עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by fungiman,

לייקה כמובן עומדים "בציפיות" ומתברר (שוב פעם) שהקסם של לייקה הוא בעיקר סוביקיטיבי. הלייקה M9, מצלמת ה-FF הקומפקטית בעולם, האחרונה בשושלת ה-M שבלי סרקסטיות, הגיעה לשלמות ארגונומית, שוב פעם מפגינה אלקטרוניקה בינונית. ה-M9 קיבלה ציון נמוך משמעותית מכל מצלמות ה-FF הנמכרות כיום. בתכונות שנראות לי הכי חשובות למצלמה כמו הלייקה - טווח דינמי וצבעים - היא נופלת ממובילות קטגורית ה-APS-C (פנטקס K-x והניקון מהדור האחרון - D90/D5000/D300s), היא מציעה פחות טווח צבעים וייתרון זניח בטווח דינמי מרוב מצלמות ה-APS-C המודרניות האחרות (כולל ה-K20D המיושנת שלי). להזכיר שמדובר במצלמה הנושאת תג מחיר של 7000 דולר (+זמן המתנה ארוך) ועדשות שעולות מ-1000 ועד 10000 דולר... כל זה מאוד חבל, כי הלייקה M9…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by davidreznic,

http://www.nasaimages.org/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rhin0,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכם אני חבר באיגוד הביליארד הישראלי ISPA ואנחנו רוצים להתחיל מתחילת השנה בטורנירים חודשיים ולצלם אותם העניין הוא כזה - 1. אנחנו רוצים לצלם בוידאו כל טורניר, ואם אפשר אז לשדרו אותו בלייב סטרימינג, מה זה דורש? (יש לנו אתר וערוץ יוטיוב) 2. אנו רוצים ששני פרשנים ישבו במהלך הטורניר בעמדה מעט מרוחקת מהשולחן המצולם עם מסך מחשב/לפטופ/אייפד ויפרשנו את המשחק, יהיו מחוברים למיקרופונים ויראו את הוידאו בזמן אמת על המסך ויוקלטו. (הם חייבים להיות מעט מרוחקים משולחן המשחק כדי לא להפריע לשחקנים) 3. יש לנו אייפד ולפטופ ואין בעיה להשיג מסך מחשב, מה יהיה עדיף מהבחינה הזו? אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ על מצלמת וידאו HD טובה באיזור 2000שח וכן המלצה על מיקרופונים ואם תוכלו להסביר מה בד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האיכות לא משהוא אבל בכל זאת רציתי לשתף אותכם! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by WhiteHaze,

הי, אני רוצה לקנות אותה כמצלמה משפחתית P&S, אבל שגם תשמש אותי כמצלמת תחביב לאחר קריאת ביקורת על ה- s9600 החלטתי שמצלמה דמויית DSLR זאת אפשרות מעניינת ביותר. בנוסף, הרשימה אותי ההדגמה של פלאש חיצוני לעומת ISO גבוהה - צילומים בפלאש תמיד יוצאים לי לא טבעיים, ולעומת זאת שימוש בחשיפה ארוכה נותן תוצאה מגורענת. האם המצלמה הזאת מתאימה לדרישות בלי לעלות את התקציב? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח ztos--

שלום, רציתי לשמוע את דעותיכם בקשר לצילום שלי. www.rc-parts.info/files/36_1106902619.jpg www.rc-parts.info/files/39_1106902843.jpg www.rc-parts.info/files/95_1106902996.jpg תמונה מהמהת מאיטליה www.rc-parts.info/files/81_1106903175.jpg

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסכום 400-600 ש"ח (אם ישנה חריגה והיא מומלצת - מתקבלת) הקנייה תתבצע באילת בגלל המחירים ללא מע"מ (יום ראשון אני יורד לשם). אז גם אשמח להמלצה על חנות / רשת שאוכל לרכוש שם את המצלמה. בנוסף אשמח לקבל דגשים/טיפים לגבי המצלמה/צילום וכל מה שקשור לנושא. אגב, לשם השוואה, המצלמה שלי כרגע היא FUJIFILM FinePix S3500 אשמח לדעת איך המצלמה שתיתנו לי המלצה עליה לעומת זו (למרות שזו לא קומפקטית וישנה יותר) תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by stingeR-,

אוקיי , לקחתי את העדשה הרגילה שבאה עם המצלמת רפלקס של אבא שלי(לא ה210MM) וניסיתי לראות דרכה בלי מצלמה , התגלה לעיני שהיא מגדילה לרמות מדהימות ובחדות מצויינת , חיברתי אותה למצלמה שלי , לרוב הפתעתי היא התאימה בול! , בקיצור , צילמתי איתה כמה תקריבים מאוד מאוד קרובים(מאקרו של 1ס"מ ואפילו פחות) אז בשביל שתראו פרופורציה : ועכשיו לקטע היפה , הפרחים הלבנים הקטנים מאוד שאתם רואים במרכז התמונה , תקריב של כמה מהם : ועוד שני תקריבים של אמנון ותמר בצבעים שונים :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית מדגם VDR-D100 של פנסוניק שצורבת ישר על דיסק DVD קטן. אני רוצה להעביר את זה לדיסק רגיל והבעיה היא שהמחשב בכלל לא מזהה שיש משהו על הדיסק. הוא מראה לי דיסק ריק וגם נגן ה-DVD בטלוויזיה לא מציג כלום. רק כשאני שם את הדיסק במצלמה עצמה אני מצליח לראות מה יש עליו.. מה הבעיה? למה זה כזה דפוק? אפשר עזרה פליז?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קראתי בדיוק על סוג חדש יחסית (שנה בשוק) של סוללות נטענות - NiZn - ניקל אבץ אם אני מבין נכון הם בעלי יתרונות על סוללות ה-eneloop שהם סוללות Low discharged NiMH, האם זה כך? משהו נוסף, האם שווה לקנות מטען זול, בעל יכולת טעינה נפרדת לכל סוללה או שעדיף להשאר עם המטען המקורי של ה-eneloop שלי? מדובר על משהו כזה - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6194

