקפד על הפנים שלו, אבל בהתחשב בנסיבות.. התמונה השניה בדיוק מאחורי הגב שלי כשאני מצלם את הילד. [attachment deleted by admin]

11. Started by rk666,

ההתלבטות היא בעיקר בפיצ'רים, ובמיוחד בחדות התמונה (הכי מעניין אותי) מישהו השווה ביניהם? מה עדיף? (המצלמות עולות אותו הדבר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yuvalkob,

אהלן כבר קרוב לעשור קיימת אצלי בבית מצלמת slr (פילים) ששירתה אותנו נאמנה עד שצירפנו למשפחה 2 קומפקטיות (a530 של קנון ו5050 של פוג'י). 2 הקומפקטיות נחמדות לשימוש במצבים מסויימים אבל פשוט אין כמו slr טובה. אז החלטנו לקנות slr במקום הנוכחית. אז מספר שאלות: 1) האם ניתן להשתמש בעדשות (יש לנו 3 עדשות) מהמצלמה הנוכחית (מצלמה של ניקון)? 2) יש לנו פלאש מקצועי למצלמה אז האם יהיה ניתם להשתמש גם בו? 3) אם אפשר המלצה למצלמה מבית ניקון (בגלל העדשות בעיקר) אז אני אשמח מאד (מצלמות כניסה בעיקר שהמחירים מתייחסים לגוף בלבד)... תודה, יובל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. הסיפור הוא כזה, יש לי 2 גיגה (טוב אולי קצת פחות כי חצי זה חרא ) של מדיה ואני רוצה לעשות 4 נגלות של 500 MB (כרטיס של 512) ולהציג את הכל למשפחה, עכשיו הייתי בטוח שהמצלמה זה כמו ממש הארד דיסק נייד ואני רואה עכשיו שאני לא יכול להוסיף אליה דברים. יש איזה שיטה לעשות את זה? אפשרי בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by avi2014,

http://img167.imageshack.us/my.php?image=p1010245fk2.jpg http://img167.imageshack.us/my.php?image=p1010238pt6.jpg http://img62.imageshack.us/my.php?image=p1010255vx3.jpg http://img60.imageshack.us/my.php?image=p1010252ah3.jpg http://img62.imageshack.us/my.php?image=p1010221iu8.jpg http://img60.imageshack.us/my.php?image=p1010239km4.jpg מה דעתכם? יש לי בעיה איך אני מקטין את התמונה ב-ImageShack

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyaffe,

צמצמתי את האפשרויות שלי ל2 הנ"ל טווח המחירים שלהן כולל כרטיס 2GB ונרתיק הוא בערך 1600 ש"ח אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה ונוחה בעלת איכויות צילום מצויינות (נוף ופורטרטים) אשמח לדעתכם ..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. צולם בנחל עמוד בצפון , אשמח לתגובות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shu sha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 1500 שקל(לא יותר)... ממש אין לי בעיה לעשות חיפוש בזאפ להשוואת מחירים... הבעיה שאני לא יודע איזה חברות ואילו דגמים טובים יותר ואילו פחות... מה שחשוב לי שבמחיר יהיה כלול זיכרון 512(אם לא כלול אז שהמצלמה תהיה במחיר כזה שיהיה אפשר להכניס גם זיכרון בתקציב) ועוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה סוללה נטענת בעלת אורך חיים סביר וגם שכמות הפיקסלים תהיה בהתאם לכמות הסטנדרטית כיום... האמת שאין לי עוד דרישות כי אני לא ממש מבין באפשרויות שקיימות בשוק המצלמות וכמובן שיהיה זום נכבד ופחות חשוב לי עד כמה היא ידידותית למשתמש ועדיף שתהיה במימדים כמה שיותר קטנים... אם יש עוד משו חשוב אני ישמח אם תאירו את עיני. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by matan_18,

שלום לכם, אני עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית ואני מתלבט בין שתי מצלמות למרות שאחת מהם הרבה יותר טובה מהשנייה Olympus C8080 שהיא מצויינת. והשניייה:Nikon Coolpix8800 הניקון מגיעה ללא כרטיס זיכרון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by g@s,

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by T-Flash,

החתול בן חודש... מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tolaat01,

* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1500 - 1000 למצלמה ו 500 לסוללות מטען כרטיס זכרון * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים חיות נופים גם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?לא - מצלמה ראשונה שלי * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס?במחשב - דף A4 * מהו טווח …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sgt_flippy,

מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Pika007,

שלום וערב טוב כולם אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיולים, עד 1300 ש"ח בערך, שתהיה כמה שיותר עמידה בפני נפילות, אם יש אפשרות- גם רטיבות, ובקיצור מצלמה טובה לטיולים. דרישות: -4 מגה פיקסל ומעלה (אני יודע שהיום כל חברה דוחפת 7-10 בשביל להיראות טוב, אבל אלו שטויות. אני מעדיף פחות רזולוציה אבל שהמצלמה תהיה איכותית יותר עם צבעים טובים יותר וחיישן גדול יותר, לדוגמה) -כרטיס זיכרון SD או -לא חובה, אבל סוללות רגילות (AA/AAA) ולא נטענת ייעודית -לא לבנה, עדיף קטנה יותר מה powershot A700 של קאנון למיניהן (אותן ממש לא אהבתי) תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים