צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אחת מהעדשות שיותר סקרנו אותי בנוגע לתפקוד שלהן עם המעבר ל F.F היא עדשת ה Vivitar 100mm F/3.5 A.F Macro (נמכרת גם תחת המותג PHOENIX, אך למעשה מדובר בדיוק באותה העדשה), אותה קניתי ב 50 דולר לערך מ EBAY. (קישור לעדשה עצמה - http://www.photographyreview.com/cat/lenses/35mm-primes/phoenix/PRD_84634_3111crx.aspx) העדשה הגיעה במצב פיסי מעולה ולמרות המבנה הפלסטיקי והמצועצע שלה (אני לא מהסס לומר אפילו... מזעזע, ממש), היא מעניקה תוצאות מטורפות - גם בצמצמים סגורים ביותר. להלן פריים מזדמן שלקחתי הערב (נעשה שימוש בפלאש המובנה של המצלמה) - מלבד הבהרה מאוד קלה, הקטנה ומסגור, לא בוצעה שום עריכה שהיא. בשאיפה שבסופ"ש ייצא לי לבדוק אותה גם בטבע. 8)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת SONY DCRHC46E ואני רוצה להעיבר סרט שעשיתי למחשב ואני לא מצליח להעביר אותו מבלי שלא יהיו כאלו מריחות ועוד הפרעות.... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת איך עושים את זה ואיזה פורמט הכי טוב ואיזה תוכנה הכי טובה שלא תמרח לי את הסרט כי ישר מהקלטת רואים מצוין אבל ברגע שאני מעביר אני רואה מריחות... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם, ציינתי שבערב יום העצמאות צילמתי עם ה-Canon A75 של חבר, אז הנה לכם התמונות. אציין כי הן בחשיפה של 0.8 שניות ובצמצם 4. (צולם במצב Manual) 1. 2. 3. 4. לא יצאה ממש בפוקוס כי שכחתי לקבוע MF אבל יצאה נחמד בכל אופן. התמונות עברו הקטנה וחידוד ב-Photoshop CS2 ( )
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוקיישן היה יכול להיות יותר טוב (ויותר חשוך) והפנס בצד שמאל למעלה קצת מפריע אבל סך הכל אהבתי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים (או לא) קניתי את הTZ5. במאפייני המצלמה כתוב שמהירות תריס מנימלית הינה 60 שניות ומהירות תריס מקסימלית היא 1/2000. אחרי הרבה מאמצים הגעתי למצב שאני יכול לקבוע מהירות תריס של 60 שניות, אבל אני עדיין לא מוצא את המצב שבוא המצלמה תשתמש במהירות תריס של 1/2000. אני יודע שאין כ"כ שימושים למצב הזה, אבל מהירות התריס הכי מהירה שהשתמשתי בה היא 1/200 ואני רוצה לדעת איך ולאילו מצבים מהירויות תריס כאלה משמשות. תודה!! נ.ב. קראתי את כל ספר ההוראות, אין בו איזכור למהירות הספציפית הזו אלא רק להיכן אפשר לקבוע מהירויות תריס בתפריט...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי סוף סוף לקנות מצלמה במקום ה A710 שנאבדה לי מזמן. חשוב לי צילום בתנאי אור חלשים ומצב צילום ידני, כל השאר פחות קריטי. חשבתי על ה F100FD אבל אין לה מצב ידני אז אשמח להצעות אחרות, למרות שלא אפסול אותה לחלוטין אם היא באמת איכותית. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סביבות ה 1300 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים ונופים גם בתנאי תאורה חלשים. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם דיי הרבה ללא פלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, הע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מחוסר כל מצלמה. רק אציין שאני כלל לא בקיא בסוגי המצלמות השונות. אכתוב את ההודעה הבא בצורה הרובוטית והמרובעת ביותר לפי השאלון שנעוץ בדף הבית של הפורום: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1,200 שקל. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. רמת ידע? יודע לקחת תמונות בצורה סבירה כמו כל בן-אדם מן השורה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות דיגיטליות. קשה לי להגיד שהציוד הגביל אותי באופן כלשהו 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? תמונות שלי ושל חברים, של נופים מוכרים ושל סתם דברים יפים שאני רואה, קשה לי להגדיר. דיי כללי ורגיל 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://img300.imageshack.us/my.php?image=18uq1.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=137vi.jpg http://img300.imageshack.us/my.php?image=111oh.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר שעברתי היום על הרעיון של משטח שקוף בצילומים, לא יכולתי שלא לנסות את זה בעצמי התמונה נלקחה עם A620 של Canon. דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה למעלה, קניתי בטריות עם מטען מהיר של 3-5 שעות.. תודה לעונים (:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המצלמה , היא נחמדה מאוד נראת יחסית מקצועית אבל רציתי דעה של אנשים שמבינים לגביה . אז מה אתם אומרים ? מה האיכויות שלה ?