עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. איזה מצלמה מבין אלה הכי טובה לפי הבנתכם ? אלה הם דמוי SLR שלפי מה שהבנתי עדיפות . אשמחח להמלצות אחרות אם יש -מצלמה דיגיטלית 4.23 מגה פיקסל FinePix S3100וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל FinePix S3500וFuji -מצלמה דיגיטלית 4 מגה פיקסל Z700 Kodak

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by KKK,

אני שואל בשם חבר: שלום לכולם, קניתי את המצלמה הנ"ל בהונג קונג ויש לי איתה בעיה. כשהגעתי לארץ גיליתי שהאחריות הבינלאומית לא תופסת בארץ ואני צריך לשלם לישפאר על התיקון, הם גם לא מוכנים לשלוח בשבילי את המצלמה לחו"ל גם אם אשלם על השליחה. הבעיה במצלמה היא כזאת: התמונות נהרסות לי בכל מיני צורות שונות אחרי הצילום. בגלל זה עלה החשד שיש לי בעיה בחיישן ccd והתיקון יהיה יקר ומסובך (רק הבדיקה עולה מעל 160 ש"ח) אבל שמתי לב שהתצוגה הראשונית של התמונה (מיד לאחר הצילום) נראית מצויין והתמונה מתקלקלת רק לאחר מכן , זאת אומרת שהתמונה מתקלקלת בזמן ההמרה מהפורמט המקורי לjpg . לדעתי אם הבעיה אכן בהמרה, יש סיכוי סביר שעדכון פירמוואר יפתור את הבעיה. חיפשתי בכל הרשת ולא הצלחתי למצוא פירמוואר,מצאתי…

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by SilverCivic,

אחותי הקטנה , אוהבת לנגן באורגן. TTL צפונה , ו1.4 לחזית. *ביקורת עצמית - הרגל שלה בין הידיים לא קשורה ומפריעה מעט. *הWB נוטה טיפה לוורוד - שלא במכוון אם כי לדעתי מוסיף מעט לתמונה.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  4. אני מנסה לזהות ולא מצליח http://img303.imageshack.us/img303/3401/hqv2.png תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shlomom,

קיבלתי סוף-סוף את ה S9100 שלי. פרטים ותמונות בקרוב. יש לי היום את ה PowerBank I של GP שמטעין סוללות ב 12-19 שעות (כתלות בקיבול) והבחנתי שאם אני הולך לצלם מסיבה בגן (כולל וידאו) - ואח"כ מראה את הסרטונים בולוויזיה וגם מנסה להעביר באותו ערב את כל החומר למחשב - יש לי בעיה רצינית גם עם שני סטים של סוללות. מה גם שאם ארצה לצלם עוד אפילו בבוקר לא יהיה לי סט טעון. לכן אני רוצה להתיעץ לגבי מטען מהיר - רצוי אולי אפילו עם אפשרות טעינה ברכב (למה לא בעצם) - ראיתי שיש ל GP מספר דגמים כאלה אבל יחסית יקרים. האם יש דגמים מומלצים מידע/נסיון אישי אפילו של חברות אחרות? ניסיתי גם לחפש (באינטרנט) את הספק שמתאים למצלמה S9100 - אבל לא ממש מצאתי - האם כדאי לקנות ספק כזה? ואיפה?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by b3ta0,

תמונה שצילמתי... אני צלם חובבן וסתם מצלם... מעוניין ללמוד אך לא בטוח איך http://img164.imageshack.us/img164/8690/bulbap6.jpg ללא אור שמש, בחדר עם נורת... 75 וואט (בתמונה)

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by overload,

יושבת בשקט במוזאון שלי.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by T-Flash,

שלום לכולם לדעתי יש לי בעית עומק שדה במצלמה שלי... למשל התמונה הזאת צולמה עם עומק של F8: שני הפרחים שלא בפוקוס, נמצאים ממש 2 ס'מ מתחת לפרחים שבפוקוס... או התמונה הזאת צולמה עם עומק של F9.5: גם כאן, אותו הסיפור... אותו הדבר קורה כשאני רוצה שהרקע לא יהיה בפוקוס - אני שם עומק של F2.5... אבל קורה שהרקע ברור... אני רואה תמונות שהרקע שלהם ממש מתושתש... מה דעתכם? יש לי בעיה במצלמה?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  9. טוב הרבה זמן לא העליתי תמונות, הגיע הזמן להכניס לפה כמה סטים חדשים שלי (: צולם עם הS9000 ( כמו תמיד... ) במסע קצר שעשיתי עם חבר וידידה לחוף הים בהרצליה.. אשמח לתגובות וביקורות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by overload,

