צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
סתם היה לי משעמם אתמול אז צילמתי את הירח פעם ראשונה שאני מנסה לצלם את זה [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך לצלם איזה 200 תמונות בגודל 1 מטר על 1.6 מטר , איך לצלם כדאי שזה יצא לי הכי טוב ? יש איזו תאורה מומלצת ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האיכות של המצלמה בNokia 6230i? (היא 1.3M) הנה דוגמא: .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות צילום פנורמי עם המצלמה שלי אבל לא מוצא את הפונקציה הזאת .....מישהו יכול לעזור לי???
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חברה. אוהלים של שני מותגים בעלי אותן מידות אבל מחירים שונים: 1. http://www.linkdelight.com/PD008-Photo-Studio-50cm-19-Light-Tent-Cube-Softbox-with-4-Backdrops.html 2. http://www.linkdelight.com/331118005W-Nicefoto-LS-5050cm-Studio-Strobe-Flash-Light-Tent.html המוכר לא יודע ממש ואמר לי השני שיותר יקר הוא יותר פופולארי למרות שלראשון יש יותר מכירות וביקורות. גם יש הבדל במשקל של 630 ג' בין שניהם. הבדל במחיר סופי כולל משלוח הוא $44 נגד $29 השאלה אם מדובר בשני אוהלים זהים חוץ מזה שיש להם מותגים שונים שאני מניח לא ידועים לאף אחד שכמובן לא מצדיק הבדל.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתכנן לרכוש מצלמה עקב מצלמה ישנה שמתה מכל מה שהצלחתי ללקט ברשת הבנתי שזאת המצלמה שאני רוצה השאלה היא האם שווה להשקיע עוד סביב ה500 שקל בשביל מצלמה קצת יותר טובה? אני לא צלם מקצוען ומה שאני מחפש במצלמה זה זום טוב ויכולת לצלם אובייקטים ממש מהירים גם רוב התמונות שראיתי ברשת שמשווים את 2 המצלמות הן כמעט זהות ושוב האם יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באחד מן הימים - שביל ישראל. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום יתפנו לי 13 אלף שקל ואני רוצה לקנות מצלמת slr חדשה כולל איזה 2-3 עדשות פלאש טוב ופילטרים עם גריפ אני חשבתי או על 5d או 200d של ניקון אודה לכם אם תעזרו לי אני צריך עדשת תקריב(מקרו)\ עדשה טלה(רחבה) ועדשה בעלת זום גדול אם תצליחו לנצל כמה שפחות זה יעזור כי או שאני יקנה בנפרד וידאיו או בחלק מהתקציב אני מתכנן על מצלמה של כ 5k חצי מקצועית של קנון או סוני הכל ניקנה ב bandh אז אפשר לחסוך ואפילו אם יש דברים שאתם חושבים שכדאי להוסיף תגידו יש לי מחשב מלפני חצי שנה שישמש מעבדה לעיצוב של תמונות אני וצא להרבה טיולים וצלם חובבן שמתחיל להפוך למקצועי הקודמת שלי היתה 300 של קנון אבל כבר אני רוצה לעבור לדיגיטלי ועשיתי הפסקה צילמתי עם P&s אבל עכשיו רוצה להתקדם ה p&S האח…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום ורוצה להתחיל לצלם,קראתי את החוברת אבל לא ממש הבנתי. איזה הגדרות כדאי לי לשים במצלמה עלמנת שהכל יהיה אופטימלי ? אני רוצה להתחיל לצלם בעיקר צילומי מאקרו אבל לא רק. בבקשה מי שמבין ואל תחזירו אותי לחוברת כי לא ממש הבנתי. אולי כדאי לי להישאר על הדיפולט או משהו אחר ?
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אחרי שאני מצלם ואני רואה את התמונות התאריך והשעה מופיעים על התמונה ואחרי כמה שניות נעלמים! כשאני מעביר את התמונות למחשב אני לא רואה את התאריך בתמונה! מישהו יכול להסביר יל איך אני יכול לשים את התאריך והשעה על התמונות אחרי שאני מעביר אותם מהמצלמה למחשב? תודה מראש~!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הבנתי שיש כל מיני סוגים של כרטיסים והכרטיסים של סאן דיסק הם הכי טובים...מה שמתאים למצלמה שלי זה ..זכרון של 256 מגה של סאן דיסק עולה 430 חעומת זכרון אחר שמצאתי באינטרנט במחיר של 280: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=133&cID=64 השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים...גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות של הכרטיסים...מה ההבדל בין הכרטיס היקר לכרטיס הזול...תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמה הזאת??? http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/300d.html אני יפרסם תמונות בקרוב שתוכלו ליראות את האיכות שלה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הדלקתי היום את המצלמה וכל מה שאני רואה על המסך זה טשטוש אחד גדול (אתמול הכל עבד בסדר), אני רואה בערך את הדמות/האובייקט אבל הכל נורא מטושטש כאילו מרחו על המסך עם המסך הכל בסדר כי תמונות שצילמתי קודם ניתן לראות בבירור, אני מניח שזה משהו בעדשה או בחיישן אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זאת המצלמה שלי: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=DV3300&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=18 הביה שלי היא כזאת היא טוענת את הפלאש ולא מפסיקה לטעון.... ככה שיאין לי פלאש ... מי שמכיר את המצלמה שיצור איתי קשר בבקשה... תודה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי זכרון 512 וזה לא מצלם יותר מחצי דקה סרט למהה???
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי בעיה במצלמה אני עושה קליפ אוו תמונה זה הכול שחור לא
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז,הדיסק שהגיע עם הPanasonic nv-gs30 של סבא שלי ,משום מה שווק חיים,אני לא מוצא את התוכנה הזאתי ואני לא מצליח להתקין מחדש משום מה,זה כל הזמן קורס. אני צריך המלצה בשביל תוכנה חדשה בשבילו,שתוכל להוציא מהמצלמה את ה "Steals" שלה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי חצובה של מצלמת ווידאו של PANASONIC (המצלמות הגדולות והאיכותיות האלו כמו שיש לצלמי אירועים וכאלו) אני רוצה לבנות מין "מתאם" שישב לי על החצובה ויוברג למצלמה (A620 בעתיד הקרוב בעזרת ה'!!) השאלה שלי היא האם יש משהו שאני אמור לדעת לשנות בחצובה שתתאים למצלמות דיגיטליות? כאילו, האם חצובות למצלמות דיגיטליות שונות מחצובות למצלמות ווידאו רגילות? בהמשך אני אפרסם תמונות מהעבודה שלי על החצובה... שזה לא כל כך הרבה עבודה...
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. אני יודע שלמצלמה מתאים הזכרון Compact Flash, האם יש עוד סוג שמתאים? 2. מה ההבדלים בין Compact Flash ל Compact Flash Ultra? 3. האם המהירות של הכרטיס באמת כזה חשוב? 4. מה ההבדל בין הכרטיסים הזולים ליקרים באותו גודל...וכמובן על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שהיא שומרת לי את התמונות בפורמט של bat וממש אין לי מושג מה לעשות כדי להפוך את הקבצים לפורמטים של תמונות , כי שום תוכנה לא מצליחה אפילו לפתוח את התמונה .. זה ממש מוזר לי , וממש אין לי מושג מה לעשות , אגב אני יודע שזה פורום של מצלמות דיגיטליות, אבל בכל אופן זה היה נראה לי הכי רלוונטי לשאול את השאלה הזאת כאן .. תודה רבה לכם , אתם עושים עבודת קודש
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע לכבות אותה רק שאני נכנס להגדרות מצלמת אינטרנט במסנג'ר ויוצא מחלון ההגדרות אז הנורה של המצלמבה נכבית (דרך נוספת לכבות את המצלמה זה להוציא תתקח USB או לבטל תהתקן שלה במנהל התקנים.. אבל כמו שבוודאי ידוע אני לא רוצה לעשות את זהנ)
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הK200D שלי הזויה במיוחד לאחרונה. אני משתמש בסוללות של GP 2700mah, והיא כל הזמן מתעקשת לא להסכים איתי לגבי האם הן טעונות או לא. היום טענתי סוללות למלואן כדי להחליף את הסוללות המשומשות (שבוע של צילומים בקטנה) שהמצלמה הראתה כריקות. כשהכנסתי את הסוללות הטעונות, הוא מיד אמר לי שהן ריקות. כשהחזרתי את הסוללות המשומשות, הוא אמר לי שהן מלאות. WTF?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלא תבינו לא נכון....אני ממש מבסוט מהמצלמה הזו...יש בה את הכל מהירות / עדשה 28 מ"מ זום אופטי כמעט 4 ....קומפקטיות...והכל אבל אני לא מצליח להגיע לתוצאות טובות מספיק....לפחות לא כמו שאני ציפיתי יותר מידי מגורענות...וליפעמים מטושטשות קצת לא כולן - אבל לא מעט ( אני בודק ע"ג מסך 17" - בהגדלה מלאה (ויודע על המוסג שקוראים לו Pixel Peeping ) 1. רוב התמונות שלי מצולמות בתוך חדרים או אולמות מוארים 2. וגם כשצילמתי מיחוץ לבית...התוצאה לא הייתה חדה מספיק וחייה אלא קצת מטושטשת ומפוקסלת 3. אני מצלם על רזולוצייה מקסימאלית 4. בדרך כלל במצבי האוטומט 5. הISO מכוון על מצב ראליסטי ( או משהו כזה) למישהו יש את המצלמה הזו - והיגיע לתוצאה טובה? מישהו יודע לייעץ לי איך לשפר / טיפים? אני ממש מרגיש …
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-