צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית מדגם VDR-D100 של פנסוניק שצורבת ישר על דיסק DVD קטן. אני רוצה להעביר את זה לדיסק רגיל והבעיה היא שהמחשב בכלל לא מזהה שיש משהו על הדיסק. הוא מראה לי דיסק ריק וגם נגן ה-DVD בטלוויזיה לא מציג כלום. רק כשאני שם את הדיסק במצלמה עצמה אני מצליח לראות מה יש עליו.. מה הבעיה? למה זה כזה דפוק? אפשר עזרה פליז?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אתם מחזיקים את המצלמה? האם אתם שמים את הרצועה על הצוואר או שאתם שמים אותי על הכתף או שאתם מצלמים בלי הרצועה (שזה סיכון בפני עצמו אם המצלמה תייפול) , או שאתם שמים את זה בדרך שונה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכל קרנפי הלילה! כרגע חזרתי מאירוע וצילמתי שם כמה תמונות... עכשיו באתי לראות את התמונות על גבי המחשב ואני רואה שכולם מטושטשות (תחשבו שאתם רואים את התמונות מאחורי ראיית לילה...) יש שם מלאא רעשים בתמונה! השאלה שלי היא איך אני מתקן את התמונות האלו כי הם ממש מגעילות! מישהו יכול להסביר לי מדוע כשאני מצלם בכל מצב של פלאש, בכל זמן (חושך או אור יום שטוף שמש) התמונות שלי יוצאות מטושטשות? ואם אני עושה זוםםם זה בכלל מטושטש... (אני לא מדבר על אנשים שזזו באמצע הצילום וזה נמרח...אני מדבר על ראיית לילה אני מדגיש!) המצלמה שלי היא: HP Photosmart 735 3.2 MP
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מארה"ב את הcanon 400d. החוברות הוראות באנגלית וקצת קשה להבנה, האם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אפשר להשיג חוברת הוראות? אולי יש באינטרנט בתור קובץ pdf?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המצלמה למחשב ווינדוז 7, המצלמה מראה תפריט של העלאת הסרטים, אך המחשב לא מראה את המצלמה. ניסיתי גם על מחשב אחר - לא עובד. מה ניתן לעשות? ד"א, לא השתמשתי במצלמה ולא חיברתי אותה למחשב יותר משנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי בפורום (במיוחד לChevy) בינתיים התמונות נחמדות טיפה מטושטשות, אבל הידים כניראה רועדות מהתרגשות ;D
-
לא מזמן נאבדה/נגנבה המצלמה שלנו: Panasonic TZ10/ZS7 היינו מאוד מרוצים מהמצלמה עצמה מאיכות צילום הוידאו שלה ומהמצבים האוטומטיים. התכונות החשובות הן: עדשה רחבת זוית (רצוי סופר זום) ואיכות תמונה גבוהה באור יום. צילום וידאו באיכות של 720P מספיק בהחלט.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה. התחדשתי בA720-IS חדשה+אחריות קרט 3 שנים במחיר מדהים ממכרז. לאחר שחסכתי שם קצת כסף,אני מוכן להתפנות לקניית קצת ציוד הקפי למצלמה. דברים שאצטרך:1.סוללות נטענות+מטען מהיר(אם אפשר אוניברסלי בעל אפשרות ברירת מתח),המליצו לי על בטריות נטענות GP לפחות 2700 NIMH.אשמח לשמוע דעות אחרות. 2.נרתיק איכותי-מאוד התרשמתי מLOWEPRO. 3.כרטיס זכרון מהיר ואיכותי,נראה לי 2-4 GB יספק אותי,בכפוף למחיר כמובן.אין לי צורך בקורא כרטיסים\מתאם(אלא אם כן זה מגיע ביחד עם הכרטיס),יש לי בעקרון בלפטופ אחד כזה מובנה. אם יש משהו נוסף שאצטרך,תציעו. מחכה להמלצות,תודה ושבוע טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ושבת שלום אז הכרגלי אני עצלן מידי כדי לערוך תמונות (כן כן ככה זה שלוקח לפוטושופ איזה 3 דקות לעלות) אז אני מפרסם את התמונה ככה תהנו וכמו תמיד תגובות בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאספתי את ה70-300 החמודה להפליא שהזמנתי הלכתי לצלם אנשים אקראיים, ובלי לשם לב צילמתי סלברטאי יושב בבית קפה עם מישהי אחרת מזו שאיתה הוא אמור להיות. כשהורדתי את התמונות למחשב, חברה שלי הציעה לנסות למכור את התמונה לאיזה צהובון. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה ומה המחירים של תמונות כאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתה לי את ה- CASIO EX-SLIM 600 והיא נגנבה,מחפש מחליפה או לקנות אותה עוד פעם...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצלמה החדשה שלי OLYMPUS C765 + חצובה . מהירות התריס השתנתה מתמונה לתמונה וגם האיזון הלבן . תגידו מה אתם חושבים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי חוות דעת בנוגע לתפיסת האופנוע בתזוזה, לפעמים ייצאו לי תמונות מטושטשות (במיוחד האופנועים ייצאו מטושטשים). התמונות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום קנו לי מצלמה לכבוד יום ההולדת המצלמה היא FUJI A820, והייתי רוצה לקבל חוות דעת עליה, אני עדיין יכול להחליף אותה בחנות בדגם אחר, אז אנא אם יש לכם דגם מומלץ הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. תודה רבה. - אגב - השימושים של המצלמה הם כליים, אינני מקצוען ולכן כנראה אני צריך שהיא תבצע את הדברים הבסיסיים בצורה אופטימלית.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה שלי ויש כמה סוגים של כרטיסים ואני לא יודע מה לקחת יש את Olympus Lexar xD256MB ויש את SanDisk XD256MB אולימפוס ו יש גם את Fuji- 256MB (כולם מתאמים למצלמה שלי Finepix S5000) עכשיו השאלה שלי איזה כרטיס לקחת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמה נינג'ה - רצוי לא מהקטנות (point and shoot), אלא משהו שמזכיר SLR מבחינת צורה ומידות (יותר נוח, לא?). אופטיקה טובה ככל האפשר, ו4-5 מגה פיקסל בההחלט יספיקו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני צריך לשים לב בעיקר כשאני קונה אחד, אני די חדש לעניין הצילום. הבנתי שיש סוגים שונים של מהירות X60,X45, אז למה הם מתייחסים? הבנתי שיש סוגים שונים: ms micro, ms , אז שוב למה זה מתייחס ואיזה נחשב יותר טוב? ואם יש מקום כלשהו שאני אוכל לבדוק את התאימות של הכרטיס זיכרון למצלמה שלי מכיוון שהבנתי שלא כל הכרטיסים תואמים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני טס בקרוב לארה"ב ומעוניין לקנות שם מצלמה דיגיטלית קומפקטית. התקציב הוא 300 דולר מקסימום. מעט הדרישות שיש לי (וגם אותן אני לא בטוח שניתן להגשים בתקציב הנ"ל) הן שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה, בעלת יכולת לצלם תמונות סבירות גם בתנאי תאורה חלשה, יכולת צילום וידאו בסיסית ועם זום אופטי סביר. מפאת העושר המופרז במגוון המצלמות הקומפקטיות, אשמח להמלצה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
מצלמת קאנון S1 IS, שעבדה ללא דופי (חוץ מפעם אחת - שלא הסכימה לצלם משלחת מאיראן משום מה), הלכה לעולמה. המצלמה בת שנתיים וכנראה מת לה החיישן. באתר של קאנון מצויין שיש מקרים בשהם החיווט של החיישן מתנתק. במקרים כאלה, הם מחליפים את המצלמה ללא תשלום באחד ממרכזי השירות. אבל יש לי 2 בעיות: 1. הייתה לי אחריות של שנה אחת בלבד. 2. ישראל לא מופיעה ברשימת מרכזי השירות של קאנון... מישהו יודע איפה אפשר לתקן את המצלמה? שווה לתקן?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/Delft2.htm בקרוב בחנויות המובחרות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתמקדות הייתה דווקא על מרכז הפרח המדהים הזה. והנה קבוצה קטנה מתחממת בשמש..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-