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Lol10k,

איך? (אני ממש ניובי)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by theDeath,

שלום לכולם. אני צריך מצלמה דיגיטלית זולה וקטנה (תישקל חריגה של עד 100 שח) עם המאפיינים הבאים: 1. חיישן לפחות 3 מגהפיקסל 2. זום אופטי - כל המרבה הרי זה משובח, אבל לא קריטי 3. תפעול ידני - אין צורך 4. תמיכה בכרטיסי CF (כי כבר יש לי כזה..) 5. לא מחודשת/משומשת 6. קטנה ודקה ככל הניתן. 7. וכמובן - האיכות הכי טובה שאפשר להוציא בדרישות האלו (ואני יודע שאי אפשר איכות מעולה, אבל כזו שתספיק להדפסות רגילות, לפחות) תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by moses_23,

לילה טוב לכל קרנפי הלילה! כרגע חזרתי מאירוע וצילמתי שם כמה תמונות... עכשיו באתי לראות את התמונות על גבי המחשב ואני רואה שכולם מטושטשות (תחשבו שאתם רואים את התמונות מאחורי ראיית לילה...) יש שם מלאא רעשים בתמונה! השאלה שלי היא איך אני מתקן את התמונות האלו כי הם ממש מגעילות! מישהו יכול להסביר לי מדוע כשאני מצלם בכל מצב של פלאש, בכל זמן (חושך או אור יום שטוף שמש) התמונות שלי יוצאות מטושטשות? ואם אני עושה זוםםם זה בכלל מטושטש... (אני לא מדבר על אנשים שזזו באמצע הצילום וזה נמרח...אני מדבר על ראיית לילה אני מדגיש!) המצלמה שלי היא: HP Photosmart 735 3.2 MP

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DrLEON,

אני מחפש מצלמצה עד 2000 ש"ח שתהיה כמה שיותר קטנה ו28MM חובה, יש אותה ואחרות לא נראות לי כל כך האמת. הבעיה ששראיתי הרבה מאוד בעיות(פגמים?)איתה כמו רכות בחלק גדול מהתמונה ולא רק בפינות וגם זמני הצילום בחלק מהביקורות(אתרים או משתמשים)גרועים ובחל רשום שהיא מהירה וגם יש הבדלי ציונים גדולים. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לתוכנה קוראים ACD fotoslate 3 תוכנה מצויינת! זהו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by arkady,

שלום. עזבו את השאלה שהיה מקודם. שאלה חדשה. Canon A75 VS Minolta Z1 הם באותו תקציב. How Is The Winner? ^^ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי בפורום (במיוחד לChevy) בינתיים התמונות נחמדות טיפה מטושטשות, אבל הידים כניראה רועדות מהתרגשות ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. דוד שלי נוסע למזרח הרחוק בשבוע הבא, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מצלמה. אני כמובן לא מבין כלום בנושא הזה, ולכן אני שואל כאן. תקציב: 300-400 דולר. אני רוצה מצלמה דיגיטלית טובה, קומפקטית ומהירה. אם אפשר להביא לי את הדגם, היצרן ולמה כדאי לי לקנות אותה. באמת המון תודה למי שעוזר לי. אין לכם מושג כמה זה חשוב לי. במיוחד בגלל שאני נוסע לפולין עוד חודש בערך ואני צריך מצלמה לשם. שוב, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tzahi04,

היי אנשים !! ;D את הSD200 שלי עדיין לא שידרגתי, הTX1 לא שווה את ההשקעה. חשבתי לשדרג לSD800IS או SD700IS אבל בגלל שמאוד חשוב לי מצלמה שמצלמת תמונות וגם וידיאו באיכות טובה באור נמוך ללא פלאש אז אני חושב אולי לשנות כיוון וללכת על הF31 שאני יודע מביקורות פה שהיא מצוינת והתמונות שלה צריכות להיות איכותיות לפחות כמו של הקאנון אם לא יותר. הוידיאו של F31 איכותי יותר או פחות מהSD800? חשוב לי שאיכות הוידיאו שלה לפחות תשתווה לאיכות של הקאנון. עוד לגבי הוידיאו הוא משתמש גם בMJPEG כמו הקאנון אבל יכול לצלם יותר זמן וידיאו - כמעט פי 2. בכרטיס 4 ג'יגה נכנס 60 דקות לעומת קאנון: 35 דקות. זה אומר שהאיכות וידיאו שלו פחות טובה או שאין קשר? לגבי SD800 הגעתי למסקנה שהזוית הרחבה של העדשה ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dsane,

וגולש.. כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

23. Started by stingeR-,

... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ShowstoppeR,

לא יודע אם מישהו פה מכיר את גלעד בנארי, אולי הצלם האהוב עליי. בכל מקרה יש לו צילום שנקרא "dressed in pink" הסט תמונות הבא צולם אתמול מגשר מוזס, בהשראת הצילום של גלעד עם נגיעה אישית שלי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Milk-Inc,

http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpSGZODL.jpg היי.. חבר שלי צילם את התמונה הזאת. אני לא כ"כ זוכר פרטים על המצלמה, אופן הצילום וכו' אבל יותר רציתי לדעת מה דעתכם, ולשתף אתכם בתמונה שאני אישית מאוד אהבתי. התמונה צולמה באזור שכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים