צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
התמונה בקישור הנ'ל: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1010&message=23907767 חוץ מזה קיבלתי לTX1 סוף סוף כרטיס 8 ג'יגה CLASS-6 של קינגסטון שמאפשר לי לצלם וידיאו (באיכות והרזולוציה הכי טובה) 56 דקות ואני שמח וטוב לי
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מנסה לסגור דיל על הניקון D80 כרגע ואני מנסה לברר לגבי עדשות טובות אופציונליות בשבילה, אשמח לחוות דעת, אני רוצה להתחיל כרגע מה 18-70 אבל עניין אותי לדעת אם יש עדשות יותר אטרקטיביות בשוק כרגע... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי חבר'ה היום קניתי את המצלמה הנ"ל וההתרשמות הראשונית ממנה היא טובה אבל התחלתי לצלם ולהגיד את האמת התאכזבתי מאד מאיכות התמונות שיצאו לי ממנה. עכשיו כרגע המצלמה עומדת על AUTO, אבל ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות הידניות שלא הניבו תוצאות טובות מהAUTO. האיכות עומדת על 6M N, ז"א NORMAL. עוד לא ניסיתי FINE, אבל עם כרטיס של 2GB אני מקבל הערכה שיכנסו בערך 680 תמונות, מה שאומר גודל תמונה מטורף. הנה כמה דוגמאות של הטשטוש\גרעינות\מריחה (אם אפשר לקרוא לזה מריחה) שאני מקבל בתמונות: *אני יודע שבתמונה השניה לא מופיע תצוגה מקדימה, אבל התמונה בלינק עובדת. הנה עוד תמונה, שיצאה קצת יותר טוב, אבל עדיין לא ממש לטעמי. מה יכול לגרום לזה? אני עושה משהו לא נכון? משהו מוגדר לא נכון? כל ש…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. מקווה שהגעתי למקום הנכון... במידה ולא אשמח אם תוכלו לכוון אותי. קודם כל, אני יודע שזה "צילום דיגיטלי", אבל זה המקום היחיד פה שנראה לי מתאים לבעיה שלי באתר... אז ככה: הגיעה לרשותי מצלמה של ידידה שלי מדגם ELMO super 110. היא קנתה אותה לפני כ-30 שנה ועשתה קצת סדר ובמקרה מצאה אותי והחליטה למכור וכאן אני נכנסתי לתמונה. המצלמה במצב חדש (!!) מעולם לא השתמשו בה, אפילו ארבעת סוללות ה-AA שהגיעו איתה עדיין אטומות וסגורות באריזה המקורית שלהן. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אולי איכשהו במכירה או לכוון אותי למקום טוב למכור וגם להגיד לי כמה בערך היא שווה היום? חשוב לציין שזה מוצר לאספנים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
הגיע אלי פילךטר IR וקימבנתי חיבור לRICOH R6 וזה מה שיצא: איזה הגדרות אני צרי ךלשנות כדי שזה יצא יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם... אני רוצה להתחיל ללמוד על מלמות ולהכנס לתחום הזה של התמונות האומנתיות וכל אלה מישו יכול להביא מדריך ?? או משו שיעזור להבין יותר canon a710 תספיק למתחיל כמוני??? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של canon ושאני מפעיל אותה הכל טוב ורואים דרך המסך את התמונה שאני רוצה לצלם אבל ברגע שאני מצלם התמונה יוצאת עם מלא קווים לבנים שמסתירים את התמונה למרות שלפני זה במסך ראו טוב אז זה לא בעיה בעדשה.. עכשיו השאלה שלי היא מה יכולה להיות התקלה ואם בכלל כדי לתקן אותה או שכבר עדיף לקנות חדשה..? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הCANON הזו בתור מצלמה ראשונה שתתן לי גם אופציות ידניות וגם אוטו' טוב, ראיתי לאחרונה כל מיני אפקטים מגניבים שעושים בלילה עם פנסים, האם המצלמה הזו מסוגלת לצלם סוג כזה של תמונות באיכות טובה ? או שאתם בכלל ממליצים על מצלמה אחרת אני גם אשמח להצעות עד 1600 ש"ח המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, טיולים, וכו.. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית / דמוי SLR עם מייצב תמונה וזום אופטי לפחות X6... ושיהיה בסביבות ה6 מגה פיקסל ומעלה... מה אתם אומרים על הA710? ועוד שאלה - מה ז"א IS?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
השירות הנ"ל נסגר,למי שיש שם תמונות הם נותנים אפשרות להעביר את התמונות לספק אחר,לצומת ליבכם. מי שלא יעביר עד התאריך הנ"ל יאבד את כול התמונות . http://closing.photos.yahoo.com/
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על התמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מי יותר טובה מכל הבחינות ? Casio Exilim EX-Z600 או canon A550 .
