צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות להבזיק כמה פעמים בזמן חשיפה ארוכה, כשאני משתמש בפלאש מובנה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
פששש יש כשרון נתתם לי בוסט של רצון להביא אותה בתמונות מיוחדות.. אבל, יש לי מצלמה שאני לא יודע עד כמה היא טובה: Sony DSC P72 -איך היא?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הי אחד מהאתרים האהובים עלי ביותר לצילום הם פאבים, בהם יש רמת תאורה מאוד נמוכה אבל פלאשים לא רצויים, לעומת זאת מאוד קל לתפוס תמונות מעניינות "במצב טיבעי" של הסובבים. האם יש מצלמה קומפקטית שאפשר לקבל איתה תוצאות צילום סבירות בפאב ממוצע ללא פלאש? עד כה בדקתי קנון ixus 800 ו-a550 והן לא מתאימות עבורי בכל אופן. עם קנון a530 הסתדרתי בקושי אבל זה היה סביר, למרבה הצער היא נגנבה (מזמן). תודה. נ"ב למרות שזה עדיין לא בתקציב, האם זה סביר שקנון slr 350d עם עדשת קיט תסתדר בתנאי תאורה של פאב ללא פלאש?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 700 ש"ח לשימוש ביתי. צריך שתהיה של חברה מוכרת (שיהיה לי אבא ואמא למקרה של בעיות) יתקבל בברכה שהיא תהיה דקה וקטנה. וכל מה שאתם רואים לנכון. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול נכנסתי לפורום הזה ופתאום זה נראה לי מעניין אז לקחתי את המצלמה שלי ויצאתי לנסות ולצלם כל מיני דברים במצב מאקרו. עכשיו קודם כל יש לי שאלה: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת אם מישהו מכם יודע איך אני יכול לכוון את התריס ומהירות הצמצם? והנה תמונת מאקרו שצילמתי וערכתי קצת: (פעם ראשונה שלי תנו חוות דעת) ועוד תמונה נחמדה שצילמתי מזמן:
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה CANON A550 שאני יקבל אותה עם זיכרון של גיגה (כנראה הכי פשוט שיש), ובגלל שהמצלמה מצלמת ברזולוציה גבוהה 7.1 מגה פיקסל והגודל של הקובץ כנראה בהתאם רציתי לשאול אם יכול להיות שכשאני אצלם הזיכרון לא יהיה מספיק מהיר ואז הוא לא יספיק לשמור את התמונה מיידית ואז יהיו לי עיוותים בתמונה(כלומר לא יצלם את התמונה שרציתי אלא יצלם מריחה) אז עוד שאלה זה האם אני יהיה חייב לקנות זיכרון מהיר למשל X133 כדי שיצלם נורמלי עם המצלמה זאת
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני דיי סגור על הדגם הזה של קנון. רציתי לדעת אם זו בחירה נכונה ואם במחיר שלה יש משהו יותר טוב (קיבלתי הצעה של המצלמה וכרטיס זיכרון 1GB ב1250ש"ח)? תודה מראש אור.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-2000, אפשר לסטות קצת. כרטיס זיכרון כבר יש לי. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני לא כל כך בטוח, משהו שאפשר להשתמש גם לצילום יומיומי וגם לצילום "אומנותי" יותר. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בלי פלאש חיצוני, רק מובנה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? גם חצובה אני לא מתכוון לקנות. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? :-\ לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? :-\ הפריע לי במצלמה הקודמת מעט מדי זום ויותר מדי…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רק עכשיו גיליתי איך למלם מקרו אז ניסיתי לצם כמה תמונות ואני רוצה שתגידו לי איך האיכות ואיך יצאו התמונות ועוד כמה עצות צילמתי את זה אם מצלמה של סוני של 2 מגה פיקסל http://img507.imageshack.us/my.php?image=19uf.jpg http://img507.imageshack.us/my.php?image=22dm.jpg] http://img507.imageshack.us/my.php?image=22dm.jpg http://img371.imageshack.us/my.php?image=47ig.jpg http://img371.imageshack.us/my.php?image=59ho.jpg] http://img371.imageshack.us/my.php?image=59ho.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר עזרה מכם חברי הפורום קניתי לראשונה בחיי מצלמה דיגיטלית והיא CANON IXUS 65 אז קודם כל תודה לכל מי שעזר לי (: ודבר שני כעת לאחר שקניתי מצלמה ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מסוג SD בנפח של 1G ואני צריך את עזרתכם איזה מהירות מספיקה לי בשביל המצלמה שלי? ועל איזה יצרנים אתם ממליצים ועל איזה לא? ויש עוד דבר מוזר שראיתי בלא מעט כרטיסי זיכרון בזולים מבניהם שפשוט לא רשום את מהירות הכרטיס יש אולי איזה מהירות סטנדרטית או משהו כזה שבגללו לא רשום מהירות??
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איבדתי תדיסק עם הדרייברים ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד אותם אני יודע שלמצלמה קוראים Twinkle cam היא נראה בצורה ראש אשר יושב על סטנד שמגביה אותה.. על הסטנד שמגביה אותה כתוב Quantum אעריך מאוד כל עזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה. אני יושב פה ועושה מחקר קטן לגבי הציוד שהייתי רוצה שיהיה לי בעתיד. המצב האידיאלי הוא לכסות את כל אורכי המוקד, בלי יותר מידי חורים. תחומי צילום: נופים, טבע, מאקרו, פורטרטים וצילומי רחוב. התמקדות בצילומי נוף ומאקרו. נכון לעכשיו יש לי 2 עדשות Tamron 17-50 F2.8 Canon 100 F2.8 Macro וגוף 450D עם גריפ בנתיים הרכבתי לעצמי 2 סטים של עדשות שדיי עונות לי על הדרישות, רציתי לשמוע אם יש לכם אופציות אחרות. חשוב להתייחס לאיכות העדשות ויחס עלות/ביצועים סט #1: Canon 10-22mm F3.5-4.5 USM Canon 24-105mm F4 USM L IS Canon 100mm F2.8 USM Macro Canon 100-400 F4.5-5.6 USM L IS סה"כ 13900ש"ח (יש לי כבר 100מ"מ מאקרו) סט #2: Canon 10-22mm F3.5-4.5 USM Sigma 24-70 F2.8 EX DG Macro Canon…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי ולא ממש מצאתי תשובות... מה האפשרויות הידניות של ה F20? יש לי אפשרות להשיג אחת כזאת במחיר טוב, אבל חוץ מאיכות התמונה, אני חושב שלא תהיה שום התקדמות מהניקון 3200 שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה כשנה וחצי ואני מרוצה ממנה ממש אבל בכל זאת חשבתי לקחת דגם טיפה יותר חדיש מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה שאני יכול לדבר עם אנשים יחד עם ה A 70 במסנג'ר? חיברתי אותה ואין לי אפשרות להזמין לשיחה עם מצלמה תודה!!!!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עד היום צילמתי במצלמות סטילס ואני די אוהב ודי משקיע בתחביב הצילום אולם אחד הנושאים שאני אוהב לצלם הם צילומי ברקים וכדי לצלם ברקים המצלמה חייבת להיות במצב חשיפה ארוכה וכמובן בתנאי חושך(צילומי ברקים הם כמעט תמיד בלילה) אני רוצה לעבור למצלמות דיגיטליות ורציתי לדעת לאיזה מצלמה דיגיטלית יש חשיפה ארוכה של יותר מחצי דקה וכמובן מסנן רעשים דיגיטלים כדי שהתמונה תיהיה ברורה. בתודה מראש אבי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה תוצרים של יום כיפור משעמם במיוחד, בין סרט אחד לסרט אחר... ה-3 הראשונות צולמו מצד אחד של הבית, מהמרפסת (מבט לדרום-מערב), האחרונה צולמה בשקיעה מהגינה, שנמצאת בצד המזרחי, מבט דרומה. בתאבון נ.ב - מומלץ לפתוח את התמונות בחלון חדש, כרגע הן קרובות מדי לגבול העמוד של הפורום. נ.ב.ב. - כמו כל תמונת שמים - גם התמונות הבאות נראות יותר מרשימות ברזולוציה הגדולה המקורית.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=183345 ראו הוזהרתם!
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אחותי מתכננת לנסוע לטיול בחו"ל ורוצה לצלם שם מצלמה טובה יותר מאשר ה-Nikon L1 שיש לנו כרגע - עדשה צרה מאוד של 36מ"מ, צריך להתרחק אחורה כמה צעדים כדי להכניס את כל הנוף לתמונה ובנוסף יש מריחות תמונה בעת צילום ללא חצובה. היא לא סגורה על עצמה אם היא מעדיפה מצלמת זום או קומפקטית - הכי חשוב שיהיה שיפור משמעותי באיכות. היא מעדיפה שתהיה אפשרות לעשות תמונה פנורמית, אבל לא חובה תקציב עד 1600 שח. צילום נוף, בעיקר ביום, אם יתאים ללילה עוד יותר טוב, ללא פלאש חיצוני. שימוש בחצובה - לא בטוח - עיקר הצילום יהיה בהחזקה ביד. טווח עדשה הוא חשוב בשבל צילום תמונות נוף. המשקל גם - לא יותר מדי כבד בגלל שזה לטיול. האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא ממש פשוט התעניינתי בכמה דגמים של פוג'י ושל פנס…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.boston.com/bigpicture/2012/01/lunar_new_year_2012.html אני פשוט נדהם מהחדות והנקיון של התמונות. למה זה? רזולוציה גבוהה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הנה אפשר בלי דימר אולי יצא לי קצת יותר קר משלך P: אבל עדיין רואים.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לפני קנייה של המצלמה הזאת 1.קודם כל האם היא עדיין מומלצת מאוד או שיצאו בזמן האחרון הצעות יותר טובות בתקציב שלה ? אני מתכוון לקנות כרטיס זיכרון SD למצלמה בנפח של 512/1024 וכל העיניין החדש עם המהירויות של זה קצת בילבלו אותי ... 2. מהיא המהירות המקסימלית שהמלצמה הזאת יכולה לנצל ? 3.איכן זה יבוא ליידי ביטוי ? 4.והאם שווה להשקיע בזה ? 5.כמו כן איזה חברות מומלצות ואיזה לא ? נ.ב 6. מי הוא היבואן הרישמי ו\או הכי מומלץ ? תודה רבה על כל עזרה שהיא... מצטער שזה יצא כמו בוחן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמה של HP 735 PHOTOSMART ואני מצלם ויוצא לי עיניים אדומות בתמונה. אני עושה פלאש נגד עינים אדומות אבל זה לא עוזר. איך אני יכול להוריד את העיניים האדומות???(באיזה תוכנה) וצילמתי תמונות ואני רואה שהם יותר מדי בצבע אדום(הרקע היה בצבע אדום מאחור)וזה השפיע נראה לי על האנשים שצבע עורם נהיה יותר מדי אדום. [move]תודה![/move] עריכת המנהל: שיניתי את הכותרת, כאמור לשינוי כותרת של נושא צריך לערוך את ההודעה הראשונה שלך.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את התופעה ואיך לפתור אותה? כבר הוצאתי את העדשה וחיברתי אותה , הוצאתי את הסוללה , והוצאתי את הכרטיס והחזרתי את הכל וזה עדיין ממשיך לי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן,אני כרגע בהתלבטויות בנוגע לקניית קנון A85 ,שבקרוב עומדות להעלם מעולמנו ושמכירן ברצפה. בדקתי באתר קאמרה 4 סייל DPS לגבי הדיל של השילוש הקדוש- דיל מוכן: תיק מתנה + מטען powerhouse לבית ולרכב 2500 + Canon A85 + lexar 128 mb סה"כ- 1,470.00¤ ולאחר מיכן "בניתי" שילוש משודרג באותו מחיר- דיל מורכב: מטען GP PowerBank Travel 2100 -מחיר: ¤ 155.00 Canon A85 Canon PowerShot -מחיר: ¤ 1,175.00 San-Disk CompactFlash 256MB -מחיר: ¤ 139.00 סה"כ 1,469.00 ¤ עכשיו ההיתלבטות שלי עם ללכת על הדיל המוכן- בשקל אחד יותר יקר ( ;D),בא עם סוללות יותר חזקות (אבל יצרן לא מוכר),זיכרון בעל נפח יותר קטן + בונוס תיק. או על הדיל השני-שעם סוללות יותר חלשות,זכרון יותר גדול,ובלי תיק. מה דעתכם בעניין,תוכ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-