תמונה שאח שלי צילם. עריכה שלי (קרופ, LEVELS, B\W) . [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by tom123,

אז הנה אפשר בלי דימר אולי יצא לי קצת יותר קר משלך P: אבל עדיין רואים.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by eliav-peretz,

מתלבט בין שתי המצלמות וזה די דחוף! תודה למי שיכול לעזור! אם אפשר לציין חסרונות ויתרונות זה יעזור!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. נגיד שאני רוצה פלאש חלש או פלאש הכי חזק, יש דרך לקבוע את זה ?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by pini240,

צולם בפוגי 9500 אשמח לקבל תגובות תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by benor,

פה פעור אני אראה לך מי כאן הבוס מחכים לשופט קובעים את החוקים

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by PyroGhost,

טוב בעקבות התמונה הזאת שפירסמתי :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175434.0 והתגובות שקיבלתי עליה החלטתי לצלם שוב את המקום, לנסות לתפוס זוויות שונות במקצת, הרי לכם 3 ניסיונות בינתיים : הערות, הארות וכל תגובה יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by Chevy,

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. שלום לכולם, כגולש באתר ובפורומים השונים,שמתי לב שבכמה פורומים,דוגמאת פורום תצוגה וגרפיקה,ישנו דיון בסטיקי של "המלצות החודש". חשבתי שבעקבות התרבות דיונים כמו "צריך מצלמה לצילומים משפחתיים עד 1500 ש"ח" שכמובן שוב ושוב התשובה (בעיקר של צ'אבי) היא A610 עם ציוד נלווה,אפשר פשוט לפתוח דיון שיהיה בראש העמוד,שיעסוק במספר קטגוריות ותקציבים (לדוגמא P&S עד 2000 כולל ציוד,DSLR עד 4000 רק גוף וכו') מלווה בהסברים על המוצרים. זה יתרום המון ויחסוך המון דיונים שחוזרים על עצמם. הדיון יתעדכן בכל חודש (במידה ויש צורך במקרה של מוצר חדש),כך שהוא יהיה רלוונטי תמיד. אני מוכן לעזור באירגון הקטגוריות וההסברים,ויהיה נחמד מאוד עם זה יהיה פרוייקט משותף של חברי הפורום. הנה למשל דוגמא לקטגורייה שיכו…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by doker,

שלום רציתי לדעת אם יש אתרים עם תמונות שצילמו ממצלמות כדי שאני יוכל לראות את ההבדל ראיתי באתר הזה dpreview אבל אין שם הרבה מצלמות רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי עוד כמה אתרים תודה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, שתשמש בעיקר לצילום מטוסים, אך לא רק, במחיר של עד 3000 ש"ח. אני משער שאני אצטרך זום אופטי גדול, בשביל המטוסים... תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  21. כתוב לי במדריך שיש מקרופון מובנה אבל בצילום של סרטונים אין קול

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  22. יש למישהו מושג אם פוג'י הולכת להוציא דגם חדש יותר מה S9500? ואם כן אז מתי? אני רוצה לדעת שאם אני יקנה אותה עכשיו אז בעוד כמה חודשים יצא דגם יותר טוב ואני סתם יתבעס

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  23. מצלמה זו זולה יותר מהמצלמה אותו סוג שפועלת בשיטת PAL שאלתי:האם בעת המרה ל PAL האיכות יורדת? תודה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by ברק,

אני יודע שהנושא נטחן אבל לאחר קורס הצילום המהיר של אמדיקי אני אשמח לדעת כמה דברים מה המונח האנגלי לצמצם, אורך חשיפה ואיך אני עושה HDR בקאנון A610 שלי תודה

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  25. היום קניתי את המצלמה החדשה ב980 ש"ח,מחיר סביר לפי מה שראיתי,למרות שאפשר גם למצוא אותו ב750 אבל לא נורא. רציתי לשאול את מי שיש לו את המצלמה הזאת,עד כמה היא באמת טובה?אם אפשר דוגמאות לתמונות טובות שהצליחו להוציא ממנה,איך היא בכלליות? לי היא נראית ממש בסדר...

• 5 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים