צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אז נלך לפי השאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ ואם ממש כדאי אז אפשר לחרוג עד ל300$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם ביום וגם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא יהיה שימוש בחצובה. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? היו ברשותי 2 מצלמות, כאשר במצלמה הנוכחית מאוד חסר לי המסך הנשלף שהיה לי במצלמה הראשונה (שנשברה..). * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מ…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-2000, אפשר לסטות קצת. כרטיס זיכרון כבר יש לי. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני לא כל כך בטוח, משהו שאפשר להשתמש גם לצילום יומיומי וגם לצילום "אומנותי" יותר. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בלי פלאש חיצוני, רק מובנה. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? גם חצובה אני לא מתכוון לקנות. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? :-\ לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? :-\ הפריע לי במצלמה הקודמת מעט מדי זום ויותר מדי…
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכרתי לאחרונה את ה CANON S70 המצויינת ששימשה אותי נאמנה ב-4 שנים האחרונות, כעת עלי למצוא תחלופה ראויה, איני מחפש מצלמת SLR מטורפת אך חשוב לי לקנות משהו חובבני ברמה גבוהה ושיתן לי תמונות טובות, באשר לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 2300 ש"ח - רוצה כרטיס 4GB וסוללה אחת מספיקה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? רוב הצילום יהיה בחוץ, אני מטייל הרבה, מצלם נופים ופעילויות חוץ בעיקר, אני טס השנה לניו זילנד וחשוב לי לחזור עם תמונות ראויות! האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא בטו…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אחרי שקראתי בפורום ובאינטרנט די נסגרתי שה- F100FD היא המצלמה שמתאימה לי, אבל אתמול שמתי לב שכאן: http://www.dpreview.com/reviews/Q408premiumgroup/page11.asp כאשר השוו את המצלמות בצילום במקום סגור ה- FUJI בחרה מסיבה כלשהי לצלם ב- ISO 800, הרבה מעבר לאחרות, וניתן לראות שהתמונה של הקנון יותר איכותית במקרה הזה. אני אשמח לשמוע מנסיון של בעלי המצלמה אם באמת היא בוחרת מראש ISO גבוה כל כך במצבים של אור מעומעם. אני יודע שהיתרון הגדול שלה הוא בצילומים מסוג זה, אבל התמונה הזו משכה את תשומת הלב שלי, במיוחד לאור התוצאות הטובות בצילום ב- ISO נמוך בהרבה.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניקון הכריזה על ה-Nikon D5000 DSLR החדשה! מדובר בדגם ביניים בין D60 ל-D90 והמחיר המשואר הוא כ-700 דולר למצלמה יש צילום וידאו באיכות 720P ומסך מפרקי (אני לא זוכר משהו כזה בניקון לפני כן..) תהנו: hands-on preview of the Nikon D5000
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמונה של מפל הבניאס ועוד שתי חשיפות ארוכות(בשעות החושך) של נהר הירדן מתחת לגשר של קיבוץ הגושרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישה של חצובה שאני מתכנן בקרוב. אני מחפש חצובה לצילום גולשים, ככה שאני אצטרך למקם אותה בתנאים לא קלים, רוחות, חול, ואולי עמידה על סלעים לפעמים יהיו מכשולים לא קלים עבורה המשקל שלה הוא לא הפקטור הכי חשוב כי לרוב אני אסע ברכב לים, אבל אם בעתיד ארצה לטייל איתה זה יהיה יעיל אם היא תהיה ניידת. מעולם לא היתה לי חצובה והידע שלי הוא מועט מאוד בנושא, אז אם יש נושאים שאני מפספס בקריטריונים אתם יכולים לשאול את השאלות במקומי ואני אענה. אגב, מה טווח המחירים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפטית שמיועדת לצילום בטיולים (נוסע עוד חודש לד. אמריקה). עניתי על השאלון באופן מפורט אשמח לקבל המלצות למצלמה לפי צרכי, תודה מראש, יואב. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700-1,000 ש"ח לכל הפריטים. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מתכוון לצלם בעיקר נופים ואנשים במגוון תנאי תאורה (גם בתנאי תאורה קשים). האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אח…
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אחרי שאספתי את ה70-300 החמודה להפליא שהזמנתי הלכתי לצלם אנשים אקראיים, ובלי לשם לב צילמתי סלברטאי יושב בבית קפה עם מישהי אחרת מזו שאיתה הוא אמור להיות. כשהורדתי את התמונות למחשב, חברה שלי הציעה לנסות למכור את התמונה לאיזה צהובון. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה ומה המחירים של תמונות כאלה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, הגעתי ממש לסוף הזמן שנשאר לי להסגר על מצלמה לטיול ארוך למדי.. אני מחפש מצלמה שתהיה טובה לצילום תמונות במהלך כל הטיול (בכל סיטואציה שרק אתם חושבים עליה) אני לא מקצועי בצורה מיוחדת בצילום, אבל זה לא אומר שחייבים לקחת מצלמת P&S בכל מקרה, אני חשבתי על אחת מהשלוש הנ"ל: Lumix DMC-ZS3 Wide-Angle 25mm Lens/AVCHD Lite LUMIX DMC-LX3 Digital Camera with 10.1 MP/24mm Wide-Angle Lens Olympus Evolt E520 Digital SLR 2-Lens Kit with 14-42mm & 40-150mm Lenses אני מודע ליתרונות/חסרונות של כל מצלמה ואני מחפש את חוות דעתכם (התקציב כרגע לא בעיה) לוידאו אין מבחינתי יתרון.. (אבל אני לא אקח את ה-ZS1 כשיש את ה-ZS3 בעוד 50 דולר)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור שום העדפה אחרת מלבד איכות תמונה הגבוהה ביותר שאפשר למצוא במחיר זה.שמעתי הרבה על canon a590 אבל אם יש מצלמה יותר איכותית עד 800 אשמח לקבל הצעתכם.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה סופר קומפקטית שנותנת פלט איכותי לצילומי רחוב (כמה שיותר קטנה וחשאית) * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1200ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום רחוב בלבד. בעיקר באור יום אך יתכן גם אחה"צ * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בין היתר, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-6…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את המצלמה של פנסוניק FZ28 . עכשיו אני מחפש עדשה תוספת (teleconversion) ואני לא מוצא ... מצאתי שלושה חברות שונות ב-EBAY ואחת מהם היא של Opteka , אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי שזה לא מומלץ בגרוש. אז אם מישהו מכיר בארץ או בחו"ל ויכול להמליץ לי אשמח מאוד .
