עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. באיזור תא פת (פרייסלס אולי?) דיי דחוף לי תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. Started by over,

Shot with PENTAX K100D at 2007-07-25

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  3. חיברתי ממחשב שאין לו את התוכנה ועם כבל שדומה למצלמה שלי(ממצלמה דיגיטלית אחרת..) זה לא עבד. באתי לחבר במחשב שלי שיש בו תוכנה ועכשיו גם אצלי זה לא עובד. רוב הסיכוי שעכשיו זה לא עובד בגלל זה.. מישהו נתקל בזה? ניתן לתיקון? מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  4. Started by Pro_2004,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה של CANON אבל החנות שקרובה לבית שלי אינה מוכרת עם אחריות של "קרט" אלה של MDK האם יש לי מה לחשוש ? מה כוללת האחריות שלהם, מישהוא מכיר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  5. הערות, הארות ותגובות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. לא נראה לי שאני יכל עכשיו לנסות להבין את כל הענינים התכנים ולעשות השוואות בין מצלמות אני רק יכל להגיד שאני רוצה שיהיה נח לאחוז נח לצלם וכמובן מקסימום איכות וזום שאפשר לקבל ב1700 שח (כמובן שגם אמינות בחברה ואחריות) פחות אכפת לי מקטע של שיכלולים ממוחשבים שלא קשורים בצילום עצמו אשמח לקבל המלצות והכוונות איפה ומה כדאי לקנות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by R0tem1,

אני מתכוון לשדרג בקרוב למצלמת SLR ושמתי לב שבeBay יש דילים זולים בצורה מאד משמעותית ביחס לארץ. ברור לי שהמחיר שרשום שם הוא לא המחיר הסופי שיעלה לי ואין אחריות...רציתי לשאול אם מישהו יודע איך הולך כל העניין: צריך לשלם מכס?? מה הסיכונים (יש מצב שהמצלמה בכלל לא תגיע?!) איך שולחים לארץ?? כמה עולה?? תודה

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. מה אני מחפש במצלמה: 1. תוציא תמונות איכותיות גם במקומות סגורים וגם בחוץ עם מינימום הגדרות והתעסקות בפרמטרים שאני לא מעורה בהם. 2. אם דרישה 1 לא סבירה - אז לפחות ששליטה בפרמטרים בסיסיים כמו צמצם, חשיפה ISO וכו' תיהיה פשוטה ומהירה - כלומר במרחק קליק אחד או שניים (מקסימום)... יש לי נסיון רע מקנון a80 שתפעולה ממש גוזל זמן ומוציא את כל החשק... 3. אורך מוקד - עדיפות לנמוך מאשר גבוהה. אפשרות להרכבת עדשה במקרה הצורך - יכול להיות מעניין. 4. לא גדולה מידי - הפורמט של סדרת canon axx הוא טוב מקסימום כמו סדרת הקנון Sx (יענו SLR?) אבל עדיף קטנה יותר - אם אפשר. 5. מעניין אותי לצלם אנשים, נופים וחפצים (גם מאקרו) בתאורה משתנה... צילומים של עצמים מהירים לא נראה לי רלוונטי. 6. תשמש אותי בט…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  9. שלום לכולם, אחרי שכבר סגרתי על איזה מצלמה אני הקנה (CANON A710) , הגיעה הזמן על בחירת חנות/אתר לקנייה ממנו. אני מחפש אתר מקצועי, אמין, וטוב ,ואם אפשר, שלא שוחט במחירים לקנייה ממנו. אתר שמתמחה במצלמות/צילום, ולא אתר שמוכר בין השאר מצלמות, אלה, אתר מקצועי שזה ההתמחות שלו. למישהו יש המלצות לאתר טוב? עדיף מניסיון. שמעתי על www.camer4less.co.il, איך הוא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by eranir,

אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. Started by חננב,

אהלן ! אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש לניקון 3200 שלי שמתישהו תוחלף למצלמה מודרנית יותר. הבעיה היא כזאת: למצלמות חדשות יותר מומלץ זיכרון מהיר (Ultra II) ואני לא יודע אם לניקון שלי הכרטיס יתאים. ההפרש במחיר הוא באמת קטן וברור שעדיף הכרטס המהיר יותר, אבל כמו שאמרתי לא בטוח שהוא יתאים ונורא קשה למצוא אחד במלאי (בראשל"צ לפחות). אני צריך תשובה להיום, אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. נ.ב מדובר בכרטיס SD 1GB ואני לא מתפשר על פחות מ SanDisk. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by over,

Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 סלבדור דלי Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 אלמברה Shot with PENTAX K100D at 2007-07-20 לקראת נחיתה בחופי ספרד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zoman,

חברה אני חייב את המלצתכם על מקומות לצילום בירושלים ,כל המלצה תתקבל בברכה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by J0n1,

איך אפשר להפחית רעש צבעים מתמונה? לדוגמא התמונה הזאת http://img172.imageshack.us/img172/2184/18072007010we2.jpg תודה...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום. אני מחפש מצלמה לצילומים חובבניים. לדוגמא לצלם את הילדים בטיולים, לצלם איזה חפץ או משהו, אני לא מחפש משהו מקצועי עם מאקרו והכל, למרות שאני מאוד אשמח. אני מתאר לעצמי שב500 שקל אי אפשר למצוא משהו חדש, לכן רציתי לדעת על אילו מצלמות אתם ממליצים שאוכל לחפש אפילו יד שניה או משהו. רציתי את הF20 שעלתה פעם 700 שקל אבל עכשיו היא קפצה פתאום ל1000 עריכה: איך הFuji FinePix A400 ? אופס להעביר בבקשה לפורום צילום

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by benor,

אליפות קנדו שלו שנערכה היום בוינגייט. ביקורת עצמית: חשיפה גרועה, מיקום גרוע, חוסר חדות. קצת על קנדו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%95

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by shimon16,

חוץ מ- A710 של canon יש מלמות יותר מומלצות במחיר הזה? אני צריך את זה דיי דחוף אני בצבא ולא רואה את המחשב הרבה זמן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by dor_dru,

אני רוצה לעשות אלבום שהתמונות עוברות בו באופן אוטומטי עם מוזיקה משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. קניתי את המצלמה canon a560 ואני צריך חוברת הוראות העיברית, משהוא יודע מאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני צריך אחת של קנון, כי יש לי הנחה משמעותית. חשבתי על הדגמים PowerShot A560 ו PowerShot A630 מה עדיף? שמתי לב שלכל אחד יש משהו שלשני אין... או אולי יש לכם מצלמה אחרת של קנון שאתם ממליצים עליה... בתקציב של מה שהבאתי, עדיף פחות תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by R0tem1,

צילמתי מסיבה לפני 3 ימים עם הפוג'י 9500S, כל התמונות סובלות מרקע חשוך (אולי אשם בזה גם הטווח הדינאמי של המצלמה), מעומק שדה מאד קטן שמאור בצורה טובה ומגוון צבע לא טבעי. יש לפוג'י חיבור hot shoe ומכיוון שאני במילא חוסך לSLR אמיתית החלטתי לקנות כבר עכשיו את הפלאש שאני במילא הייתי קונה עם המצלמה להתחיל להנות ממנו כבר עכשיו. הבעיה היא שאין לי מושג על מה בכלל אני אמור להסתכל שאני קונה מבזק :s05: התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 שקל, אני כנראה אקנה פנטקס K10D. תודה לעוזרים קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=H-CameraFlash&DB266493=266499

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  23. שלום לכולם, אני הולך לקנות בקרוב את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי (אחרי עידנים שלמים עם פילם) עכשיו, אני חדש לגמרי בכל עולם המצלמות הדיגיטליות, בכל מפרטי המצלמות יש מונחים שאין לי מושג מה משמעותם...כמו- האם המספר בתכונה מסוימת גבוה יותר זה טוב יותר? וכו' רציתי שתעזרו לי לפרש כמה תכונות/פרמטרים במפרטי המצלמות כדי שאני להבין טוב יותר בבחירה של מצלמה איכותית: 1. ה MEGA PIXEL - האם הMP באמת כזה חשוב באיכות התמונה של המצלמה? הבנתי שזה האורךXהגובה של התמונה אבל האם ככל שיש יותר זה יותר טוב? למצלמה שיש 7MP סה"כ, אז אם אני השתמש ב 7/7 הMP שיש לה ,האם איכות/חדות התמונה תיהיה יותר טובה מאשר שימוש רק ב 4-5MP מתוך ה-7 שיש למצלמה? 2. ה-ISO: מה משמעות הפרמטר ה ISO? : ראיתי ש…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by tascam,

FIRMWARE תמיכה RAW ל CANON http://digicanon.narod.ru/rawenabler.htm על אחריותכם בילבד.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברה היום יצאתי עם חברים צילמתי הרבה תמונות עם פלאש והכל פתאום צלימתי תמונה הפלאש פעל והתמונה יצאה בלי פלאש תודה לעוזרים...!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים