צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מישהו שאני מכיר מוכר ב-60 ש"ח ואני יכול להוריד את המחיר. כמה איכותית אמורה להיות התמונה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
התמונה האחרונה עם הספר היא מחווה להרבה תמונות דומות. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מצלמת וידאו בעיקר (שתיהייה כמובן גם אפשרות לסטילס) בעיקר לצילום ארועים משפחתיים, טיולים, נופים וכו... לא חייב איכות HD שיהייה אפשר לצלם גם בחושך שיהייה משך חיי סוללה ארוכים (שעתיים ומעלה, יש דבר כזה?) כל המלצה תתקבל בברכה תודה!
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז קניתי מצלמה (S6500, יש כבוד ) בכל מקרה אני רוצה לקנות לה איזה כרטיס זכרון...בגלל שאני מצלם דיי הרבה תמונות אז אני מעדיף כרטיס של גיגה.... אני מעדיף שהמחיר לא יעלה על 250 שקל.... אני צריך כרטיס טוב שלא יהיה איטי וישגע אותי...אני לא ממש מכיר חברות והכל אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד... אהה ובאמת יש הבדל משמעותי בין המהירות 133 או 60 וכל אלה? תמליצו לי בבקשה על כרטיס זכרון טוב של גיגה לפי הדרישות שלי.. http://www.zap.co.il/c-C-FlashMemory תודה...
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מתוך גיחה קצרה שעשיתי לאשדוד הערב, חבל שלא היתה עלי החצובה... :-\
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
-
בסך הכל התקציב מתאים לי, וכן האביזרים אשר מסופקים בהצעה הזאת בוואלה די טובים ומספקים. אני מעוניין במצלמה סופר קומפקטית. אם יש לכם המלצה למצלמה סופר קומפקטית בעוד קצת כסף אשמח לשמוע. קישור להצעה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EWZ70
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
השבוע קניתי בשעה טובה מצלמה חדשה (Fuji s9500) שתחליף את המצלמה ה"ישנה" שלי (עד כמה שאפשר לקרוא לה ככה), עניין של דרישות צילום שהשתנו. בכל מקרה, תוך כדי ניקוי ההארד-דיסק מתמונות ישנות, נתקלתי בתמונות שצלמתי דיי מזמן ב-Minolta s414 (שאני מעביר בירושה להורים שלי). קיצר, במקור תמונות צבע, הפיכה לשחור לבן+תיקוני חשיפה קטנים עם Adobe Lightroom (אגב, הבטא שלה חופשית באתר של אדובי, שווה בדיקה). מקווה שהתמונות יופיעו, מקסימום הן בפליקר. http://www.flickr.com/photos/13709556@N00/
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בסוף החודש הבא וחשבתי על לקנות לה מצלמה דיגטלית. יש מצלמות טובות בסכום של 700-1000 שקל?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
זו אמורה להיות מצלמה למשפחה, אנחנו לא צלמים גדולים אבל בכל זאת רוצים מצלמה שתציג תוצאות טובות. בלי לשלול אפשרויות מתקדמות, אנחנו לא מתכוונים לצלם על Auto כל הזמן.. אם עוד אפשר להכניס כרטיס זכרון או כל ציוד אחר למצלמה במחיר כזה זה יהיה מצויין.. תודה רבה! עריכה: מה אתם אומרים על המצלמה הזאת?: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=382&cID=33&c=244547
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה במחיר של בערך 700-800 ש"ח (אני יכול להוסיף מעט, אם זה ממש שווה את זה). המצלמה שאני רוצה צריכה להיות דקה כי אני רוצה לסחוב אותה איתי תמיד בתוך הכיס. אני לא מבין בצילום הרבה ולכן אשמח לקבל המלצות מהמומחים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! אני שם לב שהפורום מלא בכמה דיונים דומים לתקציב הזה. ועל כן אני מבין שההמלצה בתקציב של 500 -600 ש"ח היא עבור המצלמה A490 או הA3000. מספר שאלות מעבר לטופס: - אשמח לדעת האם ניתן לצלם גם וידאו עם המצלמות הללו - אם לא אשמח לקבל המלצה למצלמה שיכולה גם לצלם וידאו כל עוד אין פגיעה באיכות. - ראיתי מצלמות שמצלמות באיכות HD בתקציב של סביב ה700 ש"ח. האם לא כדאי לרכוש מצלמה שיודעת לצלם וידאו בתקציב הזה ושגם כנראה יודעת לצלם סטילס? - כמה תמונות בערך אוכל לצלם עם הכ"ז שמגיע עם המצלמות המומלצות הללו ?. - תודה רבה מקרב לב, אני יודע שרוב המומחים ודאי עייפים מהשאלות הללו אך זוהי החלטה חשובה עבורי ועבור הוריי ואשמח אם תוכלו בכל זאת לסייע. תודה! כדי להקל על קריאת התשובות, אנא כתו…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עלה נושא, האם כדאי לקנות מצלמה מחודשת או חדשה? מהי מצלמה מחודשת? 1. מצלמה חדשה שהוחזרה לחנות (לא עמדו בזמן אספקה, לא המוצר שביקשו, הלקוח התחרט) 2. מצלמה שהתקלקלה וחזרה מתיקון 3. מצלמה שזוהתה כפגומה עוד במפעל, עברה תיקונים ונמכרה 4. מצלמה שנרכשה מספק שמתקן מצלמות ומוכר אותם לחנויות יתרונות 1. מצלמה במחיר זול משמעותי מהמחיר של חדשה. אפשר לקנות מוצר שלא עומד בתקציב שלך ולא היית מסוגל לקנות בצורה אחרת. 2. לפעמים המצלמה היא חדשה ותקינה לחלוטין חסרונות 1. הוצאה של אלפי שקלים על מוצר שהוא סה"כ משומש ועתידו לא ידוע 2. עבר לא ידוע - למרות שהיא תקינה. היית קונה מצלמה שנפלה לים? שמישהו התעצבן וזרק אותה על קיר? 3. קניה של מצלמה שאולי יש לה תקלה כרונית (כלומר לא תיקנו אותה או חשבו שת…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ידידה שלי ביקשה ממני לברר לה בקשר למצלמת וידאו דיגיטלית איכותית ואמינה ככל האפשר בטווח מחירים של 3-3.5K על מה תמליצו? חשבתי על זה.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישת מצלמה דיגיטלית ושמתי עיני על Panasonic TZ10, אותה ניתן למצוא ב- ZAP ניתן למצוא אותה במחיר של, לכל הפחות 1,299 ש"ח. שמתי לב כי קיימת מצלמה דומה, במחיר של 1,099 ש"ח, דגם TZ8 של Panasonic וכי ההבדלים ביניהם לא נראים משמעותיים לפי הטבלה הזו. אלו ההבדלים הנראים שם: - ב- TZ10 יש gps, אין לי צורך בכך. - ב- TZ10 אין face detection (דווקא יתרון ל- TZ8 הזולה יותר). - ב- TZ10 גודל המסך הוא 3 אינץ' לעומת 2.7 ב- TZ8. - ב- TZ10 יותר צבעים במסך (460,000 לעומת 230,000 ב- TZ8). - ב- TZ10 פחות זיכרון פנימי (15 מגה לעומת 40 מגה ב- TZ8). כל השאר נראה זהה. אם כך, ההבדל של 200 ש"ח עבורי יותר קריטי מאשר ההבדלים שציינתי. אך מאוד אשמח לשמוע האם קיימים הבדלים נוספים בין …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
במצלמות הישנות אני מבין מספיק אבל כנראה שצריך ללמוד הכל מחדש. אני רוצה לקנות מצלמה לצריכים ביתיים רק עבור תמונות STILL כי יש לי כבר מצלמה וידאו דיגיטלי (דרך הגב אני מוציא תמונות STILL סבירות מתוך הסרט אבל הם לא ממש איכותיות) בעיקרון לא הייתי זורק סתם כסף, אז הייתי הולך על מצלמה מתחת ל-1000 ש"ח, אולי פחות (אלה אם תגידו שלא לא שווה לקנות במחיר הזה) אז להלן השאלות: 1. האם יש חשיבות לסוג כרטיס הזיכרות (על הגודל אני מבין אבל ראיתי שיש הרבה סוגים...) אני שואל על האיכות והמחיר שלהם ) 2. האם מצלמות של 2 מיחיון מגה פיקסל מספיק טובות או צריך יותר 3. האם המותג חשוב - אז מה הכי כדאי במחיר הכי סביר (מצלמה וידאו לדוגמה קניתי SAMSUNG שהיה ב-30% זולה יותר מ-SONY ותאמינו לי שהי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן רבותיי, אני מעוניין במצלמה לדרום אמריקה עד 1000 שח. בוא נגיד ש 100-200 שח למעלה זה ממש לא הבעיה. קראתי על המצלמה IXUS75Canon פה שהיא טובה ומומלצת. גם המחיר סבבה אני רק מפחד מהבטריה...לא עדיף מצלמה עם בטריות AA? לכמה זמן מספיקה הבטריה המיוחדת של המצלמה? ובכלל מה ההבדל? מה עדיף בהתחשב בזה שאני נוסע לטיול ולא יהיה קרוב לחשמל מספר ימים? תודה חבר'ה, אלחנן.
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מוזר שייש הפרש של 20 שקל בין שני המצלמות אולי הדגם z6 לא הכי טוב אם מישהוא מכיר את העניין וממליץ על משהוא ? תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-