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800ש"ח, אם קריטי אז אפשר לחרוג קצת # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ממש לא אכפת לי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ברשותי מצלמה מסוג Canon Power Shot SX100IS,יש לי כרטיס 4 ג'יגה מסוג SanDisk SDHC Card (2) בצבע כחול כהה. בתום לב עשיתי FORMAT (דרך המצלמה) לכרטיס ומחקתי 450 מגה של תמונות כלומר בערך 150 תמונות? בכל אופן אמרו לי שאפשרי לשחזר וכמובן שלא לצלם כלום על הכרטיס זכרון. יש חנות ברמת גן שדורשת 180 שקל לבצע שחזור,יקר מדי לא? מישהו יכול לעזור לי? תמונות מטיול מחלקתי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מילאתי את השאלון על מנת לתת לכם(המומחים) הכוונה מדויקת לצרכים של אחותי : # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום בתוך הבית,קצת תמונות לילה ואפשרות לתמונות נופים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך,…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1000 שקל, יש חיה כזאת בארץ ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החנויות הן https://www.photo4less.com/default.htm photo4less בניו יורק. ו http://www.us1photo.com/catalog/index.php us1photo בניו ג'רזי. רציתי לדעת אם מישהו כאן בפורום קנה מהן ציוד? מכיר אותן? שמע עליהן דברים לא טובים או טובים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצלמת הווידאו הדיגיטלית מקליטה ב HD בקצב של 24 מגה לשניה, הקובץ שנוצר הוא m2ts שנפח של כ 10 ג'יגה לשעת הקלטה. (אני מעוניין לצלם באיכות הגבוהה ביותר) 1. במידה ואני מעוניין לשמור את הסרטים ללא פגיעה באיכות, אלו הנפחים שאני צריך להתחשב בהם, בבואי לרכוש דיסק קשיח לגיבויים ? לקחת בחשבון 10 ג'יגה לשעה, או שניתן להמיר לפורמט אחר, אך ללא איבוד איכות ? 2. המצלמה היא NTSC, האם ב HD לחלוטין אין חשיבות בבחינת הטלויזיה ? (קראתי שיש גם פלזמות / LCD מעטות שתומכות רק ב PAL ואינן מולטיסיסטם) 3. יש בכלל על מה לדבר, במידה ואני מעוניין להמיר לפורמט שיכנס ב DVD, להצגה ב DVD בסלון (כאשר אין מדיה סנטר / סטרימר / את המצלמה איתי) מבלי לאבד יותר מידי איכות ? עקרוני ב DVD אני יכול להכניס חצי שעה של…
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים, אנשים, בכל מצבי התאורה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחותי מתכננת לנסוע לטיול בחו"ל ורוצה לצלם שם מצלמה טובה יותר מאשר ה-Nikon L1 שיש לנו כרגע - עדשה צרה מאוד של 36מ"מ, צריך להתרחק אחורה כמה צעדים כדי להכניס את כל הנוף לתמונה ובנוסף יש מריחות תמונה בעת צילום ללא חצובה. היא לא סגורה על עצמה אם היא מעדיפה מצלמת זום או קומפקטית - הכי חשוב שיהיה שיפור משמעותי באיכות. היא מעדיפה שתהיה אפשרות לעשות תמונה פנורמית, אבל לא חובה תקציב עד 1600 שח. צילום נוף, בעיקר ביום, אם יתאים ללילה עוד יותר טוב, ללא פלאש חיצוני. שימוש בחצובה - לא בטוח - עיקר הצילום יהיה בהחזקה ביד. טווח עדשה הוא חשוב בשבל צילום תמונות נוף. המשקל גם - לא יותר מדי כבד בגלל שזה לטיול. האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא ממש פשוט התעניינתי בכמה דגמים של פוג'י ושל פנס…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איזו מהמצלמות עדיפה מהשתיים? וידאו קצת פחות חשוב לי, צילום בחושך וזום חשוב אבל מה שיותר חשוב לי זה: תפעול נוח של המצלמה, תמונות איכותיות על מצב אוטומטי, מהירות המצלמה(צילום מהיר, זמן המתנה נמוך בין תמונה לתמונה), וסוללה חזקה... ובכללי תפרטו מה אתם חושבים על שתיהם, ועל מי משתיהם הייתם הולכים. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-