עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by arkady,

שלום. עזבו את השאלה שהיה מקודם. שאלה חדשה. Canon A75 VS Minolta Z1 הם באותו תקציב. How Is The Winner? ^^ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by fog,

בתור צלם לא מנוסה רכשתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי - fuji f20 עפ"י המלצות שראיתי בפורום. השימוש העיקרי שלי הוא לצילום אנשים וארועי יומיום ולכן רציתי מצלמה כמה שיותר קומפקטית ומהירה, שאוכל לשים בכיס בכל הזדמנות, ובמחיר נמוך. אני יכול להגיד שלאחר כמה ימי שימוש אני מאוד מרוצה מהמצלמה - איכות מעולה, פונקציונליות טובה, זמן המתנה בין צילום לצילום ועד הדלקת המצלמה נמוך. עם המצלמה רכשתי כרטיס זכרון של 1 ג'יגה שמספיק ל-660 תמונות ברזולוציה הטובה ביותר (6MP) - די והותר לכל שימוש. בקיצור - מצלמה קטנה, סקסית, ואיכותית. אני מאוד מרוצה מהקניה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לקנות פילטר כזה למצלמה שלי NIKON D40. הפילטר יצטרך להתברג על עדשת הקיט 18-55. אני מעוניין להשקיע בו עד 300 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תקציב : כ 3,000 ש"ח / 700$ - 800$ בהתייחסות למחירים בארה"ב, מכיוון שאני לא מוצא שום הצדקה לרכוש מסרטה בעלות כמעט כפולה בארץ. צרכים : מסרטה קומפקטית ונוחה FHD 1080p שמירה בפורמט AVCHD שמירה על גבי דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה) בלבד מנגנון ייצוב אופטי עדיפות ל 3CCD במידה ולא חוגר מהתקציב באופן משמעותי אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפית בתקציב והקריטריונים הנ"ל. שוב תודה על העזרה. עד כה יש לי את ההמלצות הבאות : קנון HG20 (דיסק קשיח 60 ג'יגה) שעולה בארה"ב כ 550$ ובארץ כ 5,000 ש"ח : http://www.bhphotovideo.com/c/product/576009-REG/Canon_3085B001_VIXIA_HG20_AVCHD_Hard.html http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=HG20 קנון HG21 (דיסק קשיח 120 ג'יגה) שעולה בארה"ב כ 760$ ובארץ כ 6,000…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. חברה שלי חובבת צילום(כתחביב, לא כמקצוע), וכבר זמן רב שהיא מתעניינת ומתלבטת בנוגע לשני מוצרים - האחד מצלמה דיגיטלית מקצועית, גדולה, כוללת עדשות רציניות וכו', והשני מסרטת וידאו. היא טסה כעת לארה"ב ותהיה בין היתר ב-B&H. הייתי רוצה לקבל המלצות לפי התקציב הנ"ל(ניתן גם מהארץ, אך אני מניח שבארה"ב זול בהרבה) לשני סוגי המוצרים, היות והיא עדיין לא החליטה אם להתמקד במצלמה או במסרטה. שימו לב שהתקציב הוא התקרה וכדאי במידת הניתן לרדת ממנו, אם יש מוצר שמשתלם בפחות. ברור לי שלא ניתן יהיה לקנות מוצרים ממש מקצועיים, אך הכוונה היא משהו חצי-מקצועי\מקצועי לחובבנית שרוצה להתחיל להתעניין בצילום ברצינות(צילום נופים, מאקרו וכו'). תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dd7,

http://www.bsdphoto.co.il/productspec.asp?id=3861

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח ztos--

שלום, רציתי לשמוע את דעותיכם בקשר לצילום שלי. www.rc-parts.info/files/36_1106902619.jpg www.rc-parts.info/files/39_1106902843.jpg www.rc-parts.info/files/95_1106902996.jpg תמונה מהמהת מאיטליה www.rc-parts.info/files/81_1106903175.jpg

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חבר של אבא שלי, רוצה לקנות מצלמה והוא מתלבט כבר כמה זמן בין שני אלה.. הוא לא יודע מה יותר כדאי לו, או לוותר על מגה פיקסל אחד. או לוותר על מייצב תמונה. מה אתם אומרים? המייצב תמונה, הכרחי בשביל זוום גבוה (ללא חצובה)? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי כרגע Niokon coolpix 3100 שעשתה את שלה בהחלט, הרבה מאוד תמונות יש לי מהמצלמה הזאת, אבל לפעמים אני אומר לעצמי שהגיע הזמן להתפתח ולהביא משהו קצת יותר רציני שלא יהיה בו את הפאקים שיש בניקון שלי. הפאקים הם: כפתור הפעלה מעצבן, חישן גרוע בלילה (בלי פלאש זה מצלם זוועה בלילה), פלאש שזולל בטריות (כנראה שזה מה שיהיה בכל מצלמה), הקלטת סרטונים בלי סאונד. חבר שלי הציע לקנות את המצלמה ממני, אז זרקתי לו שב-500 של הוא יוכל לקחת אותה (עם כרטיס זיכרון 128 בטריות מטען). השאלה אם כדאי לי (וכמובן אם אני לא עושק אותו, כי עדיין הוא חבר ואני לא בא לעשות עליו כסף), אז אם אתם יודעים מה ה"מחירון" של המצלמה תגידו לי. אהה כמובן אני לא אמכור בלי שתהיה לי מצלמה ביד, אז על איזו מצלמה אתם ממליצים (ב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by T-Flash,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by omrit,

היי, אני מחפש מצלמה(דיגיטלית) קומפקטית עם זום אופטי לפחות (X5) בתקציב 1000-1600 ש"ח בלי חריגות. אני חובבן ולא מחפש אופציות ידניות/מתקדמות. אני אשמח גם לזמני תגובה טובים במצלמה. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הקנייה של המצלמה נעשתה קצת לחוצה.. בגדול אני מחפש מצלמה לטיול בתקציב של 3500 שח שתהיה הכי טובה בסה"ך אני לא מבין גדול בצילום, אבל כן חשובה לי מצלמה DSLR כדי שאני לא אוכל את הלב אחרי הטיול ראיתי את האופציות האלו: Pentax K200D KIT ב- 2800 שח Canon EOS 450D KIT ב-3300 שח Nikon D60 18-135 ב-3600 שח יש עוד אופציה לפנטקס עם עוד עדשה 50-200 ב-3500 שח באותם תנאים מי מהשלוש עדיפה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Drazick,

תן בתופים: וגם בחצוצרה: מי הכי מהיר בעיר:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rhin0,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם , אני צריך עזרה ב לקנות מצלמה דיגיטלית עד סכום של 200 דולר. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי בפורום (במיוחד לChevy) בינתיים התמונות נחמדות טיפה מטושטשות, אבל הידים כניראה רועדות מהתרגשות ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by hezi508,

שלום לכולם אנו מתכננים לקנות מצלמה לגיסי ליום הולדת 30 אנו מתלבטים בין דמוי SLR לבין DSLR עם נטייה לכיוון DSLR אין לו רקע בצילום אבל הוא כן מתעניין ונראה שאם יקבל מצלמה טובה יכנס לנושא ברצינות רבה. את המצלמה אנו מתכוננים לרכוש בחו"ל B&H. התקציב למצלמה, שתי עדשות, פלאש ואם יספיק גורילפוד ותיק הוא בסביבות 1000$ כרגע לא מתוכננת קניה של ציוד נוסף אני מניח שאם יתפתח בנושא יקנה עוד עדשות גם מיד שניה. קיימות עדשות ישנות ממצלמות פילם ישנות שבהן יש צורך לעשות פוקוס בצורה ידנית (שני חצאי העיגול למי שמכיר) של קנון ואולימפוס השאלה אם הן בכלל רלוונטיות ? נושאי הצילום מגוונים אנשים נוף ביום ובלילה במבנים ובחוץ לא נראה שכרגע יצלם בע"ח בתנועה או ממרחק רב לא הבנתי מה זה עומק שדה מצומ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by draak31,

פשפשתי קצת בתמונות במחשב ומתצאתי תמונה מהקיץ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קראתי בדיוק על סוג חדש יחסית (שנה בשוק) של סוללות נטענות - NiZn - ניקל אבץ אם אני מבין נכון הם בעלי יתרונות על סוללות ה-eneloop שהם סוללות Low discharged NiMH, האם זה כך? משהו נוסף, האם שווה לקנות מטען זול, בעל יכולת טעינה נפרדת לכל סוללה או שעדיף להשאר עם המטען המקורי של ה-eneloop שלי? מדובר על משהו כזה - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6194

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by galz,

יש חיה כזאת? לשימוש משפחתי, כלומר לצלם בטיולים, טקסים בבית הספר, מסיבות יומהולדת, שטויות כאלה... הייתה לנו עד לא מזמן a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד אבל אחותי איבדה אותה יש מצלמות מומלצות בטווח המחירים הזה? עדיף עם צילום וידאו שמוגבל רק בנפח הכרטיס, ולא בזמן (בa510 וידאו היה מוגבל לשלוש דקות). זה יהיה נחמד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by davidreznic,

http://www.nasaimages.org/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסכום 400-600 ש"ח (אם ישנה חריגה והיא מומלצת - מתקבלת) הקנייה תתבצע באילת בגלל המחירים ללא מע"מ (יום ראשון אני יורד לשם). אז גם אשמח להמלצה על חנות / רשת שאוכל לרכוש שם את המצלמה. בנוסף אשמח לקבל דגשים/טיפים לגבי המצלמה/צילום וכל מה שקשור לנושא. אגב, לשם השוואה, המצלמה שלי כרגע היא FUJIFILM FinePix S3500 אשמח לדעת איך המצלמה שתיתנו לי המלצה עליה לעומת זו (למרות שזו לא קומפקטית וישנה יותר) תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Saliman,

אתמול, בזמן שהיינו אצל חבר ועשינו על האש, המשכתי בתוכניתי הזדונית לנסות ולעוור את Yanushka. במקרה גם יצאה מזה תמונה טובה והרי היא לפניכם בקישור הבא: מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים