צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה זה מגה פיקסל או פיקסל אני יודע שזה משהו בחידיות או שמהו כזה אפשר הסבר יותר מפורט (לא מאמר באנגלית בבקשה) עם אפשר אני חדש בזה ולא מבין בגרוש (כמה דברים כללים בלחץ)??
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם! צילמתי במסיבה עם מצלמה EOS300 לא דיגיטלית . פילם ראשון הכל היה בסדר,הפלאש עבד פיקס. בפילם השני התחילו הצרות א) נעלם הפלאש. ב) כשלחצתי על הכפתור לצלם ,נשמע "טליק" כמין נעילת צמצם וראיתי חושך,והמצלמה נכנסת למצב כבוי. כאשר הייתי לוחץ שוב על כפתור הצילום,היא נדלקת ומספר התמונה יורד. מאוד אשמח אם תאירו את עיניי מה אירע כאן? האם יש סיכוי שאכן יהיו תמונות על אף תופעה זו? המון תודה! אני מאוד לחוץ!
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אני לא יודע איזה כידי לי חשבתי אל Canon PowerShot A620 או Canon PowerShot A700 אבל אני לא יודע בדיוק (אני מעדיף בסביבות 1000-1500)
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה? האם הזיכרונות שלה טובים? קניתי 1 GB עם אחרויות לכל החיים... האם זה היה שווה?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי מצלמה חדשה היום ווהייתי רוצה לקבל עלייה ביקורות עם אפשר או הסבר בבקשה על פונקציות מיוחדות וכל מיני כאלה המצלמה היא olympus מדגם fe-140 6.0 מגה פיקסל הנה תמונות שלה: http://img.clubic.com/photo/015E000000220687.jpg http://www.digitalcamerareview.com/assets/5385.jpg בתודה איתי.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=183345 ראו הוזהרתם!
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
התקציב של הוא עד 2000 ש"ח וזה צריך להיות כולל כרטיס 512MB גודל המצלמה זו לא מגבלה וחשוב לי שיהייה לה זום אופטי גדול ויכולת להוציא תמונות טובות בתנאי תאורה ירודים בלי פלאש חשבתי על Fujifilm Finepix S5600 על מה אתם ממליצים?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חריגה קטנה אפשרית, לא מבין בזה הרבה אני מניח שיש בעייה של צילום במצבי לילה... רק לא JVC יש לי אחת בארון לא מרוצה בכלל. אנא עזרתכם המקצועית...
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
תמונה חביבה בחשיפה ארוכה שצילמתי עוד עם ה-S50 הישנה שלי, לפני כשנתיים. צולם בפארק רמת-גן (גני יהושע).
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
לפני תקופה של בערך שבוע קניתי לי מצלמה חדשה s9500 והשבוע (כמו כל החודש האחרון) היתי בעזה והנה אחת התמונות שצלמתי וזו הפעם הראשונה שהתמונה יוצאת בדיוק כמו שאני רציתי שהיא תצא נראה לי שזה יותר מזל אבל תנו לי להתלהב
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
איך על אותה מצלמה, בעיקר ברפלקסיות דיגטליות יכול להיות הבדלים בעלויות של למעלה מ 1000 שקל בזאפ עקב חוקי הפורום לא אביא דוגמאות אבל כולם יכולים להכנס ולראות. האם כל אותם זולים לא נותנים אחריות אמיתית, למרות שהם טוענים שזו אחריות יבואן לכל דבר והם רק מסתפקים ברווח נמוך יותר? מי צודק תודה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מצלמה : LZ3 של PANASONIC לא ערכתי אף אחת מהתמונות (חוץ מגודל) למרות שחלק לא יזיק להן עריכה. כל התמונות צולמו באוטו' חוץ מכמה בודדות (במקרה כזה אני ירשום מעל התמונה). הלכתי לטיול בלי חצובה (לא יודע למה עשיתי את זה). אבנים יפות שראינו על החוף (מאקרו) המלון מבחוץ (צילום לילה + חשיפה הכי ארוכה שאפשר במצלמה) המסדרון בקומה שלנו במלון (חשיפה ארוכה) כד שהיה בלובי של המלון (ISO 400) כד אחר שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) כד שלישי שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) הכניסה לעיר העתיקה (שלהם) השטח שמיסביב לעיר העתיקה חלקים מהחומה של העיר יונים בעיר העתיקה בית הכנסת הישן מאוחר יותר אני אוסיף עוד תמונות.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מצלמה... ומבקש את עצותיכם. חשוב לי שהיא תיהיה קטנה (קוראים לזה בזאפ "קומפקטית במיוחד") ושזמן תגובה שיהיה מהיר ושהיא תיהיה 3-5 מגפיקסל לא צריך יותר מיותר בשבילי בעיקרון היא לשימוש ביתי רגיל + טיולים , אז שלא תיהיה רגישה 'מידיי'. ושיהיה לה מינימום שנתיים אחריות (מאוד חשוב לי , מתוך ניסיון אישי) אשמח לשמוע עצות גם איפה לקנות , וכל דבר אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש עוד הרבה כאלה העלתי בנתיים רק אחת שאהבתי בגלל המטוס שנמרח הייתי מוגבל בזוית של הצילום כי עוד אין לי חצובה אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב (זום אופטי X11)
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
השבוע קניתי בשעה טובה מצלמה חדשה (Fuji s9500) שתחליף את המצלמה ה"ישנה" שלי (עד כמה שאפשר לקרוא לה ככה), עניין של דרישות צילום שהשתנו. בכל מקרה, תוך כדי ניקוי ההארד-דיסק מתמונות ישנות, נתקלתי בתמונות שצלמתי דיי מזמן ב-Minolta s414 (שאני מעביר בירושה להורים שלי). קיצר, במקור תמונות צבע, הפיכה לשחור לבן+תיקוני חשיפה קטנים עם Adobe Lightroom (אגב, הבטא שלה חופשית באתר של אדובי, שווה בדיקה). מקווה שהתמונות יופיעו, מקסימום הן בפליקר. http://www.flickr.com/photos/13709556@N00/
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איך מצלמים תמונה כזאת, בלילה בלי פלאש? התמונה: www.dailydigitalphoto.com/cgi-bin/potd/potd.pl?day=9&month=7&year=2006
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-