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה אומרים ?< סירטון של החתולה השניה שלי http://www.youtube.com/watch?v=VHuOc_ninkc
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה S6500, עם כרטיס FUJI 2GB. הייתי היום בהופעה של מגהדת', וצילמתי קרוב ל-600 תמונות עם שני סרטונים קצרים, ומתוכם מחקתי בטעות תמונה אחת שאני רוצה לשחזר. השאלה היא, אפשרי לשחזר תמונה שנמחקה, עם תוכנות מתאימות, בלי קורא כרטיסים? כי המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון באופן ישיר... עריכה: צילמתי במצב לילה אני חושב, שמצלם שתי תמונות ברציפות, אחת מוארת והשנייה לא. אני מחקתי את התמונה המוארת, ונשארה הגרסה השרופה והפחות חדה. אפשר אולי לסדר אותה בפוטושופ, אם השחזור לא מצליח?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
-
אני יודע שמישהו יקפוץ ויאמר לי לעשות חיפוש כי "יש 100,000 ת'ראדים על הנושא" אבל אני רוצה שיענו לי על השאלות שלי ולא על מה שאחרים שאלו. טוב אז ככה, התקציב הוא 1500-1600 שקל אני מתאר לעצמי. אני רוצה מצלמה כי אני מאוד נמשך לתחום, כרגע המצלמה המשפחתית היא Canon A80 ואני רוצה עכשיו מצלמה "רצינית" לעצמי שאני יוכל להתקדם איתה. דרישות שלי מהמצלמה: גודל לא משנה. איכות תמונה הכי חשובה לי. וזהו אין הרבה דרישות בכללי. אז מה שהבתי שמומלץ עד עכשיו הם ה: FUJI S6500 וה- Canon s3 עכשיו מי מהם יותר טובה? אני נוטה יותר לכיוון של הפוג'י בגלל העדשה הרחבה. תודה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, אני ממש לא בקטע של צילום אבל קרובים שלא ראיתי דיי הרבה זמן מגיעים לביקור עוד שבוע והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג מהמצלמה של הפילם העתיקה שלי. אני צריך מצלמה פשוטה לתפעול (לא חייבת להיות ממש פשוטה - Idiot Proof) עם איכות תמונה טובה עד כמה שאפשר לתקציב. השימוש המתוכנן כרגע זה צילום של הנסיעה המשותפת שלנו לאילת וסתם צילומי משפחה, אולי קצת חומרה שאני הולך להציע למכירה בקרוב. שום דבר מיוחד ממש. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ולהשאר קרוב יותר ל-800, אבל אפשר להגיע עד לאלף אם זה באמת שווה את התוספת. כמובן שהתקציב צריך לכלול ציוד נלווה, כגון כ.זכרון של 1-2GB, אני מניח שיספיקו מעל ומעבר. יש לי 4 סוללות נטענות 1600mAh של GPT, האם כדאי להשקיע ולקנות חדשות של 2300 או 2500? כרגע …
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://boren.sent.com/photography/articles/Lens-quality
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מהאתר של פיוג'י, ולא התווסף לי שום כונן נייד במחשב שלי. אני משתגע אני מעל 4 שעות מחפש באינטרנט חומר על איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב. מה שיש באתר של פיוג'י זה רק עדכונים לתוכנה finepix, איך אני יוכל לראות את התמונות שצילמתי ולהוריד אותם למחשב??? ניסיתי תוכנות כמו Picasa2 , ExifPro 1.0, Exif Viewer אך לחינם, הם לא מזהים בכלל את המצלמה, ומה שמצחיק הוא שיש במאפייני המחשב שלי, תחת קטגוריית התקניי הדמייה את השורה אני חושב שאני צריך את התוכנה FinePix Viewer , רק מאיפה אני משיג אותה? הפכתי את האינטרנט אנא מכם עיזרו לי. תמונה שהמצלמה מותקנת. תמונה מתוך Picasa2 זה חשוב לי חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-