עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by eli33,

צולם עם K800I אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים לצילום פרחים מקרוב ..חוץ מכמובן לצלם במצב מאקרו(בין היתר מאיזה מרחק לצלם במאקרו וכו') צילמתי עוד מה תמונות של עוד כמה פרחים.. אבל הם יצאו גרועות זאתי יצאה הכי טובה..לכן אני מבקש את הטיפים שלכם .. תודה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  2. שתי המצלמות הן מצלמות סופר זום קומפקטיות . היתרונות העיקריים של הפנסוניק הם : עינית קבועה לעומת העינית הנישלפת של סוני שדורשת מינימום 2 פעולות ידניות כדי שהיא מוכנה לפעולה, מה שהופך את השימוש בעינית של לשלוף ולצלם, לפחות אינטואטיבי.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by sagi5,

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by adam_godin,

איזה חיתוך עדיף בעינכם?? אולי משהוא אחר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by Bagheera,

קפצתי לגשר הולכי רגל(שמו בכותרת) קרוב לבית שלי באיזור הרצליה ב' לצלם כמה תמונות לייליות. הגשר עצמו זכה לשיפוץ באחרונה וקיבל תאורה כחולה יפיפה בלילה אם כי לא הצלחתי לתפוס את כל הגשר בגלל התאורה הישירה ששרפה את התמונות מעבר ליכולת השיפוץ, אני אאלץ לחזור ולנסות טכניקה שונה בשביל לצלם את הגשר כיאות(כנראה HDR). בינתיים תפסתי רק חלק קטן מהגשר. עץ צפצפה כחול נשקף מהגשר אמנם אסור להם לנסוע על הגשר אבל רוב רוכבי הקטנועים מצפצפים על השילוט/חוק ועכשיו כמה חשיפות ארוכות של כביש החוף *מידע EXIF זמין בכל התמונות*

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני מתכוון להוריד לאתר אינטרנט תמונות שאני מצלם. יחד עם זאת אני רוצה את התמונות באיכות שאוכל להדפיס בבוא היום.ברשותי מצלמה CANON IXUS SD450 מהי הרזולוציה המומלצת ומה הדחיסה המומלצת מהניסיונות שעשיתי קיבלתי גם 40 KB וגם מעל ל400 KB שום דבר באמצע מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  7. אני מקים מחלקת תיעוד ומדיה בארגון שאני משתייך אליו, המטרה היא להקים מחלקה שמסוגלת להכין סרטונים איכותיים וטובים עם ציוד בסיסי (מדובר בעמותה ללא מטרות רווח). רציתי לדעת איזו מצלמה עדיף לקנות, DSLR או וידיאו? האם שווה להשקיע ב4K? האם יש דגמים מסויימים שהייתם ממליצים עליהם?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by dsane,

איך הדגם הזה תמורת המחיר הנ"ל? http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=DCR-DVD109E&site=odw_en_GB&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=SDH+DVD+Handycam#tab

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by מתן123,

שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  10. מה זה חשיפה ארוכה ? אני יכול לעשות אותה יש לי Minolta Dimage 7i תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. ברשותי מצלמה מסוג Canon Power Shot SX100IS,יש לי כרטיס 4 ג'יגה מסוג SanDisk SDHC Card (2) בצבע כחול כהה. בתום לב עשיתי FORMAT (דרך המצלמה) לכרטיס ומחקתי 450 מגה של תמונות כלומר בערך 150 תמונות? בכל אופן אמרו לי שאפשרי לשחזר וכמובן שלא לצלם כלום על הכרטיס זכרון. יש חנות ברמת גן שדורשת 180 שקל לבצע שחזור,יקר מדי לא? מישהו יכול לעזור לי? תמונות מטיול מחלקתי. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by le011,

התמונות ללא עיבוד ישירות מהמצלמה רק דחיסה כדי להעלות לאתר[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 08:44:12 הינה עוד כמה:[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 08:53:16הינה עוד אחד-[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by udist,

מלבד השימוש במסנן ND ובצמצם סגור, איך ניתן לקבל תמונה לא שרופה בחשיפה ארוכה באור יום?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by PyroGhost,

טוב בעקבות התמונה הזאת שפירסמתי :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175434.0 והתגובות שקיבלתי עליה החלטתי לצלם שוב את המקום, לנסות לתפוס זוויות שונות במקצת, הרי לכם 3 ניסיונות בינתיים : הערות, הארות וכל תגובה יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by shem86,

אהלן חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישה של חצובה שאני מתכנן בקרוב. אני מחפש חצובה לצילום גולשים, ככה שאני אצטרך למקם אותה בתנאים לא קלים, רוחות, חול, ואולי עמידה על סלעים לפעמים יהיו מכשולים לא קלים עבורה המשקל שלה הוא לא הפקטור הכי חשוב כי לרוב אני אסע ברכב לים, אבל אם בעתיד ארצה לטייל איתה זה יהיה יעיל אם היא תהיה ניידת. מעולם לא היתה לי חצובה והידע שלי הוא מועט מאוד בנושא, אז אם יש נושאים שאני מפספס בקריטריונים אתם יכולים לשאול את השאלות במקומי ואני אענה. אגב, מה טווח המחירים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shlomom,

האלבום המלא: http://picasaweb.google.com/shlomo.mizrahi/AkkoOther

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש מצלמה סופר קומפקטית שנותנת פלט איכותי לצילומי רחוב (כמה שיותר קטנה וחשאית) * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1200ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום רחוב בלבד. בעיקר באור יום אך יתכן גם אחה"צ * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בין היתר, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-6…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by aarrek,

שלום, רכשתי מצלמת CANNON 650D - וקיבלתי מחבר עדשה של Sigma 70-300mm , באינטרנט ראיתי במספר מקומות שהעדשה מתאימה למצלמות קנון ואף מתאימה למצלמה זו וגם ל- 600d אך בפועל לא הצלחתי לחבר. מה יכולה להיות הסיבה ? (כרגע יש לי עדשה זמנית). תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  21. ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני (DCR-HC32E) וכשאני מחבר אותה באמצעות כבל firewire המחשב לא מזהה את החיבור. פשוט לא קורה כלום. הדרייבר של 1394 מותקן כראוי. מישהו נתקל בבעיה?

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by tamiravigan,

ביקורות בונות בבקשה

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by ariel-ro,

בהמשך לנושא הארוך שפתחתי לפני שבוע וחצי, יש לי שאלה אחרונה. אח שלי אמר לי שהוא מכיר מישהו שיש לו את הTZ1 של פנסוניק, והוא אמר שהיא רגישה לאבק, האם זה נכון גם לTZ5? ולצערי עוד לא קניתי את המצלמה כי אין במלאי בשום מקום!! נגמר ליורוקום המלאי ועוד לא הגיע, אני מקווה שיהיה לי עד סוכות את המצלמה!!!! תודה מראש אריאל

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by Bagheera,

חבר של ההורים הציע לי להיצטרף לטיסה משדה דוב לשדה תימן וחזרה, כמובן שהיצטרפתי והנה מספר תמונות.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.