איך הזום ?איך הפלאש ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) חומר שנועד לניקוי מסכי LCD יכול להזיק לעדשה?? אפשרי להשתמש בו כדי לנקות אותה?? 2) איפה אפשר לקנות בארץ פילטר IR?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, סתם מצאתי אותו שוכב לו שם בעלים אחרי שחזרתי מהבצפר. נתנו לי תרגיל לצלם טבע דומם, השתעשתי לי עם הרעיון שמאחורי המילים האלה (זה כמובן לא חלק מהעבודה) תגובות [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי אתמול באירוע ועישנו שם , חזרתי מהאירוע והמצלמה שלי מריחה איום ונורא מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת CANON מדגם POWERSHOT SD 1000 AI AF היא בת 3 וחצי שנים בערך אבל לא נעשה בה שימוש מאסיבי כרגע יש לי בעיה ,המצלמה נדלקת רק כאשר היא על מצב תצוגה, כלומר במצב בו רואים תמונות שצולמו אך כאשר אני מעבירה את זה למצב צילום רגיל או וידאו היא נסגרת, גם המסך תצוגה וגם העדשה עצמה. הטענתי את הסוללה, ניקיתי את העלים של העדשה אך זה לא עוזר היא לא נפתחת במצב צילום. מה יכולה להיות הבעיה??? בפעם האחרונה שהשתמשתי בה היא עבדה כרגיל....זה פתאום עבר למצב הזה קניתי אותה בתאילנד אבל לפי מה שהבנתי לCANON יש אחריות עולמית האם זה נכון? וכמה זמן יש יש אחריות על דברים כאלה אם בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמה, אחלה מצלמה. CANON IXUS90IS/SD790. מוציאה תמונות באיכות מאד גבוהה, ובאמת אין לי טענות אליה. חוץ מדבר אחד קטן, קטן מדי. הזום. למצלמה זום X3, שאני מבין שהפך לאיזשהוא סטנדרט במצלמות הקטנטנות. הזום הזה קצת קטן לי, הייתי רוצה לצלם ממרחק של 10 מ' בתאורה בעייתית ועדיין לשמור על איכות סבירה. האם זה אפשרי במצלמות הקומפקטיות/סופר קומפקטיות ? ה-IXUS הזו קצת יותר כבדה ממה שהורגלתי. האם זום יותר גדול יעלה לי במקומות אחרים (מהירות, משקל, איכות) ? האם בכלל יש משמעות לזום יותר גדול כשהפלאש לא בהכרח יכול להגיע למרחקים אלו ? אני יכול להחליף את המצלמה בימים הקרובים. האם יש טעם לחפש צלמניה שתעגל את הריבוע ותרבע את המעגל ? או שעדיף להשאר עם ה-IXUS שמלבד נושא הזום מהווה פשרה טובה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Greetings. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הנ"ל לא מזמן כמתנה מחו"ל ובמקרה מאוד מצער המצלמה נפלה ומאז המכסה של העדשה חצי פתוח והמצלמה מסרבת להידלק. :-\ ניסיתי כבר להוציא את הסוללה לחמש דקות ולהחזיר כמו שקראתי בפורומים שונים אחרי חיפוש בגוגל, but to no avail. יכול להיות שבמעבדה טובה כמו ארליך יצליחו לסדר לי את זה, או שאין טעם וכדאי לי לפנות לקנון עצמם ולשלוח להם אותה? אני מניח שבגלל שהמצלמה נרכשה בחו"ל יבואן כלשהו לא יתלהב במיוחד לעזור לי. רב תודות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? |: אין לי כח להשאיר את CS3 רק בשביל NN..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונה לשיקולכם - (מוקטנת) תוקנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.סימו לב לאנטנה הסולרית במיכל הכחול 2.עורב על צמרת העץ ( העץ בגובה של בניין 5 קומות) 3. אני מודע לכך שהתמונות זקוקות לעריכה כמו חיתוכים, ניקוי, וכו'.. אבל תוכנת העריכה שכרגע יש ברשותי היא הצייר של החלונות, ואיתו אני מקטין את התמונות על חשבון האיכות, אבל זה מה יש כרגע. למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית לעריכה? כמו כן התמונות עם העורב צולמו על זום מקסימלי של המצלמה (Z1) ובלי חצובה, ועם ידים רועדו של מעשן כרוני.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תצפו בהן ולאחר מכן תאמרו לי מה אני צריך לשפר בעתיד וגם הן הוקטנו מגודלן המקורי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אנ י חדש כאן אז שלום... אני מקווה להתפתח בתחום הצילום, עכשיו שיש לי את הכלים הנכונים אני ישמח לקבל תגובות ולהשתתף הפורום באופן שוטף השבוע קיבלתי את המצלמה החדשה שלי, PANASONIC DMC-FZ3 ואני לא יכול להיות יותר מרוצה, עד עכשיו היתה לי את ה HP 720 של HP וההבדל הוא ענק !!! הנה כמה תמונות שצילמתי איתה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-